Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Zsengellér’s Report (A Zsengellér-jelentés)

Posted by jhnnsclvn - február 28, 2013

Szerző: Florence

A Károli Gáspár Református Egyetemnek fennállása alatt valószínűleg senki nem okozott akkora kárt együttesen sem, mint Szabó András egyedül illetve feleségestül.  Bedöntött egy Doktori Iskolát, a BTK történetének első és akkor még egyetlen doktori iskoláját, majd a diszciplináris magyar szak akkreditációját is. Utóbbit úgy, hogy a Károliról ketten is ülnek az új MAB-ban. Bölcskei Gusztáv dublőre, Csanády Márton, és maga Szabó András, aki a Hold utcai templomban személyesen jelentkezett a tudatlan és tájékozatlan Balog Zoltán lelkipásztor-miniszternél MAB-tagságra. Szabó András már mindenkit kiirtott a Károliról, főleg a magyar szakról, aki egyetemi színvonalat képviselt. Csak egy szánalmas, irigy, féltékeny, frusztrált, mentálisan súlyosan beteg személyiség képes ilyen teljesítményre.

Szabó András romboló munkáját dokumentálja a 2009. november 28-án a Szenátusnak készült belső jelentés, amelyet Zsengellér József és Madarász Imréné írtak alá, és amelyet végre Florence néven valaki elküldött nekünk. A bizottság jogász tagja, Tanka Endre professzor nem adta a nevét ehhez a jelentéshez, amelynek az volt a fő célja, hogy Hima Gabriellát deklarálja bűnösnek az IDI bedöntéséért. Erre a jelentésre hivatkozva akart Himának Balla felmondani, de ezt a tervét a jelentés nem alapozta meg. A bizottság bárhogyan igyekezett, és bárhonnan indult ki, minduntalan Szabó András bűnösségéhez jutott, nem arra, amire Balla Péter utasította őket. Zsengellér József annyiban tisztességes volt, hogy a tényeket viszonylag objektíven feltárta, a bűnöket nem maszatolta el. De annyiban nem, hogy Balla megrendelésére Zsengellér leírta azt a mondatot, melynek értelmében Hima Gabriella a fő felelős Demes-Kőfalusi Krisztina okirathamisításaiért. Nem Demes-Kőfalusi, aki hamisított, és nem is Szabó András, aki erre őt utasította, hanem Hima, aki minden emberileg lehetségest megtett, Demes-Kőfalusi csalásainak jelzésére és a csaló titkárnő leváltatására, amit Zsengellér be is ismer. Sőt, azt is, hogy a titkárnő Szabó András cinkosa volt. Tanka professzor valószínűleg e miatt nem írta alá a jelentést, amiért azonnal ki is rúgták az EDHT-ból. – A szerk.

Zseng.jel.1

Zseng.jel.2

Zseng.jel.3Zseng.jel.4

Zseng.jel.5Zseng.jel.6Zseng.jel.7Zseng.jel.8Zseng.jel.9.2.

69 hozzászólás to “Zsengellér’s Report (A Zsengellér-jelentés)”

 1. szabó a miniszterbuktató said

  Íme, egy szinte intelligens és majdnem erkölcsös ember írása.
  Majdnem pontosan leírja a történteket, de a következtetések levonásánál már igazodik.
  Kiadták neki parancsba, hogy HIMA A FELELŐS.
  Erre Zsengellér nagytiszteletű (?) úr (?) levonja ezt a következtetéseket.
  Hogy Szabóról leírja köztörvényes bűncselekmények sorát?
  Nálunk, a református egyházban nem a bűnelkövető Szabó a bűnös, hanem az ártatlan.
  Ti Krisztust is megfeszítenétek, ocsmány HTK-s farizeusok!
  Igaz, Zsengellér úr???

  • Joghsllgató said

   Zsengellér erkölcsös? Beszari és jellemtelen. Leírja, amit megrendeltek tőle, miközben az egész jelentésből süt, hogy tudja az igazat, tudja hogy Szabó az egyedüli felelős még Demes-Kőfalusi bűneiért is. Zsengellér egy szemét. Tanka Endre professzor valóban erkölcsös. Ő leplezte le Szabót, és ő volt az, aki úgy döntött hogy nem írja alá a szájába adott hazugságokat. Éljen Tanka professzor, akit meghucoltak emiatt, de nem mocskolta be a nevét. Nem úgy, mint Zsengellér.

 2. historiker said

  Íme, egy példa a nagyszerű újságírói munkára.
  Az atlatszo.hu leleplezi a pécsi mutyikat
  http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/igy-rantjak-le-a-leplet-a-pecsi-ujsagrol-es-a-helyi-mediarol-a-nagyon-fuggetlen-pesti-ujsagirok
  Miért nincs ilyen mindenre kiterjedő leírás a Károliról? Vajon?

  • Wistmanwoodos Balla said

   Az átlátszó inkább Balláról rántsa le a leplet és egyúttal a csuhát. Milyen jogon visel a wistmanwoodos Balla, a magyarság és családja elárulója papi és rektori talárt? Vagy ha az átlátszó (konkrétan Bodoky) Balla zsoldjában áll, akkor inkább szemet húny?

   • jövőkép nélkül said

    Már én is kezdek gyanakodni Bodokyra, hogy Balla zsoldjában áll.
    Neki annyira szúrta a szemét anno a Wistmanwood.
    Most, hogy beköltözött a munkahelyére, meg hogy hogy nem?

   • Bodoky és a Wistmanwood said

    Gondolom mikor Bodoky rájött hogy a Wistmanwoodosok a kollégái, nem maradt más választása mint megszokni vagy megszökni. Kardos Zsolt nyilván odament hozzá kezet nyujtott és igy szólt: “Tamás most hogy kollegák vagyunk dolgozz inkább nekünk. Nem bánod meg.” Bodoky egy pillanatig habozott hogybeleköpjön vagy belecsapjon abba a nagy husos roma tenyérbe aztán az utóbbi mellett döntött – kizárolag józan megfontolásból: “Zsolti ha már igy összejöttünk tárgyaljuk le a bizniszt. 25%” 🙂

   • Páty nem eladó said

    Ne bántsátok Tamást ő nem eladó. Kizárt dolog hogy a wisztivel lepaktálna. Inkább arról lehet szó, hogy a munkahelyi főnökének Ballának falaz. Egyrészt mer félti ezt a szaros károlis állást, másrézt mer mint jó reformátusnak ez a dolga

 3. banquo véres árnya said

  Bölcskei kevesebbet lophat ezután.
  http://fn.hir24.hu/itthon/2013/02/28/egymilliard-forintot-buktak-az-egyhazak/#aktualisdoboz
  De ő már amúgy is elszórta az Isten pénzét kurvákra, luxusautókra, ölebeinek, Blla Péternek és Szabó Andrásnak a megfizetésére.
  Most kevesebb a lóvé, mi lesz veletek, egyház szarkái?
  Miből fizeti Balla a Wistmanwoodot?

 4. beteg lelkű nő said

  Szabó telebőgi a fészbúkot és mindenkinek – Sitosinak, tájékozatlan fiatal nőknek – arról siránkozik, hogy őt beteg lelkű nők üldözik. Volt kolléganők, akik őt szerelmükkel üldözték, de ő hű maradt a ludvighoz.
  Ezér a beteg lelkű nők összefogtak és mindenféle rágalmakat terjesztenek róla.
  Zsengellér is üldözött szerelmével., Szabó???
  Ő is mindenféléket ír rólad, nem igaz?
  A HTK-s betegélelkű Zsengellér üldözi Isten bárányát, Szabót a Mátyás utcából.
  Erre mit mondasz Szabó?
  Megint felbaszol egy szerencsétlen sáros csülkű írástudatlan rokont a blogodra?
  Vagy?
  Várjuk professzori kreativitásod újabb gyöngyszemét, Bandi!

  • Secretary said

   Ez már a vég Szabóbandi bácsi, amikor már nemcsak beteg lelkű nők, hanem normális férfiak is üldözik. Nemcsak Zsengellér, hanem főleg a tisztességes Tanka. Ő volt az, aki leleplezte ezt a sunyi bűnözőt. Aki titkárnőkkel követtet el törvénysértéseket, majd mossa kezeit: nem ő volt, hanem a titkárnője…

 5. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balognak nagy pofon, hogy az Ab visszavonatta az egyházi törvényt.
  Balog nagyon pofátlanul nyilatkozgatott erről és súlyosan megsértette Iványi Gábort(Heti Válasz)
  Balognak nem sikerült a felsőoktatás szereplőinek manipulálása.
  Balog a MAB-ba csempészte a köztörvényes bűnöző Szabó Andrást.
  Balog meg fog bukni!
  És magával rántja a mocskos gazember Szabó Andrást!

  • Paragraf said

   És már megint Balsainak és Dienes-Ohmnak volt ellenvéleménye. Még szerencse, hogy a mi Poklunk ebből a seggnyalásból kimaradt. Biztos pihentette a barna nyelvét 🙂

 6. cats on the blog said

  Szabó nagyon ügyködik a fészbúkon.
  Mindenkit lecsesz, aki feltesz valami rá nézve terjhelőt.
  Az egész fészbúkot nem tilthatod be, Szabó!
  Márpedig tele van veled mocskos görény és a rémtetteiddel.
  Lásd itt ezt a Zsengellér jelentést!
  Ezt se gondoltad, hogy mindenki olvasgathatja majd
  Többek között Balog minbisztériumában
  És aztán rájönnek mekkora kő vagy te a nyakukon!

  • ElemiLogika said

   Ne ájulj el Zsengellértől. Amilyen kiváló a tényfeltárása, olyan szemét és hülye, minden logikát nélkülöző a végkövetkeztetése. Nem csodálom, hogy Tanka ezt nem írta alá, hiszen ez önlejáratás. Mit is mond a végén?

   1. A legnagyobb munkajogi felelősség azé, aki semmi disznóságban nem vett részt, sőt, mindegyik ellen tiltakozott, Hima Gabrielláé, aki a folyamatos tiltakozás miatt konfliktusba keveredett Szabó András dékánnal. 2. A második legnagyobb felelősség a titkárnőé, aki a csalásokat és hamisításokat elkövette, de nem önérdekből, hanem Szabó András utasítására. őt azért kell kirúgni, mert nem tiltakozott Szabó András törvénysértő utasításai ellen, hanem végrehajtotta. A két két tézis ellentmond egymásnak. Nade most jön a szintézis. 3. Szabó András bűnlajstroma a leghosszabb. Zsengellér sorolja és sorolja a súlyosabbnál súlyosabb bűncselekményeket. Ő adott utasítást a törvénysértésekre, ő lopott témavezetéseket magának és a feleségének, nem kommunikált, csak utasított okirathamisításokra, falazásokra, trükkökre és csalásokra, a személyes rossz viszony ellenére kétszer is ő javasolta Hima leváltását, és minddig úgy intézte, hogy az érintett ne lehessen ott. Nem utasításra cselekedett, hanem magától, hiszen ő volt a dékán. A legeslegnagyobb felelősséget követi a legkisebb büntetés: Szabónak nincs munkajogi felelőssége, rá semmilyen büntetést nem kell kiszabni.

   Hát én erre mondom, hogy bravó Zsengellér. Ez bámulatos logikai teljesítmény.

 7. eszter könyve said

  Szabó már nem járhat az Erikához. Szegény kövér könyvtárost is elárulta a mocsok ugyanis, nem segített neki semmiben.
  Most már csak a fészbúkos szerelme maradt, az Eszterke.
  Vajon folyik még a l’amour köztük?
  Tudjátok meg!

 8. régi magyaros said

  Szabó őrjöng a boldogságtól hogy elzavarták nyugdíjba Horváth Ivánt. A Mátyás utcában jött össze a krododilcsalád Andriskával meg Évikével és ott ünnepelték Petrőczi finom abáltszalonnás katonái mellett Horváth Iván bukását.
  Pénzes Szabolcs és Bene Sándor (JAJ ÉS JUJ) ünnepeltek gyilkosékkal.
  Szabó mindenkinek azzal henceg, hogy “szóltam az Ernőnek meg a Zolinak”, szóval Szabó András irányítja KSZE-t és Balog Zoltán EMMI minisztert.

 9. julo said

  Szabó mindenkinek tele pofával meséli h Horváth Iván az ELTE BTK tegnapi összoktatói értekezletén kiállt az emelvényre Dezső Tamás dékán mellé és síráshoz közeli hangon kérdezte hogy tehette ezt velük. Hozzátette, neki ajánlottak egy egészen kicsi állásocskát egy helyen…
  Szabó őrjöng az örömtől: Azt mondja: én vagyok a professzor ez a félzsidó komcsi mocsok meg megy a picsába!
  Petrőczi meg hozzáteszi: most már csak azt kell elintéznünk hogy a luteránusok kirúgják a nagyfenekű feleségét, a Gabit.
  Nem tudnánk szólni valakinek hogy a Pázmányon billentsék ki a Nagy Lacit?
  Ildi már ugyis nyugdijba van.
  Amiből kiderül h Szabó és Petrőczi addig nem nyugszik mig Horváth Iván egész családja meg nem döglik.
  Bene Sándor bőszen bólogat nekik.
  Neki is megvannak a kis ötletei.

 10. Balla és Szabó a fészbúkon said

  Egyre több infó derül ki az ELTÉ-s HÖKről és Szávay Pistáról, a péniszpumpás jobbikos országgyűlési képviselőről. Ott ül Balla sógornője, Hegedűs Lórántné mellett a parlamentben. http://cink.hu/szavay-penzert-vasaltatott-elcsalta-a-diplomamunkajat-450612534
  Közben a Károlin a Wistmanwood tarol.
  Ők is a Jobbik zsoldjában vannak?
  Van néhány érdekes infóm.

 11. ohranka said

  Szabó bejelentette, aki nem igazodik, az úgy jár mint a félzsidó komcsi Horváth Iván.,
  “Én az Ernővel meg a Zolival MEGMUTATOM NEKI, KIRUGATOM!
  Ahogy kirúgattam mindenkit akit akartam és a biróságra is elmentem, hogy döogöljenek meg a rohadék mocskok!
  Én vagyok a főnök, én mondom meg, mi van és aki nem igazodik, azt ELTAPOSOM!”
  Ezeket a szavakat egy Mátyás utcába beépített szerkezetről nyertük. Szabónak még a horkolását és a böfögését, a szellentését is rögzítjük.
  Merhogy ki kit halgat le mikor és hogy????
  Mi a KGB iskolájába jártunk a Mikivel, az IMO-s Hermann meg az IMO-ban tanult sok mindent.
  Van itt hardver meg szoftver dögivel.

 12. hermeneutikai lángész said

  Na itt magyarázza meg Dezső Tamás, miért Horváth Ivánt rúgta ki és nem Kulcsár-Szabó Ernőt.
  Moslék fideszes görény állat.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/a-fiatal-kollegak-vedelme-szamomra-minden-masnal-fontosabb-83820

  • ELTÉs Kolléga said

   Amikor kb. két éve följelentették a Kulcsár-Szabókat Dezső dékánnál törvénysértésért, mert a közalkalmazotti törvény alapján rokonok nem lehetnek egymás alá-fölérendeltjei, Dezső dékán elmaszatolta az ügyet. még ki is szólt az adminisztrátornak, hogy ezt nem kell jegyzőkönyvbe venni. Naná, nehogy nyoma maradjon!

 13. PhD-jelölt said

  A jelentésből fehéren-feketén lejön, hogy a dékánházaspár kizárólag lopással jutott témavezetéshez. Baranyai Katalin lenyúlása atöbbször szóba kerül, a 8. oldal 2. pontjában vilásosan az áll, hogy az eredeti témavezeztő (Rónay László) megtartása lett volna a szabályos és etikus lépés. Ludvig csak ezt az egyet lopta, vagyis szerény volt. Nem úgy mint a férje, aki dékánként több témavezetést is lopott, és épp a mohóságával döntötte be az IDI-t.

  • Wolf-throat said

   De az is lejön, hogy ennek érdekében állandan okirahamisításra bujtotta fel Demes-Kőfalusi Krisztinát, aki szemrebbenés nélkül mindent megcsinált. Tudjuk: havi 60-ezer ft-ér még a szó szoros értelmében le is szopta

 14. Görény a tyúkudvarban said

  Zsengellér szövege kettős. Egyrészt megállapítja, hogy az okirat-hamisításokat elkövető Demes-Kőfalusi Krisztina nem saját érdekében cselekedett, hanem feltehetően Szabó András utasítására (4.o. alja). Ez a “feltevés” a következő mondatban bizonyossággá válik. Hogy feleségének témavezetést szerezzen, elorozzák Baranyai Katalint az eltés Rónay Lászlótól, majd az iskolavezető tiltakozására Szabó befenyeget. Majd Szabó a 6.o. 3. bekezdésében egyenesen kijelenti, hogy a MAB átverése és a törvénysértés, csalás, okiathamisítás, témavezetés-lopás “szükséges és célszerű lépések voltak”. Beismer egy csomó bűncselekményt, és azt állítja, hogy ez az érvényesülés helyes útja. És ezt a köztörvényes bűnözőt nevezi ki Balog Zoltán a MAB felügyeleti bizottságába!

  • Paplan alá fingó said

   A 6. oldal 2. bekezdésében még ennél is tovább megy a jelentés. Megállapítja, hogy az IDI működési zavarai azért álltak elő, mert Szabó András dékán lett, és dékánként az IDI-be nyíltan beavatkozott. Ezt előtte egyetlen dékán se tette, se Kulin, se Raffay, és addig nem is volt probléma. A probléma neve: SZABÓ ANDRÁS. Sőt, azt is kimondja, hogy gyakorlatilag ő a felelős a jogsértésekért, és ezek orvoslására azt a módszert választotta, hogy amikor lebukott, más nyakát dugta bele a hurokba, hogy ő megmeneküljön: Himáét és Kőfalusiét. Tipikus paplan alá fingó viselkedés, amit Zsengellér nevén is nevez: Szabó életstratégiája, hogy aljasságok sorát követi el suttyomban, majd amikor ezek kiderülnek, másra fogja. Bravó Zsengellér!

 15. ElemiLogika said

  Vannak itt más baromságok is. Már hogy lehetett volna Hima felelős az adminisztráció felügyeletéért, amikor Zserngellér maga írja, hogy:
  – megbízólevele se volt, azaz ezek szerint szívességből, szóbeli kérésre vezette a doktori iskolát?
  – Szabó dékánná puccsolva fel magát, a Doktori Iskola fölött is átvette az irányítást?
  – minden IDI-s dokumentumot ő ellenjegyzett?
  – az üléseket ő hívatta össze a fizetett metreszével, Kőfalusival?
  – mikor Himát kizárták az ülésekről?
  – mi köze lehetett Himának az iratok eltüntetéséhez, amikor azokat Kőfalusi, Szabó, Hermann és a sleppjük őrizte, mint a sárkány?
  – mit tehet arról Hima hogy Kőfalusit nem váltotta le a dékán, hiába kérte ezt Hima írásban, hónapokon át?

  Ezekért lenne ő munkajogilag felelős? Miféle munkajogi felelősségről lehet szó, ha nincs megbízólevél, nincs benne az IDI az érintett munkaköri leírásában?

 16. hermeneutikai lángész said

  Az ELTE rektorának intézkedése az ELTE BTK HÖK-je ellen.
  http://www.elte.hu/hir?id=NW-4222
  Tudjuk, a péniszpumpás Szávay Pista most ott ül a parlamentben Balla sógornője, Hegedűs Lorántné mellett a Jobbik frakciójában. Tavalyig az ELTE egyik kollégiumának az igazgatója volt.
  Testvére, Szávay László a Doktori Iroda vezetője.
  Ezekben a pozíciókban gyűjtöttek híveket a pártnak.
  Szóval a jobbikos HÖK-ösök dédelgetett ölebei voltak Dezső Tamás dékánnak.
  Aki most azon hüledezik, hogy ezek rasszisták, korruptak?
  Amikor megválasztották a 30 %-ukkal dékánnak, akkor jól jöttek, igaz?
  Nem lehet élvezni is, meg szűznek is maradni, Dezső úr!
  Vagy az asszírológia másként tanítja?

 17. dumb and dumber said

  Az atlatszo.hu jól leleplezi az ELTE BTK-s HÖK-öt.
  http://atlatszo.hu/2013/03/01/hok-botrany-ii-nyaron-mar-egy-sor-mellett-rohogcselunk-a-tolunk-idezett-memeken/

 18. Dubois Clemens said

  Engem csak az érdekel, ki ez a Florence nevű kis kurva. Csak nem a szende Tepsi?

  • Martyrium said

   Minősíthetetlen hangon sértegettek tisztes korú tudós és költő nagymamákat, lesikkaztóztok professzorokat, pedig az igazi ribanc és sikkasztó a Tepsi, aki nemcsak ruhákra herdálja el a közpénzt hanem sima modorú hízelgő férfiakra. Őt bezzeg nem bántjátok. Fizet nektek talán, hogy egy tisztes házasoár ellen kampányoljatok őt pedig fényezzétek?

 19. fucking bitch said

  Ki az a tisztes korú tudós és költő nagymama?
  A retkes picsájú vén idióta kurva Petrőczi?
  A Professzor az agyatlan kormánytartalékrabló okirathamosító barom Szabó András???

  • Martyrium said

   Miért gondoljátok, hogy Tepsi nem egyesíti az általatok ennek a szerencsétlen házaspárnak tulajdonított “erényeit”? Hogy egészen durván fogalmazzak, úgy, hogy értsétek, miből gondoljátok, hogy az ő nemi szerve tisztább, mint a költő-tanárnőé, és hogy az ő keze tisztább, mint a professzor úré?

   • L'amica degli uomini importatnti said

    Itt valaki megpróbálja Tepsit a Szabó házaspár szintjére lerántani. Tepsinek is megvannak a hibái. Az is valószínű, hogy bőkezűen bánik saját magával és kegyenceivel. De Szabó görénységét és az ő esetleges kapzsiságát mégsem lehet egy lapon emlegetni. Szabó bűze áthatja a Reviczkyt, a Belvárost, túlterjed országhatárokon. Épp most olvastam valamit az egyik blogon, ami passzol Szabóra és Petrőczire: “Nem marad utánuk semmi, csak a szaguk… Nem tudom, hogy egy nap megkapják-e azt a büntetést, amit érdemelnek. A legborzalmasabb, legkegyetlenebb büntetést, amit egy ilyen bérgyilkos megérdemel. Azt a pillanatot, amikor megérzik a saját szaguk elviselhetetlenségét.”
    http://orulunkvincent.blog.hu/2013/02/28/a_szagrol_ugy_altalaban

 20. Szabó a vérfertőző said

  Szabó a gusztustalan barom megint telefosta a blogját.
  Legújabb bélsárkompozíciója:
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/02/hencidai-szotar-4.html
  Primitív mondatok két lucfenyőről, amik ráhullatták a levelüket a templomra, meg odvasak is voltak.
  Meg az apjáról, aki az utolsó hencidai lelkipásztor volt.
  Jó arc a papa.
  Hogyan hozhatta létre ezt a sötétlelkű bűnöző barmot, ezt a büdös, tehetségtelen, aljas görényt.
  Láttuk a multkor a dzösrzéruhás otthonkás anyukát, onnan jöhet ez a sültparaszti vér.

  • rettenthetetlen hülyék a károlin said

   Az már igaz h a Tepsi is megéri a pénzét. Majdnem kétmilliót keres havonta.
   Azonkívül megfizetteti a cuccait, az autójába a benzint és a hímringyóival a nyugat-európai kéjutazásokat.
   Ezt mind az anyaszentegyház egyeteme fizeti a sármelléki sellőnek.
   A Károli eben gubát cserélt.
   Tepsi se különb Szabónál csak ő még nem jutott hozzá milliárdokhoz, nyilván azt is ellopná.
   Ami pedig a nemi erkölcseit illeti: pont olyan büdös kurva mint amilyen a Ludvig szeretne lenni meg volt becstelen fiatal korában

   • Homo-homo said

    Ez rágalom. Az a két eunuch akiket Tepsi közpénzen nyaraltat nem a szeretői mer mind a kettő buzi. Gállaciról mindenki tudja Ferenczoliról még nem mindenki. Tepsi csak úgy l’art pour l’art fizeti a kiadásaikat nem nyujtanak neki semmilyen férfiúi ellenszolgáltatást – nem is képesek rá 🙂

   • Marika néni said

    Tévedsz. Gál Laci köztudottan a saját neméhez vonzódik, de karrierje érdekében olykor nyálasan udvarol öreg hölgyeknek is. Így nyalta be magát az igazgatói állásba Bíró Marikánál és Koncz Bettynél. Hanságit is az ujja köré csavarta. Ferencz Zoli pedig nem buzi. Legfeljebb néha odatartja a seggét ha abból nagy előnye származik. Tepsinek nagyon bejön azzal a ferde őszintétlen mosolyával 🙂

   • Betty néni said

    Úgy látom Tepsi buzija a Gállaci a Zsengellér-jelentésbe is beküzdötte magát 7. oldal 1. pont. Ebből az derül ki hogy már az előző vezetést is kinyalta nem számitott hogy jogsértésre kérték föl azt is beválalta. Csoda hogy a Szabó seggétöl barna nyelvel Tepsinek is kellett. Vajon mivel szolgálta meg? 🙂

   • Alter Kater said

    Szegény Nyilasy! Ő is bepróbálkozott ezzel Tepsinél. Sokkal jobb kiállású és férfiasabb a kis köcsögöknél csak már kiöregedett ebből a szerepből. Tepsinek legalábbis a magánál fiatalabbak jönnek be.

 21. ÁJK illetékes said

  Tiszteletem Tanka Endre kollégámnak a bátorsága miatt. Az, ami ebben a véleményben tényfeltáró, tárgyszerű, az ő munkája. Ami elkenő, maszatoló, Szabót mentegetni akaró – az Zsengellér műve. A két ember – Tanka és Zsengellér – között minőségi különbség van, a jogász kolléga javára. Emberi nagyságát az is mutatja, hogy bár a tényfeltárás nagy része neki köszönhető, nem írta alá, mert az egyik bekezdés ordító hazugságot tartalmaz, nincs összhangban a többivel. Ő pedig nem akart hazudni. Ezt Balla és Szabó sugallatára Zsengellér csempészhette bele.

 22. PhD hallgató said

  A Zsengellér-jelentésből és a hvg-s cikkből is az jön le, hogy a Károli vezetése pofátlanul hazudik, hamisít, csal, rágalmaz, falaz a bűnösöknek: Szabónak és feleségnek, akik lopták a témavezetéseket, míg a többiek becsületesen megdolgoztak érte. Csak ez a két szemét nem. Ezért mindenkit kirúgtak vagy a halálba kergettek, hogy ki ne derüljön mekkora mocskok

  • Judge said

   Hogy falaz az nem kifejezés. Még a titkosszolgálatot is felbérlik, csak ki ne derüljön az igazság. Kell csinálni egy bizonyítékot, amivel a másikra mutogathatunk, hogy ő a csaló, nem mi. Vagyük fel kamerával, hogy éppen tanít (mivel tanár), és a tanítás az bűn. A lopás, okirathamisítáa, rágalmazás, megfigyeltetés viszont nem az, mert gyártatunk róla papírt a nálunk másod-harmad stb állásban haknizó ügyészekkel, hogy ez mind nem bűncselekmény.

 23. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Bölcskei vendégül látta Asterixet.
  http://reformatus.hu/mutat/7927/
  Smúzolt vele, benyalt neki csontig.
  Udvarolt Ratzinger visszalépéséhez és elmondta, hogy ő olvassa Ratzingert, és még a szószéken is idézi.
  Ez hazugság, Guszti nem olvas semmit, és még a bibliát se tudja idézni a szószéken.
  Minden erejével arra kell koncentrálni, hogy le ne essen a szószékről.
  Most viszont a Lázár János általk beígért devizahitel-átvállalástól nagyon felélénkült, hiszen az állam azt adja vissza, amit ő elrabolt.
  Meg aztán Beszélik, h lehet Erdő Péter is az új pápa, így nagyon benyalintott a pápistáknak.
  Még a Káté 80. kérdésére adott választ is elmagyarázta történetileg (?)

  • A RLBK feljelentette Bölcskei Gusztávot sikkasztás gyanúja miatt a debreceni rendőrségen még tavaly tavasszal. Bölcskei 14 millió ft-ot vetetett fel az egyetemmel a koreai KDB banktól, amelynek akkor Kovács Levente, a károlis stratégiai igazgató, Kovács Barnabás rokona volt az alelnöke. Ezt a 14 millió forintot Csányi Jánosnak adta egy OKJ-s képzésre, aminek köze nincs az egyetemi oktatáshoz. Ez feketén-fehéren sikkasztás. A debreceni rendőrség nem értesített bennünket, miért nem találja annak, és miért nem nyomoz az ügyben. Csak szólhatott Bölcskeinek, hogy vegye le az egyetem honlapjáról a bizonyítékot, a szenátusi határozatokat. Le is vették az összeset, ami újabb bűncselekmény: közérdekű adatok eltitkolása. Mostanra Bölcskeinek már a vádlottak padján kellene ülnie sikkasztásért, Ballának pedig többféle bűncselekményért, többek között közérdekű adatok eltitkolásáért. Mit csinál a rendőrségünk? Ártatlanokat üldöz bűnösök helyett, vagy mi? 14 millió ft elsikkasztása nem bűncselekmény?

   • Homályos átlátszó said

    Miért nincsenek fent a szenátusi határozatok 2010 óta a honlapon? Azért, hogy tetszés szerint cserélgethessék őket? Ez az egyetlen egyetem, amelyik nem teszi fel a honlapra. Ez közérdekű adat eltitkolása plusz okirathamisítások elkövetésének lehetővé tétele. Ez nem zavarja az átlátszó főszerkesztőjét? Nyilván nem, mert a Károlitól kapja a fizetését. Inkább az ELTE ügyeit szaglássza ki, mint a saját károlis bűzlő fészkét. Az ELTE honlapján ott vannak a szenátusi határozatok visszamenőleg is, egytől egyig hiánytalanul.

   • the easy conscience of effortless superiority said

    Még nem tudni pontosan, mennyi lóvét az a kormány Bölcskeinek
    http://reformatus.hu/mutat/7937/

 24. gate keeper said

  Fel nem tudom fogni, hogy Lázár János miért ad közpénzből milliárdokat egy olyan hitvány rablónak, mint Bölcskei.
  Ezzel csak azt az üzenetet közvetíti, ha olyan szégyentelenül hazudsz és rabolsz, min t a kormány, még a kormány is megdícsér és megfizet.
  Ezt akartad üzenni, Lázár?

 25. svabra said

  Egyre homályosabb a HOÖK és a MRK álláspontja.
  http://eduline.hu/felsooktatas/2013/3/2/HaHa_megalkuvas_hogy_a_HOOK_megis_tamogatja_B4CEIC
  A HaHások árulásról beszélnek.

 26. Szenátus said

  A Zsengellér jelentés 6. oldalának 3. bekezdésében Szabó azt hazudja, hogy a Doktori Iskola akreditációja érdekében kellettek a jogsértések, mert az csak csalással, lopással, okirathamisítással stb. volt megszerezhető. “Célszerű, egyben szükséges lépéseknek” nevezi ezeket. És Zsengellérék ezt benyalták. Holott teljesen világos, hogy Szabó András kizárólag a saját és a felesége érdekében, az egyetem érdeke ellen cselekedett. Ha ő nem akart volna annyira magának és a feleségének törzstagságot lopni, botrány nélkül azonnal akkreditálták volna az IDI-t. A feltételek teljesítésének határidejét ugyanis előbb 2009 szeptemberéig, majd év végéig meghosszabbították. Ennyi idő alatt Mészáros is hozzá tudta volna írni azt a 20-30 oldalt, és botrány nélkül megkapta volna a fokozatot. AZ IDI-ben ugyanis mindenki dolgozott témavezetéseken, nemcsak Hima, hanem Bertha, Hansági és Szigeti Lajos is. A 2009 tavaszán felvett Kováccsal és a veszprémi színházasokkal bőven teljesültek volna a feltételek. DE Szabó saját magát és a futóbolond feleségét mindenáron be akarta nyomni a törzstagok közé. Ezért csalt, hazudott, lopott, hamisított és hamisíttatott Kőfalusival. Ő döntötte be az IDI-t, ő vallja, nyíltan hogy szükéges volt becsapni a MAB-ot. És ezek után Balog Zoltán ezt a hétpróbás gazembert ülteti be a MAB-ba!!!

  • Hátulról lesből támadó said

   És akiktől loptak azokat alattomban legyilkolták. Valóságosan mint Szigetit, majdnem mint Berthát és szimbolikusan mint Himát. És ez a gyilkos most ott ül a MABban Balog Zoltán jobbján és onnan ítélkezik elevenek és holtak felett…

  • dreck said

   Szabónak most sincs védett doktorandusza.
   Azaz MOST SEM FELEL MEG A TÖRZSTAGSÁGI KRITÉRIUMOKNAK.
   Balog Zoltán ennek ellenére kinevezte a MAB felülvizsgálati bizottságába.
   Petrőczi szerzett egy fél pontot Baranyai Katalin miskolci védésével (50%-os témavezetés(

 27. ghost writer said

  Szabónál szerepel Venasch Eszter várható (???) 2013-as védéssel, valamint Cziczka Katalin, védés nincs kiírva, csak egy 2010-es abszolutórium.
  Szóval Szabó András egy DUPLA NULLA MAB-os értelemben.

 28. cinikus barom said

  Szóval Balog azt a Szabó Andrást nevezte ki a MAB roppant felelősségteljes tisztségére,
  akinek EGYETLEN VÉDETT DOKTORANDUSZA SINCS.
  az egyerlen dolog, amit tett egy doktori iskolával, az, hogy megbuktatta okirathamisítással és egyéb bűncselekményekkel (Károli IDI)

  • Rector said

   Szabót soha senki nem kérte fel semmire. Mindig ő maga kéredzkedett. Bölcskei legnagyobb hibája az volt, hogy ezt a mentálisan súlyos beteg, jellemileg roncs figurát kinevezte dékánnak. Azóta is ezt nyögi, mert ahhoz hogy gyorsan leváltsa egy másik alkalmatlan kellett a helyébe tenni. A református egyetem nem találja a posztokra az embereket. Szabó püspök volt az egyetlen, aki a megfelelő embereket nevezte ki a megfelelő helyekre. Bölcskei tanulhatott volna abból, hogy Szabó Andrástól nemcsak Hegedűs püspököt rázta ki a hideg, hanem a saját sógorát is. Szabó püspök úgy óvakodott Szabó Andrástól, mint egy leprástól. Ez Bölcskeinek nem tűnt fel. Mint ahogy az sem, hogy Hegedűs püspök idején, amikor önjelölt rektor akart lenni, mindössze két szavazatot kapott az Egyetemi Tanácsban (ma Szenátus), azt is az általa megesztegetett hallgatóktól…

   • Forró Tepsi said

    Eddig még egyetlen dékán se töltötte ki a hivatali idejét a BTK 20 éves történetében. Tepsi se fogja. Bölcskei inkább magát menti, ezért ejteni fogja Tepsit mint a forró krumplit 🙂

 29. […] szöveg itt […]

 30. Demaemiain said

  Szerezzétek meg ha lehet Zsengellér rendőrségi tanúvallomását. Érdekelne egy párunkat mennyire volt összhangban a jelentésével, hazudott vagy kitért a válaszok elől, ki akart-e valamit deríteni a rendőrség, vagy csak mímelték a nyomozást.

 31. Crazy Taxi said

  Remarkable issues here. I am very satisfied to see your post.

  Thank you so much…

 32. […] a Szenátusnak az Irodalomtudományi Doktori Iskola visszaéléseiről szóló jelentést, amely Szabó András bűnösségét állapította meg, de Hima Gabriella kirúgását sugalmazta. (A rendkívül tisztességes és gerinces Tanka Endre […]

 33. […] birtokában nem elhatárolódnia, hanem intézkednie kellett volna. Ezt egyébként burkoltan a Zsengellér féle bizottság jelentése is megfogalmazta “a mindenkori rektorokkal”, értsd elsősorban Balla Péterrel […]

 34. […] Különösen, ha azt összevetjük a Mészáros-ügyről általa a Szenátus részére készített Jelentéssel és azzal a ténnyel, hogy még az a kicsit bátrabb és szókimondóbb korábbi szöveg is […]

 35. […] A Doktori Iskola akkori vezetője ellenezte a csalásokat és szembement Szabó Andrással, aki a Zsengellér-Jelentés és az ahhoz csatolt dokumetumok szerint már 2008 novemberétől brutálisan fenyegette és […]

 36. […] A Doktori Iskola akkori vezetője ellenezte a csalásokat és szembement Szabó Andrással, aki a Zsengellér-Jelentés és az ahhoz csatolt dokumetumok szerint már 2008 novemberétől brutálisan fenyegette és […]

 37. […] Mészáros Márton azonos dátumú, két egymásnak ellentmondó nyilatkozatát. A Zsengellér-jelentés óta tudjuk, hogy az egyiken feltüntetett iktatószám hamis, nemlétező, a másikon pedig nincs […]

 38. […] hallgat, hogy Mészáros kérelmére Kőfalusi hamis, nemlétező iktatószámot írt (vö. Zsengellér-Jelentés, 6.o. utolsó előtti bek.). A titkárnő azzal ússza meg az okirathamisításokat, hogy ő “nem […]

 39. […] visszaélés és hatalommal való kényszerítés bűncselekménye alól. Szabó András – a Zsengellér-jelentésből is ismerten – dékáni hatalmánál fogva kényszerítette beosztottjait (Himát, Hanságit […]

 40. […] Zseng – a Zsengellér József által vezetett bizottság jelentése a Károli Rektori Tanácsának […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: