Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The double-life of the French Hostess (A Francia Hostess kettős élete)

Posted by jhnnsclvn - január 7, 2013

Az alábbi cikket egyik új olvasónk, Clémens Dubois küldte be még a múlt év végén. Sajnos, anyagtorlódás miatt nem tudtuk azonnal közölni. A szerző megértését kérjük. – A szerk.

sepsi_enikoFlorence La Bruyere

Szerző: Clémens Dubois

Míg Sepsi Enikő legális életében dékán, partizánként anyagokkal látja el és “bátoríja” a francia liberális sajtót a magyar kormány ellen, személyesen és barátai révén is bedolgozik több ellenzéki offline és online orgánumba. Az alábbi cikket pl. Sepsi egyik francia barátnője, Florence La Bruyere, a francia Libération napilap budapesti tudósítója írta. Sepsi nemcsak az anyaggyűjtésben, anyagok franciára fordításában segédkezik a magyar kormány rágalmazójának és lejáratójának, hanem az alábbi cikk magyarra fordításában is. Persze csak inkognitóban, nehogy kiderüljön, hogy mindkét térfélen játszik: a nemzeti-keresztény magyaron és a liberális francián. Párizsi tanulmányai alatt elég sok liberális franciával ágyba bújt, a rossz nyelvek szerint miniszterelnökünk későbbi személyes ellenségével, a vörös Danyval is.

Szabad országot, szabad egyetemet akarnak

Megroggyantották Orbánt a diákok

A magyar egyetemistáknak és középiskolásoknak sikerült az, ami eddig senkinek: meghátrálásra kényszerítették Orbán Viktort – írja pénteki számában a francia Libération. 2010-es kormányra kerülése óta a konzervatív jobboldal autoriter vezetője kétharmados parlamenti többségét felhasználva ellenőrzése alá vonta a közszolgálati médiát, szabadságkorlátozó új alkotmányt szavaztatott meg, és blokkolta a demokratikus működést garantáló intézményeket. A két hete zajló országos méretű diáktüntetések, amelyekhez időközben a középiskolások is csatlakoztak, rábírták a miniszterelnököt, hogy bedobja a törülközőt – mutat rá Florence La Bruyere, a liberális francia újság budapesti tudósítója.

A széleskörű megmozdulás hatására az autoriter miniszterelnök visszavonta a felsőoktatási reformot.

Ennek nyomán a kormány szerdán elállt attól, hogy a felsőoktatási reform keretében csillagászati mértékű tandíjat vezessen be az egyetemeken, s egyúttal 10 480 főre korlátozza az államilag támogatott hallgatói helyek számát. Két héttel ezelőtt, éppen a felsőoktatási keretszám bejelentése lobbantotta be a szikrát. Ezt a létszámkeretet végül 55 ezer főre emelték meg, amennyi 2010-ben volt. A jogi és közgazdasági szakra jelentkező fiataloknak azonban továbbra is be kell vállalniuk a súlyos költségtérítést (évi 1000-2000 euró*).

Ez a bejelentés azonban nem tudta megakadályozni a középiskolások felvonulását. „Nem hiszünk benne. A kormány nem emelte meg az egyetemi költségvetést. Hogyan fogja így finanszírozni ezt az 55 ezer helyet?” kérdezte szkeptikusan egy középiskolás a budapesti Tudományos Akadémia épülete előtt tüntett háromezer fiatal előtt elhangzott felszólalásában. A tüntetők rózsákat lengettek, „Télirózsás forradalom” feliratú plakátokat emeltek a magasba, célzásként a… Rózsa keresztnevű oktatásügyi államtitkár asszonyra. „Mi azt akarjuk, hogy a rózsák a kertben legyenek, nem a parlamentben” – jegyzi meg ironikusan Gáspár, egy negyedikes gimnazista.

A járókelők tapsától kísért menetben, amelyhez egyetemisták és professzorok is csatlakoztak, a forradalmár palánták ütemesen skandálták: „Nem adjuk fel! Szabad országot akarunk, szabad egyetemet! A Margithídhoz érve a Dunába hajigálták a rózsákat. „Orbán forradalmat csinált, amikor fiatal volt. Most rajtunk a sor!” – kiáltotta bele a mikrofonba Fruzsina, a 17 éves középiskolás.

A Ha Ha (Hallgatói Hálózat) diáktömörüléshez csatlakozott egyetemisták és középiskolások mindaddig folytatni kívánják a megmozdulásokat, amíg el nem érik valemennyi követelésük teljesítését. Ragaszkodnak a tanulói szerződések eltörléséhez, amely arra kötelezi őket, hogy öt évig Magyarországon dolgozzanak diplomájuk megszerzése után, és követelik, hogy állítsák helyre az egyetemek autonómiáját.

diaktuntetes

92 hozzászólás to “The double-life of the French Hostess (A Francia Hostess kettős élete)”

 1. grammaticus said

  Apró korrekció: DanyVAL és nem DanyVEL, ahogy írtátok. Franciásam, ill. németesen kell ejteni, nem angolosan!

 2. tudományos kutató said

  Az Orbán kormány megroggyant. És nemcsak az Ab döntés következtében.
  A hallgatók és tanulók ellenállása és az egészségügyi botrány (választani kell a nyugdíj és a fizetés között a “túlkorosoknak”, emiatt egész kórházi osztályok zárnak be még tavasszal) következtében BALOG ZOLTÁN MINISZTER BUKÁSA borítékolható.
  Tepsi jó lóra tett: kíváncsi vagyok, Szabó András mikor fedezi fel magában a baloldaliságot.
  Egy mindenoldalú GAZEMBERnek nem okozhat gondot.
  Lejjebb már nincs út!

  • Kommédia said

   Ezzel nem értek egyet, mert szerintem erősebb, mint valaha. És kommunikációban sokat javult. Az AB-döntésre való reagálás profi volt. Viszont Balog Zoltán kommunikációja katasztrofális. Az emberekkel éppolyan egyoldalú kommunikációt folytat, mint a Teremtővel 🙂

  • Geigenspieler said

   A Magyarországi Református Egyház iskolái példát mutatnak a gyűlölködésből, a karaktergyilkosságból, a szeretetlenségből.
   Erről írt Babiczky Tibor (Ideje felébredni, fiúk!) az ÉS-ben és ezt helyezte el tágabb perspektívában Tóth Károly testvérünk.
   http://www.es.hu/toth_karoly;reformatus_iskolapelda;2011-10-13.html
   Az, ahogy Kálmán Attila, a pápai refi igazgatója elbánt Varjas Péterrel, a szerencsétlen nevelőtanárral, semmi ahhoz képest, ahogyan öngyilkosságba kergette Balla Péter és Szabó András Szigethy Lajost, ahogy megrágalmazta és sírba taszította Bolyki Jánost, Király Gyulát, Szilágyi Ferencet, Györke Ildikót.
   De még vannak, akik élnek!

   • Wiustmanwood said

    Még! Ne örülj annyira. Balla Péter úr már parancsot adott a likvidálásotokra a Szentírás nevében. Már dolgozunk rajtatok. Utána majd őrajta is 🙂

 3. dubonnet said

  Én csak azt nem értem, Szabó András miért kér meg másokat francia szövegek lefordítására, ha ott van neki a felesége, a poliglott Ludvig, aki franciául is kitűnően tud. A legautentikusabb forrásból, magától Ludvigtól tudjuk.

  • Filológus said

   Ebben csak példaképét és megélhetésének forrását, Szenci Molnárt követi. Altdorfi nevelőtanárkodása alatt Szenci genfi zsoltárokat fordított németből, de néha meg kellett néznie a francia fordítást is. Ehhez nem volt elég a francia tudása és egy bizonyos Clémens Dubois nevű francia lelkész segített neki…

 4. dark side said

  Hát Szabó András rohadtul utálja Sepsit, de hogy idáig süllyedjen???
  Ezt még én se gondoltam volna róla.

  • Hátulról lesből támadó said

   Mért nem? Szabó született intrikus, rágalmazó, hivatásos lejárató. Most épp Tepsi van nála célkeresztben. Addig nem nyugszik míg ki nem lövi. Így vagy úgy. Legkésőbb a püspökválasztást követően 🙂

  • Couple said

   Utálják mindketten már mióta Szabót lecsapták a dékánságról, de mióta Petrőczit lapátra tették, azóta valósággal forrnak a dühtől, mord képpel járkálnak, sziszegnek a foguk közül és bosszút esküsznek.

  • Csöncsön said

   Azért ennyi rafináltságot nem tételeztem fel Szabóról. Valljuk be a fifikás intrikához is kell tehetség. Ez az ember iszonyúan jó valamiben. Nem a senkit se érdeklő Szenci-kutatásban, hanem mások eltakarításában és a helycsinálásban. Ehhez is kell gógyi. Kezdek felnézni rá. 🙂

  • pecking order said

   Ma se fekszünk le szabó faszsága nélkül.
   http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/01/a-mellon-osztondijasok-kotete.html
   Megjelent egy kötet, amiben szabónak is van valami ordenáré agymenése
   Kb 25 szónyi a szöveg, abból kiemelkedik, hogy a Mellon ösztöndíj az “egyik leggálánsabb” volt.
   És ennek a MOCSKOS GAZEMBER OKIRATHAMISÍTÓNAK, KORMÁNYTARTALÉKRABLÓNAK ADTÁK.
   Fel kéne rá hívni a figyelmet h ki ez az embernek nem nevezhető mocsadék-

 5. Kritikus Elme said

  Tepsi megroggyantotta Orbánt. És ezek után még dékán lehet. Jó vicc.

  • Traitor said

   Nem szép dolog a kormány pénzén a kormányt lejáratni.

   • Hencidai böszme said

    Egy provinciális bunkó szemszögéből, aki még az anyanyelvén se bírja kifejezni magát, nemhogy idegen nyelveken, már az is hazaárulás, ha valaki jól tud franciául és francia barátai vannak.

  • La Carmagnole said

   Ha valaki magába szívta a francia nyelvet, az a nyelvvel együtt a liberális, lázadó forradalmi szellemet is. Ez nem azt jelenti, hogy hazaáruló, hanem azt, hogy szabad ember. Ezt persze egy gyáva konformista, sunyi falusi tuskó nem érti 🙂

   • La Mome Chipette said

    Képzeljük el azt a hamisítatlan falusi hogy ne mondjam trampli magyar paraszti arcot amint francia jakobinus zubbonyban, ágyúfüsttől kormos arccal üvölti: Vive le son, vive le son du canon! Egy igazi Mome Chipette:

   • La Mome Chipette said

    Ha nem tudjátok lejátszani, másoljátok be a keresőbe “http://www.youtube.com/watch?v=bIciqdIj228”, vagy “La Mome Chipette – La Carmagnole” a google-ba, és akkor el tudjátok majd képzelni a sármelléki dékánasszonyt francia forradalmár prostiként. Óriási élmény lesz 🙂

  • Izhevski said

   Passzol a prosti képbe, bár szerintem a francia proliknak finomabb és nemesebb vonásaik vannak mint ennek a paraszt tramplinak. Hogy jutott eszébe ilyen a külsejéhez nem illő nyelvet tanulni? Mért nem tanult valamilyen keleti nyelvet? Baskírt, türkmént vagy akár mongolt? Jobban illene az altáji-török-ősfinnugor külsejéhez.

   • rettenthetetlen hülyék a károlin said

    Az már igaz h egy igazi paraszt p@csa a Tepsi dékánnő. És ahogy beszél! Iskolai ünnepségeken!
    Igazi parasztbunkó p@csa

 6. Cohn Bendit said

  Na so was!

 7. ELTÉs srác said

  Fordítsuk komolyra a szót. Ma fórum volt nálunk. Megtelt a 47-es előadó, csak négy szék maradt üresen Orbán Viktor, Balog Zoltán, Hoffmann Rózsa illetve Maruzsa Zoltán számára, akiket meghívtunk, de egyikük sem jött el. Nem lepett meg minket a gyávaságuk, a megfutamodásuk :). Örülünk, hogy a ti dékánotok is velünk van, bár rólatok eddig azt hittük, hogy ez egy szélsőjobbos, fasiszta, a kormány seggét kinyaló kisegítő iskola. Legalábbis a lóvéból, amivel teletömnek titeket és amittőlünk vesznek el.

 8. hajnalka said

  Nem tévedtél: a Károli egy pontosan ilyen Fidesz által ajnározott, jobbikos, fasiszta, bunkó kisegítő iskola.
  Csak most a franciázó madámnak, a Tepsinek eszébe jutott kilépni a sorból és némi fellációt végrehajtani az ellenoldalon (is).

  • French Kiss said

   Hol Bölcskeit szopja le, hol a vörös Danyt? 🙂

   • Vörös és narancssárga said

    Lehet hogy az ugyanaz az oldal. Bölcskeiről nem tudni hogy ideológiailag hol áll. Ő pénzpárti. Mindig ott áll, ahol a lóvé van. Eredetileg ő is vörös volt, csak most egy kicst kifakult a narancssárga színárnyalatig. Vándorol ide-oda, mindig a pénzszagot követi.

 9. hajnalka said

  De mit keres mellette az esztergomi polgármesternő képe?
  Tepsi is olyan megveszekedett ellensége a Fidesznek, mint az???

 10. andrew said

  Hisztérikus visitozós idióta lotyó.
  És beépített kamerákkal les bennünket akárcsak az a fasz szabó

 11. First Visitor said

  Először vagyok ezen a blogon. Olvasgatok. Nem tudom ki kicsoda nem sokat értek az egészből. Felvilágosítanátok ki ez a pocsék hülye vidéki picsa a fakókék kihízott blézerben? Az első nagyméretű képről van szó. A másik elég jó arc.

  • french manicure said

   A Károlinak nevezett gagyi, korrupt kisegítő iskola úgynevezett dékánja, Sepsi Enikő. Franciás rajta egyedül a french manicure, amely húsos, vastagujjú parasztos kezét diszíti, meg a mindközönségesen “franciázásnak” nevezett felláció iránti vonzalma. Kedvezményezettek a magas állású (nem félreérteni!!!) férfiak, pl. Kulcsár-Szabó akadémikus, Cohn-Bendit, és bizonyos fideszes politikusok (neveket EGYELŐRE NEM MONDUNK!)

   • First Visitor said

    Na ne má! Hogy ez a rusnya unintelligens parasztpofa dékán! Azt hittem szakácsnő. Pontosabban a két életéből arra következtettem hogy nappal szakácsnő, éjszaka pedig prosti egy munkásszállón. És hogy az a fecni amit a lapát kezeiben lobogtat oklevél a jó kotyvasztásér vagy a jó kettyintésér. Vagy esetleg kombinálva mindkettőér.

  • La Carmagnole said

   Nem mindegy hogy néz ki? A lényeg hogy mit tesz. Egy fasiszta, soviniszta egyetem dékánjaként átállt a lázadó diákság oldalára. Nem tagadta meg a magába szívott francia liberális szellemet.

 12. kikaseroljuk szabó andrást said

  Úgy döntöttünk az ORZSE professzoraival folytatott eszmecsere valamint hermeneutikai hohmecolás után, hogy kikaseroljuk Szabó Andrást. Nem tartjuk már gyilkos antiszemitának, úgy gondoljuk, félreértettük bizonyos kijelentéseit, pl.
  – amikor Szabó Horváth Ivánt “komcsi félzsidónak” nevezte, akinek semmi keresnivalója van a régi magyar irodalmi kutatásokban, ezt így kell érteni: Nagyra becsüli Horváth Ivánt és hálás neki, miért elintézte, hogy habilitálhatott az EKTÉ-n.
  – amikor Bolyki János professzort “vén zsidrák”-nak nevezte, tiszteletét fejezte ki iránta.
  -amikor azt állította, hogy Ritoók professzor is egy agyament vén ballibsi állat, fiúi tiszteletét fejezte ki az irányában.
  Szóval: Szabó András NEM ANTISZEMITA, SŐT!!!
  Aki mást állít, velünk gyűlik meg a baja, a MAZSIHISZ-szel, a MAZSIKÉ-vel meg az ORZSÉ-val.
  Shalom!

 13. french kiss said

  Szinte hihetetlen, hogy milyen bunkó, korrupt szörnyetegek töltik be a Reviczky utcában a dékáni pozíciót. Mióta Szabó András MEGFÚRTA A NAGYSZERŰ SZILÁGYI FERENCET, AZ ALAPÍTÓ DÉKÁNT, a lejtőn nincs megállás.
  Egyre sötétebb, gengszterebb, undorítóbb dékánok lépnek elő az éji homályból.
  Mondjuk az abszolút mélypont a pedofil drogdíler, kormánytartalékrabló, okirathamisító, hamistanúzó SZABÓ ANDRÁS VOLT, de azért a franciázó sármelléki parasztpicsa is megéri a pénzét. Átvitt értelemben persze,
  valódi pénzt a Rákóczi téren se adnának a szolgáltatásaiért.

 14. foltos hiéna said

  Jó hírünk a világban címmel rakta fel a Ref.hu ezt a posztot.
  http://reformatus.hu/mutat/7694/
  TÉVEDÉS! Nem nektek van jó híretek – kimondottan ótvar rossz híretek van.
  Szakály Sándornak van jó híre, ő kapta a nagy érdemkeresztet az osztrákoktól.
  Vajon miért fúrja olyan gyilkos módon Szabó András Szakályt????
  Ti tudjátok?

 15. Aggódó fideszes said

  Nem a franciák bolondították meg ezt a becsületes és egyszerű külsejű igazi református puritán magyar asszonyt. Hanem olyan született bajkeverők és bujtogatók, mint Bodoky, akivel egy tanszéken dolgozik és aki miatt egyre jobban belebonyolódik a kormánybuktató politikába. A franciák csak azóta környékezték meg amióta Bodoky telebeszélte a fejét. Nézzétek meg miket lájkol és miket ajánlgat a fészbukján Bodoky!

  http://www.facebook.com/bodoky

  Az LMP-s Karácsony Gergely blogját, aki agyament őrültnek festi le és járatja le Magyarország eddigi legzseniálisabb miniszterelnökét, Orbán Viktort:

  http://karacsonygergely.blog.hu/2013/01/07/orban_a_hibas_519?fb_action_ids=10200417431264868&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%2210200417431264868%22%3A321761994592330&action_type_map=%2210200417431264868%22%3A%22og.likes%22&action_ref_map=%5B%5D

  • Indexes gyökér said

   Egyetértek. Ezt az indexes gyökeret soha nem lett volna szabad felvenni erre a konzervatív keresztyén egyetemre. Nemcsak a nép egyszerű lányát bolondította meg, hanem a nép egyszerű fiát, Bozsonyi Karcsit is. Már az is bírálja a kormányt, pedig az sokáig lojális volt.

   • A 2/3 nevében! said

    Ennek a kormánynak tomboló válság közepette, a belső fogyasztást megroppantó frankhiteles extra válsággal, az EU által követelt 3% alatti hiány biztosításával és az államadósság kezelésével, csökkentésével kell megküzdenie. Ez szinte mission impossible, a kormány mégis, valahogy, óriási küzdelmek és útkeresés közepette megoldotta eddig a lehetetlennek tűnő feladatot. A hiány 3 éve 3 % alatt, az államadósság GDP arányos csökkenése vitathatatlan.

    És mit csinál Karácsony Gergely? Kívülről pofázik, lázít, mocskol. Ha ő lenne a miniszterelnök – elképzelni is röhejes – valszeg 2 nap alatt feladná vagy beleroppanna a feladatba és damilon rángatnák jobbról is balról is.

    És mit csinál Bodoky? Fejér megyei telkek körül szaglászik, Felcsúton bóklászik, az Orsós papa kőbányáiból származó köveket keresi a MÁV vasúti talpfái alatt, ahelyett hogy maradna a fenekén, amíg a fiúk megint az orrára nem koppintanak.

   • régi kolléga said

    Lehet, h nektek ez ismeretlen tény, de Karácsony Gergely is a Károlin végzett magyar-történelem szakon 1999-ben. (Utána végezte el az ELTÉ-n a politológiát.) Szóval Karácsony tökéletesen tisztában van azzal a bornírt, gyűlöletes fasiszta bagázzsal, ami ott van. Az ő idejében Hegedűs püspök – becenevén Orlando Furioso – üvöltette szét az évnyitót és minden egyházi ünnepet, hogy “Szüljétek tele a Kárpát-medencét, mert különben a zsidók és a cigányok szülik tele!”

   • Puzsér Róbert fan said

    Karácsony Gergő Puzsér Robi évfolyamtársa volt.
    És mindkettőjüket gyilkos módon üldözte a mocskos Szabó meg a tetű felesége a Ludvig.
    Szabó mindenáron meg akarta buktatni a Robit – Gergő jó tanuló volt. De gyűlölte őket, mert csinos,okos, erős fiatal emberek voltak, szóval éppen az ellentétei neki.
    A vén idióta Petrőczi meg szerelmi ajánlataival üldözte őket meg fogdosta, FÚÚÚÚJ!

   • Kurucinfó said

    Nicsak, ki fúrja Bodokyt? Csak nem szüremkedett be ide is a Wistmanwood?

   • Páty hőse said

    Ezek a wisztmanvúdosok úgy látszik alergiásak a bodoky névre. Pedig azonos poitikai oldalon látszanak állni. Mármint a balon.

   • Körtéssy Eszter said

    Petrőczi tanárnő rosszul emlékszik! Nem tanította ő sem Puzsér Robit, sem Karácsony Gergőt, mert mindketten magyar-történelem szakosok voltak.
    Szabó professzor úr viszont tanította mindkettőt. Nem emlékszem, milyen viszonyban voltak. De nyilván jóban, mivel Szabó professzor úr kiváló tanár és tudós, akármit fecsegtek ti itt összevissza. Rágalmazók vagytok!

 16. Mici néni said

  Nagymamám kedvenc filmjei közé tartozott a Mici néni két élete c. szoci vígjáték. Kiss Manyi és Páger Antal játsszák a főszerepeket. Mici néni egy ápolásra szoruló öregasszony, aki egy fiatal párral a lakására eltartási szerződést köt. Míg a fiatalok a lakás reményében ápolják, gondozzák, és ő játssza előttük a rászorulót alighogy kiteszik a lábukat otthonról, átalakul szerelmes tinédzserré aki az udvarlójával mindenféle kalandokba bocsátkozik, még motoron is száguldozik a két öreg. A Tepsi is ilyen. A Károlin játssza a jobbikos konzervatív dékánt, inkognitóban pedig kimegy a barikádokra lázítani és tüntetni.

 17. First Visitor said

  Közben tájékozódtam és összeraktam a sztorit. Ez a palacsintaképű tenyerestalpas Bölcskei püspök szakácsnője volt és mint a szakácsnők általában belezúgott a gazdájába és befeküdt az ágyába. Az orgazmus csúcspontján azt suttogta az igénybevételtől elcsigázott öreg faszi fülébe: Gusztikám te baszol a legjobban. Ugye lehetek én a református egyetem dékánja? Az pedig a dícsérettől vagy az élménytől boldogan igent mondott.

 18. Bátori Butykos said

  Hát igen, a mi Gusztink csodákra képes.
  Nyilván némi refi pénzen vett viagrával sikerült megmászni Sármellék vénuszát.
  Na és hogy kiosztotta neki a károli dékáni pozícióját?
  Istenem!
  Szabó Andrásnál mocskosabbnak lenni igazi művészet lenne.

  • Zsinati Pénztárnok said

   A református életminőséghez az egészséges szex is hozzátartozik. Amit az alkohol elvesz, azt pótolni kell valamivel. A püspök úr büdzséjébe ezért a bor mellett a viagra is alapvető szükségleti cikként beletartozik, mindkettőből kell hogy legyen elegendő raktáron.

  • Hátulról lesből támadó said

   Szerintem is tisztességesebb szexszel szerezni pozíciókat mint tehetségesebb vetélytársak orv legyilkolászásával, ahogy Szabó András rendszeresen tette. Százszor inkább a becsületes Tepsi mint egyszer az aljas görény Szabó.

  • Régi Kolléga said

   Lehet hogy Szabó András mocskosabb volt, de Tepsi alatt ellehetetlenült az egyetemi élet. Ez nem nő hanem egy fúria. És folyton hisztizik, üvöltözik, bőg és 2 perc alatt kirúgja a dolgozókat.

 19. fucking bitch said

  Főleg mert Szabóval jön a szegedi nemibeteggondozó legnagyobb beszállítója, Ludvig is!!!
  Egyet fizet: kettőt kap, de NEM EZEK HÚSZ ANYJIT ÖSSZELOPNAK!!
  Emlékeztek az egyetemi pénzből gründolt Szenczi Molnár Alapítványra!
  Azon keresztül RABOLJA KI SZABÓ MEG LUDVIG A KÁROLIT!!!

  • MarciPistáé túl rövid said

   Petrőczi tanárnő elmesélte az egyik órán hogy őt beidézte a rendőrség Mészáros disszertációja ügyében. Megkérdezték tőle, hogyhogy nem vette észre opponensként hogy Mészáros dolgozata túl rövid. Petrőczi tanárnő azt felelte hogy MarciPista micsodája valszeg azon a mennyiségi határon volt, hogy szembetegsége miatt észlelni se tudta, így nem tud róla véleményt mondani. 🙂

   • Nimfománia said

    Ludvig már ezzel is összeadja magát? És hogy találja meg a túl rövid farkincát? Nagyítóval? Vagy felteszi a pápaszemét?

   • Curious said

    De hát ha Ludvig a szembaja miatt nem látta hogy túl rövid MarciPista disszertációja, hogy tudta opponensként elbírálni?

   • Mädchen für alles Eisemann said

    Arra nem volt szükség. Megírtuk helyette az opponensi véleményt, aztán odatettük a kezét a tollal hogy odafirkantsa a három keresztet.

 20. First Visitor said

  Ha nálatok ez a pocsék hülye vidéki picsa a legértelmesebb arc, akkor milyen lehet a többi? 🙂

  • Celsus said

   Könyörgöm távolítsa már el valaki ezt az elmebeteg szörnyeteget a Reviczkyből. Ez nemcsak hisztis, idegbeteg, buta, hanem bunkó paraszt, akinek mg modora sincs, aki visszaköszönni se tud, akivel nem lehet egy légtérben lenni. Nekem midegy hogy ki és milyen módszerel, csak gyorsan mert már alig bírjuk. Várjuk a felmentő sereget akárki legyen. Csak ne Hansági mer az még ennél a Tepsinél is hülyébb, hisztisebb, autoriterebb és ráadásul egész bandája van akik ugrásra készen várnak a hatalomra.

   • Zsinati illetékes said

    Ne félj eltűnik ő ugyanolyan sebesen, ahogy feltünt, elsodorják őt a lelkészi elnökválasztás hullámai. És erre már nem is kell olyan sokatvárni. 🙂

   • Puccfrau said

    Érzi is a vesztét a luvnya mer kapálózik. Mindenkit kirug még minket takaritot is, titkárnőt, gondnokot, csak a portásokat nem de tőlük elvette a szobájukat nehogy má legyen egy hely ahol lepihenhetnek. Gonosz egy némber. Egy boszorkány.

   • Rector said

    Nem értem, mi bajotok van Sepsi dékánasszonnyal!

    Szerintem kitűnően működik. Rendbe tette a kar pénzügyeit, megállította a már 157 milliónál tartó sikkasztást, rendbetette az adminisztrációt, és példás tájékoztató és akkreditációs anyagokat hoz létre. Próbál egy csomó tudományos konferenciát is szervezni, igaz, ezek színvonala megkérdőjelezhető. De a tudományt leszámítva, minden téren pozitív eredményeket ért el. Megfékezte az intrikát. Kirúgta a takarítókat, a gondnokokat és a könyvtárosokat, akikhez a régi banda járt panaszkodni, és akik hozták-vitték a pletykákat. Aportásoknak is megmutatta, hol a helyük, akik szintén részt vettek a “hírek” terjesztésében. Megállította a számítógépes kémkedést a karon. Kiszorította az áspiskígyó Jákfalvit, aki egyfolytában csepülte a szakértelmét és a nyelvtudását, lépten-nyomon ásta alá a tekintélyét. Nyugdíjazta Petrőczit, aki állandóan a dékán asszonynak a püspökkel való állítólagos intim viszonyáról mesélgetett. Megfékezte némileg a kar rákfenéjét, Hanságit, amennyiben nem őt nevezte ki a Magyar Intézet élére, hanem a viszályokban intakt, korrekt, higgadt Papp Ágnest. Háttérbe tolta az intrikus és viszályokat szító magyarosokat, és a szakmával törődő történészeket preferálja, mindenekelőtt a kitűnő Szakály professzort.

    Ezek mind óriási eredmények. Ki meri vitatni ezeket és milyen alapon? Ki tudna ennél többet felmutatni ilyen rövid idő alatt?

   • szabó fan klub said

    Nehéz dönteni: Tepsi se szimpatikus és tudományos szempontból egy dupla nulla.
    A modora szörnyű, hiszterikus, paranoiás.
    De Ballával és Szabóval szemben???

   • Celsus said

    Te olyasvalaki lehetsz,akinek nincs közvetlen tapasztalata Tepsiről. Vagy esetleg megvették a blogot? Már ez is megfordult a fejemben, mert ez majdnem úgy hangzik, mint egy kortesbeszéd Tepsi mellet. Mintha beizzítottátok volna a kampányt Tepsi mellett. Csalódást okoztok, azt hittem egy hajóban evezünk. Mi, akik itt vagyunk még, úgy gondoljuk, hogy akárki más csak ne Tepsi. Még Szabó is jobb. Csak Hansági ne, mert az még Tepsinél is hisztériásabb és elmebetegebb.

   • jhnnsclvn said

    Ne kombinálj, Celsus! Szó nincs róla, hogy Rectort megvették. Régi munkatársunk, és nem úgy ismerjük, mint akit zsebre lehet vágni – akármennyiért. Szerintem csak tárgyilagosan összegezte az elmúlt 28 hónap eredményeit. És így – együtt látva a sok apró sikert – ez nem is olyan kevés. 🙂

   • BTK-s kolléga said

    Bocs Johannes, de Celsusnak igaza van. Se Tepsi, se Hansági, pedig sajna ez a választék. Tepsi csak hisztérika, Hansági még nála is súlyosabb. Az a szörnyszülött nem normális. Sose volt az, de ahogy most csúnyán és gyermektelenül öregszik és azzal az idegtépő hiénakattogásával rikácsol, még Tepsin is túltesz.

   • Pszichiáter said

    A hisztéria az uterus szóból származik. Az uterus méhet, mármint nem a zümmögő fullánkos bogarat, hanem belső női nemi szervet jelent. A latinból került át elsődlegesen. Eredetileg hysteria, méhbaj, idegbetegség, de a tényleges forrás a görög, méhbajjal összefüggésbe hozott idgebetegséget jelentetett.A görögök a hisztériát méhbajnak tartották. A következtetést Tepsire és főleg Hanságira vonatkozóan már rátok hagyom.

   • Tarnapol said

    Mér csak ez a kettő lenne? Ott vannak a stabil lelkivilágú zsidó nők, mint Fóris vagy Kiss Gabriella. Ők nem hisztériásak és nagyon strapabírók.

   • szabó fan klub said

    A Károli maga a pokol. Mióta a Szabó házaspár betette a lábát, egyik ocsmány bűntény követi a másikat. Református oktatók kirúgása – Erdélyi, Püspöki, Huszár stb. hamistanúzás munkaügyi perekben. Az 1999-es 2 milliárdos kormánytartalékrablás, az IDI szétrúgása, okirathamisítás, kényszerítés, Wistmanwood felhasználása kollégák magánéletének kifigyelésére… ez mind Szabó BŰNE
    Ezek után Tepsi, a tudatlan franciázó kántor egy egészen más tészta.
    Egy ótvaros vidéki gimnázium igazgatójának se lenne jó.
    Buta, hisztérikus, de nem annyira infernális, mint Balla és Szabó.

   • babiloni kapu said

    A Ludvigot kifelejtitek a lehetséges dékánjelöltek közül. Ő se méhbajos, elvégre 4 kölyköt pottyantott a világra. És már többször kifejtette, hogy egyedül a férje lenne alkalmas rektornak és egyedül ő dékánnak.

   • Andrew said

    Nem lehetne azt a jó arcot aki Tepsi alatt van dékánnak felkérni? Nem baj ha nem tud magyarul. Vállalom hogy én megtanítom. 🙂

 21. fucking bitch said

  Bölcskei megígértette Ballával h Tepsi marad akkor is, ha már nem ő lesz a zsinati főnök.
  Balla megígérte, miért is ne? Aztán baszik megtartani,
  úgyhogy Tepsinek LAPÁT, ha már nem Butykos lesz a főnök.
  Balla Fórist akarja dékánnak, az alapképzettség nélküli menórás szeretőjét.

 22. szabó a gyilkos fasiszta said

  Itt van a református felvételi tájékoztató!!!
  http://reformatus.hu/mutat/7664/
  Ha tudatlan, aljas, rablógyilkos “tanárokhoz” akartok járni olyan parasztbunkó p@csa dékán irányította karon, jelentkezzetek a Károli Revicki utcai KUPLERÁJÁBA!!!!

  • West Witch said

   Ha a Károlira jelentkeztek, nagy eséllyel többet jártok a rendőrségre, mint az egyetemre. Én már csak tudom. Előbb hallgató voltam, aztán állást kaptam, nem mondom meg milyet, különben is ide-oda helyeztek, utasítgattak mindenfélére, aztán mikor mindent megcsináltam kirúgtak és mindent rámfogtak. A rendőrség meg azt kérdezi tőlem, miért hajtottam végre Szabó prof utasításait. Szabó ma is prof, kapja a fizetését, nekem pedig nincs állásom. Mindent rámkent. Mindig a kicsik szívnak.

 23. Hencidai Úrasztala said

  Hervadt Karácsonyfa a sarokban, potyognak a tűlevelek, szaloncukrok, díszek. Elfogyott a hajdúsági töltött képoszta és a beigli is. Szabó és Ludvig újra szalonnát zabálnak a hencidai úrasztalán.
  Szabó: – Már a kutya se kíváncsi a kiskarácsonyodra.
  Ludvig: – Nem mer most állítólag egy másik karácsonyos blogot olvasnak. A Karácsony Gergőét. Emlékszel rá?
  Szabó (fanyalogva): – Jaj de utáltam.
  Ludvig: – Milyen jóképű fiú volt. Óra alatt csak engem bámult. Monták a csoporttársai hogy szerelmes belém.
  Szabó: – Rohadt LMP-s.
  Ludvig: – Akkor még nem volt az. Nem is volt LMP.
  Szabó: – Mocsok karrierista. Neki mindegy csak híres ember legyen.
  Ludvig: – Az is lett. Hogy mér nem a Karácsony Gergőhöz mentem feleségül?

  • svabra said

   Petrőczi rosszul emlékszik.
   Őbelé a Puzsér Robi volt szerelmes, a Karácsony Gergő csoporttársa. Meg a Fráter Olivér a legelső évfolyamról.
   Tudjátok, amelyik most a Kövérrel temeti együtt a Nyirőt!!!

 24. Dunántúli lelkész said

  Mit igért nektek ez a tenyerestalpas tősgyökér vagy a püspök szeretője? Csak nem saját gyülekezetet? Mer abba nem lesz köszönet. Ha egyáltalán betartják.

 25. First Visitor said

  Igazuk van a többieknek, szerintem is nagyon elnézőek vagytok ezzel a brumszli szakácsnővel. Milyen oklevelet tart ez a tuskó a kezében? Nem birom elolvasni. De elképzelni se mi a francér lehet ilyen átlagpicsát kitüntetni!

  • Sanya said

   Ezen én is filózok hogy milyen oklevelet szerezhetett. P-vel kezdődik és valamilyen játszmák. De mi lehet az a P? Punci Játszmák? Nem ez a P-s szó hosszabb mint a punci. De mondjuk ilyesmi érdemre tippelek 🙂

  • Lombroso said

   Igazatok van. Ezzel a pofával nem kéne nagyon előreállni a sorba. Egy dékánnál minimum hogya homo sapiens fajhoz tartozzon 🙂

 26. filológus said

  Jakab Attila nagyszerű cikke itt olvasható!
  Megmutatja, micsoda erkölcsi fertőbe zuhant a Fidesz kormány és csatlósai
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=184772:gyoengyoesibayerorban&catid=9:vendegek&Itemid=66

 27. Péterfiától ős Basafalváig said

  Kedves Attila,
  a mi zsinati elnökünk – Bölcskei/Bátori nagytiszteletű (???) úr – állandó Fidesz-propagandát folytat a Nagytemplomban. És lóvét is kérincsél, azt kéri, tegyék borítékba és írják rá a nevüket.
  Bölcskei egy refi Kubatov-listát kreál Debrecenben.
  Ehhez mit szólsz?

  • debreceni cívis said

   Jó, hogy írtok a témáról. Én már újabban diktafonnal járok a nagytemplomba Bölcskei prédikációira, mert alkoholtól felfúvódott püspökünk már többet prédikál a Fideszről mint a Jóistenről. A pénz a másik vesszőparipája. Nem önkéntes adományokat kér, hanem ellenőrzi ki mennyit ad. Valósággal búcsúcédulákat árul a mennyországba, mint egy szélhámos kufár. Valahova felnyomom az anyagot aztán majd tegyétek fel a linket hogy sokan hallhassák.

 28. hajnalka said

  Johannes, leveled van!

 29. Russkaya Krasavitsa said

  A világtörténelemben sokan emelkedtek már magasra kizárólag a faszuk vagy a pinájuk által ők azonban mindnyájan kicsit szebbek voltak mint ez a pocsék kopasz satnya idegroncs patkánypofa vagy ez a blincsik képü szakácsnő. Qusimodoból pl. nem lett császár csak regényhős dea hostessekből se tipikusan.

  • Statua said

   Kraszavica nem lehet mindenki olyan szépség mint te. Napoleon is kis termetű volt, mégis császár lett. Miért ne lehetne a főtiszteletű Balla professzor rektor. A termet nem akadály 🙂

   • Russkaya Krasavitsa said

    Napoleon férfias volt. Balla viszont úgy néz ki mint egy epebajos beteg öregasszony. A termet nem minden. 🙂

 30. kaganovics said

  Szoglaszen.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: