Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Breaking news: Censorship again! (Cenzúrázták az Átlatszó oktatás blogot!)

Posted by karoligaspar - július 25, 2013

Törvénytelen doktori védés és okirathamisítás az SZTE-n?

Feladta: július 24, 2013 | Szerző:  | Kategória: Hittudományi Főiskola | Tags:  |Hozzászólás »

Mészáros MarciPista miatt cenzúrázták az Átlátszó oktatás blogot! Az alábbi szöveg mindössze pár óra hosszat volt olvasható az atlatszooktatas.cink.hu/torvenytelen-doktori-vedes-es-okirathamisitas-az-szte-n-849293315 linken. Ki vetette onnan le olyan sürgősen? A Mészáros-család, amelynek tagjai közt püspök, rektor, NAV-os főmufti, ügyész stb. is van? Vagy Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus,  akinek menyéről a posztban közhírré tétetett, hogy a csaló Mészáros Márton intim barátnője? Vagy a református egyház Zsinata a Károli Egyetem érintettsége miatt? Esetleg a Fővárosi vagy a Legfőbb Ügyészség, amelyek több feljelentés dacára évek óta sikeresen tussolják el a Mészáros-ügyet? Bármelyik lehetett, de a legvalószínűbb, hogy a Szegedi Tudományegyetem közoktatási rektorhelyettese volt, aki a fő-fő hunyó az alábbi történetben. Szerencsére a szöveget időben elmentettük, és itt most újraközöljük. – A szerk.

Mészáros Márton törvénytelen védései

Mészáros Márton törvénytelen védései

Törvénytelen doktori védés és okirathamisítás az SZTE-n?

2013. 07. 22. 08:00 – Hava Nikita

Címkék: oknyom felsőoktatás Karoli okirathamisitas

Mi kell ahhoz, hogy egy fiatal tudósnak a „fél” magyar tudományos élet asszisztáljon karrierje érdekében?

A történet röviden:
Van egy komoly családi háttérrel rendelkező doktorandusz hallgató, aki a szegedi egyetemen megvédi PhD értekezését. Később a védést egy „schmittpáli” forma miatt érvénytelenítik. Ezek után a fennálló jogszabályok miatt legalább két év szilenciumra kellett volna ítélni a delikvenst, de pár hónappal később a Károli Gáspár Református Egyetemen (KRE) hősünk megvédhette a PhD-jét. Csakhogy a MAB (Magyar Akkreditációs Bizottság) elektronikus rendszere ezt nem engedte, így a Károli vezetői Mészáros Márton keresztnevét Istvánra változtatták és végül így rugdosták át a tudományos karrier első akadályán.

hvg.hu februárban írt egy érdekes sztorit, hogy állítólag a Károli megfigyeltetett egy tanárt, hogy kirúghassa. Egyébként a Károli bajos dolgaival két blog is aktívan foglalkozik, a Jhnnsclvn’s és a Galferences.

A történet hosszan:

A Szegedi Tudományegyetem közkapcsolati rektorhelyettesének közreműködésével, okirat hamisításhoz folyamodva, törvénytelenül lefolytatott doktori védéssel doktorifokozatot szerzett Mészáros Márton – a Jhnnsclvn’s Blog értesülései szerint.

A blog állítása szerint Mészáros Márton korábban a Magyar Akkreditációs Bizottság vizsgálata szerinti csalás miatt visszavont doktori disszertációját Pál Józseffel, az SZTE rektorhelyettesével, az intézmény irodalomtudományi doktori iskolájában fogadtatta el. A kormányrendeletben előírt 2 év várakozási idő helyett mindössze 5 hónappal a disszertáció visszavonása után, pontosan ugyanazzal a címmel és tartalommal kezdeményezte az akkori doktorandusz a 2010-es szegedi eljárást, amelyhez – a blogon megtekinthető dokumentumok alapján – a bizottsági tagokat Pál József saját kezűleg írt felkérésekkel hívta össze.

Instant disszertáció

Mészáros Márton a „20. századi magyar protestáns irodalmi élet” témájában, kezdte el írni disszertációját, majd 2009. március 9-i dátummal, tizenhét nappal a PhD-védést megelőzően nyilatkozatban kérte, hogy azonnali hatállyal témavezetőt változtathasson, utóbbit a dolgozat témájának azonos idejű megváltoztatásával indokolta: a disszertáció ettől kezdve a „Protestantizmus és medialitás” címet viselte és mintegy négyszáz évvel korábbi időszakot ölelt fel. Ugyanezen a napon kelt nyilatkozatában pedig azt kérte, hogy benyújtott disszertációját védésre bocsáthassa a KRE-n. A 2009. március 9-én elkezdett új témát március 25-ére sikeresen befejezte, március 26-án 100 %-os értékeléssel, Summa cum laude minősítéssel megvédte azt. Az értekezés opponensei többek között Szabó András dékán felesége, Petrőczi Éva volt. Az értékeléskor valahogy senkinek sem tűnt fel, hogy egy társszerzővel írt dolgozat összesen 13 oldalas, amivel még egy egyetemi alapképzés szakdolgozatának terjedelmi minimumát sem üti meg. A Galferences blog szerint Mészáros nem tudta megkülönböztetni a protestáns felekezeteket (Luther és Kálvin követőit), és azt sem indokolta, miért szól a dolgozat egyik fele Lutherről, a másik fele a 20. századi magyar kálvinista Ravasz Lászlóról. (A teljes dolgozat ITT olvasható)

A Károlinak derogált

168ora.hu – aki a Károli Egyetem belső harcairól tudósított – felszinesen érintette a témát. A Magyar Akkreditációs Bizottság a Károli Gáspár Református Egyetem irodalomtudományok doktori iskolájának működését 2009-ben felfüggesztette, a határozat indoklásában egyebek között az olvasható: „A MAB három személy esetében, köztük Mészáros Márton PhD fokozatának visszavonását és új eljárás kezdeményezését egyetértéssel fogadta.” A disszertációk kapcsán az eljárási, tartalmi és terjedelmi problémákat még az egyetem is elismerte, nyilatkozatban ítélte el és etikátlannak minősítette a történteket a KRE két másik doktori iskolája és rektorhelyettese is. Ezért Mészárosnak máshol kellett megvédeni doktoriját.

Doktorandusz vagy ilyesmi

A kormányrendelet sikertelen védés esetén előír 2 év várakozási időt, mielőtt a doktorjelölt ismét megpróbálkozhat doktori munkájának megvédésével. Mészáros Márton mindössze 5 hónap elteltével, azonos címmel és témában íródott disszertációját az SZTE doktori iskolájában ismét sikerrel védte meg.  A Jhnnsclvn’s Blogra feltöltött, dokumentumok szerint az eljárás befogadását Pál József személyesen engedélyezte.  Az elektronikus rendszer azonban nem fogadta el a két éven belüli kettős védést, így – a blog szerint – a Károli és a Szegedi Tudományegyetem dupla okirathamisításhoz folyamodott: a KRE “elmaradtként” tüntette fel a megtörtént Károlis védést, a Szegedi Egyetem pedig átírta Mészáros keresztnevét Mártonról Istvánra, ezzel kikerülve a rendszer szűrését.  Az engedélyezés Mészáros István néven történt, még az oklevelet ismét Mészáros Márton névre állították ki – írja a Jhnnsclvn’s Blog.

Pál József rektorhelyettes akadémiai teljesítményét, kilenc éves MTA tagságát – a blog – Mészáros Márton doktori fokozatszerzésének érdekében tett közreműködésével hozza összefüggésbe, az alábbi kapcsolatokra hivatkozva: Mészáros Márton a Károli Gáspár Református Egyetem rektorának, Balla Péternek a sógora, emellett disszertációjának második témavezetője, Kulcsár-Szabó Ágnes „bizalmas barátja”, akinek apósa Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus, a MAB Irodalomtudományi Képzési Ági Bizottságának egykori elnöke, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, 2007-ben a Magyar Akkreditációs Bizottság egyetemi tanári kinevezéseket véleményező kollégiumának elnöke volt. Az SZTE-n érintett lehet a “fél” egyetem. Többek között egy ilyen folyamatról tudnia kellett a SZTE hivatalban lévő rektorhelyettesének és Doktori Iskola vezetőjének is.

Ezt a történetet már többen megírták, de ami az újdonság, hogy még mindig nem történt semmit. Mészáros Márton még mindig a Károli BTK Modern Magyar Irodalomi, Összehasonlító Irodalomtudományi és Irodalomelméleti  Tanszékén oktat, a neve előtt használja a “Dr.”-t és tudomásunk szerint semmilyen hivatalos vizsgálat nem folyik ellene.

Forrás: http://galferences.wordpress.com/2013/07/24/torvenytelen-doktori-vedes-es-okirathamisitas-az-szte-n/

72 hozzászólás to “Breaking news: Censorship again! (Cenzúrázták az Átlatszó oktatás blogot!)”

 1. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Sót, Mészáros a Károli pónemje! Köszönöm, hogy EZT AZ ARCOT ÚJRA LÁTHATOM!
  A fasiszta Hegedűs család és KulcsárSzabóék vállvetve tolják Marcipista szekerét, aki spermadonorként működik közre KSZE meddő menyénél, eddig még sikertelenül, de buzgón.
  Egy kétszeres doktori csalást már mindenesetre elkövetetett.

  • szegedi halászlé said

   A szegedi egyetemen amúgyis mintha napszúrást kaptak volna.
   Itt van egy kis szegedi doktorandusz, aki mg az újságokba is bekerült egy kézirat megfejtése kapcsán.
   http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/08/ketszaz-eves-szabadkomuves-naplot-fejtett-meg-az-szte-s-hallgato.html
   Kiderül, hogy “betűeltolásos” módszerrel készült a titkosírás, ami a legprimitívebbek egyike. Lényeg az, hogy egy sorban leírjuk a magyar abc-t. Aztán egy másik sort alája helyezünk és eltoljuk. Ezek után pl. az eredeti szöveg minden a-ja helyére c-t írunk és így tovább.
   Ez nem jutott Jankovics professzor eszébe, hát azért az ciki, vérciki.
   Nem csoda, h ezek a téridőgörbületben létező szegediek rohadt módon elbutultak, még a mészáros fosását is summa cum laude minősítették.

   • álszent dögök said

    Nem csoda h Mészáros Marcipista idiotizmusát: közhelyes locsogás, összekeveri Luthert Kálvinnal kimondottan jónak tartották.

 2. a kedves prédikátor said

  Érdemes inkább Ferenc pápára hallgatni, nem Bölcskeire!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/317445_rioi_vilagtalalkozo_a_penz_es_a_hatalom_ovta_a_a
  Milyen példát mutatott nektek Ferenc pápa?
  És Bátori Butykos?
  Kit választatok?
  Krisztust vagy Barabást???

 3. fucking bitch said

  Mészáros ilyen szerepet tölt be Hansági mellett.
  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/pucer_kepeket_kuldott_magarol_a_politikus

 4. powerword said

  Nem sok értelme volt törölni, mert a szöveg megvan, több helyre is föltették. Az oktatás azért is átlátszó marad, hiába próbálják a leleplezőket elnémítani:
  http://galferences.wordpress.com/2013/07/24/torvenytelen-doktori-vedes-es-okirathamisitas-az-szte-n/
  http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2013/07/25/illegal-phd-defense-and-forgery-at-the-szeged-university-torvenytelen-doktori-vedes-es-okirathamisitas-a-szte-n/
  http://karoligaspar.wordpress.com/2013/07/25/illegal-phd-defense-and-forgery-at-the-szeged-university-torvenytelen-doktori-vedes-es-okirathamisitas-a-szte-n/
  http://kulcsarszaboerno.wordpress.com/2013/07/25/breaking-news-censorship-again-cenzuraztak-az-atlatszo-oktatas-blogot-2/

 5. bobcat said

  Így van! Mészáros enigmatikus pofája pedig az arcátlan duplacsalást jelképezi most és mindörökké. Háttérként a Kulcsár-Szabó dinasztia és a fasiszta Hegedűs család rokoni ölelésbe összeforrva.
  Mögötte pedig Szabó András, aki azért kooptáltatta magát a tökfejű Balog EMMI-miniszterrel a MAB-ba, hogy megakadályozza saját és bűnbandája csalásainak leleplezését.

  • Átlátszó oktatás said

   A pofátlan törléssel csak azt érték el Mészárosék-Pálék-Kulcsárszabóék, hogy most már a fészbuk is tele van Mészáros MarciPista rút csaló pofájával.

  • bobcat said

   Szabó + Ludvig viszont eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Nyilván az Adrián nyaralnak a pedofil hotellé átalakított villájukban, amit az első Orbán kormány 2 milliárdjából loptak össze.

  • Kiseprűzve said

   Nem lehet az atlatszooktatást elhallgattatni!
   http://atlatszooktatas.cink.hu/infografika-55-orban-es-a-kozepszer-921402971
   Nem sikerül BA-Zo (atlatszo.hu nyelvi leleménye) miniszternek, se Klingonnak, az államtitkáárának, akinek a hosszú távú memóriájába más nem is fér, csak hogy mikor újíttassa meg hajának koromfekete színét.
   Itt pl. azt derítik ki, h Orbán tök elfelejtette, h ő találta ki – a romkocsmában a fidelitásosok hatására – h nem lesz ponthatár!
   Meghogy középszer: nézzen körül, pillantson rá Kövérre, Deutsch Tompikára meg a csornai suttyó államelnökre, és rájöhet, h ők maximum alulról nézegethetik teleszkópon a középszert!

 6. Historiker said

  Nem kapós a történelemtudományi doktori iskola: http://www.kre.hu/portal/index.php Többe kerül, mint amennyit hoz. Egy csomó koloncot fizetni kell (Kun, Popély, Ö. Kovács stb.), hallgató pedig nincs.

 7. ask jerves said

  Gratulálok, mégse annyira hülye a magyar ifjúság, mint amennyire a Károli aljas és bunkó vezetése képzeli. Azt hitték, megvették Szakályt 2 professzori fizetéssel. Szakály ezér a pénzér még a Kossuth Rádióban hallható életrajzi műsorában EGYSZER SEM EMLÍTI A KÁROLIT.
  Csak a Közszolgálati Egyetemet, ahol rektorhelyettes.
  Szakály úgy van a Károlival, mint a nagytermészetű férfiak a prostikkal, eljárnak hozzájuk, de nem emlegetik őket.

 8. tudományos kutató said

  Aki ezen szerezne doktorit, azt hogy fogadná a tudományos világ?
  “Ki volt tanítód, hol jártál iskolába” – kérdeznék a költővel.
  S ő mit válaszolna? Tanultam Kun Béla népnemzeti csahossá züllött unokájától, Popélytől, az ősöreg spiclitől, Ö. Kovácstól, aki a halasi zsidókról firkált valami nagyon feledhetőt.
  Aki ide jön, az tökhülye, és/vagy nem tudományos pályához kell neki a PhD.
  Ismerek is valakit, akit eddig csak azér nem neveztek ki tudományos igazgatóhelyettesnek, mert nincs neki PhD-ja. Csodálkoznék, ha nem itt szerezné meg. N.B. témája illik nagyon Szakály kutatási területéhez.
  Kéz kezet mos, ill. kéz kézbe dug ezt-azt.

 9. máltai selyempincsi said

  Hol van a Jani???
  Épp most akartam vele közelebbi ismeretséget kötni, erre nem eltűnik?
  Vagy annyira el van foglalva Mészáros kimosdatásával, hogy velünk már nem is foglalkozik?
  Pedig olyan szívesen elolvastam volna még sokszor, hogy az ELTÉ-s doktori iskola vezetője, ahova jár, nem hallott még a Doktori Adatbázisról.
  Elugatom neked Janikám, ha nem töltik fel az adatokat (oktatók adatai, bibliográfiák, témameghirdetések, DOKTORANDUSZOK TÉMÁI, TÉMAVEZETŐJÜK NEVE, VÁRHATÓ VÉDÉSÜK IDŐPONTJA), akkor azt a MAB NEM AKKREDITÁLJA! Hogy értsd: az a doktori iskola NEM LÉTEZIK. Ahogy a te tudományos életműved se, kispofám.
  Szóval, Jani, téged könnyebben rajta lehet kapni egy orbitális hazugságon, mint Mészáros barátodat vagy egy értelmi fogyatékos korcs tacskót.

 10. lujzika said

  Igazad van, barátom!
  Itt valami nagyon bűzlik!!!

 11. law and order said

  Nemcsak a Bölcskei lop, lopnak a főfideszesek is személyesen!
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/02/25/rejtelyes-milliokkal-gazdagodott-szijjarto/

 12. prudens said

  Tiltakozom a vakarózos félmajon Mészáros “fiatal tudós”-nak nevezése ellen!

 13. Tapsi Hapsi said

  Mondta a Mészáros, a Marci hogy: “beleszarok” mer így beszél a Marci azon a hermeneutikailag cizellált gadameri derridai, jaussi nyelvezetén. “Majd elintézi az Ernő, az Ági már szólt neki” – mondta Marci és vakarózott tovább.

 14. Élő Csocsó said

  Mezőtúron nyilván értelmi fogyatékosok gyűltek össze: élőcsocsó, falmászás stb.
  Ezek a gyagyák még Bölcskei primitív aljas szövegét is beszopják.
  Mezőtúron is nagy lehet a drogfogyasztás.

 15. andrew said

  Naná Robi teríti az anyagot.
  Nagy üzlet ez a csillagszivás.

 16. hermeneutikai lángész said

  Mind az intellektus, mind a morál hiányzik belőle. Igazi szolgalélek.

 17. soli deo gloria said

  Hallgassatok Ferenc pápára, fiatalok!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/317669_rioi_vilagtalalkozo_az_igazsagtalansag_es_a_elleni
  És ne a 115 milliót egy gyakorlott bűnöző arcátlanságával eltulajdonító Bölcskei Gusztávra!

 18. búzavirág said

  Gratulálunk a Károlinak újabb fantasztikus teljesítményéhez!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/317689_ki_itt_a_kozepszer

 19. andrew said

  Hogy mondjam hogy fogd be, hogy meg is értsd?
  SHUT UP!

 20. Puzsér Róbert fan said

  Azt mondja a Robi ilyen nevetséges balfaszt mint ez a TÉJÉ még nem látott. Bocsánatot kér Hajdú Pétertől és a Tvritkótól, mert TÉJÉ a legnagyobb barom ebben a nevetséges országban.
  És hogy még a régi alma materben!
  Ahol azt hitte a Szabó meg a Ludvig a leggörényebb gazemberek!

 21. tilos az á said

  Nézzétek meg ezeket a barmokat! Ilyen agyirtott idióták ülnek Mezőtúron és egymással szaporodnak és öntik a világra a génhibás bioselejtet.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4762/

 22. tóratartó said

  Azért volt a Károlinak néhány csakugyan kiváló növendéke.
  Mindenekelőtt Puzsér Róbert. Aki öt évig tapasztalta a Károlin a gyilkos vérantiszemiták aljas támadását, mindenekelőtt Szabó Andrásét.
  Ezen tapasztalatok alapján írta ezt!
  http://www.szombat.org/hirek-lapszemle/kedves-nemzetiszocialistak-hobbi-antiszemitak-es-egyeb-zsidozok

 23. hugyos józsi said

  A károlis bunkók már Szlovákiában is égetik a magyarságot.
  http://dotoho.blog.hu/2013/07/24/cion_bolcsei_a_fidesz-taborban

 24. historiker said

  Én csak azt nm értem, a vérciki és vérantiszemita Raffay Ernő hogyan hozhatta a Károlira Kun Miklóst, a Béla unokáját. Közben most a legújabb könyvében (Politizáló szabadkőművesség) kimutatja a közvetlen kapcsolatot Cion bölcsei és Kun Béla között.

 25. pecking order said

  Reviczky utcai ribik és faszok!!!
  Mehettek Azerbajdzsánba, az Arab Emirátusba és a többi helyre ahol olcsó kurvákra és agyatlan pöcsökre égető szükség van!
  http://hvg.hu/itthon/20130727_Osszel_jon_az_uj_osztondij_kulfoldi_diako

 26. andrew said

  kimoderálva – a szerk.

 27. TJstorno said

  Nem kérünk több TJ-t köszönjük. Inkább Bölcskei sikkasztásáról és Mészáros PhD-csalásáról szeretnék olvasni. Ezt a spamelő-floodoló automatát azért kapcsolta be a Károli, hogy a súlyos ügyekről elterelje a figyelmet. Elég volt belőle!

 28. soli deo gloria said

  Ma ér véget Mezőtúron a Csillagpont.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4764/
  Csak remélhetjük, hogy a fiatalság nem a mai egyház bűnös vezetőiről, főként nem a rabló, paráználkodó és alkoholista Bölcskei Gusztávról vesz példát.

 29. theologina said

  Köntös nagytiszteletű úr felszólít bennünket, hogy járjunk templomba, legyünk tudatos keresztyének.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2013-07-27/tudatos-kereszty%C3%A9ns%C3%A9g
  Vegyünk példát ennek a mai magyar református egyháznak a vezetőiről?
  Akik lopnak, csalnak, hazudnak?
  Akkor inkább maradjunk templomon kívül tisztességes emberek!

  • lelkipásztor said

   Köntös nagytiszteletű úr Fricz Tamás keresztyéni felszólításából indul ki.
   http://www.168ora.hu/bluzone/levelhullas-civil-osszefogas-forum-fricz-tamas-bekemenet-107107.html
   Annak a Fricz Tamásnak a keresztyéni (???) szavaiból, aki az Ifjúkommunista című keresztyéni folyóiratból indult.
   Ezt akarja, Köntös úr?
   Ez a Fricz a keresztyén példakép, Köntös úr?
   Csakugyan így gondolja???

   • dunántúli teológus said

    Én azt nem értem, hogy egy ilyen intelligens, olvasott és erkölcsileg magas szinten álló ember, mint Köntös László, hogyan képzelheti azt, hogy másoknak nincs szemük a magyar református egyház csúcsain uralkodó mélységes züllöttségre, és hogyan képzeli azt, hogy szintén intelligens, olvasott és magas erkölcsi szinten álló embereket be tud terelni egy olyan egyházba, templomba, melynek szószékéről a láthatóan ittas Bölcskei kurjongat Pontahontasról, Maugliról és egyéb rajzfilmfigurákról, mivel szivacsos agyából már kihullottak a bibliai idézetek???

 30. réti pipitér said

  Látta valaki délelőtt az M1-en a Csillagpont záró ünnepségét?
  Hitgyülit alulmúló táncikálás, kornyikálás és vérprimitív szövegelések a Jézusról.
  Az egyik tantónéni előadta, h ő ősszel kel egybe a párjával de má “anyai örömök elé néz” – ki a fa..t érdekelt ez?
  A legjobb egy csinos szőke lány volt, aki megmondta, hogy még nem döntötte el, hogy hívőként akar-e élni, vagy úgy, “mint más normális ember”.
  Ez utóbbit javasolnám neki.
  Merhogy ez a mai magyar református egyház úgy hazug, gagyi, tolvaj és bunkó, ahogy a csúcsán gubbasztó alkoholista rabló Butykos/Bölcskei.

 31. lelkipásztor said

  Bosszantóan alacsony szintű volt a Csillagpont
  http://csillag.reformatus.hu/valaszok-helyett-kerdesek/#.UfXrhNKGF28
  Micsoda üzenet az, hogy “légy, aki vagy!” (Charlie)
  Már az is jellemző, hogy nem a Szentírásból, hanem egy táncdalénekesnek egy dalából választották a mottót.

 32. lutheránus said

  Köntös nagytiszteletű úr reposzt bevű blogján vendégszerzők is írhatnak.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2013-07-29/t%C3%B6kb%C5%91l-anan%C3%A1sz
  Most ez a Jakab-Köves Gyopár nevű személy, aki irigylésreméltó önbizalommal magát egyszerűen ÍRÓnak nevezi. (Hát legalább egy kegyen, ugye.)
  Aztán hosszan szenveleg és siránkozik azon, hogy a bolti konzerv meg lekvár így meg úgy, tökből van az ananász. Aztán jön még valami ájtatos farok is a keresztyénségről meg az Istenről, hogy lássuk, író asszony már-már petrőczi- féle magasságokba emelkedve METAFORÁT HASZNÁL.
  A metafora maga jó, használjuk a magyar református egyházra, ami még ennél is ordenárébb módon csapja be az embereket. Butykos egy istenfélő, művelt püspök helyett????
  Ne röhögtessetek má!

  • Peter Rabbit said

   Hát elég gáz az az ódivatú szenteskedés, miközben Butykos szétlopja az államot, a Károli analfabétákat vesz fel, Szabó András Orbán 2 milliárdos kormánytartalékát elrabolva épített magának pedofil szállodát az Adrián.
   De nektek nincs veszélyérzetetek ugye?
   Mert ennyire ostobák vagytok.

 33. Golden Blogi said

  Itt versenyeznek a legjobb blogok!
  http://goldenblog.hu/
  Nekem a csúcs az atlatszo.hu, utána rögtön a tietek!
  Uosz!
  Hát nem mind a kettő a Károli környékéről kerül ki!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: