Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

March 15th: Robber Knights’ day (Március 15. A rablólovagok napja)

Posted by jhnnsclvn - március 15, 2013

A wistmanwoodos bankár-rokon: Kovács Barnabás

Kovács Barnabás és a Wistmanwood

Kovács Barnabás és a Wistmanwood

Az alábbi írást Március 15. károlis kitüntetettjeinek, Kovács Barnabásnak és Petrőczi Évának ajánljuk, valamint a megvezetett kitüntetőnek, az esztergályos-csuhás EMMI-miniszternek, Balog Zoltánnak. http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/allami-kitunteteseket-adott-at-balog-zoltan-2 – A szerk.

Szerző: Robber Knight

Nagy boldogság, hogy szerény blogunk híre messze túlterjed országhatárokon és kontinenseken. Ázsiában is vannak szép számmal olvasói. Nemcsak Japánban – ott nyilván Szabó András ébresztett fészbúkos partnerei körében kíváncsiságot. Miután „elmebeteg nők mocskos rágalmai”-nak nevezte írásainkat, nemcsak Sitosi lett törzsolvasónk, hanem friss hírek szerint újabban Dél-Koreából is egyre több kattintást kapunk.

Megértjük persze azt a mély spirituális kapcsolatot, amely népeink között átíveli a kontinenseket. Áldott emlékű Hegedűs püspök is meglátogatta dél-koreai testvéreinket és meg is hívta őket. Tanúi voltunk a Ráday 28-ban, ahogy koreai testvéreink tánccal, zenével, énekkel fejezik ki azt az istenközeli élményt, amelyre nekünk csak elfogódott európai eszközeink vannak.

Balla Péter is ellátogatott 2010 őszén közpénzen Dél-Koreába, és – javíthatatlan exhibicionista lévén – honlapjára ki is biggyesztette a fotókat koreai hittestvéreivel:

http://www.peterballa.eoldal.hu/fenykepek/lectures–visits-abroad/recon/

Bölcskei főtiszteletű úr tavaly év végén nem habozott a Magyarországi Református Egyház kebelére ölelni a koreai presbiteriánusokat, még azon az áron is, hogy Vad Zsigmond esperes előterjesztésére módosítani kellett a MRE alkotmányát.

http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=174554:a-magyarorszagi-reformatus-egyhaz-resze-lett-a-budapesti-koreai-reformatus-gyuelekezet&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=113

Dehát mit meg nem tesz Bölcskei főtiszteletű püspök úr a koreai lelkekért, amelyek főleg egy bizonyos koreai bank körül csoportosulnak. Ettől a koreai banktól vette fel nagytiszteletű püspök urunk azt a három milliárd forintnyi kölcsönt, amit most Lázár János államtitkár testvérünktől próbál meg atyafiságos segítségként megkapni.

Szóval olvasgatják koreai testvéreink a blogunkat. Ennek őszintén és atyafiságos szeretettel örülünk.

Csak azt nem értjük még, miért éppen Kovács Barnabás testvérünkre vonatkozó szövegek érdeklik őket annyira? Csak nem azért, mert Kovács Barnabás a Magyar Bankszövetség főtitkárának, a koreai KDB bank egykori magyar alelnökének, Kovács Leventének a rokona? Netán a fülükbe jutottak Kovács Barnabás hőstettei, amiket Kardos Zsolttal, a Wistmanwood ügyvezető igazgatójával hajtottak végre, és ami miatt büntetőeljárás folyik ellenük immár két országban, Magyarországon és Ausztriában?

A legújabb hírek szerint ugyanis a Wistmanwood elkezdett Bécsben is szimatolni, hogy dokumentumokat lopjon ki egy magánlakásból, amelyek azt bizonyítják, hogy az általuk megfigyelt és budapesti lakásában videóra vett célszemély a felvétel időpontjában éppen Bécsben tartózkodott: http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg Csakhogy a szomszédok felfigyeltek a társasházba belopódzó titkos ügynökre, akit az osztrák rendőrség lefülelt. Előállítása során előkerültek a katonai hírszerzésben használatos technikai rögzítő-eszközök, amelyek illegális felvételeket tartalmaztak egy zárt társasházi lépcsőházról, ajtókról, zárakról, ugyanakkor az illető személy az eszközök birtoklására engedéllyel nem rendelkezett, és hatósági engedélyt sem tudott felmutatni a videózásra. A szálak a hírek szerint a nyírfás Földi Lászlóig, a wistmanwoodos Kardos Zsoltig és a koreai KDB-s alelnök-rokon Kovács Barnabásig vezetnek, aki mellesleg a Károli Református Egyetem stratégiai igazgatója is egy személyben.

Balog Zoltán, az EMMI-miniszter, sajnos, messze nem olyan tájékozott, mint a koreaiak, a mi magyar ügyeinkben.

Balog, a mellényúlások utolérhetetlen világrekordere, épp tegnap nyújtotta át a nemzetközileg körözött bűnözőnek, Kovács Barnabásnak a Magyar Érdemrend (Rabló)Lovagkeresztjét, annak, aki a Wistmanwoodot többrendbeli bűncselekményre felbujtotta. Egyszerre tüntette ki Kovács Barnabást Szabó Andrásné Ludvig Évával, aki lopott nevén, Petrőcziként vette át a József Attila díjat, továbbá az antiszemitizmust TV-ben hirdető Szaniszló Ferenccel. A feltűnően tájékozatlan minisztertől Ludvig Éva a Hold utcai gyülekezetben kuncsorogta ki a kitüntetést. Balog utóbb – Szaniszló kapcsán – bevallotta, fogalma se volt, milyen kitüntetéseket hagy jóvá, ő csak aláírt. Mint ahogy a csaló, tolvaj, okirathamisító Szabó András MAB-ba delegálását is, amit Szabó, Ludvig férje, szintén a Hold utcai gyülekezetben csikart ki Balogtól, aki nem olvasta a Zsengellér-jelentést. Ebben ugyanis feketén-fehéren az áll, hogy a MAB átverését Szabó András célszerű és szükségszerű lépésnek tartja.

Szaniszló kitüntetését Balog állítólag máris megbánta. Idő kérdése, mikor fogja fel, kik a többiek, főleg ki a nemzetközileg körözött bűnöző, Kovács Barnabás, a rablólovag-kereszt újdonsült birtokosa…

82 hozzászólás to “March 15th: Robber Knights’ day (Március 15. A rablólovagok napja)”

 1. komáromi csipkés györgy said

  Kitüntették a … …ú Ludvigot, a szegedi nemibeteggondozó legnagyobb beszállitóját?Balog ezzel a …szagú tahó k…ságnak adott kitüntetést (kimoderálva – a szerk.)

  • Gyuri ne izgasd fel annyira magad, mert ha nem viselkedsz, kénytelen leszünk letiltani. Megértjük a dühödet. De sokkal riasztóbbnak tartjuk, hogy egy köztörvényes bűnöző részesült a nemzeti ünnepünket megcsúfoló kitüntetésben, mint hogy egy laza erkölcsű nőszemély a firkálmányaiért. Elvégre ez a kétkezi munkás csuhás hogy tudna különbséget tenni szóművészet és locsogás között?

 2. Judge said

  A http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg cikkből kiderül, hogy az érintett akkor éppen Bécsben volt, ahol kártyával és készpénzzel a saját nevére vásárolt. Tehát nemcsak magántitoksértésre adott a kitüntetett lovag megbízást, hanem bizonyíték hamisítására is. És őt állítja Balog miniszter pédaképnek a magyar társadalom elé. Valami nagyon nagy baj van Balog Zoltán emberismeretével, tájékozottságval és egész működésével. Vajon miért ül azon a poszton, ahová nem való?

  • Talpra magyar said

   A wistmanwoodos betörő és KDB-s sikkasztó Kovács Barnabás kitüntetése tényleg a nemzeti ünnepünk megcsúfolása! (És halkan, zárójelben megjegyzem, Komáromi Csipkésnek igaza van, mert a Ludvig Éváé is az!)

 3. Snapshot said

  Ez már Kovács Barnabás börtönfrizurája? 🙂

  • Egyenlőbb said

   Az lenne, és Balognak is be kellett volna csoszognia a brtönbe a lovagkereszttel, ha Kovács Barnabás nem Kovács Levente bankár rokona, és mint ilyen nem Balog Zoltán és Orbán Viktor kebelbarátja lenne. Mert mint Orwelltől tudjuk, vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek. Utóbbiak törvények felett állnak.

   • Hold utca said

    És az egyenlőbbek mind maguknak osztogatják a kitüntetéseket. A döntés helye a Református Egyház Hold utcai gyülekezete. Ott tárgyalják le egymás között, ki mit kérjen a csuhástól.

   • Mikulás bácsi said

    Hja, nem is istentiszteletekre járnak a Hold utcába, hanem kívánságműsorra. 🙂

   • kataszidónia said

    Még a hájas és lusta könyvtáros Erikát is kitüntették aki szintén a Hold utcában nyalta Balog nagytiszteletű lábait.
    Meg közben vigasztalta a Szabót alagsori budoárjában

  • jobbikos said

   Nagy bajusza volt a mocskos görénynek!

   • Kacor király said

    Nem neki, hanem a másik Kovácsnak, a Kovács Zsolt Csabának. Ő szokott bajuszversenyre járni a Szilágyi Péterrel, a Károli főépítészével, mielőtt azt Balla kicsinálta volna. Ennek a moskos görénynek itt a képen mindig csupasz volt a pofája de azér nem kevésbé undorító mint a bajszos Kovács.

   • ÁJK illetékes said

    Ritka undorító állat ez a kovács a majom pofájával és a vörös krumpli orrával. Az ÁJK-n mindenki utálja. Még Phd-ja sincs, de professzorokat alázott meg, míg el nem menekültek. Pedig egy nulla lenne, ha nem lenne a Kovács levente az unokatesója. Csak miatt tartogatja ezt az állatot Bölcskei.

 4. komáromi csipkés györgy said

  A legteljesebb nyugalommal kérdezem: ha valaki úgy néz ki, mint egy .-.a, úgy viselkedik, mint egy …a, azt miért nem lehet….ának nevezni?
  Mint Ludvigot?

  • Balfék Csuhás said

   Gyuri, ne irigyeld a Ludvigot. Aki most ettől az agyalágyult csuhástól kitüntetést kapott, nem a dicsőségtáblára került fel, hanem a szégyenpadra:

   http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130314_A_miniszter_felredijaz

   • Totawlike said

    A bűnöző, alvilági nehézfiú Kovács Barnabás kitüntetésével kapcsolatban mi is megkérdezhetjük a balfasz csuhást: “ha Ön apparátusával együtt ekkora balfasz, akkor ugyan miért nem húzódik vissza valami büdös kis zugtemplomba motyogni ahelyett, hogy egy ország ügyeibe buzerál bele a hurkaujjaival? He? Ennél több is múlik ugyanis azon, mit ír alá kutyafuttában és félálomban.”

 5. Bloggerjogász said

  A kitüntetett haramia, Kovács Barnabás nem átall a Pécsi ítélőtábla döntésére hivatkozni, amikor a bíróságra bűncselekményből származó tárgyakat terjeszt be kvázi-bizonyítékként. Megnléztem azt a helyet, ott egészen másról van szó: CSAK személyiséghez fűződő jogok megsértéséről. Itt viszont a személyiségi jogokon túl magántitok-sértésről is szó van, ami súlyos bűncselemény, büntetési tételének felső határa 5 év. De ezeknek még engedélyük sem volt, sőt, ha igaz, hogy katonai hírszerzési eszközöket használtak (és ez Földi embereitől kitelik), amit nem is birtokolhatnának, 8 évre kellene lecsukni őket megbízóikkal, azaz felbujtóikkal: Balla Péterel és Kovács Barnabással együtt.

 6. Attimondta said

  Az egyik fb commentben ezt olvastam Balog Zoltán mácius 15-i áldásosztásáról:
  Debütált a magyar fejlesztésű Biorobot BZ 2013. Hozzátehetjük: sajnos.

  • soli deo gloria said

   Sipos András felháborodott a Galamus egyik írásán, amely kritizálta Balog Zoltán kitüntetési metódusát. Azt ti., hogy kitüntetettjeit kormányközeli körökből, valamint saját gyülekezetéből, és felekezeti egyeteméről válogatja. Az olvasói levélben azon háborgott, hogy “hitbeli meggyőződésük” miatt kritizálja az illetőket.
   Pedig a nepotizmus miatt bírál, amely, úgy látszik, Sipos úr számára a dolgok természetes módja.
   Nagy ötlet volt ez az olvasói levél!
   Így még egyszer lehozták a szöveget Petrőczi József Attila díjáról – ami egy minősíthetetlen blaszfémia – és a szerző megvilágíthatta, miért találja helytelennek, hogy Szabó Andrást a miniszter kinevezte a MAB-ba.
   http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=198506:lavorral-a-gyereket&catid=65:az-olvasok-irasai&Itemid=101
   Ilyen ragyogó elmék vannak Petrőczi és Szabó baráti körében!
   Aki még nem látogatott el a MAB honlapjára, hogy megtudja, hogy döntötte be Szabó EDHT elnökként a Károli IDI-jét, most megteszi!
   Köszönet Sipos atyafiságos igyekezetének.

 7. Félszemű rabló said

  Szörnyű ez az alak a krumpli vörös tömpe orrával, a kerek szemüvegével, egyik szeme kisebb, mint a másik. Olyan, mint egy rosszarcú bandita, aki mindenre képes. Brrrrrrrr

  • Secretary said

   Rosszarcú elvetemült gazember. Kovács Levente protezsálta be, nélküle szóba se állt volna vele Bölcskei. Mindenki gyűlöli őt, nemcsak a jogi karon, de az egész egyetemen. Himmler Barnabás a beceneve, mert a kegyetlensége és a vérszomja csak a vezérnácikéhoz fogható.

  • Lombroso said

   Tömpe orr, alul széles, lószerű orrlyukakkal, fetűnően külömböző szemnagyság, szemüveg mögül hidegen és kegyetlenül villogó tekintet, aszimmetrikus fülek, szabálytalan jobbfül, pompos száj, összeszorított ajkak, alacsony, szőrzettel részben benőtt homlok – brutális, erőszakos, mindenre képes bűnöző alkat…

 8. Doctor of Law said

  Én nem azt kérdezem, hogy hogy kaphatott ez a köztörvényes bűnöző kitüntetést, hanem azt, hogy lehet még szabadlábon. A Btk szerint már nem lehetne se ő, se a másik gazember, Bala Péter:

  Magántitok jogosulatlan megismerése

  Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából

  b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetőleg rögzíti,

  bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál.

  (3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt

  c) bűnszövetségben,

  d) jelentős érdeksérelmet okozva

  követik el.

  5-8 évet kellene kapniuk a büntető törvénykönyv szerint az elkövető Wistmanwoodosoknak és az őket megbízó, majd a bűncselekményből származó tárgyat felhasználó Kovács Barnabásnak és Balla Péternek, ha Magyarország jogállam lenne.

  • savonarola said

   Balog Zoltán miniszterként sokat tesz azért, hogy lejárassa a reformátusokat.
   Azzalpedig, hogy cégéres gazembereket tüntet ki, mint Kovács Barnabás, futóbolond idióta giccsgyárosokat, mint Ludvig, hájas lusta dögöket, mint Szabó Erika, még sokkal többet

  • Justice for victims said

   Vigyétek az Európa Tanács elé az ügyet és csukassátok le az álszent csuhás gazembereket!

   • A miniszter védelmében said

    Honnan tudhatná Balog Zoltán miniszter úr, hogy akiket felterjesztenek, azok nem makulátlanok? Ő csak javaslatokat kért a Károli Gáspár Református Egyetemtől is. Az Egyetem pedig Kovács Barnabást terjesztette fel. Balogh miniszter úr jóhiszeműen járt el, nem köteles nyomozni a felterjesztettek viselt dolgai után. Ha a felterjesztett nem érdemes a kitüntetésre, az a felterjesztő felelőssége!

   • savonarola said

    Egyik idiótább és erkölcstelenebb, mint a másik. De a Kovács Barnabás a főgörény, a balfasz csuhás meg mindenkit kitüntzet valami arany faszsággal aki csak él és mozog.
    Meg az idióta Ludvigot is

  • ÁJK Illetékes said

   Megnézte valaki alaposabban is ezt a szöveget? Nem semmi. Ez a kripli gengszter rektornak adja ki magát. Bár stratégiai igazgatónak nevezik, de a Károli Gáspár Református Egyetem törvényes képviselőjeként írja alá, és be is írja a szövegbe, hogy képviseleti joggal van felruházva. Vagyis ki vezeti a református egyetemet? Nem egy professzor, hanem egy minősítés nélküli bunkó nehézfiú, aki a szó szoros értelmében mindenre képes!

   • banquo's bloody ghost said

    Mér ki vezetné, Balla a pedellus értelmi fogyatékos kölyke?

   • Rector said

    A Károli rektora tényleg Barnaby. Balla fél tőle és gyűlöli. Azért akar püspök lenni, hogy végre fölébe kerekedjen. De semmi esélye. Balla egy retardált értelmi fogyatékos, Barnaby pedig egy gátlástalan bűnöző. Természetesen ő maga terjesztette fel saját magát díjazásra a másik retardálthoz, Baloghoz.

   • Cicero said

    Az egy dolog, hogy Kovács Barnabás egy hírhedt alvilági figura. De egy ilyen ügylethez kellett egy másik mocsok is,a ki a bíróság előtt képviseli ezeket a patkányokar. Előbb azt hittem hogy Takács, de aztán rákattitottam a hvg-cikkre, és látom, hogy ő elhatárolódott. Jó látni, hogy vannak bátor, becsületes kollégák. Eddig nem volt jó véleményem róla, de most kezdem tisztelni. Nem tudom ki ez a fasz Nagy Gábor László de el nem tudom képzelni hogy én egy bűncselekményből származó szajréval égessem a pofám a bíróság előtt. Milyen ügyvéd az olyan aki kockáztatja hogy a vádlottak padjára kerül?

  • Önkitüntetés said

   Tehát Kovács Barnabás, a Károli Ref. Egyetem teljes jogú törvényes képviselője, árnyék- vagy inkább igazi rektora felterjesztette magát a hittestvér csuhás miniszternél Lovagrendre. Nyilván úgy gondolta, inkább a mellkasán csörömpöljön egy plecsni, mint a kezén egy bilincs, amire már sokszorosan rászolgált. 🙂

 9. Quasimodo said

  Hát Balog nagyon mellényúlt amikor ilyen börtöntöltelékek nyakába akasztotta a keresztet. Ennek a pocsék gnómnak még a szeme se áll jól. Sőt. Még a szemüvege se. Ezen minden ferde, hamis, a pofája, a szeme, az orra és főleg a jelleme. Ez egy freak.

 10. Kovács Gergely Botond said

  Gratulálok a Johannes blognak, hogy ezt a primitív, alantas, sötét aljas görényt, akit tényleg mindenki csak Himmler Barnabásként emleget, végre bemutatta a nagyobb nyilvánosságnak. Remélem, hogy az új egyházi vezetés nyomtalanul eltakarítja. Még nekem is üzengetett a barátnéjával a Mengele Enikővel hogy ne döntsek meg minden tanítványomat és ha már rámjön a kangörcs akkor ne a Kommédia tanszék irodájába éljem ki az asztalra henterítve a csajt hanem vonszoljam el magam a kis picsával együtt a kéglimig. Mér a Barnabás vagy az Enikő tán megtartóztatják magukat? Dehogy. Frau Mengelét láttam én már az udvarba a kocsijába dugni. És még ő mondja nekem hogy Botond te a legyet is röptébe. És ő? Na kapják be mind a ketten

  • Julcsi said

   Hé izék vegyétek le a KGB hozászolását nagyon be volt tépve tegnap nem tutta mit ir én montam neki hogy ne üjjön géphez ha nem beszámithato de üvöltöt hogy eszt a barmot eccer végre hejre kel rakni

   • LacaFaca said

    Ne má hogy a kiscsaj döncse el. Mindenkép haggyátok fent KGB szövegét befüvezve tombolt a tudatalatija eszt jozanul nem tudná leirni 🙂

   • Szandi said

    Botond ugye nem igaz hogy te ezzel a cafkával kavartál? Amikor a főnöknö iróasztalán megdugtál aszt montad hogy csak velem vagy igy együtt. És hogy ezen a helyen senkivel. És hogy milyen franko az Enikö asztalán sehol se olyan jó mint velem és pont itt

  • Andrew said

   KGB nagyon el van szálva magától azon kivül szexmániás. De azér neki se jön be mindenki. Föleg a Tepsi nem aki folyton magár akarja huzni Botond meselte hogy egyszer sikerült is neki. msjd elhányta magát a vén kurvátol aki azt akarta hogy még és még. Az érdekes hogy ugyanazon a iróasztalon lehetet mint Szandival 🙂

  • Secretary said

   Vigyázzatok vele mer görény. Mindenkit besug mindenkinek és senkihez se lojális. csak azt nézi kivel jár jól. Emlékszem még Vass Csabára, ő hozta ide KGB-t mint a kedvencét. Aztán továbbított róla egy-két infót Hanságinak és a tanár urat kirugták.

 11. hugyos józsi said

  Ilyen a Károli ezt érdemlitek. Meg a meddő tehén Hanságit, a baszópajtását a Mészárost, az IMO-s Hermannt és a háttérből KSZE sötét árnyát.
  Na és a drogpiacot, amelyből Szabó András, a Mátyás utcai keresztapa veszi le a sápot.

 12. a giccs mint megtisztitó és gyógyitó erejű balzsam said

  Ludvig megkapta a József Attila dijat!
  A Fidesz kormány IMÁDJA AZ ÓTVAROS GICCSET!

 13. saca said

  Én ugy örülök az Évike néni sikerrének mindig monta hogy anyian irigyek rá mer ojan tehecséges és most végrre mekkapta amit megérdemellet

 14. Károli Gáspár said

  Barnaby iránt érdeklődik az Interpol is. Annyi kattintást kapunk külföldröl, mióta fent van a majompofája. Ausztria, Románia, Brüsszel, Korea, Japán, Izrael és egy csomó Singapureból…

  • Holducca said

   A szerencsétlen hülye esztergályosból pappá majd miniszterré lett Balog Hold utcai temploma plecsni és sarzsi-osztó kegyhellyé vált. Itt kuncsorogják ki a gyülekezet tagjai Balogtól a mellkitűzőket, okleveleket, MAB-os székeket. Balog pedig üdvözült mosollyal osztogatja az olyan válogatott gazembereknek, mint Szabó András és Kovács Barnabás a lovagrendeket, MAB-os megbízóleveleket, a futóbolond feleségeknek pedig a rangos irodalmi elismeréseket.

   • banquo's bloody ghost said

    A betanitott esztergályos Hold utcai lelkész, akli megtéritette Kövért és Orbánt, most az egész Hold utcai gyülekezetet kitünteti, nem nagy ügy, hatvanan ha elférnek abba a Hold utcai száletlibe.
    Szóval: Szabó már kapott, de genere Ludvig akinek a kurvaságánál csak az idiótizmusa nagyobb, szintén.
    A hájas lusta könyvtáros Szabó Erika, aki az alagsorban vigasztalta a tetves Szabó, szintén kapott.
    Van még a Hold utcában, akit a segédesztergályos műveletlen csuhás nem tüntetett ki???

 15. petrőczi aq down-kóros said

  Petrőczi azt irja májusra TIZ UNOKÁJA LESZ!
  Nemzeti katasztrófa!
  A retkes k… szaporodik mint a vöcsök!
  És mind olyanb mind ő (némelyek közülük a Szabóhoz is hasonlitanak).
  Nem mind persze, mer félrebaszott a babiloni kurva amikor még talált rá spermadonort

  • Wassertaufe said

   Már előjegyezték a csuhásnál keresztelőre a holduccába! Nem lehet elég elég korán kezdeni a protekciózást, már születés előtt kell 🙂

   • Jezsuita Szégyen said

    Nem a köztudomásúan bűnöző Kovács barnabás a legnagyobb poén ebben a dokumentumban, hanem az ügyvéd neve: dr. Nagy Gábor László és az irodája címe: 1064 Bp. Rózsa u. 94/B F/34

    Ezeket az adatokat a jezsuita diákszövetség honlapjáról mentettem le:

    http://www.jide.hu/index.php?page=dynamic_pager&id=6
    Elérhetőség
    E-mail:
    gabor.laszlo.nagy (a)avocat.hu
    Fax:
    (36) 1 337-2083
    Tel:
    (36) 30 919-60-01
    (Dr. Nagy Gábor, elnök)
    Levélcím:
    1064 Budapest, Rózsa u. 94/B F/34.

    Székhely:
    1085 Budapest, Horánszky u. 22.
    Számlaszám:
    11713005-20393162
    SWIFT kód:
    OTPVHUHB

    Még egy szemforgató csuhás!

   • JIDE said

    Ráadásul ez a gazember az elnökük. Képzelem milyen lehet a többi!

   • Franciscus said

    Jelentsétek fel a mocskot az új pápánál, ő is jezsuita. Díjazni fogja, hogy a magyar jezsuiták között ilyen korrupt, pénzéhes, erkölcstelen alakok rontják a rend hírnevét.

   • fineszes said

    Mocskos görény a Nagy László Gábor.
    Bead a biróságnak egy titkosszolgálati eszközökkel szerzett videót!
    Ezt tanultad Ferenc Pápától, Röfi??!!!

   • ProstiRöfi said

    Szerintem Röfi egy prosti.
    Kovács Barnabás: vidd be az illegális DVD-t mint bizonyítékot a tágyalásra
    Röfi: ki van csukva nem lehet
    Barnaby: aha. Mit kérsz érte?
    Röfi: egy kis irodácskát, egy sajátocskát
    Barnaby: Nem gond. A miénk a Horánszkiba egy patkányfészek. Majd kipofozunk neked ott valamit
    Röfi: Egy saját irodát?
    Barnaby: Igen
    Röfi: Jó. Beviszem a DVD-t és megkúrhatsz amikor csak akarsz
    Barnaby: Az magától értetődik. Azért raklak ide a szomszédba hogy kéznél legyél
    Röfi: Kéznél?
    Barnaby: Akarom mondani egy másik testrészemnél. Az a szép formás kövér segged 🙂

   • Tranzakció said

    Valahol láttam már ezt a nyálasképü jezsuitát asszem a tv-ben ahol elmondta hogy Bagdy Emőkétől tanulta a tranzakcióanalízist. Emőke néni is említette hogy a tanitványa lesz a tévébe nézzük meg. Ez pár éve volt. Akkor nem értettem mi az a tranzakció, de most már értem: Röfi bevállal valami tövénytelenséget a reformátusoknak azok meg berendeznek neki közpénzböl egy irodát. Ezt hétköznapi nyelven korrupciónak hívják

 16. Mein Führer said

  Március 15-i ünnepünkhöz egy video, “Bukás” a címe, ne hagyjátok ki, szétröhögtem magam rajta:

  http://www.facebook.com/profile.php?id=100002221602989

  • Vaníliás karika said

   Kurvajó. A poén, mikor az őrjöngés tetőpontján a szipogó libának azt mondja a másik: “Gabriella, vidd be neki a vaníliás karikákat”.

   • Kurucinfó said

    Nekem az tetszett amikor a Führer az osztrák hókotróktól kiakadt: “Labancok!” Nekem ne segítsenek ezek a labancok!

 17. fineszes said

  Megbuktok mocskos fideszes fasizták és a görény udvartartásotok is megy a picsába!
  Ballával, az IMO-s hermannal, Szabóval, Hanságival és Ludviggal az élen!
  És persze Kulcsár-Szabó akadémikus, aki ringlispilként pörgött a páértok között.
  Azt hiszed, Ernő, mindenki olyan gyagya, mint te vagy?
  Senkinek nincs emlékezete?
  Már megkaptuk rólad a STASI-aktákat, most forditjuk!

  • Darabont said

   A biztos választók körében stablian állunk 40%-on testvérpártunk a jobbik pedig 30-on ketten együtt tarolunk nem kétharmaddal hanem háromnegyeddel, nektek pedig kuss. De azér csak próbálkozzatok a remény hal meg utojjára 🙂

 18. Haramiapofa said

  Lovagrend? Lovag?
  Még rablólovag se. Legfeljebb egy haramia. Annak is gnóm. Egy korcs.
  Egy másfajta patkány, mint Balla. Hasonlítanak. Mind a kettő undormány.

 19. Sz.A. said

  Balog Zoltán kitüntette Szabó Erikát is, a Bod Péter volt vezetőkönyvtárosát is. Azt a Szabó Erikát, akit Tepsy dékánasszony és Kovátsbarni tűzzel-vassal próbált kiírtani, s csak azért hagyták meg mezei könyvtárosnak, mert Balog a lelkésze és nem merték kirúgni. Most körbe kellett csókolni a díjátadáson Ballanák, Kovátsnak. Ha vki feltesz erről egy képet, hálás lennék. Tepsy szakértelméről még annyit, hogy Szabó E. helyére kinevezte azt a Rideg Orsolyát, aki róm. kat. vallású, kat. iskolában végzett, nincs könyvtárosi tapasztalata és több könyvtárba látogató diák szerint masszívan iszik is. Hát ez lenne a szakértelem? Köszönjük, nem kérünk ebből! Persze megértjük a dolgot, láttuk a környéken többször is, hogy Rideg és Tepsy együtt ebédelnek. Itt a kompetencia kérem.

  • Leszbi said

   Lehet, hogy Tepsi és Alkesz között több is van barátságnál? Azt mondják Tepsi nem válogatós, mindegy ki van kéznél ha rájön, fiú vagy lány, és ha alkoholizál akkor általába rájön. A múltkor még a buzi Gállacit is magára akarta rántani de az ellenállt. Akkor már Alkesszal többre megy. 🙂

  • Régi kolléga said

   Szabó Erikát is üldözik? Meg vagyok döbbenve. Hiszen ő nemcsak kiváló szakember, hanem igaz keresztyén is. Bár amikor még én is károlis dolgozó voltam, magam is azt tapasztaltam, hogy könnyebb ott egy katolikusnak, zsidónak vagy akár ateistának, mint egy protestánsnak. Ha egy protestáns elismert, kiváló szakember, akkor konkurenciát látnak benne és megpróbálják kiirtani. Míg egy katolikusnak mindig mondhatják, ha többre vágyik, hogy te csak egy pápista vagy, ennél tovább nem mehetsz, de nem is bántják. Békén hagyják. A halálos áldozatok mind reformátusok: Györke, Szigeti, Király, Bolyki, Szilágyi. És én Hegedűs püspököt is az áldozatok közé sorolom, mert vele is csúnyán elbántak, kitiltották a saját egyeteméről. A saját veje! Ő is erősíti a teóriát. Remélem, Erika tud magára vigyázni, s nem jut a sorsukra. A kitüntetéséhez pedig szeretettel gratulálok.

  • Hello, nem tudsz megadni egy linket az átadó ünnepség képgalériájáról? Nagyon szívesen feltesszük, csak legyen mit. E-mailben is küldhetsz, ha neked vannak fotóid.

  • Kirúgottak klubja said

   Valaha én is károlis dolgozó voltam, és Erikáról a legjobb emlékeim vannak. Tájékozott, segítőkész, kiváló szakember. Ráadásul munkatársként problémamegoldó típus, nem ismer lehetetlent. Nagyon ostoba vezető az, aki őt egy hozzá nem értő alkoholistára cseréli. De legalább azzal szemben nem lesz kisebbségi érzése, és az ilyen nívójú embereknek, mint amilyen a Tepsi és ez brutálispofájú maffiózó lehet, az a fontos, hogy fölényben érezzék magukat. Nagyon gondosan válogatott buta emberekkel kell körülvenniük magukat. Szegények. El fogja söpörni mind a kettőt az idő hamarosan, legfeljebb a rossz emlékük és a rossz szaguk lengi be egy darabig a Kálvin teret és a Reviczkyt. 🙂
   Erikának én is gratulálok, és kitartást kívánok. Eljön még a minőség ideje is, amikor kisöprik a sok szemetet.

  • Rablólovag-kereszt said

   Sajnálom Szabó Erikát, hogy egy ilyen balfék minisztertől kapta a kitüntetést, aki nem bírja megkülönböztetni az ocsút a búzától. Nagyban csökkenti az elismerés értékét, hogy a bűnöző Kovács Barnabás és aféleszű Petrőci-Ludvig is ugyanakkor ki lett tüntetve. Mindkettő botrány!

  • DMTündér said

   Rideg Orsolya korábban a DM-ben volt eladó. A könyvtári munkát hírből se ismerte. piperecikkeket, körömlakkot, szemfestéket és egyéb kozmetikumokat árult eddig. Nála vásárolt Tepsi, így barátkoztak össze. Köze nincs a könyvtárszakmához.

 20. fineszes said

  Még mielőtt Szabó Erika az égbe menne: református, igen, de végtelenül lusta. Locsog-fecseg, mellette halomban állnak a fel nem vett könyvek. Azonkivül rengeteg könyvet el is loptak a könyvtérból, a legtöbbet Petrőczi.ű
  Azonkivül szerelmes volt a szarszagú Szabóba és annak a szar lelkét ápolgatta munka helyett.

  • Weinheimi Remete said

   Te csak Tepsi felbérelt embere lehetsz. Jellemző. Most a kitüntetés miatt igazolni akarod magad. Pedig csak a barátnődnek csináltad a helyet.

   • Alkesz said

    Weinheimi Remetének teljesen igaza van. Dékán asszony azért rúgatta ki a kiváló könyvtárosnőt, hogy behozza alkesz és leszbi barátnőjét akit pénzel még az ebédjeit is kifizeti az egyetem pénzéből. A nő már reggel bűzlik apiától és nemcsak a könyvtárat hanem a könyvet se ismeri. Amikor be van rúgva fejjel lefelé tartva a könyvet mímeli az olvasást. Na erre cserélte le Tepsi a kitüntetett Szabó Erikát!

   • Audecologne said

    Akkor ez az alkesz pont jó Tepsinek mer ő se barátja a könyveknek de nagy rajongója a drága ruháknak, cipőknek kozmetikumoknak. Egyezik az érdeklődésük az Orsolyával. Vezetői megbeszéléseken könyvekről nem esik szó. Legfeljebb Parfümről. Persze nem Süsskind könyvét vagy a filmet kell ezalatt érteni hanem a konkrét szagos löttyöt.

   • rosemunde pilcher said

    Hát nem is mindegy, hogy Chanelt öntöz magára vagy Nina Riccit, esetleg Kenzot a befőttesgumival dijájnolt frizurájához

   • DMTündér said

    Azér hozta be a Tesi az Orsolyát mer a DM-ből kirúgták az alkoholizmusa miatt. Oda nem vihetett be piát és amikor jelentkeztek nála a megvonási tünetek fogott a parfümpolcról egy-egy TESTER-t és eltűnt vele a klotyóra. De nem kívülről locsolta magára, hanem belülről. Amíg még csak a Midnight Fantasyt vedelte elnézték neki de amikor már az Elisabeth Arden, a Hermes, a Caleche és végül a Gucci próbaüvegei is villámgyorsan ürültek akkor röpült. Pontosabban Tepsi átröpítette a Reviczky alagsorába hogy meg ne szakadjon a folytonosság. Onnan aztán már szédületes karriert csinált. Ma márő a kari könyvtár igazgatója 🙂

 21. fineszes said

  Birkák! Nem veszitek észre hogy csak a Hold utcai csürhének áll a zászló?
  Szabó tag lett a MAB-ban, a giccsőr idióta petrőczi József Attila doijat kapott, a jobbikos idióta Bakay Kornál az égbe ment és Kovács Barnabás?
  A KGB-s moszados gané Wistmanwood megbizója!!!

  • Szenátus said

   Lám-lám. Már megjelentek a repedések Tepsi és Barnaby között is. Ez már szóbeszéd tárgya. Na de hogy ilyen nyíltan?

   • BTK-s kollega said

    Talán Tepsi irigyli Kovács Barnabás kitüntetését? 🙂

   • Biorobot BZ 2013 said

    Azt legfeljebb csak Tepsi irigyli, aki annyira buta hogy észre sem veszi, Balog csúfot űzött a nemzeti ünnepből és a kitüntetések rendszeréből. A bűnöző alvilági nehézfiú, Kovács Barnabás kitüntetése az összes kitüntetettet a szégyenpadra ülteti. Mondjuk jónéhánynak ott a helye. Szabó Andrásné Ludvig (lopott nevén Petrőczi) Évának feltétlenül. De én Bagdy Emőkét is odaültetném, aki a meterkélt művigyorával minden fényképen ot van és adja a lovat a bűnbanda alá. Nincs ebben a műpszichológusban semmilyen emberi tartás.

   • Holducca said

    Kulin Ferenc is kapott egy középkeresztet, mint író. Nagyon leértékeli ezt az egyszerre átadott József Attila díj Petrőczinek. Balogh tényleg a Hold utcai gyülekezet tagjai között osztogatta szét a díjakat. Ne is kellett volna bemennie a minisztériumba, kioszthatta volna ezeket egyenesen a Hold utcában. 🙂

 22. balog a félredijazó said

  Nemzetközi bonyodalmak lesznek ebből. Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete tiltakozott a nyiltan fasiszta Szaniszló kitüntetése ellen.
  Balog a parlamentben szerencsétlenkedett, hogy ő nem is néz tévét. Állitólag a helyettese azért ajánlotta Balognak Szaniszló kitüntetését, hogy a zsidók kitörjék a nyakát.
  Reméljük, megtörténik!

 23. szabó jobb keze said

  Balogot, még mielőtt Izrael világbotrányt csinál a dologból seggberúgják.
  Még mielőtt kitüntetné a Hold utcai csarnokot is hazafias zöldségárositásáért

  • Belga kritika said

   Már a volt belga elnök Verhofstadt is ki van akadva Balog kitüntetéseitől. Most már nem csodálkozom Szabó MAB-tagságán hiszen Balog biztos kézzel választja ki a leglehetetlenebb és legalkalmatlanabb figurákat.

 24. Görénybűz said

  Szabó András és Petrőczi terjesztik a bűzt a Hold utcában. Mindenhol olvasom, hogy a szerencsétlen pórázon vezetett majom, Balog Zoltán is egyre büdösebb. Nem csodálom, Szabó környezetében nem lesz senki jószagú. Íme az egyk gyöngyszem, ele van vele a facebook:

  “Balog Zoltán pedig ott párolódik a bűzben, és amíg nem lép, addig ő is büdös. Minden nappal egyre büdösebb.”

  • komáromi csipkés györgy said

   Szabó meg Ludvig már az első Orbán kormány előtt átmásztak a Hold utcába.
   Közölték h elegük van Hegedűs püspök fasiszta őrjöngéséből a Kálvin téren és átpártoltak a Hold utcába, mert tudták h oda tartozik Orbán is.
   Az aljas terv bejött. Az első Orbán kormány 2 milliárdot adott a Károlinak a BTK új épületére (!!!) amiből egy négyzetméter se épült meg.
   Szabó András elrabolta bűntársaival az állami pénzt.
   Egyik bűntársa bíróságra is került miatta.
   Szabó a rohatt mocskos patkány azt is megúszta!
   A pénzéből villát építtetett magára az Adrián és jeligés külföldi számlákon tartja a többit.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: