Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Rekordkeeping and Data Supply at the Károli University (Iratkezelés és adatszolgáltatás a Károlin)

Posted by karoligaspar - április 21, 2013

Szerző: Abraxas

A Károli iratkezelése rendkívül praktikus. Vagy nem kapnak a dokumentumok iktatószámot, vagy hamis iktatószámot kapnak (ld. Zsengellér-jelentés, 6.o. utolsó előtti bekezdés: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/). Így azok tetszés szerint csereberélhetők, visszamenőlegesen átírhatók. Probléma legfeljebb adatszolgáltatásnál fordulhat elő, amikor a Károli felelős vezetője nem emlékszik, az irat melyik változatát küldte el korábban a hatóságnak. Az alábbi dokumentumok példáján. Ez valójában azonos egy darab irat – két változatban. Négy PhD-fokozatra való felterjesztésről van bennük szó, azonos szöveggel, dátummal, aláírással. Az egyetlen különbség, hogy az egyiken Baranyai Katalin PhD-védése 75%, a másikon 88%. Baranyai pontszáma, mint korábban megírtuk, utólag azért javult fel, mert miután Petrőczi Éva témavezetőként nem tudta rábeszélni a Baranyai-védés külsős tagjait, Vasy Gézát és Márkus Bélát, hogy több pontot adjanak a barátnőjének, Petrőczi férje, Szabó András, dékánként utasította a titkárnőt, Demes-Kőfalusi Krisztinát, hogy srófolja fel a pontszámot: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2009/12/19/another-petty-error-egy-masik-piti-ugy/ A Budapest VIII. kerületi Rendőrkapitányságra még a 88%-os eredményt küldte el a Károli nevében Balla Péter rektor megbízásából dr. Hock Gyula, a pincérmemóriájú ügyvéd, a BRFK-ra viszont már a valósat, a 75%-ot.

Külön hab a tortán, hogy míg más doktori iskolákban a felterjesztéseket professzorok, iskolavezetők írják alá, ebben az esetben az adminisztratív ügyintéző volt a felterjesztő. Demes-Kőfalusi, hogy aláíró személyként magát egy magasabb státuszba játssza át, egy nem létező szervezet – “KRE BTK Kari Doktori és Habilitációs Iroda” – vezetőjének adta ki magát. A Zsengellér-jelentésből kiderül, hogy a Kari Doktori és Habilitációs Tanács 2009. március 27-én, az aláírás napján még nem létezett. 2009 június 2-án azért ült össze a doktori iskola vezetősége, hogy ezt létrehozzák. A Zsengellér-jelentésből az is kiderül, hogy a szervezetet elfelejtették létrehozni, csak a tagjait választották meg, azaz egy nem létező szervezet tagjait (Zsengellér-Jelentés, 7.o.5.pont). Kőfalusi tehát egy nem létező szervezet nem létező irodájának nem létező vezetője volt. Aláírási joga persze létező személyként, fapados adminisztratív ügyintézőként sem volt. A nyomozás során Kőfalusi állítólag azt hazudta, hogy azért volt kénytelen aláírni, mert hivatalos személy aznap nem volt jelen, és az irat továbbítása “sürgős volt”. Csakhogy Szabó András hivatalos személyként, dékánként és az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanács elnökeként, még aznap el is fogadta és alá is írta a felterjesztést. Még az sem mondható, hogy Szabó korábban hazament, mert az elfogadás nem előzhette meg a felterjesztést. Szabó András tehát egy hamis tartalmú, nem létező funkciójú, aláírási joggal nem rendelkező személy felterjesztését hagyta jóvá. Mint ismeretes, a MAB a 4 fokozat közül 3-at visszavont. Szabó András okirathamisítását főügyészségi végzés állapította meg: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/04/03/stinker-in-the-poultry-yard-goreny-a-tyukudvarban-3/ Szabó András ezek után nem a vádlottak padjára került, hanem a tájékozatlan Balog miniszter jóvoltából a MAB-ba – ítélkezni mások felett: http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

BaranyaiK88%.1BaranyaiK88%.2BaranyaiK75%.1BaranyaiK75%.2

 

A Károli sajátos, okirat-hamisítással felérő iratkezeléséről korábban maguk az érintettek, Katka és Réka, az Angol Tanszék titkárnői is posztoltak ezen a blogon, amiért egyiküket kirúgták, a másikukat majdnem: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/02/26/lets-take-action-mentsuk-meg-katkat-es-rekat-szabo-andrastol

Fenti dokumentumokat a blog tényfeltáró munkájára összegyűlt adományokból vásároltunk. Köszönet a nagyvonalú segítségért! – A szerk.

108 hozzászólás to “Rekordkeeping and Data Supply at the Károli University (Iratkezelés és adatszolgáltatás a Károlin)”

 1. meglátásunk szerint said

  Demes-Kőfalusi akkor sem irhatta volna alá a felterjesztést, ha lett volna Doktori és Hablitációs Iroda. Mindig az iskolavezetőnek, a felelős oktatónak kell aláírnia.
  Az ELTE BTK-n csakugyan van Doktori és Habilitációs Iroda, vezetője Szávai László. Annak a Szávai István HÖK-ös országgyűlési képviselőnek a testvére, akiről egy péniszpumpás kép kereng az interneten. Ő volt korábban a kari HÖK vezetője (“Pistának jó lesz”), de állásba juttatta Dezső Tamás dékán segítségével a testvérét.
  El tudja valaki képzelni, hogy a MAB – még a mai lezüllött állapotában, a köztörvényes bűnöző Szabó Andrással feldúsítva is – elfogadjon érvényesnek egy olyan felterjesztést, amelyet Szávai írt alá.
  Kizárt dolog.
  Csak a károlis primitív böszme bunkók képesek ilyen primitíven csalni.

  • jobbikos said

   A Károli pont olyannyira a kezünkben van, mint az ELTE. Sőt jobban is!
   Hegedűs lelkész megmonta a sogorának annak a balfasz Ballának h kuss a bajtársakkal!
   Mi is benne vagyunk a HÖKbe és minden egyébbe is.
   Pl aKőfalusi vagy hogyhiják krisztina ilyen olyan testrészeibe

  • petrőczi a latinizmustanár said

   Aztán ott volt a primitiv prosti Ludvig is, h ő nem kérdez a Cs. Szabó nemi életéről! Ő volt az úgynevezett témavezető. 0 magyar szakkal!

   • Tárgyilagos said

    Nekem mindegy, miről kérdezte Petrőczi Baranyait. Számomra nem ez a kérdés. Hanem hogy mit keresett a vita után a döntéshozatalnál a bizottságban Petrőczi? Témavezető nem lehetett volna jelen. De Petrőczi nemcsak jelen volt, hanem kitaposta Vasy Gézából és Márkus Bélából a 3-ast. Különben Baranyai a Károlin is megbukott volna. Valahol van a minőségnek is egy alsó határa, amit lefelé nem lehetne átlépni. De Baranyai átlépte. Erre Petrőczi, Baranyai barátnője, ún. témavezetőként kényszerítette a bizottság külső tagjait az elfogadhatatlan elfogadására. Majd kevesellte a 75%-ot, és a Demes-Kőfalusi nevű ribanccal átjavíttatta a 75%-ot 88%-ra.

 2. kálomista hazugságok said

  Április 24-én, 25-én tanácskozik a Magyarországi Református Egyház zsinata. Júniusban pedig az egyetemes.
  http://www.reformatus.hu/mutat/zsinat-mar-aprilisban/
  Az e heti a lelkészek szolgálatáról és jogállásáról szóló törvényt tárgyalja.
  A felvezető szerint leginkább a cigánypasztorizációról szóló vitát várják.
  Megértjük. Tudni akarják minél előbb, MENNYI LÓVÉT csatornázott ki Balog Zoltán EMMI miniszter és Hold utcai lelkész az anyaszentegyháznak.
  A cigányokat ugyan látni se akarják, na meg büdösek is, úgy hírlik, de az ÉRTÜK KAPOTT PÉNZT HŐ SZERELEMMEL VÁRJÁK.
  Ide a lóvét és tűnjön a Gazsi! – ahogy egy sziporkázó humoráról híres zsinati tag szokta mondani.
  Aztán még kitüntetgetik egymást – van miért – és tárgyalják a MRE felsőoktatásról szóló 2007. évi III. törvény esetleges módosításait.
  Mi van, testvérek,
  Nem elég az a bűncselekményáradat, ami a Károlin zajlik?
  A rablások, okirathamisítások Szabó András, Balla Péter és Kovács Barnabás által véghezvitt garmadája?
  A Wistmanwood sorozatos arcátlan törvénysértései?
  Még közelebb akarjátok vinni a Károlit a Csillag börtön homokozójához?
  Áldás és békesség helyett ÁTOK ÉS GYILKOLÁS? – ez a jelszavatok?

  • Börtönőr said

   Meneteljetek csak. De ne álljatok meg a Csillag börtön kapujánál, hanem kerüljetek beljebb. Rátok fogjuk csapni az ajtót előbb-utóbb, bűnözők!

 3. réti pipitér said

  Jó helyen lesztek, ott követtétek el bűncselekményeitek egy részét, pl. Máészáros Marcipista álnéven való doktoráltatását.
  Igaz, Fried? Igaz, Páljóska?
  Aki abban reménykedik, hogy május 6-án megkapja érte a jutalmát KSZE-től és akadémikussá választják. (??)

  • Gálferences barátja said

   Ahhoz még nekünk is lesz egy-két szavunk. A SZTE BTK vezetése semmivel se különb, mint a Károlié. Páljóska jegyezte ellen az összes hamis dokumentumot Mészáros védésével kapcsolatban. Be fogjuk szerezni és nyilvánosságra hozni a tucatnyi Pál-aláírást Mészáros-ügyben a hozzájuk tartozó dokumentumokkal együtt! Rajta vagyunk a témán!

 4. Curious said

  Én csak azt nem értem, hogy ezek az ordító okirathamisítások hogyhogy nem tűntek fel Szabó András dékánnak? Szabó nem vette észre, hogy a titkárnője terjesztette fel a fokozatokat? Hogy fogadhatta el, hogy írhatta alá? És azt se vette észre, hogy aznapi a felterjesztés? Dékánként és EDHT elnökként is felelős volt már magáért az okirathamisításért is. De hogy még alá is írta? és még ugyanazon a napon?

  • szabó fan klub said

   Édes kis naivám!
   Szabó András adta a PARANCSOT AZ OKIRATHAMISÍTÁSHOZ, ANTEDATÁLÁSHOZ, MINDENHEZ!
   Amit nem saját kézzel PROPRIA MANU követett el, azt ezzel a Kőfalusi-Demes nevű ringyóval követtette el.
   Aki mellesleg nemcsak aláírásra használta a kezét, hanem a dékáni slicc gombolgatására is!

   • Jewelry said

    A riherongy Demes-Kőfalusi azért kapott a havi 180 ezres nettó fizetésén felül még havi nettó 60 ezret hogy Szabó kényére tegyen. A Zsengellér jelentésben az áll hogy a törvénytelenségre kapott utasítást meg kellett volna tagadnia, de esze ágába se volt megtagadnia. Szabó akármit parancsolt, okirathamisítást vagy orális szexet a ribanc azonnal kész volt rá, az össznetó 240 ezerér havonta. Akkor még professzorok se kaptak annyit.

   • Police007 said

    Demes-Kőfalusit kihallgatta a rendőrség. Megkérdezték tőle, hogy valóban mindent végrehajtott-e amire Szabó utasította vagy előfordult hogy megtagadott valamit. Mire ő büszkén válaszolta hogy Szabótól sohase tagadott meg semmit, mindenben alávetette magát az akaratának. Sarkítva ez azt jelenti, ha Szabó arra utasította a ribancot hogy írjon alá hivatalos dokumentumokat, akkor aláírta, ha arra, hogy szopja le a dékán urat, akkor leszopta.

   • Secretary said

    Ez a szó szoros éretlmében így volt. Amikor néhány idősebb főleg nyugdíjközeli titkárnő fellázadt, mér kap a 30 éves Demes-Kőfalusi kétszer annyi lóvét, kint a 60 évesek, a titkárnők gyöngye azt válaszolta, hogy ő kétszer annyit dogozik. Az ő fogalmai szerint talán lehet azt munkának nevezni amit csinált. Hermann a seggét fogdosta és mélyen alányulva nemcsak azt. Nem mondom hogy élvezte de eltűrte. Nem ütött a kezére még csak el se húzódott. Ez 2007 nyarán amikor az összes adminisztratív dolgozó a nagyteremben lett elhelyezve elég feltűnő volt. Hermann állandóan együtt “dolgozott” Demes-Kőfalusival aki akkor már férjnél volt, de már az esküvő előtt 10 évvel együtt élt a pasijával. Tehát nem a párválasztás korát élte.

   • Tárgyilagos said

    Az Hermann volt. De nem Szabó András. Szabó András mindig nagyon diszkréten és szolidan viselkedett nők jelenlétében. Sose csípett senkinek a hátsó felébe. Legfeljebb bámulta Kriszta köldökét de az is csak azért volt mert a luvnya folyton csupasz hassal járt. Úgy ment oda Szabóhoz papirokat aláiratni, hogy a meztelen hasát hozzádörgölte a szakállához. Állandóan cukkolta.

   • ZsoltCsaba said

    De a havi 60 pluszpénzt nem Hermann járta ki a luvnyának hanem Szabó. Pluszpénzér pluszszolgáltatás jár vagy mi. Egy kis okirathamisítás, egy kis szex stb.

   • Celsus said

    Nem biztos hogy Szabó András utasította a kurvincát a pontszámok átírására. Szerintem Petrőci siránkozta ki nálaa kebelbarátnőjének. Kurvinca pedig arra számíthatott, ha önszorgalomból is buzog, nemcsak utasításra, még több pluszlóvét kap.

   • Kataszidónia said

    A Demes-Kőfalusi egy pénzéhes dög volt. Egy tízesér az anyját is kinyirta volna, nemhogy pontszámokat ne írt volna át. Ez volt a legkevesebb. Szerintem ő maga ajánlotta Petrőci tanárnőnek hogy megvigasztalja Baranyai Banya lebőgéséért.

   • Admin said

    Kriszta rendes lány volt. Mindenre Szabó utasította, kényszerítette, zsarolta. Kriszta nem tehet semmiről. Egyszerűen félt Szabótól.

   • Faszállító Tutajos said

    Hát hogy konkrétan kinek a keze gombolgatta Szabó sliccét azt nem tudnám megmondani, de gombolgatták. Van aki azt mondja hogy a ribanc Demes-Kőfalusi gombolgatta, de van aki szerint Szabó saját maga, mindenfélét igérgetve DKK-nak ha fölállitja. Ez állitólag egyszer se sikerült bár számos kisérletet tettek rá.

  • Jewelry said

   Engem nem érdekel hogy ki kinek a sliccét gombolgatta, a Kőfalusi nevű lotyó a Szabóét vagy Szabó a Kőfalusi nevű lotyóét. Egészségükre. Engem csak az érdekel mit keres egy ilyen pontszámhamisító a MAB felülvizsgálati bizottságában.

   • Más is kurva nemcsak én said

    A körmöcbányai táncdal refrénje megint az igazságra tapint rá. Nemcsak Kőfalusi ringyó, hanem a református egyház és főként annak a vezetője, Bölcskei. Be is vallotta Vári okos kérdéseire a Mancsban, hogy lóvéért fújja a szószékről a hátszelet a kormánynak. Sőt, azt is hozzátette, hogy fújná ő még telibb pofával is ha többet látna abból a lóvéból. Erre Lázár felajánlotta neki, hogy a kormány kifizeti helyette a devizaadósságát. Mi ez ha nem leboltolás egy prostival?

   • Hátszél és vitorla said

    Pontosan ezt mondta el Jakab Attila vallástörténész is egy interjúban mostanában, hogy a két vezető egyház, a katolikus és a református prostituálódott. Olyan közel került a kormányhoz, pontosabban már benn van az ánuszában, hogy közben elszakadt a társadalomtól: https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=2a74e7b97a&view=att&th=13e3b8186444300f&attid=0.1&disp=inline&realattid=file0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9ydPr23QtzYgeREuI7fwXC&sadet=1366844005272&sads=N1XCv4zHgrNq7vPnPx8cujYFuA4

   • Historiker said

    Ismerem az írást és a szerző többi írását is. Nagy koponya, egészen kiváló gondolkodó. Jellemző a hazai viszonyokra, hogy egy ilyen ember munkanélküli. 😦

   • Keresztyén erkölcs said

    Nemcsak az jellemzi a magyar viszonyokat, hogy egy nagy gondolkodó munka nélkül van, hanem az is, hogy az üresfejű Balla, akinek ócska könyvét épp Jakab leplezte le, rektor lehet egy egyetemen. De még ezt is felülmúlja az alkoholtól felduzzadt fejű, pénzéhes és szexmániás Bölcskei, aki a második legnagyobb egyház vezetője lehet ezekkel az adottságokkal, azaz primus inter paris. Ez minősíti az egész egyházközösséget.

   • petrőczi aq down-kóros said

    A kurvinca hizelgő a mocskos kurva Demes Kőfalusira Persze olyan orbitálisan bűzlő p.ja még neki se volt mint Ludvignak

 5. kakukktojás a Károlin said

  A Károli BTK Doktori És Habilitiációs Tanácsának tagjai a KRE honlapja szerint:
  Gergely András – elnök
  tagok: Fabiny Tibor, Hermann Róbert, Kurucz György, Pritz Pál, Szakály Sándor, Tőkéczki László.
  Hogy lehet Tőkéczki a Károlin a DHT tagja, amikor nem áll munkaviszonyban a Károlival?
  Mivel az ELTÉ-vel áll munkaviszonyban. Lásd:
  http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=6062
  Vagy mióta Szabó András a MAB felülvizsgálati bizottságának a tagja, a Károlira SEMMIFÉLE TÖRVÉNY NEM VONATKOZIK?
  MAJD A SZABÓ ELSIKÁLJA, MEGOLDJA?
  Ismerjük Szabó András bűnöző potenciálját, a kényszerítéstől a pedofilián keresztül a rablógyilkosságig minden belefér.
  Vagy Tőkéczki nevével egyszerűen visszaéltek???
  Jelentjük a MAB-nak!

  • Vasember said

   Nem kakukktojás. A KDHT-ba mindig kellenek kültagok. Korábban Mädchen für alles Eisemann, a másik Tolnai-seggnyaló Hargittay, a debreceni Dobos Pista is benne volt az IDI tanácsában. Dobos gyorsan kihátrált és tán már KSZE mindenes cselédje Eisemann is megunta, hogy folyton a rendőrségre kellett járnia Mészáros csalása miatt. Eddig csak tanúként hallgatták ki, valszeg nem akarta megvárni míg gyanúsított lesz.

   • Mädchen für alles Eisemann said

    Biztos nem akarja megvárni KSZE mindenes kiscselédje, hogy tanúból gyanúsított legyen 🙂

   • Eppur si muove said

    Még lehet. A Fővárosi Főügyészség állandóan leállítja a Szabó-Balla-Mészáros ügyet, de az mégis még mindig mozgásban van. Mindig újrakezdik valakik nem hagyják szőnyeg alá söpörni Eisemann sarát.

 6. Kun Miki said

  Sérelmezem nagyapám nevének betiltásá. Szégyellje magát az akadémia elnöke és Orbán Viktoe!

  “Kun Béla nem javasolt MTA BTK-T/1833-3-1/2012 Szociáldemokrata, majd kommunista újságíró (1886–1939). A Kommunisták Magyaror-szági Partja egyik megalapítója, a Magyarországi Tanácsköztársaság vezető személyisége, külügyi és hadügyi népbiztosa. Neve közterület elnevezésére nem használható, mivel a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 14. § (2) bekezdése szerint XX. századi önkényuralmi politikai rendszer megalapozásában, és kiépítésében vett részt.”

  http://mta.hu/data/cikk/13/13/63/cikk_131363/Onkenyuralmi_nevek_egyesitett_tabla.pdf

  • Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

   A Hegedűs család Balla Péterrel együtt teljes mellszélességgel kiáll Kun Béla mellett.
   Kun Miklós református testvérünk közreműködésével istentiszteletet tartanak a Szabadság téri Hazatérés templomában Kun Béla elvtársunk és testvérünk áldott emlékére!

 7. dunántúli teológus said

  Majsai Tamás cikksorozatot indított a Galamuson a református egyház fasizálódásáról.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=205660:a-nincs-uegy-ekklesioanatomiai-eszrevetelek-a-hegeds-uegyrl-iiii&catid=9:vendegek&Itemid=66

 8. filológus said

  Kiváncsi vagyok, Majsai úr mikor tér rá a Károli fasizálódására.
  A habzó szájú fasiszta Hegedűs Lóránt sógora figyelteti a Wistmanwooddal a kollégáit.
  Szabó András, Hansági sorra követi el a bűncselekményeket.

  • Jobbikos said

   Balla mélységesen titkolja a Hegyedűs rokonságot. Ezért bujkált az apósa temetésén, nehogy lefotózzák. A ravatalozóban az oleanderek mögé, a temetési menetben a nála magasabb fiai mögé. Nem akarja rontani a püspökválasztási esélyeit a jobbikos rokonsággal. És főleg nem akarja magát kompromittálni az izraeli szövetségesei előtt, akik a Wistmanwoodot a rendelkezésére bocsátották hatalma megszilárdításához. Balla már rég elárulta a Hegedűs-családot, elárulta a nemzetet, a magyarságot, már csak egy számít: megtartani és növelni a hatalmát egy esetleges püspöki kinevezéssel, és mindezt az izraeli-ballibsi Wistmanwood segédletével. Balla egy haza- és nemzetáruló.

 9. Puzsér Róbert fan said

  Nagy találgatás folyt, hol végzett Puzsér Robi.
  Robi annyira gyűlölte a Károlit, ahol végzett, hogy inkább hagyta, hadd élcelődjenek azon, h diplomája sincs, mint hogy elvállalja ezt a csakugyan vállalhatatlan egyetemet, ahol Szabó András állandóan üldözte és mocskos zsidónak nevezte, Petrőczi Éva pedig simogatta. Nem tudom, melyik a rosszabb.
  Most kiderült a dolog, egy balfasz rajongó leleplezte a titkot.
  http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__3231774-puzser-robert-melyik-egyetemen-vegzett
  Innen üzenem a balfasz rajongónak, hogy nem “irodalom és történelem” szakon végzett a Robi, hanem “magyar nyelv és irodalom és történelem” szakon.

 10. régi magyaros said

  Én is emlékszem, amint a Szabó habzó szájjal üvöltötte: Kicsinálom ezt a rohadt zsidót. Tűnjön innen!
  Aztán nagyon megszorongatta és megalázta az első irodalmi szigorlaton, de Robi állta a sarat.

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   Én még életemben nem láttam olyan fanatikus zsidógyűlölőt mint a Szabó.
   Ahogy átkozza őket! És hogy ő nem hagyja…
   Meg ő feljelenti…
   Kálmán C. György vajon tudja, hogy őt Szabó jelentette fel ak Akadémián.
   Azért nem lett szegényből nagydoktor.
   A Szabó meg az a gyűszűnyi estével és a világnagy aljasságával

 11. Melinda said

  Szabó András azzal védekezett a Zsengellér-vizsgálatkor, hogy ő az egyetem érdekében hamisítgatott okiratokat, hogy meglegyen az akkreditáció. Ezt is kommunikálta kifelé mindenkinek, a halgatók felé is, bár a hamisítást finomabban fejezte ki.

  A fenti dokumentum egyértelműen azt bizonyítja, hogy hazudott. A 75%-kal éppúgy meglett volna a cél, fölösleges bűncselekmény volt a pontszámot meghamisíttatni. Nagyon úgy tűnik, hogy Szabó András nem az egyetem érdekében követett el bűncselekményeket, hanem saját személyes hiúsága miatt. A felesége hiúsága csak a saját egoizmusának a meghosszabbítása.

  • régi magyaros said

   Egyetértek, csak túlságosan finoman fogalmaztál.
   Szabó András egy sátáni figura, akinek a bűnözés maga örömet okoz, lásd hamistanúzásai a bíróságok előtt, Szigeti Lajos, Bolyki János, Szilágyi Ferenc stb. halálba kergetése.
   Az IDI-vel kapcsolatban is meg akart alázni kitűnő embereket. Azt h nála 1000szer különbeket, azér nem mondom, mer már a gimiben szóltak, hogy a 0-val való szorozgatásnak 0 az eredménye

 12. goedel macskája said

  Szegedről egyre több rossz hírt hallani.
  Kilóra megvett kari tanács_ korrupció mindenütt.
  Olvassátok el ezt!
  http://www.delmagyar.hu/szte/galambos_gabor_kilora_vettek_meg_a_kari_tanacs_tagjait/2330244/

  • Szegedi Kolléga said

   Lesznek még rosszabb hírek is Szegedről. Beszerezzük a Mészáros-féle csalás összes szegedi dokumentumát. A SZTE az egyik legkorruptabb intézmény, a belőle kivált Gál Ferences HF-val együtt. Méltó párja a Károlinak. Nem véletlen a sok perszonálunió, a közös jogászképzés, Cservák és sok más szegedi oktató károlis alkalmazása, vagy a fordítottja, Hansági kooptálása a szegedi doktori iskolába, hogy Mészáros MarciPista védését valahogy tető alá hozhassák odaát.

   • dumb and dumber said

    A Károli megint indít egy gagyi képzést. Idegennyelvi műfordító és szakfordító, két nyelvre 4 félév, 1 nyelvre 3 félév.
    Oktatás levelező, kéthetente (!!!) péntek-szombat.
    Jelentkezni június 30-ig.
    Aki pénzt akar adni idiótáknak 0 tudásért, az jelentkezzen!

 13. szkizo dad said

  Szabó még mindig nem újított posztot a szarszínű blogján.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/04/veszpremi-evek.html
  Még mindg arról olvashatunk, hogyan járt le Szabó Veszprémbe, mennyi ideig tart az út, lefényképezi az épületet, a szobát, amit a retkes pi@..jú Ludviggal büdösített be.
  Szabó igazi anális típus, csak a mindennapi léte primitív materiális tényeiről tud firkálni: mit evett, mit okádott ki, hol töltötte förtelmes életének érdektelen napjait.
  Ludvig érdekesebb a tízunokás retkes luvnyát a téboly mocsárfénye lengi körül

 14. szegedi halászlé said

  Itt van Galambos lemondólevele
  http://szeged.hir24.hu/szeged/2013/04/24/lemondott-galambos-gabor-az-szte-pedagoguskepzo-kar-dekanja/

 15. filológus said

  Majsai nagytiszteketű úr lesújt Bogárdira, Bölcskeire, a zsinatra.
  Olvasgatjátok ott az Abonyi u. 21-ben?
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=205926:a-nincs-uegy–ekklesioanatomiai-eszrevetelek-a-hegeds-uegyrl-iiiii&catid=9:vendegek&Itemid=66

 16. law and order said

  A Károliról is szó van megint
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=205933:a-reformatusok-egyeteme&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

  • Wistmanwood said

   A Károli megérdemli a rivaldafényt. Ritka találékonyságra tett tanúbizonyságot a Wistmanwood bevetésével. De a Wistmanwood is megérdemli. Még több reklámot a cégünknek! Sok-sok hasonló megbízást akarunk más egyetemektől is! Hívjanak minket, jövünk!

 17. lelkipásztor said

  Nem durva dolog professzor testvérünk lakásában videozni?
  Na meg pláne a tudtán kívül?
  Hol tanulta ezt Balla Péter rektor, az Újszövetség professzora?
  Az Újszövetségből?
  Az Ószövetségből?
  A Kátéból???

 18. Jeusita iskola said

  Nagy Gábor László ügyvéd, aki a titokban készült videót a bíróságra beterjesztette, a jezsuitáknál tanult. Vajon valóban erre nevelték? Nézzünk egy kicsit körül katolikuséknál. Kitűnő alkalom erre egy beszélgetés az Alexandra könyvesházban a Nyugatinál hétfőn délután 6-kor. Aki tudja, hallgassa meg, érdemes:
  https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=2a74e7b97a&view=att&th=13e4097095a2f004&attid=0.1&disp=inline&realattid=file0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9ydPr23QtzYgeREuI7fwXC&sadet=1366899922265&sads=iwCDnL115znhhqsUbhOpSpxZO3M

 19. Refisek said

  A debreceni refiben rendszeresen olvassuk ezt a blogot. Van egy ismerősöm, aki Sárospatakra jár, ott is olvassák. Igaz hogy egyik tanárunk megfenyegetett hogy ne olvassuk, mert akit rajtakapnak azt kicsapják. De sokan olvassák ennek ellenére. Hitelesnek tartjuk, sokkal hitelesebbnek, mint a püspökünket, aki a szúszéken egyfolytában politizál. Természetesen érdekből, és nem meggyőződésből. A szüleinktől tudjuk, hogy Bölcskei a komcsi időkben komcsi besúgó volt. Hát így higgyünk neki!

  • Bloggerkaresz said

   Csak az érintett károlis gazemberek állítják a blogról, hogy mocskolódó, lejárató. Ezt némely körökben meglepően sikeresen. Így pl. a magyar narancsos Vári is beszopta, mint azt az egyik fb-os megjegyzése bizonyítja, mert ő a csaló Mészáros és a szervilis Bene haverja, és ők kimosták az agyát. Pedig tudnia kéne már csak a feltett dokumentumok okán is, hogy ami ezekben a posztokban van, az mind igaz. Legfeljebb néha a kommentelőket ragadja el az indulat.

   • Narancsgyuri said

    Dehogy szopta be, csak teszi az eszét. Ő is ír a blogra, a Bölcskei kapzsiságát kigúnyoló posztot pl. ő írta. És ami a Narancsban megjelenik, az ugyanolyan szellemiségű csak a kommentek nem durvítják el, mint néha itt.

   • Újreformátus said

    És amit nem ő ír csak ő publikál, az is ugyanilyen szellemiségű:

    http://magyarnarancs.hu/konyv/a_jobbhatved_-_tokeczki_laszlo_tortenesz_palyakepe-65234

   • historiker said

    Ez a cikk nagyon jó, minden lényeges tény benne van, az értékelésével is egyetértek.
    Tőkéczki egy mindenre képes karrierista – Pándi-boyból a szellemi védegyletig.Látens (?) homoszexuális. A Böszörményi úti gyülekezetben presbiter, itt a banyák mindenáron meg akarják nősíteni, de szemmel láthatólag csak a horthysta szellemiségű fiatal fiúkra izgul fel.
    Majsai mai cikkében briliánsan jellemzi őt is, mef a szintén önhitt akarnok Bogárdit is, akivel most együtt nyomulnak a következő választásokra.

   • Ez a cikk és Majsai nagytiszteletű úr briliáns elemzése együtt nagyon jól jelzi azt a szerepet, amit Tőkéczki egyedül és Bogárdival együtt kíván játszani. Szervezkedés zajlik a Böszörményi úton, bevonták Kósa akadémikust is, bár neki egészsége aligha engedi, hogy komoly szerepet játsszon.
    Elég vicces, hogy Bogárdi (és uszályában) Tőkéczki dupla árulással GYŐZI LE BÖLCSKEIT.
    Tőkéczki először cserbenhagyta a Hegedűs klánt és hisztérikus fideszezésbe fogott Bogárdival együtt. Úgy tűnik, együtt Bölcskeivel, de most hátulról beelőzhetnek.
    Ami Bogárdi teológiai kvalitásait illeti: SIRALMAS.
    Amit előadott a Káté 80. kérdésével kapcsolatban, az a legbárgyúbb tiszántúli ostobaság. És ahogy előadják magukat! Mintha nem is Európában lennének, hanem az Etelközben.

   • ki itt a mocskolódó? said

    Az államot pénzért fejő III/III-as spicli Bölcskeinek milyen jogai vannak nyüszíteni?
    Semmi, Guszti minél többet ugatsz annál többet foglalkozunk veled.
    És az neked lesz rossz mindent leírunk rólad amit csak tudunk.
    CZAPP-CZAPP értjük egymást, Bátori/Butykos?

   • Homo-homo said

    Nem látens, hanem valóságos. Csak gyáva ahhoz, hogy nyíltan kiélje. Pláne hogy a református egyház kifejezetten nem csípi a buzikat 🙂

   • Narancsgyuri said

    Vári csak fedésben akar maradni a barátai, Mészáros és Bene előtt, ezért tesz úgy, mintha semmi köze nem lenne a bloghoz. Közben a blog egyik legszorgalmasabb szerzője. Némelyik cikkét duplán írta meg, egyet a Narancsba, egyet a blogra. Nem is tudta álcázni a szerzőségét, annyira hasonlítanak!

   • Leuenbergi Konkordia said

    Vári azt nevezi mocskolódásnak, hogy a blog felsorolja a haverjai bűneit. Nem hiszi el, mert ha nem ítélték el őket, akkor nyilván nem bűnösök. Aki így gondolkodik, az nem egy tényfeltáró újságíró, hanem egy naiv falusi liba. Mindenki tudja, hogy a nyomozást az ügyészsége irányítja. A Fővárosi Főügyészségnek pedig csak egy célja volt: megmenteni Ballát és Szabó Andrást a börtöntől.

   • Sógorok said

    Naná hogy Mészáros uszította rá Várit Bölcskeire. Mészáros le akarja járattatni Bölcskeit és Szabó püspököt is, hogy a saját rokona, Balla legyen a befutó az rgyházi választáson. Mészáros befolyásolja és HASZNÁLJA Várit.

   • Fb said

    Vári a Fb-on vitatta, hogy ő írta volna a blogra azt a posztot, amelyet kicsit komolyabb változatban a Narancsban is megírt. Vári vagy blöfföl, vagy nem. Ha nem, akkor korántsem olyan okos, mint amilyennek hiszi magát és még egy olyan bunkó mint a primitív csaló Mészáros is meg tudja vezetni.

   • komáromi csipkés györgy said

    Az, hogy ki mit állit, engem hidegen hagy., A tények beszélnek: Wistmanwood ráuszitása a kollégára, antedatált jegyzőkönyvek, feljavitott pontszámok. Ezek OKIRATOKKAL IGAZOLHATÓK.
    Még kérdés?

   • Narancsgyuri said

    Engem is hidegen hagy, hiszen mindenki azt mond, amit akar. A narancsban megjelent Bölcskei-interjú és a “Lennék én hátszél, ha lennél vitorla” itt, egy és ugyanazon szerző műve. Vári nyilvánvalóan együttműködik a bloggerekkel, hiszen ugyanaz a célja és a véleménye. Csak Mészáros és Bene révén beépült a károlisok barátai közé, hogy lebuktassa őket. De Mészáros és Bene előtt nem akar lebukni. Tehát tagadnia kell.

   • Újreformátus said

    Ha tudnátok hányan dolgoznak be Johannesnek! Bölcskeiből már mindenkinek elege van. Nemcsak a fél Magyar Narancs, hanem a fél galamus is. Majsai is az egyik blogger, nem akarom leírni a bloggernevét, de én már beazonosítottam. 🙂

   • Beppo Svergini said

    Épp most ért véget Perugiában az újságírófesztivál. A központi téma a tényfeltáró újságírás volt. Ez lehet hogy nem szexi, de izgalmas mint egy krimi.A ma újságírója adatokat gyűjt, elemez és értékel. Ez a blog rengeteg adatot gyűjtött be és publikált, jóval hatékonyabban, mint a rendőrség és ügyészség. Ha Vári nem hiszi, hogy amit itt talál, az hiteles, akkor neki nem fognak többé hinni, mert ő az, aki nem hiteles. Aki ha tagadja a tényeket az olyan mint a strucc, amelyik a homokba dugja a fejét.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Komáromi Csipkésnek igaza van. A tények beszélnek és az adatok. Ez a blog nagyon sok infót gyűjtött össze. Sokkal hatékonyabban nyomoz, mint a rendőrség vagy az ügyészség. Éppen ezért jóval hitelesebb is a szerveknél.

   • Pistának jó lesz said

    A politikusok és a HÖK már régóta tudnak rólad mindent. Még azt is hogy van-e kutyád és hogy kivel fexel le. Ha lépést akar tartani egy blogger vagy egy újságíró Kubatovval és Szávai Pistával, vagyis a mögötte álló Kulcsár Szabóval, akkor szintén listáznia kell, de legalábbis adatokat gyűjteni és kiértékelni 🙂

   • komáromi csipkés györgy said

    Lesznek itt még a blogon olyan dokumentumok is, hogy csak néztek. Több van a tarsolyunkban, mint amennyit eddig kitettünk.
    És tényleg elcsodálkoznátok, ki mindenki segit nekünk.

   • Salute da Perugia said

    Ha a politikusok listaznak es mindent tudnak rolunk, es a Kulcsar Szabo klan is listaz, tudja ki hasznalt udvarlo idezeteket hozzajuk es ki leplezte le oket kritikai irasaikban, akkor nekunk, bloggereknek, ujsagiroknak is lepest kell tartanunk a korral. Gyujtenunk kell az adatokat, feldolgoznunk, ertekelnunk, nyilvanossagra hoznunk. Ez ma mar nem rendorsegi, hanem par excellence ujsagiroi munka. A rendorseg es ugyeszseg nem csinal semmit, ezt be is fogjuk bizonyitani, mert zsebre vannak vagva vagy politikailag instrualtak. Nekunk kell elvegeznunk a nyomozast.

   • prudens said

    Ezt tesszük már évek óta. És jaj nektek, ha kinyitjuk a mappát

 20. svabra said

  Bátori néven jelentgetett Bölcskei lelkipásztor lelkésztársairól és híveiről

 21. ELTÉ-s kolléga said

  Közben megint egy alibikonferencia a Monarchia építészetéről a Reviczky utcában.
  http://reformatus.hu/mutat/8079/
  Egyetlen károlis előadó sincs!

 22. red rat said

  Itt van Bagdy az idióta szenteskedő keresztyén meditációjával.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4519/

  • Bagdy Banya said

   Idióta a mesterkélt üdvözült vigyora is. Ráadásul gusztustalanul nyomul a facebookon, a hirdetéseivel tele van a portál.

 23. ghost writer said

  Ezt megkaptátok!
  Majsai III/III-a.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=206207:a-nincs-uegy-ekklesioanatomiai-eszrevetelek-a-hegeds-uegyrl-iiiiii&catid=9:vendegek&Itemid=66

 24. presbiter said

  Majsai testvérünk nem kispályás. Most aztán meghnézhetitek magatokat kormány lábánál lihegő, pénzért farkat csóváló hitvány kutyák!

  • retkes kurva a Hold utcában said

   Május 6-án 17.30.kor a Hold utcában Bakonyi István Hogy elfogadjanak… Petrőczi É. költői pályája c. könyvének bemutatója lesz. Jelen az érdekelt.
   Innen üzenjük, SOHA NEM FOGADUNK EL TE tetTVES PRIMITIV DILETTÁNS IDIÓTA.
   És nyalhatod Balog lábait, ameddig akarod, ő is megbukik nemsokára.
   Neked és a mocskos férjednek Szabnó Anmdrásnak köszönhetően.

   • fűzfapoetessza said

    Téged sose fogadnak el komoly körökben, Ludvig. Akármennyit fizettetsz az anyaszentegyház pénzéből Bakonyi féle bértollnokoknak, te maradsz, ami voltál , egy tehetségtelen, jellemtelen, ótvaros bűzlő buta senki.

   • Kataszidónia said

    Petrőczinek megint sikerült egy balekot bepaliznia. Sokan lépre mentem már, amit keservesen megbántak Szegedí-Maszák Mihálytól Szűcs Ferencig. Most már csak egy egészen jelentéktelen figurát sikerült rábeszélnie a bohóckodásra, ezt a Bakonyit.

   • Orosz tanár said

    Ez melyik Bakonyi? A kodolányis, aki valaha B. Kovács volt, vagy aki Győrbe járt le kommunikációzni, és valaha orosz tanár volt, a MANYE keretein belül szervezte az orosz tanárok moszkvai tanulmányútjait?

 25. kálomista hazugságok said

  Befejezte a zsinat az ülését.
  Nagy pátosszal, szenteskedéssel kommentálta Bölcskei és RABLÓBANDÁJA és délkoreai bűntársaik.
  http://reformatus.hu/mutat/lezajlott-a-zsinat-tavaszi-ulesszaka/

  • Fővárosi Főügyészség said

   A zsinat hű maradt magához: képmutatás a köbön. Kegyes jámbor pofa, miközben a legsötétebb gaztetteket követik el az egyházi vezetés megbízásából, de legalábbis a tudtával. Közben úgy tesznek mintha ők lennének az erkölcs letéteményesei és még kurvára elégedettek is magukkal. A leuenbergi Konkordia a legfontosabb problémájuk, nem pedig az, hogy a Wistmanwoodot kiirtsák a Károliról.

 26. kálomista hazugságok said

  Közben benne hagyták a Kátéban a 80. kérdésre adott választ, a katolikusok áldozata “kárhozatos szentséggyalázás”.
  Bogárdi Szabó egy fundamentalista hülye, aki benyalt a Fidesznek, fél a Hegedűsöktől, Tökéczkivel együtt próbálja megfúrni Bölcskeit.
  Közben sógora, a pedofil, antiszemita Idióta Szabó András 25% profittal árulja a drogot a Reviczky utcában a rá bízott fiataloknak

 27. fineszes said

  Jakab Attila jól összefoglalja, mi zajlik az iskolákban hittantanítás gyanánt
  http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=206439:egyhazforum-vilag-nezet-iv&catid=35:a-ajanlo&Itemid=60

 28. dunántúli teológus said

  Tegnap Huszár Pál főgondnok testvérünket a Szent György Lovagrend tagjává avatták a pápai templomban. Ma Köntös nagytiszteletű úr szolgálatával zajlott az istentisztelet.
  Miért nem tud az egész magyar református egyház olyan tiszta lenni, mint a mi dunántúli egyházkerületünk?

  • Sz.A. said

   Aha, a Dunántúli Egyházkerület. Meg a tisztaság. Vicces. Sok történetet tudnék mondani a pápai teológiai tanárokról, álláshalmozásról, nőügyekről. Meg az ottani állapotokról. Csak a legutolsó, amivel találkoztunk. Eljött felvételizni a HTK-ra (Károli-HTK -ra) Ballai Zoltán esperes fia. Aki 16472 éve tanul Pápán, túl egy súlyos alkoholizmuson, depresszión. A felvételi elején bejön és kéri, hogy jöhessen hamarabb, mert haza kell érnie, este már temetnie kell. Mi van???? Palástos szolgálatot hogy végezhet ez az ember? Hogy tűri az apja, hogy tűri a püspöke? Semmivel se jobb egyik egyházkerület a másiknál, lássuk józanabbul nyomorúságos helyzetünket.

   • Sz.A. said

    Bellai Zoltán, elnézész, elírtam. Sz.A.

   • dunántúli teológus said

    Elnézést, utánanézek. Egyébként Köntös prédikációja se volt hibátlan. Azt mondta, Huszár Gál jelentette meg a Kátét, pedig a fia, Dávid. Miközben ott van az úrasztala mögött a márványtábla.

   • Újreformátus said

    Biztos a pápaiak sem annyira tiszták, mint amilyennek messziről látszanak. Te biztos jobban ismered őket. A leírt sztori botrány. Hasonlít ahhoz, amikor valamelyik vidéki városban a bíró lánya vezette a tárgyalásokat és hozott ítéleteket, mert az anyja nem ért rá. A lánynak nem volt jogi diplomája. Semmilyen diplomája sem volt. A bírónőt felfüggesztették az állásából, azóta nem hallottam további fejleméyeket. Ha Magyarországon lenne precedens jog, se Bella Zoltán fia, se maga Bellai Zoltán nem ölthetne magára többé palástot. Tényleg nagyobb a baj, mint gondoljuk.

   • KSZE workshop said

    Ugyanaz a nepotizmus, feudális kiskirályság minden területen, ami ellen mi bloggerek harcolunk. Még vidéken csak-csak volt ennek mindig is hagyománya. De a fővárosban azért ilyen nyílt családi összefonódások nem voltak, szégyellték is volna magukat az érintettek. Tkp a bölcsészkarokon a Kulcsárszabó család eluralkodásával kezdődött meg. Ez a Nyugatot majmoló sznob öregkulcsár egy primitív keleti bunkó.

 29. Zyniker said

  Majsai fergeteges. Az iróniája gyilkos, és kifejezetten szellemes. Pl ez: “a református egyház lelkészei és hívei hétrétgörnyedt aggódással recitálták a „nemzetünk nagyon nagy bajban van, csak Isten irgalma menthet meg minket” csasztuskát”. Ezzel csak tanulatlan birkákat lehet hülyítani, Nyugat-erurópában ezzel a színjátékkal senkit se paliznának be.

 30. Netfigyelő said

  Nagyon sok országból kattintanak a blogra, Ciprusról, Indiából, Bulgáriából és Svájcból is a rendszerese szereplő 12-14 ország mellett. Messze a legnépszerűbb keresőszó: “Szabó András”. Ezzel keresnek minket a legtöbben. Szabó a blog abszolút sztárja, földbe tapossa Hanságit, Mészárost és még a patkánylelkű és -képű Balla Pétert is.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: