Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Communique

Posted by jhnnsclvn - február 12, 2013

Az egyik posztunkkal kapcsolatban helyreigazítást kértek tőlünk. Az anonim kérés egy feltehetőleg egyszer használatos, direkt erre a célra gyártott e-mail-címről érkezett:

“A https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/01/07/the-double-life-of-the-french-hostess-a-francia-hostess-ketos-elete/ poszt alanyának nincs köze sem a “Libération” nevű laphoz, sem a diáktüntetésekhez. Az illetőnek nincs Clémens Dubois nevű ismerőse sem. A magát Clémens Duboisnak nevező posztolóval kapcsolatban felhívjuk a figyelmet az alábbi linkre: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szenczi_Moln%C3%A1r_Albert . A “Zsoltárfordításai” c. fejezet 2. bekezdése tartalmaz olyan információt, melyből alappal lehet következtetni a poszt szerzőjének személyére. Kérjük jelen közleményünk publikálását.”

A kérésnek ezennel helyt adunk. – A szerk.

80 hozzászólás to “Communique”

 1. filológus said

  Nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy ismét ugyanoda jutottunk: némileg a Károli förtelmes görényéhez, a kormánytartalék- és úrasztalarabló, okirathamisító, hamistanúzó SZABÓ ANDRÁShoz.
  Ő újabb formát talált ki RÁGALMAZÓ tevékenységéhez.
  Így akarja megsemmisíteni ezt a derék kollégát.
  Már régen gyilkolt meg valakit, vérszomja támadt.
  Nyugodj, Szabó egy kicsit, még Hegedűs püspök se költözött le a Szabadság téri katakombákba!

  • cheap and dull said

   Valentin nap van, eszembe jutott Szabó Géza tanár úr azzal a gyönyörű kék szemév és bársonyos, férfias hangjával. Ő olyan ihletetten tudott beszélni Balassi Bálintról!
   Találkoztam vele nemrégiben, szörnyű dolgokat mondott Szabó Andrásról, hogyan rúgta ki kétszer is a Károliról!
   Pedig mennyivel tehetségesebb Szabó Andrásnál meg az ocsmány Petrőczinél!
   Belenéztem ezeknek a blogjába: olcsó és primitív dicsekvés és siránkozás!
   Nyilván azér is hagyta abba a Szabó a szörnyű blogját, mert rájött, hogy nektek adja a témát.

  • Cica said

   Azon gondolkodtam milyen fiatalkori fotóba zúghatott bele ez a lökött liba és rájöttem hogy Szabó András nyilván Szabó Géza fiatalkori képeit küldte el annak a japcsinak a magáé helyett. Hogy valami szép emléket idézzen fel benne ne a saját görény pofáját.

 2. tudományos kutató said

  Nem tudom, van-e itt még valaki, akit érdekel a tudomány.
  Azoknak jelzem, hogy a aug. 22-23-án Válság és kultúra címmel doktoranduszkonferenciát rendeznek az ELTÉ-n a Magyarságtudományi Társasággal együtt. Fő szervező Kulcsár-Szabó akadémikus, de részt vesz benne Bene (JAJ ÉS JUJ!) Sándor is.
  Ahogy elnézem, a Károlin csak válság van, erkölcsi és intellektuális válság.
  Lóvé jön a Balogtól meg a drogbizniszből.
  Kultúra nincs a Károlin, de igény sincs rá.

  • hermeneutikai lángész said

   Ne fáraszd magad, a Károliról nincs senki azon a szellemi szinten, hogy egy ilyen konferenciára beférjen. Még az oktatók közül is csak egy-egy. Hansági, Szabó, Bánki, nem rátok gondolok!
   A KRE honlapján két újabb hír árválkodik. Az egyik, hogy milyen jól sikerült egy könyvbemutató az Írók boltjában. Gratulálunk! Mintha az MIT-ban vagy az MTA-ban értek volna el sikert.
   A másik egy meghívó a Pázmány BTK IDI-jének konferenciájára szeptember elejére. Irodalom és filológia a cím.
   A Károlin már konferencia sincs, mióta a zseniális professzor Szabó EDHT elnökként okirathamisításaival bebuktatta az IDI-t retkes kurva feleségének, Ludvignak, meg KSZE proli menyének, Hanságinak bűnsegédi részvételével.
   Hogy el ne feledkezzünk Bene Sanyikáról (JAJ ÉS JUJ!), Eisemannról, Bednanicsról, akik 100 százalékosra ítélték Mészáros Márton doktori értekezését, amelyet aztán a MAB megsemmisített.
   Gondoljátok, hogy ezek után beengednek közületek bárkit is a Pázmányra?
   Bunkó haramiák!

   • svabra said

    A könyvbemutatós képeken látszik, hogy Tepsi dékánasszony még mindig befőttesgumival dizájnolja a frizuráját.
    Kultúra???????

 3. sarki verka said

  Elég sokan megfejtették már a posztban levő rejtvényt:
  SZABÓ ANDRÁS RÁGALMAZTA MEG abban a posztban a jelenlegi dékánt, SEPSI ENIKŐT!

  • Intrikus kerestetik said

   Szabót persze megkérdezték, de tagad. Feltehetően hazudik, mint alapüzemmódban. De mi van, ha véletlenül mégis igazat mond? Nincs más intrikus akinek Tepsi az utjában áll?

  • JAJ és JUJ said

   Intrikussal tele van a Reviczky utca. Még olyan is van, aki direkt büszke rá, sőt, egyenesen Machiavellinek képzeli magát. JAJ és JUJ barátunk, aki Tüskést megfúrta, túl régóta vár már a Régi Magyar Tanszék vezetői posztjára. Simán kitelik tőle, hogy Tepsi és Szabó ellen egyszerre intrikál Clémens Dubois-ként.

   • lord peter wimsey said

    Hát a Sanyicsektől bizony kitelik ez a kettős fúrás. JAJ ÉS JUJ!

   • JAJ és JUJ said

    Sanyicsektől nagyon kitelik. Meg azoktól is, akik erre biztatják és mögötte állnak: a Kulcsár-Szabóktól. Sanyicsek Hanságinak csinálja a helyet a dékánián, magának pedig a tanzékvezetésben. Közös érdek a kettős fúrás.

   • Hátulról lesből támadó said

    Egyértelmű hogy Szabó volt. Ki másnak jutna eszébe ez a nóném középkori pap, aki Szencinek segített zsoltárokat fordítani franciáról magyarra, mert Szenci éppolyan tehetségtelen volt idegen nyelvekben, mint Szabó?

   • Sötét Andris said

    Sokesélyes a megfejtés, épp mert a Károlin annyi intrikus van. De azért mind közül Szabó a legintrikusabb. Én rá tippelek. Annyi embert tett el láb alól intrikával hogy egy Tepsi nem jelent számára problémát. Nem sok jövőt jósolok a loboncnak.

   • Ki a húnyó? said

    Tepsi a két feltörekvő kolléganőnek is útjában van, Hanságinak és Fórisnak. Mind a ketten dékánok akarnak lenni. Mind a kettő elég fifikás ilyen intrikához. Szerintem korántsem biztos, hogy mindig Szabó a hunyó.

   • Clementine said

    Ez hihetően hangzik, és lehet hogy így is van. De ha ez a két beteg lelkű nő írta volna a posztot, akikre Szabó a szerelmének a levelezésükben valószinü céloz, akkor nem Szenci francia ismerősének nevét választották volna. Erről csak Szabó tudhatott. A nicknév lebuktatja őt.

   • JAJ és JUJ said

    Bene ismerhette ezt a nevet, ő is régi magyaros, és az ő intrikusi észjárásától nem áll távol egy ilyen húzás hogy Szencit és ezáltal a Szencivel azonosuló Szabó Andrástgyanuba keverje.

   • A három intrikus said

    Hansági, Bene és Hermann intrikáltak Tepsi ellen, úgy, ahogy Tüskés ellen. Szabó András abban is ártatlan volt, mint ahogy ebben is. A három jómadár jelszava: csak ki ne derüljön. Akkor most ki is a paplan alá fingó? Akire rá akarják fogni, vagy akik elkövetik?

   • Hansági cuncimókusa said

    Mészáros is benne volt. Ő is a banda tagja.

   • Nyálasy said

    Evidens, hogy Nyilasy volt. Halálra van sértve, mert nem őt nevezték ki a Magyar Intézet vezetőjének, hanem Papp Ágnest, pedig többször is értésre adta, hogy ő aztán szívesen elvállalná és ő a legalkalmasabb rá.

 4. vidéki kolléga said

  Ha valakinek Szabó Andráson kívül más is belefér a szellemi horizontjába, azzal közlöm, hogy Klinghammer István (volt ELTE-rektor, MRK elnök) lesz a felsőoktatási államtitkár. Fideszhez való törleszkedéséért hálából.
  Rózsi marad a közoktatásban.
  http://nol.hu/belfold/klinghammer_lesz_a_felsooktatasi_allamtitkar

  • Fideszes káderek said

   Rózsikát egy vonallal hátrébb léptetik. A felsőoktatás szemmel láthatóan meghaladja a kapacitását, szereplése, nyilatkozgatásai égő blamázs a kormánynak. Megtartják azonban, nem menesztik, csak alsóbb fokú oktatást bíznak rá. Menesztik viszont a hírek szerint Kulcsár Szabó emberét, L. Simont.

   • zsinati levéltár said

    Ez végre egy jó hír! A hízott mangalica pofájú L. Simon megy a francba

   • Fideszes káderek said

    Lehet hogy Hermann Zoltán fúrta meg? Nagyon L.Simon helyére akart kerülni, ez szakmai körökben nyílt titok. Észre se vesszük a különbséget: egy másik mangalica pofa.

   • zsinati levéltár said

    Igazatok van! Hermant benyomja Kulcsár-Szabó a Balog minisztériumába és mint egy kesztyűbábot irányítja!

   • KSZE-katonák said

    L. Simonnal is ezt tette, de L. Simont Hermann megfúrta. Egyik mangalica helyett jön a másik mangalica 🙂

  • filológus said

   Kálmán C. György nagyon jól megmagyarázza Balog Zoltán szavait.
   Ezzel a Kálmán C. Györggyel vihorászik Szabó a fb-on.
   http://magyarnarancs.hu/elso_valtozat/felelosseg-szokommentarok-3-83650

 5. lord peter wimsey said

  Nem hiszem, hogy Sepsi Enikő állna a diákmozgalmak mögött.
  Ez a nő olyan mértékig tudatlan, hogy az ember szinte megsajnálja.,
  Amikor még gusztusosabb volt, férfiak ágyában ért el ezt-azt, és a sietős coitus interruptusokért kapott ezt azt: PhD-t, kinevezést, díjat, beosztást.
  Legutóbb a Károli BTK dékánságába feküdte be magát. Azt beszélik, Kulcsár-Szabó akadémikus petyhüdt micsodáján fuvolázott érte.
  Dehogy átlátni egy helyzetet és szervezni, netán intrikálni?
  Túlbecsülitek ennek a sármelléki kócosnak a szellemi potenciálját.

  • French Spy said

   Épp azért mert tudatlan és buta, a franciák manipulálhatják. Szerezhetnek tőle infókat, használhatják politikai célokra. Én el tudom képzelni, hogy a franciáknak dolgozik.

 6. Transsilvanus said

  Engem inkább az érdekelne hogy jött rá Tepsi hogy Clémens Dubois Szenci ismeretségi körébe tartozott. Ha olyan buta és műveletlen, mint írjátok, ahogy volt képes kinyomozni ki írta ellene a posztot.

 7. réti pipitér said

  Az ágyban homályosította fel Nyilasy Tepsit?
  Merhogy az a legfőbb kommunikációs színhelye a dékánasszonynak. Azér nem jár fodrászhoz se, azért használja a befőttesgumit.
  Amitől úgy néz ki mint egy fejőnő a Riska mögött

  • Alliance said

   Ez nagyon valószínű, mert Nyilasynak is az a stratégiai terepe. Ezért nem valószínű, hogy ő fúrná Tepsit, mert van egy közös érdeklődés, és mert Tepsi ellenségei Nyilasynak is ellenségei, tehát a közös érdeklődésen kívül a közös érdek is összeköti őket.

 8. jövőkép nélkül said

  Adakozzatok barátaim és akkor az atlatszo.hu feltárja előttetek Balla, Szabó, Hansági, a Kulcsár-Szabó család és legfőképpen a WISTMANWOOD cég minden mocskos titkát!
  Bizonyítékokkal!
  http://atlatszo.hu/2013/02/13/adakozzon-hogy-feltarhassuk-roganek-sotet-titkat/

  • ÁJK illetékes said

   Kedves Bodoky Tamás! Az ÁJK oktatóinak nagyobbik fele szívesen fizet az átlátszónak havonta 5000 Ft-ot fejenként, ha feltárod Kovács Barnabás sötét titkát. Ezekre mindnyájan kíváncsiak vagyunk de vannak köztünk sóher alakok akik nem adnának érte egy vasat sem. Alkut ajánlunk neked. Az az 5000 kb 100 főtől havi félmillió. A tied lehet csak Kovács Barnabás fejét kérjük cserébe tálcán. Tele van vele a tökünk.

  • Interpol said

   Bodoky nem kap egy huncut vasat sem. Kovács Barnabást már az Interpol is kergeti. Ők jobbak mint az Átlátszó. Előbb utolérik ezt a pocsék, nyakatlan, majomképű söpredéket.

   • Rektori Hivatal said

    Vagy két hete telefonáltak ide a rektoriba Németországból. Nem nagyon értettük, csak azt hogy Kovács Barnabás. A mobilszámát kérték tőlünk. Hogy aztán elérték-e vagy sem nem tudjuk de Barnaby akkora patoláiát csapott utána hogy ki adta meg a németeknek a mobilszámát. Még most is keresi a tettest.

   • Inspector Barnaby said

    Barnaby mobilszámát sajnos nem tudom ezér biztos nem én adtam meg. Nem vagyok a bizalmas barátja. Viszont azt tudom mér kereste a német rendőrség. Valamelyik wistmanwoodos fotózgatott egy német bankban és megszólalt a risztó. Amikor elfogták azt mondta hogy Barnaby megbizásából kémkedett. Vajon kinek a banki adatait akarta lenyúlni Kovács Barnabás megbizásából a Wisti Németben?

   • Rektori Hivatal said

    Ki adta ki Kovács Barnabás mobilszámát a német rendőrségnek? Ez itt a kérdés.

   • ÁJK illetékes said

    Nekem mindegy ki adta meg a számot. Nekem bőven elég ha nemzetközi elfogatóparancsot adnak ki ellene. A németek előbb lecsukják mint a magyarok. Itt a rokona a Kovács Levente kihúzza ezt a gengsztet a szarból.

   • Inspector Barnaby said

    Valszeg Horváth Timike kotyogta el a számot hogy most a német zsaruknak e vagy a rektoriban valakinek azt nem tudom. De Kovács Barnabásnak akkora lett a feje a dühtől mint egy tizkilos görögdinnye. És olyan vörös is mint az belül 🙂 Mer hogy őt állitolag a német kopók zaklatták az otthonában. Hogy szeméjesen-e vagy telefonon aszt nem tudom.

   • gate keeper said

    Van nyomozási engedélye a Wistmanwoodnak?
    Merthogy vígan nyomozgat, behatol magánlakásokba, nyilvános vécékbe és egyéb helyekre.
    Balla utasítja Kardos Zsoltot és rögtön beindulnak a Moszad és a KGB iskoláin edzett wistmanwoodosok és nincs előttük titok, se zár, se ajtó, se magánszféra, se törvényesség.
    Most már csak az a kérdés: miből fizeti Balla a Wistmanwoodot?

   • Zsolti bilincsben said

    Képzeljük el amint a behemót Kardos Zsolti bácsi betölti az egyik német bank előterét majd lazán előveszi a a a micsodáját a mobil tagját és elkezd kamerázgatni. Majd egy német álruhás zsaru odaáll mögé és lazán ráteszi a bilncset Zsolti bácsi videózgató csuklójára és a fülébe sugja: “Kommen Sie mit. Nicht auffallen” és mint a sziámi ikrek kisétálnak a deutsche Polizei kocsijához. Aztán Zsolti bácsi az őrszobán elhebegi hogy ő tkp nem magának hanem a megbizójának a magyarországi megbizójának a Kovács úrnak… Hogy milyen kovács? Hát barna. Barna kovács…

   • Eltés oktató said

    Amíg az ELTÉ-nek az épület fenntartására sincs már pénze, ezek a szemforgató papok itt a szomszédban titkosszolgálatot tartanak fenn az oktatóik és a hallgatóik na meg ahogy kiveszem egymás ellen, mert a hatalmi harc úgy látszik ezeknél állandósult. Lepra hely lehet, mégis ezekbe öntik a pénzt.

 9. hücpe said

  Nagy szarban vannak az ELTÉ-sek meg a többi állami egyetemisták. Jön Klinghammer mester és akkorát csap a fejetekre mint egy balta, a fületek is cseng tőle egy ideig.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2013/02/12/ki_tartja_blokad_alatt_az_egyetemeket
  Nektek keresztyén barátaim ott a kuplerájotokban nincs bajotok, rátok személyesen a Hold utcai lelkész vigyáz meg a nagyra nőtt pincsije, Szabó András

 10. prudens said

  Ha megnézzük a KRE honlapját, látjuk, hogy konferenciákat nem rendeznek, csak mások konferenciáit nyúlják le.
  Itt van a febr. 20. 17 órakor az ELTÉ-n megrendezett Az identitás és az etika Szent Ágostonnál c. konferencia meghívója.
  Egyetlen károlis előadó van: Kendeffy Gábor.
  A Károlin nincs igazi filozófia- Filozófiat oktat a híres csaló Pethő, akit a miskolciak úgy rúgtak ki, mint egy rühes kutyát.
  Szabó András aljas módon MEGRÁGALMAZTA ÉS MEGFÚRTA a filozófus püspököt, Hegedűs Lorántot, akinek majdnem meghasadt a szíve ekkora ocsmányság elszenvedése során.

  • KT said

   Sunyi pofával járt-kelt Szabó és gúnyosan röhögött Hegedűs püspökön hogy még hogy filozófus. azt se tudja mi a különbség a filozófia és a teológia között. Miatta nem akkreditálnak bennünket. El kell tőle venni a filozófia tanszéket. Helyére kell tenni a vén hülyét.

 11. gagyi mami said

  Petrőczi tovább gagyog és dicsekszik majd kidül az a hatalmas valaga.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/02/varazsszem.html
  Hogy ő milyen tehetséges meg mennyi művészt bűvölt el a művészete.
  Nem veszi észre, hogy mindenki sugárban hány tőle.

 12. Mangalicaarcok harca said

  A Hermann Zoltán által furkált L. Simon így nyilatkozik a távozásáról:

  http://atv.hu/videotar/20130214_l_simon_a_tavozasarol

  • A három intrikus said

   L. Simont már le is váltotta az a Balog Zoltán, akinek Szabó András megfelel, de a sokkal jellemesebb és okosabb L. Simon nem. De az intrikus Hermann is pofára esett. Nem őt nevezték ki L. Simon helyére, amin már hónapok óta gőzerőel dolgozik, hanem Halász Jánost. Hermann még teperhet egy kicsit Benével és Hanságival.

 13. BTK-s Kolléga said

  Tepsi végre rájött hogy Baranyai Petrőci barátnője és kirúgta. De arra nem jött rá, hogy Fülöp Éva, a németes Fülöp Józsi testvére, szintén a Szabó házaspár kémje. Sőt, Hanságié is. Tepsi nagyon ráb@szik, mert Fülöp Éva imtelligensebb, mint Baranyai, sokkal jobban tudja leplezni kém mivoltát. Annyira összejátszik Szabóval, hogy amikor volt a 157 millás sikkasztás, annak egy részét az ő számlájára utalták, mert ő épp Kanadában volt, és kölcsönadta a magyar számláját Szabónak erre a célra.

  • Károli Gáspár Főiskola said

   Szabó András rendkívül eredményesen működött, mert 1 éven belül két egyetemen is bedöntötte a mesterszakot. A magyar szak a jövőben főiskolai szintűvé süllyed nemcsak a komáromi Selye János Egyetemen, hanem a Károlin is. Gratulálunk Szabó Andrásnak két egyetem bedöntéséhez, és Himmler Barnabásnak és Mengele Enikőnek is, hogy ilyen biztos kézzel választották ki Szabó Andrást szakfelelősnek. Ha a főiskolává való visszaminősítés volt a cél, keresve se találhattak volna erre alkalmasabb kivitelezőt.

  • Zsinati illetékes said

   Még nem volt olyan dékánja a Károli BTK-jának, amelyik kibírta volna a ciklusa végéig. Vagy levátották, vagy lemondatták őket, illetve egy meghalt, Györke Ildikó. Tepsi halálbiztos volt benne, hogy ő végigcsinál nemcsak 4, hanem 8 évet is. 2018-ig akart dékán maradni, ezt ígértette meg Ballával, ha Bölcskei püspököt csinál belőle. Balla a püspökségért minden ígéretre kapható, de hogy az ígéreteit be is váltja, azért egy lyukas garast se tennék le. Nem szokta. De nem is tudná, még ha akarná se. Egy gyenge szar, aki ide-oda hajlik, akiben senki se bízhat, a tulajdon anyja se.

 14. régi kolléga said

  Gratulálok a két magyar szak bedöntéséhez!
  Annak idején a kirúgásokat szakmai meg nem feleléssel indokolták.
  Olyanok esetében, akik kandidátusi, MTA doktori fokozattal, nemzetközi hírnévvel rendelkeztek.
  Helyettük kik tanítanak ma a magyar szakon?
  NO NAME senkik, a nyelvtud. tanszék vezetője még BA-val sem rendelkezik.
  Isten nem ver bottal – hallottátok már.
  És ezt akkor, amikor Balog kooptálta a Szabót a MAB-ba.
  Boldog vagyok, jól kezdődik a hét nekem és Szabó többi áldozatának!
  A temetőbe pedig viszünk majd kis csokrokat azoknak, akik ezt nem érhették meg!

 15. pressburger said

  Szabó András és más hasonló aljas senki eurós kifizetőhelynek használja a komáromi intézményt.
  Súlyos károkat okoznak a szlovákiai magyarságnak, mert
  1. elvonnak hallgatókat Pozsonytól, a Comeniustól.
  2. Értéktelen papirokat gyártanak. Nímand oktatók nevelnek (?) értéktelen diplomásokat.
  Amilyen Szabó András, csak ő még bűnöző is.

  • Hoffmann Rózsa lánya said

   Többek között Hoffmann Rózsa lánya, Hoffmann Kornélia is ott kapja a második fizetését. Neki nem a saját zsebéből kell krétát vennie, ahogy az anyja nagy pofával utasítja az egyetlen kis fizetésből élő pedagógusokat. Rózsa az államtitkári fizetése mellett a családról is gondoskodott. A vejét kineveztette Veszprémbe dékánnak, a lányának a Pázmány mellett szerzett egy másodállást a Selyén. Ez a nagy keresztény!

   • jó szerencsét said

    Hoffmann Rózsa, aki belépett az MSZMP-be karrierépítési célokból – sikerült, első munkahelye a minisztérium volt, onnét csak iskolaigazgatóként lépett ki, egy velejéig korrupt idióta némber.
    Most csak a közoktatást rombolhatja tovább.
    A lánya pedig Szabó Andrással együtt a Selyén rontja a magyarság nemzetközi presztízsét.
    Szólni kéne a tájékozatlan külföldieknek, hogy NEM MINDEN EGYETEMI EMBER KORRUPT ÉS IDIÓTA, csak az államtitkár retyerutyája, meg az EMMI miniszter génmódosított pincsikutyája, Szabó András.

   • Selyehaj said

    Ismerik ezeket már a határon túl is, mint a rossz pénzt. Szabót és a Rózsit is.

 16. gate keeper said

  Felkerült a HVG cikk a Tiltakozunk a felsőoktatás szétrombolása ellen .. oldalra.
  Fényképmelléklet? Balla Péter és a doktoricsaló Schmitt parolázik.
  A Károli leküzdötte magát az abszolút nullpontra!

  • tudományos kutató said

   A képmelléklet alatt a szöveg arról szól, hogy Balla Péter annak idején összehívta a Károli szenátusát és megszavaztatta a doktoricsaló köztársasági elnök, Schmitt Pál FELTÉTEL NÉLKÜLI TÁMOGATÁSÁT!
   Gratulálunk, Balla!
   Ennek fényében világos, hogy miért követitek Schmitt fényes példáját, a rokonoddal, Mészáros Márton/Istvánnal sikerült KÉTSZERES DOKTORI CSALÁST VÉGHEZVINNI.

   • Szegedi Kolléga said

    Erről a második MarciPista csalásról lesz bőven mondanivalónk. Épp most van folyamatban a dokumentumok beszerzése az egykori Gálferences segítségével. Pál József és Mészáros Márton szegedi akcióját dokumentáljuk. Maradjatok velünk. Hamarosan…

   • szegedi halászlé said

    Nagyon várjuk a dokumentumokat a szegedi csalásról!!!
    Várjuk Fried, Páljóska és legfőképpen Mészáros Márton csalásának DOKUMENTumokkal igazolt LELEPLEZÉSÉT!

 17. Balla és Szabó a fészbúkon said

  Balla és Szabó igazi sztárok a fészbúkon!!!
  Balla Schmittel fényképezkedve, alatta a szöveg, hogy Schmitt mellett állt ki az egész szenátus!
  Igazuk van, a Károlin a doktori csalás rendszeres dolog, lásd Mészáros Márton, Balla unokaöccsének duplacsalásos figuráját.
  Aztán itt van a Szabó, akit leleplezett az előző MAB, most meg a Hold utcai templomból egyenesen oda katapultálta magát a kormánytartalék és ösztöndíjrabló, okirathamisító aljas gazember!
  Ennyi bunkó gazembert az egész felsőoktatásban nem talál a Wistmanwood legragyogóbb moszados, KGB-s eszközeivel sem!
  Balla, Szabó, mémek lettetek a fészbúkon!!!
  Most aztán ugassatok az istenről meg a becsületről, mocskos görények!
  Ki hisz nektek?

 18. glamour girl said

  De ugye folytatjátok Eszterke és a professzor szerelmét???
  Szex is lesz ugye?

 19. andrew said

  Te hüje tojó
  Szex a szabóval?
  Láttad te má ezt a fószert?
  Én sajnos igen
  Minden nő leokádja ezt a barmot

 20. Szabó a vérfertőző said

  Szinte hihetetlen, de tegnap, vasárnap Szabó újabb posztot tett fel szarszínű blogjára.
  Ezúttal az anyai nagyanyját mutogatja, kevés szóval – hát, igen a dyslexia – és sok képpel. Csak örülhetünk annak, hogy a kedves arcú néni nem érte meg, amikor unokája Magyarországon bűnözőként – okirathamisítóként, hamistanúként, kormánytartalékrablóként vált közismertté.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/02/nagymama-1901-1989.html
  Szabó gondolod, hogy a nagyanyó helyeselte volna, hogy még az úrasztalát is elraboltad Hencidáról?
  És mit szólt volna ahhoz, hogy öreg házas emberként csábítgatsz egy fiatal nőt, Almássy Eszterkét?

  • kataszidónia said

   Nemsokára felforrósodik a légkör Szabó és Eszterke között. Kiváncsi vagyok, mit szól Ludvig a férje gusztustalan szövegeihez, amiket most itt MINDENKI OLVAS.
   A HVG és más fórumok segítségével a Károli nagyon sok szennyese napvilágot látott és szörnyű bűze betölti nemcsak a palotanegyedet, hanem az egész magyar felsőoktatást és politikai életet is.
   Miközben Szabó blogján nézhetjük az öregannyját, itt olvashatjuk, milyen obszcenitásokat képes mondani az unoka a fészbúkon egy fiatal leánynak!

   • andrew said

    Mocskos beszédű vén szar ez a Szabó hogy miket mondott szegény Cicának, miközben bámulta a köldkét meg a mellbimbóját, FÚÚÚJ!

   • theologina said

    Engem beszorított a Rádayban egy sarokba a nagy hasával és mindenféle disznóságokat sugdosott hogy miket csinálna velem.
    Mindent megengedhet magának ez a vén gazember Szabó?
    Vegyük fel a kapcsolatot és jelentsük fel közösen szexuális zaklatásért!!!

   • cica said

    OK jelentsük fel a mocskos Szabót engem rohadtul próbált bekeríteni de felvettem a szörnyű nyomulását meg a trágár szövegelését a mobilommal.
    Neked is van dokud?

 21. Geigenspieler said

  Vári György, aki olyan résztvevően hallgatta Bölcskei Guszti nyafogását a vitorla hiányáról, most megmondja L. Simonnak, mér rúgta valagba őt OV meg balogzoli nagytiszteletű EMMI úr.
  http://magyarnarancs.hu/publicisztika/tanulsag-jobbra-level-l-simon-laszlonak-83653
  Balla, SzABó, ti is mentek a büdös francba nemsokára!

 22. jó szerencsét said

  A Nemzeti Nyomozó Hivatal emberei bejutottak az ELTE BTK épületébe.
  Bűncselekmény előkészítése miatt nyomoznak.
  A hatalom bekeményít!
  Vigyázzatok és szóljatok, akinek tudtok!!!

 23. korrektúra said

  Rendőrök vegzálják a hallgatókat az ELTÉ-n
  http://hvg.hu/itthon/20130218_Megjelent_az_NNI_az_ELTE_Bolcseszkaran_di?fb_action_ids=347235045391365%2C347088302072706&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22347235045391365%22%3A433995630014496%2C%22347088302072706%22%3A598961246785403%7D&action_type_map=%7B%22347235045391365%22%3A%22og.recommends%22%2C%22347088302072706%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

  • Eltés kolléga said

   Ahelyett hogy Mészáros MarciPista dupla doktori csalása ügyében nyomoznának! Vagy Balla magántitokdértésre való felbujtása, vagy Szabó okirathamisítása és hivatali hatalommal való visszaélése ügyében. Annyi nyomozni való van a Károlin, mi a frászt keresnek az ELTÉ-n?

 24. red rat said

  Rendőri brutalitás az ELTÉ-n és áruló hallgatók, HÖK-ösök jelentgetik fel a tanáraikat a rektornál.
  http://index.hu/belfold/2013/02/18/rendorok_nyomoznak_a_egyetemfoglalason/

 25. French adieau said

  Tepsinek nincs esélye, Hansági a földbe döngöli. Hansági a csaló Mészárosal az oldalán már nagyhatalom. És a wistmanwoodos Balla is átállt az ő oldalára. Ha ezt nyereségnek lehet nevezni azok után, hogy a sárga földig lejáratta magát. 🙂

  • Rector said

   Sepsi Enikő rosszul választott. Nem Szabót kellett volna megtartani, hanem Himát. Most lenne MA, Doktori Iskola, és Sepsi hatalmát semmi sem szilárdíthatta volna meg jobban, mint egy nagyon erős szövetséges Szabó ellen. Kevés keményebb ellenfele van Szabónak, mint Hima, Szabó mellette labdába se mert volna rúgni, és Sepsi dékánsága majdnem addig tarthatott volna, mint a mennyei királyság. De Szbóra hallgatott, és ez most a posztjába kerül.

   • hermeneutikai lángész said

    Ez így van. De ennek belátására ráció, józan ész kéne. No meg egy kis erkölcs sem ártana.
    Amin a legjobban lehet csodálni a Károli újabb 15 éves történetében – mióta KSZE, Hansági, Balla és Szabó követik el bűncselekményeiket: a feneketlen ostobaság és a mérhetetlen aljasság keveréke.
    Tepsi valamivel jobb, de agyilag….

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: