Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

So then it is not of him that willeth (Nem azé, aki akarja…)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 2, 2013

Mefisztó-frizura

Szerző: Testis fidelis

Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut…

(Róm. 9, 16)

Szeptember 2-án tíz órakor megtelt a Városligeti fasori templom. Évnyitót tartott a Károli Református (?) Egyetem mindhárom kara. Az eskütevő elsősök között a favorizált ruházat a fröccsöntött cipő és harmonikagatya voltak, illetve a combtőig érő műanyag szoknya vagy macskanadrág flitteres műbőr magassarkúval. Mindezek a kínai piac dizájnereinek kifinomult ízlését dícsérték. Szájukban rágó, fülükben dugó, kezükben mobil, így hallgatták a Himnuszt és a 166. dícséretet. Az előbbit néhányan zümmögték, az utóbbival nem is próbálkoztak.

Kodácsy Tamás egyetemi lelkész prédikációja a szokásosnál közhelyesebben alakult. A zsidólevél 12.1-ből indult ki: “kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdőtért.” Ezután leszögezte, hogy “nem lehet csak kézzel (?) vagy fejjel (?) futni, minden tagunkkal egyszerre kell”. Hát ezt már elképzelni sem merjük. Aztán megjegyezte, hogy a Vulgatában a cursus jelenti a futást, és itt kapcsolódott az első évesek előtt álló kurzusok jövendő erőfeszítéseihez. Amelyben a Jézussal való együtt futás (?) concursus során a gondviselés is segít a hallgatónak. A rágó megállt a szájban, a kézben a mobil.

Ezek után Németh Dávid dékánhelyettes köszöntötte fisztulás kappanhangján a megjelenteket: Huszár Pál főgondnokot, Tarr Zoltánt, Jákob János dandártábornok főlelkészt és más egyetemek részéről Friedler Ferenc rektort (Pannon Egyetem), Szakály Sándor rektorhelyettest (Közszolgálati Egyetem) Fábri György rektort (ELTE) stb. Különös tisztelettel köszöntötték Gaál Lászlót, a régi kollégát és barátot, ezúttal a minisztérium részéről.

Felvonultak a Károli nagyságai is: Balla, Miskolczi, Kovács Barnabás, Csanády Márton, Sepsi Enikő. Az augusztus huszadikán kitüntetett Hidán Csaba saját maga varrta fekete buggyos nadrágot és ümögöt viselt lovaglócsizmájához, fejét kopaszra nyíratta, csak a tetején hagyott egy cipőkefényi fekete szőrt.

Balla az évzáró óta tovább kopaszodott: mefisztófrizurát hord, egyetlen fekete tincs vezet a homlokához hóttfehér koponyája közepén.

Ő tartotta a bevezető beszédet a Károli dicsőséges huszadik tanévnyitóján. Elmondta, hogy milyen sokan jelentkeztek, a BTK-ra mintegy ezren, az ÁJK-ra 360-an, 423-an a nagykőrösi karra ás 40-en a HTK-ra. Persze ez korántsem jelenti azt, hogy ennyien beiratkoztak volna. Balla Isten gazdag áldását kérte a Károli hallgatóira, a HÖK-re külön is. Elmondta, milyen nagy tetteket hajtottak végre a Károli hallgatói. Szabó Gabriella például Duisburgban kajakozásban szerzett aranyérmet. Amikor Szilágyi Áron olimpiai érméről ejtett szót, elfulladt a hangja, másodpercekig küzdött a sírással. Mintha bizony mákszemnyi köze lett volna a sikerhez. Pedig semmi, hiszen a derék Szilágyi csak az olimpia után iratkozott be az ország legramatyabb egyetemére.

Balla kifújta az orrát, összeszedte magát és az első korintoszi levéllel buzdította a megjelenteket: “…erősen álljatok, mozdíthatatlanul, buzgólkodván az Úrnak dolgában, tudván, hogy a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban”. (1 Kor 15, 58)

Ezek után Balla a tőle már megszokott szilárdsággal és buzgósággal kitüntetéseket osztott szét. Az első és legnagyobb érmet az egyházban szürke eminenciásként emlegetett Tarr Zoltán kapta. Ő Bölcskei főgazembere, tudjuk, az, aki a népszerű Sikkasztás Isten áldásával poszt-sorozatban mint Bölcskei első számú bűnsegédje szerepel. Kukorelly professzornak is adtak egy plecsnit, legyen már akadémikus is a kitüntetettek között. De kapott a Neptun-rendszer működtetője (Ferencz Zoltán, ő Tepsi férfiideálja, akit közpénzen ebédeltet és nyaraltat) és még sokan mások.  A Bölcsészkar részéről Honti László kitüntetését hosszas laudációval vezette be Balla. Kiemelte azt a kitűnő munkát, amelyet Honti tanszékvezetőként végzett. Ez csakugyan csodálnivaló, hiszen Udinéból, ahol él és ahol a főállása van, irányította a kiváló (???) magyar nyelvtudományi tanszéket. Hontit nemcsak kitüntették, hanem hosszú évekig fogják még fizetni is professzor emeritusként is. Meg a feleségét, és annak barátnőjét, a tanszékvezetőnek kinevezett Fóris Ágotát. Honti népszerűségére egyébként jellemző, hogy a markprofesszoron 1,2 %-ot kapott a hallgatóktól. Kulin Ferenc – ritka kivételként – megérdemelte a kitüntetést.

A hosszú és unalmas esemény végén a hallgatók letették az esküjüket, ezzel az ország leghitványabb felsőoktatási intézményének polgárai lettek.

Melynek sorsa baljósan fog alakulni, hiszen lehet futni, hazudozni, csalni és korrumpálni de: “Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené”. (Róm.  9, 16)

Márpedig az Istent becsapni, megvezetni nem lehet, nála bűnözéssel előnyt szerezni lehetetlen. Folytassátok csak álságos, mocskos, aljas üzelmeiteket! Közeleg a harag napja. És az rettenetes lesz. Nem féltek?

87 hozzászólás to “So then it is not of him that willeth (Nem azé, aki akarja…)”

 1. zsófi hóhérleányka said

  Az má igaz h a károlisok a legsötétebb bunkók a városban. A Duna plázába má be se engedik őket a picsáig érő szoknyáikban meg a műbőr szerkóikban. Az ELTÉsek meg fintorognak h büdös van ha egy ilyen prosztó feltünik a Revicki utcából.

 2. hajnalka said

  Kiről vennének példát öltözködésben? A treviraöltönyöket viselő Balláról, a hivatásosnak öltöző Tepsiről? Vagy Petrőcziről, a vasorrú bábáról?

 3. robi said

  A héten indulunk a szokot helyen az ismerős emberek lesznek várok mindenkit.
  Ujdonságok is vanak!
  Gyertek!

 4. Wistmanwoodos Balla said

  Milyen érzékeny lélek a szentem! Elsírja magát attól hogy egy olimpiai bajnok őt választotta! Inkább a saját gonoszságától sírná el magát. Attól hogy a Wistmanwooddal üldözteti az ellenségeit mint pl. a sógorát Kislórit.

  • Zsolti bácsi said

   Én láttam valahol egy nagy dagatt romát. Nem az volt a Kardos Wiszti?

   • journalist said

    Több dagadt roma is volt fröccsöntött cipőben, apukák. A károlin képzik a jövő roma értelmiségét. Reszkessetek gádzsók majd a Károli fölvértelzi a romákat olyan de olyan tudással h ti sehol se lesztek a munkapiacon!

   • főztem neked szárazbabot said

    Biztos lezsirozta a Ballával hogy ide vegyék fel az egész nemzetségét. Azér lehetett annyi jelentkező a Károlira 🙂

   • lord peter wimsey said

    A Károlira a dagadt romák a büdös prolik meg az agyműtött drogosok járnak.
    Igazi parasztproli prosztó vircsaft.
    A tanárok is.
    Láttátok mostanában Tepsit vagy Hanságit, esetleg Bánkit?
    És a pocakban erős szőröshátú kandisznókat: Szabót, Hermannt, Kovácsot?

 5. Matrix D'Amour said

  Én se csodálkozok hogy Hontiról beszélt a leghosszabban. Ez indirekt szerelmi vallomás volt. Érti aki érti. 🙂

  • Homo-homo said

   Balla és Honti? Na ne…

   • Sáron rózsája said

    Én asszem értem. Mégse áradozhatott nagy nyilvánosság előtt a szeretőjéről Fórisról. Helyette ömlengett Hontiról. Honti itt afféle szubsztitúció volt 🙂 Közben folyton Fórist kereste a tekintetével hozzá beszélt valójába.

  • teamworker said

   Ott volt, akihez szólt ez a lepkeszárnyfinomságú szerelmi vallomás. (Elvégre egy négy gyerekes apától elvárható némi visszafogottság.) Szívénak szerelme is ott ült a tanárok között a templom jobb oldalán biztos megdobbant a szíve a bordó sál alatt, amikor Balla dicsrgette az ő álláscsinálóját.

   • RH said

    Közel ültem Sáron Rózsájához és figyeltem őket. Meghatott tekintetük többször is egymásba fonódott, bizonyára emlékezve az intim együttlétekre amikor titokban lemmatizáltak a rektortérben. Azokra a pillanatokra amikor másuk is egybefonódott nemcsak a tekintetük. 🙂

 6. Jedi lovag said

  Sejtem ki lehetett Johannes egyik embere. Vaslamikor fölöttem járt de aztán megbuktatták vagy kicsapták. Egy haverjával egymásnak hamisították be a jegyeket az indexba. Aztán mikor Ratzky hamisított aláírásával lebukott Szabó András kirugatta az Egyetemről. Szabóval nagyon utálták egymást. Most viszatért hogy bosszut álljon. Világos.

  • rettenthetetlen hülyék a károlin said

   Nem őróla van szó?
   http://nemzetiegyletek.hu/taxonomy/term/30?page=1

   • Mata Hari said

    De igen. Johannes vigyázz vele mer legalább kettős ügynök. De lehet hogy többfelé is “dolgozik”. Olyasmi mint Gál Laci csak alacsonyabb szférákba röpköd. Mindenkinek felajálkozik és mindenkinek szálít valamit.

  • Bugitáncos said

   A múltból felbukkant kísértettel én is találkoztam. Én még ott ragadtam le, amikor FZs-t az államvizsga előtt másodszor is kicsapták. Az index-hamisítási ügye után volt egy kis szilencium, de aztán barátunk visszatért a Károlira egy feltűnést keltő szakdolgozattal. Tökéletes volt, profin megírva. Épp ezen bukott le, hogy túl jó volt. Saját irományai soha meg se közelítették ezt a szintet. Hamar kiderült, hogy szakdolgozatának tárgya egyúttal a szerzője is. Az történt ugyanis, hogy valamit bizniszelt Bárány Tamás íróval, akit megkért hogy ugyan írjon már saját magáról egy jó kis monográfiát. Zsoltink ezt adta be saját műként.:)

   • Fenyőfaárus said

    Ez kb 10 évvel ezelőtt lehetett. Utána már csak történelem szakon kaphatott diplomát a magyart a két botránnyal eljátszotta. Aztán egy darabig az alagsorban volt egy jegyzetboltja végül eltűnt. Hidánnal volt jóba talán ő hozta vissza. Hidánnak akkoriba nem volt sok szava nem úgy mint most. De ha FZs visszajött akkor vajon kinek dolgozik?

   • the easy conscience of effortless superiority said

    Főleg h Bárány Tamás már elég régen meghalt. Akkoriban is nyolcvan fölött volt, mikor FZS ezt a trükköt csinálta.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szabó ereje gyengült, ez mutatja, h Zsolti bejutott a Károlira. Szabó őt is üldözte, akárcsak az évfolyamtársát, a Puzsér Robit.

  • Jedi Lovag said

   Lehet hogy Hidán protezsálta be, de sztem Tepsit is meg tudja Zsolt barátunk szólítani. Johannesnek biztos hogy dolgozik mer ha infóért pénzt lehet keresni akkor ő megszerzi azt az infót. Johannes mellett persze Tepsinek is dolgozik. A fő hogy Szabó ellen. Annak a nyakát kitörné mer miatta nem kaphatott magyar szakos oklevelet.

   • KGB said

    Jedi honnan veszed hogy Johannes és Enci együttműködik? Csak azér mer mindketten utálják Szabót? Na ne… Enci soha nem paktálna le Johannesszel.

   • Jedi Lovag said

    Én nem mondtam hogy Johannes és Tepsi együttműködnek. Csak azt hogy FZsolti simán össze tudja egyeztetni hogy mindkettőnek dolgozzon. Tepsi és Johannes bizonyára utálják egymást de ez nem változtat azon hogy természetes szövetségesek. Ez látszik a blogon. Tepsit csak tessék-lássék és néha szidják, Szabót és Petrőczit viszont egyfolytába. És Szabó bandáját is egyformán utálják. Hanságit és Hermannt Tepsi egész ügyesen visszaszorította és olyan embereket ültetett a helyébe mint Papp Ági és Horváth Csaba akikkel a blog rokonszenvezik. És végülis Tepsi Johannesnek köszönheti hogy dékán lett. Johannes buktatta meg a Szabó-maffiát. Bölcskeinek már gáz lett volna őket továbbra is bevállalni.

    Szóval ne láss bele többet abba amit írtam. Egyszerűen arról van szó hogy amit Johannes a Szabó lebuktatása ügyében tett az leginkább Tepsi érdekét szolgálta. 🙂

   • Mucuska said

    Mi? Neked a dékánaszony csak Enci? Hát öt is dugod te diszno nekem aszontad hogy csak engem.

 7. Holducca said

  Az idei évnyitó dísszónokai – Balog, az idióta pap és Rózsi, a komcsi párttitkárból lett ájtatos szűz – nem bújtak ki a bőrükből, ontották magukból az aranyköpéseket. Nálam Balog az aranyérmes ezzel a mondatával: “ne engedjék beszivárogni az iskolákba az ellenállást”. Milyen felnőtt lesz abból a kölyökből, aki már hátulgombolósként is konformista? Ami most az iskolákban elkezdődik, az az uniformizálás, engedelmes alattvalóvá idomítás két ilyen sötét, buta és gonosz inkvizítor keze alatt.

 8. the easy conscience of effortless superiority said

  Nézzétek a Csabit!

 9. Keresztyén erkölcs said

  „Az egyházaknál azért nagyobb a felelősség, mert etikus cég, amely arra szerveződött, hogy a Jézushoz kapcsolt elvek: a szeretet és ne a gyűlölet domináljon. Az ember, a társadalom modellt, példát vár az egyháztól az etikum területén” – nyilatkozta Molnár János egyháztörténész.
  Ti észrevettétek hogy az egyház “etikus cég” volna? Szerintem a legmocskosabb és leggátlástalanabb maffia. A kálvinistákról ezt eddig is tudtam de az Eördögh- interjú megvilágosított: a pápistáknál sincs ez másképp.

  • Wistmanwoodos Balla said

   A szürke kis patkány, aki a kollégáit besúgja, feljelenti, hazudik, rágalmaz, sikkaszt, okiratokat hamisít és a saját sógorát sasoltatja a Wistmanwooddal még fel merészeli ölteni a talárt és még szónokolni mer kappanhangján az erkölcsről a templomi szószéken. Még hogy ez egy etikus cég!

  • mfie l said

   Az egyház nem hasonlít egy céghez. Először is nem szerveződött, hanem alapították: “ezen kősziklán építem fel az én anyaszentegyházamat”… Másodszor a tagok tulajdonságai nem vihetőek át az egészre, ez ún. kompozíciós hibának számít egy érvelésben. Ha a látható egyház minden tagja korrupt, abból sem következne hogy maga az egyház korrupt.

   • Keresztyén erkölcs said

    Én teljesen egyet értek veled, de a református egyház korifeusai más véleményen vannak. Ők hirdetik magukat egyik vezető portáljukon “etikus cég”-ként, ők, azok után, hogy a legcsúnyább és leggusztustalanabb botrányokat produkálják zsinórban. Úgyhogy a felvetésedet Szabó és Bölcskei püspökökkel kéne megvitatnod:

    http://www.parokia.hu/hir/mutat/4795/

    de a reformatus.hu nyitóoldaláról is vezet link ide:

    http://www.reformatus.hu/

   • Besúgó said

    Ugyanez a Molnár azt mondta amit Bölcskei hallani akart, sok más hülyeséget is hallottunk tőle Tusványoson. Volt pl. egy aranyköpése a besúgóról, aki nem informátor volt, hanem a komcsikat átverő ellenálló! Ez nyilván már megelőző védekezés arra az esetre, ha a püspökválasztás közeledtével Bölcskei ügynökmúltja újból felmerül

   • Bluthund said

    Bölcskeit többé már nem lehet jelölni. Jön a Tarr akit most annyira kitüntetett a Balla

   • Élő Csocsó said

    Állítsd le magad kispofám Úgy unjuk a mindenféle néven közzétett barom okoskodásaidat!

 10. soli deo gloria said

  Jakab Attila legújabb kitűnő írása
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/324472_tarlos_es_a_biblia

 11. Én is ott voltam said

  Amilyen erkölcsös az egyház és szószékről prédikáló farizeus papjai, ugyanolyan az ország. Így látnak bennünket a nyugati turisták:

  “Magyarország “egész Európa legrosszabb helye”, Budapestet “szétrohadni hagyott régi épületek” jellemzik, az emberek pedig “szegények, lusták, nem dolgoznak, hanem csak azon törik a fejüket, hogy fosszák ki a turistákat”.

  A turista a magyar férfiak megjelenésével – azaz kigombolt ingükkel, papucsukkal – kapcsolatban hasonlítja Magyarországot Mexikóhoz, azt írja, ott látott még ilyet. “Ez a hely Európa Mexikója” – tette hozzá.
  http://hvg.hu/utazas/20130902_Ez_a_hely_Europa_Mexikoja__Magyarorszago#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2013_09_02&type-id=HvgDaily&user-id=4D2F1838&utm_content=normal

  Kb. ezt a rosszul és ízléstelenül öltözöttséget bizonyította a fasori évnyitó közönsége, szónokai és kitüntetettjei pedig a kifosztások és lenyúlások nagymesterei. A Károli egy fraktálja a nagy büdös erkölcstelen korrupt csőcseléknek.

 12. Ki fia a maffia said

  A magyarországi református egyház – kevés kivétellel egy maffiaszerűen működő szervezet.
  Gátlástalan bűnözők irányítják, az általa fenntartott intézmények közül kétségkívül a Károli a legmocskosabb Ballával meg a többi szeméttel, a Wistmanwooddal, Pethő professzorral, Szabó Andrással

  • Máltai Lovag said

   Hááát… Nekem van egy tippem. Ez olyasféle okoskodás mit amit itt az utóbbi időben egy szorgalmas kommentelőtől megszoktunk. 🙂

 13. Szabó a vérfertőző said

  A mocskos gengszter Szabó és retkes élete párja szept. 8-án celebrálják sátáni rituáléjukat a Balatonalmádi Baros G. u 24-ben “Négykezes” címmel.
  Kölcsönös önkielégítés vallási giccsé deformálva
  Okádék

 14. Szabó a vérfertőző said

  Délután 3-kor, ezt kifelejtettem, tehát jövő vasárnap 15 órakor.
  Semmitől nem riadnak vissza a mocskok

 15. tóratartó said

  Shana Tova 5774!

 16. szabó fan klub said

  Szabónak fogy az ereje.
  Azt se tudta megakadályozni, hogy Szalay Károlyt Prima Primissima díjra jelöljék.
  Pedig Szabó 1998-ban kirúgta Szalayt a Károliról.
  Azért, mert Karcsi sokkal okosabb és műveltebb, mint ő.
  Ilyenek persze sokan vannak.
  Szabó a világ ellen!

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó győz a világ ellen mer valamit sokkal jobban tud mint mások: hátulról lesből váratlanul legyilkolászni a szakmai riválisokat.
   Már minden ellenfele kívül van, de ő még mindig belül. Már mindenki kihalt mellőle, ő már egy őskövület az oktatókat fénysebességgel fogyasztó egyetemen. Ő még állva maradt és lesből várja az új ádozatokat…

 17. kikaseroljuk szabó andrást said

  Vathy Zsuzsát is jelölik prima primissimának.
  Vathy halálosan utálja Petrőczit mert állandóan ott erőszakoskodott náluk, a férje haldoklása idején.
  Állandóan megjelent valami szar teával és visítozott. ugye tehetséges vagyok, mond még egyszer hogy tehetséges vagyok!
  Vathy szerint Lázár Ervin azt mondta halottnak lenni azér jó mer nem kell látni a Petrőczit!

 18. Zója utca said

  Mindenki tudja h Szabó összeállt a zsidó csajjal az Eszterrel Petrőczi erőszakolta ki a négykezest h bizonyitsa még mindig együtt vannak.
  Nevetséges!

  • Négykezes said

   Igen ez nyilvánvalóan tüntető demonstráció: ha az éjszakákat nem is töltjük együtt legalább a nappalokat. De nemcsak napszakokban fogalmazhatunk hanem testrészekben is: ha már Szabó f…a az Eszteré, legalább a keze a Ludvigé, mind a kettő. Legalábbis Steinbach püspök és hívei előtt felmutatják Ludviggal közösen mind a négy kezüket. Ez a négykezes tiszta képmutatás.

   • Szabó jobb keze said

    Igazán négykezes? És azt vajon hogy csinálják? Kiveszi addig a Szabó a jobbkezét a nadrágjából?

   • dunántúli teológus said

    Ha már megint Steinbach püspököt támadták meg, miért nem Pápára jöttek a püspöki székhelyre?
    Sokkal nagyobb a gyülekezeti ház, mint Almádiban.
    Csak nem félnek h találkoznak alakiel?
    Egyik áldozatukkal?
    Akinek az őséről Szabó még firkálni is merészelt a maga gyalázatos színvonaltalanságában.

   • Banqo véres árnya said

    Tele van már az ország Banqo véres árnyaival – fekete özvegyekkel, betegek és munkanélküliek tömegével – akiket mind ez a borzalmas görénypáros tett tönkre. Ha találkoznak egy ilyen véres árnnyal torkukon akad a szó, elsápadnak és hanyatthomlok menekülnek.

 19. tilos az á said

  Református bloggerek találkozója.
  Ott a helyünk
  http://reformatus.hu/mutat/8599/

 20. Rózsika liblingje said

  Érdemes elolvasni!
  http://jogasz.cafeblog.hu/2013/09/04/jezus-maria/

  • Pharisée said

   Kitűnő. Az idei évnyitók különösen jól sikerültek. A nemzeti sziruppal leöntött kötelező Istenhit kiszivárgott az egyházi isolákból, be a közéletbe, és már itt állunk mindnyájan kívül sziruppal leöntve, belül tele ellenállással a szószékeken prédikáló képmutató farizeusokkal szemben, mint amilyen a farizeusok díszvirága, a fenti képen látható patkánypofájú Balla.

 21. Puzsér Róbert fan said

  Remek!

 22. Anton said

  Karcsi nézd meg “temetőbogár” üzenetét. Fel kell vele venni a kapcsolatot!

 23. watch dog said

  Olvassátok, érdemes!
  http://www.origo.hu/itthon/20130905-erdo-peter-a-kormanyt-biralja-a-hittanoktatas-miatt.html

 24. réti pipitér said

  Dr. Sípos Etele Álmos nagyon helyesen kritizálja a Bagdy Emőke által sikeresen képviselt keresztyén (?) relaxációt.
  http://reformatus.hu/mutat/8596/

  • New Age said

   Sípos Ete Álmos írásából és a hsz-okból is kiderül, hogy Bagdy Emőke nem a Bibliát népszerűsíti, hanem a New Age eszméit. A könyveit is New Ages kiadóknál terjeszti:

   Ilona Bérczes · Kaffka Margit Gimnázium
   Nem megkérdezni kell Bagdy Emőkét, mivel ismerjük a nézeteit, amit sajnos (!!!) magukat hívőnek mondott emberek is nagy buzgalommal helyeselnek és követnek ! Sokkal inkább a Bibliának, mint Isten szavának a megismerésére kellene Őt buzdítani !!!
   Válasz · 4 · Tetszik · Bejegyzés követése · szeptember 3., 11:43

   Zsuzsanna Emese Bolla · Kiemelt hozzászóló
   Ez a javaslat a médiában úgy került tálalásra, hogy Bagdy Emőke református hátterű pszichológus javaslatára került terítékre. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bagdy_Emőke
   Őt kellene ennek hátteréről megkérdezni…
   Válasz · 1 · Tetszik · Bejegyzés követése · szeptember 2., 14:12

   Jakab Géza · Budapest, Hungary
   ez ugye vicc
   Válasz · Tetszik · szeptember 2., 16:01
   Bálint Márk Vásárhelyi · Kiemelt hozzászóló
   Kedves Zsuzsanna!

   Bagdy Emőkét valóban meg lehetne arról kérdezni, hogy a református háttérrel mennyire összeegyeztethető a relaxáció és a meditáció módszere.
   A relaxációt illetően Bagdy Emőke nézete ismert, vagy legalábbis könnyen kikövetkeztethető. Ebben jó útbaigazítást adhat a Sípos Ete Álmos is említett “örökélet-hormon” nevű furcsa dolog, de az is árulkodó, hogy a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett pszichológus Koronkai Bertalannal írt Relaxációs módszere című könyve az Új Kor Klub című New Age-es honlapról tölthető le, amit a könyvismertető alapján semmiképpen sem ajánlanék olvasásra.

   Keresztyén és különösen református emberként a Biblia alapján, valódi bibliai háttérrel kell szembenéznünk ezzel a kérdéssel is. És ez a szembenézés Isten Igéje alapján elkülönülést, elhatárolódást kell eredményezzen.

   • korrektúra said

    Bagdy Emőke nem a “Károlin végzett pszichológus”, mert vén, mint az országút. 1941-ben született. A Károli meg csak 20 éves. Tanított a Károlin, már nem, most professzor emerita.

   • Géza said

    Bocsánat nem tudtam hány éves az egyetem. Bagdyn látszik 🙂
    De azt változatlanul fenntartom hogy zavaros nézetei jobban hajaznak a New Age-re mint a Bibliára 🙂

  • réti pipitér said

   Ezt nem vitatja senki. Bagdy nyilvánvalóan eszelős.

 25. Rózsi fan klub said

  Egyre jobban utálják Hoffmann Rózsát.
  http://fn.hir24.hu/itthon/2013/09/04/hoffmann-rozsa-csodalkozik/

 26. fineszes said

  Szépül az ország, amerre Orbán lánya lép
  http://fn.hir24.hu/itthon/2013/09/06/festik-a-templomot-ahol-orban-rahel-igent-mond/#a3

 27. Butcher said

  Ennek a Mészáros-famíliának a rokona a mi MarciPistánk. Csoda-e, ha rendőrök, ügyészek, fő és legfőbb ügyészek is összeszarják magukat az igyekezettől hogy kimosassák őt az okrathamisításból és csalásból? Tejel nekik érte a família, van miből:

  http://nol.hu/belfold/meszaros_egymilliardos_megbizasa_onmaganak

 28. fineszes said

  Ráhel csodákat tesz.
  http://fn.hir24.hu/itthon/2013/09/06/ader-nem-kover-elmegy-orbanek-lagzijara/

 29. hajnalka said

  És így tovább
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/09/06/megrongaltak-az-orban-eskuvo-helyszinet/

 30. pecking order said

  Érdekes a fisztulás kappanhangú Németh Dávid is. Dékánhelyettes úr igazi protestáns, alapvetően reformálta meg a helyesírást. A muszájt pl. csak ly-al hajlandó írni. Dacol a helyesírási szoftverekkel.
  Nemi preferenciája hasonló módon ellentétes a többséggel. A fiúkat szereti, de mivel nem meri kiélni homo ágyait, iszonyú haraggal csap le vágyainak tárgyára, feljelenti őket. Emlékeztek szegény sánta teológusfiúra?
  Na ez az.

 31. górugrány said

  A Hittudományi Karon elég sok fura figura van: a kis hazudós Pethő Sándor, aki egész életművet összelódított magának. A reformált helyesírású és nemiségű Németh Dávid.
  Vannak olyanok, akiket tisztelünk. Szűcs professzor ilyen, aki nem ment bele Bölcskei sikkasztási ügyébe, ezért leváltották és megrágalmazták h spicli olt. Pedig ez Bölcskei biznisze volt

  • Besúgó said

   A spicliség is Bölcskei / Bátori biznisze volt. De Bátori bátran letagadta és bátran másra mutogatott. Ki is a paplanaláfingó? Szabó András vagy Bölcskei (Bátori) Gusztáv?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: