Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Half million (Félmillió)

Posted by jhnnsclvn - február 18, 2013

Örömmel jelentjük, hogy a mai napon elértük a félmillió kattintásszámot. Hozzátesszük, hogy ez időrendben már a negyedik blogunk – az első hármat a magyarországi cenzúra betiltotta. – A szerk.

3 hozzászólás to “Half million (Félmillió)”

 1. Károlis hallgató said

  Gratulálok! Kívánok nektek több millió olvasót, mert nagyon fontos, amit képviseltek. A Károli szereti az igazságot eltussolni, pedig az igazság kiderítése közös társadalmi érdek.

 2. Operatív tiszt said

  A Wistmanwood és Balla kapcsolatának leleplezése pl. társadalmi érdek. De ki kell ábrándítsalak. Ezt a mocsok komcsi bandát nem Balla telepítette a Károlira, hanem Kulcsár-Szabó. Kulcsár-Szabónak időben messzire nyúló, térben igen kiterjedt titkosszolgálati kapcsolata vannak.

 3. gagyi mami said

  A Károli mocskos gazemberei, Szabó, Balla, Hansági, Petrőczi, Hermann és a többi, a wistmanwoodos manipulációk a blog által a NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLTEK.
  Csak így tovább!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: