Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Loránt Hegedűs passed away (Meghalt Hegedűs Loránt)

Posted by jhnnsclvn - január 26, 2013

Hegedűs Loránt püspök

Hegedűs Loránt püspök

Életének 83. esztendejében magához szólította a Teremtő dr. Hegedűs Lorántot, a karizmatikus lelkipásztort, zsinati elnököt, a magyar reformátusság történetébe egyetemalapítóként bekerülő püspököt.

Dr. Hegedűs Loránt 1930 november 11-én született Hajdúnánáson. 1949 és 1954 között végezte el a budapesti Református Teológiai Akadémiát. 1954-55-ben Bicskén szolgált segédlelkészként, 1956 és 1958 között a budapesti Kálvin téri gyülekezet lelkipásztora volt.

Az 1956-os forradalomban bátor hazafiként és református lelkipásztorként vett részt. A kommunista diktatúra bátor helytállásáért Nagykőrösre, Komlóra, Alsónémedibe száműzte, ahol ez a kivételes teológus segédlelkészként szolgált. 1963-tól kezdve két évtizeden keresztül szolgált a bukovinai székely reformátusok hidasi gyülekezetében.

1983 és 1996 között a budapesti Szabadság téri gyülekezet lelkipásztora volt. 1991 és 1997 között a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke volt, 1991 és 2002 között pedig a Dunamelléki Egyházkerület püspöke.

1994-ben megalapította az első magyar református egyetemet, a Károlit. 1993-ban a Veszprémi Egyetem címzetes egyetemi tanára volt, 1996 és 2003 között pedig az általa alapított Károlin tanította a teológusokat és bölcsészeket hitre, tudományra és erkölcsre.

Megrendülten búcsúzunk nagy tanítónktól és lelki vezetőnktől. Búcsúzzunk tőle a 347. dicséret szavaival, amellyel ő is oly sokszor búcsúzott testvéreinktől:

„Nincsen szívem félelmére,

nézni sírom fenekére,

mert látom Jézus példájából,

mi lehet a holtak porából.

Szűnjenek meg kétségeim,

változzatok félelmeim

reménységgé, örömökké,

mert nem alszom el örökké.”

A szerkesztőség

132 hozzászólás to “Loránt Hegedűs passed away (Meghalt Hegedűs Loránt)”

 1. dunántúli teológus said

  Megrendülten búcsúzunk a nagy püspöktől.
  Rettenetes, hogy az általa alapított egyetemet mocskos gazemberek, pl. Szabó András, Balla Péter, Hansági Ágnes, Petrőczi Éva a bűn fészkévé tették.
  A 90. zsoltárt nagyon szerette. Ennek második versszakával búcsúzom:
  “Az embereket te meg hagyod halni
  És ezt mondod az emberi nemzetnek:
  Legyetek porrá, kik porból lettetek!
  Mert ezer esztendő előtted annyi,
  Mint a tegnapnak az ő elmúlása,
  És egy éjnek rövid vigyázása.”

  • Karizma said

   Nagytudású és nagyformátumú egyházi vezető volt. Az ő fenntartása alatt soha nem süllyedt volna ilyen mélyre ez az intézmény mint bűnöző veje garázdálkodása alatt.

   • presbiter said

    Azoknak, akik súlyosan vétkeztek, üzenem Pál apostol szavaival:
    “magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek.” (Róm. 1,22)

 2. theologina said

  Se a KRE honlapján, se a reformatus.hun nem találtam semmit Hegedűs püspök haláláról. Ti vagytok ez elsők.
  Úgy látszik, a károlisokat abszolút nem érdekli, hogy meghalt az alapító püspök. Jellemző.

  • Reardált said

   Balla még csak most próbálja fogalmazni a maga lassú agyával a hírt. Ne várj tőle semmi színvonalasat és azt a közhelyes középszerű búcsúzót se gyorsan. Csak a kollégái és a hallgatói ldözésében gyors, gondolkodásban lassú mint egy értelmi fogyatékos.

   • zsinati levéltár said

    Hegedűs püspök mélységesen elégedetlen volt a vejével, Ballával.
    Ostoba fickónak tartotta, és amikor megtudta, hogy imádott Gyöngyi lányát a zsidónővel csalja, ez kés volt a szívébe.
    Balla, te is felelős vagy apósod haláláért!!!

 3. régi kolléga said

  Vajon tudja Szabó András, milyen iszonyú fájdalmat okozott Hegedűs püspöknek, mikor megtudta hogy Szabó, az általa alapított egyetem dékánja, rektorhelyettes őt “antiszemita őrjöngőnek” nevezte?

  • BTK-s kolléga said

   Ne haragudj de ez erős eufemizmus. Vérengző fasisztának nevezte a fiával és a lányával együtt.

  • ancilla said

   A gyász perceiben nem is merem idézni, hogy milyen végtelenül ocsmányul gyalázta Petrőczi Éva Hegedűs püspököt.

  • Szenátus said

   Gyűlölte Hegedűs püspököt. Őt hibáztatta azért hogy a rektori pályázata 2001-ben csúfosan elbukott. Összesen 2 (!) szavazatot kapott a 19 jelen lévő egyetemi tanács (ma: Szenátus lenne) tagtól. Azt állította hogy Hegedűs és Takaró megfélemlítették az ET-t. Pedig nem volt ebben semmi bunda. Mindenki utálta Szabó Andrást.

   • Miss Arizona said

    Ugy ert el ket szavazatot hogy egyeduli palyazo volt mer Karasszon prof akit Tenke Sandor jelolt visszalepett. Szabo Andrast senki se furta meg annyira nepszerutlen volt hogy 19-bol 17 aztmonta inkab senki mint o.

   • RH said

    Azt is mondta hogy Tenke bundázta meg a szavazást. Hogy Tenke azért birta rá a pályázatra Karasszont hogy betartson neki.

   • Polyxéna tant said

    Szabó András Tenkét okolta a bukásáért és a püspököt. Azt mondta, hogy kocsit küldtek a félholt Györke Ildikóért a kórházba, hogy ő is szavazzon ellene.

   • Kustorica said

    Azt nem tudom, hogy kocsival hozatták-e be Ildikót, de azt tudom, hogy őt nem kellett se megvenni se megzsarolni, de kényszeríteni vagy rábeszélni se. Zsigerből szavazott Szabó ellen ne má hogy Tenke beszélte rá.

   • Topolyán said

    Ildikó addig nem is volt súlyos beteg. A szavazás után lett az. Szabó bosszúból elkezdte üldözni és halálba kergette. Akárcsak most Hegedűs püspököt. Éthető. Nem vált valóra az álma. nem lett rektor a dékánságba csúfosan belebukott és ezek miatt mindenkit rágalmaz csak magába nem tekint.

   • Ráday gyűjtemény said

    Itt a Ráday utcában Szabó András Hegedűs püspököt szidta. Azt mondta azért üldözi őt, mert a sógora püspök akar lenni és félti tőlük, Szabóktól a hatalmát. Hogy ezért nem lehetett rektor mert Hegedűs püspök parancsba adta az egyetemi tanácsnak hogy szavazzák le.

   • Traitor said

    Aha. A püspöki hivatalban pedig a sógorát. Rendszeresen bejárt Hegedűs püspökhöz vagy Takaró főgondnokhoz hogy ő utálja a sógorát mint a bűnt és hogy szívesen szerez róla infókat csak hadd legyen rektor.

   • Zsinati illetékes said

    Ez ismerős. Ide az Abonyiba is bejárt ugyanezzel a dumával. Na itt látszik a minőségi különbség a két püspök között. Hegedűs elhajtotta az árulót, Bölcskei pedig elfogadta a szolgálatait és előbb dékánt aztán majdnem rektort csinált belőle. Tudnék mesélni mi mindent hordott össze itt Szabó András a sógorától csakhogy Bölcskei kegyeibe férkőzzön!

   • zsinati levéltár said

    Arra jól emlékszem, amikor 1997-ben Szabó közölte, hogy elege van “a vén barom fasiszta üvöltözéseiből” a Kálvin téren és az Évivel átmennek a Hold utcába. Szerinte a Fidesz fog győzni 1998-ban és ők egy gyülekezetbe akarnak tartozni Orbánnal, az új miniszterelnökkel.

 4. journalist said

  Másodikként utánatok a parokia.hu is közölt nekrológot.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4232/

  • HTK-illetékes said

   Elolvastam Szabó püspök búcsúztatóját. Nagyon normális, méltó a halotthoz, méltó a búcsúzóhoz, és nagyon gyors. Tekintettel arra, hogy ősellenségek voltak, ezt a gesztust, beleértve a reakcióidő rövidségét, értékelni tudom. Nincs benne semmi különös, mégis vigasztaló, erőt adó. Balla, aki a veje volt és most az általa alapított egyetem rektora a harmadik ősellenség, Bölcskei jóvoltából, ilyent nem tudna íni. Nemcsak most, hanem a következő életébe se, soha, semmikor. Egy tehetségtelen pszichopata, aki az apósa hátán felnyomta magát fölénk. Nagyot lehet onnan zuhanni, még egy törpének is 🙂

   • banquo véres árnya said

    Hegedűs püspök sokaknak meg fog jelenni rémálmukban.
    A gyáva gyilkos Szabó Andrásnak és repedtsarkú feleségének Ludvignak csakugy mint a hitvány vőnek a proliparaszt bukó Ballának.

 5. heidelbergi káté said

  A Káté szerint:
  Nem üdvözülhetnek “se a paráznák, se a bálványimádók, se házasságtörők, se telhetetlenek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.”
  Ez Szabóra, Petrőczire, Ballára és bűntársaikra vonatkozik.

 6. animus said

  Szabó András halállistája újabb névvel szaporodott. Jól tudjuk, milyen aljas rágalmakkal siettette dr. Hegedűs Loránt halálát!

  • Ginger Cat said

   Épp jót röhögnek most a Ludviggal a hencidáról rabolt úrasztalánál: ezt is sikerült megölnünk, ha-ha-ha.

   • cats on the blog said

    A legjobban mások halálának örülnek ezek a gyilkos barmok!
    Röhögnek tömik a hájas pofájukba az abált szalonnát és énekelnek: MEGÖLTÜK, MEGDÖGLÖTT, MEGÖLTÜK!!!

  • régi kolléga said

   Hegedűs püspök megrendítő gyászistentisztelete mondott Szilágyi Ferencért, Szabó első áldozatáért. Szabó 1997-ben MEGPUCCSOLTA Szilágyit, leváltatta a dékáni tisztségéről.
   A gyászistentiszteletre a Károliról SENKI NEM JELENT MEG. Balla ott volt mint családtag, de végigásítozta az egészet.
   Csak Szabó két áldozata volt jelent. Mi, akiket Szabó megrágalmazott, kirugatott, ellenünk bíróságon hamis tanúvallomást tett, mi voltunk ott.
   Szabó nem fél az Istentől!!!
   Mocskos, aljas ateista GYILKOS!

 7. Wistmanwood said

  Természetesen az elhunyt püspök egészségi állapotáról is gyűjtöttünk infókat, mert mint már mondták ezen a fórumon rajta vagyunk a családon. Mi ugyanis nagyon jók vagyunk a szakmába és ezt be is bizonyitjuk. A püspöknek volt egy Parkinson-kórja, de nem abba halt bele. Volt egy időskori leukémiája, ami miatt egyre gyengébb lett ahogy az a másik fórumon a parokián is olvasható. Végül ebből lett egy végelgyengülés. Ebbe halt bele

 8. a kedves prédikátor said

  Miért nem emlékezett meg a közrádió Hegedűs püspök haláláról???
  Az Abonyi utca AGYONHALLGATTA. Mert Bölcskeinek még halálában is félelmetes Hegedűs püspök hatalmas tudása, kisugárzása.
  Merthogy belőle csak a kispiszkos alkoholista spicliség sugárzik, CZAPP CZAPP!

 9. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó úgy került a Károlira, hogy az alapítás előtt EGY MOCSKOS GYALÁZKODÓ CIKKET PUBLIKÁLT A REFORMÁTUS EGYETEM ELLEN.
  Amikor Benda Kálmán és dr. Hegedűs Loránt mégis megalapította, befurakodott.
  Szilágyi Ferenc – jó ösztönnel – gyűlölte és megvetette Szabót. Szabó rinyált neki, hogy vegye fel főállásba, mert közben az MTA Irodalomtudományinál megszűnt az állása. Nem kapkodtak érte, megértjük.
  Szilágyi elzárkózott Szabó alkalmaztatásától.
  Szabó hason becsúszott Barátossy Jenőhöz és alázatosan kuncsorgott nála állásért.
  Barátossy megszánta és Hegedűs püspök megparancsolta Szilágyinak, hogy alkalmazza Szabót.
  Szabó fél év múlva behozta az utcasarka rongya feleségét Petrőczit is.
  Utána elkezdték fúrni Szilágyit, 1997-ben MEGBUKTATTA.
  1998-ban kirugatta az MTA doktora Erdélyit, Huszár Gál leszármazottját, Huszár Ágnest, az Európa hírű Püspöki Nagy Pétert és másokat.
  Közben folyamatosan gyalázta Hegedűst. Őrjöngő baromnak, őrült fasisztának nevezte Petrőczivel együtt.
  Azt már megírta valaki, hogy 1997-ben átszokott a Hold utcába,
  tehát nem a fenntartó püspökhöz járt a Kálvin térre, hanem ALJAS POLITIKAI FONDORLATTAL Orbán gyülekezetébe furakodott be.
  Balla tökéletesen hülye, ha megbízik Szabóban.
  Őt is fúrja, őt is rágalmazza.
  Most egyelőre diadaltáncot jár a két sátán Hegedűs püspök földi maradványai fölött.

  • Traitor said

   Az igaz hogy Szabo Andras OVI es Balog miatt atszokott a Hold utcaba, de azert jart Hegedüshöz is csak nem a Kalvin terre, hanem a Radayba a Püspöki Hivatalba hogy moszerolja a sajat sogorat. Felajanlotta szolgalatait Hegedüsnek hogy arulkodik a sogorra, cserebe hadd lehessen rektor. De Hegedüs jo erzekkel nem bizott benne. Nem ugy mint a primitiv Bölcskei aki azonnal raugrott az ajanlatra. Es az arulasert cserebe azonnal dekant csinalt belöle es mar a rektori palyazatot is beadatta vele.

   • hugyos józsi said

    Az Abonyi utcában volt egy összekötője a Szabónak, aki többszörös kém volt minden jel szerint

   • Zsinati illetékes said

    A rokona. Szabó megszerzett tőle minden infót, de nemcsak erre használta, hanem üzengetett is vele, vagyis olyan “infókat” adott be neki, amik az ő érdekeit szolgálták de úgy, mintha nem tőle jönne hanem vmilyen biztos forrásból szerezte volna. Álatlában is ez a módszere. Ő a pletykák és dezinformációk szerzője de úgy továbbítja mintha mástól hallotta volna. a végén már elmosódik az eredet. Ezt nagyon jól csinálja és ezzel halad előre.

   • Korifeus said

    Hegedűsnek volt minőségérzéke. Kezdetben igyekezett a legjobb szakembereket megnyerni. Szabó Istvánnak is volt. De Bölcskei mindent lerombolt, amit ez a két püspök felépített. Ő hajdúsági parasztokkal vette körül magát mint ez a sötét figura, Kovács Barnabás és köre, és persze Szabó András, aki nála kezdetben mindent elért: leváltatta Kulintm és Szűcsöt, megbuktatta Varghát, hogy a helyükbe üljön. Végül gellert kapott a terve. Egy egyetemre nem ilyen sunyi sötét alakok kellenek, akiket Bölcskei a hasonló a hasonlónak örül elve alapján bizalmába fogad..

 10. prudens said

  A reformatus.hu átvette szó szerint az MTI hírt
  http://reformatus.hu/mutat/7783/
  Nincs szellemi kapacitásuk egy nekrológ írására se? Vagy Bölcskei annyira örül Hegedűs püspök halálának, hogy nincs rá jelentkező?
  A KRE honlapján SEMMI. A mocskos erkölcstelen senkik meg sem emlékeznek az EGYETEMALAPÍTÓ PÜSPÖK HALÁLÁRÓL.
  Nem félnek a Teremtőtől?
  Nem, mocskos ateisták mind.

  • pressburger said

   Most sincs semmi a KRE honlapján.
   Meghalt az alapító püspök és egy szó se?
   Mikor a veje a Balla a rektor?
   Hogy van ez?

   • Kötelességtudó said

    Mér hétvégén halt meg mér nem munkanap? a szabadidőnek prioritása van a munkanappal szemben. Mi szombat-vasárnap nem dolgozunk ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor se. Pláne hétvégén. 🙂

   • Ausrede said

    Balla azért nem tud nyilatkozni mert porig van sújtva a fájdalomtól.

   • Retardált said

    Ha-ha-ha. Mér? Mer egyébként tud? Hallotta már valaha valaki ezt az értelmi fogyatékost egy önálló saját gondolatot elmondani?

   • Bátori said

    És Bölcskei? Ő nincs lesújtva. Ő mér csak az MTI sablonszövegét szajkózza? A Fideszről bezzeg órákig tud fecsegni, pláne istentiszteleteken. Püspökelődjéről mért nem? Bátori néven besúgóként is ontotta a jelentéseket gyülekezetének becsületes tagjairól. Most mért nincs egy szava se?

   • DMREK said

    Summa summárum, csak Johannes és Szabó püspök bírt szép, az elhunythoz méltó, érdemeit összegző és vigaszt is nyújtó frappáns megemlékezést tartani úgyszólván a halálhírt követő első percekben. Mi következik ebből? 🙂

   • Theologina said

    Számomra az, hogy csak Johannes és Szabó István rendelkezik püspöki kvalitásokkal. Mondjuk ez amúgy is nyilvánvaló.

   • Pharisee said

    Ki van porig sujtva? Balla? Alig bírja leplezni az izgalmát. Boldog mint még soha. Erre a pillanatra várt mióta udvarolni kezdett a Gyöngyinek. Hogy egyszer belőle is püspök lesz.

   • dunántúli teológus said

    A pápai lelkipásztor méltó módon vett búcsút Hegedűs püspöktől a vasárnapi istentiszteleten. Mondjuk sokkal több esze és erkölcse van mint Ballának vagy Bölcskeinek, bár ezzel nem mondtam sokat.

   • retardált said

    Épp ezért nem engedi Bölcskei köre hogy ő legyen a zsinati elnök. Kiszemelték maguknak az egyszerre retardált és jellemtelen Ballát.

   • lelkipásztor said

    Még mindig nincs semmi a Károli honlapján.
    Micsoda brutális ateista bunkóság ez!

 11. guszti politizál said

  Ma Bölcskei Gusztáv a tőle megszokott primitív demagógiával röfögött a rádióban. Szatmárcsekén nyilatkozott, szerinte az egyházi embernek “elemi kötelessége, hogy reflektáljon a közállapotokra”. A “generációs feszültség”, meg a bankkölcsön, ugye, és már benne van a guszti “a napi politika sűrűjében”. Mer neki van véleménye, mihelyt megtudja mit gondol az OVI meg a fidesz rögtön nekilát nyalni a vitorlát.
  Össze-vissza hazudozott arról, hogy miket segítettek a cigányoknak.
  Azt hazudta: “nem akarunk tetszeni egyik vagy másik pártnak sem”. Igen, Guszti, elfelejtetted,, mit összerinyáltál a Várinak, hogy nem látod a fidesz vitorláját???
  Aljasul Viktor Jánosra hivatkozik a hitvány féreg. Amikor refi Kubatov listákat csináltat a templomában.

  • hugyos józsi said

   A mocskos Szabó sok szenvedést okozott szegény Hegedűs püspöknek.

  • Debreceni cívis said

   Nem sül le a bőr a képedről Guszti? Ekkorákat hazudni a szemünkbe hogy te nem akarsz egyik pártnak se tetszeni? Hisz a szószéken többet imádkozol a Fideszhez mint az Istenhez, kelleted magad a fidesznek és még minket is fölhasználsz a gusztustalan udvarlásodhoz!

  • hátszél said

   Ez aztán mindennek a teteje, hogy te nem akarszu egyetlen pártnak se tetszeni Guszti. Szenilis lettél? Tán kiment az eszedből hogy te magad kínáltad fel a valagad a miniszterelnöknek? Olvasd el az interjút amit Várinak adtál a Mancsba. Azt irtad hogy ide dugjátok a lóvét és én fújom érte nektek a hátszelet a szószékről!

   • Libsi Bitorlók said

    Aszt a szenylapot ne is emlegesd. Egy csomo randa zsido és még magyar narancsnak merik nevezni magukat. Eccerre két jelképünket sajátittyák ki: a magyart és a narancsot pedig egyikhez sincs semmi közük.

  • gate keeper said

   Látom h öreg Lóri az égbe megy. De szabadjon megjegyeznem h ő is politizált mégpedig a MIÉP színeiben, aminek az alelnöke volt a kislóri.
   Amit szabad Hegedüsnek mér nem szabad Bölcskeinek?
   Ezt kérdem én.

   • Hegedős a háztetőn said

    Hát csak azért mert Bölcskei épp ezért üldözte az egész családot, hogy egy lelkésznek tilos politizálnia. Nemcsak Lóri bácsit, hanem Kislórit és Zsuzsát is. Az egész családot bíróság elé állíttatta. Persze aztán Kislóri, Zsuzsa és még nyolc másik lelkész nyilatkoztak, hogy a kettő összeegyeztethető, és ők a jövőben is össze fogják. Erre most Bölcskei is politizál a szószékről. Akkor mi ellen ágált?

   • Jupiter és kisökör said

    Úgy néz ki ez pont fordítva van. Bölcskeinek szabad az, amiért le akarta csukatni a Kislórit és a Zsuzsát. 🙂

 12. hücpe said

  Ezér nem hivják magukat má se magyarnak se narancsnak, hanem mancsnak. Tudod ami neked is van a két mellső lábad végén

  • Libsi Bitorlók said

   Mi van? Még hogy ezek a zsidrákok szégyelik a mi legszenteb jelképeinket? A magyarságunkat? A narancsárga lobogónkat? Listázni kel az egyetemeket és az újságirokat is. Az ilyen ne kapjon diplomát engedéjt arra hogy ujságokat irjon.

 13. Károlis dolgozó said

  Na pont ezt írtam én is, hogy az egyetem honlapján még mindig semmi. Balla, meghalt az apósod! Nem érdemel meg néhány sort az egyetemalapító, aki mellesleg téged is kivakart a szarból?

  • Retardált said

   Most mit sürgetitek? Egy reatrdálthoz méltóan viselkedik. Úgy tesz, mintha váratlanul érte volna, holott hónapok óta nap mint nap várható volt. Már rég felkészült rá, nem derült égből jött.

 14. lelkipásztor said

  Miért nem ír a Szabó, a MAB- tag, a kormánytartalékrabló, az irodalomtudományok MTA doktora???
  Az ő kivételes erudíciójával és elokvenciájával????

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabóról köztudott hogy nem tud irni. Ezt épp a felesége terjeszti a legnagyobb buzgalommal. A másik ok hogy a Balla iránti lojalitása a felesége nyugdijazása óta léket kapott. Petröci szidja Ballát. Szabó nem szól semmit csak mord pofát vág ha az Évi lapátra tevése szóba kerül. Olyasmit mormog a szakálába hogyha majd a sógora lesz a püspök minden máskép lesz. Az Évi óraadását a HTK-n csak porhintésnek tekintik. Balla szerintük nem ezt igérte hanem professzori felterjesztést az Évinek. De majd a Szabó a sógorral együtt közösen… És akkor a Tepsinek annyi.

 15. killer instinct said

  Szabó egyelőre a Mátyás utcában ármánykodik interneten és telefonon. Meg néha brutalizálja a ház macskáit. Az Évi meg azon gondolkodik h mit fordítson le Brodszkij vagy Cvetajeva életművéből, mer ugye ez nem okoz neki gondot.
  Nem is mer annyira segg hogy nem tudja felmérni a saját orbitális tudatlanságát.
  Ugye, Ludvig, a latin is jól megy neked, te aljadék lupa, érted a latinizmusokat is mind, barom kurva

 16. lupanaria said

  Nem csak egy lupa van a lupanariumban a Reviczky utcában, hanem sok. Lásd: Hansági, a p(araszt)p(roli)p(vcsa) meg Tepsi a franciázó élemedett loboncos.

 17. Wistmanwood said

  Hegedűs püdpök sose állt volna szóba az izraeli titkosszolgálattal. Sosem bízta volna meg őket azzal, hogy a saját egyeteme oktatóit és hallgatóit megfigyelje, lefilmezze, lehallgassa, sose adta volna ki az adataikat a mocsok Wistmanwoodnak. Ballának épp ez a kedvenc tevékenysége. És ez az izraeliekkel paktáló, zsidó szeretőt tartó patkány akar a nagy püspök nyomdokaiba lépni?

  • The gatekeepers said

   A CNN-en épp most fut egy interjú Dror Moreh-hel a Gatekeepers film producerével. Hihetetlen, hogy a világ talán legjobb titkosszolgálata ilyen kisszerű amatőröket finanszíroz, akik jelentéktelen hallgatók és tanárok kifigyelésével és kandikamerázásával foglalkoznak. Nem valószínű hogy Izrael erre szánta a pénzt amit ez a banda kihúz belőlük.

 18. Netfigyelő said

  Végre megszületett a Károli nekrológja, szerényen elrejtve, majdnem eltüntetve a hírek között, valahol az Anne-Marie Koolt magyar és angol nyelven is blamáló ocsmány, szégyenteljes Kommüniké szomszédságában.

  • COMMUNIQUE said

   A püspök halálhíre kisbetűs hír, tényleg nem feltűnő. Az Anne-Mariet lejárató hír viszont csupa nagybetűs, mind a franciás (angol is persze), mind a magyar cím. Már régóta elvesztette aktualitását, de még mindig ott virít a honlapon, csupa nagybetűivel valósággal beleüvölt az olvasó pofájába: Így jár az, aki ujjat mer húzni velünk. Mindenkit móresre tanítunk, főleg a professzorokat mert a kisebbségi érzésekkel küszködő, még PhD-t összehozni se képes Kovács Barnabás őket különösen utálja. Legszívesebben mindet kirugdalná hogy ne legyen egy se.

  • Max Weber szelleme said

   A gyászhírt nemcsak a kisbetűkkel és a kiemelés mindennemű hiányával degradálták, hanem azzal is, hogy egy régebbi hírt elé tettek. A vő úgy döntött, hogy a felvételi tájékoztató, ami a felvételik révén pénzt hoz a házhoz, előzze meg a gyászhírt, tehát az új hír ne szorítsa le az első helyről a felvételit. A szerkesztésben a kronológiai elv keveredik a fontossági szemponttal. Ez mondjuk az Anne-Mariet büntető COMMUNIQUE hosszú fennhagyásában is látszik.

   • killer instinct said

    A Károlin a portestantizmus szelleméből SEMMI SINCS!
    Munkaerkölcs, munkakultúra, emberi tisztesség: nézzetek rá Hanságira, Mészáros mocskos pónemjére!
    És aki még nem okádik tőlük, a mindenki kapcája Ludvigra is vethet egy pillantást meg a töketlen bűnöző, kormánytartalékrabló, okirathamisító férjére, a Szabó Andrásra, aki most dédapja hullájával próbál rokonszenvet szerezuni maghának a szarszínű blogján.

  • Mózes said

   Mert Anne-Marie büntetése fontosabb Ballának, mint az apósa halála. Az biztos, hogy a gyásznál sokkal nagyobb a kapzsiság Balla szívében, de van, ami még a kapzsiságnál is fontosabb számára: a BOSSZÚ. A bosszú édes érzése az, ami ennek a pszichopatának kitölti az életét. Ez nem keresztény, ez pogány.

   • killer instinct said

    Igen, így van.
    Ezt a visszataszító pojáca Ballát a GYŰLÖLET ÉLTETI.
    Méghogy Újszövetség professzora, a szeretet egyházának papja!E
    Jézus Krisztus két lábbal rúgta volna ki a templomból ezt az alávaló hiénát.

   • Még a képmutatáshoz, a hipokrita szöveg megfogalmazásához, hiteles előadásához is kell némi intelligencia. Balla nyilvánvalóan híjával van még a szenteskedés képességének is, amit pedig minden segédlelkész balkézről abszolvál. Az Újszövetség professzora annyira unintelligens, hogy nem látja, milyen képet mutat ő másoknak.
    Kérlek benneteket, kegyeleti okból kerüljétek az obszcén szavakat még Balla Péterre, Szabó Andrásra, Hansági Ágnesre és Petrőczi Évára vonatkozólag is.

  • HTK-illetékes said

   Biztos bölcsészek vagytok, mert csak kívülálló lehet ennyire naiv. Az a nekrológ már rég kész volt. Balla tudta, minden percben várta az apósa halálát. Nagyon rákészült. Ez persze nem azt jelenti hogy ő írta meg hanem hogy megiratta valakivel.

   • Theologina said

    Kivel? Titok? Nekem van egy lövésem hogy Pecsuk Ottó tanár úrral. 🙂

   • HTK illetékes said

    Nem tudok erről biztosat ezért nem is mondhatok semmit. Ha jó lenne a “lövése” akkor meg pláne nem. 🙂

   • SDG said

    A halálhir mégis kicsit váratlanul jött, annyiban hogy a nekrológ nem volt napra kész igazitani kellett rajta. Pontosabban röviditeni. Balla állitolag sokalta a magasztalást. Ki kellett pár áradozást huzni belöle és a rokonságra utalásokat is. Világért se volt szabad leirni hogy Balla az elhunyt veje noha ezt mindenki tudja de mégse.

   • journalist said

    Éppen mivel várható volt a püspök halála, egy sokkal jobb szöveggel is készülhettek volna. És a halál után azonnal feltehették volna a honlapra.
    Gondolom, a fekete zászlót se tették ki a mocskok.

 19. dark side said

  Fogadni mernék, hogy Szabó és/vagy Petrőczi megint fosik valami undorítót Hegedűs püspökről.
  Miközben, amíg élt, elkerülték a templomát és “eszelős vén idiótának, zsidófaló baromnak” nevezték.
  Hogy lehet a Balla olyan hülye, hogy pont a Szabóban bízik?

  • cats on the blog said

   A Szabó már megint durván inzultálta Ritoók professzor cicáját, Aiszkhüloszt.
   Azt üvöltötte: a rohadt gazdád is dögöljön meg,
   a petrőci meg a háttérben sipitozta: és a vén denevér Szalay Ágnes is!

 20. állatvédő hatóság said

  Azonnal tegyetek állatkínzás miatt bejelentést Szabó András és Petrőczi Éva ellen!!!
  Hol történt a bűncselekmény?
  Mátyás utca 20, első emelet!
  Ki fogunk menni!

 21. chat noir said

  Tiltakozom a SÉRTŐ ÁLLAT MEGNEVEZÉS ELLEN!
  Állat a bűnöző Szabó meg az utcasarka rongy felesége a Ludvig!

 22. De Grad said

  Rákattintottam a http://www.kre.hu oldalra. A püspök halálhíre a felvételi tájékoztató és egy jelentéktelen könyvbemutató közé lett elhelyezve, grafikailag sem különböztetve meg ezektől. A topológia ez esetben axiológia is. Hegedűs Loránt halálhírének kb annyi a jelentősége a közzétevő számára, mint egy jelentéktelen könyvbemutatóé. Ez jellemző Balla hozzáállására az apósához és általában a Hegedűs-családhoz.

  • I bag to differ said

   Bocsáss meg, de még annyi se. A felvételi kiemelt hírként is szerepel, jó nagy betűkkel, több alfejezetbe osztva, aztán a vonal alatt még egyszer, kisebb betűkkel, ugyakkorával, mint a könyvbemutató, és a kettő közé szendvicsként beillesztven a halálhír. A szendvics két borytólapja kiemeltebb, hangsúlyozottabb, mint a kettő közötti rejtett tér, emi ilyen módon el van dugva. Mi ennek az üzenete? Az hogy Hegedűs püspök halálának nincs jelentősége, mint ahogy utólag már az életének sem. Új korszak jön, jön Balla, akinek hangsúlyozottan semmi köze elődjéhez és rokonához. Ez az egész display nem is a távolságtartást, hanem a teljes elhatárolódást jelzi.

  • Sanya said

   Akkor én ezt most lefordítom hogy mindenki értse, Saca is.
   BALLA PÉTER azt üzeni a világnak hogy:
   Nem a FASZOM által lettem az aki hanem az ESZEM által.
   Ugye jól értettem kis güzü nagyképű tudósok?

   • ghost writer said

    Az ESZED? Balla nagyon eltévedt a mentális lexikonban.
    Balla: ÉSZ az ami neked nincs. Na jó, ERKÖLCSÖD, TISZTESSÉGED SINCSEN.
    Ha végiggondolom, egyetlen pozitív tulajdonságod sincsen.

   • De Grad said

    Kedves Sanya! Hermeneutikailag nem lehet kifogást emelni a fordításod ellen, de a verbális kultúrád hagy még kívánni valót maga után. A sértegetéseidet pedig mellőzhetnéd.

   • Theologina said

    Egyet értek ghost writerrel. Balla tényleg nem az eszéről híres. Kimondottan lassu sőt ostoba benyomást kelt. Én inkább azon a másik szervén gondolkodom. Hogy is fogalmazzak hogy ne bontránkoztassam meg a tanáraimat. Hm mondjuk igy, vagyis inkább tegyük fel így a kérdést: az egy dolog, hogy Balla az észnek híján van, de vajon az a másik dolog, mármint a f… akarom mondani a nemi szerv, azzal olyan bőven ellátta őt a természet? Mert a besavanyodott pszichopata pofájáról én nagy szexuális potenciát nem birok leolvasni.

  • topológia és tipográfia said

   Topológiailag és tipográfiailag fejezik ki azt a METAÜZENETET, amelyet Sanya olyan megejtő egyszerűséggel fordított le egyszerű magyar bunkók számára is érthető nyelvre.

 23. gate keeper said

  Szabó megtisztelt bennünket kivételes erudíciójával és elokvenciájával. Megint fosott egy borzasztót.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/01/vedresabrany.html
  Visszatér dédapjához, aki lelkész volt és nyilván különb ember, mint ez a korcs szemét. Több fénykép, mint szó – ez Szabó elve.

 24. fűzfapoetessza said

  Ludvig is fosott valami szörnyűt, úgy látszik, a szörnyeteg házaspár egy ritmusra mozog, nem a szexben, hanem a szövegelésben.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/01/vers-es-dal-varban.html
  Ludvig ráborul Jancsó Adriennre és folyik belőle a hazugság: hogy ő milyen ki.aszott tehetséges!!!

 25. PolitikaiLogika said

  Offtopic, tudom, de mivel ezt a posztot olvassák legtöbben, ideírom: ma az “arte” csatornán lesz egy dokumentumfilm Magyarországról “Ungarn – Demokratie oder Diktatur?” Aki tud németül és teheti, nézze meg!

  • Karl said

   Danke für die Mahnung. Ich drehe das Gerät sofort an.

  • Historiker said

   Megnéztem bár egy kurva szót se tudok németül. A magyarok többsége magyarul beszélt így nagyjából érthető volt. Szörnyű pofák mindkét oldalon az ellenzéket főleg zsidrákok képviselték, TGM, Baló, Dalos, Fischer még egy rabbi is de Balog és Gulyás Gergely legalább olyan undoríito volt. Fliegauf filmjének a részletei is sokkolóak mintha nem is Európába lennénk India nyomornegyedei se lehetnek lepukkantabbak és a lakói se nyomorultabbak mint a mi cigányaink. Viszont láttam 3 jó arcot: Iványi Gábor lelkészét, a Millás Juhász Péterét és egy szimpatikus mérnökét, Jáger Vendelét, aki hajléktalan szállón tengeti az életét. Szégyen hogy a magyar társadalom egy fehér értelmiségit nem véd meg ettől a borzalomtól

   • Zores said

    Nem azért mondom de a legundorítóbb Orosz Mihály Érpatak polgármestere volt valami alispánra hajazó maskarában. Hogy ilyen anakronisztikus figurák még léteznek! Amúgy zászló, Himnusz, Székely himnusz, gyújtó beszédek, tisztára mint Berlinben 1933 január 30-án pont 80 évvel ezelőtt, csak színesben és magyar trikolorban. Orosz Mihály után a kerítésnél kórusban üvöltő lerobbant jobbikos állatsereglet volt a leghánytatóbb.

   • animus said

    Ha történészként nem tudsz egy kurva szót sem németül, miért választottál magadnak német niknevet?
    Véletlenül?
    Aki ennyire tudatlan, az csak károlis lehet!
    Melyik vagy te?
    A hátra nyilazó Hidán, aki már 19 éve ott van a károlin és még mindig nem tudott ledoktorálni?
    Csa a Sepsi dicsérgeti a rádióban hogy ősmagyar tornát tanít a gyerekeknek?
    Ahhoz pedig nem kell nyelvtudás, igaz, BUNKÓK VAGYMUK CSABI?

  • Jobbikos said

   Lórikát kifelejtették a filmből ami azt bizonyítja hogy nem voltak elfogultak. Amit Vonából mutattak, az nem volt rossz. A jobbikosként aposztrofált primitív csapat tényleg nem volt bizalomgerjesztő de lehet hogy összetévesztették őket Bayer Zsolt békamenetének csóró részvevőivel.

  • I like oranges said

   A barátnőm lefordította nekem amit Martin Schulz Orbánról mondott. Nagyon tiszteli és elismeri. Azt mondta róla hogy ízig-vérig politikus, jó politikus, korrekt partner. Mind a háromszázegynéhány új törvényt legálisan hozták, minden legálisan működik nincs rajta fogás. Együttműködő, kedves, a nyilatkozatai is nagyon barátságosak, legfeljebb az utolsó két mondatba tesz bele valami keménybb beszólást hogy odahaza is lássák, kiállt a magyarokért. Nagyon dicsérő és elismerő. És ez állítólag OV egyik fő ellensége. Vagyi OV-t megtanulták tisztelni az EU-ban!

  • Karl barátja said

   A barátnőd vagy kamuzott vagy nem tud eléggé németül. Mi Karllal megbeszéltük az érdekesebb részeket. Schulz is jó politikus. Mondott ilyeneket amiket itt leirsz de nem ez volt a lényeg. Azt mondta, hogy a magyar TV-be csak az utolsó 2 mondatot vágják be, a kedveseket nem. Azt tényleg elismerte, hogy Orbán együttműködő, és ha valamelyik törvény nem egyezik az eus törvényekkel, akkor változtat rajta. Valóban azt mondta, hogy nincs rajta fogás. De az egészből az jött le, hogy az egész nem stimmel úgy ahogy van, de az EU nem tud mit kezdeni vele. A hazai ellenzéknek kell megtalálni az ellenszert.

 26. theologe said

  Diktatur – was sonst!

 27. Theologina said

  Én inkább Balla portréfilmjét néztem meg amit magáról csináltatott egy másik idiótával és már attól elhánytam magam. Ennek a rendkívül pocsék és rendkívül buta véglénynek nincs semmi önkritikája? Már abban elárulta az apósát amikor még élt. Csak a saját teljesen jelentéktelen apjáról beszél annak nemlétező tetteit dicsőíti és Hegedűs püspökről egy szót se kivéve hogy az esküvői képén felbukkan. Ezek után meg se lepődök ezen a jól eldugott gyászhíren.

  • HTK illetékes said

   Balla Hegedűs püspököt a tudományos CV-jéből is kiretusálta. Pedig ő küldte Skóciába, ő szerezte neki a jobbnál jobb ösztöndíjakat, ő neveztette ki professzornak harmincegynéhány évesen. Úgy tesz mintha mindezt a saját erejéből érte volna el, Hegedűs püspöknek köze nem lett volna ehhez a karrierhez.

   • Nomen est omen said

    Balla csak hű marad a nevéhez, ő is megtagadja apósát, mint bibliai elődje Jézust 🙂

   • dunántúli teológus said

    Péter csak megingott, de mégis szikla maradt, akire egyházat lehetett építeni.
    Javaslom Ballának a névváltoztatást: Balla Júdásra.

 28. réti pipitér said

  Ez egyszerűen visszataszító. Mi a f… lett volna ebből a baromból, ha nem találkozott volna a Hegedűs családdal?
  Egy senki. Most is az, de cafrangos PhD, egyetemi tanár, rektor stb. senki.
  Azt se értem, h Kislóri mér nem rúgja valagba.
  Kislóriban van agresszív potenciál, láttuk elégszer.
  Mér tűri el a saját fészkükbe rondító undorító hiéna-kakukk Ballát?

 29. prudens said

  Végre olvasható egy méltó nekrológ hegedűs püspökről. A Magyar Hírlap 2013. január 30-i számában olvasható. Alexa Károly írta: A rendszerváltozás püspöke a címe.
  Érdemes elolvasni az egészet: én csak ezt idézem belőle: “Aki törvényt hozott, egyetemet alapított. Egyetemet, ahonnan ugyanúgy kirekesztették, ahogy a Kálvin téri templomból is meg mindenünnen, ahonnan lehetett.”
  Az egyetemről Szabó András kezdte az elüldözését, mikor “antiszemita őrjöngő idiótának” nevezte, és amikor becsempészte a Kulcsár-Szabó klánt az egyetemre, akik akkor épp szadeszesek voltak, jelezte, hogy “rosszat tesz az akkreditációnak Hegedűs püspök meg a MIÉP-es kapcsolat”.
  Hegedűs püspök végső megalázását a saját veje, az idióta és erkölcstelen Balla Péter vezényli l!

  • Régi Kolléga said

   Csodálom, hogy ezt senki nem írta még meg. Köszönet Alexa Karcsi barátomnak, hogy ezt fölvetette. Hegedűs püspök a Bölcsészkaron filozófiát tanított, mindaddig, amíg Szabó András és Hansági ki nem rúgatták onnan, arra hivatkozva, hogy a MAB nem fogadja el a személyét filozófusnak. Nézzé(te)k meg az életművét. Több komoly filozófiai tárgyú írás van benne. Hogy filozófiából nem volt diplomája? Hiszen annak sem volt, akit felvettek a helyére, egy bizonyos Molnár Lászlót, akit a MAB-ra hivatkozva Szabó András hozott be, hogy kiszorítsa vele Hegedűs püspököt. Magyar-esztétika szakos volt, nulla filozófia. A Kálvin téri templomba már Balla nem engedte be, a saját veje.

   • HTK illetekes said

    A HTK-ról is ő szorította ki Békési és Németh Dávid csak a végrehajtók voltak.

   • Hátulról lesből támadó said

    Szabó András ontotta a feljelentő leveleket ellene az Akadémia mindenkori elnökeinek a MAB-ra hivatkozva.

   • theologina said

    Mér, a Balla babájának, a menórás Fórisnak van BA-ja magyarból???
    Ugye, nincs.
    Aztán mégis tanszékvezetőt csinált belőle a balla.

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   Jól emlékszem rá hogy a Szabó a Hansági a Szitár meg a Herman előtt utánozta a Hegedűst: hogy aszongya”Szüljétek tele a Kárpátmedencét különben a zsidók meg a cigányok szülik tele!”
   Erre beszólt a Kulcsár-Szabó akadémikus, hogy küldjék a Hegedűst a p..be a Szabó meg a mocskos vérszomjas pribék meg teljesítette a parancsot

   • banquo véres árnya said

    Egyre több a kísértet a Mátyás utca 20-ban.
    FELVONULNAK a Szabó András által MEGGYILKOLTAK: Szilágyi Ferenc, Szigethy Lajos, Györke Judit, Király Gyula, Bolyki János, a sor végén HEGEDŰS LORÁNT PÜSPÖK.
    Akit Szabó, az aljas gazember Kulcsár-Szabó Ernő egy füttyentésére MEGRÁGALMAZTA, INTRIKÁKAT SZŐTT ELLENE, MEGGYILKOLTA.
    Nem félsz a haláltól Szabó András???
    Nemsokára megtudod ki és mi vár a tulsó parton!
    És ne nyugtatgasd magad te aljas fasiszta ateista barom hogy nincs semmi a halál után, VAN!
    ÉS OTT MIND RÁD VÁRNAK, AKIKET MEGRÁGALMAZTÁL, KIRABOLTÁL, AKIK ELLEN HAMIS TANÚVALLOMÁST TETTÉL, MEGGYILKOLTÁL.
    Még most se félsz????
    Majd meglátod! Nemsokára!!!

 30. komáromi csipkés györgy said

  Kiskedves, a menórásnak nincs BA-ja de van p..ája.
  Ez a fontos a ballának, ezért nevezte ki a Fórist, akinek a mosolyához is fegyvertartási engedélyt kéne kiadni

 31. lelkipásztor said

  A mai református félórában lejátszották Hegedűs Loránt utolsó beszédét 2013 január elsejéről. Bár a hangja már megfáradt, az intellektusa a régi volt: gyönyörűen idézett hosszan klasszikus szövegeket.
  És Isten áldását kérte ránk.
  Az aljas karaktergyilkos szabóra, a mocskos ballára és a többi szemétre a károlin!

  • Régi Kolléga said

   Hegedűs püspök valamiért kedvelt engem. Én is őt. Rendszeresen eljárt a Kari Tanács üléseire a Reviczkybe. Eleinte a vezetői asztalnál ült, és aktívan véleményt nyilvánított. Aztán kiszorult onnan. Akkor körbeülte velünk az asztalt, gyakran ültünk egymás mellett. Ő képviselte a Filozófia Tanszéket. Szabó András persze körbedumált mindenkit, hogy alkalmatlan, le kell váltani, ki kell onnan rúgni mert ő biztos forrásból tudja hogy ezért nem akkreditálnak bennünket és addig nem is fognak, míg ő itt tanít. Egyszer aztán az ő fülébe is eljutott mit terjeszt róla Szabó András. Rám nézett. Sose fogom ezt a tekintetet elfelejteni. Nem a felháborodás ült benne ki hanem a mélységes szomorúság, keserűség. Ezt mondta nekem: “G… maga tényleg elhiszi hogy nekem nincs filozófiai munkásságom? Hány könyvet írtam amelynek tárgya közvetve-közvetlenül a filozófia! Hogy én nelennék alkalmas az oktatásra?” Szabó hülyének nézte az öreget, mikor azt hitte, nem fogja föl, mit áskálódik össze ellene. Felfogta és mélyen elszomorította.

 32. Gründerschicksal said

  Lényegében minden alapítót kirekesztettek a saját teremtményéből. Először is Hegedűs püspököt az általa alapított református egyetemről. Aztán Kulint az általa megszervezett Bölcsész Karról. Aztán Karasszont az általa alapított HTK-s doktori iskolából. Aztán Himát az általa alapított irodalomtudományi DI-ből. Aztán Vörös Imre akadémikust az általa akkreditáltatott jogász doktopri iskolából, Kapa dékánt az általa megszervezett jogi karról. És közben még hányat és hányat. íez a református egyetem sajátossága. Megtévesztéssel rávesznek egy szakembert, hogy csinálanak meg nekik valamit, aztán ha kész, picsán rúgják. Mehet Isten hírével…

  • Régi Kolléga said

   Ez kicsiben is igaz. Aki megszervezett egy szakot, egy képzést, azt kirúgták és a munkája eredményét lenyúlták. Nagyon sok példa van erre, most csak egyet említek, Kopp Erikát, aki megszervezte a pedagógia oktatását aztán az a primitív konzervgyári munkás, majd furulyázó dadus egyszerűen elrabolta tőle a kigyúrt alfarómeós hökös, László Márton segítségével és Szabó András erőteljes támogatásával, és Erikának mennie kellett.

  • Paplan alá fingó said

   Szabó András bűnlajstromában előszeretettel emlegetitek kiket rugatott ki, hány rektort, dékánt anyámkínját fúrt meg, de a püspöki fúrásairól kevés szó esik. Pedig ezek az igazán lényegesek. Szabó a püspököket is félreállította vagy kijátszotta egymás ellen. Ezek voltak az igazán hatékony lépések az adminisztratív előrehaladásában. Manipulálta a püspököket, rágalmazta őket, intrikált ellenük, egyiktől futott a másikig árulkodni az egyikre, aztán fordítva. Lényegében sakkozott velük. Elsősorban a sógorát manipulálta, akit minden riválisának elárult, de amikor azokat is följelentette és az kiderült, akkor a húgán keresztül visszakönyörögte magát a sógora kegyeibe és szokása szerint más nyakát dugta a hurokba hogy a saját aljas nyakát mentse.

   • Görénytaktika said

    Szabó világ életében ezt csinálta, a saját bűzét másra fogta és így haladt előre. Számára ez a normális karrier menete. Ritka büdös görény.

   • Utilitárius said

    Ne siránkozz pajtás inkább örüljünk hogy van egy saját tulajdonu görényünk aki ezzel az ősi bevált taktikával Tepsit és a parazitáit is ki fogja füstölni 🙂

   • julo said

    Senki ne gondolja, hogy felhasználhatja Szabót az ellensége kicsinálására.
    Szabó egy sötét GYILKOLÓGÉP.
    Mindenkit kinyír, amíg még él.
    Szerintem leáldozóban van neki.
    Láttátok a szemét?
    Valami komoly betegsége van

   • DMREK said

    Senki se gondolja Szabó püspökről, hogy nem ismeri a sógora aljas lelkének legsötétebb bugyrait, hiszen ezeket ő is megtapasztalta. Az már kérdés, hogy a saját felesége, aki egyben Szabó András húga, időnként túlságosan meglágyítja a szívét. Egyszer végre keménynek kellene maradnia.

   • Utilitárius said

    Nekünk most Tepsi ámokfutása a legnagyobb gondunk és ezt a problémát a jelenlegi fenntartót tekintve csak Szabó András tudja megoldani az ő sajátos módszereivel. Mivel már dolgozik rajta, segíteni fogjuk. Az összes híresztelést, amit ő kezdeményezett, továbbadjuk amerre csak tudjuk 🙂

 33. BTK-s Kolléga said

  Sajnos van Szabó Andrásnál is rosszabb dékán. Úgy hívják becenevén hogy TEPSI. Ellene még az örödöggel is szövetséget kötünk, azaz Szabóval. Csak ő tudja kicsinálni Tepsit a MABon keresztül és Hansági az apósán keresztül. Ezek ketten épp elhidegültek egymástól de a Tepsi elleni küzdelem megint kezdi tűzbe hozni őket.

 34. Szabó az alattomos gyilkos said

  Szabó András készül Hegedűs püspök temetésére. Balla meghívta, hogy támogassa az oldalát szó szerint is. Vagyis inkább a hátát. Amit nem akar egyedül tartani az apósa üldözéséért és halálba kergetéséért. Elvégre Szabónak oroszlánrésze volt ebben is. Ő rekesztette ki Hegedűs püspököt a bölcsészkarról, kihúzva a lába alól a Filozófia Tanszéket. Ettől szegény öreg láthatóan megroggyant. Elvesztette a magabiztosságát, nem volt többé otthon az általa alapított egyetemen. Mert azt lenyúlta tőle előbb Sza András, aztán Balla Péter. A két

 35. de ruyter admirális said

  A RefLapban ugyanaz az MTI-s nekrológ jelent meg Hegedűs püspökről, mint bárhol másutt. Egyetlen szó sincs a temetéséről. Igy búcsúzik a mérhetetlenül szinvonaltalan lap a volt zsinati elnöktől. Egyetlen jó vonása az új számnak hogy Petrőczi se irt bele.

  • Cinkosok said

   Szabó András tudni fogja hova menjen. Balla odaviszi, hogy ne legyen egyedül a lelkiismeretével. Ők ketten rekesztették ki Hegedűs püspököt a saját egyeteméről. Előbb Szabó a BTK Filozófia Tanszékéről, aztán Balla a HTK-ról és a Kálvin téri templomból is. Ők ketten még az emlékét is el fogják törölni, mintha soha nem is élt volna. 😦

   • Egalité said

    És még merje valaki azt állítani a Károliról, hogy diszkriminatívak. Hiszen a saját felekezeti püspökükkel, régi református család sarjaival ugyanúgy elbánnak, mint a nem reformátusokkal!

 36. komáromi csipkés györgy said

  Balla, Szabó, Hansági és a többi tetves görény gyilkos dühvel üldöz mindenkit, aki különb náluk. Ebbe a kategóriába esett Hegedűs püspök is.
  És most láthatjátok,mennyire szennyes gazember Balla!
  A saját apósát is elárulja, aki mindent megtett érte.
  Mi lett volna Ballából Hegedűs püspök támogatása nélkül?
  Segédlelkész Bácsbürgözdpusztán. Max.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: