Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

From beyond the grave (Síron túli üzenet)

Posted by jhnnsclvn - február 24, 2013

Szerző: Zsinati Illetékes

Hegedűs püspök végakarata

Hegedűs püspök végakarata

A végakarat végrehajtója

A végakarat végrehajtója

Találtunk egy levelet a Zsinati Irattárban, mely azt bizonyítja, hogy az egy héttel ezelőtt eltemetett Hegedűs Loránt püspök Hima Gabriellában látta a Károli Gáspár Református Egyetem méltó vezetőjét, akiben ő személy szerint hitt. Meghívta rektori pályázatra, és Isten áldását kérte Hima professzor életére és munkájára.

Dr. Nagy István mb. rektor kísérőlevele Hima professzornak

Dr. Nagy István mb. rektor kísérőlevele Hima professzornak

Hegedűs Loránt püspök levele Hima Gabriellának

Hegedűs Loránt püspök levele Hima Gabriellának

A meghívásos rektori pályázat szövege

A meghívásos rektori pályázat szövege

Balla Péter, a nagyformátumú és bölcs püspök kisstílű és szellemileg retardált veje, sajátosan értelmezte apósa üzenetét. Úgy gondolta, hogy a legjobb, ha az áldásosztást a nyírfás Földi Lászlóra bízza. Ezért szerződést kötött a Földi tulajdonában lévő Wistmanwooddal, hogy az fejtse ki különleges áldásos tevékenységét Hima Gabriella életére és munkájára:

A Wistmanwood felbérlése Hima likvidálására

A Wistmanwood felbérlése Hima likvidálására

 

Ld erről részetesebben:

http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/18/secret-agents-in-church-robes-talaros-titkosszolgak/

62 hozzászólás to “From beyond the grave (Síron túli üzenet)”

 1. jhnnsclvn said

  Eltévedt hozzászólás:

  hermeneutikai lángész mondta
  február 24, 2013 – 4:41 de. e

  Világos már minden. Szabót nem támogatták a rektori posztra. Hegedűs püspök jól tudta, mekkora gazember Szabó. Ugye, három éve, 1999-ben RABOLTA EL AZ ELSŐ ORBÁN KORMÁNY 2 MILLIÁRDOS KORMÁNYTARTALÉKJÁT.
  1998-ban részt vett számos református és komoly tudományos teljesítménnyel rendelkező oktató (Erdélyi, Huszár stb.) LIKVIDÁLÁSÁBAN.
  Szabó ekkor bosszút esküdött Hima ellen, bosszúját a maga aljas módon végre is hajtotta.
  Balla pedig, a templomszolga fia szembeszállt zsinati elnök apósa akaratával és maga játszotta be magát a rektori székbe.
  De az Újszövetség professzora Balla VÉRSZOMJAS GAZEMBER és a Wistmanwoodot bérelte fel – egyetemi pénzen – Hima professzor ERKÖLCSI ÉS ANYAGI TÖNKRETÉTELÉRE, MEGSEMMISÍTÉSÉRE.
  Ez a Károli vezetésének sátáni komplottja a dokumentumok tükrében.

  • jhnnsclvn said

   Heidelbergi Káté! Rossz oldalt kommenteltél, a “Der Auftrag” nemlétező poszt, az csak a csatolmány volt. A komment elveszett a csatolmány törlésével. Kérlek, ide kommentelj. J

 2. Heidelbergi Káté said

  Rendben. Kb. ezt írtam:

  A Káté ünnepének esztendejében derülnek ki a legmocskosabb gazemberségek a Károliról.
  Szabó András, aki a Káté első kiadójának és magyarra fordítójának leszármazottját kirugatta a Károliról, hamisan tanúzott ellene és levélben megrágalmazta, ezekből a dokumentumokból világosan látható, hogy Ballával társtettességben aljas módon megfúrta Hima Gabriellát is.
  Legfőbb célját nem érte el, rektor nem lett, de az ellopott kormánytartalék milliárdok és az ösztöndíjas 100 milliós nagyságrendű sikkasztások talán

  • Kirúgottak klubja said

   Szabó soha nem akart vetélytársat. Ezért rúgatott ki annyi embert, aljasul megfúrva, a hátuk mögött nagy elánnal intrikálva, úgy, hogy az illető nem is tudott róla, nem is védekezhetett. 20 éve ezt csinálja, és ő még ott van. Az áldozatai pedig a temetőben vagy munkanélküliek. Mikor sújt le Szabóra a Teremtő?

   • Ambíciózus idióta said

    Minden jelentéktelen ember fél az okosabbaktól és tehetségesebbektől. Pláne ha valaki még kifejezetten idióta, mint Balla, ráadásul akkora ambíciója van, hogy még a rektorság se bírja kielégíteni: rektor és püspök akar lenni egyszemélyben. És ha még kiderül, hogy az apósa se benne látta az egyetem alkalmas vezetőjét, hanem gyűlölt vetélytársában? Akkor rá kell uszítani arra a riválisra a leveszedelmesebb titkosszolgálatot.

   • Szenátus said

    Amikor Tenke rektorsága letelt, Karasszon nem hiúságból pályázott, hanem kényszerből. Megkérték rá, mert nem akarták, hogy Szabó legyen az egyetlen jelölt. Karasszon vonakodva pályázott, de aztán vissza is vonta. A 19 szavazó fő közül Szabó András összesen 2 szavazatot kapott, azt is a megvesztegetett HÖKösöktől, úgy, hogy akkor már ő volt az egyetlen jelölt. Ennyire nem akarta őt Hegedűs-püspök rektornak!

   • Keresztyén Erkölcs said

    Hogy lehet egy emberben akkora gyűlölet, hogy volt komcsi NBH-s válogatott gengsztereket uszítson a beosztottjára? Hogy nevezheti ilyen ember magát keresztyénnek? És egyáltalán embernek?

  • Köszönjük Zsinati Illetékesnek, hogy előbányászta az Irattárból a valódi indítékot. Most már többé-kevésbé értjük ezt az oktalannak látszó vadállati gyűlöletet, ami ezt a szerencsétlen, frusztrált kis nímandot beteges cselekvésekre sarkallta: a rivális eltiprásának szándéka. Volt valaki, akit az apósa alkalmasnak tartott arra, amire őt nem. A levél fehéren-feketén bizonyítja a pszichés mozgatórugót – ez pedig a sárga irigység.

 3. petrőczi de genere ludvig said

  Ma a Ludvig megint röfögött valami förtelmet a Kossuth Rádióban.
  Nem bír magával a barom némber.

  • Fűzfapoetessza said

   Minek engedik oda be egyáltalán? melyik riporter az, aki imádja blamálni magát vele?

   • Balambér said

    de jó hogy nem hallgatok rádiót már csak ez hiányozna hogy még onnan is ezt a förtelmet halljam

  • eszter könyve said

   Most ünnepeljük a purimot az Eszter könyvében leírtak alapján.
   Ezért kérdem, h mikor folytatjátok Eszterke és a fasiszta Szabó történetét???
   Lesz szex benne?
   Elköveti Szabó a paráználkodás bűnét?
   Már ha feláll neki

 4. Kőszívű vő said

  Erről a végrendeletről és a végrehajtásáról nekem Jókai Mór kőszívű embere jut az eszembe. Balla kb. úgy hajtotta végre apósa végrendeletét, ahogy Baradlayné és gyermekei a kőszívű emberét. Balla biztos mélyen az olvasmány hatása alatt cselekedett 🙂

  • Jóságos apa said

   Talán épp akkor olvasta újra a könyvet a wistmanwoodos Balla a legkisebb gyermekével 🙂

  • filológus said

   Pont fordítva: Baradlayné a gonosz apa végakarata ellenére biztatta gyermekeit a haza, a nemzet védelmére egészen az önfeláldozásig.
   Mit csinál Balla????
   Gyilkol, rabol, mint egy vérnősző barom

   • Kőszívű vő said

    Én is úgy értettem, hogy Balla egy fordított Baradlayné, mint ahogy Hegedűs püspök egy fordított Baradlay. Jókainál a gonosz végrendeletet fordítja az özvegy jóra, itt pedig a jó püspök végrendeletét a gonosz vő rosszra. De a lényeg, hogy mindent fordítva csinál, mint ahogy meghagyták neki.

 5. A nemzet püspöke said

  Ha figyelmesen elolvassuk Hegedűs püspök levelét, érezzük hogy süt belőle a megvetés Szabó András iránt. A rektori pályázat eleve sikertelen volt, mert csak Szabó András pályázott, aki Hegedűs püspöknek nem számított. Levegő volt. Vagy inkább egy bosszantó szemtelen légy, aki meghívás nélkül, sőt lebeszélés ellenére is tolakszik. Az öreg püspöknek volt minőségérzéke. Az ő szemében Szabó András nem létezett. Nulla volt.

  • Hátulról lesből támadó said

   Ezek után dobatta ki Szabó András Hegedűs püspököt a filozófia tanszékről. Bement a MAB-ba és a minisztériumba, hogy a hallgatókat nem lehet egy vén hülye szenilis fasisztára bízni, ki kell venni a filozófiát az öreg MIÉPes kezéből, mert nem akkreditálják a Bölcsészkart. Persze más filozófust nem állított a helyére, csak rombolt. A lényeg Hegedűs püspök kitiltatása volt a Reviczkyből, amit el is ért.

   • Zsinati illetékes said

    Ekkor kezdett Bölcskeihez is járni, mert már tudta, hogy nemsokára ő lesz a fenntartó. Egyszerre árulkodott nála az öreg Hegedűsre és a saját sógorára. Ezzel lopta magát be Bölcskei bizalmába, amit aztán az is megbánt, mint a kutya amelyik kilencet kölykezik.

   • historiker said

    Nyilván eszébe jutott Hegedűs püspöknek az is, hogyan erőszakolta be magát Szabó a Károlira, miután nem tudta megakadályozni a létrejöttét.
    Azt se felejtsük el, hogy Hegedűs püspök nagyon jóba volt Szilágyi Ferenccel, a BTK első dékánjával, akit Szabó a legmocskosabb módon megfúrt.
    Szegény Szilágyi elpanaszolta barátjának Szabó bűneit, nem akarta a jóságos püspök, hogy tovább rombolja Szabó az általa alapított egyetemet.
    Sajnos, nem sikerült neki, mert Balla, a szörnyű vő az aljas ellenség, Szabó mellé állt.
    Elárulta a saját apósát!

   • Sógorok said

    Szabó András bepróbálkozott a sógoránál is, hogy beárulja neki a másik kettőt, Hegedűst és Bölcskeit, de a sógor Szabó püspök, okosabb lévén Bölcskeinél, nagy ívben hajította ki az intrikust.

   • Görény és Patkány said

    Ez volt a Károli egyébkét is sötét történetében a vég – szó szerint -, amikor ez a két véglény, a görény Szabó és a patkány Balla egymásra talált. Ők döntötték romba Hegedűs-püspök megvalósult álmát: az egyetemet.

 6. Quality line said

  Wistmanwoodos Ballának is van minőségérzéke. Csak a hozzá hasonló minőséget képes befogadni: Szabó András, Schmitt Pál, Mészáros Márton, Pethő Sándor, Kardos Zsolt (a Wistmanwood ügyvezetője) … Similis simile = selejt a selejttel 🙂

 7. KT said

  Hima Gabriella többször próbálta megvédeni Hegedűs püspök filozófia óráit a Kari Tanácsban Szabó András sunyi fúrásai ellenében. Nyíltan kiállt a püspök mellett. Elmondta, hogy megnézte a műveit, és bár azok teológiai írások, nagy átfedések vannak a filozófia egyes területeivel. Takaró Mihállyal ketten harcoltak a püspök óráiért, de Szabó folyton a MAB-bal tett keresztbe. Feltehetően Kulcsár-Szabó és menye biztosította a hátszelet ezekhez a MAB nevében végrehajtott támadásokhoz az egyetemalapító püspök ellen.

  • Rector said

   Hima Gabriellát Hegedűs püspök vette fel, mint az első MTA doktort a bölcsészkarra. Bízott benne, őt szerette volna rektorrá kinevezni, mint azt a mellékelt levél is tanúsítja. Szívélyes, őszinte, jó viszonyban voltak, kölcsönösen tisztelték, becsülték egymást, kifejezetten szimpatizáltak egymással. A Kari Tanácsban támogatták egymást javaslatait mindaddig, míg Szabó Andrásnak sikerült onnan kiintrikálni Hegedűs-püspököt. A Szabó Andrással szembeni zsigeri utálat is összekapcsolta őket.

   • Zsinati illetékes said

    Ez érdekes, hogy Hegedűs püspök Hima Gabriellából akart rektort csinálni, nem pedig a saját vejéből, egyben sokatmondó. Hiszen 2002-ben már Balla Péter is professzor volt. Egyszerre nevezte ki őket Mádl Ferenc, mindketten Magyar Bálint oktatásügy miniszter kezéből vették át a kinevezést.

 8. historiker said

  Én csak azt nem értem, a Hegedűs család hogyan tűrhette a benősült mocskos tetves görény Balla rémtetteit.
  Hiszenvalósággal MEGGYILKOLTA Hergedűs püspököt, az apósát. Amikor Szabóval összeállt, akkor a család halálos ellenségével szeövetkezett.
  Amikor Himát kirúgta, a saját apósa akaratát tette megvetés és gúny tárgyává.

 9. szkizo dad said

  Családi életre nevelés és kapcsolati kultúra fejlesztése címmel indít 40 órás pedagógusi továbbképzést a Károli BTK potom 40 ezert forintért.
  A programot az EMMI (értsd: Balog Zoltán) engedélyezte. Engedélyez ő ugye bármit, legutóbb a cégéres gazember IDI buktató Szabó Andrásnak a MAB tagságot.
  A 2 nap alatt lezavart program különösen illik a Károlira.
  Javasolt előadók és előadáscímek: Balla Péter: Hogyan csapjuk be apósunkat?
  Petrőczi de genere Ludvig Éva: Mióta a kutyának se kellek, erőszakkal se, pénzér se, a férjemnek se tudom felállítani.
  Szabó András: Harmonikus kapcsolatom a jobbkezemmel és félrekúrásaim a fészbúkon avagy Eszter könyve
  Mészáros Marton/Pista: Hogyan dugjuk meg a mások feleségét, hogy kétszeresen is ledoktoráltassanak bennünket érte
  És így tovább…

 10. Bluthund said

  Tanácskozott a zsinat a költségvetésről.
  http://reformatus.hu/mutat/7887/
  Tavaly egy csomó pénzzel adós maradt a lelkészeknek.
  Kell a pénz Bölcskei kurváira, autóira meg részegeskedésére.
  Kell a pénz a Wistmanwoodra, ezt személyesen Balla Péter rabolja el.

 11. szamuely tibor said

  A Károlin megrendezték a Kommunizmus áldozataira való emlékezés ünnepét.
  Az ünnepségen gyújtó hangú beszédet mondott Kun Miklós elvtárs, Kun Béla unokája.
  Nyíltszíni tapssal jutalmazták azt a bravúrt, amikor összekapcsolta a kommunizmust a Heidelbergi Káté évfordulójával.
  Meghallgattuk az IMO-s Hermann és Kovács Árpád exrendőr bravúros duettjét.

 12. zsófi hóhérleányka said

  Balla az IGAZI HÓHÉR!
  Mi iskolába járunk hozzá, hogy a legbrutálisabb GYILKOSSÁGOK MÓDJÁT – wistmanwoodos kivégzés, karaktergyilkosság stb.
  elsajátíthassuk minden hóhérok nagymesterétől, az Újszövetség professzorától, Ballától!

 13. Hermeneuta said

  Ebben a Balla-féle akcióban nem az a legborzasztóbb, hogy Balla apósa végakarat ellenére nyírja Himát, hanem hogy lepaktált Szabó Andrással, akit Hegedűs püspök a szó szoros értelmében semmibe vett. Hegedűs püspök világosan megírta, hogy Karasszon visszalépésével egyedül Szabó András maradt a porondon, de ez pont annyit ér, mintha senki se maradt volna, tehát új pályázatot irat ki.

  • Görény és Patkány said

   Csoda-e, ha ezek után Balla és Szabó, a két hiú, ambíciózus, de tehetségtelen és aljas nímand, gyűlölték Hegedűs püspököt és közös erővel kiszorították őt az egyetemről, majd a Kálvin téri templomból is?

  • Huis clos said

   Nem csodálkozom, hogy a Károli minden alkalommal hazug ürüggyel zárt tárgyalást kért. El akarta titkolni a maffia-módszereit és ájtatos képpel valamiféle üzleti titkokat és jogos gazdasági érdekeket emlegettek. Mik ezek? Hogy összeálltak a volt NBH-s Földi Lászlóval. Na ezt tényleg titkolni kell. De hogy a bíróság ezt a mocsok ürügyet miért támogatta eddig? Csak nem azért, mert politikailag már megrendelték tőlük az ítéletet?

 14. Balla, a hazug said

  Balla nyilatkozatát idézi a cikk: „Alulírott, Balla Péter rektor, a Károli Gáspár Református Egyetem képviseletében ezennel megerősítem, hogy Takács János László ügyvéd semmilyen módon nem vett részt a Hima Gabriellával kapcsolatban a Wistmanwood Kft., illetve ezen társaság által megbízott magánszemélyek útján 2010-ben végzett egyik tevékenységben sem.”
  Semmilyen “magánszemélyt” nem bízott meg a Wistmanwood. Maguk a Wistmanwood-alkalmazottak hatoltak be a magánlakásba, nem holmi magánszemélyek. Olyan katonai hírszerző technikákat használtak, amilyent magánszemély nem is tudna kezelni! Balla megpróbálta letagadni, hogy katonai hírszerzőket bérelt fel egyik beosztottja ellen!

 15. fucking bitch said

  Nem véletlen, hogy Hegedűs püspök temetésén a család nem is vállalta a közösséget Ballával. Egyedül támasztotta a falat egy műpálma mellett, miközben a család tagjai, Hegedűsék és a méltó beházasodottak, pl. Mészáros dr. egymás kezét fogták, egymást támogatták.
  Ballától elhúzódtak, mint egy veszett kutyától.

 16. Don Corleone Kulcsár-Szabó Ernő said

  A mindenkori kormányzati kedvenc Kulcsár-Szabó tett javaslatot Orbánnak arra, kit kell kirúgni az ELTE BTK-ról.
  Első áldozata Horváth Iván, akit már többször megfúrt, megfosztotta tanszékvezetői és IDI vezetői megbízásából és saját lakáját ültette helyére.
  Most végleg meg akarja tisztítani az egyetemet azoktól, akik nem az ő lakájai. Tverdota, Margócsy, Nádasdy Ádám is nyugdíjba van küldve, de a fő célpont Horváth Iván, aki átlátott KSZE keszekusza szóvirágain és leleplezte tudománytalan hókuszpókuszait.

 17. szabó a gyilkos fasiszta said

  Nem KSZE súgott Orbánnak közvetlenül, hanem – mint már annyiszor . Szabó András vállalta a hóhéri feladatot.
  Megsúgta Hold utcai lelkipásztorának, Balog Zoltánnak, hogy Horváth Iván egy “komcsi félzsidó”, és meg kell tőle szabadítani az ELTÉ-t.
  Balog engedelmeskedett a MAB-tag Szabónak.

  • Szabó úgy érzi, elérkezett az ő pillanata, hogy leszámoljon az ellenségeivel. Elsőként Horváth Ivánnal számolt le.
   Miért gyűlöli és üldözi Szabó Horváth Ivánt? Nagyon egyszerű. Szabó torz lénye nem bírja elviselni, hogy HI segített neki, például abban, hogy habilitálhatott 1998 tavaszán az ELTÉ-n. Amikor Szabó úgy vélte, most már ő a főnök, kirúgatott az akkori rektorral számos tisztességes református oktatót. Megtiltotta, hogy HI felesége, Hubert Gabriella és sógornője, Hubert Ildikó óraadóként dolgozhasson a Károlin. Feleségével, Petrőczivel együtt a legalpáribb módon rágalmazta Horváth Ivánt és családját.
   Most, Hold utcai lelkipásztorával kilövette Horváth Ivánt.
   Nagy gaudium lehet a Mátyás utcai tusculanumban.

 18. régi magyaros said

  Én hallottam amint Szabó szűk körben megesküdött h kicsinálja az Ivánt meg a hozzá hasonló komcsilibsi söpredéket.
  Ott ült a Bene Sanyi (JAJ ÉS JUJ!) és talányosan mosolygott.

 19. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Mer a Bene Sanyi már úgy érzi ő a KSZE zsoldjában van és nyugodtan segíthet Szabónak Horváth Iván kicsinálásában

  • JAJ és JUJ said

   Nyugi, eljön még az a pillanat, amikor Sanyicsek segít Szabó kicsinálásában. Most Horváth Iván kinyírásával bizonyítja lojalitását a Kulcsárszabókkal szemben, aztán majd rábízzák Szabó félreállítását is. Már beigérték neki jutalmul a Régi Magyar Tanszéket a Károlin, úgyhogy Sanyicsek átment Mini-Machiavellibe és nemcsak Horváth Ivánra dolgozik hanem paralel Szabó Andrásra is. Nemsoká látjuk majd az eredményt 🙂

 20. goedel macskája said

  Az Ab megsemisítette az egyházügyi törvényt.
  http://www.mkab.hu/sajto/kozlemenyek/kozlemeny-az-egyhazugyi-torveny-alkotmanyossagi-vizsgalatarol
  Bölcskei és a többi mocskos görény lobbizott a kormánynál, h minél kevesebben legyenek a vájú körül,
  igaz, Guszi?
  Balogzoli is mocskos módon támadta a kisegyházakat.
  Most mit csináltok, görények?

 21. KSZE listája said

  Az ELTÉ-ről kilövendők listáját Kulcsár Szabó Ernő állította össze:
  1. Tverdota György
  2. Tarján Tamás
  3. Kálmán László
  4. Radnóti Sándor
  5. Nádasdy Ádám
  6. Horváth Iván
  7. Margócsy István

  és még 15 oktató

  • Seprik a pápai utcát said

   Pápa utcái szépek, tiszták, takarosak. A Rádayban azonban még mindig sok a mocsok. Ezeknek nevük is van: Balla, Pethő, Németh Dávid… Ideje lenne már ezeket is kisöpörni 🙂

   • Szabó család said

    Persze sejtettük hogy innen fuj a szél. Szabó István uszitotta rá a hvg-t Balla Pétere mer bemajrézott hogy Balla főtiszteletü lesz a püspök. Balla Péter fötiszteletü úr teológiai műveltségével kenterbe veri Szabó Istvánt. Magas tudományos fokozata van, idegen nyelveken tud, angolul németül jelennek meg a könyvei. Sokkal esélyesebb a dunamelléki püspökségre, mint Szabó István.

   • Mészáros család said

    Pedig nyilvánvaló hogy Szabó István akkor izzitotta be az ágyúit Balla Péter ellen, mikor az nyilvánosan közölte, hogy harcba száll a Duna-mellék püspökségéért. Szabó István le akarja járatni sokkal műveltebb, sokkal tudósabb és tehetségesebb vetélytársát, Balla Pétert, hogy könnyebben legyőzze a választásokon. De ez nem fog neki sikerülni.

  • filológus said

   Először Kálmán Lacit nem értettem, miért üldöz KSZE egy elméleti nyelvészt?
   Aztán megértettem, a testvére, Kálmán C. György miatt.
   Ő az, akivel Szabó a fészbúkon kellemkedik, a háta mögött meg zsidó gnómnak nevezi.

   • Ágnes asszony said

    Ezt nem tudtam hogy testvérek. Akkor innen van ez a feneketlen gyűlölet Kulcsár Szabóban Kálmán Laci iránt. Gyurit gyűlöli, mert sokkal okosabb és tehetségesebb, és nem feküdt le neki. A MENY, Hansági minden ellenállást Kálmán C. Gyuri példájával tör le: csak merjetek szembemenni az Ernővel, úgy jártok mint Kálmán C. Jól megkapta a magáét, sose lesz nagydoktor. Akárcsak a Nyilasy. Az se mer többet ujjat húzni az apósommal!

   • Nagykállói rebbe-inas said

    Kálmán Laci sehogy se fér a nyugdíjas képbe. Ő 1957-es születésű, 10 évvel fiatalabb mint Kulcsár-Szabó Ernő, aki 1947-ben született, de 1950-re hamisította, mint ahogy a születési helyét is Nagykállóról Debrecenre, mer az előkelőbb.

   • KSZE workshop said

    Ezek helyett inkább Kulcsár-Szabó ernőt kéne valagba rúgni. Rengeteg haszonnal járna. 1. Nem tömné hülyeségekkel az ifjúség fejét, 2. nem intrikálná, nem mutogatna ujjal, kit kéne kivégezni, 3. egy csomó pénz is megmaradna, mer KSZE eszméletlen összegeket nyúl le készpénzből…

   • the easy conscience of effortless superiority said

    Kálmán Laci félállásban volt, főállása a MTA Nyelvtudományiban van.
    Meg akarták szüntetni a Soros György által alapított Elméleti Nyelvészeti Tanszéket.
    Sikerült, úgy látszik.

  • Pistának jó lesz said

   Nincs itt semmi probléma. Ezek a kirúgottak egytől egyig zsidók. Szabó András segített nekünk listázni az ELTÉs zsidó oktatókat, hogy a zsidókkal kezdjük a tisztogatást. Az ELTE elvégre magyar egyetem. Nem? Aszonta a Károli zsidait ne bántsuk mer azok együttműködők mint a Kun Béla unokája. Inkább segit nekünk kiszelektálni az eltéseket 🙂

   • filológus said

    Margócsy nem zsidó. Nyíregyházi gyerek. Az apja volt az ottani főiskola igazgatója.

   • Pistának jó lesz said

    Margócsy tényleg nem, bocs. Ő a kivétel. Klára, a nővére a Nyíregíházi Főiskolán tanít, ha őt is nyugdíjba nem küldték.

 22. dunántúli teológus said

  Ez igaz. De a célzást nem értjük pontosan.
  N. B. Ott van a Károlin Szabó András is, aki csúfot űzött a Heidelbergi Káté első fordítójának apjából egy blaszfémikus, primitív előadással.
  És a leszármazottját kirúgatta a Károliról, megrágalmazta, hamis tanúvallomást tett ellene.
  De ő megnyerte a pert.
  És mi itt Pápán biztosak vagyunk abban, hogy a Teremtő kegyelméből megszabadulunk a gonosztól.
  Mindtől!

  • Bishops' chess said

   Most már kezdem én is azt hinni, hogy Szabó püspök áll Johannes mögött, ha ugyan nem ő maga Johannes. Túl céltudatosak és stratégiailag hideg fejjel átgondoltak azok a támadások, amiket részben Bölcskei, részben Balla ellen irányít. Egy olyan személyiség akciói, aki pontosan megtervezett számítással távolítja el a lehetséges vetélytársakat a fő egyházi hatalom útjából…

 23. ejaculatio praecox said

  Ez tök uncsi!
  Szexet akarok!
  Írjátok meg hogyan kurta meg a Szabó András azt a gyengeelméjű csajt az Esztert

 24. andrew said

  Beteg vagy totál ha asziszed fel tugya álitani a Szabó má rég nem mindenféle pótlékokat keres azér bámulja a videókat a csecsemők baszkurálásáról atól elégül ki a genny láda

 25. tudományos kutató said

  Kálmán Laci elmondja a nol.hunak, hogy az elbocsátásokkal megszűnik az ELTE BTK mint minőségi kutató- és oktatóhely.
  http://nol.hu/belfold/20130227-_ez_ongyilkossag
  Itt van aztán a Károli, ami eleve agyhalottnak született a mocskos gazember Szabó Andrással az idióta némber Hanságival (KSZE menye), Ludviggal, na és a hierarchia csúcsán Ballával, aki az állami fejkvótát a Wistmanwoodra költi és becsapja a saját apósát, Hegedűs püspököt.
  A Károlin nincs minőségromlás.
  A Károli a minőség ellentéte, a tökéletes primitív tudatlanság és aljas gazemberség hona.
  Ide akartok jönni, fiatalok?
  Még a drogra is rászoktat benneteket Szabó András bácsi, aki a Mikszáth téri drogpiac fő keresztapája.

 26. szabó fan klub said

  Szabó röhög a markába h Horváth Ivánt elzavarta nyugdíjba KSZE.
  A reneszánsz kutatócsoport aláírt egy tiltakozást ez ellen.
  Aláírta többek között Klaniczay Gábor, akinek az apját MSZMP-tagként denunciálta Szabó nyilvánosan.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: