Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The inveterate schlockmeister (A notórius giccsgyártó)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 26, 2013

A javíthatatlan giccsgyáros

A javíthatatlan giccsgyáros

Szerző: Pulchra

Már kezdtünk aggódni Petrőczi mentális egészsége és kedélyállapota miatt. Feltételeztük, hogy férje egyre intimebbé és szexuálisan fűtötté váló afférje Eszterrel, a szép ismeretlennel, megviseli a József Attila díjas giccsgyáros lelki békéjét. Talán bizony még a saját magával kapcsolatos, mindeddig hiányzó realitásérzékét is felkelti benne. Mert ebből a blogunkon megjelent levelezésből kristálytisztán kitűnhet számára, mennyit is ér az ő számtalan, idiótábbnál idiótább formában megénekelt “házastársi szerelmük”. Szabó bárkit hajlandó részesiteni “eperízű csókjaiból”, aki nőként mutatkozik be a fészbúk nagy vadonjában. Alpáribban fogalmazva: a lyukra bukik, sőt, a virtuális lyuktól izgul fel leginkább.

Amikor aztán a kezünkbe vettük a 2013. augusztus 25-i RefLapot, aggodalmunk elpárolgott. Meggyőződhettünk róla, hogy Petrőczi nem tanult semmit, pontosan olyan ostoba és önhitt, tehetségtelen, mint régebben. Ha a RefLapba ír, mindig valamely bibliai személy nevével követ el abúzust. Az ordenáréság  alulmúlhatatlan csúcsa kétségkívül az volt, amikor első kölykük, Évike születésekor saját magát Szűz Máriaként (!!!!), Szabót Szent Józsefként, a torzszülött gyereket pedig Jézusként vizionálta. Egy hasonlóság mindenesetre van Jézus és a kis luvnya között: egyiknek sem az anya férje a nemzője.

Ludvig ezúttal Jóbhoz hasonlítja magát (Jób könyvéből – kétszer). Mondjuk, a gennyes fekélyek meg a vakarózás illik ehhez a viszolyogtató gigantikus nősténypatkányhoz. Aki – ezt az írásból tudjuk – az idén nyáron torz teste látványával sokkolta a strandolókat. Ahol nézegetett is azzal a savószinű, ide-oda ugráló szemével. Mégpedig a férfiembereket vizslatta azzal a professzionális tekintetével. Először egy hetven éves embert kapott el, akinek fél kezét levitte a gép kamaszkorában, de hitvese már ötven éve szeretettel fogja ezt a csonka kezet. A másik egy “vékony, kedves arcú, barnára sült fiatalember” – Ludvigot láthatóan elkapja a szexuális vágy paroxizmusa – akinek könyékből hiányzik az egyik karja. (Sag schon – gondolja Ludvig – a másik, fontosabb tagja a fürdőnadrágban, amelyre a kiérdemesült, gyakorlott pénisz-szakértő savószínű szemeit a strandon zsigerből mereszti, láthatóan ép.)

Ezután jön a vallásos giccsnek az az ordenáré zuhataga, amelynek alapján a tökéletesen kulturálatlan Balog miniszterből kitaposta a József Attila díjat. “Rehabilitáció? Méghozzá maradéktalanul, ahogyan Jób könyvében olvashatjuk. Mi mindnyájan. Testben-lélekben életünk során számtalanszor összezúzottak, de Isten szent keze által ugyanannyiszor be is kötözöttek.”

Ne ragadjunk le a primitív szóhasználaton: maradéktalanul, a befejezett melléknévi igenév magyartalan használatán (csak nem egy latinizmus jutott a fűzfapoetessza eszébe?), nem ez a lényeg.

Hanem az, hogy Ludvig a maga hihetetlenül bárgyú elbizakodottságában azt hiszi, hogy on line kapcsolatban áll a Teremtővel, aki saját “szent kezével” illeti Ludvig szőrös, narancsbőrös, formátlan, parázna, büdös testét.

Már nem aggódunk Ludvigért. Amikor Szabó megcsalja, akár a saját jobb kezével, akár képzeletben, akár a valóságban: megérdemli. Mert Ludvig, a maga nárcisztikus hisztériájában privát pokollá tette számára a Mátyás utcai 140 négyzetméteres, a református hagyatéki leltárból zabrált bútorokkal, szőnyegekkel, képekkel telehordott lakást. Pokollá, amelynek őrzője a pofáját befogni képtelen nőstény Cerberus, Ludvig, az ország legtehetségtelenebb, legexhibicionistább fűzfapoetesszája.

60 hozzászólás to “The inveterate schlockmeister (A notórius giccsgyártó)”

 1. Zója utca said

  Gyünyörű a Ludvig a bagzó katicákkal diszített brossával. Előtte az általa förtelmes giccsekkel teleszart szép híves patak! Gratulálunk: ez ő! Nem kell itt az embernek a karikírozásával fárasztania magát. Ő saját magát teszi a leggagyibb, leggárgyultabb paródiává.

 2. fucking bitch said

  Hogy lopnak az egyházak!
  Professzionálisan!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/322579_politikai_arrogancia_es_egyhazi_haszonleses

 3. balog zoltán egy katasztrófa said

  Megint baromkodnak a parlamentben a pedagógusbérekről.
  http://privatbankar.hu/karrier/problemamegoldas-helyett-osztogatas-a-kozoktatasban-260692
  Nagy disznóságok vannak itt a háttérben, meg Szabó András, Hoffman Rózsa, és az alulmúlhatatlanul buta és aljas Balog miniszter

 4. Egyszeregy said

  Ez nem vezet sehova ez egy másik postafiók. Szórakoztok velünk?

 5. Szürkehályog said

  Még egy sikerült fotó is van a linken az esztergályosról. És ezt az idióta kancsal mopszlipofát téveszti össze Ludvig a Teremtővel!

  • zimmezum said

   Nem Ludvig a babiloni parázna saját magát téveszti össze Szűz Máriával. Erről verset is írt.
   Szerinte ő fölötte nincs semmi.
   Pedig van: A VAKOND VALAGA.

   • fűzfapoetessza said

    Ludvig Heidelberget nevezi “a pfalzi választófejedelmek fészké”-nek Még azt se tudja, hogy az a mannheimi kastélyban van.
    De a bugris barom Ludvig, aki “álmodozgat” hülyén és hájasan a Neckar partján – még ezt se írja jól – csak lehangolja az embert a végtelen bumfordi valagából származó üzeneteivel.
    Dugulj már el vén picsa!

 6. soli deo gloria said

  Érdekes interjú Ferenc pápáról. Vári György beszélget Jakab Attilával.
  http://magyarnarancs.hu/kulpol/egyhaz-es-vilag-kozelitese-86038

  • MANCS-Kvartett said

   Igazán ezen a fórumon is beszélgethetnének. Mind a ketten szoktak írni erre a blogra is. Jakab Attila keveset, de azt a saját nevén, Vári György többet, de azt mind különböző álnéven. A kálvinisták anyagiasságát és szervilizmusát leleplező posztokat alighanem mind ő írja 🙂

   • tudományos kutató said

    Na meg persze Kulcsár-Szabó Ernőről szóló posztok szerzői között is sejthetjük Vári Györgyöt.
    Filológiai bizonyítékaink vannak rá.

 7. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Itt van a közoktatás, amit Hofman és Balog Zoltán kettesben baszott szét.
  http://most.444.hu/2013/08/25/igazgato-ur-legyen-szives-a-gyerekemet-hazaengedni-onkielegiteni-tanitas-utan/

 8. Saca said

  Jaj de édi a tanárnö azzal a baboskendövel és a két kis katicával amint ép dugnak a galérján.

 9. hajnalka said

  Balog és Hoffman tényleg mindent megtesz az iskolaügy tönkretételéért.
  http://index.hu/belfold/2013/08/22/pokorni_az_orban-kormanyt_biralta/
  Ezt a fideszes Pokorni is megmondja.

 10. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Ludvig megújítja önmagát és kivont fegyverrel tesz hitet Balog mellett, aki őt József Attila díjassá tette!
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/08/26/fegyveres-oregasszony-szervezi-a-tuntetest-alfoldi-ellen/~~fokusz

  • rosemunde pilcher said

   Ludvig megint irt az október 27-i RefLapba. Weöres prózavers-zsoltára cimmel odadörgölődzött a nagy költőhöz. És saját hitvány, tehetségtelen személyére vonatkoztatott mindent, mint mindig: ‘”Ugyan mit árthatnak a kárhoztató, a lekicsinylő szavak, a gáncsoskodó és gonosz tettek bárkinek is, aki tiszta szavait a legfőbb Hatalomtól kapta?”
   Weöres igen, te,ludvig viszont a bűzös kloákából meritesz förtelmes tehetségtelen klapanciáidhoz.
   És még a Szabó is csal, ájvé!

   • Az Úr Petrőczinek said

    Ha még egyszer megszólitasz leányom pláne ilyen sántitó verslábakkal és idétlen rimekkel odaadlak Astarótnak aki már rég feni rád a fogát.
    Viszont a pokol többi lakói tiltakoznak jelenléted ellen.
    Igy csak egy marad: nem halsz meg hanem bűzös zombiként kisértesz Szabó és Eszterke nászágya körül.
    Ez azt hiszem mindkettőtöknek elég büntetés.

 11. gate keeper said

  Provokátorok az iskolában!
  Ki adolgozik Hofman és Balog ellen?
  Sipos helyettes államtitkár válasza:
  http://www.pecsistop.hu/belfold/allamtitkari-level-szabotazs-a-tankonyv-osztas/1175275/

 12. Hormonkezelt fűzfapoetessza said

  Nem szed ez a Ludvig valami hormonkészítményt? A teste oszlopszerű, a dereka vastagabb, mint a Szabóé, a feje búbján tonzúra, gondolom, nem a fodrásztól kérte. És ez az arc a tokával! Mint egy pedofil szerzetes.

 13. Szabó a vérfertőző said

  Szabó a Ludvig első házasságából származó lányait is megrontotta. Nem véletlen hogy Morvai Kinga NEM ÁLL SZÓBA A SAJÁT ANYJÁVAL.

 14. fucking bitch said

  Jakab Attila kitűnő cikke arról, hogyan sodorja Magyarországot katasztrófába a Fidesz kormány
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/323009_kell_a_tragedia

 15. fatal deceit said

  Egyre kevesebb ember vallja magát vallásosnak, közben pedig egyre nő az egyházak pénze.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4803/

  • Queer Guy said

   Leghosszabban azt a Máté Tóth Andrást interjúvolta a parókia portál, akinek nemcsak a tudományos fokozatát, hanem a diplomáját is Szeged klerikális besúgói hamisították össze. na persze érthető. Közreműködött a kis egyháak kinyírásában és ezzel szivességet tett a kálvinistáknak is.

  • Money money money said

   Ha itt egyszer egy hirtelen politikai összeomlás lesz, a bamba kórból felébredt nép elsőként a pénzéhes, korrupt, képmutató egyházi vezetőket lincseli meg. Egyszer torkukon akad a lóvé amit seggnyalással és korrupcióval szereztek.

 16. sola scriptura said

  A Doktorok Kollégiuma debreceni ülésén dr. Szabó Andor nyugalmazott lelkipásztornak ítélte oda az Aranygyűrűs Teológiai Doktor idei kitüntetését.
  http://reformatus.hu/mutat/8573/
  A kitűnő teológus és hencidai lelkipásztort csak sajnálni tudjuk, hogy egy végtelenül erkölcstelen, minden isteni és világi törvényt sátáni gúnnyal megcsúfoló cinikus gazember fia van, mint Szabó András.
  És egy ilyen nárcisztikus idióta menye noch dazu.

  • Ödipusz komplexus said

   Ki tudja? Tán nem ő nemzette. Állítólag minden férfi az anyját keresi a jövendőbelijében. Tán Szabó András is oyasfajtát keresett és talált meg a Ludvigban mint az anyja volt fiatalon 🙂

  • svabra said

   Igen, láttuk anyukát az otthonkájában. Mintha egyedül hozta volna létre ezt a dögvészt.

  • Boncidai szomszéd said

   Szabó András már hátulgombolós korában is paplanaláfingó volt. Elette a család elől az ételt, a tesói elől az édességet, aztán valamelyik tesójára fogta. Amikor az apjuk nadrágszíjjal verte a nővérét vagy a húgát ő kajánul röhögött hogy milyen ügyesen bemártotta őket. De az apa értelmes ember volt egyszer csak rájött hogy Andris kölyke egy görény. Attól kezdve nem bírta ki egy fedél alatt vele. Bedugta egy intézetbe. A kis paplanaláfingóból az intézetben nagy paplanaláfingó lett.

  • Szeretettel és tisztelettel üdvözöljük dr. Szabó Andor testvérünket megérdemelt magas kitüntetése okán. Bizonyára nagy keserűséget okoz neki, hogy fia ilyen istentelen életet él és cinikus gonoszsággal sárba tiporja az isteni törvényeket. Nem az apja tiszteletreméltó példáját követi, hanem a Sátán szavára hallgat, az ő szolgálatába szegődött. Ennek a sátáni tervnek a kivitelezésében méltán rosszhírű felesége is segítségére van.

  • Seniorok klubbja said

   Mi is csatlakozunk Szabó Andor tiszteletes ur köszöntéséhez kitüntetése alkalmával. Ő egy nagyon rendes ember. Mindenki szereti it az öregek othonába. Szokot keseregni a szemét fia miat aki ide bedugta itet. Pedig aszongya Andor bácsi hogy Pesten akkora lakása van a fiának hogy az összes othonlakó beleférne. De önzö és irigy természet nem akar osztozni még az idesapjával se. Mongya Andor bácsi hogy már gyerekkorába is ijen vót. Még a tesói is utálták.

  • Erzsi néni said

   Eccer meglátogatta Andor bácsit az unokája it az öregek menhején. Andor bácsi boldog vót és büszke Andriskára aki álitólag pont ugy néz ki mint a nagy Andris. De a puja nem sokáig maratt csak azér jött hogy lenyujja a nagyapa nyugdijat. Ép aznap hozta a postás a pézt még meg se melegedet Andor bácsi zsebébe.

 17. Hostess Enikő said

  Ludvig, nem a teremtőtől kaptad a Józsefatilla dijadat hanem tőlem és Barnabytól. Megdumáltuk az esztergályos csávóval hogy ez lesz a végkielégítésed csak húzd má el a beledet a Károliról. 🙂

 18. Patkányderby said

  Ez a túlméretezett patkányházaspár a Károli emblémája. Ugyanolyan ocsmányak és erkölcstelenek mint az az intézmény amire rászívták magukat és kitartatták magukat vele. Ha az ember azt hallja hogy Szabó család, rögtön a Károli jut róluk az eszébe és fordítva.

 19. Martha Bonifac said

  Ne bántsátok már annyit a szerencsétlen Évát mert már meg van zakkanva amúgy is. Látszik ez a legutóbbi írásain de főleg a szemén. Ez pontosan az amit eszelős tekintetnek neveznek. Az tette be neki a kaput hogy a férje belezúgott abba a kis zsidó cafkába.

  • Ginger cat said

   Ludvig tényleg szétesett. Ül a szobában egyedül és dúdolgat valami ilyesmit

   Sárga papucs az ágy alatt
   jaj de régen nem láttalak

   Ez igaz. Szabót már régen nem látta. Férjuram ritkán mutatkozik a Mátyás uccába. Aszongya a szürke kandúr hogy van jobb dolga is

  • Sárga papucs said

   Ludvig tényleg nem gondolta volna hogy a negyven éve papucs alatt tartott Szabó egyszer még fel birja emelni a fejét. Hiszen állandóan a nyakán tartotta azt a két mázsás lábát.

   • Mi mozog a mi mozog...? said

    A fejét még csak haggyán. De hogy még a farkát is fel birja emelni asztat ténleg nem gondóta vóna 🙂

 20. cats on the blog said

  Beszerzett egy valag Viagrát, azzal próbálja életre galvanizálni azt a löttyedt pöcsét.

  • Mr. Penis said

   Mekkora lehet a Szabóé? Egy átlagos merev pénisz 14 cm hosszú, ám a méretek igen változatosak, a 4 cm-től egészen a 26 cm-ig terjedhetnek, ráadásul attól is függhet, ki milyen módon érte el az erekciót: orális szex után például nagyobb eredmény született, mint az önkielégítést követően. Mivel Szabó csak a jobbkezével él rendszeres nemi életet, a szerv évtizedek óta zsugorodik… 🙂

   • réti pipitér said

    Remek, szakszerű!

   • Andrew said

    A Kőfalusi a szájába vette töbször is ezér fizetett neki a Szabó havi hatvan ezret ezzel ő maga dicsekedett. De aszongya h semmit se változott a mérete pedig nagyon igyekezett mer félt h a kudarc miatt a Szabó megvonja az apanázsát.

   • Mr. Penis said

    Hát persze hogy nem. Az elmélet csak erekció esetén verifikálható. Magyarul ez annyit jelent, hogy csak a merevedésre képes pénisz mérete változik, a löttyedt pöcsöké nem. Azt szophatja bármeddig… 🙂

 21. svabra said

  Vegyétek komolyan!
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130828_Ne_fogadj_el_Hoffmann_Rozsatol_edesseget

 22. Vastagbőr said

  Szabó András szorgalmasan uptodate-olja a wikidedia szócikket saját magáról. Nem felejtette el beleírni, hogy ő 2012 óta Baloggal betetette magát a MAB Felülvizsgálati Bizottságába. Ő, aki a ravaszblogon hallható hangfelvétel szerint arra utasítja a beosztottját, hogy verje át a MAB-ot. Utána beteszi a seggét ugyanebbe a testületbe. És még föl is bassza a hírt a wikipédiára.

  • Fészbukon csajozó said

   Azért nem annyira uptodate ez a wikipédia cikk. A magánélet rovatban az szerepel, hogy Petrőczivel él 1978 óta. Szabó András elfelejtette aptudétolni a mostani állapotát, ti. hogy elhagyta Petrőcit és összebútorozott a fészbukos sémi görllel. Így hazudik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szab%C3%B3_Andr%C3%A1s_%28irodalomt%C3%B6rt%C3%A9n%C3%A9sz%29

   • red rat said

    Viszont a tetves blogját nem folytatja. Az utolsó bekezdés június 22. Akkor egy fényképen látható, amint térdét verdeső pókhasával más hülyék között ül és Károlyiról ugat. Attól, akinek a nevét mint egyetemnek a szarban hengergette a MAB-os csalásával, aztán azzal, hogy a tökkelütött Hold utcai Baloggal betetette magát a felülvizsgálati bizottságba. Én csak azt nem értem, hogyan találja meg a faszát a hordóhasa alatt. Arról nem is beszélve h kefélhetnek a csajjal. Mindegy elképzeltem megyek hányni

 23. Szabóbandó said

  Ma adta hírül a Heti Válasz, hogy 30 évvel fiatalabb nővel költözött össze Nagybandó:
  “Más értelmet kapott a halandóságom, s bár életem rövidebb és bajosabb szakasza jut hármunknak, de remélem, boldog lesz. Családfám pedig mindig kacifántos volt, most tetőzött, de lehet, hogy még tovább cifrázzuk”
  http://hetivalasz.hu/kronika/lehet-hogy-meg-cifrazzuk-mondta-68031
  Szabóbandó is ezt tette. Eszter állítólag terhes. Ilyen jó hatással vannak az öreg Bandókra a 30 évvel fiatalabb nők 🙂

 24. Almádi Négykezes said

  Nagyon erőltetett hóttunalmas szinvonatlalan lapos közös produkció volt ez. Látszott hogy ez a két ember már csak a látszat kedvéért van együtt. Mesterkélt és hazug gesztusok, semmi igazi intimitás. Csak hogy a világ felé eljátsszuk hogy még házaspár vagyunk – kábé ez lehetett a legnyomósabb ok erre a fellépésre miután kiderült hogy Szabó belezúgott egy nála évtizedekkel fiatalabb nőbe. Menet közbe fölálltam és otthagytam. Két kivénült exhibicionista ripacs.

  • Couple said

   Azért a látszaton kívül más is összetartja őket: az exhibicionizmus, a hiúság, a dicsekvés, az önigazolásvágy és az őket “rágalmazók” elleni gyűlölet.

 25. petrőczi aq down-kóros said

  Ludvig most már minden RefLap számot feldúsit kivételesen büdös fekáliájával. Az okt. 20-i számban: “A mai nap pedig Gedeoné” cimmel borzasztotta el azt a néhány intelligens olvasót, akit még nem riasztott el a RafLaptól. Orbitálisan gusztustalan szöveg: “A második köszöntőt a társszerevező Doktori Kollégiuma (DC) nevében Szabó András, a DC Nyelv- és Irodalomtudományi Szekciójának elnöke, a Károli-egyetem (KRE mondta…”
  Mintha volna valaki, aki nem tudja, hogy Ludvig csábitotta el Szab ót, rálőcsölt egy zabigyereket, az Évit, aztán amikor élszhez téret, összeállt a zsidó Eszterrel.
  Ludvig addig zsarolta, mig az ideggyenge barom Szab visszatért a Mátyás utcai tűzfészekbe. Most meg még firkál is róla!Követhetetlen.

 26. grammaticus said

  Petrőczinek fogalma sincs a központozás szabályairól.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/10/heidelberg-haromszor.html
  A barom férjének, a Szabónak se.
  Nem csoda, ők az alulmúlhatatlanul bunkó Károli úgynevezett tanárai.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: