Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Clay goose (Ludvig, az agyaglúd)

Posted by jhnnsclvn - június 21, 2013

agyagludPetricziesagyaglud

Ludvig, az agyaglúd

Szerző: Animus

Olvasóink jelezték, hogy szívesen olvasnának újra a fűzfapoetesszáról. Való igaz, nagyon el vagyunk foglalva férjeura romantikus levelezéseivel, a MAB-ba való betüremkedésével és egyéb gaztetteivel. Pedig Ludviggal is történt egy s más mostanában. Mindenekelőtt megkapta a József Attila díjat a Hold utcai lelkésztől és EMMI-minisztertől. Balog köztudott műveletlensége és a kulturális életben való tökéletes járatlansága nem zavarta NDK-beli segédesztergályosi karrierjét. Miniszterként viszont állandóan blamálja magát, legutóbb a március 15-i kitüntetésekkel.

A közvéleményt leginkább a közismert fasiszták, Szaniszló Ferenc és Bakay Kornél kitüntetése háborította fel, az irodalmi közvéleményt viszont Petrőczi Éva József Attila díja. Kapott még kitüntetést a Hold utcai gyülekezetből Szabó Erika, a Károliból kifúrt beteg könyvtárosnő és Bagdy Emőke, az eszelős pszichológus is.

Petrőczi Éva díján kétféle ember háborodott fel: aki azt se tudta, ki ez a személy, és aki nagyon is tudta. Az előbbiek jogosan jegyezték meg, hogy ilyen alapon Donászy Magdát is kitüntethették volna, az utóbbiak megjegyezték, hogy Petrőczit egyetlen irodalminak nevezhető folyóirat se közli. Ezért adja ki saját maga, összetarhált pénzeken alulmúlhatatlanul rossz zöngeményeit.

Tökéletes jelentéktelenségére jellemző, hogy még Tarján Tamás és Reményi József legújabb, kitűnő  paródiagyűjteményébe se került be. Jogosan gondolhatták, hogy Petrőczi legjobb paródiáit saját maga írja. És különben is, ki olvas Petrőczit? Épeszű ember biztos nem. Egy régi gyűjteményükbe bekerült, Ludvig fel is vette a blogjára, mert tökéletesen félreértette. Ebben arról van szó, hogy kár verset írnia (igaz!), mert úgyis állandóan az ÉS szerkesztőségében lebzsel. Bata Imre nadrágjában folytatott tevékenysége áraként néha közöltek tőle valamit és odalöktek egy szovjet költőtől valamit, hogy fordítsa le. Amit – nyelvtudás nélkül – meg is tett, a tőle megszokott színvonalon.

Petrőczi hírének – ha lehetséges ez egyáltalán – a József Attila díj csak ártott. De ő nem nyugszik, tovább blamálja magát. Egy Bakonyi István NO NAME-mel (nem tévesztendő össze a Puskin-díjjal kétszer is kitüntetett győri professzorral) íratott magáról egy tömjénező maszlagot, majd ennek bemutatójára még Steinbach József dunántúli püspököt is odacibálta. Tudjuk, püspök úr szelíd lénye nem képes ellenállni Ludvig piaci légy pimaszságú követelőzésének. Aztán saját blogján dicsekszik a bemutatóról, más nem is adott hírt róla: http://petroczieva.blogspot.hu/2013/06/konyvbemutato.html

Ezt az ordenáré öndicsérethalmazt – másnak, egyenesen a püspöknek tulajdonítva, tudván, hogy ő szegény nem  szól vissza – olvasva azt is gondolhatnánk, hogy Petrőczi boldog a hazugságokból összetákolt álomvilágában De nem!

Petrőczi nem boldog, ez világosan kiderül az írásaiból. Két szövegét elemezzük, mindkettő a RefLap 2013. június 9-i számában jelent meg. Az egyik egy könyvismertető lenne Kovács I. Gábor tökéletesen jelentéktelen könyvecskéjéről, de már a címe is árulkodó. Nem  Kovácsról, hanem Petrőcziről. A címben magában és a szövegben feltűnően sokszor fordul elő a hűség szó. Ez az, ami ebben az időben annyira hiányzik neki. Méghozzá férje, Szabó András részéről, akinek bájgúnár kellemkedéseit olvashatta több folytatásban a blogunkon. Kihez is szólnak ezek? Egy nőhöz, akit még sose látott, akiről még azt sem tud(hat)ja, nő-e egyáltalán.

Petrőczinek be kell látnia: Szabó hűtlen hozzá, bárkivel, bármikor megcsalná. És ez keserű csalódás még akkor is, ha Petrőczi  maga annak idején minden nem kellően tiltakozót szexuális együttlétre kényszerített. Most már, amikor leginkább egy túlsúlyos, pedofil szerzetesre emlékeztet, erre semmi esélye. De Szabónak, a férjnek azért megvannak – olvashatjuk itt a blogon – a maga hűtlen, csalfa álmai.

Aztán itt van a másik firkálmány is Fecskék és fahéj címmel. Ebben így ír: “Feszültségekkel, külső és belső békétlenségekkel teli időszaka volt idén az évnek a tavasz.” De miért? Kitüntették, könyvet írtak róla, maga a püspök laudálta! És mégis Jóbhoz (!!!) hasonlítja magát, panaszkodik és vakarózik. Az egész szövegben a legárulkodóbb, hogy egyszer sem említi Szabót. Más giccseiben mindig szót ejt “Andrisomról, életem párjáról, a hatalmas tudású professzorról”, most semmi. Elmegy egy raktáráruházba, ahol nehezen találja meg, amit keres, aztán egy, úgymond “kasszai incidens”. Nyilván megtalálták nála, amit szokása szerint fizetés nélkül akart kicsempészni. De láss csodát! Meglátott néhány fecskét, ebben pedig a Teremtő egyenesen hozzá szóló, személyes üzenetét: “És egyszeriben vége lett minden rosszkedvemnek, szárnyaszegettségemnek, kóválygásomnak. Fáradt csoszogás helyett egyszeriben együtt repülhettem a fecskékkel.”

Ez Petrőczi  újabb próbálkozása önmaga meggyőzéséről. Egyre fáradtabb, egyre csüggedtebb, egyre hiábavalóbb. Mert érzi már ő is, csak még nem meri bevallani, hogy szárnyalás helyett újra meg újra hájas fenekére tottyan. Nem költő ő – sejti már maga is – csak fűzfapoetessza, nem tudós, hanem csak egy fontoskodó, műveletlen, nyomorult dilettáns.

Nem szemet gyönyörködtető, fürge fecske, csak egy szánalmas, tompa, vénséges  agyaglúd.

84 hozzászólás to “Clay goose (Ludvig, az agyaglúd)”

 1. a kedves prédikátor said

  Rég nem láttam Petrőczit személyesen. Nagyon leépült, azt mondják. De ez a kép is! Az őrület villódzik a szemében+

  • ribike verse said

   Halihó, halihó,
   mér nem döglesz meg nagyanyó???

  • petrőczi de genere ludvig said

   Ludvig fosott már egy újabb kötetet is, a TIZENHARMADIKAT!
   ADVENTRE SZÁNJA A GALÁD BOSZORKÁNY!
   Persze lehet hogy megszán bennünket a feljebbvaló és addigra elpusztul a fűzfapoetessza és kivonul imádott barátai közé a temetőbe.
   Szabó megkéri Eszter kezét vagy mijét!

 2. bőjti boszorkány said

  Petrőczi teljesen megbolondult csakugyan.
  Csoda, h nem hívták meg A spirituális közvetítő c. konferenciára, amit ma meg holnap tartanak a Reviczkyben.
  http://www.kre.hu/btk/images/stories/doc/plakat_kre_btk_spiritualis.pdf
  Előadást tart Sepsi A divináció mint spirituális közvetítés és a szinkronicitás címmel,
  ott lesz kedvenc eszelősünk, Hidán Csaba: Sámánisztikus rajzok Csíkrákos vártornyának tornyán c. előadásával.
  Idecsalták Hoppál Mihályt és Pócs Évát, hogy a maguk diliflepnis barmait legitimizálják velük.

 3. svabra said

  Melyik turkálóban szerezte ezeket a büdös mocskos rongyokat a Ludvig?
  Azt mondják, ingyen akarja a göncöket versekkel fizet a Ráday utcai rongyosoknak a fűzfapoetessza.
  Mer nincs pénzük ugye a férje kétszeres professzori fizetésével!

 4. fűzfapoetessza said

  Bakonyi könyvének címe egy Ludvig idézet: “hogy elfogadjanak…”
  Ludvig kezded belátni, hogy téged SENKI SE FOGAD EL?
  A SAJÁT FÉRJED IS MEGCSALNA HA TUDNA
  ÉS MEG IS FOG!
  Mindenki utál, megvet, lenéz.

  • foltos hiéna said

   És emlékszel Ludvig milyen aljas rágalmakat terjesztettél Györke Ildikóról, Kovács Eszterről, Erdélyi Istvánról, Csides Csabáról, Pődör Dóráról, Huszár Ágnesről és más kollégákról?
   Megvádoltad őket, hogy tudatlanok, aljasok, műveletlen senkik. Hogy dilettánsok, nem írnak semmit, impotens barmok és még csak nem is reformátusok.
   Nincs bűntudatod, ha erre emlékeztetünk?

   • petrőczi de genere ludvig said

    A legocsmányabb módon Hansági Ágnesen élcelődött Petrőczi. Hogy még teherbe se tud esni a szerencsétlen. Mikor ő négy gyönyörű (???) és zseniális (????) gyereket szült.
    De nem is csodálkozik. Egyrészt a fiatal Kulcsár-Szabó buzinak és/vagy impotensnek látszik.
    Meg Hansági ritka ronda a feje, a gnómszerű teste.
    Az ő férje, “az én Andrisom” is szokta mondani, mámint ha egyedül lenne egy szigeten a Hanságival akkor se b..szná meg.

   • Ágnes asszony said

    Az élcelődés kölcsönös volt, és nem is Petrőcitől indult ki. Hansági rendszeresen kiröhögte és a hallgatóival kiröhögtette a tudós és költő asszonyt.

   • dumb and dumber said

    Tulajdonképpen megérdemlik egymást.

   • Alliance said

    Kik? Hansági és Petrőczi? No igen. Időnként nagyon jóban voltak. Pl. Baranyai és Mészáros védésén. Keresztben voltak egymás intim barátjának témavezetői ill. opponensei. A jópofizás addig tartott, amíg Petrőczi professzori kinevezése el nem bukott a MAB-ban. Petrőczi telezokogta a Magyar Intézetet és a Kulcsár-Szabó családot okolta. Hansági pedig röhögött, és tele szájjal hahotázva mesélte, hogy ez az idiótapojáca komolyan vette, hogy kinevezik.

  • tükörtojás said

   Nézzétek meg ezen a képen Szabó méretes potrohát.
   http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/06/kassa-ert.html
   Lefolyik a combjára.
   Szabó már régóta tükörben látja csak a tojásait.
   És egy ilyen horrorisztikus bodyval akarja csalni a horrorbanyát, Ludvigot????

   • cica said

    És ahogy kergeti a csajokat a Revickiben!
    A förtelmes hájas potrohával olyan mint a Döbrögi a filmben.
    Mikor veri meg valaki méltón ezt a mocskos gazembert????

   • Vanitatum vanitas said

    Kergetni éppen nem kergeti.legalábbis nem úgy, mint Hermann vagy Bene, de azt hiszi hogy szerelmesek belé. Mint pl. Kőfalusi vagy a (Macska)cicka vagy a Venásch Eszter. Mindegyik érdekből játszotta a szerelmest: ösztöndíjért vagy pluszfizetésért. De Szabó ebből csak saját szexuális kisugárzáasát olvasta ki.

   • Margarita said

    Szabó hiúsága rejtettebb mint Petrőcié de erősebb és jóval gusztustalanabb. Nincs ocsmányabb mint amikor egy ilyen pocsék alak azt hiszi hogy hóditó,

   • Pszichiáter said

    Szabótól tudjuk, hogy ez a blog is azért van, mert őrült nők szerelmesek belé és csak azért blogolnak mer az ő szilárd hűsége és kemény ellenállása miatt nem férnek hozzá a potrohához 🙂

   • Curious said

    Most akkor ki itt a beteg lelkű? Az állítólag őrült nők vagy Szabó?

   • Common sense said

    Ha Szabó komolyan ezt gondolja akkor szerintem zárt intézetben a helye, de szerintem ezt nem gondolja csak mondja. Hazudik mint alapjáratban mindig.

   • Andrew said

    Ne aggódj Cica mi itt minnyájan Ludasmatyik vagyunk és a Döbrögid mindennap megkapja a 25 botját a büdös segére 🙂

   • ElemiLogika said

    Szabó nemcsak hazudik, hanem hülye, Ezt a blogot nyilvánvalóan nem az iránta érzett szerelem motiválja, hanem az iránta érzett gyűlölet. A gyűlölet erejéből következtetni lehet a gaztettei nagyságára.

   • Pszichiáter said

    Ebben is a tagadás betegsége nyilvánul meg. Tagadja saját maga előtt hogy micsoda köpedelem jellem, inkább kitalál a kis naiv Eszterkének egy mítoszt a nemlétező csáberejéről és a belé állítólag szerelmes őrült kolléganőkről.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Nagy kassai giccsparádé Tőkéczkivel meg a mocskos gazember Szabó Andrással.
    http://reformatus.hu/mutat/8398/
    Ha ezeket mutatja fel az egyház, akkor tűnjön el egészen!

 5. dunántúli teológus said

  Tiltakozunk a reformatus.hu megfogalmazása ellen!!!
  http://reformatus.hu/mutat/8405/
  Itt azt írják, hogy “a Heidelbergi Káté első magyar fordítását Huszár Dávid pápai nyomdásznak tulajdonítják”.
  Mi az, hogy “tulajdonítják”???
  Nem ő fordította???
  Kikérjük magunknak azt is, hogy Huszár Dávidot egyszerű nyomdásznak nevezzék!
  Ő prédikátor is volt, a pápai Református Kollégium és a nyomda alapítójának a fia!

  • heidelbergi káté said

   Annak a Huszár Gál kollégiumalapító prédikátornak a fia volt a Káté fordító Huszár Dávid, akit Szabó András egy végtelenül színvonaltalan írásban egyszerűen gyávának nevezett.
   Az a Szabó András, aki a Huszár család leszármazottját kirugatta a Károliról, megrágalmazta, és hamis tanúvallomást tett ellene a munkaügyi bíróságon!

 6. ............... said

  “Petrőczit egyetlen irodalminak nevezhető folyóirat se közli.”

  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 115: (2) pp. 262-268. (2011)
  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 110: (3-4) pp. 319-331. (2006)
  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 109: (4-6) pp. 620-622. (2005)
  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 108: (3) pp. 334-339. (2004)
  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 105: (1-2) pp. 223-224. (2001)
  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 103: (5-6) pp. 746-748. (1999)
  IRODALOMTÖRTÉNETI KÖZLEMÉNYEK (ISSN: 0021-1486) 101: (5-6) pp. 634-649. (1997)
  (Az IK a Magyar Tudományos Akadémia Irodalomtudományi Intézetének folyóirata)

  IRODALOMTÖRTÉNET (ISSN: 0324-4970) 37: (4) pp. 610-617. (2006)
  (Az I. a Magyar Irodalomtörténeti Társaság és az ELTE BTK Irodalom- és Kultúratudományi Intézetének folyóirata)

  HELIKON IRODALOMTUDOMÁNYI SZEMLE (ISSN: 0017-999X) 48: (3) pp. 376-378. (2002)
  (A HISZ a MTA Irodalomtudományi Intézetének folyóirata)

  Minden körülményre tekintettel (pl. – már éltes, + foglalkozása szerint nem kutató stb): Nem sok, és rövid cikkek, recenziók, ettől függetlenül az állítás nem igaz. Külföldi jegyzett folyóiratos publikációi nincsenek, de azt csak magyar irodalomból egyáltalán nem egyszerű összehozni. (aki tud rá jó módszert szóljon, megköszönöm).

  “Aztán saját blogján dicsekszik a bemutatóról, más nem is adott hírt róla:”

  http://uj.reformatus.hu/mutat/8106/
  http://www.port.hu/unnepi_konyvhet_2013_-_szekesfehervar_-_konyvtari_ejszaka/pls/w/event.event_page?i_event_id=2193967&i_event_area_id=43

  • Köszönjük a kiegészítést, és a mentegetőző korrekciót: “Minden körülményre tekintettel (pl. – már éltes, + foglalkozása szerint nem kutató stb): Nem sok, és rövid cikkek, recenziók”. Ezzel így tökéletesen egyetértünk, és a véleményünket korrigáljuk, megjelent irodalmi lapokban is hébe-hóba, minden szentévben egyszer 2-3 oldalas szösszenet … – a szerk.

   • fűzfapoetessza said

    A verseit meg a szépirodalminak szánt giccseit viszont tényleg nem közlik.
    Mikor jelent meg Ludvig az ÉS-benM?
    Az utolsó negyedszázadban NEM.

  • Alliance said

   Ugyan, miyen lapok ezek? Petrőczi minden református lapba beszüremkedik a püspököknek hízelegve, akiknek nincs minőségérzékük. a reformatus.hu megjelenés egy nulla, és a székesfehérvári lap értéke is hasonló

   • gagyi mami said

    A RefLapot minden második héten teleokádja undoritó idiotizmusaival. A fehérvári lap? Ne röhögtessetek!
    Petrőczi egy különlegesen idióta barom aki állandóan felhivja magára a figyelmet.
    Kihivja a pofonokat.
    A négyzetméteres pofáján mondjuk elfér néhány.
    Akarsz még pofont Ludvig?
    Van néhány pornófelvételünk a Szabóról!!!
    Akarod Ludvig???
    Ha nem, mindenkinek megmutatjuk a pszoriázisos f@szát az undoritó hülye hűtlen férjednek!

 7. ELTÉ-s kolléga said

  Minimális publikációk, színvonaluk silány.
  Az ELTÉ-n egy ilyennel tanársegéd se lehetne.
  Helyes, hogy nem lett professzor. A MAB jól döntött. KSZE állandóan gúnyolódik rajta meg az idióta férjén.

  • Poetessza said

   Nincs igazság! Az Andrisomnak sincs több publikációja, a színvonaluk pedig… és mégis professzor lett. Akkor én százszor inkább az lehetnék!

   • grey cat said

    Óriási ordítozások hallatszanak a Mátyás utca 20. első emeletéről.
    Petrőczi őrjöng visít toporzékol, hallik a vakolat a tetkószalon ügyfeleire.
    Ritoók professzorékhoz is áthallatszik.
    Mi meg ülünk az ablakban és mosolygunk.
    Isten nem ver bottal, nem igaz?

   • Tarján és Reményi said

    Mit is fárasztottuk volna magunkat. A legjobb vicc úgyis az volt amikor Tamás szólt a Ludvignak h FELTÉTLENÜL JELENTESSE MEG AZ Áfonyahegyi öklendezéseit.
    Hogy azon mennyit röhögtünk, amikor a Ludvig lefényképezteti magát barnamedvének öltözve a heidelbergi vártemplom előtt!
    Amikor a Szabó fejére túl kicsi a legnagyobb jambósapka is!
    Amikor a Ludvig nem képes petrezselymet kérni az orosz zöldségestől, miközben,mint irja, “gond nélkül” forditja Brodszkijt és Cvetajevát.
    Isteni volt – merhogy mi tényleg tudunk oroszul.
    ……………..

   • Cirill said

    Jó neked, de beszélj csak a magad nevében. A mi nemzedékünk már nem tanult oroszul. A bátyám a 70-es években született, ők még elkezdték, de ő is csak a betűket ismeri, el tudja olvasni, de nem érti. Mi már írni-olvasni se tanultunk oroszul. 😦

 8. Alliance said

  Én sajnálom Petrőcit. Félig se olyan gonosz, mint a férje. És a férjével szemben ő nem alattomos: ami a szívén, az a száján, még visszatartani se képes. Most itt a blogon a rohadék és aljadék férje miatt szív. Különben a kutya se törődne vele, ha nem Szabó András lenne a férje. De azzal törődni kell, amíg csak él.

  • Anonim Alkoholista said

   Ha csak meg nem teszi a 4. lépést és aztán a többit, ahogy Eszter javasolta 🙂

  • régi magyaros said

   Ez az értelmi fogyatékos barom akart professzor lenni???
   Nárcisztikus undorító hülye.

   • Szabó a pedofil bűnöző said

    Szabó megint megszólal a szarszinű blogon.
    Elment az ÉRTre Kassára és ott pofázott. Nézzétek meg az első képet Hájas potroha a térdét verdesi.
    http://szaboandras54.blogspot.hu/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00-08:00&max-results=10
    Azt gondolta a barom h pont ő kell egy csinos fiatal nőnek?
    Barom!

   • három keresztes wassermann said

    Ez sz “értelmiségi pocak”? Szabó te nem vagy értelmiségi, te egy műveletlen, nyelveket nem beszélő, idióta aljas állat vagy. Ahogy németül röfögtél az ELTÉ-n, azt mindmáig emlegetik elrettentő példaként.
    Ez nem pocak, ez hordóhas. Az ilyenekkel szoktak cukorbajt, vastagbélrákot kapni.
    Hosszú, kinos szenvedést, szörnyű haldoklást kivánunk neked. Szenvedj még annál is többet, amennyit te okoztál Szilágyi Ferencnek, Bolyki Jánosnak, Király Gyulának, Györke Juditnak és Szigeti Lajosnak. Meg azoknak, akik még élnek és életük minden percében átkoznak téged.
    Ez az átok pedig megfogan!
    Nem fogsz könnyen megdöglkeni mocskos gazember előbb szenvedni fogsz annyit hogy sirsz a halálért.

   • Zöld karszalag said

    Ez a Szabó nem normális. Még arra is büszke hogy zöld karszalagja van. Nem ám csak úgy véletlenül keveredett oda, hanem regisztrált részvevő. És mindezt nem valami különleges, new yorki vagy oxfordi konferencián érte el, hanem Kassán! Gratulálunk. Mi ezt a szintet tudományosan már 20 éves korunkban diákként teljesítettük,amit a tanár úr közel 60 évesen. Karrierileg pedig sose fogjuk, mert hiányzik belőlünk a legfőbb követelmény: a jellemtelenség.

   • Kassai Dóm said

    Kassán ott volt Dienes prof a sárospataki református gyűjtemények igazgatója. Beszélgettünk és kiderült hogy ismeri ezt a blogot. Nemcsak ismeri hanem rendszeresen olavassa a kollégáival együtt.

 9. fűzfapoetessza said

  Petrőczi nem gonosz?
  Amiket mondott Szilágyiról, hogy “Milyen rettenetesen rossz költő ez a szegény Feri!”
  Királyról: “Ki kell tiltani az eszement vén barmot!”
  Bolykiról: “Na ne má hogy ő mondja meg, hogy ki legyen itt professzor” (ti. Pethő.
  Heltainéről: “Csámpás műveletlen paraszt”.
  Posgay Ildikóról: “tudatlan hülye”.
  Posgay unokahúgáról, Szabó T. Annáról: “bűnrossz költő”.
  Annak férjéről. Dragomán Györgyről: Felfújt senki”.
  Szóval nem gonosz????

  • Alliance said

   Nem, nem gonosz, csak őszinte, ami a szívén, az a száján. Fecsegő, pletykás, de ez mind emberi. Az igazi aljas görény, az a férje, Szabó András. Ő a rágalmazó megjegyzéseket nem akárhol teszi, hanem Balog miniszternek a Hold utcában, a MAB-ban, szakmai körökben, meg ahova még bepofátlankodik. Sok embert végzett már ki így ezzel az alattomos, stikában mószeroló taktikával, míg Petrőczi nem végzett ki senkit, csak próbálta őket lejáratni, de ez általában visszafelé sült el. Szóval a hatása felől Petrőczi ártalmatlan, Szabó pedig az egyik legkártékonyabb féreg.

   • Sátáni páros said

    Még hogy Petrőci emberi? Szerintem sátáni. Bár kétségtelenül nem azon a fokon, mint Szabó. Szabót azonnal ki kellene iktatni a felsőoktatásból. Aki a maga javára doktoranduszokat ír be témavezetttként, majd kiosztogatja neki a fokozatokat, csak hogy ő maga és a futóbolond felesége törzstag lehessen, és mindezt hivatalos személyként, azt le kellene a törvények értelmében sittelni.

   • Nyugdíjazott bíró said

    A mi igazságszolgáltatásunkban vannak egyenlők és egyenlőbbek. A református püspökrokonok az egyenlőbbek közé tartoznak. Bármilyen bűncselekményt hajtsanak ezek a ganék végre, a rendőrök és az ügyészek kezüket-lábukat törik hogy kimentsék őket.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Ahogy mondod. De ez nemcsak a reformátusokra és a püspökrokonokra igaz. Mi, ügyészek, alapból rokonszenvezünk a bűnözőkkel és tiszta szívünkől utáljuk a feljelentőket. Ha ezek nem volnának, nem kellene dolgoznunk és kényelmesen élnénk a fizetéseinkből. Lehetne 5 állásunk, mert sehol se kellene semmit csinálni csak a lóvét fölmarkolni. Ezért aztán ha jön egy feljelentés, gőzerővel kezdünk nyomozni a feljelentő ellen. Hátha találunk valami makulát nála, amibe beleverjük azt a hosszú orrát és lepattintjuk a kis szemetet. Ha meg nem, akkor ráfogunk valamit 🙂

   • BRFK said

    Ezzel mi is pont igy vagyunk ha jön egy feljelentés elfog minket a vadásszenvedéj. Csak nem az elkövetőre gerjedünk hanem a sértetre. Sokkal hamarab letuggyuk igy zárni a ügyet 🙂

 10. Btks Kolléga said

  Szabó András olyan undorítóan kelleti magá a flörtjében, olyan hánytató módon hiú, hogy én direkt részvétet érzek Petrőczi Éva iránt, hogy egy ilyen képmutató sötét gazemberrel verte meg a sors.

 11. gagyi mami said

  Na jó ahogy összejöttek az se semmi. Először Morvainak szül két gyereket, de olyan kurva módon viselkedik a szegedi koleszban hogy rendőrtség toloncolja ki.
  A biróságon Morvainak itélik a két kislányt, Katát meg Kingát, mert bebizonyitja, hogy Ludvig becstelen erkölcstelen életmódot folytat. Utána újra kezdi életét, először Szsabó Gézát, aztán Heltait próbálja meg elcsábitani, de miután nem megy, marad Szabó, a pszoriázisos barom.

 12. petrőczi aq down-kóros said

  Látszik Ludvignak a pofáján hogy már teljesen besötétedett nála.
  Alzheimerje van vagy mi?
  Bárcsak leszúrná a szabót!

 13. luci feri said

  Valag formájú feje van a Petröcinek tele szarral.
  Meg a szabónak is

 14. puzsér róbert fan said

  Robi azt mondta, Petrőczit fekete mosogatónak se venné fel. A Szabóról meg azt mondta, minél hamarabb döglik meg, annál jobb a világnak.

 15. Morvai a volt férj said

  Qurvára rühelltem hogy egész Szeged a lyuksógorom volt. És a Ludvig a csecsemőkkel egy ágyban üzte az ipart.
  Csodálkoztok hogy nekem itélte a biróság a lányokat???

 16. Kinga said

  Jaj de aranyos ez a liba. Direkt hizelgö az összehasonlitás Petröci tanárnöre nézve.

  • Csaba Peti said

   Nemcsak a liba aranyos (szerintem is), hanem Petrőczi tanárnő is. Kedves, szép, álmodozó, kicsit szomorkás arc. Én fájdamas Szűzmáriát látom benne. Ez a kép 7-8 éve készült, akkor még a tanárnő valóban így nézett ki. Ma sajnos már nem. Alig lehet ráismerni. Köszönheti nektek. Ez a blog idegileg nagyon megviselte. Ő egy jó lélek, a ti szemétségetek, amit kegyetlenül adagoltok vele szemben szinte naponta, megtámadta az idegrendszerét, a lelki egyensúlyát és kikezdte a szépségét. Ne rajta gúnyolódjatok, hanem köpjétek szembe magatokat, mert ezt ti tettétek vele!

   • Andrew said

    Nem a blog viselte meg Petrőczi tanárnőt, hanem a férje hütlensége. Abba zakkant bele. Hát még ha tudná mit művelt Cicával amikor engem kiütött a fű és nem tudtam megvédeni…

   • Vronic said

    Petrőczi tanárnővel tényleg történt valami az utóbbi hetekben. Láttam a könyvhéten, zavart és zakkant benyomást keltett, szeme eszelősen vizslatott ide-oda. Tavaly még nem ilyen volt, pedig blog volt tavaly is és vagy 3-4 éve van, nem az viselte meg. Eszterről viszont eddig nem tudott, az ő felbukkanását nem képes feldolgozni.

   • Gyilkos szenvedély said

    Talán a Szabó gyilkolássza, pl. fokozatosan mérgezi, hogy eltegye láb alól, minél előb özvegy legyen és elvehesse azt az Esztert.

   • Couple said

    Ne féltsd a Petrőczit, nem olyan ártatlan ő, amilyennek teszi magát. Ami pedig a házasságukat illeti, a négy fal közöt kölcsönösen ölik egymást. 🙂

   • Saca said

    Szabo Bandi bácsi aszt irta annak az Eszternek hogy azér blogolnak örült féltékeny nöszeméjek mer szerelmesek belé és irigylik a boldog házaságát az Éva nénivel. Akor mégsem boldogok? Bandi bácsi hazudot?

   • andrew said

    Saca most fején találta a szabót, mert hazudozik miközben döglik a csajok után amit a Cicával csinált arra nincs mentség.
    És gonosz nő nincs más mint a Petröci meg a Hansági az meg fölleg

   • Tepsi fan said

    Ti vagy leragadtatok a régi garnitúránál, vagy a Tepsi fizet titeket. Tepsire ugyanis illik minden amit Szabó ennek az Eszternek írt: beteglelkű, azt hiszi, hogy mindenkinél okosabb és magányos is. Férje nincs, csak különböző szeretőket hajkurászik akik mind otthagyják mert kibirhatatlan. És az ő érdekében van ez a blog. Ha nem lenne ez a blog, ő nem lenne dékán. Szóval én azt gyanítom hogy Tepsi bérelt fel benneteket-

   • régi magyaros said

    Amit Szabó mond, az egyszerűen HAZUG.
    Aljas. brutális barom.

   • Postabank sikkasztás said

    Szabó alapjáratban, zsigerből hazudik. Minden szava hazugság. Azt írja Eszternek, hogy nem ő kapott Princz Gábortól 8 milkót, hanem egy névrokon, hiszen “annyi Szabó András van, mint csillag az égen”. A 8 milkós nem sima szabó volt, hanem Dr. Szabó András. És a kezese annak a “névrokon” dr. Szabó Andrásnak ebben a 8 milkós buliban ugyanaz az R. Várkonyi Ágnes volt, aki a mi Szabó Andrásunk bizalmasa, kebelbarátja, akivel ma is együtt konferenciázik a mi Szabó Andrásunk, emlegeti is az egyik posztjában vagy a konferencia meghívójában. Ma is jóban vannak. Ki lehet az a másik dr. Szabó András, akiért a mi dr. Szabó Andrásunk kebelbarátnője, R. várkonyi Ágnes kezességet vállalt? Mert a Szabó András név tényleg gyakori, de a Dr. Szabó András, összekötve R. Várkonyi Ágnessel, már nem: az egyedi!

   • Historiker said

    Hát erre nem gondolt a Szabó. Azt hitte, ilyen tucatnévvel elbújhat az azonosítás elől. Szerencsére a kezesének egyedibb neve van. R. Várkonyi Ágnes mint kezes jobban azonosítja őt, mint az anyja neve. Ugyanis az is tucatnév. 🙂

   • Paplan alá fingó said

    Világéletében ezt csinálta. Ez világosan benne van a Zsengellér-jelentésben is: “Szabó András azt az utat választotta, hogy az általa elkövetett törvénysértésért másokra hárítja a felelősséget.” Már ők is látták, mit művel. Ezt mindenki tudja, mégis falaznak neki. Nem lenne egyszerűbb ezt a görényt egyszersmindenkorra kiiktatni a társadalomból? Elkövetett már annyi bűnt, hogy élete végéig bekasznizhatnák.

   • Hátulról lesből támadó said

    Szabó egy hazudozó és rágalmazó, aki épp ezzel a két tevékenységével törtet előre mások alattomos kinyírásával. És mindig akkor, amikor a legbékésebbnek látszik és a másik nem számít rá. Mindig veszélyes, még vakvágányra tolva is.

   • régi magyaros said

    Gratulálok! A dr. Szabó Andrások halmazából – mert vannak orvosok is ezen a néven az interneten – dr. Várkonyi Ágnessel való kapcsolata kiválasztja azt az egy elemű halmazt, amelynek egyetlen tagja a Mátyás u. 20. első emeletén lakozó személy, aki dékánként és rektorhelyettesként annyi gonoszságot művelt.
    Merhogy a mi Szabó Andrásunk végtelenül aljas, de éppoly végtelenül BUTA is.
    Elkapunk mocsok és rád bizonyítunk minden bűncselekményt, amit elkövettél.

   • Dr. Szabó András said

    Ez nem fog nektek sikerülni. A kerületi ügyészségek és a Fővárosi Főügyészség már 3 éve azon fáradoznakk, hogy kimossanak engem a trutyib´l. Eleddig sikerrel szajkózzák hogy nem bizonyítható 100%-ig a bűnösségem. Ebbe a küzdelembe már a Legfőbb Ügyészség is beszállt az én oldalamon. Balog Zoltán védőszárnyai alatt bemenekítettek engem a MAB-ba, mert azt mondták, hogy ott már érinthetetlen vagyok. Ügyészekkel és miniszterekkel szemben mit akartok elérni kis eszement belém őrülten szerelmes féltékeny fehércselédek?

   • erünniszek said

    Ahogy elnézünk a térdedet verdeső hordóhasaddal, nemsokára a szokottnál is büdösebben végbélrákban fogsz haldokolni egy intenzíven. Aztán mész a temetőbe de oda már a ludvig se követ inkább új korszakot nyit a költészetében özvegyi líra címmel.

   • Hencidai úrasztala said

    Szabó és Ludvig már régóta mindketten emésztőszervi problémákkal küszködnek. Ez néha igen hangosan nyilvánul meg. Egy példa:

    Ludvig vacsorát készít a konyhában (vagyis előveszi a hűtőből az abált szalonnát és a tarisznyából a keserű vereshagymát). Kicsapja a hencidai úrasztalára, azaz rám. Miközben keresi a bugylibicskát a kredencben iszonyatos durranás rázza meg a Mátyás utca 20-at.
    Ludvig berohan a szobába:

    – Andrisom, hát te élsz?
    – Mér ne élnék?
    – Aszittem főbe lőtted magad.
    – Csak fingottam egyet. Jólesett.

   • Ginger Cat said

    A múltkor abban a hőségben nyitva volt az ablak. Épp a párkányon ültem a függöny mögött. Szabó háttal állt nekem befele fordulva. Aztán egyszercsak váratlanul olyan iszonyatosat fingott hogy lerepültem az ablakból. Lesodort az a büdös orkán ami a seggéböl robbant ki.

   • Főztem neked szárazbabot said

    Egyyszer a Ritókék ablakába ültünk Vászkával az orosz perzsával amikor lövöldözés halatszot fentröl. A ritókék a földre veteték magukat és találgaták mi történhet fölötük a Szabo-lakásba. Asszem arra jutotak hogy a Szaboek fölötük orosz ruletet jáccanak. Asztán gingercat felmerészkedett az ablakukba de nem volt semmi pisztoj. Ép babfőzeléket zabáltak a hencidai asztalon attól fúvottak ugy fel mint a gázmüvek

  • Katica said

   Kinga, te melyik libáról beszélsz? A fehérről vagy a szürkéről? A fehér szerintem is hercig, de a behemót szürke libáról inkább ne beszéljünk 🙂

 17. rosemunde pilcher said

  Igyekszik az évi de az én stiláris szintemre még sokat kell kapaszkodnia.
  Azt irta az Áfonyahegyiben h engem olvas németül mert olyan árnyaltan ábrázolom a lelki folyamatokat meg a szókincsem is kiváló.
  Hasonló jókat róla nem tudok elmondani.

 18. a giccs mint megtisztitó és gyógyitó erejű balzsam said

  A Ludvig egy kispályás giccsőr pozőr hol van ő Rosemunde Pilchertől?
  Az irodalomtól meg pláne!

 19. Judge said

  Silvio Berlusconit első fokon ma 7 évre ítélték hivatali hatalommal való visszaélésért. Pedig ő miniszterelnök volt. Szabó csak egy szar kis egyetem szar kis dékánja, mégse merik elítélni. A Károli zsoldjában álló (értsd szó szerint: a Károlin haknizó) ügyészek egymással versengve próbálják őt kimosni a szarból: nem történt bűncselekmény, vagy ha már nem tudják letagadni hogy történt, akkor azt mondják, nem bizonyítható. Pedig a bizonyítékok akkorák, hogy kibökik az ügyészek szemét.

 20. Balázs said

  Ezt becsülöm Petrőczi tanárnőben, hogy ami a szívén, az a száján. Míg a sunnyogó, alattomos, mindig rosszban sántikáló Szabó András tényleg a tagadás betegségében szenved, Petrőczi tanárnő hallatlanul, megdöbbentően őszinte. Már annak idején is megírta, hogy lopkodta malaclopó köpenyébe az ételt, ezt órán is elmondta, hogy még ennivalóra se tellett olyan szegények voltak, úgy kellett a kabátzsebébe csúsztatnia, most se szépíti a dolgokat. Elmondja, hogy csípték fülön a kasszánál, mert “elfelejtette” kifizetni az árut. Nem ez az érdekes,. hogy elfelejtette, mert elszokta, tiszta kleptó a néni, hanem az, hogy bevallja. Összehasonlithatatlanul becsületesebb a férjénél.

  • erünniszek said

   Kollégáktól is rendszeresen lopott a Ludvig könyveket.
   Könyvesboltban mások által kifizetett könyveket.
   A Ráday Könyvtár állományát rendszeresen dézsmálja mind a mai napig.

 21. Hencidai úrasztala said

  Ludvig: Rámuntak az emberek. Hiába vagyok már napok óta az egyedüli főtéma a mocsokblogon, senki se kattint onnan át az én blogomra, máshonnan meg pláne nem.
  Szabó: Hozzám néha benéznek. De sajnos nem engem keresnek, hanem az R. Várkonyi Ágnest 😦

  • princz 8 milliója said

   Azt a 8 milkót azért kapta Princztől, hogy fúrja meg Erdélyi Istvánt (MTA doktora), hogy helyette felvegyék tanszékvezetőnek a Nórát, akinek még akkor kandidátusija se volt.
   Szabó boldogan, gyilkos örömmel kivitelezte a tervet.
   Még túl is teljesítette.
   Elment Erdélyi tárgyalására és gyűlölködve összevissza hazudozott ez ellen a nagyszerű református tudós ember ellen.

 22. Harlekinkatica said

  Ludvig legundoritóbb giccseiben magát katicabogárrá stilizálja.
  Van a katicabogaraknak egy nagyon veszélyes, kártékony fajtája, az úgynevezett harlekinkatica.
  http://kapanyel.blog.hu/2012/06/27/a_katica
  Petrőczi/Ludvig a 120 kilós génmódosított szörnyeteg szintén a kártékony dögök közé tartozik.
  Irtsuk tűzzel, vassal, kapával, kaszával.

 23. we are your destiny said

  Na itt van az atlatszo.hu legújabb hőstette.
  Beperli a nagyhatalmú nyóckeri polgármestert, aki még a Fidesz legújabb szóvivője is.
  http://atlatszo.blog.hu/2013/06/26/szerzonk_beperli_a_jozsefvarosi_polgarmestert
  Várjuk, mikor sújt le az atlatszo a Wistmanwoodra és gazdájára Ballára!!!

 24. Les Temps Modernes said

  Láttátok már a Szabót és a Petrőczit enni?
  Én egyszer sajnos egy asztalhoz keveredtem velük. Úgy falnak, zabálnak, mint egy disznókonda.
  Szabó szakállán folyik le a prököltlé, nokedlidarabok ragadnak benne és az a szürcsölés, röfögés amit közben kiad magából.
  Ludvig csemcseg, herseg, evés után pedig piszkálja a műfogsorát a mocskos körmű ujjaival.
  Bulimiásoknak kiváló terep Szabó és Petrőczi lakmáropzása!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: