Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Jesuit collaborator (A “jezsuita” kollaboráns)

Posted by karoligaspar - március 18, 2013

Megbízó: Kovács Barnabás, Megbízott: Nagy Gábor László /Röfi (3.sor), Kivitelező: Wistmanwood

Megbízó: Kovács Barnabás, Megbízott: Nagy Gábor László /Röfi (3.sor), Kivitelező: Wistmanwood

Szerző: Jezsuita Szellem

Kovács Barnabás (a Bankszövetség főtitkárának, Kovács Leventének a rokona) nem egyedül kollaborált a volt komcsi hírszerző szolgálattal, a Wistmanwooddal, hanem jezsuiták által kiképzett cinkosával, Nagy Gábor Lászlóval. Kovács március 15-i kitüntetése miatt kisajátította az ünnep alatt a blog szerkesztőinek és olvasóinak teljes figyelmét. Persze, Balog Zoltán miniszterét is, mert ha ő nem adományoz ennek a legenyhébben szólva is obskurus figurának lovagkeresztet, aligha szenteltünk volna neki önálló posztot. Megosztottuk volna azt is és figyelmünket is közte és pápista partnere, dr. Nagy Gábor László között. Voltaképpen igazságtalan, hogy Nagyot nem tüntette ki “a félredíjazó Balog” Kováccsal együtt a Wistmanwod-ügyben játszott dicstelen szerepéért. Ha Kovács megérdemelte, Nagy is megérdemelte volna, mint az előző Barnaby-poszt ominózus megbízásának címzettje https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/03/15/march-15th-robber-knights-day-marcius-15-a-rablolovagok-napja/. Földi László egykori Információs Hivatali műveleti igazgató wistmanwoodos beosztottjai a kálvinista Kovács Barnabásban és a jezsuita kötődésű Nagy Gábor Lászlóban találtak méltó bűntársakra a magán-titoksértési bűnügyben, amely annyira kínos a Református Egyháznak, hogy a Fővárosi Főügyészséggel már több mint egy éve lázasan kerestetik az eltussolás lehetőségét. (A Fővárosi Főügyészség köztudomásúan Kovács Barnabás zsebében van: több ügyészük másod- vagy hányad-állásban van a Károlin!)

Dr. Nagy Gábor László ügyvéd nem egy kishal a jezsuiták világi szervezeteiben. Ő a Jezsuita Ifjúsági és Diák Egyesület (JIDE) elnöke. A fotel, amiben a képen éppen szétfolyni látjuk, a Károli Gáspár Református Egyetem ajándéka az annak helyet adó irodával együtt. 2011 őszén, amikor Nagy a wistmanwoodos ügyet elvállalta, még nem volt saját irodája. A Károli képviseletét a dokumentumon látható munkaügyi perben Takács ügyvéd mondta fel valamikor 2011 nyara táján, miután kiderült, hogy Balla Péter rektor és Kovács Barnabás stratégiai igazgató egy bűncselekménybe akarják őt bevonni. Szakmai és emberi tisztessége berzenkedett az ex-kommunista titkosszolgálattal való cinkosság ellen: http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg . Nem úgy Nagy Gábor Lászlóé, akiben egyikből sincs egy kummányi sem. Állítólag Bagdy Emőke pszichológus, a Károli Egyetem Balog Zoltán által szintén kitüntetett professzor emeritája ajánlotta be a magát az interneten jezsuita diákelnökként hirdető Nagy Gábor László ügyvédet Kovács Barnabás stratégiai igazgatónak és Balla Péter rektornak egy professzor kirúgatásához. Nagy Gábor László, aki beosztott ügyvédként “tengődött” akkoriban, önálló irodát kért honoráriumként, amikor a fenti képen látható megbízást 2012. január 30-án átvette, tekintettel a magántitok-sértési bűnügyben való ügyvédi cinkosság nem mindennapi kockázatára. Kovács Barnabás és Balla Péter némi szem-összevillanás után lepacsizott vele: Nagy már a következő hónapban megnyithatta önálló irodáját a Református Egyház Horánszky utcai épületében.

A jezsuita rend bizonyára nem fog örülni neki, hogy egy ilyen környezettel kerül kapcsolatba a jezsuita márkanév, mint Információs Hivatal (értsd:: kommunista titkosszolgálat), a nyírfás Földi László, Kardos Zsolt, Wistmanwood. Különösen most, hogy az új pápa, I. Ferenc is a jezsuita rendből került ki, nagyon kompromittáló ez az ügy, amibe Nagy László Gábor keverte őket. Laikusok nehezen fognak különbséget tenni jezsuita szerzetesek, és a jezsuita nevet bitorló, anyagias, a világi javak és pozíciók megszerzéséért bűncselekményre is kész, a jezsuita névvel gátlástalanul visszaélő konjunktúralovagok között, akiknek semmi közük a hithez. Talán el kellene a rend felelős képviselőinek gondolkodniuk, engedik-e, hogy a Nagyhoz hasonló figurák – karrierjük építése érdekében – lejárassák a jezsuita nevet.

Ha a hithez nincs is köze a képen önelégülten pöffeszkedő, jezsuita kötődésével hencegő öregdiáknak, diákbecenevén “Röfinek”, politikai párthoz igen: elég csak frissdiplomásként mesés minisztériumi karrierjére és a nyakkendője színére pillantanunk. Hadd mutassa be ő maga saját magát a saját szavaival, amit a Jezsuita Ifjúsági és Diákegyesület honlapján találtunk:

Vezetőség

dr. Nagy Gábor László

2004-től a JIDE Elnöke -, ügyvéd (sz: 1975, Gyula). Jogász – politológusi képesítést szerzett az ELTE Állam – és Jogtudományi Karán, jelenleg kánonjogból doktorál. Vendéghallgatóként egy – egy szemesztert töltött Angliában és az USA-ban. Nős, (esküvője a damaszkuszi ferenceseknél köttetett), felesége Pacz Mercédesz, magyar-történelem-francia szakot végzett, jelenleg doktorandusz magyarból (a JIDE lapjainak felelős szerkesztője). Hajnalka Eszter kislányuk 2005 nyarán, Boglárka Tünde pedig 2008 februárjában született. 1994-1999-ig volt a Szent Ignác Szakkollégium diákja, ebből két esztendeig Senior. 1998 és 2002 között a Miniszterelnöki Hivatal Miniszteri Kabinetirodáján osztályvezető, politikai főtanácsadó, 2002. februártól kiemelt kormányzati főtisztviselő volt. Nyelvismerete: angol, orosz, latin és arab. (e-mail: gabor.laszlo.nagy@avocat.hu; tel: +36-30-9196001, fax: +36-1-2669417, web: www.jide.hu)

Elérhetőség

E-mail:
gabor.laszlo.nagy (a)avocat.hu
Fax:
(36) 1 337-2083
Tel:
(36) 30 919-60-01
(Dr. Nagy Gábor, elnök)
Levélcím:
1064 Budapest, Rózsa u. 94/B F/34.
Székhely: 
1085 Budapest, Horánszky u. 22. 
Számlaszám:
11713005-20393162
SWIFT kód:
OTPVHUHB

http://www.jide.hu/index.php?page=dynamic_pager&id=6

82 hozzászólás to “The Jesuit collaborator (A “jezsuita” kollaboráns)”

 1. Jesuit speed said

  Egy abszolút hiteles jezsuita pápa és egy abszolút hiteltelen magyar jezsuita növendék. A JIDE fénysebességgel lecserélte ma hajnalban a honlap főoldalát. (A sietségre jellemző, hogy az új honlap még nincs kész.) De a fejlécet és az elérhetőséget fent felejtette: a fejlécen fehér ingben a dicstelen JIDE-elnök, Nagy Gábor László látható vigyorogva bajusszal, és az elérhetőség is az övé: a Horánszky utcai iroda, amit a Károli Református Egyetemtől kapott jutalmul a magántitok-sértési bűnügyben vállalt cinkosságáért: kattintsatok gyorsan, mert ezt is mindjárt lecserélik (link a cikkben)! Van értelme az egyház erkölcsi nevelésének, a hittanórák bevezetésének, ha ilyen az outputjuk, mint a pápista Nagy László Gábor és a kálvinista Kovács Barnabás.
  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/03/18/the-jesuit-collaborator-a-jezsuita-kollaborans

  • Jezsuita Szégyen said

   Látom baromian siettek. Leszedték a Narancssárga Nyakkendős Rózsaszín Disznót, de fönt felejtették a címét (lent balra: Elérhetőség) és a bajszos képét, amint nyakkendő nélkül fehér ingujjban ott röhög két másik fehér inges társaságában. Annyira siettek, hogy még nincs is címlapjuk. Csak gyorsan odalöktek két nevet minden kép és körítés nélkül: http://www.jide.hu/index.php?page=dynamic_pager&id=6

 2. Újreformátus said

  Johannes ti vagytok hatékonyak. Egy éjszaka alatt leváltattátok a rózsaszínpofájú narancssárga nyakkendős sertést a JIDE elnökségéről. Ezt az ártányt már a jezsuiták is szégyellik 🙂

 3. Paragraf said

  Ez az ember a bemutatkozó szövege alapján rendkívül mesterkélt, közhelyes és buta. Ennek ellenére már 23 évesen osztályvezető volt Orbán kabinetirodájában. Én már 29 vagyok és jóval okosabb. Engem mikor dob meg OVI egy ilyen állással?

  • Loyola Loyal said

   Szép kis nevelést adnak a jezsuiták. Nyilván erre tanították: “Bűnözz fiam, csak rajt’ ne kapjanak” 🙂

   • Refi és Röfi said

    Röfi a jezsuitákhoz járt tanulni a kálvinista haramia haverja pedig a Debreceni református koliba, a Refibe. Ezek az egyházi intézetek felérnek egy MOSZAD-képzővel. 🙂

   • Gondos anya said

    Titkosszolgának akarom adni a fiam mer halom hogy jól keresne hova irasam a szentignácba vagy a refibe? Mejik a job? Hol lesz ügyeseb és ravaszab detektiv a gyerekem?

   • Nevelési Tanácsadó said

    Midenképp a Károlira menjen a kölök. Ott mindenre felkészítik: megtanul hazudni, lopni, csalni, sikkasztani (157 milkót sikkasztottak el a károlis hökösök, ezt nem űberolja senki), másokat titokban levideózni, lehallgatni, idegen lakásokba csellel bejutni, PhD-fokozatot szerezni dolgozat írása nélkül, drogot árulni, célszemélyeket tőrbe csalni, okiratokat hamisítani és még sok más finom trükköt. A Károli az ország legprofibb bűnözőképzője, és ha a gyerek magándetektív akar lenni, akkor minden gengsztertrükköt ismernie kell. 🙂

 4. short cut said

  Azért ne feledkezzünk meg a kálomista gonosztevőkről, a kitüntetett Kovács Barnabásról, Balláról és mindőnk kedvencéről, Szabó Andrásról sem!

 5. killer instinct said

  A legmocskosabb gazemberek a Károlin vannak: Szabó, Balla, Kovács Barnabás!

  • Jezsuita szellem said

   Azért érdemes Dr. Nagy Gábor László alias Röfit is kooptálni a Károli oktatóiközé. Ő még hiányzik ebből az aljadék csapatból.

   • ÁJK Illetékes said

    Dehogy hiányzik. Felvették. Órákat majd akkor kap ha lepéhádézik, de a fizetését már kapja.

 6. Fészbukolj Ferencnek said

  Írjátok meg Ferenc pápának, hogy Magyarországon olyan jezsuitákat képeznek ki, mint a Röfi, aki az ex-komcsi nyírfás Földivel paktál. Van annyi magyar Buenos Airesben, lesz bőven, aki lefordítja neki. Itt van egypár link, nyomjátok fel mindegyikre az ál-ájtatos malacot:

  https://www.facebook.com/WendellandVinnieNickelodeon?fref=ts

  https://www.facebook.com/pages/Pope-Francis-Jorge-Mario-Bergoglio/306928809420678?fref=ts

  https://www.facebook.com/pages/Pope-Francis/109352995902101?fref=ts

  • Department said

   Rövisebb reklámszövegek angolra fordítgásába szívesen beszállok az ügy érdekében. Nehogy má a mocskos Bölcskei maffia Barnabyval, Tepsivel, Röfivel, Ballával, Szabóval és a Kulcsárszabó klánnal ezt is a szőnyeg alá söpörje. Hadd tudják meg a világ keresztényei, mit értenek ma Magyarországon egyház alatt: együttműködést a volt komcsi titkosszolgálattal. Ezt mindenkinek tudnia kell!

   • Besúgó said

    Csodálkoztok ezen? Hiszen a református egyházfő maga is komcsi titkosszolga volt. Nyilván az ő haverja a nyírfás Földi. Tudtommal arra felé ügyködött, a keleti országrészben azukrán és a hajdúsági, szabolcsi szeszfőzdék tulajdonosai után szaglászott. Biztos kollégák voltak Bölcskeivel. Mér lenne különb a református egyház, mint a feje?

   • OperatívTiszt said

    Kulcsárszabó is azon a keleti tájékon ügyködött hálózati emberként, de ő magasabb pozícióban volt mint a mezei besúgó Bölcskei. Ő irányított. A debreceni egyetemi hallgatók megfigyeltetését részben ő szervezte.

 7. petrőczi de genere ludvig said

  Nem különb!!!
  A református egyház, amelynek egyeteme a Károli, az maga a mocsok!

 8. Educatio a la Jesuit said

  Milyenek lehetnek ezek a jezsuita iskolák ha ilyen torz jellemek kerülnek ki belőlük mint ez a Röfi? Mire tanítják őket? Fiam vágj jámbor képet közbe, az a lényeg, hogy jámbor képpel kövesd el a gazemberségeket? A látszat számít csak.

 9. Netfigyelő said

  Brazíliából már katintgatnak Röfire. És egész sokan Németországból. Reméljük holnap már Agentinából is lesznek. Ment pár link a buenos airesi magyar közösségekbe is.

  • Alkotmánybíró said

   Itthon is sok olvasótok van. Pokol Béla barátom majd mindennap olvasgat titeket. Főleg Barnaby érdekli. Utálja mint a szart. Örült hogy végre teritékre került.:)

 10. Szaniszló said

  Balog Szaniszlótól már visszakéri a díjat. Visszakérhetné Barnabytól is. Nála vajon mit akart elismerni? Hogy megbízásokat ad a Wistmanwoodnak magánlakásokban kandikamerázásokra? Fel kéne világosítani a többi félredíjzásról is. Petrőcziét is visszakérhetné.

  • balog zoltán egy katasztrófa said

   Balog miniszterségének az fog végleg bebaszni amikor kiderülnek Kovács Barnabás viselt dolgao és kiderül h nagytiszteletü úr egy cégéres bűnözőt tüntetett ki.
   Na meg persze giccsőr vén kurvát, fasiszta énekest és hájas lusta könyvtárost.

 11. petrőczi de genere ludvig said

  Balog írt egy szerencsétlen levelet Szaniszlónak, hogy adja vissza a kitüntetését.
  A Ludvignak mikor ír?
  Majsai nem hagyja annyiban.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=198493:babaruha&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109
  Balog MEG FOG BUKNI ÉS VELE A KEGYENCEI!

 12. fatal deceit said

  Balog kitüntette a FASISZTA BAKAYT és a Kárpátia énekesét, aki a betiltott gárdainduló énekesét.
  Balog dédelgeti az újfasisztákat!!!

 13. flame bait said

  Az igazságszolgálat nagy próbája, hogy le fog-e csapni a Wistmanwood károlis szereplésére és Ballára, valamint Kovács Barnabásra.
  Ha a hazai rendőrség, ügyészség és bíróság annyira korrupt, hogy nem talál kivetnivalót semmiben, NEMZETKÖZI FÓRUMON FOG KIDERÜLNI AZ IGAZSÁG.
  ÉS AZ LESZ NEKTEK A LEGROSSZABB.

  • Bloggerjogász said

   A Balog által kitüntetett Kovács Barnabás köztörvényes bűnöző. Persze, a Károlin haknizó Fővárosi fő- és egyéb ügyészek mindent meg fognak tenni, hogy ne kerüljön a vádlottak padjára, de akkor az ügy nyilván Strassbourgban fog landolni. Az, amit Kovács Barnabás elkövetett, egy magántitoksértési bűncselekményből származó tárgy felhasználása minimum 5 év börtönnel sújtandó. De ha különösen nagy kárt okoz, akkor 8 évvel. A bűncselekmény beismerése a posztban olvasható. Az erre vonatkozó jogszabály, pedig itt:
   Btk.178/A. § (1) b) vonatkozik a Wistmanwoodra, a Btk.178/A. § (2) és a (2) d) pedig Ballára és Kovács Barnabásra, akik nemcsak felhasználók, hanem felbujtók is. A törvény szövege egyértelmű.
   http://www.dura.hu/jogkereso/btk.html

   • Jezsuita Szégyen said

    És akkor Röfivel mi lesz? Mert szerintem neki ügyvédként még náluk is nagyobb a felelőssége. Őt 10 évre kellene lecsukni. Kifejezetten veszélyes a gyerekeire ha a törvény tudójaként törvényszegésre neveli őket, keresztényként pedig hazudozásra, a 10 parancsolat megszegésére. Jobb ha csak a havi egyszeri beszélőkön érintkezik velük. Különben még belőlük is bűnözőt nevel.

  • Balfék Balog said

   Remélem, Szabó Andrásra is lecsap. Balog nemcsak félredíjaz, hanem félrekinevez. A Zsengellér-jelentésből egyértelműen kiderül hogy Szabó András csaló, okirathamisító, tolvaj és még a hivatali hatalmával is visszaélt:

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/

   • Emil said

    Akkor már Sipos András rendkívül naiv és hiszékeny kollégámnak is érdemes ezt a jelentést a figyelmébe ajánlani, mert ő nagyon félreismeri Szabó Andrást. Ha elolvassa a Zsengellér jelentést, majd alaposabban megismeri:

    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=198506:lavorral-a-gyereket&catid=65:az-olvasok-irasai&Itemid=101

   • Selyemzsinór said

    Balog napjai meg vannak számlálva 🙂

   • Paplan alá fingó said

    10. A MAB sajnálattal tudomásul veszi dr. Hima Gabriella professzor asszony lemondását a DI törzstagságáról. Sajnálattal azért, mert Hima Gabriella a doktori iskola alapító vezetője volt, azt sikeresen megszervezte és igényes következetességgel szakmailag irányította, bár a működési zavarok kialakulásáért őt is terheli felelősség. A DI honlapja szerint a legtöbb témát ő hirdette meg, a legtöbb témavezetést ő vállalta. Törzstagságának megszűnte jelentős szakmai veszteség a DI számára.
    11. A MAB etikailag nem tartja elfogadhatónak és elítéli a DI vezetőváltásának azt a módját, amikor az érintett nem lehetett jelen, mert az ülést olyan időpontra szervezték, amikor ő semmiképpen nem tudott részt venni. Erre minden körülmények között módot és időt kellett volna, és kell találni. A MAB emiatt Hima Gabriella törzstagságról történt lemondását és nem leváltását tekinti a vezetői megbízás megszűnése okának. A MAB nagyon reméli, hogy a magyar doktori iskolák körében ilyen eljárásra máshol nem volt, és nem is lesz példa.
    12. Etikailag és jogilag is megengedhetetlen, hogy közeli hozzátartozók (a jelen DI esetében házastársak) egyazon doktori eljárásban bármilyen minőségben együtt vegyenek részt. Ez az összeférhetetlenség elemi és mindig betartandó kritériuma.

    http://web.mab.hu/tir/index.php?pid=711&fid=711&bNNdsLnm3o1ucGXcp9s7JREJbX4

    a 2009. évi
    a 11. mutatja, mekkora görény a Szabó: igazi papla alá fingó
    a 12. pedig, hogy a feleségével megbundázták a Mészáros-védést

   • Emő néni kedvence said

    Még hogy Bagdy Emőke megérdemelte Balogtól a kitüntetést? Egy nagy seggnyaló. Mindig ott vigyorog az első sorban évnyitón, évzárón, minden dékán előtt teszi magát. És ezt a tenyérbemászó képű rózsaszínű varancskosdusznót is ő szabadította rá a Károlira. Röfi nála képződött hobbipszichológussá. Na elmehet a Bagdy ezzel az álszent jezsuitávak együtt a fenébe.

   • short cut said

    Sipos András levelét Petrőczi írta.
    De bumerángként ütött vissza rájuk, mert az érdeklődés megint Szabó András bűncselekményeire irányult.

   • kataszidónia said

    Nem Ludvig írta, ő nem állta volna meg h dicsérgesse a saját “istenáldott tehetségét” meg ne utalt volna a Teremtővel való on line kapcsolatára, ahogy szemét firkálmányaiban teszi.
    Szabó irta személyesen, a primitiv stilus őrá vall.
    Meg saját magát dicsérgette benne

   • Síppal, dobbal said

    Persze hogy Szabó írta. Ka a fene írná róla, hogy nagyra becsüli, meg hogy kiváló? Ő maga Sipos álnéven. Azt hiszi nem ismerjük fel?

  • Orange said

   A két egyházi mocskot, a kálvinistát és a jezsuitát megvédi a totemgyümölcsük, a narancs. Ez a hízott disznó, amelyik rózsaszínűen, dagadtan és zsírosan dupla tokával ott vigyorog úgy mutogatja a narancs nykkendőjét mint valami felmentő levelet: NEKEM MINDENT SZABAD A NARANCS JEGYÉBEN. De Kovács Barnabást is a Fidesz ültette be a Károlira. Neki is mindent szabad.

   Tényleg mindent, még bűnözni is.

 14. saca said

  Má megin báncsátok az Évike nénit pedig van neki elég balya hoty kiderült a Bandibácsi viszonya azzal a nemtomkivel Eszter vagyhogy is hiják

 15. húsz éves a MAB said

  Ma ünnepelték a MAB fennállásának huszadik évfordulóját az Akadémián.
  Aki nem tudná, ez a magyar felsőoktatás minőségbiztosítási intézménye volt, mielőtt a Fidesz szétbarmolta, beültette a vállalkozókat, a HÖK-ösöket (“Pistának jó lesz”) meg az egyházak szervilis és lefizetett képviselőit, Csanády Mártont maga Bölcskei delegálta.
  De Balognak még ez sem volt elég. Hold utcai gyülekezetéből kiválasztotta azt a Szabó Andrást, aki a MAB húsz éves fennállása alatt a LEGMOCSKOSABB BŰNTETTET KÖVETTE EL lásd a kiherélt Zsengellér jelentést
  és KINEVEZTE A MAB felülvizsgálati bizottságába.
  Van ennél lejjebb, Balog úr?
  Petrőczi József Attila díja, Kovács Barnabás lovaggá ütése talán?
  A szerencsétlen kövér és lusta könyvtáros Szabó Erika szót sem érdemel

 16. fűzfapoetessza said

  Egy éves Ludvig blogja, 25 ezren látogatták, dicsekszik a 10szeres nagyanyó.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/03/petroczi-eva-eletrajza.html
  Mi is gyakran nézegetjük, nyilván ránk is gondol szeretettel meg ajánljuk is a mi blogunkon.
  Aki odakattint, megismerkedhet felszínes és visszataszító lényével, undorító hazugságaival
  Ne hagyd abba, min fogunk ezután röhögni, ha nem írod alulmúlhatatlan ostobaságaidat és primitív dicsekvéseidet!

 17. rosemary's baby said

  Nem hagyja abba mint ahogy a szörnyeknek a világra potyogtatását se hagyta abba.
  Most annyi unokája van mint egy átlag cigó némbernek a nyóckerben

  • komáromi csipkés györgy said

   És mit örököl a TÍZ UNOKA LUDVIGTÓL?
   A szegedi nemibeteggondozó fő beszállítójától?
   A gátlástalan paráznaságot,
   az idióta felszínességet,
   a végtelen rosszindulatot és gáltástalanságot,
   a kleptomániát vagy nyílt rablást és tolvajlást,
   vagy azt a 120 kilós formátlan szörnyű testet a dobozszerű fejben a gyíkszerűen futkosó savós szemeket, a ritkás fogsort vagy azt az ordenáré bűzt amit maga körül terjeszt?

   • Hencidai Úrasztala said

    Ludvig: Andrisom, ma a blogom nagyon lenyomta a tiedet.
    Szabó: Mér? Hányan kettyintettek ma meg?
    Ludvig: Számok a csillagokba
    Szabó: Mit nyomtál fel?
    Ludvig Az életrajzomat.
    Szabó: Na, ne…
    Ludvig: Már mint az igazit, tudod amikor én voltam a babiloni parázna…

 18. Jezsuita rend said

  Március 19-i beszédében Ferenc pápa az egyházról és a világról egy olyan víziót vázolt fel, amelynek kulcsszavai a felelősség és a szolgálat. Véges világunkban egymásra vagyunk utalva. Védelemre szorulunk, és védelmeznünk kell, különösen a gyöngéket. Remélem a rend kiveti magából ezt a dagadt kövér disznót, Nagy Gbor Lászlót, aki nem az üldözöttek, hanenm az üldozők oldalán áll.

 19. szegedi halászlé said

  Jó lenne ha a szegedi gálferences főiskolán is összekapnák magukat és nem az ártatlanokat üldöznék.

  • Mózes said

   Erre a taláros gazemberek képtelenek. Semmi közük Jézushoz és a kereszténységhez. Éppúgy a bosszú élteti őket, mint a kálvinista görényeket. 🙂

 20. Benz said

  Mercédesszel követem ezt a Pacz Mercédeszt és csinálok róla jó sok kandifelvételt. Van egy pasija magas vékony fekete pont az elletéte a rózsaszín-narancssárga sertésnek. Épp elcsíptem ahogy smároltak majd fölnyomom a fészbukra hogy tanuljon belőle a tokás sertés. 🙂

  • Pedosztratsz said

   Hova járnak a kis diszno kurvák iskolába vagy ovodába? Őket válalom. Remélem nem hasolítanaka a varacskos narancsosra. 🙂

  • Zoli said

   Hagy smároljanak egésségükre az a banya bűnronda. 🙂

   • Vronic said

    Nem tudom milyen a felesége de ez a tokás rózsaszin disznó a behizott szemével dupla tokájával hájfejével olyan mint egy tót vagy lengyel parasztasszony. Biztos hogy az övé a két kölyök? Szerintem ez egy hízott kappan. De hogy nem pasi az biztos.

   • Zoli said

    Pedig ontja a kölyköket. Ez az életrajz már nem aktuális. Már három van neki. Mind szőke dagadt mesterkélt mosolyú jólfésült. A két nagyobbik már folyékonyan hazudik a legkisebb még csak most tanulja apukától 🙂

   • Kocsis Áron said

    Én azt hittem hogy a jezsuiták szőrcsuhában járnak és egyszerű szegényes a környezetük. De ezen látszik hogy bárkinek a segge alá csúszna nem annyira lóvéér mint pozícióért. Az életrajza egy seggnyalóé.

   • Pius said

    A hiúság és a nagyravágyás vitte őt ennek a komcsi titkosszolgálatnak a karjaiba. Pedig a mi rendünk nem erre nevelte őt. A jezsuiták sorra kerültek börtönbe, a Szív folyóiratnak hetente új főszerkesztője volt, mert minden egyes szám után elhurcolták őket, mert nem voltak hajlandók betenni a lapba a Rákosit gusztustalanul dicsőítő hülyeségeket, egészen 1951-ig, amikor is végül betiltották a lap megjelenését Magyarországon. Jezsuitákat összesen több mint 1000 év szabadságvesztésre ítéltek, internáló táborokba hurcoltak, mint a legtöbb szerzetest, ahol többen életüket vesztették. De Nagy Gáborban nincs alázat, rossz útra tért. Bűnsegédletet vállalt és bvemocskolódott. Szégyelljük magunkat miatta és helyette is.

   • Jezsuita Szégyen said

    Nagyon kínos nekünk, hogy mi, akik a kommunista időkben ellenállók voltunk, ilyen szégyenbe keveredünk a volt diákelnökünk által. Az Információs Hivatal volt operatív igazgatója és egy jezsuita diák… De nem mindenki jezsuita, aki annak látszik. A jezsuiták szerzetesek: szerények, és nem felejtik el hogy a dolguk a szegények istápolása. Van, aki jezsuitának nevezi magát, és van, aki tényleg az. Földi László és a lakásokba lehallgató készülékkel beosonó spiclik cimborája nem lehet jezsuta. Le is vettük gyorsan a képét a honlapról.

 21. Geigenspieler said

  Gyanús cím a Rózsa utcai cím Röfi honlapján. Először is ebben az utcában van a rózsakeresztesek titkos háza. Másrészt közel van a Wistmanwood Andrássy úti irodájához.
  Vajon miért???

 22. petrőczi de genere ludvig said

  A szerencsétlen Bertha Zoltán a mennyekbe emelte Ludvig Áfonyahegyi röfögések c. förmedvényét a Septempunctata (magyar fordításban: Hétpettyes génmódosított csótány) Ludvig dicsérő ásatag hazug szarban.
  Idézet Berthától:
  “…komplex sokszínűségében, sokrétű összetettségében is átható vitális érzékletes ez a frissen és bensőségesen sugárzó létderű, ez az életes és érzékletes szellemi igényesség hangolja a kiváló költő , esszéista és irodalomtörténész Petrőczi Éva új kötetét.”
  Idézet Petrőczitől Bertháról: “öreg szülők szerencsétlen idegbeteg volt szadeszes, miépes, tikkelő fia”.

 23. Rosemunde Pilcher said

  A Ludvignak április 7-én lesz a 62. születésnapja erre kedveskedett neki a balogzoli a József Attila díjjal.

 24. református szociológia said

  Megint nekiláttak valami tök tudománytalan intézetszervezgetést a Károlin.
  Létrehozták az ún. szociológiai tanszéket. Megnéztétek, fiúk, lányok a kéziszótárban, mit jelent ez a szó? Aligha.
  Erre beindítják a reformátusokra vonatkozó szociológiai (?) kutatást (?).
  Erre felvettek egy Duráczky Bálintot, aki tegnap végezte el a Corvinust. A HÖOK-ban sündörgött eddig.
  A Károlihoz eddig főleg az kapcsolta, hogy Puzsér Róbert, a régi károlis hallgató eszelős rajongója. és önjelölt tudományos kutató.
  Azonkívül itt van Nagy Károly Zsolt, a fotográfus, lelkipásztor meg magát kulturális antropológusnak nevező eszelős.
  És Hámori Ádám, a MRE EU-felelőse, aki kutatásmódszertant tanítgat a Pázmányon.
  Ezek a tudományos nagyágyúk fognak tudományos vizsgálatot folytatni a KSH adatain.
  Céljuk: kimutatni, hány REFORMÁTUSNAK KELL FIZETNIE AZ EGYHÁZI ADÓT.
  Az egyházi adó bevezetésén dolgoznak ezerrel Bölcskei, Balog Zoli meg a többi görény, akik az Isten helyett a LÓVÉT IMÁDJÁK.

  • tudományos kutató said

   Na itt van a legújabb tökéletesen tudománytalan baromság a Károlin, a református szociológia!
   http://reformatus.hu/mutat/8008/
   Ezeknek a barmoknak is fizet a Károli!

  • Puzsér Róbert fan said

   Robi végtelen gyűlölettel beszél a Károliról, a mocskos, tudatlan, aljas bagázsról.
   Legjobban Szabó Andrást utálta, aki állandóan üldözte meg a retkes p…jú Petrőczit, aki állandóan simogatni próbálta

 25. dunántúli teológus said

  Bölcskei suttyomban bocsánatot kért a katolikusoktól a Heidelbergi Káté fordításában bent maradt “kárhozatos bálványimádás” kitétel miatt.
  Nem lett volna egyszerűbb egy becsületes lábjegyzetet tenni?
  Bölcskei a maga bunkó paraszt módjára próbálkozik a simulékony jezsuita stílussal.
  Nagyon rosszul áll neki.

 26. dunántúli teológus said

  Bocs, link lemaradt.
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/02/02/bocsanatot-kert-a-katolikusoktol-bolcskei-gusztav/

 27. kikaseroljuk szabó andrást said

  Már megint a Hold utcában tüntetett ki Balog Zoltán mindenféléket
  http://reformatus.hu/mutat/8021/
  Kardiológusokat, orvosokat, aztán megjött Bagdy Banya és egy rohatt nagy szívvel a nyakában istenverte hülyeségeket locsogott.
  Most kivételesen nem láttuk a becstelen szabót meg az undorító feleségét.

  • BagdyBanya said

   BB-nak tényleg óriási a szíve. Belefér a narancsrózsaszín sertésméretű bűnöző Jezsuita, a blog kedvenc Röfije. Mindketten a keresztények nélküli kereszténység nagy csládjának tagjai.

   • A három kismalac said

    Kisröfikről cuki malacfotók készültek, titokban persze, egsészen Nagyröfi ízlése és igénye szerint: ő kimondottan szereti a titkos, kandi lesifotókat, mer úgy spontánabb. Már bíróságon is előadta, hogy ő szívvel-lélekkel a titokban készült videofelvételek híve. Ilyeneket szeret bizonyítéknak használni mer őszinték. Biztos fog örülni amikor meglátja A három kismalac c. mesekönyv új kiadását saját gyártmányú röfijeivel illusztrálva. 🙂

   • Wistmanwoodos Röfi said

    A jezsuiták még rosszabbak, mint a kálvinisták. A jezsuiták a mindent bevállalásra nevelnek, amiben benne van a spiclikkel és komcsikkal paktálás, a lehallgatás, a kandikamerázás, az aljasság feneketlen mélysége. Meg fogjuk szerezni Röfi bírósági hazudozásait és a nyilvánosság elé tárjuk: a 10 parancsolat megszegésére nevelték a Szent Ignác kollégiumban. Gratulálunk a jezsuita nevelőinek.

   • Újreformátus said

    Még Szabó püspök beszéde tűnt a leghitelesebbnek: “Szabó István dunamelléki református püspök arra a kérdésre kereste a választ, hogy a megemlékezéssel nem csak azt akarjuk-e eltakarni, mennyire nem folytatjuk Dizseri Tamás munkáját.” De igen, azt akarjuk.

 28. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Mint a hírügynökségek jelentik Balog Zoltán EMMI miniszter kitüntette a Hold utcai vásárcsarnokot a nemzet érdekében végzett áldozatos és önzetlen munkájáért valamit a környék összes áldozatosszívű asszonytestvérünket, a sarki kurvákat.
  Minden sarki kurvák doyenje, Petrőczi de genere Ludvig adta elő az Áfonyahegyi öklendezéseiből azt a részt, amikor ellopta a sampont a némettől, vájdlingon tágította a Szabó jumbósapkáját és nem tudott petrezselymet kérni az orosz zöldségestől.
  Ezt a részt a könyvből a Ráday utcai Petruska étterem falán őrzik, a fölött az asztal fölött, ahol a fűzfapoetessza és a rablógyilkos szabó annyi zsíros cubákot csámcsogott lucskoskáposztával.
  A Hold utcai templom kórusa előadta a költőfejedelemasszony: Viszket a p…m mer régen vakarták…című örökbecsű versére komponált kantátát.

 29. Reblogged this on karoligaspar.

 30. Érdeklődő said

  Az utolsó márciusi bejegyzések óta történt bármi féle fejlemény a köztiszteletnek örvendő Dr. Nagy Gábor László ügyében?
  Érdekelne nagyon… Köszi!

  • Jezsuita Szégyen said

   Engem is érdekelne hol bujkál most Röfi, aki a Károli ügyvédjeként az asztal alá bujt szégyenében az idei februári Királyfürdő utcai tárgyaláson. Úgy hallani továbbra is bűnözőkkel paktál, szégyent hozva a Loyolai Szent Ignác rendre. Reméljük, hamarosan Ferenc pápa fülébe jut, miféle jezsuitákat képeznek ki itt nálunk.

   • Érdeklődő said

    Előlem nem bújkál, én tudom, hol lakik… 🙂
    Itt egy újabb példa arra, hogy milyen kellemes társaság a “doktorúr” és családja, érdemes elolvasni:

   • gate keeper said

    Mocskos gazember büdös proli modorral A fidesz kivakarózott disznaja

   • Röfi said

    Óriási történet. Pontosan beleiillik ennek a jámbor jezsuita maszkot öltött jellemtelen gazembernek az imidzsébe, ami erősen különbözik az énképétől. Olyan, mint a szemforgató, képmutató Balla jezsuita ikertestvére. Ilyenek lesznek majd a kölykei is, ha megnőnek. És sajnos, szapora mint a nyúl. 😦

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: