Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Peculation with God’s blessing 4 (Sikkasztás Isten áldásával 4)

Posted by karoligaspar - július 18, 2013

Új szerződés 1

Új szerződés 1

Új szerződés 2
Új szerződés 2

Bölcs-Galik8_3

bc3b6lcs-galik8_4

Bölcs-Galik8_5Bölcs-Galik8_6

Új szerződés 7

Új szerződés 7

Szerző: Zsinati illetékes

Miután Bölcskei elköltötte a 115 milliót és elszámolt vele 2007. január 19-én, megköti a szerződést 2007. február 21-én a minisztériummal a már eltapsolt pénz jövőbeni felhasználására. A minisztérium részéről a szerződést a gyanútlan Závecz Ferenc államtitkár írja alá, aki feltehetően nem tudott Bölcskei január 19-i elszámolásáról. Bár Bölcskei az elszámolást Balogh Gyulának címezte, az elszámolási lapon csak egy név tűnik fel a jobb felső sarokban ügyintézőként és alul középen szignálóként: Galik Gáboré. Még legfeljebb a teljesen jelentéktelen és Galik mellett alárendelt szerepet játszó Csepregi András tudhat Bölcskei balul sikerült elszámolási kísérletéről, vagyis az egyházügyi pénzügyi Főosztályvezető (a szakmai Főosztályvezető Fedor Tibor volt), akinek Tarr célmódosító e-mailjét küldte – és a helyettese, Galik Gábor, aki az e-mailt másolatban kapta.

Amikor a minisztriumi képviselő és Bölcskei aláírják a támogatói szerződést a csak felújításra, beruházásra felhasználható 115 millióról, hárman biztosan tudják, hogy az összeg már nincs meg: Bölcskei és Tarr az egyház részéről, és Galik a minisztérium részéről.

A szerződés felhívja a figyelmet, hogy az eredeti számlákat az OKM ellenőrizheti, ám egyházi intézményeket soha nem ellenőrizhette más, csak az Egyházi Kapcsolatok Titkársága, vagyis jelen esetben a sikkasztáshoz falazó Galik…

A szerződés 4. oldala felhívja a figyelmet a szankciókra, ha a Kedvezményezett szándékosan félrevezetné a Támogatót, pl. tudatosan hamis, valótlan adatokat szolgáltatna, vagy ha megszegné a kötelezettségét, pl. nem arra fordítaná a pénzt, amire kapta. Bölcskei a szerződés aláírásakor mindkét bűnt elkövette. A Református Misszió Központ és a balatonfenyvesi konferenciaközpont renoválásának valótlan állításával hamis adatokat szolgáltatott, és hamisan is ígérgetett a jövőre vonatkozóan, mert a Károli Református Egyetem Reviczky utcai épületének felújítását esze ágában sem volt a 115 millióból finanszírozni. Részben azért, mert az más forrásból akkor már folyamatban volt, részben pedig azért, mert a szerződés aláírásakor a pénz már nem volt meg, a főpásztor bevallotta, hogy azt abban a minutában elköltötte, amint megkapta: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/13/peculation-with-gods-blessing-2-sikkasztas-isten-aldasaval-2/

Hogy hogyan sikerült Bölcskeinek egyetlen fillér ráfordítás nélkül számlamásolatot produkálnia a Reviczky utcai felújításról az OKM-elszámoláshoz, azt a következő posztban mutatjuk be.

– folytatjuk –

26 hozzászólás to “Peculation with God’s blessing 4 (Sikkasztás Isten áldásával 4)”

 1. Keresztyén erkölcs said

  Mi az hogy a papokat nem lehet ellenőrizni? Ezek tényeg azt csinálnak, amit akarnak?

 2. Curious said

  Felcsigáztatok. Engem is érdekelne hogy akarja számlákkal lefedni a nagy semmit.

 3. tudományos kutató said

  Orbánnak elment az esze, ez világosan kiderül a Wall Street Journalnak adott interjújából.
  Bölcskei az aljas bűnöző meg kihasználja ezt a szegény bomlott elméjű Orbánt.

 4. 10 milliárd said

  Egészen biztos hogy elgurult a Viktor gógyszere. Egy ekkora tolvaj sikkasztó gazembernek, mint a Bölcskei, 10 milliárdot ígérni! Május 24-én Debrecenben a Viktor még kezet is adott rá. A sunyi paraszt majd elolvadt örömében az összeg hallatán. Azzal se fog elszámolni különbül.

 5. Oberbuchhalter said

  Fura egy szerződés, szinte a református profi okirathamisítókra van szabva: A harmadik-negyedik oldalon az áll, hogy hitelesített számlamásolatokat kell beadni, az eredetire pedig rá kell írni, hogy elszámolva, és a pályázat számát. De ha soha nem ellenőrzik az eredetit, azt honnan tudják, hogy ez mind az eredetire van ráírva, nem pedig az egyik másolatra, amiből újabb másolatot készítenek az elszámoláshoz?

 6. Mutyi said

  A szöveg komoly. Az is benne van h a kedvezményezet teljes felelősséggel tartozik az egész összegért és csak arra használhatja, amire kapta. Nem itt van a mutyi. Hanem abban a szemhunyorításban, amit a szövegből is kihallani: “Csinálhattok, amit akartok mer úgyse ellenőrzünk titeket.” Vagyis nem a fogalmazás a mutyi, hanem az ellenőrzésről való lemondás. Ha nincs ellenőrzés Bölcskei annyit lop el belőle, amennyit akar, jelen esetben az egészet…

 7. Kálvinista okirahmaisítók said

  Még hogy ez a szöveg nem mutyi? Szinte sugallja Bölcskeinek a megoldást: egy színes fénymásoló, és kész a hamis eredeti, amiről eredeti hamisítványt csinálhat…

 8. Kálomista úzus said

  A felelősség szó káomistáéknál ismeretlen. Gátlástalan hazdozás, csalás, hamisítás, lopás, sikkasztás – aztán ha szorul a hurok, más nyakát dugják bele. A kálomista munkamegosztás szerint a nyereség az elkövetőé, a büntetés az áldozaté. Lényegében ez az elintézési módja mindennek. Ezért rúgták ki a legkiválóbb és legbecsületesebb oktatóikat az egyetemükről, lelészeiket a gyülekezetükből és ezért tengenek túl a Szabó András, Pethő Sándor, Németh Dávid, Balla Péter és a Mészáros Marci/Pista féle görények. Mert a rendőrség és az ügyészség a bűnözőknek falaz és segít nekik az áldozatok nyakát a hurokba dugni.

 9. tudományos kutató said

  Szabó András a legnagyobb görény. A többi iskolába járhat hozzá. És ezeket az iratokat is ő juttatta el a bloghoz, mert meg akarja buktatni Bölcskei Butykost

 10. svabra said

  Szabó gyanúsan eltűnt mindenhonnan. Már egy hónapja nem irt a szarsztinű blogjára se. Ludvig is befogta a pofáját, úgy tűnik. Szinte hihetetlen.

 11. what a fuck said

  Jakab Attila nagyszerű irása
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/316354_az_orban_lanyok_tanca

  • Rózsika néni said

   Ez tényleg kitűnő írás, mint tkp minden ettől a szerzőtől. Ritka példája az éleslátásnak, logikus elemzésnek, bátorságnak, következetességnek és a tisztességnek. A szerző olyan emberi és szakmai minőséget képvisel, amit a mai uniformaizáló és birkásító oktatási rendszer tűzzel-vassal irt.

 12. de ruyter admirális said

  Én csak azt nem értem h Orbán az 5 gyerekéből mér nem iratott be egyet se református intézménybe?
  Inkább a Marx Károlyra járatta a Ráhelt
  Miközben önti a közpénzt a református gazembereknek???
  Nem bizik a Károli stb. magas szinvonalában???

  • San Francisco said

   Milyen lehetne egy olyan egyetem, amelyiknek egy csaló, tolvaj, sikkasztó besúgó a fenntartója? Egy minden hájjal megkent gazembert takar a püspöki palást. Milyen messze van ez a köztörvényes bűnöző a katolikusok egyházfőjétől, Ferenc pápától.

 13. takaró mihály fan said

  Itt van Szabó a tanár
  http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/11110.html?p=2#rates
  Egy közvécére való nulla.
  Gazembernek aztán óriási.
  Rabol, gyilkol, sikkaszt, okiratot hamisit a mocskos gazember
  De a Misi bácsi is megmondta má nem soká lesulytunk rád mocskos dög

 14. szabó és petrőczi elhúztak a p..ba said

  Énnekem bejön Szabó értékelése. Nyilván saját maga ajándékozott magának melltartót, ki más tartaná szexinek a görényt.
  A förtelmes házaspár egyébként se nem blogol, a RefLapba se irogat okádék giccseketr.Nyilván adriai kastélyukban üdülnek, ahol Szabó gazdag pedofilokatlát vendégül kincsekért. megnézhetik Szabó pedofil videogyűjteményét és Ludvig kislányokat és kisfiúkat is lop nekik ezeken gyakorolhatják a mocskos szenvedélyüket.
  Szabó és Petrőczi rengeteget kaszál a pedókon ilyenkor nyáron.

  • Melltartó said

   Lehet hogy Eszterke aggatta rá a melltartót, persze látatlanba. Neki ugyanis fogalma se volt hogy nézhet ki jelenleg Szabó. Szabó egy félév halasztással beszélt meg vele randit hogy addigra megmutatható állapotba hozza magát 🙂

  • Ismeretlen heleken búdosók said

   Talán azért búdos a házaspár ismeretlen heleken mer lebuktak. Bölcskei tudja hogy csak ők csempésztethették ki a sikítós iratokat a 115 milkáról a minisztériumból az idióta csuhás miniszterrel és keresteti őket a Wistmanwooddal. A wisztinek drukkolok hogy megtalálja őket és aztán kapják ki Butykostól a jussukat 🙂

  • Marcsi said

   Viszakerült az oldal. Szerintem a Cziczka tette rá a meltartot hálábol h ösztöndijat kapot a nagy semire. De amijen ronda az a csaj még az is lehet hogy bele van zugva a büdös görénybe ki tudja.

  • Phoenix said

   Tévedsz ők sose húznak el. Csak úgy tesznek. Kicsit alámerülnek mig elül a vihar. Mig megtalálják a hihetö hazugságot arra, ki lophatta ki a minisztérioumbol az iratokat. Mig valakit be tudnak mártani. Aztán ha valakit gyanuba kevertek, majd porukból élednek mint a főnixmadár. Felemelik a fejüket és intrikálnak tovább.

  • Kételkedő said

   Azt még csak el tudom képzelni hogy Szabó András valahogy megszerezte ezeket az iratokat a Szabó Botondon, a Gállacib vagy a Balogon keresztül vagy akár közvetlenül is besétálatott a minisztérium irattárába a hülye Balog orra előtt. De azt nem tudom elkézelni hogy beküldte erre a blogra. Pont ő aki bevallotta Eszternek hogy be akarta perelni a blogot! Ez azér egy kicsit erős volna még akkor is ha lenne oka rá hogy megzorongassa a Butykos mogyoróit.

 15. goedel macskája said

  Nem gondoltam, h valaha a spicli haramia Butykosnak fogok szurkolni, de Szabó ellen még ez is megtörtént.
  Heréljétek ki a Szabót, rúgjátok picsán a Ludvigot!!!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: