Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Stinker in the poultry-yard 4. (Görény a tyúkudvarban 4.)

Posted by karoligaspar - április 7, 2013

Szerző: Dupla Bukta

“Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a kiválasztottak” (Mt 22, 14). A Szabó-Petrőczi házaspár kétség kívül nem a kiválasztottak, hanem az önjelöltek kategóriájába tartozik. Emberi silányságuk és szakmai alkalmatlanságuk ellenére tülekednek a címekért, rangokért, pozíciókért. Az előző posztban dokumentáltuk, hogy Szabó lopta a doktoranduszokat, mert sajátja nem volt. Az alábbi MAB-dokumentumban pedig azt dokumentáljuk, miért volt kénytelen lopni őket. A MAB  mindkettőjüknek a nem felelt meg minősítést adta. Egyiküknek sem volt védett doktorandusza. Petrőczi a miskolci IDI-re betolakodva utóbb törvénytelenül doktoráltatta Baranyai Katalin nevű barátnőjét, aki akkor már két bukáson is túl volt. Egy 2007. évi kormányrendelet szerint, két bukás után harmadszor nem lehet ugyanazzal a témával eljárásra jelentkezni. A Miskolci Egyetem figyelmen kívül hagyta a jogszabályt. Baranyai témavezetője valójában egy ELTÉ-s professzor, Rónay László volt. De Rónay nem találta elég jónak a dolgozatot, és 2008-ban az ELTÉ-n, nyílt vitán elbuktatta Baranyait. Ezek után a bukott dolgozatot Petrőczi átíratta a saját témavezetői nevére, és dékán férjével doktori fokozatot ítéltetett oda a barátnőjének a Károlin. Ezt a törvénytelen minősítést a MAB megvonta Baranyaitól. Akárcsak Mészárostól, akinek témavezetését a sátáni házaspár szintén kisajátította. Szabónak azóta sincs védett doktorandusza. Pénzes Tiborc Szabolcs is cserbenhagyta témavezetőként, Hansági Ágnes sugallatára.

Ha az ember  alaposan megnézi az iratokat, azt is látja, hogy mind Szabó, mind Petrőczi sumákolt, durván csaltak a publikációik megadásakor is.  Nem csoda, hiszen publikációik zöme tökéletesen tudományon kívüli orgánumokban jelent meg. Szabónak MTA doktora létére nem volt citációs jegyzéke, nem volt idézettsége, mint az alábbi dokumentumból kiderül. Az elutasító dokumentum dátuma 2008. A 2009. márciusi védések előtt röviddel se Szabó, se Petrőczi nem rendelkezett se tudományosnak nevezhető monográfiával, egyikük sem hivatkozással, idézettséggel, se témavezetéssel, nemhogy fokozatot, még abszolutóriumot szerzett hallgatójuk sem volt – mindketten alkalmatlanok voltak törzstagságra.

A két csaló azonban nem nyugodott bele a MAB tárgyilagos döntésébe. Szabó 2008 végén dékán lett a Károlin. Ebben a minőségében és a helyi EDHT elnökeként átvette a doktori iskola irányítását. Ebben segített neki, hogy Kulcsár-Szabó Ernő az ő professzorságát mégis átverekedte a MAB-on. Csereszívességként Szabó egyengette Kulcsár-Szabó menyének, Hansági Ágnesnak a károlis karrierjét, egészen a dékánhelyettességig.

A MAB megvonta a károlis IDI akkreditációját, de a károlis vezetés nem vonta felelősségre Szabó Andrást a bizonyított doktorandusz-lopások és okirathamisítás ellenére se. (Lásd a Zsengellér jelentést, amely precízen felsorolja Szabó bűncselekményeit: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/, csak a következtetéseket nem vonja le belőlük.) Barnaby és Tepsi, miként Bölcskei és Tarr elhitték Szabó meséjét, hogy az egyetem érdekében követett el bűncselekményt. Pedig ez nem volt igaz: kizárólag saját és felesége hiúsága miatt, az egyetem érdeke ellenében. Az egyetem érdeke az lett volna, hogy ez a két tolvaj és okirathamisító olyan távol tartsa magát a Doktori Iskolától, amennyire csak lehet. Nélkülük simán akkreditálták volna az IDI-t.

Miután Orbán a Hold utcai lelkészt, Balog Zoltánt tette meg EMMI miniszternek, Szabó elérkezettnek látta az időt egy újabb intrikára. Ők már Ludviggal (lopott nevén Petrőczivel) 1997 óta a Hold utcában nyalták Balog lábait, 2012-ben pedig Szabó elérte, hogy a tudatlan és tájékozatlan miniszter kinevezze őt a MAB felülvizsgálati bizottságába. Abba a testületbe fondorkodta be magát Szabó, amely – akkoriban tisztességes és független testületként – méltatlannak találta őt még törzstagságra is. Balog erre az alattomos görényre bízta a törvényesség felügyeletét a magyar felsőoktatás minőségbiztosítási testületében, ebben a jelképes tyúkudvarban. Aki ezek után úgy érzi, hogy igazságtalanság érte a MAB részéről, egyenesen Szabóhoz, a magyar felsőoktatás legkorruptabb és legzüllöttebb figurájához fordulhat igazságtételért. A MAB által alkalmatlannak minősített Szabó fogja eldönteni, ki alkalmas, ki nem:

http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

Szabó nem felel meg

Szabó nem felel meg

Petrőczi nem felel meg
Petrőczi nem felel meg

56 hozzászólás to “Stinker in the poultry-yard 4. (Görény a tyúkudvarban 4.)”

 1. the easy conscience of effortless superiority said

  Balog Zoltán miniszter tökéletesen lejáratta a MAB-ot Szabó beválasztásával.
  Nemsokára úgyis kirúgják a MAB-ot a nemzetközi szervezetből és akkor a magyar diplomák nem lesznek érvényesek másutt!
  Megérte, Balog?
  Hogy ezt a szarszagú okirathamisító bunkót megint helyzetbe hoztad?

  • Hold ucca said

   Aki még a tetejébe tudományosan alkalmatlan is. “Nem felel meg”. 2012. novemberében, amikor Balog a Hold utcában kinevezte, nem volt egyetlen védett doktorandusza sem.

   • PhD jelölt said

    Ma sincs. Pénzes Tiborc Szabolcs is szégyellte Szabót, inkább Imre Mihályt választotta. Venásch Eszter pedig Fabinyival konzultál inkább, mert attól kap is szakmailag valamit, bár Szabó erőszakkal magához osztotta be.

  • józsef attila díjas fűzfapoetessza said

   Ludvig a 10 undorító mocskos és tehetségtelen unokát a világra pottyantó hájas nőstényfóka József Attila születésnapját is megbecsteleníti. A Thália Színházban elselypegi a foghijas szájával valamelyik hányadék zöngeményét.

   • Couple said

    Szabó és Petrőczi aljasságánál csak a gátlástalanságuk nagyobb. Tülekszenek, nyomulnak a reflektorfénybe, valósággal kiprovokálják az újabb és újabb pofonokat. Nem tudják csenben meghúzni magukat. Hiúk, exhibicionisták, mentálisan betegek. Szabó tán még Petrőczinél is betegebb

 2. szabó a miniszterbuktató said

  Nem panaszkodhatsz szabó h nem foglalkozunk veled. Valósággal eposzi hosszúságú posztsorozatban elemezzük mocskos tetteid egész sorát.
  És ezeket a posztokat olvassák az Irodalomtudományi Intézetben, más akadémiai intézetben, minden hazai egyetemen és mint láthatod, külföldön is Oroszországtól Izraelig.
  Világhírű lettél, Szabó, büszke lehetsz magadra.
  Te vagy a legaljasabb gonosztevő a magyar egyetemi szférában.
  Balog Zoltán pedig világviszonylatban a legbutább kulturális miniszter hogy egy ilyen görényt kitüntet és helyzetbe hoz. Mer még azt se látja h ezzel a maga sírját ássa.
  Amikor belédbukik szabó és petrőczi akkor rá fog jönni hogy mocskos személyetekben egyenesen a Sátán lépett be a Hold utcai templomba teljes fertelmességével és kénkőszagával.

 3. wistmanwood fan said

  Gratulálunk az atlatszo.hu zseniális leleplezőinek.
  Most éppen a láthatatlan és diplomátlan miniszterasszonnyal, a Nyerges, Habony és Simicska által mozgatott Németh Lászlónéról húzza le a leplet.
  http://atlatszo.blog.hu/2013/04/08/mit_keres_nemeth_laszlone_a_feher_hazban
  Mikor foglalkozik az atlatszo.hu az EMMI miniszterrel, a betanított esztergályosból pappá lett Balog Zoltánnal?
  És botrányos kitüntetéseivel, kinevezéseivel???

 4. Takaró Mihály fan said

  Misi bácsi mindig monta hogy a Szabó egy gennyes libsi görény. Nem ugy néz ki mint egy rabi azzal a mocskos szőrös pofájával meg azzal a kancsalitó szemével?
  Persze hogy meg akarja buktatni az Orbán kormányt, nyalt ez a rohadék Gyurcsánynak, Hornnak mindenkinek. 90 előtt pedig spicliskedett és jelentgetett a széchenyis kolegáiról meg a ménesi uti társairól.
  Főleg a Szabó Gézáról jelentet szivesen azt rohatul utálta

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó egy fertőző gennyláda. Ahol megjelenik minden elgennyesedik. A Károlin a magyar mesterszak nincs akkreditálva, Komáromban a Selyét leminősítették főiskolává. Szabó egy kártékony nímand beteges becsvággyal, aki mindenkit kiirt maga körül. Most épp Tepsire vetette magát, aki még nem tudja, hogy neki már vége.

   • Bloggerkaresz said

    Mi figyelmeztettük. Megmondtuk neki, hogy úgy fogja végezni, mint az elődje, Kulin, kétszer is. Ő veszi észre utoljára, hogy megfúrták. Szabó egy zajtalanul működő nyírógép.

   • MAB-HA-HA-HA said

    Szabó többek között azért kérezkedett be a MABba hogy Tepsit lejárassa a szakma előtt. Tepsinek nem Szabót kellett volna a Károli nevében delegálni még akkor se ha Szabó maga ajánlkozott az idióta Balognál.

 5. ITI said

  Tiszta a kép. Se Szabónak, se Petrőczinek nem volt saját doktorandusza. Ezt bizonyítja ez a 2008. évi MAB-határozat. Erre Szabó megpuccsolta (másodszor is) Kulint, aztán dékánként a feleségével együtt összerabolta magának a törzstagsághoz szükséges doktoranduszokat – másoktól. Ez jön le a 2009. októberi MAB-határozatból, a 2009. novemberi Zsengellér-Jelentésből, a 2011. agusztusi ügyészségi határozatból és a tényekből.

  • svabra said

   Biztos vagyok benne, hogy egyszer lesújt a sors Szabóra és a többi görényre. Minél előbb, annál kevesebb jóvátehetetlen kárt okoz.

   • Erünniszek said

    Mi ezzel úgy vagyunk, hogy minél tovább fő a saját levében, annál jobban bűnhődik. Még ha 100 évig él, se birja levezekelni amit a rengeteg áldozata ellen elkövetett. A sors pedig már lesujtott rá. Nem szabadul tőlünk, amig csak él.

   • régi magyaros said

    Szabó a fészbukon panaszkodik Sitosinak meg mindenki másnak aki még egyáltalán szóba áll vele, hogy “beteg lelkű nők” üldözik őt a blogon akik annak idején szerelmükkel üldözték de mivel ő hűséges maradt a Ludvighoz most sértettségükben mindenféle csúnyákat mondanak rá a blogon

   • Korrekció said

    Hadd panaszkodjon Sitosinak. Japán barátunk már képben van. Neki is megküldtük a dokumentumokat: az ügyészségit és a MAB-ost. Eddig. Ha lesz még több Szabóról, azokat is megküldjük. 🙂

 6. Cassandra said

  Szabó áldásos tevékenysége néha pozitív eredménnyel jár. Mint amikor a MAB-ba beülve utonutfélen szidta és csepülte Tepsit és végső soron kitörte a nyakát. Már Bölcskeinek is kínos ez a kis parasztképü liba akiről ordít hogy nincs köze semmilyen tudományhoz. Milliós cuccokkal se tudja a képét intellektuálisabbá varázsolni, tudományos életműve pedig nincs. Szabónak könnyű dolga volt és a MAB-ban elég sok szakmabeli fülét teleduruzsolta Tepsi alkalmatlanságáról.

 7. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Balognak fogynak a percei, egyik baromságot a másik után követi el
  http://nepszava.com/2013/04/magyarorszag/bolgart-lehazugozta-a-hazug-balog.html

  • Hold ucca said

   Balogról már le van rántva a lepel és rá is van húzva a vizes lepedő. Idézem a cikk utolsó mondatát, amely összegzi ennek a súlytalan seggnyalónak a lényegét:
   “Az a szégyen, hogy egy ilyen Balog-féle senkiházi talpnyaló miniszter lehet.”

 8. filológus said

  Majsai nagytiszteletű úr legújabb fulmináns írása
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=202486:a-palackr&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

  • Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

   Hegedűs Lóri a Zsidó Világkongresszus budapesti közgyűlésére antibolsevista és anticionista népgyűlést hív össze május 4-re a Szabadság téri templom elé.
   Követelik a zsidóktól, hogy ítéljék el az 1919-es és 1945 utáni judeobolsevik keresztyén- és magyarellenes terrort, annak zsidó vezetőit.
   Ezt műveli a Károli rektorának, Ballának a sógora.

   • jobbikos said

    Mi bajod ezzel ballibsi farok?
    Mi lesulytunk mindenkire aki a rossz oldalon ál és a zsidrákok meg ti lebrálbolsi söpredék lesztek az elsők
    És egyébjént nem vetétek észre a Károli a miénk
    És a ÍKárolis divizió is motorozik ahol kell
    és aszt is tugyuk hogy a szabó az egy kettőps kém a pedofyll drog áruló mátyás utcai szar
    jelent róllunk a komcsiknak
    de ha a ballapetit megválkasztyák püspöknek akor az egész reformátusegyház is mi leszünk és az oiélyen szabóféle ballipsi görényeket kirugdaljuk palesztinába

   • búzavirág said

    Gusztink kéri Kislóri tüntetésének betiltását.
    http://nol.hu/belfold/az__anticionista__tuntetes_betiltasat_kerik_a_reformatus_egyhaz_vezetoi
    Azzal mikor foglalkozol Guszti hogy Balla Kislóri sógora elwistmanwoodozza a közpénzt a Károlin?

   • Jobbikos said

    Bölcskei/Bátori/Butykos most is a ballibsik szolgálatában áll. A zsidó Wistmanwood nem szúrja a szemét sőt pénzeli. Ő a Hegedűs-családot tekinti ellenségnek. Sírba üldözte az öreg Hegedűst, most Kislórit akarja kinyírni az áruló Balla segítségével, akit megvett. Balla Kislóri minden lépését figyelteti a Wistmanwooddal.

   • Bluthund said

    Igen, Balla elárulta Lórit a sógorát a Bölcskeinek és a wistmanwooddal figyelteti.
    Micsoda gennyes féreg.

 9. tudományos kutató said

  Az ilyen buta és műveletlen embereknek, mint Balog, Szabó meg Balla, az egyik – számukra – végzetes jellemvonásuk az, hogy mások agyi kapacitását, memóriáját, erkölcsi erejét annyira becsülik (le), mint a magukét.
  Pedig én nem becsülném le – ellenségként – sem Majsai Tamást, sem a blog körül szerveződőket.
  És nem maguktól váltak ellenséggé, hanem úgy, hogy Balog, Balla, Szabó mindent megtett a fizikai és erkölcsi megsemmisítésükre.
  Egészen a hamis bizonyítékok gyártásáig, bíróság előtti hazudozásig.
  Megérte???
  Majd meglátjátok!!! És meglátjátok, féljetek nyugodtan!
  Már ha megéritek.

  • Justice for victims said

   Balla és Szabó még sohasem gondolkodott el azon, hogy miért van ez a blog. Egyszerre ostobák és beképzeltek. Azt hiszik, nekik mindent szabad. Bűncselekményeket is elkövethetnek, mert úgy sem derül ki. Megszokták, hogy csak ők kommunikálnak. Áldozataikat elnémítják. Kirúgják, elszigetelik, egzisztenciálisan, sőt, fizikailag is megsemmisítik. Soha senki nem tudja meg a gaztetteiket. Ez mindig is így működött diktatúrákban. De az internetes kommunikációval egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Ez egy új helyzet a számukra. Amikor az állításaikat cáfoló dokumentumokat egyszerűen nagy nyilvánosság elé lehet vinni. Sötét gaztettek legnagyobb ellensége a nyilvánosság. És ettől nemcsak az egyházuk, hanem az Isten sem menti meg őket. Minden nyivánosságra kerül.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Balla, Szabó, Tarr, Kovács Barnabás és társaik elfelejtik, hogyha a másikat meg akarják semmisíteni, akkor egy élethalálharc kezdődik, amiből az intézmény nem jöhet ki jól, még akkor sem, ha sikerül az ellenállókat megsemmisíteniük. Már a fél világ ismeri az aljas módszereiket. Bárkivel beszélnek, találkoznak, annak a másiknak folyton az jár a fejében milyen aljasak ezek a taláros gazemberek. Mindenkinek azonnal a Wistmanwood, nyírfás Földi és a komcsi titkosszolgálat ugrik be róluk.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Ez még nem a vég Balla számára. Úgy halljuk egyik büntetőügyből a másikba keveredik. Egy csomó feljelentés és büntetőeljárás folyik ellene. Bár a zsebében van a fél ügyészség, akik a Viola utcában hakniznak, egyre nehezebb Ballát kimosni a szarból. A Wistmanwooddal egy súlyos bűnügybe tenyerelt, ráadásul ezek a talpig becsületes nyírfás úriemberek és úrilányok még jól át is verték.

   • Berjoza said

    A Wistmanwood képes rá, hogy egy békés munkaügyi pert krimivé változtasson. A csuhás Balla és a jezsuita ügyvédje még rács mögé is kerülhet. Tkp ott a helyük.

 10. we are your destiny said

  Nem hagyjuk elfeledni a bűneiteket mocskos gazemberek, Balla, Szabó, wistmanwoodos Kovács, Hansági,
  megmaradunk a vártán.

 11. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Szakfordítói szakirányt indít a Károli.
  Szint: Petrőczi, aki Brodszkij egy két szavas verscímének “fordításában” két szarvashibát követ el.
  Tudatlan, nyelvet nem tudó bunkó vidékiek röfögnek érthetetlen tájszólásukon külföldi nyelveken.
  Parasztprolibunkó simlis baromság, hogy kivegyék a lóvét a konkolynék zsebéből.

 12. MAB-HA-HA-HA said

  Szabó átíratta a MAB-bal a minősítését “megfelel”-re, de a paraméterei ugyanolyan elégtelenek, mint korábban. Nincs fajsúlyos, tudományos publikációja (nagydoktorija egy jelentéktelen határidőnapló másodkiadása), nincs idézettsége, nincs fajsúlyos külföldi publikációja, idegennyelvű is csak olyan, amit a kollégáival fordíttatott, akiket később ezért hálából kirúgatott. És nincs egyetlen védett doktorandusza sem. Szabó továbbra is egy nagy nulla, a “megfelel” minősítés egyszerűen nem iaz.

 13. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Szabó álnéven nemcsak olvassa, hanem szerkesztgeti is az Orbán takarodj! lapoot.
  Szabó összeállt a szocikkal és Bajnaival Orbán ellen.
  Állítólag megígérték neki, hogy MAB elnök lehet náluk, ha ad elég anyagot Orbán és Balog ellen.

  • Ginger Cat said

   Szabó fel se bírja emelni a vízfejét a facebookról. Most épp az Ili Suli-t kommentelgeti. Innen is látom, mert csupa nagybetűvel írja: “ORBÁN ÉS RABLÓBANDÁJA TAKARODJ!!!” Kattintsatok az oldalra, ott van Szabó szövege.

   • Black Cat said

    Szabó kinyitotta az ablakot szellőztetni amig vacsorázni ment. Észrevétlenül beugrottam az ablakpárkányról a szobába és amíg kiment zabálni a konyhába tanulmányoztam képernyőt. Az Ili Suli volt megnyitva csupa gyurcsányos és orbános képek. Pl. Dosztojevszkij “Félkegyelmű” és Dosztojevszkij “Ördögök” című műveinek boritolapja mind Orbánnal voltak illusztrálva. Szabó “Kulcsár József” álnéven ezt pötyögte be az oldalra: “ORBÁN TAKARODJ ÉS VIDD MAGADDAL A HAZUG, RABLÓBANDÁDAT IS !!!!
    ŐSZINTESÉG ÉS TISZTESSÉG legyen úrrá e világon!”

   • szabó a miniszterbuktató said

    Balog igazi idióta (persze nem dosztojevszkiji értelemben vett Miskin herceg) mer kitüntette Szabót.
    Szabó méág magasabbra vágyik, ezért hátba támadja Balogot és meg akarja buktatni Orbánt is.

 14. historiker said

  Veszélyben a Károlin a történettudományi DI. Meghalt Belényi Gyula törzstag. Kun Miklós, a Béla unokája pillanatokon belül betölti a hetvenet.
  És végzett doktorandusz sehol.
  Az IDI sorsára fog jutni.
  Hacsak Fráter Olivér be nem veti Kövérhez fűződő kapcsolatait.

 15. supersquirell said

  A Károlin minden doktori iskola MEGDÖGLIK. Az Irodalomtudományit Balla Péter és Szabó András sajátketzűleg OKIRATHAMISÍTÁSSAL, KÉNYSZERÍTÉSSEL buktatták meg.
  Az ÁJK doktori iskolája is megbukott, pedig ott volt Cservák a féreg, aki feljelentette az államfő Schmitt Pált.
  Most meg Szabó a köztörvényes gengszter benne van a MAB-ban.
  És bedől a történettudományi doktori iskola.
  HI-HI-HI-HA-HA-HA!

 16. dunántúli teológus said

  Ma este Steinbach püspök szavait lehetett hallani a Ráday 28-ban.
  A sok hiteltelen és hitnélküli leszerepelt figura után egy hiteles: Steinbach püspök!

 17. dunántúli teológus said

  Itt van a link is!
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/2170/

 18. szabó a miniszterbuktató said

  Szabó András a mocskos rágalmazó és intrikus mindent megtesz Balog és Orbán megbuktatására.

  • Hátulról lesből támadó said

   A Károlin már többször is bizonyította, hogy egyetlen területen profi: az észrevétlen puccsokban. Több dékán, rektor, főtitkár, gazdasági igazgató megpuccsolásával dicsekedhet. Ha a hírek igazak, már Tepsit is megfúrta. Tepsi már mindenkinek kínos, még Bölcskeinek is.

 19. Judge said

  Szabó nyugodtan megfúrhatja Tepsit, mert már le van leplezve, bűnössége be van bizonyítva. Már csak idő kérdése mikor kattan a kezén a bilincs. Másnak kaparja ki a gesztenyét a tűzből. Ő maga soha többé nem lesz dékán, még akkor se ha a sógora lesz a lelkészi elnök.

 20. Kugelschreiber said

  Tény, hogy Szabónak ma sincs védett doktorandusza, 4 évvel a témavezetéslopásai után. A publikációi szűkösek, gyatrák, a kutya se hivatkozik rá. Semmilyen tekintetben nem felel meg még a törzstagságnak sem. Hogy ülhet akkor a MAB felülvizsgálati bizottságában. Ez az idióta Balog soha semmiről nem tájékozódik? Csak aláír? Pont olyan buta és seggnyaló, mint a Plagi Bácsi.

 21. szabó a miniszterbuktató said

  Balognak annyi esze van, mint egy betanított esztergályosnak.
  Ezért tartja nagy tudósnak azt a Szabót, aki Bahtyinról és Lotmanról – ahogy megírta a nagydoktorijában (!!!) – Szitártól és Hanságitól hallott először.

 22. józsef attila díjas fűzfapoetessza said

  Ma Ludvig teszi csúffá József Attilát,
  aki nemcsak a hangjától, hanem horrorisztikus külsejétől is okádni akar, megteheti az interneten is.

 23. hugyos józsi said

  Bagdy nyanyó keresztyén meditációt tanít a tanároknak jó pénzér.
  A Röfi már magától mediál és meditál jezsuita módra, ő is Bagdy nyanyótól tanulta

  • Wistmanwoodos jezsuita said

   Röfi fél lábbal már a börtönben van. Bagdy Banyát sajnos nem viszi magával, mert neki valószínűleg nincs köze a wistmanwoodos bűncselekményekhez, amiket az álszent jezsuita Röfi ügyvédként fedez. Bagdy Banya legfeljebb látogathatja a börtönben Röfit és a látogatások során kiképezheti a börtönjátszmákra. Röfi ott a tranzakcióanalízist a nehézfiúkkal élesben gyakorolhatja 🙂

   • Bécsi út környéke said

    Nem értem, hogy a reformátusok mért pont egy jezsuita ügyvédet választottak. Vagy azt akarjátok mondani hogy Bagdy professzor ajánlotta be Ballának Röfit? Pont egy ilyent aki a komcsi titkosszolgálattal paktál? Lehet hogy Bagdy professszor asszony is ügynök volt? A kora alapján lehetett…

 24. historiker said

  Megint egy vendégkonferenciát rendeznek a Reviczky utcában.
  Ápr. 17-én lesz a Polgárosodás a Monarchia idején. Bánság.
  Az előadók között EGYETLEN KÁROLIS VAN: Gergely András.
  A többi az ELTÉ-ről, Zentáról, akárhonnan.
  A Károlin csak a bunkó barmok vannak, azok még vakogni se tudnak.
  Igaz, Szabó, igaz, Ludvig???

 25. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog meg akarja fojtani a vidéki egyetemeket h minél többet adhasson kedvenc idióta rablóinak Szabónak Ballának meg a 40 rablónak-.
  http://jozanparaszt.info/cikkek/magyarorszag/halalra-vannak-itelve-a-videki-egyetemek.html

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: