Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Stinker in the poultry-yard (Görény a tyúkudvarban 3.)

Posted by karoligaspar - április 3, 2013

A csaló és okirathamisító Szabó András

A csaló és okirathamisító

Szerző: Abraxas

Balog Zoltán pap-miniszter biztos kézzel választja ki a református bűnözőket jutalmazásra, kinevezésre Hold utcai holdudvarából: Kovács Barnabás március 15-i kinevezése nem az egyetlen mellényúlás. Nem ismerte Szabó András rovott múltját sem, amikor kinevezte őt a MAB-ba: http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu. A Fővárosi Főügyészség határozatát egy normálisan működő jogállamban vádemelésnek kellett volna követnie. Ehelyett Szabó András egy év múlva nem a börtönben ült, hanem az általa becsapott szervezet grémiumában. Ez egy következmények nélküli ország! – A szerk.

Föv.Föü.BB.1

Szabó András csaló és okirathamisító

A Főváros Főügyészség határozata Szabó András bűnösségéről

Fenti dokumentumot a blog tényfeltáró munkájára összegyűlt adományokból vásároltunk. Köszönjük még egyszer a nagyvonalú segítséget! – A szerk.

89 hozzászólás to “Stinker in the poultry-yard (Görény a tyúkudvarban 3.)”

 1. három keresztes wassermann said

  http://hvg.hu/w/20130403_A_sir_ures
  Az Orbán rezsim hizeleg az egyházaknak, a mi Gusztink pedig spicli múltjához méltóan gazsulál, ő bát(oriu)an BÁRMIT MEGTESZ A LÓVÉÉRT.
  Csakúgy Balla, Kovács Barnabás meg kedvenc bűnözőnk, szabóandtrás.

  • Újreformátus said

   Nagyon jó cikk. Leleplezi a szemét karrierista egyháziakat, Hoffman Rózsát, Tömjén Zsoltot név szerint, és a mi Bölcsjkeinket, Ballánkat, Kovácsainkat, Szabóinkat név említése nélkül.

 2. takaró mihály fan said

  Ez az ügyészségi dokumentum ment rögtön Balog Zoltánnak is, az EMMI minisztzernek.
  Hadd tudja meg mekkora görényt tüntetett ki és emelt be a MAB-ba

 3. komáromi csipkés györgy said

  A Ludvigot se kell elfeélejteni!
  Aki a barátnője Baranyai védése előtt igy rikoltott fel: Ne félj, nem kérdezlek Cs. Szabó nemi életéről!
  Merhogy a Károlin a témavezető (?) kérdez (?).
  És az egésznek a stilusa ilyen szentséges és áhitatos.
  Ludvcigtól az utcasarkok rongyától persze ezt vártam

 4. MarciPista said

  Hiányolom a nevemet az ügyészségi határozatból. Én is megérdemelném a hírverést. Mészáros Márton néven nyújtottam be “Protestantizmus és medialitás” címen a Korner Veronikával közösen írt összesen 13 oldalnyi disszertációmat, amely teljes terjedelmében olvasható itt:
  http://karoligaspar.wordpress.com/2011/08/02/meszaros-dissertation-phd-thesis/
  Vagyis felállítottam a világrekordot: a rám eső 6 és fél oldalra 100%-os PhD-fokozatot kaptam. De a szemét Hima megfúrta a MAB-on keresztül, ezért le kellett mennem Szegedre, hogy újra megvédjem ugyanezt. Viszont a rendszer nem engedett be. De Ágicával (mármint Hansági tanárnővel) kicseleztük a béna automatát. Mészáros István néven nyújtottam be a “Protestantizmus és medialitás”-t. A hülye gép csak a neveket tudja azonosítani, a címeket nem, így más néven elfogadta az azonos című disszertációmat. Segeden doktor lettem Mészáros Istvánként, amit az oklevélben már emberi erővel újra Mészáros Mártonra javítottak. Ezt a sztorit hiányolom a posztból. Követelem a kiegészítését és részemet a világhírből! Nehogy má mindig csak a Szabó…

  • Ágnes asszony said

   MarciPista ide-oda átkeresztelésére Ágnes asszony adta a tippet, kainek ebben nagy gyakorlata van. Hol Hanságinak, hol Kulcsár-Szabónak nevezi magát, aszerint, hogy melyik közegben mi az előnyösebb. Hatalma vetekszik az apósáéval, a maffia-vezérével.

  • Oligarcha said

   Ha valaki még nem ismerné a református családi viszonyokat. Ez a MarciPista a rektor rokona. Nagybátyja püspöki családba házasodott, így a pozíciója nagyon meg van erősítve. Akkora a protekciója hogy neki alanyi jogon jár a doktori, megírással nem kellett vesződnie. Az ő 6 oldalas lóbetűs nagy térközű irományáról nem illett azt mondani hogy kicsit kevés. Azt a Mészárosék nem szeretik.

   • Keresztyén erkölcs said

    Tehát ez a keresztyéni nevelés. Ezt fogják bevezetni az óvodákba, iskolákba, hogyha a főnök rokonának a tyúkszemére lépnek, akkor be kell vezetni az inkvizíciót, a statáriumot.

   • Aggódó szülő said

    Az engedelmességet és a kussolást fogják a gyerekekbe nevelni, és a fenyegetést ha mégis kinyitja a száját. Birkákat nevelnek majd belőlük.

   • (septem)pun(ctat)a said

    Az egész disszertáció benne van a Ludvignak gányolt Septempunctata kötetben!

   • Cuncimókus said

    Mészáros MarciPistának nem a püspökrokonság és nem a rektorrokonság a legnagyobb protekciója, hanem Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes óriási terméketlen nemi szerve. Az a feladata, hogy termékenyítse meg azt az impotens KSZ Zoli helyett. Erre kapta a doktori címet és erre nemrég a nemzeti kutatási alapból az 1 milliós ösztöndíjat. Ő Ágnes asszony cuncimókusa 🙂

 5. MAB-HA-HA-HA said

  Ez a Szabó András, akiről a határozatban szó van, a MAB 3 tagú felülvizsgálati bizottságába lett kinevezve tavaly novemberben 7 évre. A delegáló: EMMI miniszter:

  http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

  Vagyis lemutyizták a Hold utcai református gyülekezetben, ahol a feleség, Petrőczi Éva botrányos és szégyenteljes József Attila díját is. Ide jár a borzalmas Szabó-Petrőczi házaspár Balog Zoltán talpát nyalni.

 6. Wistmanwoodos Balla said

  Megtanítják a kölyköt a módszerre is. Mer ha valaki mégis visszapofázik, vagy csak egyszerűen nem hagyja szó nélkül, ami nem tetszik neki, arra mindjárt ágyúval lőnek, ráküldik a titkosrendőrséget, üldözni kezdik családostul: http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg

 7. Bloggerjogász said

  Vitatkoztunk a szövegről bölcsészekkel akik szerint ez még nem ítélet. Jogászszemmel nézve ez már elég egy vádemeléshez. Azzal, hogy Szabó András hivatalos személyként – dékánként és az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elnökeként – hamis tartalmú PhD-határozatot írt alá, az intellektuális okirathamisítás bűncselekménye befejezetté vált. Szabót bíróság elé kellene állítani.

 8. ghost writer said

  Szerintem is okirathamisítás!
  Intellektuális? Szabóval kapcsolatban ezt a szót nem használnám!
  De tudom, hogy ez jogi szakszó, egye fene.

 9. Lapsus linguae said

  Rétvári Bence KIM államtitkár ma reggel az atv-ben bevallotta: “Mi mindenki életét meg akarjuk lopni” (videon az utolsó fél perc): http://propeller.hu/itthon/2665005-mi-mindenki-eletet-meg-akarjuk?utm_source=atv.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=%22Mi%20mindenki%20%C3%A9let%C3%A9t%20meg%20akarjuk%20lopni%22%20-%20R%C3%A9tv%C3%A1ri%20az%20ATV-ben%20bakizott
  Rétvári ugyan katolikus, de ő helyettesítette a rosszemlékű Prekker Juditot a Károli Rektori Hivatalában főtitkárként 2005-2008 között. Biztos ott szokott rá a lopásra, ami most a tudatalattijából felszínre tört egy elszólásban.

 10. Kovács Barnabás said

  Mikor megkaptuk ezt a határozatot, mozgósítottam a kapcsolataimat, főleg az unokatesómat, Kovács Leventét a Bankszövetség főtitkárát, hogy a Vityával rúgassa ki ezt az ügyészt és közülünk nevezzen ki egyet. A következő határozatot már én írtam. Az ügyészség csak a pecsétet tette rá. Elmehettek a törvényeitekkel a picsába. Itt a Fidesz a törvény, vagyis én. A Károlin én képviselem a PÁRTot!

  • MarciPista ügyész rokona said

   Nehogy má elhiggyétek a Barnának ezt a hencegést. Az úgy volt, hogy felhívott engem a Barna, hogy hé izé baj van le kéne pattintani ezt a feljelentést, már van egy határozat, húzós az ügy csináljak valamit. És akkor mi leültünk a MarciPistával és Ágnes asszonnyal és hármasban rittyentettünk egy új határozatot. Barna csak olvasta de nem írt bele egy szót se. Az ügy elsimítása mind a Mészáros család érdeme egy kis kulcsárszabós besegítéssel.

   • Curious said

    Ezt úgy értsük, hogy a Mészáros (-Balla-Hegedűs)-család váltatja le és bízza meg a Fővárosi Főügyésség ügyészeit? Ez lenne a független jogszolgáltatás?

  • Fővárosi Főügyészség said

   Értsd úgy, hogy Bézsenyi Balázsnak a Legfőbb Ügyészség elfelejtett leszólni. Ő az iratok és tények alapján ítélte meg az ügyet, nem a speiális egyházi érdekek alapján. De aztán Mészáros Márton beküldte az ügyészrokonát a Fővárosi Főügyészség vezetőjéhez és rábeszélte, hogy Bézsenyit vegyék le az ügyről, mielőtt okirathamisításét és csalásért lefüleli MarciPistát.

 11. Albert said

  Szabó professzor csak a Doktori iskola érdekében manipulálta az iratokat, ezt le is írta Zsengellér tanár úr, hogy muszáj volt csalnia, mert nem tudta teljesíteni a feltételeket. Nem a saját érdekében, hanem az egyetemért tette amit tett.

  • ghost writer said

   Szabónak még mindig NINCS EGYETLEN PONTJA SE, azaz sikeresen védett doktorandusza!!!
   A repedtsarku Ludvignak van egy, miután Miskolcon kitoporzékolta Baranyai védését.
   Elsősorban maga, a Ludvig, meg a Hansági miatt csalt Szabó.
   Aki olyan embereket rugott ki, akiknek már több mint féltucat védett doktoranduszai vannak., Még a hamistnúzástól sem riadt vissza, hogy az ilyeneket eltávolítsa a Károliról.
   Saját magának meg a Ludvignak pedig csalással akart pontokat szerezni, mivel EGYETLEN EGYETEM SEM BÍZTA MEG ŐKET TÉMAVEZETÉSSEL.
   Vajh miért?
   Mert minden egyetemi kolléga idióta félcédulás bunkóknak tartja őket.
   Még Kulcsár-Szabó barátjuk is.

  • Couple said

   Az csak duma hogy Szabó az egyetem érdekében csalt és hamisított. Ezt szopatta be az akkor újonnan a Károlira katapultált Tepsivel és Barnabyval hogy mentse a bőrét. Egy fél doktorandusz kellett csak a törzstagsághoz, azt pedig már egy korábbi rablással megszerezte. Beleírta témavezetőként a nevét Riskó Enikő Hermann Hesséről írt dolgozatába, ezzel megvolt a fél. Mészuárost már ráadásként nyúlta le, merő önzésből. Nem az egyetem érdekében bűnözött, hanem a saját és a futóbolond felesége érdekében. Mindenki más dolgozott doktoranduszokkal csak ők nem. Velük senki se akart konzultálni mer lássuk be mit lehet ettől a két kisszerü szörnyetegtől tanulni?

  • Teatron said

   Szabó pont azzal vágta haza a doktori iskolát, hogy beavatkozott. Az előtte levő dékánok közül senki se akart törzstag lenni, se Kulin, se Raffay, se Györke, aki az egészet még a halála előtt megszervezte. Csak Szabó hiúságból. Semmi szükség nem volt rá, pláne a röhejes feleségére akit mindenhova el al akar adni, de sehova se kell. Se Veszprémbe, se Komáromba, se a MAB-nak… 2009-ben felvették a Károlira Kovács Árpádot, Jákfalvit, Kékesi Kunt és Kiss Gabriellát. Ők négyen és az ottlévők, Hima, Szigeti, Fabiny, Kulin, Bertha Nyilasy, Hansági, Hermann, Király, mint rofesszor emeritus, több mint elegen voltak egy doktori iskolához. Azért csődölt be az IDI, mert Szabó és Petrőczi csaltak csak azért, hogy ők is bekerülhessenek, merő hiúságból. Nélkülük tisztán, botrány nélkül és magasabb színvonalon működött volna nemcsak a doktori hanem a graduális képzés is.

 12. szkizo dad said

  Milyen lényeglátó volt Orbán 1992-ben!
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130404_Orban_intese_a_magyar_egyhazakhoz#rss
  Azóta a hatalomba kerülve maga is ócska prostinak tekinti az egyházakat.
  A reformátust a Gusztival főleg

 13. hugyos józsi said

  Itt volt április 2-án és 3-án egy konferencia

  amelyre NEM HÍVTÁK MEG a Károliról könyvet író Szabó Andrást, pedig még Köves Slomó is ott volt!!!
  A Károli HTK-n is LESZARJÁK SZABÓT. HELYESEN EGYÉBKÉNT.

 14. hermeneutikai lángész said

  Szabó minden úgynevezett könyve primitív kompiláció vagy plágium.
  Ezt én mondom, az üvegesmester lánya!

 15. fucking bitch said

  Szabó András állandóan az Orbán, takarodj…site-ot látogat!!!
  Meg akarja buktatni áldott Orbán testvérünket???
  Miután elrabolt tőle 2 milliárdot???
  Szabónál mocskosabb pofátlanabb szemét gazembert nem látott a világ.
  Dögölj meg te mocsok szabó!!!

  • Fundraising Org said

   Hermann ennél is tovább ment. Fundraising szervezetet alapított hogy segítse Bajnai kampányát. Egy ellenzéki kormányban az akar lenni, ami L. Simon volt az Orbán-kormányban még nemrég. Már meg is állapodtak Bajnaival és Kulcsárszabóval aki a Bajnai kormány oktatási minisztere lesz.

 16. Frank Cubicle said

  És most már többünknek érvényes színháztudományi doktorátusa lenne. Mostanra már védhettünk volna…

 17. BTK-s kolléga said

  Szabónak Tepsit is sikerült megfúrnia. Szeptembertől új dékán lesz a Reviczyben.

  • ZsoltCsaba said

   Tepsit tényleg megfúrták, de ebbe mások is besegítettek. Hansági pl. a minisztériumban dolgozó anyósa (KulcsárSzabó Ernő első felesége) révén felderítette egy kicsit Tepsi pénzügyi múltját a Ménesin és főképp a Balassi Intézetben. Kiderült, hogy hostessünk imád költekezni. Szórja a pénzt ruhára, cipőre, étteremre, luxusutakra – nem is egyedül, és nem a sajátját természetesen, a múltban sem és a jelenben sem. A látszat és a híresztelések ellenére nem tiszta kézzel érkezett és most se tiszta a keze. Bölcskei az ilyet nem szereti, bármiolyen jó is a leányzó fekvése 🙂

   • Lacika said

    A Balassi Intézetben Tepsit hűtlen kezelésért feljelentették. Csak azért vonták vissza, mert magától távozott, méghozzá fénysebességgel.

   • tilos az á said

    Tepsi elöl hátul kiszolgálta a bölcskeigusztit az meg cserébe kinevezte dékánnak a károlira

   • Florence said

    Tényleg igaz hogy Tepsit nyáron valagba rugja Bölcskei vagy csak blöfföltök?

   • ZsoltCsaba said

    Bölcskeinek valóban elege van Tepsiből. Először hallani se akart a panaszokról de már nem bírja befogni a fülét. Ráadásul elé tárták Tepsi számláit. 1 milliós szerkó havonta, étteremszámlák barátnőkkel, barátokkal, pl. a dm-ből szabadult új könyvtárvezetővel, Ferencz Zoli, Gál Laci nyugat-európai útjai, Kovács Gergely Botond nyaralásai egyetemi pénzen, Tepsi extrém magas benzinköltsége és az állandó hisztik – Bölcskei besokallt. Ráadásul a költekezés dokumentált, mert Tepsi kedvencei, a drogériásból lett könyvtárost kivéve, lefotózták egy párszor a dékánasszonyt vásárlásai közben, így aztán az “egyetemi” számlák könnyen beazonosíthatók.

  • BTK-s Kolléga said

   Szabónak minden esetre sikerült csendes propagandával maga mellé állítani a kari közvéleményt. Tepsit néhány kivétellel egyöntetűen utálják, hetente delegációk mennének Bölcskeihez panaszra Tepsi ellen, ha fogadná őket. De a hírek így is eljutnak a főtiszteletűhöz. A szekatúrák még nem zavarnák, de a pazarlások igen. Azt csak neki szabad.

 18. fucking bitch said

  Rabolni a Károlin csak Szabónak, Ballának, Kovács Barnabásnak meg Hanságinak szabad a Kulcsár-Szabó klán érdekében.
  Aki ezt nem fogja fel, ezt ezek a mocskok MEGGYILKOLJÁK!
  Mint most Tepsit.
  És vajon ki lesz az új dékán?
  Szerintem Hansági. Fogadunk?

 19. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó nemcsak Balog Zoltánt akarja megbuktatni, hanem egyenesen Orbán Viktort!!!
  Állandóan az Orbán takarodj fb oldalon lebzsel és megosztja az ottani tartalmakat!
  Szabó nem hálás OV-nek pedig 1999-ben 2 milliárd közpénzt rabolhatott Orbán jóvoltából.

  • hücpe said

   Szabó MINDENKIT FÚR.
   Gyilkos gazember!
   Emlékeztek, hogyan kergette a halálba Bolykit, Szilágyit, Király Gyulát?
   És Szigethy Lajost???
   Szabó, nemsokára üt a te órád is MEGBŰNHŐDSZ MOCSKOS GENNYES GAZEMBER!

 20. petrőczi de genere ludvig said

  Legalább tudjuk már hogy tüntették ki a baromarcu idióta ludvigot.
  Így!
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130404_Szaniszlofantaziak_I_tetel#rss

 21. Jog Tudos said

  “A Főváros Főügyészség határozata Szabó András bűnösségéről” ja persze, akkor tessek esetleg elolvasni, ez a nyomozas folytatasat rendeli el, ugyeszseg nem tud bunossegrol hatarozni. Szoval aki jogallamrol szonokol az legalabb ennyit tudjon.

  • Doctor of Law said

   Jogtudós, elvileg igazad van, de nyitott kapukat döngetsz. Olvasd el a bevezetőt: “A Fővárosi Főügyészség határozatát egy normálisan működő jogállamban vádemelésnek kellett volna követnie.” Szerintem a posztoló is tudja, hogy ez nem ítélet, hanem a nyomozás folytatását elrendelő határozat, bizonyos irányelvek alapján. A nyomozásnak ki kellett volna derítenie, milyen körülmények között írta alá Szabó András a hamis tartalmú PhD-határozatokat. Hogy hamisak, tény, mert a MAB 4-ből 3-at visszavonatott a Károlival, bírósághoz fordulás fenyegetése mellett. A Károli elismerte a törvénytelenséget, és visszavonta. Tény, hogy ítéletet csak bíróság hozhat, de ami ebben a határozatban van, az elég egy Szabó András elleni vádemeléshez. Miért nem lett ebből vádemelés? Azért, mert Szabó András nem bűnös? Mi mosta őt tisztára az intellektuáluis okirathamisítás gyanúja alól? Mit állapított meg az újra elrendelt nyomozás? Nyomoztak-e egyáltalán, vagy csak maszatoltak, vigyázva, hogy semmit se derítsenek ki?

   A leírtakból nyilvánvaló, hogy a bűncselekmény az aláírással befejezetté vált. Az igazi kérdés: ki akadályozta meg, hogy Szabó András ügye eljusson a bíróságig? A Károlin másodállásban haknizó fővárosi főügyészek?

   Az igazi kérdés: a Fővárosi Főügyészség egyes, a Károli tisztára mosásában egzisztenciálisan érdekelt munkatársainak a korrupt volta. Őket kellene megtalálni, és ténykedéseüket nyilvánosságra hozni!

   • fatal deceit said

    Ez csakugyan egy komoly kérdés!
    És felveti annak lehetőségét, hogy az egész igazság(????)szolgáltatást korrumpálta OVI kormánya, hogy kedvezzen az öleb református egyháznak?
    És minden mocskos gazember az összes balla szabó hansági meg a kovácsok lophatnak mint a görény?

  • MAB-HA-HA-HA said

   A ravaszblogon fenn van a hanganyag, amely szerint Szabó felszólíja Himát, hogy csapja be a MAB-ot: http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/koncepcios-per-hanganyag/ A Zsengellér-jelentésben olvasható Szabó jogszemlélete, mely szerint a MAB átverése és egyáltalán a jogsértések szükségszerű és célszerű lépések az érvényesüléshez: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/
   Hogy van pofája egy ilyen gazembernek bekéredzkedni a MAB-ba? És mekkora idióta ez a Balog, hogy pont őt nevezi ki a MAB-ba?

 22. dumb and dumber said

  Nincs elég jelentkező a Nemzetközi Magyarságtudományi Társaság aug. 22-23-án megrendezendő Válság és kultúra nemzetközi doktoranduszkonferenciájára.
  A Károliról hiába is várnának jelentkezőket, ott kultúra nincs is, legfeljebb válság.
  A morális válság akkora, hogy a Károli vezetősége mélyen alatta marad a szegedi Csillag törzsközönsége alatt.
  Ugyanez a helyzet az IQ tekintetében.
  Pedig új határidőt adott meg a Társaság szervezőbizottsága, benne KSZE és Bene (JAJ ÉS JUJ!) Ez utóbbi ki se látszik Kulcsár-Szabó valagából.

 23. Netfigyelő said

  Tegnap 12 országban olvastak bennünket:. A sorrendet a kattintások gyakorisága alakította ki:
  Country
  Hungary FlagHungary
  Russian Federation FlagRussian Federation
  United States FlagUnited States
  Belgium FlagBelgium
  Japan FlagJapan
  Switzerland FlagSwitzerland
  Ukraine FlagUkraine
  Croatia FlagCroatia
  Germany FlagGermany
  United Kingdom FlagUnited Kingdom
  Netherlands FlagNetherlands
  Austria FlagAustria

  • journalist said

   Szabó András a mocskos okirathamisító karaktergyilkos úrasztalarabló VILÁGHÍRŰ LETT.
   Ő A LEGHÍRESEBB BŰNÖZŐ A MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZBAN.
   Még neked is kapaszkodnod kell, Guszti, te alkoholista rablógyilkos parázna féreg!

  • Netfigyelő said

   Minden földrészen olvassák a blogot, a tegnapi ilyen szempontból sem volt erős nap, inkább átlag alatti. De ha fölkerül egy új poszt, akkor háromszor annyi a kattintás, mint egy réginél. Még Madagaszkárról is szoktak kattintani, Indiából és Japánból legalább 3 különböző városból rendszeresen. Rajtuk kívül az oroszok, amerikaiak, angolok, németek, hollandok, belgák, franciák, olaszok szinte minden nap.

   • ejaculatio praecox said

    Világhírű lettél, Szabó, mocskos görény!

   • Hátulról lesből támadó said

    Te csak ne becsüld le Szabót. Intrikában egyszerűen zseniális. Ügyesen másra tereli a gyanút. Ő a háttérben marad. Felbérelt néhány embert Tepsi közvetlen környezetéből, akik figyelik a vásárlásait, költekezési szokásait, étterem-, benzin-kiadásait, utazásait, ruha stb. vásárlásait. Mindegyetemi, azaz közpénzből. Tepsinek sejtelme sincs arról, kik a kémek. Gyanakodott a gondnokra, portásokra, takarítónőkre, Hofira, mert érezte, hogy gyűjtik róla az adatokat, de nem tudta, hogy kik. Nem a megfelelő embereket rúgta ki. Szabó ennél ravaszabb 🙂

   • Pszichózis said

    Tepsi tudja, érzi hogy Szabó figyelteti. Ez pecsételte meg szerencsétlen könyvtárosok sorsát, köztük Szabó Erikáét. Tepsi inkább a dm-ből viszi oda a barátnőjét, és abból csinál könyvtárvezetőt, aki fordítva tartja a könyvet a kezében, mert csak saját emberben bízik. Papp Ágit is azért választotta ki a Magyar Intézet vezetőjének, mert csoporttársak voltak. Próbálja magát körülbástyázni új lekötelezettekkel. Érzi az állandó veszélyt, de rossz emberismerő. Szabó sokkal jobb. Ő tudja, kiket lehet és kell megvesztegetni. Tudja, kik a született árulók: azok, akik egypár “rendszerváltásban” már segédkeztek és diadalmasan túlélték.

  • Money money money said

   Ha ezekből az országokból, amelyekben titeket olvasnak, mind pénzt is utalnak a számlátokra, akkor nemcsoda hogy megtaláljátok a zsaruk között is a kiszivárogtatókat. Másra nem lehetne költeni azt a pénzt? Mondjuk Barnaby és Tepsi likvidálására? Mer akkor az egész Károli egyetem felajánlja nektek az adója 1%-át és még önként is adakoznánk.

  • no cats on the blog said

   Horvátországból Nádor Orsolya kattintgat
   Az ő helyében én is azt tenném.
   Nem biztos a pozíciója és már vén és gusztustalan ahhoz hogy a régi módján kurvasággal megerősítse
   Fóris a főnöke pl. kimondottan utálja
   Nem tudhatja milyen kapcsolatban állnak az ellenségei a bloggal

 24. Geigenspieler said

  Ilyen mocskos perverz bunkók tanítják a pápistáknál a kisdiákokat!
  http://atv.hu/belfold/20130405_bugyira_gatyara_felfuggesztettek_a_katolikus_hittantanart
  És a Károlin?
  A kormánytartalékrabló pedofil okirathamisító Szabó András, a parázna Petrőczi, a minden bűnöktől mocskos Mészáros és szeretője, a Tatabánya-alsóról szalajtott parasztprolip@csa Hansági, az IMO-s Hermann és KUN BÉLA UNOKÁJA!
  Na meg Balla, az idióta mocskos pap, a buzi Németh Dávid, az okirathamisító Pethő Sándor.
  Bocs, ha valamelyik cégéres gazembert vagy utcarongya cafkát kifelejtettem volna.

 25. Szabó a vérfertőző said

  Szabó már törölte magát a fészbúkról, valaki megírta itt, hogy a leginkább az Orbán takarodj! honlap a kedvence

 26. wanted - dead or alive said

  Nem féltek h benneteket is figyelnek?
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=202016:zdf-blog-magyarorszagon-ers-a-felelem-az-allami-megfigyelestl&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
  Ez az ország egyre jobban hasonlít a Károlira.
  Mocskos, bűnöző, ostoba főnökök, totalitárius tempók, általános megfigyel(tet)és

 27. ginger cat said

  Jelentem a Mátyás utcából h Szabó törölte magát a fészbúkról.
  Akkor kapott a szívéhez -. már amennyire megtalálta a félméteres szalonnaréteg alatt amikor valaki kifecsegte h Szabó leginkább az Orbán takarodj! oldalt olvasgatja.
  Petrőczi jól ki is röhögte. Mondta neki: én értékalapon írom az örökbecsű verseimet és látod 10 unokás nagyanyaként költőfejedelemasszonyként és a Mátyás utca szépeként már régen nem vagyok a fb-n.
  Pedig olvasóim nagyon is hiányolnak!
  Irogatom a blogomat és minden rekordot megdöntöttem!
  Miközben te csak a Kati néniről a komcsi ovonéniről firkálsz aki direkt meg akart mérgezni téged az oviban szoci lecsóval.

  • Persian Cat said

   Szabó átmenetileg deaktiválta magát a facebookon de nem birja sokáig pár órát csak aztán visszatér mer fb-függő. Beszart hogy a fb alapján beazonosítják Kubatovék az Orbán takarodj! site-on.

   • Grizabella said

    Dehogy deaktiválta magát, fenn van a fészbukon, csak titkosította az ismerősei listáját. Ti nem látjátok, mert benneteket nem jelölt vissza, de én látom 🙂 Levegőt se bír venni a fb nélkül, küldi a banális jelntéktelen szűkszavú boldogjait boldog-boldogtalannak 🙂

   • Dark Tangent said

    Spec én pontról pontra átnyálaztam a face adatvédelmét és mai napig a beállításaim úgy vannak megoldva, hogy ha a nevemre rákeresel nem találsz meg, az ismerőseim ismerősei nem látnak, a bejelöléseket más képein én vizsgálom felül és a keresőmotor más helyen sem dob ki, pl google.
    Én nem parázom, egyszerűen nem arra használom, hogy idegen emberek csekkoljanak, adatot lopjanak, vagy marketing struktúrákat építsenek rám. Hanem arra hogy én szerezzem meg azt az infót másokról amire szükségem van 🙂

   • Jellicle said

    Régebben volt olyan opció, hogy még a keresőben se jelenjen meg a fészbúk-profilod, illetve, hogy csakis ismerősök kereshessenek rá az emberre.
    De vagy 2 hónapja már ez is megváltozott.
    Aki a fészen van, kéretlen-kelletlen, de tudomásul kell vennie, hogy nincs elbújás.
    Aki annyira parázik mint Szabó az törölje magát a FB-ról.
    Ludvignak több esze van, ő föl se ment.

   • zsófi hóhérleányka said

    A nagyseggű Ludvig is volt a fészbúkon de mikor elkezdődött ez a blog törölte magát azóta csak a saját undoritó dicsekedő blogját írja

 28. julo said

  Nagyon báncsák a mocskos amerikai bibsik és bibsinők a hazát!
  Harcoljunk a Scheppele ellen!

 29. julo said

  http://hvg.hu/itthon/20130406_Reding_Ha_kell_mindent_bevetunk_az_unios
  Ez a link!

 30. hermeneutikai lángész said

  Aztán mi lett ennek az ügyészségi iratnak a következménye?
  Miért van ez a génmódosított óriáspatkány Szabó még szabadlábon?

  • Judge said

   Igazából engem is ez érdekel. Hogy folytatódott a nyomozás? Mit állapítoptt meg a rendőrség és az ügyészség? Miért nemül Szabó András a vádlottak padján? Mit keres a MAB-ban?

   • killer instinct said

    Nem nyugszunk addig amíg Szabó börtönbe nem kerül!
    Addig megy a blog és rajta a leleplező dokuk.
    Hallod, Szabó, már ha képes vagy felemelni a bili fejedet az Orbán takarodj! site-ról.
    Pedig neked éppen Orbán maradj blogot kéne írnod.
    Kitől is raboltál 2 milliárdot szabó?
    Az első Orbán kormánytól.
    Abból van kastélyod az Adrián és abból bankszámlád a Virgin Islandi bankban.

   • Kovács Barnabás said

    De a ciprusi bankszámláját bebukta. Nem hallgatott rám, hogy inkább a KDB-ba vigye a lóvét az unokatesómhoz, még magasabb kamatot akart, aztán most a 100 ezer euro fölötti rész egyharmadát elvonják. Szabónak pedig legalább 200 ezre van a ciprusi bankokban. Ennyiről tárgyalt az unokatesómmal,aztán mégis Ciprust választotta Korea helyett.

   • killer instinct said

    Mer ekkora barom a szabó még számolni se tud

 31. hajnalka said

  A barom Gulyás Gergely megint elfingotta magát, Amerikáig bűzlik
  http://mandiner.hu/cikk/20130405_gulyas_gergely_tisztelt_scheppele_professzor

 32. goedel macskája said

  Orbán ott lesz a Zsidó Világszövetség budapesti közgyűlésén.
  http://www.szombat.org/hirek-lapszemle/orban-viktor-reszt-vesz-a-zsido-vilagkongresszus-budapesti-kozgyulesen
  Kiváncsi vagyok a károlisok is oda dugják a förtelmes képüket!

 33. hücpe said

  Seggbe rúgjuk a mocskos károlisokat ha oda mernek pofátlankodni.
  A Szabót, a Ballát meg a többi görényt pedig külön is!

 34. Netfigyelő said

  A hétvégék a blogon általában csendesek. Tegnap csak 10 országban olvasták a blogot, a kattintások száma szerinti sorrendben:

  Hungary
  Russian Federation FlagRussian Federation
  Germany FlagGermany
  Romania FlagRomania
  United Kingdom FlagUnited Kingdom
  United States FlagUnited States
  Croatia FlagCroatia
  Slovakia FlagSlovakia
  Austria FlagAustria
  Sweden FlagSweden

 35. kaganovics said

  Zdorovo!

 36. guszti bódvalenkén said

  Gusztink is megjelent Bódvalenkén a romagyűlésen Balog Zoltán mellett.
  Gusztink hihetetlen szimattal megérzi a pénz szagát.
  Most itt a roma pénzeket kivánja ellopni!

 37. szabó fan klub said

  Miért nem irsz Bandi?
  Minden reggel elsőként a blogodra kattintunk és keserűen konstatáljuk: megint nélkülöznünk kell ragyogó intelligenciádat, mesteri elokvenciádat és azt a varázslatos stílusbravurt, amellyel a prousti madelaine rangjára emelted a hencidai lecsót.
  Ha el tudsz pár percre szakadni az Orbán takarodj! site révült tanulmányozásától, írj valamit csecsemőkorodról és intrauterális életedről, amikor először megmozdultál anyukád átizzadt pamutdzsörzé otthonkája alatt!
  Írjál Mester! Könyörögve kérünk!

 38. Puzsér Róbert fan said

  Robi rendszeresen olvassa a blogot. Fontolgatja h csinál egy műsort a károlis élményeiről középpontban a bunkó és véresszájú antiszemita Szabóval és a fehérmájú dögvész nőstény Ludviggal

 39. Szabó a vérfertőző said

  Szabó megint fosott valamit a blogjára
  ezúttal rossz emlékű veszprémi tartózkodását dokumentálta a tetves görény
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/04/veszpremi-evek.html

  • Hasvillantós Kriszta said

   Bandikám lelkem, ha ennyire kiteszed kicsiny életed minden pillanatát a nyilvánosság szeme elé, még a közös veszprémi házastársi ágyadat is, akkor minek bujkálsz előlem a fészbukon, miközben azt hazudod hogy tartod velem a kapcsolatot? A veszprémi hálószobádba csak azért nem cipeltél be mert paráztál a nejedtől de a haspírszingemről nem bírtad levenni azt az égő fekete szemedet. A tekintetedtől majdnem megolvadt pírszingem hát még a…

  • Mihályfi Rezső said

   Csodálkozom ezen a megszépítő nosztalgiázáson. Nemcsak Veszprémnek vannak rossz emlékei Szabó Andrásról, hanem Szabó Andrásnak is Veszprémről. Szabó állandóan nyavalygott hogy nem érzi jól magát, megsértődött, mert a felesége nem kellett Veszprémnek, kevesellte a fizetését, kínban volt, mert Kovács és Szitár enyelgései közben ötödik keréknek érezte magát, utálta a balatoni fürdőzéseket, és csak azért ment el Kováccsal, mert az megígérte neki, hogy utána hazaviszi Pestre. Csak a fizetése miatt bírta ki. Megkapó őszinteséggel vallja be, hogy rohant a második fizetése után Komáromba, amikor megszüntette a kormány a magyarországi kettős foglalkoztatást. Még azzal is eldicsekedett, hogy Komáromba a feleségét is viheti. Abban is hazudik, hogy az ajtójára a hallgatók rajzolták azt a béna napot és kórót. Nem, a saját felesége pingálta. A mi hallgatóink sokkal jobban rajzolnak.

   • vidéki kolléga said

    Bárdos Jenő az angol tanszék vezetője akire egy időre rátukmálták Petrőczit, végtelenül undorodott tőle. Ki is rúgta, amint tudta.
    Ami a balatoni fürdőzéseket illeti, akinek olyan szörnyű, amorf teste van, mint Szabónak, igazi kínt jelent levetkőzni.
    Hát még a többieknek nézni őt! FŰŰŰŰJ!

 40. veszprémi tanár said

  Szabó, Petrőczi meg a két Kovács és Szitár elfoglalta a veszprémi egyetemet. Öreg Kovács exrendőr még doktori iskola létrehozásával is próbálkozott. A Károli onnan lopta át a pesti palotanegyedbe a színháztudományi tanszéket. Kulcsár-Szabó klánjának egy újabb területfoglaló akciójának volt ez egyik etapja.

  • Pannon GSM said

   A Pannon Egyetem nyugodtan büntető feljelentést tehetett volna üzleti kémkedésért, gazdasági károkozásért, szakátlopásért Kovács, Jákfalvi, Kékesi-Kun, Kiss és a Kulcsár-Szabók ellen. Hansági volt a kivitelező. APÓSa a MAB-ban törvénytelenül segítette a lopást, bent maradt a döntésnél, noha MENYe révén érintett volt, és még ösztöndíjas helyeket is kibulizott a pótfelvételire (!) a Károlinak, ami eleve jogsértő. De nem tettek feljelentést, mert a veszprémi szakfelelőst és tanszékvezetőt, Pintér Márta Zsuzsannát a kulcsárok megvették. Adtak neki még egy állást az egri főiskolán, így elégedett lévén két fizetéssel, nem tett feljelentést, a veszprémi rektor pedig nemigen látta át a disznóságot.

 41. Netfigyelő said

  Az elmúlt 6 napban az alábbi országokban olvastak bennünket, gyakoriság sorrendben (a mai adat még hiányzik, mert ez a nap még nincs lezárva):

  Hungary FlagHungary
  Russian Federation FlagRussian Federation
  United States FlagUnited States
  Germany FlagGermany
  United Kingdom FlagUnited Kingdom
  Japan FlagJapan
  Italy FlagItaly
  Romania FlagRomania
  Ukraine FlagUkraine
  France FlagFrance
  Croatia FlagCroatia
  Sweden FlagSweden
  Belgium FlagBelgium
  Netherlands FlagNetherlands
  Austria FlagAustria
  Switzerland FlagSwitzerland
  Moldova, Republic of FlagMoldova
  Slovakia FlagSlovakia
  Canada FlagCanada
  Serbia FlagSerbia
  Greece FlagGreece
  Israel FlagIsrael

 42. […] A Károlin haknizó fő és legfőbb ügyészek, úgymint Lajtár István, Ibolya Tibor és társaik mindent megtettek azért, hogy eltussolják Szabó András közokirat-hamisítási és hivatali visszaélési bűnügyét. A buta és korrupt rendőrnőnek, Mákné Portel Melindának ők diktálták az ostoba és iratellenes határozatot. Miért is ne, ki olvassa azt rajtuk kívül? – gondolhatták. – A sértettet elhajtják a vérbe, oszt majd elhallgat. Fellebbezésre amúgy is csak 8 napos határidő áll rendelkezésre, ami jogvesztő. Hima azonnali, még a nyomozást megszüntető határozat átadásának napján (2011.04.11.) tett panaszára olyannyira nem számítottak, hogy nem is tudtak vele mit kezdeni. Mákné és a mögötte álló károlis főügyészek 4 hónapon át hallgattak. Hima 2011. augusztus elején elunta a csöndet, és Polt Péter legfőbb ügyésznél reklamálta a 30 napos válaszadási határidőt (1. dokumentum). A Legfőbb Ügyészség nem késlekedett, dr. Kocsis Emőke legfőbb ügyészségi ügyész azonnali válaszadásra szólította fel a Fővárosi Főügyészséget a nyári uborkaszezon kellős közepén, amelyről a panaszost is értesítette (2. dokumentum). A károlis fővárosi főügyészek épp a Balatonban vagy a Földközi tengerben áztatták a feneküket, csak egy fiatal ügyész, Bézsenyi Balázs tartotta az Akadémia utcában a frontot. Bézsenyinek Ibolyáék elfelejtettek szólni, hogy ha fellebbezés történne károlis ügyben, azt el kell utasítani. Talán azért, mert eleve nem számítottak tiltakozásra, azt hitték, az ügy magától is elhal, senki nem fogja a választ forszírozni. Csakis így fordulhatott elő, hogy Bézsenyi felsőbb instrukciók nélkül, tisztán szakmailag foglalkozhatott az üggyel: Hima fellebbezésének pikkpakk helyt adott, Szabó Andrást bűnösnek találta. […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: