Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Jozsef Pal’s steps to the nomination of the Academy-membership 1. (Pál József útja az akadémikusi jelölésig 1.)

Posted by jhnnsclvn - május 3, 2013

Szerző: Szegedi Kolléga

33/2007. (III. 7.) Kormányrendelet

10. §

(2) A doktori értekezést a kérelem benyújtásával egy időben vagy a kérelem elfogadását követő két éven belül kell benyújtani. A doktori értekezés benyújtásakor a doktorjelölt írásban nyilatkozik arról, hogy értekezését korábban más intézményben nem nyújtotta be és azt nem utasították el.

(8) Két elutasító bírálat vagy sikertelen védés esetén új eljárás leghamarabb két év elteltével, ugyanazon doktori témában legfeljebb egy alkalommal kezdeményezhető.

Mészáros Márton 2009 március 9-én jelentkezett a Károli Gáspár Református egyetemen doktori eljárásra. Ugyanazon a napon, amikor állítólag témát és témavezetőt váltott: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/15/evidence-for-forgery-6/. Dolgozatának nettó terjedelme 13 oldal volt, amelyet társszerzővel gründolt össze. A szöveg teljes terjedelmében olvasható itt. Ezt képekkel és egyéb illusztrációkkal tupírozta fel. A Károli az erre megítélt 100%-os summa cum laude fokozatot a 2009 júniusi MAB-vizsgálat során megállapított csalás okán 2009 szeptember 3-án kénytelen volt visszavonni. Pontosan 3 hónapra rá, a Szegedi Egyetem üzent Mészárosnak, hogy puhatolózását popzitívan fogadták. Mészáros 2010 februárjában a törvényben előírt 2 év várakozást jócskán alulmúlva, mindössze 5 hónappal az elutasítás után ugyanazzal a témával, sőt, hajszálra ugyanazzal a címmel Szegeden új eljárásra jelentkezett.

Mészáros Márton pozicionálásához az alábbi infók fontosak: Mészáros Márton ifj. Hegedűs Lórántnak és a Károli rektorának, Balla Péternek is a sógora. Ezen túl, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes bizalmas barátjaként tagja a Kulcsár-Szabó klán legbelsőbb körének. Pál Józsefnek, a SZTE rektorhelyettesének kölcsönös érdekeken alapuló elkötelezettsége Kulcsár-Szabó Ernő iránt közismert. Kulcsár-Szabó akaratának végrehajtójaként zsinórban 3 ciklust, folyamatosan 9 évet töltött a MAB grémiumában a “keresztapa” akaratából – törvénytelenül.

Az alábbi dokumentumokat ugyanaz a személy ellenjegyezte. Ezek alapján következtetni lehet arra, ki volt az a személy a SZTE-n, aki úgy rendelkezett, hogy Mészáros Márton esetében el lehet tekinteni a törvényi előírásoktól:

Pal.09.12.03Pal.10.04.20_1Pal.10.04.20_2Pal.10.06.03Pal.10.10.19_1Pal.10.10.19_2Pal.10.10.19_3Pal.10.11.10_1

Pal.10.10.19_2

Pal.10.10.19_3törvényi előírásoktól:

Pal.10.11.10_2Pal.10.11.10_3Pal.10.11.10_4Pal.10.11.10_5Pal.10.11.10_6Pal.10.11.24Pal.10.11.25

Fenti dokumentumokat a blog tényfeltáró munkájára összegyűlt adományokból vásároltunk. Köszönet az adományozóknak az anyagi és Gálferenceséknek a technikai segítségért! – A szerk.

97 hozzászólás a “Jozsef Pal’s steps to the nomination of the Academy-membership 1. (Pál József útja az akadémikusi jelölésig 1.)”

 1. tudományos kutató said

  Gratulálunk Pál Józsefnek! Aki ennyire ARCÁTLANUL HELYEZI MAGÁT A TÖRVÉNYEK FÖLÉ, az csakugyan MÉLTÓ AKADÉMIKUSNAK!!!
  Remélem, éppoly EGYNAHGÚLAG MEGÍTÉLIK NEKI, mint a korrupt szegediek Balla Péter unokaöccsének, Mészáros Márton?/István?nak a PhD fokozatot.

 2. szegedi halászlé said

  Nem gondoljátok Pál Jóska és társai, hogy ezzel a nyomorult korrupt lépéssel micsoda szégyent hoztok a Szegedi Tudományegyetemre, annak tudós és tisztességes tanáraira, igyekvő fiataljaira, sőt, az egész városra is???

  • gate keeper said

   Vasárnap nagy zsidó-keresztyén összeborulás
   http://www.reformatus.hu/mutat/8198/
   Nem szégyellitek a pofátokat, mikor szombaton az egész Hegedűs család ott gyalázkodott és szidta a zsidókat meg küldte őket a kurvaanyjukba a Hegedűs Lóri (magnóról) a felesége meg személyesen.
   A Károli rektorának, ballának a retyerutyája.
   Azt hiszitek, a zsidók annyira hülyék, mint ti?

 3. józsef attila díjas fűzfapoetessza said

  Mészáros Marcipista Petrőczi/Ludvig kis kedvence LEDOKTORÁLT!
  Mind a 13 oldalát a disszertációjának (SUMMA CUM LAUDE minősítették szegedi kollégáink) beleírta a fűzfapoetessza Septempunctata című festsriftjébe

  • fucking bitch said

   Petrőczi már megint okádott valami förtelmeset.
   http://petroczieva.blogspot.hu/2013/05/lazar-ervin-szuletesnapjara.html
   Lázár Ervinről hazudozik.
   Lázár Ervin végtelenül utálta Ludvigot, mélységesen megvetette.
   Ludvig még haldoklásában is zavarta, állandóan fölrohangált hozzá a moslék teáival és állandóan zavarta Vathy Zsuzsát is.

   • lázár ervin said

    Ludvig hagyd már abba még a temetőbe is kikézbesítik a förtelmes szövegeidet!
    Legalább az alanyt egyeztetnéd az állítmánnyal és a szótárból nem a legundorítóbb, leggiccsesebb szavakat választanád.
    Tedd meg azt a szívességet, hogy egy másik halottat basztatsz

 4. kálomista hazugságok said

  Bölcskei elment a hamburgi Kirchentagra és ott orbitálisokat hazudozott arról miket tesznek ők meg a cigányokért.
  Ott volt vele egy cigány nő is, aki még nála is bunkóbb volt. Azt mondta, a magyarországi cigányok három csoportba oszthatók, kettő közülük a cigány, egy a roma.
  A beásokról, romungrókról, lováriakról nem hallottál, romnyi?
  Vagy csak megélhetési álcigány vagy és együtt fosztogattok a Gusztival?

  • Sztratifikáció said

   A magyarországi kálomisták is három csoportba oszthatók. Az egyik kimegy a Hegedűs-Mészáros-Balla-családdal tüntetni a Szabadság-térre a zsidók ellen, a másik elmegy Bölcskeivel a Kirtagra és összevissza hazudozik a lóvé reményében, a harmadiknak pedig fölfordul a gyomra az első kettőtől 🙂

 5. kálomista hazugságok said

  iTT A LINK IS.
  http://www.reformatus.hu/mutat/8200/
  Ha akarjátok látni is a hájas rabló besugó Gusztit meg a szintén hájas romnyit

 6. Nyalogány nyalogánya said

  A publikált dokumentumok azt bizonyítják, hogy Pál nem a törvénykönyveket bújja, de nem is a szakmai könyveket, hanem csak és kizárólag a Kulcsárszabók seggét. Így került fel az akadémikusi jelölőlistára.

  • Fried tanár úr baráti köre said

   Ez csakugyan a mi Páljóskánk aláírása, jól ismerjük mer szivessen irogat alá mindent s.k. 🙂

  • Lutheránus said

   Azért akadtak tisztességes szakemberek is, akik nem voltak hajlandók részt venni ebben a törvénytelenségben. Pl Csepregi Zoltán az EHE-ről. De mások is lehettek, mert többen visszaléptek és Mészáros leendő bizottságát többször is át kellett alakítani, míg megtalálták azt az 5 korrupt személyt, aki végigcsinálta.

 7. gate keeper said

  Nagyon kiváncsiak vagyunk, mit szól Páljóskához az akadémiai testület.
  Megszavazzák, hogy akadémikus legyen az idióta pirosnyakkendős korrupt állatból?
  Kulcsár-Szabó szegedi bohócából???

  • Judge said

   Remélem, megszavazzák. Drukkolunk neki. És utána lecsapunk rá. Akadémikusként juttatjuk börtönbe. Akkor talán észreveszi magát ez az ország, hogy az akadémia egy maffia, amelyiknek igazi főnöke a keresztapa: Kulcsár-Szabó Ernő maffiavezér.

 8. józsef attila díjas fűzfapoetessza said

  Már régen irtatok Petrőcziről!
  Itt van inspirációnak egy fénykép, ő rakta fel a blogjára
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/04/szuletesnapi-ajandek.html
  Látható rajta Ludvig amint mások fiókjában turkál.
  Ezt gyakran és szivesen tette a Reviczky utcában is. Titkokat tudott meg, ezeket továbbpletykálta, ami meg tetszett neki, azt ELLOPTA.
  NAGY SZAR(KA) A FŰZFAPOETESSZA!

 9. Anikó said

  A dokumentumok eredetiek, ez nem kérdés. A kérdés csak az, ki adta el nektek?

  • Amalgám said

   Engem is az érdekel, hogy ki lopta ki az irattárból a dokumentumokat. Ki volt az áruló? Itt nem olyan adminisztrátorok vannak, mint odaát a Károlin az a Demes-Kőfalusi, aki az anyját is eladná két fillérért.

   • Klukovits Lajos said

    Feljelentést teszünk a Csongrád megyei kapitányságon adatlopás miatt ismeretlen tettes ellen. Ki fogják nyomozni a rendőrségen a tettesek IP címét, és újra elő fogják venni a Gálferenceseket, akik ebbe besegítettek. Az irattolvajoknak kellett hogy legyen szegedi helyismerete. El fogjuk kapni a gazembereket!

  • goedel macskája said

   Igazi fideszes mentalitás, nem a BŰNÖSt keresik Szegeden, hanem a BŰN FELTÁRÓJÁT. Akárcsak a Károlin.

  • Dr. Eördögh István said

   Ez már csak természetes! A gazembereket pátyoló holdudvar keresi azokat a “tolvajokat”, akik bizonyítékokat mutatnak fel a társadalmat romboló korrupciók elkövetőiről! Tipikus népbutító szisztéma, a totalitárius rendszerek kedvelt eszköze.Még a Katolikus Egyház sem mentes ama jelenségektől, amelyek a pozíciót minden áron védő haszonleső szemléletet tükrözik. Krisztusnak ismét igaza van: “A háztetőkről fogják az igazságot kikiabálni!” Csak így tovább Barátaim! Harcotokhoz sok lelki erőt kívánok, hogy az igazság szeretetébe soha ne fáradjatok bele. Sajnálom, hogy korom és életvitelem miatt, nem tudok tettekkel támogatni Benneteket, csak néhány puszta szóval, azok szívből jönnek, mert hiszek abban, hogy társadalmunk megúkulásának alapvető feltétele a korrupció felszámolása, és egy jellemerős elit öntudatra ébredése….

   • tudományos kutató said

    Kedves Eördögh Kolléga,
    nagyon sokat jelent számunkra az Ön erkölcsi támogatása.
    Az Ön sorsa példa a mi számunkra.
    Mi próbálunk tenni a Károlin és az egész Magyarországi Református Egyházon belül uralkodó becstelen és korrupt jelenségek ellen. A NYILVÁNOSSÁG AZ EGYETLEN ESZKÖZÜNK.
    És sajnos, igaz, hogy egy kiépülőben levő totalitárius rendszer felhasználja az egyházakat.
    Mi legtöbb részletet Bölcskei és Hegedűs körének bűncselekményeiről tudunk, de azt is látjuk, hogy a katolikus egyházhoz tartozó személyek – pl. Szegeden és Pécsett – is nyakig sárosak.

   • Dr. Eördögh István said

    Köszönöm a megtisztelő visszajelzést! Üres szavaknak tűnik, de kitartást kívánok és köszönettel mi tartozunk….

 10. julo said

  Némi titkosszolgálati gyakorlat kell persze ahhoz, hogy elkapjuk, aki kilopta a bizonyítékokat.
  Mi szívesen kölcsönadjuk a Wistmanwoodot, tudjátok, mekkora szolgálatokat tett nekünk.
  De persze ti fizetitek.
  Nem olcsók az eszközök, Vlagyimir Vlagyimirovics és a moszadisták se adták ingyen.

  • Double Agent said

   A Wistmanwood biztos tudja, hogy lopták ki az iratokat, mert szerintem ők voltak. Mint ahogy erre a blogra is már régóta csak a Wistmanwood juttathatja el a belső információkat, mert más nem fér hozzá az egyetemi vezetőkön kívül, azoknak meg nem áll érdekében. A Wistmanwood nyilvánvalóan mindkét térfélen játszik. Infókkal segíti a bloggereket, hogy fenntartsa Ballában a fenyegetést és a veszélyérzetet. Máskülönben nem lenne szükség rájuk. A Wistmanwood kettős játékkal tartja fenn saját foglalkoztatottságát: problémát generál, hogy annak megoldására felajánlhassa szolgálatait. Ilyen iratokat csak nagyon profik képesek kilopni.

 11. régi magyaros said

  A Károlin nyomokban azért van tudományos közélet is. Május 10-én 17 órakor a Reviczky utcában könyvbemutató lesz.
  Kulin Ferenc Küldetéstudat és szerepkeresés c. könyvét mutatja be Szörényi László és az IMO-s Hermann Zoltán.
  Kulin Ferencet SZABÓ ANDRÁS KÉTSZER FÚRTA MEG DÉKÁNKÉNT.
  Ő, Ludvig meg a bűntársaik mindig a legbrutálisabb módon rágalmazták Kulint.
  Hülyének, ostobának, politikai szélkakasnak nevezték.

  • BTK-s Kolléga said

   Azért annyira ne lelkesedj. Ez Kulin búcsúajándéka. Októberben lesz 70 éves. Ezzel az ürüggyel leépítik.

   • Rendőr bácsi said

    A vele egyidős Kovács Árpádot bezzeg nem. Ő belügyes múltja miatt nyilván még mindig jól használható titkosszolgálati feladatokra.

   • régi magyaros said

    Kovács Árpád az “old school” KGB-s, akárcsak Kun Miki, a Béla unokája, az IMO-s Hhermann a középgeneráció, Gorbvacsov alatt járt a kémfőiskolára.
    A WISTMANWOOD pedig korunk hőse!

   • MOSZAD said

    Ifj. Hegedűs Lóránt azt üzeni Simon Peresznek, Izrael államfőjének – Petőfivel szólva -, hogy „Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!” Ezt TV-műsorokban is büszkén elismételgeti, showmannek képzelve magát. Csak azt nem veszi észre a szerencsétlen, hogy a MOSZAD már benn van a spájzban. A Károlin jónéhány wistmanwoodos izraeli kémet már állásba vett ifj. Hegedűs saját tulajdon sógora, Balla Péter, aki ráadásul még meg is figyelteti ifj. Hegedűst az izraeliekkel, amellett hogy a hallgatókat és az okatókat is, persze.

   • ZsoltCsaba said

    A Wistmanwoodnak valóban izraeli háttere van, valóban Balla hozta ide, valóban megfigyeléseket végez, és az ifj. Hegedűs valóban a Wistmanwood célszeméyei között van. Balla Zoltánt azért rúgták ki annak idején, hogy helyet csináljanak az egyik wistmanwoodosnak. A Wstmanwood akcióit Balla állásokkal fizeti ki.

 12. Netfigyelő said

  Az USÁ-ból ma nagyjából ugyanannyian kattintottak, mint Magyarországról, egy translator szolgáltatón keresztül. Eddig a magyarországi kattintások sokszorosan felülmúlták a külföldieket együttesen. Ez most radikálisan változott.

  • Tót atyafiak said

   Szerintem a szlovákok már beelőztek minket is és az amerikaiakat is. Nemcsak Komáromban, hanem fél Szlovákiában Eszter és András románcát olvassák nemcsak a magyarok, hanem a Google Translate szolgáltató ügyfelei is. Szabó András biztos lehet benne, ha átlép a határt, hogy aki őt odaát ismeri, az ismeri a fészbukos flörtjét is a csajszival.

 13. historiker said

  Nagy nemzetközi sajtója van a Jobbik szombati rendezvényének, melyet Balla Péter károlis rektorának sógornője, Hegedűs Lórántné vezetett, s elhangzott férjének, Hegedűs Lórántnak híres mondata is a zsidókhoz:” Foglalod a kurvanyádat…”
  Az egyik erről szóló magyar cikket (Galamus) egy finn portálon is hosszan, szó szerint idézték.
  A finnek csakugyan protestánsok.
  Hogy mit gondolnak a Hegedűs családról és a jobbikos egyetemről ezek után?

 14. akademiker said

  Gondolkodjunk el, méltó-e Pál József arra, hogy a MTA tagja legyen!
  http://mta.hu/akademikusvalasztas2013
  Remélem, akadémikus urak és hölgyek tisztában vannak döntésük súlyával!
  Ha Páljóskát megválasztják, egy csalót iktatnak be maguk közé!

 15. tudományos kutató said

  Itt van a mi Pál Jóskánk akadémikusnak jelölve!!!
  http://mta.hu/akademikusvalasztas2013?tag_kereso_sbmt=1&Name=P%C3%A1l+J%C3%B3zsef&NameMatchType=Contains&oszt=all&nominationDegree=all&expertiseArea=&country=all&search=Keres%C3%A9s
  ÉS EZ NEM VICC!
  MIVEL ÉRDEMELTE KI???
  Kulcsár-Szabó Ernőnek – a MTA királycsinálójának – tett becstelen, köztörvényes viselkedésével.
  Pl. Mészáros Márton PhD-ztatásával.
  Persze az újfasisztáknak is benyalintott ezzel a Pál Jóska.
  Tudjuk, Mészáros unokaöccse a Hegedűs Lórántnak, aki tegnap átkozta a zsidókat a Vértanúk terén meg a sógorának, a károlis rektor Balla Péternek a másik gyilkos antiszemita gengszternek.
  Pál Jóska lesz az első (???) akadémikus, akit a FASISZTÁK JUTTATTAK EL EHHEZ A CÍMHEZ.
  Nem semmi, ahhoz képest, hogy nemrégiben még Aczél vala,gát nyaltad az MSZMP-ben igaz, Jóska?

  • KISZ-titkár said

   Az egykori KISZ-titkár Pálnak nincs, soha nem volt és nem is lesz köze a tudományhoz. Politikai-adminisztratív karriert csinált, természetesen bármiféle politikai meggyőződés nélkül. Mindig az uralkodó párt és politikusai valagát nyalta, a szakmában pedig előbb Friedét, aki maga is a “Nemzet nyalogánya” becenevet viseli, majd Kulcsár-Szabóét. Az övét folyamatosan.

 16. Danger!!! said

  Szegedi Kolléga után vad hajszát folytat Pál és Klukovits. Kiszállt a rendőrség. Vizsgálják a Doktori Intézet iraíttárát. Ujjlenyomatokat vesznek az adminisztrátoroktól. Állítólag a gyanús oktatóktól is fognak.

  • Danger said

   A civilruhás nyomozók nagyítóval vizsgálják a lefényképezett iratokat. Állítólag beviszik az összes fellelhető példányt a laborba hogy ujlenyomatot vegyenek.

   • Ferenc barát said

    A Gál Ferencre is újra kiszállt a rendőrség. Razzia várható a régi gyanúsítottak lakásán.

   • Wistmanwood said

    Hahaha! Azt ugyan vizsgálhatják akármivel. Mi profik vagyunk- Mindig kesztyűben dolgozunk 🙂

 17. szkizo dad said

  Páljóska arra számít hogy a Jobbik kormányra kerül.
  A FASISZTA HEGEDŰS CSALÁDNAK tett szívességet, amikor az unkaöccs Mészárosnak elintézte a második DOKTORI CSALÁST.
  PÁLJÓSKA FASISZTA!

 18. gate keeper said

  Akadémikus lett páljóska?
  http://mta.hu/cikkek/pal_jozsef-130846

  • Kaka-démikus said

   Azt nem tudom, mert nem voltam ott. De azt tudom, hogy kulcsár-Szabó már fél éve kampányol Pál érdekében: “A Jóska megérdemli…”

 19. Nyalogány nyalogánya said

  Pál teljesen gátlástalan a seggnyalásban. Talán még az addigi leggusztustlanabb seggnyalón (mellesleg példaképén), Fried Istvánon is túltesz.

 20. Ferenc barát said

  A GFHF-ről tavaly kirúgott rendszergazdánál házkutatást tartott a rendőrség. Azzal gyanúsítják, hogy ő törtefel a szegedi okatók postafiókját és valamilyen köze lehet az iratlopásokhoz is.

 21. Bence said

  Ki a fene az a Benczik Vilmos? Honnan ásták ezt elő?

 22. gate keeper said

  Egy ősöreg eszperantista. Nyelvtanár volt a pesti tanítóképzőn. Gründolt egy kiadót és ott adja ki a saját könyveit. Normális kiadó hozzájuk se nyúlna.

  • ejaculatio praecox said

   Nem szégyellitek a pofátokat hogy brutto 23 ezerért lehazudjátok a csillagot az égről?
   Ennyire idióták vagytok vagy ennyire aljasok???

 23. journalist said

  Orbán jól ráfaragott Hegedűsék szombati akciójára.
  Milyen hálás lehet Balla Péter rokonságának, hogy az egész világ előtt csináltak belőle hülyét.
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130506_Orban_es_a_zsidok_pancser_a_diszvacsoran#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2013_05_07&utm_content=top2&type-id=HvgTopHvg&user-id=BDA979D4

 24. ghost writer said

  Na, megszavazták a fasisztáknak benyaló MSZMP-s patkány Páljóskát levelező tagnak?
  http://mta.hu/akademikusvalasztas2013?tag_kereso_sbmt=1&nominationDegree=7&page=3

  • Kaka-démikus said

   Sajnos nem! Pedig mennyit lobbiztam és kampányoltam érte. Fűnek-fának dicsértem a Jóskát. Mindenkit körbetelefonáltam és körbejártam személyesen. Tele van a vazallusi seregem saját gyátmányú PhD-sokkal, akiket az általános irodalomtudományi kutatócsoportból választunk ki, és a csoporttagokkal minősíttetjük őket. Szükségem van a hűbéruraim között egy bármikor bármire mozgósítható akadémikusra. A hűséges Jóska cimbora ilyen lehetett volna. Most együtt kesergünk a Jóskával, hogy ez most nem jött be. Majd jövőre… 😦

   • 8 millás sikkasztás said

    Ez jó hír. De van egy rossz hírem. Megválasztották rendes tagnak azt az R. Várkonyi Ágnest, aki kamuból kezességet vállalt Szabó Andrásért, amikor az Princz Gábot kegyenceként a Postabanktól 8 millát vett fel látszólag kölcsönként, valójában ajándékként. Ebből vásárolta aztán a Mátyás utcai lakását (azelőtt 2 szobás panelban laktak Kispesten), amire azt hazudta, hogy anyósa örökségéből vette. (Az öreg Ludvigné koldusszegény volt.) R. Várkonyi azt kérte a kezességért Szabótól cserébe, hogy vetesse fel a Károlira kedvenc eltés tanítványát, Etényi Nórát. Hogy Etényinek Szabó helyet csináljon, kinyomta a történész tanszékről Erdélyi Istvánt.

   • Naíva said

    Na de Szabó épp azt bizonygatja a Fb-os levelezés 7. oldaán (utolsó szakasz) hogy ő nem a Postabank-botrányos Szabó András, hanem csak egy névrokon.

   • 8 millás sikkasztás said

    Aha. A helyébe én is ezzel próbálkoznék ilyen tucatnévvel. De épp R. Várkonyi személye bizonyítja, hogy ő AZ a Szabó András. És az Etényi érdekében kötött csereügylet, Erdélyi prof feláldozása. Úgy is mondhatjuk hogy Szabó 8 milláért elárulta Erdélyit (és mellesleg még 11 kollégáját rajta kívül).

   • KSZE Workshop said

    Nekem van még egy rossz hírem. A maffiózó Kulcsárnak ugyan nem sikerült Páljóskából első körben akadémikust csinálnia, de egy másik haverját, a Fehér M. nevű filozófust sikerült rendes taggá megválasztatnia.

   • MTA illetékes said

    Amúgy itt az új tagok listája ha valaki csemegézni akar:

    http://mta.hu/mta_hirei/uj-tagokat-valasztott-a-magyar-tudomanyos-akademia-131837/

   • jövőkép nélkül said

    A Fehér M. István nevű majompofájú zsidót, miskolci Heidegger-kutatót, látom, igen.
    Lamm Vanda is akadémikus lett.

 25. károlis bugrisok said

  Holnap, május 8-án beszélgetés az egyházak jövőképéről a Károlin.

  EGYETLEN KÁROLIS RÉSZTVEVŐ: Fabiny Tibor.
  Pázmányos, evangélikus, mindenki más.
  A Károlin csak bugrisok és fasiszták vannak.

 26. Don Corleone Kulcsár-Szabó Ernő said

  Ez a vég kezdete KSZE-nek.
  Már nem sikerül neki minden.
  És ha még a többi dokut is felnyomjuk a blogra!!!

  • Délmagyar said

   Azért még ne írd le.Nem adja ő azt föl olyan könnyen. A következő körbe is benyomja Pál elvtársat, az egykori KISZ-titkárt. Ha sokáig garázdálkodik még a szakmában ez a maffiózó, előbbutóbb akadémikust csinál Pálból.

 27. the easy conscience of effortless superiority said

  Balog miniszter tönkreveri a vidéki egyetemeket.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=208466:egyetemi-berkekben&catid=47:cslendvailferenc&Itemid=75
  Ki tanácsolja ezt neki?
  Kulcsár-Szabó Ernő?
  Szabó András?
  Szakály Sándor, aki az utcanévjegyzéket is csinálta 2 társszerzővel)?

 28. we are your destiny said

  Az atlatszo.hu kitűnő írása az OTKÁ-ról.
  http://atlatszo.hu/2013/05/08/otka-a-kivancsisagvezerelt-kutatasi-alap/
  Jellemző egyébként, kik kaptak OTKA-pénzt a Károlin. Kulcsár-Szabó agyatlan menye, az IMO-s Hermann.
  Lehet, hogy a tolvaj gazember Szabó is kapott???

  • Journalist said

   Az írás tényleg jó. A pénzeket akárcsak a sarzsikat klikkek osztogatják a saját tagjaiknak. Aki körön kívül van, nem kap se ezt, se azt, lehet akár az évszázad zsenije. Egyébként ez is benne van a cikkben. Az eredeti és autonóm személyiségek nincsenek a jutalmazottak között. Diadalt ül a középszer. Lásd Kulcsár Szabó Ernőt és körét, akik már minden kiemelkedő tudóst kiszorítottak a kisajátított irodalom- és kultúratudományból és családi körben osztoznak a lóvén.

 29. svabra said

  Május 13-án megint egy könyvbemutató a Károlin.

  A könyvhöz ROHATTUL SEMMI KÖZÜK, SPANYOL-PORTUGÁL SZAKUK NINCS.
  Mi a fasznak tartják ezeket az alibi bemutatókat?
  Mert könyvet nem bírnak írni – kivéve Kulint, akit most seprűzn ek nyugdíjba.
  Azokat a röfögéseket, amiket Szabó, Petrőczi meg Hansági művel, NEM TARTOM KÖNYVNEK.
  MOSLÉK BETŰHALMAZ.

 30. áldozócsütörtök said

  A Károli mocskos, bugris ateista görényei köpnek az egyházi ünnepekre és ahogy Mészáros, összekeverik Luthert Kálvinnal.
  Nem féltek, hogy lesújt rátok a Teremtő, bűnöző férgek???
  Dögöljetek meg rohadékok!

 31. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  A Hold utcában közös rinyálást tartott Balog lelkész/miniszter, Bogárdi Szabó és Lánczi András fideszes bértudós.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4548/
  Miért nem szeretnek bennünket Európában? – ez volt a cím.
  Egyszerű a válasz: azért utálnak, vetnek meg jogosan, mert BUNKÓK, KORRUPTAK ÉS ALJASOK VAGYTOK.
  Balog bevette az IDI-t bedöntő Szabót a MAB-ba. Mit várt ezért? Tiszteletet.
  Szemét bunkók.

 32. Mario Lemieux said

  great post, very informative. You must continue your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

 33. Dr. Pál Józseffel kapcsolatban szívesen teszem köztudottá a róla alkotott image miatt esetleg lelkiismeretfurdalást érzők számára, hogy Pál József korrupt és jellemtelen életvitelével kapcsolatban, számomra legalábbis, nincs kétség.
  Tanúsíthatom, hogy Pál József helyettes államtitkárként törvényszegő módon ad acta tette önös érdekekből a Római Magyar Akadémi igazgatói posztjára 1998-ban nyilvánosan meghirdetett pályázás hivatali ügyintézése alkalmával, a minden igényt kielégítő formában beadott pályázatomat.
  Amikor magyarázatot kértem tőle, válaszra sem kaptam.
  Várszegi Attila államtitkár hathatós támogatásának tudhatóan, eredménytelen maradt a hivatalosan beadott fellebbezésem is.
  Pál Józsefet akkor eltávolították ugyan a helyettes államtitkári hivatalából, de a pályázatom önkényes ad acta tételével történt törvényszegésének semmi következménye nem lett.
  Tette Pál József mindezt a féltékenység szülte gyarlóságból, mert határokat nem ismerő egzisztenciahajhászása és szellemi korlátoltságból fakadó irreális önbecsülése nem ismer határokat, azaz mindenre képes önös céljai elérése érdekében.
  Dr. Eördögh István

  • prudens said

   Quod erat demonstrandum

  • Italianista kolléga said

   Azt hiszem a Pál-jelenség legtömörebb és legpontosabb kulturált összefoglalását Eördögh kolléga hozzászólásában olvashatjuk. Idézem: “Tette Pál József mindezt a féltékenység szülte gyarlóságból, mert határokat nem ismerő egzisztenciahajhászása és szellemi korlátoltságból fakadó irreális önbecsülése nem ismer határokat, azaz mindenre képes önös céljai elérése érdekében.”
   Lefordítva egyszerű nyelvre: Pál ostoba, hiú, becsvágyó, aljas és gátlástalan. És ezt rengeteg valós történet támasztja alá itt a blogon is.

   • Pál saga said

    Pálról rengeteg sztorit tudnak mind a szakmabeliek, mind a szegediek. Közismerten korrupt, jellemtelen, minden alávaló gaztettre kész. Milyen tudományos akadémia az, amelyik egy ilyen szakmailag nulla seggnyalót nagydoktorrá avat, és főle milyen, amelyik jelöli ezt a ganét akadémikusságra? Még akkor is, ha most nem jött be neki, érdemes lenne a róla szóló sztorikat feleleveníteni, mert legközelebb újra megpróbálja. Nemcsak ő, hanem a szolgálatait igénybe vevő maffiózó, Kulcsár Szabó Ernő is.

 34. hücpe said

  Mondom én, nemzetközi vicclappá növitek ki magatokat

 35. MTA illetékes said

  Az akadémiai állapotokat és egyáltalán a magyar tudományos élet morális közállapotát minősíti, hogy abban egy ilyen szakmailag nulla seggnyaló tetűnek helye lehet, és szartól barna nyelvével már a csúcsokat is ostromolhatja.

 36. fucking bitch said

  Az atlatszo.hu megint nagyon jót írt!
  http://atlatszo.hu/2013/05/09/fontos-veto-de-mire-lesz-eleg/

 37. ohranka said

  Nem véletlen, hogy a Fidesz nem akarja feltárni az ügynöklistát!
  http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/02/23/a-fidesz-dugig-van-bolsevik-ugynokokkel-besugokkal-nif-kommentar-az-ugynoklistas-szavazas-kapcsan/
  Mi lenne, ha lebukna a mi drága Bölcskei Gusztink??? Meg Tarr Zoltán apukája? És a többi görény a zsinat környékén? Hegedűs család, netán Lóri bácsi???
  Mocskos spiclik!

 38. Nomen est omen said

  Pál olyan, mint a komcsi besúgókból jobboldalivá vált komcsizó fideszesek. Sőt, még olyanabb. Pál, mint a nevében is benne van, a pálfordulásairól híres. Véresszájú kommunista párttitkárból átment kereszténybe. Jelenleg vörös helyett narancsnyakkendőt hord, és a híres skamlás gálferences fotón már a háttérben ott imádkozik az egyházi főiskola képmutató vezetőivel és kegyenceivel:

  http://galferences.wordpress.com/2012/04/20/kktdk-dijatadas/

  (A háttérben az a szenteskedő, arany ordóval a hordó hasán, imára – vagy tapsra, egyre megy – kulcsolt kézzel.)

 39. Nyalogány nyalogánya said

  Pál Jóska példaképe az undorító nyálas talpnyaló buzeráns: Fried István. Fried megkapta a nemzet nyalogánya becenevet buzgó seggnyalásai miatt. Pál még nála is rosszabb. Ő mindenki seggét nyalja, még a fő-fő seggnyalóét is 🙂

  • KSZE workshop said

   Pált mindenki ismeri és ezért utálja. Látszólag kivéve Kulcsárszabót, aki nagyon sokat páljóskázott az akadémikusi jelölés majd a választás előtt. De gyaníthatóan nem azért, mintha ő becsülné páljóskát. Nem, nem becsüli – használja!

 40. ohranka said

  Azért örülök, hogy most nem nyert.
  Közben meg ki tudja!
  Addig is terjesztjük a hírét.
  Meg Kulcsár-Szabó keresztapáét, a nagy machinátorét, aki most a zsidók valagába kúszik.

 41. ghost writer said

  Ez az Orbán politikája, FÚÚJJ!
  http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=208940&catid=51&Itemid=79

 42. Cheap Prostitutes said

  Klikkek és lobbík osztogatják maguknak az akadémiai pénzeket és sarzsikat. Az akadémiának köze nincs a tudományhoz. A politikai hatalomhoz van egyedül köze.

 43. […] Kategória: Károli University of the Reformed Church, Kulcsár-Szabó Ágnes, Kulcsár-Szabó Ernő, Mészáros Márton, Szabó András, Szeged University | Címke: csereszívesség-ügylet a Kulcsár-Szabó-klán és Pál József között, Pál József akadémikusi “teljesítménye”, Pál József akadémikusi jelölésének feltétele Mészáros Márton ledoktoráltatása | 88 […]

 44. Dr. Eördögh István said

  Tisztelt Szerkesztőség! Elküldtem Önöknek Pálinkás József elnök úr nyílt levelemre adott válaszát az SZTE BTK és a Szegedi Hittudományi Főiskola közti összefonódással kapcsolatban feltett kérdéseimre, melyek Máté-Tóth András tanszékvezetővé történt megválasztása alkalmával merültek fel.
  Megköszönöm, hogy figyelmet tanúsítottak e a korrupció gyanús ügyben!

 45. […] és tartalommal kezdeményezte az akkori doktorandusz a 2010-es szegedi eljárást, amelyhez – a blogon megtekinthető dokumentumok alapján – a bizottsági tagokat Pál József saját kezűleg írt felkérésekkel hívta […]

 46. […] Mészáros-anyaghoz, az összes dokumentumon a másik adminisztrátor, Oláh Anikó neve szerepel: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/05/03/jozsef-pals-steps-to-the-nomination-of-the-academy-members…. Oláh Anikóról pedig senki sem állítja, hogy abban az időben el volt telve Mészáros […]

 47. ulan bátor said

  Na ennyit Pál hótiszta jelleméről!
  Csak üzenjük neki Arany szavaival, hogy “…hazudj, de rajt ne fogjanak”. Aki ezt teszi, az költő. Aki meg úgy hazudik, hogy rögtön rajta lehet kapni, mert az általa aláírt dokumentumon egészen más van, az egy becstelen barom. Aki pedig a leleplezése után az Istenre meg az erkölcsre hivatkozik, amik állítólag az ő oldalán állnak, az egy orbitális becstelen barom. Tiszta szerencse, hogy Kulcsár-Szabó, a másik orbitális becstelen barom nem csinált belőle akadémikust.

 48. […] loholnia és lihegnie. Buzgalmában minden Mészáros doktori eljárásával kapcsolatos doksit személyesen  ellenjegyzett. Mészáros ledoktoráltatását szánta úgyszólván akadémiai székfoglalójának. Pálnak meg […]

 49. […] loholnia és lihegnie. Buzgalmában minden Mészáros doktori eljárásával kapcsolatos doksit személyesen  ellenjegyzett. Mészáros ledoktoráltatását szánta úgyszólván akadémiai székfoglalójának. Pálnak meg […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: