Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

A gyertyatartó és a felszarvazott (The witness and the cuckold)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 16, 2013

HorváthG.HermannZ

Szerző: Pannon GSM

Küldök egy szívmelengető képet veszprémi olvasóinknak. Régen voltam veszprémi diák, dátumokat szándékosan nem írok, mert az olvasók között hemzsegnek a nyomkeresők. Az én nyomomra pedig ne bukkanjanak rá!

Szóval a régi szép időkben Hermann még a mi alma materünket boldogította. Mikrofonnal a kezében épp valami szentimentális orosz dalt dürrög bele a mikrofonba, a Katyusát, a Moszkva parti estéket vagy a bánat tudja mit. Nem értek ezen a nyelven. Az őt kísérő zenekar előterében bal oldalt ülő harmonikást ugye senkinek se kell bemutatnom: ő Horváth Géza, Hoffmann Kornélia férje, Hoffmann Rózsa államtitkár asszony veje. Már akkor is az volt, amikor Hoffmann Rózsa még a szocik sorait erősítette. Hogy az anyósnak így felviszi az Isten a dolgát, Géza barátunk akkor még álmában se gondolta, mint ahogy azt se, hogy ő maga dékán lesz. A magyar tanszéken magyaros diploma nélkül akkor épp csak megtűrték.

A képen azt látjuk, hogy Horváth Hermannal könnybe lábbadt szemmel édes kettesben nosztalgiáznak orosz szakos emlékeiken, a diákok a háttérben asszisztálnak hozzá. Teljes az idill. Vagy inkább vihar előtti csend.

Hermann nem sokkal később úgyszólván tanúja lesz egy döbbenetes jelenetnek a veszprémi királyi vár falai között. Egy napon meglátogatja a szerény külsejű kopasz férjet, Horváth Gézát a bögyös, vastag érzéki szájú menyecske, Horváth szül. Hoffmann Kornélia, miniszoknyában és köldökig kivágott pólóban. Kovács rendőr amint meglátta, a feje vérvörös lett. De a vér valószínűleg nemcsak a fejét öntötte el, hanem talán az altestét is. Berendelte magához valamilyen ürüggyel Nelli asszonyságot. Hogy ott mi történt és mi nem, azt csak találgatni lehet. Kovács állítólag nem bírta türtőztetni magát, ráugrott szegény Nellikére…

Ezt a következtetést a képen mikrofonba éneklő Hermann Zoltán vonta le, aki véletlenül épp akkor haladt el Kovács ajtaja előtt, amikor a szegény Nellike feldúltan és megtépázva kitört a tanítványi szeretettel és tisztelettel erősen visszaélő Mester szobájából. Ő persze – mérhetetlen diszkréciója folytán – nem is mesélte el senkinek, csak szűk baráti és tanítványi körének. Kizárólag a bizalmasoknak és a líblingeknek. Arról már nem tehet, hogy ők továbbmondták…

Ezután Horváth Géza nem dékán, hanem majdnem munkanélküli lett, mert egy percig sem akart tovább Kovács alattvalója lenni. Pályázott a Károlira, de magyar szakos diploma híján nem tudták vagy akarták őt a magyar tanszékre felvenni.

A vörösből narancsszínűre sápadt Hoffmann Rózsa politikailag közben megerősödött, 2009-ben már ő volt az oktatási tárca várományosa. Horváth Géza is megerősödött a veszprémiből Pannonra váltott egyetemen. Az egyetem vezetésénél 2009-ben kezdeményezte az akkor már nyugdíjas Kovács rendőr elbocsátását, akivel felszarvazása vagy felszarvazási kísérlete óta haragban volt. Az utótörténetet tudjuk:

Nem Horváth Géza került a Károlira, hanem Kovács Árpád és a fia, Kiskovács, utóbbi úgy, hogy maradt is Veszprémben, hiszen két fizetés tudvalevőleg több mint egy, Horváth Gézából pedig az államtitkár Hoffmann Rózsa vejeként dékán lett. Hermann pedig újra elárulta Géza barátját, és beállt Kovács mögé a Károlin is.

A kép utólag, mindennek ismeretében már nem annyira idilli. A képen látható harmonikás tehát a (majdnem vagy egészen) felszarvazott férj, a mikrofonos sztárénekes pedig a gyertyatartó. 🙂

77 hozzászólás to “A gyertyatartó és a felszarvazott (The witness and the cuckold)”

 1. zsófi hóhérleányka said

  Szép történet harmonikakísérettel. Mit nem tanult ez a Hermann az IMO-n?
  Én a csaj helyében feljelentettem volna ezt a hájas dúvad Kovácsot.

  • Pannon GSM said

   Nelli nem akart botrányt, nem tett feljelentést. Állítólag hagyomány volt még az ELTE orosz tanszékén hogy Kovács végigdugta a valahogy kinéző tanítványait, ha akarták, ha nem. Állítólag megtiszteltetésnek érezték…

 2. journalist said

  “Áldott Orbán testvérünktől” (RefLap) tanul erkölcsöt Bölcskei, Szabó meg a Balla.
  http://nol.hu/belfold/20130816-garancsinal_lakik_orban_gaspar?ref=sso

 3. ej uhnyem said

  Mindenoldalúan képzett ember a mi IMO-sunk. Ha kell feljelent, ha kell, énekel, ha kell, ha nem, obszcén utalásokat keres és TALÁL! Csokonai és Arany verseiben!

 4. pannonegyetem said

  A cikk minden betűje igaz, és ennél még cifrább dolgok is vannak. Szerintem a szomorú az, hogy ezen a helyen, ezek az emberek a jövő magyar nyelv és irodalom szakos tanárait “tanítják”. Vajon ők milyenek lesznek…Nagyon szomorú… Kiskovács cifraságai megérnének egy posztot, bár a szerző lehet, hogy őt már nem “tapasztalta”.

  • BTK-sKolléga said

   Egyetértek. Nagyjából ez a felsőoktatás, ezt finanszírozza az állam. Egyeseket duplán is, mint a nagy szart érő Kiskovácsot, aki buta és tehetségtelen.

   • pikovaja dama said

    Nemcsak a Szabónak van baja a feleségével. Hermann felesége, Szilágyi Zsófia most publikált egy majdnem 800 oldalas monográfiát Móriczról, habilitált is. Tegnap is láttam az Irók boltjában az ÉS kvartettben egyedüli nőként. Elég amorf teste van és sipitozós hangja, de az IMO-s Hermannhoz képest még mindig toronymagasan van. Kiváncsi vagyok, mivel szórakozik herman azon kivül h kiveri magának. Ez a csaj alapból idegesitő.

  • Fizikus said

   Igaza van a kormánynak hogy meg akarják szüntetni a bölcsészetet. Mert mi folyik ott oktatás címén? A tanárok hülyeségeket beszélnek (látom a fiam jegyzeteiből), és molesztálják a tanítványaikat, kollégáikat, kollégáik feleségét. Az ilyeneket, mint a Szabó és a Kovács fegyelmivel kellene kirúgni. Nem veszítene velük az egyetemi oktatás hanem nyerne.

 5. veszprémi tanár said

  Az, hogy magyar szak nem kér a magyar tanszéki álláshoz, azt leginkább a Károli mutatta meg, amikor kinevezték Fóris Ágotát magyar alapszak nélkül tanszékvezetővé. Horváth Gézát akkor még nem tanszékvezetőnek tették meg.

  • mesüge said

   Fórisnak más érdemei vannak. Ő a mi liblingünk. Meg a Balláé is. De ez az ő kettejük édes titka.

   • pannonegyetem said

    Navracsics magyar nyelvtudományi tanszék? magyar szak van? Dehogy. Nem túlzás, de a szófajokat sem tudja….

   • grammaticus said

    Nála tudatlanabb csak a volt főnöke és a szeretője, prof. Lengyel Zsolt. Egy konferencián azt mondta, ha sokat mobilozunk, átrendeződik az agy lateralizálódása. Ami kb. 100 ezer évvel ezelőtt kialakult, csak a Lengyel az alig rovátkolt agykérgével még ezt se tudja.
    Navracsicsnak nincs magyar szakos képzettsége. Orosz-angol szakon végzett.

   • veszprémi tanár said

    Navracsicsnak mindent lehet. Már régen is, mikor Navracsics elvtárs lánya volt, a megyei tanács elnökhelyetteséé, most meg, hogy Navracsics úr nővére, pláne.
    Az egész egy rohadt fideszes fészek és a rémes Mihalovics családot nem is említem, az öregek már eltűntek, a fiatal demagóg aljadék meg ifjúságügyi kormánybiztosként rabolja a közpénzt.

   • pannonegyetem said

    http://konyvtar.uni-pannon.hu/doktori/2011/Mihalovics_Peter_theses_hu.pdf
    petike “disszertációja”, nevetni ér….

   • szegedi halaszle said

    Remek! Hogy Sarkozy a kampánybeszédében egyes szám első személyben beszél és hogy 99%-ban pozitivumokat emleget! A témavezetője meg az a szerencsétlen buta Róka Jolán, akinek moszkvai katonai attasé volt az apja, a Róka Mihály. A katonai vezetés akkor olyan volt mint egy állatmese: Czinege elvtárs szólt Róka elvtársnak…

   • ask jerves said

    A fideszesek Mihalovics Petikéje nem vette észre, hogy a témavezetője,a Róka Jolán egy vérkomcsi????? Ajaj, ha ezt a Viktor megtudja!!!

   • Paplanaláfingó said

    Ezt a téziseket csak Szabó András 3 és fél oldalas nagydoktori tézisei múlják alul. Szabóé annyiban a csúcs, hogy ez nem egyszerű PhD, hanem “nagydoktori”. 🙂

   • Szegedi Kolléga said

    És Mészároséi, akinek egyáltalán nincsenek tézisei. Az ún. disszertációja első öt oldalát másolta be a tézisekbe – valódi tézisek helyett. Azt pedig épp a haverja, Oláh Szabolcs opponens állapítja meg, hogy összegzés sincs, és ezt bírálatában többször is hangsúlyozza. Namármost milyen tudományos mű az, ami semmit sem előfeltételez és semmilyen következtetést nem von le, csak úgy hablatyaol erről arról, Lutherről és Ravaszról bele a nagyvilágba?

   • filológus said

    Az a Károli sztenderd szintje. Hogy ne csak mindig Szabót hozzuk példának, bár ő egy hihetetlen mélypont, gondoljunk a “tudós” Petrőczire. Igy szokta magát emlegetni”Én tudósként és költőként”. Amikor összehasonlitja Pope és Csokonai Fürtrablását, és megállapitja, hogy Csokonaié a jobb, mert “eperizt” érez a szájában.
    Ehhez csak annyit még, hogy “költőként” meg Szabó “eperizű csókjairól” vartyog. Mészáros legalább nem versel.

 6. kálomista brigantik said

  Hogy miért fizetünk ennyi adót?
  http://iksz.beszolunk.hu/picsaba-fizetunk-ennyi-adot-ha-nincs-latszata-friss-adatokkal/
  Hogy Bölcskeinek, Ballának, Szabó Andrásnak meg a többi gazembernek legyen mit ellopni!

 7. journalist said

  Az atlatszo.hu Egyiptomból tudósít
  http://atlatszo.blog.hu/2013/08/17/egyiptom_negy_ora_oles

 8. filológus said

  Megint egy bárgyú giccs a Reposzton!
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2013-08-17/bajnok#comment-4317

 9. zimmezum said

  Szegény csaj, nem elég hogy az anyja egy kultúrbotrány, a férje egy nevetséges balfasz és akkor még jön a Kovács rendőr a Szojuzból és megerőszakolja.
  Dehát mér nem ordított?

  • Klasszika filológia said

   Lehet hogy ordított és épp azt hallotta meg a Hermann? Aztán megbeszélték hogy ez csak amolyan mester-tanítvány intimitás volt, mint az ókori görögöknél ahol természetes volt hogy a tanár dugja a tanitványát 🙂

  • Nellike said

   A csajnak tényeg peche van: egy ilyen anya és egy ilyen férj mellé még egy ilyen szeretőt is begyűjtött 🙂

  • Sir Gaga said

   Lehet h azér nem orditott mer ő is benne volt. Kovács profot nem olyannak ismerem mint aki csak ugy ráugrik a tanitványaira. Nyilván valami egyértelmü jelzést kapott a lotyótól aki a leirás szerint pont úgy volt öltözve… Csak aztán meglátta Hermannt és gondolta ez nagyon gáz ott a férj is meg minden inkább ugy tesz mintha… Ne itéljünk elhamarkodottan a látszatbol!

   • Gaspanna said

    Na ne má. Nekem minden óra alatt egyfojtába a mellemet bámulta

   • Sir Gaga said

    Biztos te is kilógatod a csöcsödet a ruhából mint a balfék Horváth Géza felesége. Látszik azon a nőn a szexuális kiéhezettség. Legalább annyira mint Hermann feleségén. Az is miniszolnyákban és köldökig kivágott ruhákban jár pedig már ő is negyven fölött van. Nellike meg már negyvenöt is megvan. Mind a két luvnya ugy föl van ajzva mint a tizenhat-tizennyolc éves kiscsajok a párkeresés korszakában. Ugy érzik jobbat is ki tudnának kapni mint a jelentéktelen Horváth Géza vagy a kimondottan csúnya Hermann. Ugyhogy Hermann könnyen válhat gyertyatartóból szarvviselővé.

   • A szarvassá változott fiú said

    Ugyan már! Ez nem jövő idő és nem elvont lehetőség. Hermann már rég szarvassá vált. 🙂

   • Tüzelő szukák said

    Sir Gaga megfigyelése találó. Én egyéb párhuzamot is látok a két szexuálisan kéhezett feleség között. Mindkettő valami szakmabeli “nagy ember körül cselleng” hogy a kellemest összekösse a hasznossal. Nemcsak azt akarják hogy megdugják őket hanem azt is hogy a hónuk alá nyúljanak 🙂 Nellike Kovácsot, Zsófika Kulcsárszabót (mármint az öreget) próbálja magára rántani.

 10. Pannon GSM said

  Nem városok vagy szekták szerint kéne elnevezni az egytemeket, hanem az azokat lenyúló családok neve szerint. Pl. Kulcsár-Szabó-család fővállalkozó egyeteme, Kovács család alvállalkozó, Szabó András alvállakozó, Mihalovics-, Navracsics, Hoffmann-, Szilágyi&Hermann-leányvállalat stb. Találóbb lenne 🙂

 11. goedel macskája said

  Az atlatszo.hu szenzációs leleplezése
  http://www.minimumplusz.hu/2013/05/19/meg-tobb-offshore-jellegu-tamogatott-ceg-kerult-elo-atlatszo/

 12. Bednij Ricar said

  Bednanics is a haverja volt, mégis leírta még a Károlin opponensként, hogy Mészáros meg se tudja különböztetni a kálvinistákat a lutheránusoktól és hogy a terminológiát összevissza használja, valszeg nem érti.

 13. killer instinct said

  Valszeg???
  Mészáros nem ért semmit a tudományból, az intellektuális szféra számára terra incognita. Csak a primitiv bunkó csalások, azokhoz ért. Nézd meg a pofáját? Ez egy emberi arc?

 14. Balog Zoltán egy katasztrófa said

  Balog megint remekelt. Augusztus 20. alkalmából tudományos munkássága elismeréséül kitüntette azt a Hidán Csabát, akit a történészek enyhén szólva sem tartanak szakmabelinek, leginkább maga varrta jelmezekben bohóckodó szórakoztatóipari segédmunkásnak. Hidán az ügyeletes károlis kitüntetett.

 15. Netfigyelő said

  A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét kapta Hidán. Csak nem a rablólovag Barnaby protezsálta be?

  http://www.gondola.hu/cikkek/86475-Allami_kitunteteseket_adott_at_Balog_Zoltan_.html

  • killer instinct said

   Méltó a nevetséges giccsőr Petrőczi József Attila dijához és a rabló és (karakter)gyilkos Szabó András MAB-ba emeléséhez, meg a vén idióta fasiszta Bakay Kornél kitüntetéséhez. Balog csak rosszat tud lépni. Nem Tepsi ajánlgatta Hidánt, az eszelős hátranyilazót???

   • Hidán a nyilazó futóbolond said

    Hidán egy idióta, összeegyezteti (???) a sámánizmust a kereszténységgel és leginkább a Jobbikot szolgálja. Óráira a hallgatók úgy járnak, mint a cirkuszba.
    Jellemző, kiket tüntet ki a balfasz Balog.

 16. goedel macskája said

  Van még károlis kitüntetett. Dr. Nagy István, a nagykőrösi lehet.

 17. short cut said

  Az atlatszo.hu megint az élen!
  http://atlatszo.hu/2013/08/18/dobjunk-ossze-egy-golyoallo-mellenyt-jaszberenyinek/

 18. gyertyagyújtás a mátyás utcában said

  Már nagyon várjuk vissza a giccskirálynőt meg a pedofil rabló és (karakter)gyilkos hamistanúzó férjét az okádék Szabót! Hol vannak?

  • Ginger Cat said

   A Mátyás utca 20 első emeletén már hetek óta síri send. A Szabó-Petrőci házaspár vagy elutazott családostul Adria parti villájába, vagy Petrőci agyonütötte Szabót Eszter miatt!

 19. svabra said

  A károlis szinháziak is ennek a népnemzeti giccsőr Vidnyánszkynak a koncepcióját követik?
  Na balfasz Balog már megmondta, nem a közönségnek szól a szinház.

  • Kerényi elvtárs said

   Mér? Neked az kell amit a buzi Alföldy rendez? Nézd meg mit csinált az István a királyból!

   • Tiszántúli lelkész said

    Nem vagyok Alföldi híve de az új rendezés egy szempontból telitalálat: az egyházat olyannak mutatja amilyen – erőszakosnak, hatalom- és pénzéhesnek.

 20. három keresztes wassermann said

  Azt beszélik, Szabó összeköltözött Eszterrel, Ludvig meg az Évike lányánál van, aki, mióta rájött h a Szabó nem is az apja, sokkal jobban érzi magát.

 21. hücpe said

  A segg Szabó, az antiszEmita gyilkos állat még arra se jöt rá h a szivszerelme az Eszterke ZSIDÓ, nem kicsit,NAGYON!

  • Asperján said

   Láttam egyszer őket együtt. Eszterkén nagyon látszanak a faji jegyek. Szabó azt mondja róla hogy örmény, de biztos hogy nem az 🙂

   • mesüge said

    Igazi jiddise mammale lesz belőle pár év múlva!

   • Cion lánya said

    Minden szefárd zsidó azt mondja magáról h örmény. Az elegánsabb 🙂

   • Ökörfej said

    Még a nem kimondottan szefárd zsidók is előszeretettel nevezik magukat örménynek. Pl. a rendkívül rút öreg zsidó Kabdebó. Ha azt mondja magáról h örmény és ráadásul Eszternek hívják akkor tuti h zsidó.

  • MOSZAD said

   Szabó természetesen nem tudja h Eszterke a zsidók egyik kémje. A másik kém a beépített wisztmanvúdos.

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó nem hülye persze hogy tudja h az álörmény barátnője zsidó. Ő is szed ki belőle infókat nemcsak fordítva. Jobban képben van mint Tepsi vagy Kovács Barmabás. Mindenhol van beépített embere. Hogy mást ne mondjak Gállacival csempészteti ki a minisztériumi iratokat…

 22. Petrőczi a nőstény orrangután said

  Hermann, Hansági, Bene és a haverjai maguk között nőstény orangutánnak nevezik Ludvigot és gennyesre röhögik magukat Szabó szerelmén az Eszterrel. Amiből kiderül mire tartja Szabó a feleségét. Semmire. Az első lehetséges nővel megcsalná, sőt meg is csalja.
  Ennyit ér Szabónak a házastársi eskü amit a hencidai konyhaasztalnál vartyogott el Szeged legordenárébb cemendéjének. Megérdemlik egymást és a sorsukat is.

 23. szabó jobb keze said

  Szabó elhúzott a Mátyás utcából és kivett a Rózsadombon egy kis lakást. Ott hódol a szerelem örömeinek tekintélyes Viagra fogyasztással.

 24. goedel macskája said

  Ezt olvassátok el! Érdemes!
  http://erkolcstan.blog.hu/2013/08/22/semjen_zsolt_elvtars_voros_csillaga?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

 25. Hoffmann Béla said

  Mintha a hozzászólók nem értenék, hogy mi a csend. Szomorú! Azt hitték, hogy nagyok lettek. Sikerült?

  • ElemiLogika said

   Nem nyilatkozhatok a hozzászólók nevében, de HB hozzászólását nem értem. Ha a hozzászólók csendben maradnának, akkor miből lenne a hozzászólás? Csendből? És azt hogy vennék észre az olvasók? Mármint, hogy vennék észre a különbséget, hogy a csend az nem a hozzászólás hiánya, hanem maga a hozzászóló CSEND testesült meg a nagy semmiben?

   • PannonGSM said

    Nem szép gúnyolódni H.Bélával. Nyomós oka volt, hogy megszólalt. Alighanem ő az áldozat apja…

   • Gaspanna said

    Mi is nagyon sajnáljuk H. Nellikét, hogy ilyen undorító állatok, mint Kovácsrendőr és Hájas Kéjenc Nyálcsorgató Hermann karmai közé került.

  • Nem értem said

   Én sem értem Hoffmann Bélát. Nemcsak a CSENDként való hozzászólást, de azt sem, ki hiszi itt magáról, hogy nagy lesz azért, mert leleplez egy kéjenc tanárt? Nem úgy tűnik, hogy ez a blog a naggyá válásról akarna szólni, hanem a leleplezésről. Miből olvashatta ki Hoffmann Béla a naggyá válni akarást?

   • Ambitious anima aion said

    Pláne hogy még csak nem is álneveken, hanem fantázianickeken jegyzik itt a hozzászólásokat. Eddig azt hittem a naggyá válás az Ego ambíciója. De ki is akar itt naggyá válni? Az ambíciózus kamu nick?

   • Béla bácsi lelke said

    Ne bántsátok az öreget. A lányát védi. Rosszul esik neki, hogy Kovács szexuális prédának tartja és egyszerűen ráugrik, ha rájön a kangörcs. Azt akarta mondani, hogy elég baj az, hogy ez megesett, de még nagyobb, hogy kiteregettétek. Ezért emlegeti a csöndet. Érthető, nem?

   • Pannon GSM said

    Értjük és nem bántjuk. Nekünk is rosszul esik. Fel vagyunk háborodva H. Nelli és férje, H. Géza nevében is.

 26. Hoffmann Béla said

  Téged ilyennek és ilyenné neveltek? Tévedhetetlennek? Megalázni, hogy felmagaszalt a magad nagyszeű erkölcsiségét?

  • Árpi rendőr said

   És te milyennek nevelted a lányodat? Hűségesnek vagy hát hogy is mondjam kihívónak? Mert én úgy értelmeztem a jelzéseit hogy ugorj rám.

   • klik said

    Hagyjátok Béla Bá’-t Nellike a legjobb nevelést kapta: maga a nemzet pedagógusa formálta ilyenné lévén az anyja. 🙂

  • Hoffmann Béla said

   Mindazt, amit írtam csakis a “cikk” feltevőjének szándékoztam címezni. Mivel valóságos gyilkossági kísérletnek tartom. S a tettes természetesen elrejtőzik. Ezzel le is zártam hozzászólásomat.

   • Pannon GSM said

    Kedves Hoffmann Úr! Köszönöm a magyarázatot. Eggyel én is tartozom. A poszt nem az áldozat és családtagjai, hanem a tettes ellen irányul. Őt nem kell sajnálni, mert ő is több gyilkosságot elkövetett, vagy ilyenben részt vett, pl.: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/01/23/the-master-and-his-murderers-a-mester-es-gyilkosai-2/, ld. 1. sz. Júdás képe.

   • A nemzet rózsája said

    Azt hiszem Pannon GSM simán hazudik. Hoffmann Bélának igaza van, ha a cikket az áldozatra nézve is sérelmesnek érzi. H. Nelli sem kerül ki ebből patyolatfehéren, bár a cikk éle kétségkívül a szexuális erőszakra kísérletet tevő bumfordi rendőr ellen irányul. Azonban az ironikus hangvételbe belejátszhatott az a tény, hogy akkoriban Hoffmann Rózsa volt a közoktatásért felelős államtitkár, beleértve a felsőoktatást is. Hoffmann Rózsa közutálatnak örvendett és örvend. Ezért szegény lányán csattant az ostor, merőben méltánytalanul.

   • Pannon GSM said

    Ezt kikérem magamnak. Továbbra is tartom, hogy semmi sértőt nem írtam le H. Kornéliáról. Amennyiben a csekély mértékben valóban jelenlevő irónia sértő, elnézést kérek HK-tól és egész családjától. A cikk nem ellenük irányult, és ebben még az anya esetlegesen negatív megítélése sem játszott szerepet. Ha valami, de az is csak atudat alatt, akkor azok a veszprémi egyetemen uralkodó tarthatatlan állapotok, maffiásodások, protekcionuzmus, korrupció.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: