Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Eszter and András 1. The Satyr and the Beauty (Eszter és András 1. A Szatír és a Szépség)

Posted by jhnnsclvn - február 7, 2013

Szabó Szenci-arca

Szabó Szenci-arca

A szatír vágyálma

A szatír vágyálma

Míg a csapat egyik része síelni volt az Alpokban, a másik nagyon elvitte a politika és az oktatáspolitika irányába ezt a blogot. Ideje visszatérni eredeti témánkhoz, a Károli Református Egyetem züllött és erkölcstelen oktatóihoz. Mindenek előtt Szabó Andráshoz, aki az intrika és a tömény alattom világbajnokaként vált ismertté. Most új arcát (nevezetesen a szatírarcát) mutatja felénk. Miként nagydoktori fércművének hőse, Szenci Molnár Albert, aki az üvegesmesterről álmodozva másnap reggel átizzadva ébred, úgy onanizálja végig éjszakáit Szabó András, egy volt tanítványáról, A… Eszterről ábrándozva. A flört a “Japán kapcsolat” idején kezdődött, amiről a blog egyik síelő tagja elutazása előtt már posztolt ezen a blogon:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/01/19/the-japanese-connection-a-japan-kapcsolat/

Most visszatérünk a témához, azaz folytatjuk. Az alábbi Facebook-csetelést Szabó András nyilvános üzenőfaláról szedtük le. – A szerk.

Szerző: Dark Tangent

Az, aki felkapta a fejét Sitosi nevére, egy új és tapasztalatlan fészbukozó, A… Eszter, egykori károlis hallgató volt. Az ő üzenetváltása Sitosival a mai napig olvasható annak üzenőfalán, ők nem törölték, nem úgy, mint Szabó: http://www.facebook.com/eszter.almassy.9?and=sitosi De a japán csak a vétlen “kerítőnő” szerepét játszotta, mert Szabó András és A… Eszter érdeklődése hamar elfordult tőle, a jelek szerint azért, hogy egymás felé forduljon. Az ismerkedés első szakasza Szabó András nyilvános üzenőfalán folyt. Szabó András egy nyilvános üzenetben megköszönte a Johannes-blognak azt az ingyen-reklámot, amit az az ő szarszínű blogjának csinál. Kiderült, hogy odaát, a http://szaboandras54blogspot.com oldalon megugrottak a kattintásszámok, amint a Johannes-blog belinkelte a honlapot. A… Eszter, aki szemmel láthatóan új volt a fb-on, nem tudta miről van szó, és rákérdezett. Szabó a maga részéről viszont Sitosira kérdezett rá. Szó szót követett, és az üzenetváltás egyre inkább flörtbe ment át, ők ketten pedig titkos, zárt levelezésbe. Sajnos, későn vettük észre, egy kicsit elaludtunk. Az első üzenet dátuma is lemaradt,  2012. április 29-én valamikor késő este lehetett. A… Eszter a Sitosinak küldött régi kollégiumi képekre utal az első mondatban. Szabó másnap kora reggel reagált rá – ez az első rögzített dátum. Szabó ehhez a levelezéshez egy Szenci-képet használt, A… Eszter üres sablont. Íme az eredeti csetelés Szabó üzenőfalán:

Szabo-Szenci1Szabo-Szenci2Szabo-Szenci1Szabo-Szenci4Szabo-Szenci5Szabo-Szenci6

Transzkripció:

Eszter Almássy

Láttam egy képet a tanár úrról egy másik üzenőfalon, ahol Szabó Géza tanár úrral áll és még valakivel. Őt azonnal megismertem, de a tanár urat nem. Milyen jóképű volt, és milyen vékony! Nagyon jó kép.

Top of Form

Tetszik · · Ismeretség megtekintése · április 30., 8:03 ·

András Szabó Sitosinak küldtem el a képet, mert nem emlékezett pontosan rám. Láttam, hogy maga is bejelölte őt, de az nem derült ki számomra, hogy az édesanyja honnan ismerte (és hogy hívják az édesanyját). Én az Eötvös Kollégiumban laktam 1973 szeptembere és 1977 decembere között, a fénykép is ott készült. Nem volt szakállam, s jó néhány kilóval kevesebb voltam (és akkor a korról még nem is beszéltünk.)

április 30., 14:59 · Tetszik

Eszter Almássy Tanár úr! Tényleg nagyon jól néz ki azon a képen. (Remélem ezt Petrőczi tanárnő nem olvassa, mert még félreértené. :)) Anyukám sokat emlegetett egy szimpatikus japán egyetemistát, akit többször látott az eltén és a Ménesi úton is, bár ő nem ott lakott, hanem a budaörsi koleszban. Ő nem volt magyar szakos, orosz-angolra járt, de voltak magyar-orosz és magyar-angol szakos barátnői, közülük jó pár lakott a Ménesi úton. Igazából ő is jobban szeretett ott lenni, csak nem sikerült ott helyet kapnia. Amikor kíváncsiságból rákattintottam a képre, tényleg csak a kép miatt, akkor ugrott be hogy ez lehet az a japcsi.

április 30., 15:58 · Tetszik

Eszter Almássy Ja igen, a koron sajnos nem lehet segíteni, de a szakállon és a kilókon igen. 🙂

április 30., 15:59 · Tetszik

András Szabó Vágjam le a szakállam és kezdjek el fogyókúrázni?!

április 30., 18:42 · Tetszik

Eszter Almássy Én a fordított sorrendet ajánlanám. 🙂

április 30., 20:49 · Tetszik

Eszter Almássy A szakáll pl. eltakarja a tokát. Amíg az arc nem elég vékony, nem biztos, hogy jó lesz az összhatás. De egy fogyókúra nem árthat. Ez nem kritika akar lenni, csak vélemény.

április 30., 20:51 · Tetszik

András Szabó Kösssssssz! Tokás, pocakos vénember vagyok…

április 30., 22:12 · Tetszik

Eszter Almássy Tudtam, hogy sértődés lesz belőle, pedig olyan finoman akartam célozgatni, ahogy csak lehet.

április 30., 22:44 · Tetszik

Eszter Almássy Azt se mondtam, hogy kezdje el festetni a haját és a szakállát.

április 30., 22:45 · Tetszik

Eszter Almássy A szakáll levágását előbb ki kellene valahol próbálni. Mondjuk 1 hónapos üdülés a Bahamákon vagy a sivatagban, ahol a tanár urat senki se ismeri. 🙂

április 30., 22:47 · Tetszik

András Szabó Ez a finom célzás? Nyugi, csak viccelek, sértődésről szó sincs. Szerencsére mindenki megöregszik (aki nem hal meg fiatalon), s aki sovány marad, az meg ráncos lesz.

május 1., 0:17 · Tetszik

Eszter Almássy Tudom (hogy vicc). Ez a kövérek vigasza? Amivel természtesen nem azt akarom mondani, hogy a tanár úr kövér.

május 1., 0:34 · Tetszik

Eszter Almássy Ilyent nem is mondhatnék, hiszen azt se tudom hogy néz ki most. 🙂

május 1., 0:35 · Tetszik

András Szabó Nem vigasz, igazság, megtudja, ha ennyi idős lesz, mint én

május 1., 7:34 · Tetszik

Eszter Almássy Tanár úr, most nagy dilemma elé állított. 10 éven belül el kell döntenem, hogy hízzak el, vagy legyek ráncos. Melyiket javasolja?

május 1., 16:08 · Tetszik

András Szabó Maradjon az enyhe túlsúlynál

május 1., 16:09 · Tetszik

Eszter Almássy Alapvetően nem vagyok hízásra hajlamos, de akkor 10 év múlva talán majd elkezdem a fokozatos hízókúrát. Vagy akkor már megy magától, kúra nélkül is?

május 1., 16:12 · Tetszik

András Szabó Bizony, bizony, többnyire megy

május 1., 17:40 · Tetszik

Eszter Almássy Ez saját tapasztalat vagy másoké?

május 1., 20:36 · Tetszik

András Szabó Enyém és a másoké is. Vannak persze kivételek – ők a ráncosak.

május 1., 21:01 · Tetszik

Eszter Almássy Amikor a tanár úrhoz jártam, még nem volt kövér. Igaz hogy az már elég régen volt, vagy 15 éve.

május 1., 23:20 · Tetszik

Eszter Almássy Ezzel nem azt akarom mondani, hogy most az, mert fogalmam sincs, hogy most hogy néz ki. Lehet, hogy ugyanúgy…

május 1., 23:21 · Tetszik

András Szabó ‎92 kiló, 178 centi, értelmiségi pocak. 2000-ben volt egy sikeres fogyókúrám, de lassan visszahíztam, egyébként nagyjából ugyanúgy nézek ki (leszámítva az öregedést)

május 2., 8:15 · Tetszik

Eszter Almássy Ez így elfogadhatóan hangzik. Már úgy értem, hogy a megadott paraméterek. 🙂

május 2., 9:29 · Tetszik

András Szabó Nekem kevésbé elfogadható, de ez van.

május 2., 15:03 · Tetszik

Eszter Almássy Jobb lenne lefelé korrigálni a 90 felé, másrészt a 92 is jobb, mint fölhízni 100-ra. Így értettem az elfogadhatót. Hogy lehetne rosszabb is.

május 2., 22:06 · Tetszik

András Szabó Igen, épp ma gondoltam egy kortársamra, aki alacsonyabb nálam és 100 fölött van. Itt már jönnek az egészségügyi problémák is.

május 2., 22:14 · Nem tetszik · 1

Eszter Almássy Ezt nevezem pozitív gondolkodásnak! Hasonlítsuk magunkat a még rosszabbhoz! Átmenetileg elégedetté, de aztán túl kényelmessé tesz. Elhagyjuk magunkat. Tanár úr, vegye elő a fiatalkori képét, és mondja azt magának: megpróbálok erre a nagyon jóképű fiúra hasonlítani. Pont ugyanolyan biztos nem lesz, de azért a lehetőségeink határain belül a maximumot ki lehetne hozni. 🙂

május 2., 22:24 · Tetszik

András Szabó Ok. megpróbálhatjuk…

május 2., 22:25 · Tetszik

Eszter Almássy Ez az! Majd szóljon, ha már megnézhetem az eredményt! 🙂

május 2., 22:35 · Tetszik

András Szabó Fél év

május 2., 22:38 · Tetszik

Eszter Almássy O.K. Én benne vagyok. Addig még nekem is dolgoznom kell magamon – más okból…

május 2., 22:40 · Tetszik

Eszter Almássy Miközben kutattam a Tanár úr után a neten, a sok kevéssé örvendetes anyag között találtam egy tűrhetőt:

csütörtök, 21:50 · Tetszik

Eszter Almássy Ez az enyhe túlsúly? Némi pocak van, az kétségtelen, de ez még elmegy. Így nézhet ki most? (Bár látom, hogy ez már 11 éves felvétel.)

csütörtök, 21:51 · Tetszik

Eszter Almássy Nem olyan, mint a tátrai kép, mert az tényleg nagyon jó, de ezzel itt még ki lehet egyezni. 🙂

csütörtök, 21:53 · Tetszik

· Tetszik

131 hozzászólás to “Eszter and András 1. The Satyr and the Beauty (Eszter és András 1. A Szatír és a Szépség)”

 1. Szabó a vérfertőző said

  Vajon tudja ez a nagyon naiv leányzó h Szabó gyakorlott PEDOFIL?
  Megrontotta Petrőczi első házasságából származó lányait.
  Morvai Kinga azóta sincs köszönő viszonyban a tulajdon anyjával, aki kiszolgáltatta őt a perverz Szabónak.

 2. dreck said

  Moslék görény! Nem szégyelli magát hogy teszi veszi magát a fiatal pipinek!

  • Paplan alá fingó said

   És még ráfogja a Nyilasyra hogy a tanítványaival akar szexelni mikor ő az aki kelleti magát a fiatal nőknek!

   • Nyálasy said

    Legalább tudjuk honnan fuj a szél. Ez biztos Nyálasy bosszuja. Ne csak őt vádolják már meg szatirkodással, hanem az ellenségét is. Kicsit figyelt a fészbukon és lecsapott az áldozatára.

 3. szkizo dad said

  Szabó moslék disszertációjának a legélvezetesebb oldalai azok voltak, amikor arról irogatott, hogy Szenci annyira kanos lett az üvegesmester lányától, hogy egész éjjel onanizált, aztán ettől olyan bűntudata támadt, hogy majdnem megőrült. Le kellett kötözni.
  Az onánia mint a nemi élet sajátos fajtája: Szabó specialitása.
  Legboldogabb pillanatait a jobb kezével élte át.
  Nem is kellett volna rászokni az utcasarkok rongyára, Ludvig babiloni kapujára

  • Macskacziczka said

   Ebből is láthatjátok, hogy Szabó prof ártatlan. Mélyen átéli, amit kutat. Állandóan Szenci helyébe képzeli magát, és ha megjelenik egy lány a közelében, arról azt képzeli, hogy az üvegesmester lánya. Maszturbálni is csak azért maszturbál, mert Szenci is azt tette, amikor szép nőkről ábrándozott. Ez itt, amit láttok, nem mocskos szex, hanem tiszta irodalom. Én már csak tudom, mert úgy ismerem a professzor urat, mint a tenyeremet.

 4. Sexxxy said

  Jaj de jó hogy megjöttetek! Már keztem unni az öregek politizálását. A szex sokkal izgibb!

  • ghost writer said

   Te hülye vagy, ha azt hiszed, csak az öregeket érdekli a politika.
   Miért, a HAHÁsok talán az öregek otthonából jöttek?
   Vagy a görény HÖKösök, akik a Károlin együtt raboltak a Szabóval, azok öregek???

  • Capra Aegagrus Hircus said

   Másfelől közelítve, de ugyanoda lyukadva ki ahova ghost writer: Sexxxy te azt hiszed hogy az öregeket nem érdekloi a szex? Akkor nézd meg a vén szörnyeteg Szabót! Valósággal fickándozik a gyönyörtől miközben csetel a fiatal csajjal 🙂

  • Dark Tangent said

   Ne aggódj Sexxxy nemcsak síeltünk hanem dolgoztunk is. Vittük a ketyeréket wifi meg mindenütt van 🙂

 5. Imagination said

  Milyen képet láthatott ez a hülye liba hogy jóképűnak nevezte az ocsmány Szabót? Ez is egy képzelgő mint a szerelme. Nem azt látja ami van hanem amit szeretne látni.

  • Ungabunga said

   A csaj kezdett ki vele egyértelmü. Azt irja hogy jóképü. Ha egy fiatal csaj egy ronda öreg hájas pasasnak ilyent ir az el van veszve.

   • Fishing for Compliment said

    Na ne már: “jó néhány kilóval kevesebb voltam (és akkor a korról még nem is beszéltünk)”. Mi ez ha nem “fishing for compliment? Azt várja hoy a csaj tiltakozzon és dicsérje tovább 🙂

 6. Hermeneuta said

  Ha jól értem, akkor ez is ilyen “bókhalászat”: “Kösssssssz! Tokás, pocakos vénember vagyok…” 7 db s-sel! Mer mit vár a csajtól: Nem vén, nem pocakos, nem tokás, hanem délceg ifjú kockahassal és hattyúnyakkal vagy ilyesmit 🙂

  • Cica said

   Ez se semmi. Úgy adja meg a paramétereit, mint egy házassághirdetésben: “92 kiló, 178 centi, értelmiségi pocak. 2000-ben volt egy sikeres fogyókúrám, de lassan visszahíztam, egyébként nagyjából ugyanúgy nézek ki (leszámítva az öregedést)”

   • Esztéta said

    A hájas bendőjét eufemizálja: “értelmiségi pocak”-nak nevezi. Egyrészt ezt a hájtömeget “pocak”-nak nevezni, mintha valami bébihasól lenne szó, másrészt “értelmiséginek” irtó gusztustalan!

   • Kommunikátor said

    Próbálja verbálisan lefaragni a szemmel jól látható hájat, mintha csak valami jelentéktelen úszógumról lenne szó. 🙂

   • Hermeneuta said

    Eszterke közben talált egy képet a neten, amire a leírás ráillik: enyhe túlsúly, “értelmiségi pocak”-nak jóindulattal még nevezhető nadrágból kibuggyanó hájtömeg. Aztán ocsúdik: “Ez az enyhe túlsúly? Némi pocak van, az kétségtelen, de ez még elmegy. Így nézhet ki most? (Bár látom, hogy ez már 11 éves felvétel.)” Vagyis az “értelmiségi pocaknak” nevezett lógó has a 11 évvel ezelőtti testrészt ábrázolja, a tulajdonosa által “sikeresnek” nevezett fogyókúra utáni állapotot. Vagyis a nadrágszíj fölött kicsorduló kövér has volt a fogyókúa utáni sovány állapot. De azóta már visszahízott. És a liba nem kérdez rá, hogy akkor milyen lehet most ez az “értelmiségi pocak”, ha már a sovány állapotban olyan volt 🙂

   • Andrew said

    Jó hogy a pöcse méretét nem írta bele 🙂

   • Sanya said

    Centikben? 🙂

   • Cica said

    Hülye vagy? Legfeljebb mikromiliméterekben. Fujjj

   • Andrew said

    Cica honnan tudod? Csak neeem…?

   • Andrew said

    Cica nem válaszoltál honnan tudod hogy hány miliméter a Szabó faxa? Csak nem járt benned?

   • Cica said

    Ugyan Andrew mivel? Talán az ujjával? A pöcse szabad szemmel nem látható próbálta a kezembe nyomni mikor ugy betéptünk hogy te lerókáztad a kocsiját de nem volt mit 🙂

   • Andrew said

    Ha nem lettem vola ugy betépve kiheréltem volna a perverz dögöt.

   • Cica said

    Minek? Petrőci tanárnő már kasztrálta. Nekem elhiheted 🙂

 7. goedel macskája said

  Mocskos perverz állat a Szabó

  • Dark Tangent said

   Főképp alattomos és hazug. Kifelejti a naplójából a legszaftosab epizódokat, legrafkósabb fúrásokat. Ezeket majd mi megírjuk helyette. Nappal siklottunk a havon, esténként kutattunk a neten, belemásztunk egy-két rendszerbe, postafiókba. Szóval ne gondoljátok hogy a lábunkat lógattuk. Dolgoztunk rendesen gyűjtöttük az infókat. Erről meg arról meg amarról…

  • pecking order said

   Szabó szünetelteti a szarszínű blogját. Nem olvashatunk olyan stílusbravúrokat, hogy “izzadtunk mint a lovak”, “már akkor is utáltam az eintopfot”, a “bal oldali házban laktam, a tőle jobbra levő házban volt a X”.
   Bezzeg Petrőczi locsog tovább, károg mint egy magát énekesmadárnak képzelő vedlett varjú.
   A grafo-, klepto- és nimfomán vén kurva fossa a szót, dicsekszik, mint állat

   • Erünniszek said

    Szabó föl ne kösd má magad a nagy népszerüségtől. Még nem mondtunk el mindent rólad.Sok meglepetést tartogat még neked az élet. Te csak meséld tovább nyugodtan a szarszinü blogodon h milyennek szeretnéd látni magad, mi pedig majd megírjuk hogy milyen vagy. 🙂

   • Faszállító tutajos said

    Dehogy kötöm amíg föl nem állítja nekem valaki. Nehogy má úgy patkoljak el hogy nem baszok még utoljára egy jót. A Ludvigtól nem áll fel. Ó, Eszter jöjj…

 8. Vanitatum vanitas said

  “Vágjam le a szakállam és kezdjek el fogyókúrázni?!” Minek? Csak nem tetszeni akar?

  • Ginger Cat said

   Óriási veszekedés után csend honolt ma este a Mátyás utca 20. I. emeleti lakásában. Petrőczi mord képpel készítette a vacsorát a konyhában. Szabó a facebookba temetkezett. Keresett valamit vagy valakit.

 9. cats on the blog said

  “Készítette a vacsorát” a Ludvig? Mi? Odabaszta az abált szalonnát az úrasztalára?

 10. jó szerencsét said

  Szabó nem tett fel újabb posztot a stílusosan szarszínű blogjára.
  Ennyire el vagy foglalva a jobb kezeddel Szabó?
  Nem féltékeny a Ludvig???

 11. Kateinnewcity said

  Én ezt a csajt ismertem. Cseteltünk egy párszor a fészbukon, de nyomtalanul eltűnt. Tud róla valaki valamit?

 12. the easy conscience of effortless superiority said

  Szabónak elege van Ludvig kurválkodásából és mérhetetlen nárcizmusából.
  Így ő is lépett egyet egy bimbózó lé(á)ny irányába.
  ??????????

  • Denial said

   Szabó megszokta hogy hazudik már zsigerből tagad. Azt állitja soha nem volt Almássy Eszter nevű tanítványa, nem is csetelt ilyen nevű hölggyel, az egész hamisítvány. Ez csak azért vicces mert Eszter velem is csetelt és a Szabóval való levelezése sokáig fent volt Szabó nyilvános üzenőfalán, lehet hogy most is fönt van de Szabó a hozzáférést már régóta titkositotta.

   • Lucas said

    Engem is bejelölt ismerősnek Eszter, bár megmondom őszintén, nem emlékszem pontosan az arcára. Igaz, hogy nem az én évjáratom, hanem még jóval korábbi évfolyam. De említett egy pár rendezvényt ahol találkoztunk. És valami dereng is arról, hogy nézhet ki. Jó fej volt, sajnálom hogy törölte magát.

  • Anita von Cegléd said

   Kedves Évi, fogadd részvétemet. Mást is csal a férje, nemcsak téged. A férfiak ronda disznók. Mennek a farkuk után ha egy ribanc füttyent nekik. 😦

   • Pápista said

    Ceglédi Anitát is csalja a férje? Nemcsak a Ludvigot? Mi ez a ragály a kálomisták között?

   • Ágnesasszony said

    Évi és Anita!
    Fogadjátok együttérzésemet tiszta szívemből. Én mindig ebben a fájdalmas állapotban leledzettem. Házasságunk hajnalán Menyhért Annával csalt az uram, aztán különböző rüfkékkel akik az ELTE körül csellengtek, de újabban sajnos beállt egy állandó partnerre a Dánél Monára. Hiába a Zoli se fiatal már, betöltötte a negyvenet. Nem megy neki akárkivel csak a jól bejáratott megszokott pinával. Mármint nem az enyémmel mer azzal egyáltalán nem tud mit kezdeni hanem a Monáéval.
    Egy szenvedő aszonysorstárs

   • Felszarvazott nők klubja said

    Azért a szarvak között vannak különbségek. Senki se hiszi igazán hogy a Szabó még tud dugni. Már rég nincs neki mivel. Így az Évi nincs is igazán megcsalva csak gondolatban. A Zoli egy elvarázsolt bölcsész ha valami csajszi magára rántja akkor ímmel ámmal dug egyet, de ő a szövegekben él igazán. Na de a Bodnár az egy erőteljes jóvágású férfi a legszebb férfikorban ráadásul mesés bankár állással, két lábal a földön, nem egy szar bölcsész. Az ilyen férfi után kapkodnak a kis kurvák és mivel a Bodnárnak van vér a pucájában rendesen meg is suttyongatja őket.

   • Néma sóhaj said

    És hány csendes tagja van ennek a klubnak, akik még nem comingoutoltak eddig! 😦

   • andrew said

    Okádnom kell ettől a bárgyú szótól is: felszarvazott?
    Mire vártok?
    Basszatok ti is félre!
    Vagy olyan okádékok vagytok mint a Ludvig?
    Nyúljatok magatokhoz!

   • Hajdusági macso said

    Aszt nem értem mér kel hüje hisztis picsákat vezetőnek kinevezni. Persze hogy nem tud a munkályára figyelni akit csalnak ojan dékán kel aki maga csal. Szabo Bandi pont jo volt dékának. Férfi is és csal is vagyis lelkileg kigyensujozot.

   • Susan B. Anthony said

    Tán téged kéne megválasztani, aki még helyesírni se tud, csak félrebaszni?

   • Germanista said

    Nyugi macsó, Anitának van önkritikája, már lemondott. Neked viszont nincs 🙂

   • Hajdusagi macsó said

    Hijába mondot le mer egy másik picsát neveztekki hejete. Ember ke ide nem fehércseléd

   • Emanci Manci said

    Anita nem a szexet siratja hanem a lóvét. A férje baromi jól keres, az ő dékánhelyettesi, tanszékvezetői és docensi fizetése együttesen csak zsebpénz a családi büdzsében.

   • Feminista said

    Tepsi a megfelelő dékán. Neki nincs férje ezért szabad ember. Otthagyja a kocsiját a Reviczky udvarába aztán elmegy kúricálni és éjfélkor visszajön a kosijáér. Nem mindig ugyanazzal a pasival. A takarítőnők és a portások tudnának erről mesélni.

   • Puccfrau said

    Hajjaj meséltünk is ép az volt a baj hogy a Tepsi fülébe jutot és kirugot minket. Bár tartotuk volna a pofánkat most nem kéne havat lapátolnunk hanem a revickibe melegedhetnénk.

   • Department said

    A Pődör Dóra kiváló dékánhelyettes lesz. Neki sincs férje és szexuális kilengésekre se hajlamos. Inkább munkamániás. Tökéletes helyettes.

 13. petrőczi de genere ludvig said

  Ludvig kiherélte hűtlen férjét a kormánytartalékrabló és okirathamisitó Szabó Andrást.
  Szabónak elege volt abból, hogy a “ne paráználkodj!” parancsolatot csak a jobb kezével szegte meg.
  Eszterkével folytatott levelezése bő táplálékot szolgált mocskos fantáziájának és most már őt elképzelve maszturbált tovább lihegve bűzölögve a 140 négyzetméteres Mátyás utcai lakás Ludvigtól mentes övezeteiben.
  Ludvig véget vetett ennek.
  Felkapta a hencidai úrasztaláról a hencidai bikaherélő kést és munkához látott.
  Szabó potenciájával (???) együtt a szemetesbe került íráskészsége (???) is.
  Nem is tesz fel új posztot a szarszínű blogjára.
  Hurrá!!!

  • urológus said

   Fölösleges volt. Szabónak már rég leállt a tesztoszteron termelése… Hacsak nem büntetésből esett neki a bikaherélővel? 🙂

   • Gynecologist said

    Mit tesztoszteron?! Szabó hormonjai már egyenesen ösztrogént termelnek. A hangja egyre vékonyabb magasabb mint egy sipitozó öregasszonyé. És már nemcsak rengő hasa van hanem kövér csöcsei is. Egyre jobban hasonlit a Ludvigra.

   • Die Qual der Wahl said

    Akkor nem tudjuk melyik a mocskosabb a dög tolvaj szabó vagy a vén riherongy Ludvig

   • Asexual twins said

    Mondják hogy a házaspárok öreg korukra egymáshoz idomulnak annyira hogy már külsőleg is hasonlítani kezdenek. Ez a Szabó-Ludvig görénypárosra feltétlenül igaz. Ludvig az XXL-es bálna méretével egyre inkább olyan mint egy férfi. Szabó pedig a csüngő melleivel és a rengő hasával meg a cérnavékony hangjával egyre inkább olyan mint egy kövér öregasszony. Ketten összeolvadnak valami nem nélküli ikerpárban 🙂

 14. komáromi csipkés györgy said

  Szabó megérdemli a sorsát, aki elvette a szegedi nemibeteggondozó legnagyobb beszállítóját, az ne ugasson h kurva a felesége.
  Hogy vén baromként a fbon ingerkedik egy tanítványával, attól csak okádni lehet.
  Azt hittem a kormánytartalék és ösztöndíjrabló Szabó pedofil késztetései a férfi klimax után alábbhagynak.
  Tévedtem.
  Szabó ha nem áll fel már a viagrára se akkor mit pofázol az interneten fiatal csajokkal???
  Vagy mér nem írod meg vérfertőző ocsmány nemi életedet rögtön a saját blogodon?

 15. heidelbergi káté said

  Akinek kétsége támad, hogy Szabó elkövette-e a paráználkodás bűnét, idézem a Kátét:
  “109 § Csak a paráználkodást és más efféle rút dolgokat tiltja-e meg Isten e parancsolatban?
  Megtilt mindenféle tisztátalan cselekedetet, magaviseletet, beszédet, gondolatot és kívánságot, de mindazt is, ami az embert erre ingerelhetné.”
  Szabó tehát DURVÁN MEGSZEGTE A HETEDIK PARANCSOLATOT.
  Is, mert ennek a hamistanúzó rabló gonosz indulatú személynek minden egyes cselekedete a tízparancsolat elleni vétség.

 16. régi kolléga said

  Szabó gyakorlott bűnöző.
  Mit is tett a Heidelbergi Káté első fordítójának és kiadójának leszármazottja ellen?
  Megrágalmazta, hamisan tanúzott ellene, most is folyamatosan intrikál ellene.

 17. jövőkép nélkül said

  Itt van a politika meg a szex egyben.
  Azaz hogy húzta meg Balog főminiszter lelkipásztor úr a riszáló kurva HÖOk-ot és az hogy üvölt mint a fába szorult féreg,m hogy visszaéltek az ártatlanságával.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2013/02/08/a_szegeny_hook_elnok_panaszai
  Így jár az, aki református papok közelébe kerül, igaz, Guszti bátyánk.
  Czapp! Czapp!!!!

 18. journalist said

  Schawan német oktatási miniszter lemondott, miután kiderült, hogy doktori disszertációjának egy részét plagizálta.
  http://www.hir24.hu/kulfold/2013/02/09/lemondott-a-mar-nem-doktor-miniszter/~~fokusz
  Ezzel szemben Semjén Zsolt vígan él és élvezi a posztját és Orbán bizalmát és gyilkolja szegény énekesmadarakat.

  • Vérszagra gyűl a Tömjén said

   A nagy keresztény aki vérszagra gerjed. Nemcsak a kis énekesmadarakat gyilkolássza hanem a gyönyörű nagyvadakat is amelyekkel a nyakában fotózkodik és rakja ki a képeket a netre. Milyen ember az akinek az életek kioltása a szenvedélye? És milyen keesztény aki Isten teremtményeit öldösi?

   • Tízparancsolat said

    Mit csodálkoztok Tömjén plágiumán? Aki öl az csal is. Ebben a sötét főkeresztényben semmi sem egyenes. Görbe a lelke, görbe a jelleme görbe az észjárása görbe a … most majdnem kimontam micsodája is.

 19. jó szerencsét said

  Találkozzunk hétfőn, 11-én 14 órakor a HAHA és az OHA közös tüntetésén a Deák téri templom előtt. Végállomás a lágymányosi campus!!!

  • hajnalka said

   Te aljas görény direkt adsz meg rossz időpontot? Nem 14 órakor, hanem 16 órakor, egyszerűbb gondolkodásúaknak délután négykor indul a menet a Deák térről a lágymányosi kampuszra!!!

 20. fucking bitch said

  Az anno felcsinált, mostanában felszarvazott Ludvig nem adja fel. HAZUDIK A MOSLÉK BLOGJÁN 1000-el.
  Hogy ő milyen tehetséges volt. Hivatkozik rég elpatkolt költőkre, Rab Zsuzsára, akitől pénzt kért kölcsön, aztán baszott megadni, Jékelyre, aki okádott tőle és másokra.
  Meg a rádiós műsoraira emlékezget, amit a sipitó hangján, beszédhibásan visítozott el.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/02/varazsszem.html

 21. költői est a proszektúrán said

  Petrőczi de genere Ludvigot meghívták az István kórház proszektúrájára költői est tartására.
  A proszektúrán tárolt betegeket már csak Ludvig istenverte faszságai tudják életre kelteni

 22. fűzfapoetessza said

  Ludvig ez a primitiv kurva Sylvia Plathról is röfögött a szörnyű szemináriumain.
  Sylvia Plath 50 éve halott és Petrőczi MÉG MINDIG ÉL!!!
  SZÖRNYŰ!

 23. filológus said

  Na most ki hazudik, a Balog vagy a HOÖK???
  http://index.hu/belfold/2013/02/10/balog_a_hook_tudott_a_roghoz_kotesrol/

 24. Szabó a vérfertőző said

  Szabó te tudod kivel levelezel a fb-on?
  Kivel ingerkedsz, kinek panaszkodsz?
  Szabó azt hiszed téged szeret is bárki?
  Téged képes bárki kedvesnek rokonszenvesnek látni?
  Ha ezt hiszed még akkor is nagyobb barom vagy mint amilyennek gondoltunk.

  • lelkipásztor said

   Miközben Szabó András a Káté értelmében PARÁZNÁLKODIK EGY RÁ BÍZOTT HALLGATÓJÁVAL, EGY ÁRTATLAN FIATAL LÉLEKKEL a fb-n, Gyökössy Endre konferenciát rendeznek február 23-án a KRE HTK-n.
   Nagy kétségeim vannak, hogy a konferenciát szervező Németh Dávid méltó-e Gyökössy Bandi bácsi nevének akár a kimondására is.
   http://www.t-acoustic.hu/gyokossy2013/index.html

   • fatal deceit said

    Németh Dávid még helyesen írni sem tud. Azonkívül egy görény, aki saját homoszexualitását leplezendő gyilkos módon üldöz bizonyos fiúkat

 25. andrew said

  Szabó a drogbáró tök hülye azt hiszi képes bennünket átbaszni.
  25 százalékot vesz le a haszonból és még teszi magát
  Meg a csajokra is meregeti azokat a hájogos szemeit és belelog a mellükbe meg a köldökükbe
  Igaz Cica?

  • Ősreformátus said

   A drogozás ősrégi református hagyományait nem Szabó kezdte és nem a Reviczkyben. Már a jobb református középiskolákban elkezdenek füvezni a gyerekek. A Baár-Madasban pl. az énekkarosok fele drogos. A fiamnak még szerencséje volt, mert őt nem 14, hanem csak 16 éves korában kínálták meg először marijuánás cigarettával a Baár-Madas WC-jében. Arany János volt akkor az igazgató, aki nemcak eltűrte a drogot, hanem a dílereket a Reviczkybe irányította Szabó Andráshoz, akivel már előzetesen lepaktált. A 90-es évek második feléig és a Baár-Madasig vezetnek a szálak. Arany és Szabó indították be a nagy drogüzletet, amit Sepsi folytat, csak kivezette a Reviczkíből egy közelben bérelt bűntanyára. Sozusagen eldufta, hogy folytathassa.

   • Baár-Madas Underground said

    Csakhogy míg Aranyt kirúgták a Baár Madasból az ifjúság megrontása miatt addig Szabó nyugodtan éli világát és folytatja üzelmeit. Tepsi is hasznot húz belőle ezét hagyja. Az ifjúság egéssége le van szarva.

 26. tudományos kutató said

  Balog Zoltán meg a Hoffmann pont a Károlit támogatja, ami szakmai szempontból egy botrány: féleszűek, zongoristák és borászok tanítják a történelmet, hogy Kun Béla unokájáról ne is beszéljünk.
  Kun Miklósnak, aki közbotrány volt az ELTÉ-n, kebelére ölelte a Károli, külön kremlinológiai intézet vezetőjeként költi a pénzt és hajkurássza a csajokat. Mostanában a reformátusok pénzével fizeti meg őket.
  A hallgatók jó része agysérült, drogozó zombi. Akik a Reviczkyben a Mikszáth téri drogpiac termékeit konzumálják.
  És mindennek a tetején a kari és egyetemi vezetés: Balla, Szabó András, Hansági, Tepsi, akik professzori fizetésük mellett még iszonyatos összegeket szakítanak a drogüzletből is.

  • dunántúli teológus said

   337 éve szabadította ki Michiel de Ruyter admirális a protestáns gályarabokat.
   http://reformatus.hu/mutat/7860/
   A csak nevében református Károli semmiféle rendezvényt nem szervez ennek tiszteletére.
   Ők csak a sziúkról, a komancsokról és a new ages Tolkien úgynevezett regényeiről szerveznek konferenciát.
   A Károli nem méltó sem a református, sem az egyetem névre!!!

   • szamuely tibor said

    Minket a Kun elvtárssal a Balla elvtárssal meg a Szabó András elvtárssal de főként a Kulcsár-Szabó akadémikus elvtárssal oly kevéssé érdekel ez a nevetséges történet, hogy észre se vesszük.
    Most készülünk Kaganovics elvtárs századik születésnapjának méltó megünneplésére a Ráday 28 dísztermében!
    Nu poka rebjata!

 27. goedel macskája said

  Azon elgondolkodott valaki már, hogy ez a csaj mér vette fel a kapcsolatot a Szabóval?
  Jó emlékei voltak róla???
  Intellektuálisan?????
  Vonzónak találta valamilyen szempontból????
  Más válasz????

  • Andrew said

   Na ez engem is érdekel. Az órái hóttunalmasak mint férfi egyenesen taszitó és mint ember görény. Mit talált ebben a mocsokban ez a fiatal csaj?

   • Csalifotók said

    Azt írja a csaj hogy a fiatalkori képeibe zúgott bele. Valamilyen régi fényképekkel horgászik Szabó a fészbukon. 🙂

 28. szabó fan klub said

  Szabó András túl szerény.
  A saját sajtójáról szólva csak egy vérszegény könyvbemutató olvasható a vizsolyi bibliáról.
  http://mno.hu/migr/nincs_meg_egy_ilyen_konyvsiker-202777
  Bandi!!!
  Miér nem utalsz ránk???
  Én éjjel nappal, nyáron télen ősszel tavasszal veled foglalkozunk!
  Tudósítunk a temetésedről is, Bandi!!!

  • Exegi monumentum said

   Ha Szabót egyszer elviszi az ördög a pokolba, emléke csak azért marad fenn, mert ez a blog fenntartja. Ércnél maradandóbb emléket állítunk neked, Szabó, híresebb leszel, mint Horatius:

   Emléked áll, szilárdabb, mint az érc,
   S magasb, miként a büszke piramid,
   Zápor nem rontja, szél nem dönti le,
   Sem az idő, mely elmúlni tanit.

   Te nem halsz meg. Élni fog neved
   És nő híred. mint rejtve nő a tűz,
   Míg jár a Capitolban fel s alá
   A főpap és a szende vesztaszűz.

   Hol Aufidusnak bősz hulláma zúg,
   S Daunus uralkodik a nép fölött,
   A görényről beszélnek akkor is,
   Midőn már rég meghalt, elköltözött:

   “Oh Melpomene, elsőnek tudd,
   Jobb kézzel én vertem faszom,
   Paplan alá fingtam, és másra fogtam –
   A szégyen pirítja kopasz homlokom’!”

 29. szabó a gyilkos fasiszta said

  Na mi van Szabó bazmeg má nem locsogsz a kibaszot őseidről.
  Hülye köcsög de ez még nem a vég.
  A vég az lesz amikor megununk veled foglalkozni persze erre várhatsz
  A temetőbe üldözünk

  • Fb said

   Szabó András így kezdi eddigi legutolsó posztját a szarszínű blogján:

   “A Facebook-on láttam meg a hírt, hogy a Teleki László Alapítvány segítségével felújítják a középkori eredetű vedresábrányi református templomot.”

   Aztán Johannes kék színű blogján látta meg a saját levelezését előbb Sitosival, aztán Eszterkével a Facebook-ról.

   Lám-lám, milyen hasznos jószág a Facebook. 🙂

 30. hugyos józsi said

  Szóval szabó bújja a fb-ot.
  Olvasgassa nyugodtan!
  Lesz még kellemetlen olvasnivalója rajta!

  • Untold story said

   És fényezi magát a blogján, elhallgatva a sok mocskot, amit másokkal művelt. De mi elmondjuk, Szabó, életednek a letagadott, lehazudott részét. Hidd el Szabó, ezt többen fogják olvasni, mint a te együgyű, bugyuta, unalmas és hazug meséidet.

 31. glamour girl said

  Én nagyon szeretném megismerni a történet folytatását.
  Miket írt Szabó Eszterkének és ő hogyan reagált rá?
  Ugye, az egészet felteszitek???

  • Dark Tangent said

   Kis kíváncsi glamour girl. Ha észrevetted, akkor csak a nyilvános üzenőfalon olvasható enyelgést tettük fel. Ahhoz hogy komolyabb intimitáson kapjuk őket fel kellett (volna) törnünk a facebook vagy az e-mail-fiókjaikat 🙂

 32. glamour girl said

  Pedig azok lettek volna tényleg izgik, hát nem?
  Miket sugdos a pedofil Szabó a kedves és labilis Eszterke fülébe!

 33. ask jerves said

  Csatlakozom, én is kiváncsi vagyok, meddig megy a Szabó a verbális házasságtörésben.
  Szerintem szégyelli a pofáját.
  Azóta nem is posztol.
  Persze lehet Petrőczi megbüntette, hogyan, elképzelni sem merem, az nyilván a szadomazo szex témakörébe tartozik

  • Ginger Cat said

   Posztolna szegény de a Ludvig úgy öszeverte hogy azota alig bir fölkelni az ágyából még a klotyóra is alig tud kicsoszogni tisszer is meggondolja hogy mozduljon e látom a szemén. Eccer be is pisált mer má tul késön határozta el magát. Na amit azér a Ludvigtol kapot. Szinte megsajnáltam 😦

   • cats on the blog said

    Drága barátaim és fajtársaim, nagyon vigyázzatok az ablakokban, mert feltámad és feltépi az ablakot és ti lezuhantok a kutyaszaros Mátyás utcába.
    Különben köszönöm: jó hír volt.
    Minél rosszabb a Szabónak, annál boldogabbak vagyunk mi. És Aiszkhülosz, Ritoók professzor cicája is megnyugodhat, Szabó nem brutalizálja a lépcsőházban.

   • Ginger cat said

    Hát most tényleg nincs hozzá ereje. Másra se. De másra azelőt se volt. Látom innen az ablakból mit szerencsétlenkednek ezek ketten az ágyba. Ha nem Ludvigról volna szó innen az ablakból odaugranék és megmutatnám neki. Nem azér mondom de olyan kifinomult a lukérzékem hogy 10 méterről se tévesztek szét egyenesen beleugrom egy gustusos cicalányba. A Szabó meg 10 miliméterröl se talájja. 🙂

 34. fatal deceit said

  Szabó nyilván sokszor kiverte magának Eszterkével folytatott levelezése során.
  Németországban egy ilyen tevékenység eredményéért a spermabank 105 eurót fizet.
  A Szabó meg ingyen….
  Persze egy spermabank egy ilyen selejtes donort, mint a Szabó, eleve kirúgna

 35. lujzika said

  Én már régen ugatom nektek, hogy a Szabó egy mocskos görény, FÚÚÚÚÚÚJ!

  • Grey Rat said

   Van még nála is mocskosabb. Az a kis bibrcsókos patkány akinek a becsvágy egészen eltorzítja amúhy is rút pofáját: Balla, a templomszolga fia, aki püspök apósát kiszorította a Kálvin téri, majd a Szabadság téri templomból és az általa alapított egyetem összes karáról.

   • Geigenspieler said

    Balla most fog kibontakozni mélységes aljasságában és rútságában. Amikor apósát, Hegedűs püspököt leszállítják a Szabadság téri katakombába február 16-án, Balla elveszíti minden fékét.

   • Wistmanwood said

    Nemsokára letaszítja a katakombába a Kislórit is, aki nagyon zavarja. Egyeduralkodó akar lenni a Hegedüs-birodalomban. A Wistmanwood már rajta van a Kislórin figyelik a játszótérről autókból egy pilanatra se vesztik szem elől. kerül amibe kerül nem csúszhat ki a markukból.

   • Pszichiáter said

    Egyetértek Geigenspielerrel. Nem ismeri Ballát aki azt hiszi hogy az após halála után is tesze-tosza báb marad. Szívós elszántsággal tör a püspöki székbe, és ha odajut, elrúgja a létrát. Ez a kis korcs akarnok veszélyes. Főként azokra akik hatalomra segítik. Mert a hálát nem ismeri. Láthatjátok az apósa példáján. Meggyűlöli azt aki segít neki mert a nímand mivoltára emlékezteti.

 36. glamour girl said

  Folytassátok a szerelmi történetet Eszter és Szabó között!
  Ma van a szerelmesek napja, Valentin nap!

  • Dark Tangent said

   Ja, folytatjuk. Hiányzik Whitehawk a sittről, jelenleg vádlott bűnszervezetben való részvétel miatt, 5 év néz ki neki, amiből már néhány hónap lejön az előzetesben töltött idő miatt. Engem már jogerősen felmentett ugyan a bíróság de nem szeretnék hekkelésért Whitehawk mellé kerülni. úgyhogy még gondolkozok feltörjem-e a szerelmesek postafiókját vagy ne.

 37. edesanyamhatudnadmilyenegyetemrejarokfeltenedgyermeked said

  Nyerítve mint egy ló (bár nem izzadva) úgy röhögtem fel a “borászok tanítják a történelmet” kommentnél, szerintem a lakótársamat is sikerült felébresztenem.
  kemény első félév volt! társaimról inkább szót sem ejtek. agyhalottakról vagy jót, vagy semmit.
  csak úrrá lett rajtam a félelem.. a gusztustalan és erkölcstelen viselkedés terjed oktatóról diákra? segítsen valaki pls

  • A károlis hallgatók tudása megfelel oktatóik szellemi színvonalának. Több olvasónk is megkérdezte tőlünk, mi az a kremlinológia. Még helyesen leírni sem tudták. De azért megmagyarázzuk.
   Ez a szó a hidegháború idején keletkezett, nyugati tudósítók találták ki azoknak a történészeknek-politológusoknak a megnevezésére, akik tudni vélték és magyarázták a szovjet politikát. Később megmaradt az orosz politikában jártasok megnevezésére. De míg a kétpólusú világrendszer idején volt értelme ezzel a témával foglalkozni, a Szovjetunió széthullása után sorra szűntek meg a kremlinológiai intézetek. Keletkezni Európában csak egy keletkezett, mégpedig a csak nevében református Károlin. Vezetője Kun Béla unokája, Kun Miklós. Mivel intézetként a rektori hivatal alá van rendelve, azt sem lehet tudni, mennyi pénzből gazdálkodik. Gyaníthatóan sokból. Ez a református egyetem szellemisége, ahogy Balla Péter, Hegedűs püspök méltatlan veje vezeti és formálja.

   • Nyírfás Földi said

    Tényleg méltatlan. Mit szól Kislóri ahhoz, hogy a sógor az izraeli Wistmanwooddal paktál a kollégái, a hallgatói és a családja ellen? Legfőképp Kislóri ellen.

   • edesanyamhatudnadmilyenegyetemrejarokfeltenedgyermeked said

    ??
    nem érdekel sem a kremlinológia, sem balla péter. nyilvánvaló baromságokkal nem foglalkozom.

    a hök olyan, mint a diákok.
    az oktatók meg.. mint az iskolavezetés. az iskolavezetés párja íly módon a politika.
    ez így helyes, professzor urak?
    egyébként gyűlölöm, mikor maguk teljesen nyilvánvalóan vesznek kollektíven hülyére bennünket. a legtöbben nem is erőlködnek velünk.
    ne szolgálják ki a balla-rendszert a nemtörődömségükkel! (- már ilyen megjegyzéseket kell tennem, hogy valahogy érdekelje magukat, mit beszélek)
    ez a blog nem elég.
    ezt önök is tudják, csak maguknak sem merik bevallani.
    ez így helyes, professzor urak?

   • Theologina said

    Szegény sorstársam. Gyanítom, hogy te is HTK-s vagy. Valszeg édesanyád nem így képzelte a Károlit. Igen, a többség agyhalott. De nem érdemes a példájukat követnünk. Balla borzalmas rendszere lefelé is fertőző. Ilyen erkölcstelen, mocskos patkány vezetője még nem volt a Károlinak. Remélem, csak átmenet.

   • edesanyamhatudnadmilyenegyetemrejarokfeltenedgyermeked said

    sem HTK-s, sem ÁJK-s nem vagyok. a reviczky utcába járok szórakozni.

   • BTK-s kolléga said

    Szerencsés fickó vagy, mert az a hab a tortán, ott van a bűnöző oktatók színe-virága és ott bujkál a titkosszolgálat, lesve rátok is a legmodernebb katonai hírszerző technikával. Ha nem hiszed, olvasd el ezt, én is most láttam meg:

    http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg

   • edesanyamhatudnadmilyenegyetemrejarokfeltenedgyermeked said

    BTK-s Kollégának köszönöm a linket! remélhetőleg a hvg-n kívűl más is lehozza.
    egyébként nyilván nem kell ecsetelnem, hogy a diákságot mennyire érdekli az ügy..
    a borászról meg van egy jó sztorim, de publicitásra érdemtelen, csak hősünk akkor szembesült vele, milyen is az, ha tehetségtelenek kezébe akár csöppnyi hatalom is kerül.
    A Wistmanwood.com-on jót röhögtem, “komplex cégvédelem” címszó alatt a következő szöveg olvasható:
    “Az üzleti életben gyakran előfordul, hogy a konkurencia vagy a különböző bűnszervezetek etikátlan, törvénytelen eszközöket vetnek be céljaik elérése érdekében…”
    HAHAHAHA
    tudom, újszülöttnek minden vicc.

   • Btk-s kolléga said

    Édesanyádnak megmondhatod, hogy a Wistmanwood ott van köztetek, be van építve, mert Balla fölvette őket állásba, hogy figyeljenek oktatókat, hallgatókat. Ilyen szempontból tényleg nem a legjobb helyre íratott be. Viszont sehol máshol nem ilyen izgalmas az élet. Elvégre melyik egyetemistának adatott meg, hogy már ilyen zsenge korban bujkáljon a titkosszolgálat elől. Megedződtök. 🙂

    Hogy a Wistmanwood az etikusságával és törvénytiszteletével dicsekszik, az tényleg jó vicc. Bár az egyházi megbízói pont olyan gazemberek, mint ők maguk.

    A pszichológiáról nem tudunk semmit, ha ismered Földi Ritát vagy Vargha Andrást, ők talán felvilágosítanak. A Mirnics is jóindulatú, de teljesen hibbant, ez kiderül a facebook-oldalából.

   • edesanyamhatudnadmilyenegyetemrejarokfeltenedgyermeked said

    áhh, a bécsi úton csak a haverok csücsülnek abban a szép kaszárnyában, szoktak is fázni, mert állítólag nem fűtenek rendesen, hehe.. másra megy a pénz:
    hűtlen kezelés?

    nekem a reviczky az “alma mater”. idáig is gyanakodtam hogy nemkevés hülyéhez kell bejárni, de el kell ismernem, az ösztöndíjsikkasztás (ösztöndíj-sikkasztás? ösztöndíj sikkasztás? teljesen mindegy, akik művelik se tudják a nyelvtudományin) amilyen egyszerű ötlet, olyan pofátlanul lett végrehajtva. egy valamit már biztos megtanultam az első félévemben: lopni “csak pontosan, szépen”.. és minél egyszerűbben, ahogy látom nem kell komplikálni. egy cerkófmajom – s szégyellem magam a cerkófmajmok helyett is – jobban megbonyolítaná. a tettesek meg abszurd ahogy csinálták, innentől ha a pofájába hazudnak mindenkinek – a maradékot meg megfigyelik – sitt helyett sínen vannak. hajolgathatna pedig balla a szappanért.

    anyumnak-apumnak holnap majd mesélek, utazok haza.
    jó hétvégét mindenkinek! és köszönöm a válaszokat.
    ha még úgy érzem jelentkezem.
    u.i. először érzem, hogy tartozom valahová a reviczky utcában, az összes haverom bécsi úti.

  • rettenthetetlen hülyék a károlin said

   Jó hétvégét és jelentkezz újra!

 38. meanads dancing said

  A HVG már egyenesen cikksorozatot ír a Károliról.
  157 milliós ösztöndíjpénzek: elvitte a cica (mi tudjuk, hogy Szabó András)
  Mészáros Márton doktori csalása – ebben a HVG cikkben nem írják ki a nevét, csak a “rektor rokonaként” említik.
  A Wistmanwood nacionáléja viszont ott van Földi dr-tól kezdve
  Szóval ég a Károli, mint a rongy.

  • Nyírfás Földi said

   Nemcsak a Károli ég, hanem a Wistmanwood is, mint az izraeli zászló a Kálvin téren a károlis hallgatók bakancsai alatt. Egy ilyen nagy nemzetközi cég egy ilyen kis patkányszarral mint a Balla összekeni magát és még le is bukik. Magyarázkodhat a megbízójával a püspökségre ácsingózó ócska kis bűnözővel, Ballával, a rendőrségen ügyészségen bíróságon újságoknak. Igaz, ez utóbbit megspórolják: ég a pofájuk nem mernek odaállni a nyilvánsság elé.

 39. edesanyamhatudnadmilyenegyetemrejarokfeltenedgyermeked said

  offtopic, de hol kérdezzem meg?
  a bécsi úti teleppel mi a helyzet? túl sok társam szórakozik ott ahhoz, hogy ne kérdezzem meg.

 40. Ne az egyes oldalakat kommenteljétek, hanem az egész szöveget. Fölteszem olvasható formában is, mert többen kérték e-mailben.

 41. Lovepirin said

  Hi there, You’ve done an excellent job. I
  will certainly digg it and personally suggest to my friends.
  I’m sure they’ll be benefited from this web site.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: