Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Peculation with God’s blessing 7 (Sikkasztás Isten áldásával 7)

Posted by karoligaspar - szeptember 16, 2013

Tám.összegTámSzerz_1TámSzerz_2TámSzerz_3TámSzerz_4TámSzerz_5TámSzerz_6TámSzerz_7Ép.eng_1Ép.eng_2Ép.eng_3Ép.eng_4Ép.eng_5Ép.eng_6Ép.eng_7Ép.eng_8Ép.eng_9Bölcs-Galik9_m2

Szerző: Zsinati illetékes

Az OKM és a Református Egyház között létrejött támogatási szerződés (2007.02.21.) és a Józsefvárosi Önkormányzat által kiadott építési engedély (2005.05.12.) dátumai bizonyítják, hogy az OKM által 2007-ben folyósított 115 milliós összegnek köze nem volt a Reviczky utcai beruházáshoz, amelyre elszámolták. Erre a HEFOP 4.1.2. pályázatból már 2004-ben megvolt az EU-s forrás és már 2005-ben az építési engedély!

1. dokumentum: kormányrendelet az egyházi épületek felújítására szóló támogatásáról 2006. december 23, összegekkel (1 o.)

2. dokumentum: OKM támogatási szerződés a Református Egyházzal a 115 millió felhasználásáról 2007. február 21 (7 o.)

3. dokumentum: A Józsefvárosi Önkormányzat által a Reviczky utcai épületre kiadott építési engedély 2006. március 20. Ennek a 7. oldal 3. bekezdésében még korábbi dátum olvasható: 2005. május 12. Ekkor adtak építési engedélyt kifejezetten a kommunikáció tanszék és a nyelvi lektorátus közös kép- és hangstúdiójának kialakítására, arra a tanstúdióra, amelyet Tarr Zoltán 2008. februárjában az OKM-pályázat megvalósulásaként jelentett le. Csakhogy amikor az egyetem az engedélyt a tanstúdióra beszerezte és annak építését megkezdte, még nem is tudhatott a jövőbeni OKM-összegről, sőt, még a támogatási szándékról sem. A fedezetet erre csakis a 2004. évi HEFOP 4.1.2. pályázat jelenthette, az építési engedélyek ezzel a forrással vannak összhangban.

4. dokumentum: A támogatási szerződés (ld. itt: 3. dokumentum) egyik mellékletét képezte ez az “üres”, kitöltetlen elszámolási táblázat, amelyet a számlákat követelő, zsaroló levélhez mellékelt Bölcskei Gusztáv az egyetem rektorának, Szűcs Ferencnek címezve, azzal az utasítással, hogy a hamis adatokat erre az űrlapra vezesse rá (5. rész, levél utolsó bekezdése: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/21/peculation-with-gods-blessing-5-sikkasztas-isten-aldasaval-5/). A kitöltött változatot az előző posztban láthatjuk. Szűcs Ferenc rektor ugyanazt a megoldást választotta, mint az egyszeri okoslány a Mátyás király mesében: teljesítette is a kérést, meg nem is. Aláírta ugyan a kitöltött táblázatot, de jól látszik, hogy az OKM pályázat nevét és számát nem írta rá, azt más tintával és más kézírással utólag írta vagy íratta rá valaki (6. rész: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/09/08/peculation-with-gods-blessing-6-sikkasztas-isten-aldasaval-6/), nyilvánvalóan az, aki ezt a hamisítványt anyagi haszonszerzés céljából felhasználta.

Előzmények

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/10/peculation-with-gods-blessing-1-sikkasztas-isten-aldasaval-1/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/13/peculation-with-gods-blessing-2-sikkasztas-isten-aldasaval-2/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/15/peculation-with-gods-blessing-3-sikkasztas-isten-aldasaval-3/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/18/peculation-with-gods-blessing-4-sikkasztas-isten-aldasaval-4/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/21/peculation-with-gods-blessing-5-sikkasztas-isten-aldasaval-5/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/09/08/peculation-with-gods-blessing-6-sikkasztas-isten-aldasaval-6/

A dokumentumot a közérdekű adatok, információk feltárása céljából létrehozott alapítványunk támogatásával szereztük be – a szerk.

– folytatjuk –

48 hozzászólás to “Peculation with God’s blessing 7 (Sikkasztás Isten áldásával 7)”

 1. Köpönyegforgató said

  Azért nem kéne feledésbe merülnie annak hogy Bölcskei nem egyedül lopta el a 115 milliót, hanem a főgazemberével Tarr Zoltán zsinati tanácsossal. És azt se hogy mindehhez az a Galik Gábor segédkezett, aki 2006-2008-ban még szoci osztályvezető-helyettes volt az Oktatási minisztériumban, ma pedig fideszes kabinetfőnök az Igazságügyi Minisztériumban. El lehet képzelni a magyar igazságügy helyzetét ilyen erkölcsi érzékű vezetőkkel 😦

 2. short cut said

  Szabó András juttatta el a dokumentumokat a blogra, természetesen jól elsikálva a nyomait.
  Szabó az évek során dékánként és rektorhelyettesként valóságos saját titkos irattárat lopott össze magának. Mindenkire nézve gyűjtött ha kellett hamisitott kompromittáló szövegeket.
  Célja hogy mindenkit, aki tudott az ő nagy dobásáról – amikor 1999-ben két milliárdot sikkasztott az első Orbán kormány pénzéből – taccsra tegyen.
  Azt a társát, aki ma egy napfényes országban szolgálja az Urat, feljelentette a biróságon. Az illetőnek sikerült tisztáznia magát, de óriási károkat szenvedett.

  • Rector said

   Ez így igaz, Szabó minden iratot bespájzolt, hogy bebiztosítsa magát. Ezzel tartotta sokáig sakkban a mindenkori fenntartót. Amikor a feleségét nyugdíjazták, meglebegtette hogy milyen dokumentumok birtokában van. Először megzsarolta Tepsit, hogy vegye vissza Ludvigot, mert különben előrukkol. Aztán kilincselt Ballánál, Kovács Barnabásnál és Bölcskeinél, de csak nem tudta rávenni őket hogy tartogassák még tovább a rettenetes nejét. Végül betette Gál Lacit az EMMI-be és ami még hiányzott, azt kilopatta vele. Aztán előrukkolt velük. Az eresményt látjuk…

   • Szabó hazament a Mátyásba said

    Szabó visszaköltözött a Mátyás utcába a szeretőjétől. Petrőczi ugyanis megfenyegette h különben feljelenti a rendőrségen és az adóhatóságnál. Szabó a 2 milliárdos lopományból ugyanis villát épitett az Adriábn amit hotelként üzemeltet. Cukrosbácsik járnak ide, akiknek fiatal gyerekeket szerez. Aztán itt van a Mikszáth utcai drogpiac, ahonnan beengedett egy nagy terjesztót a Revickibe a haszon 25%áért
    Petrőczi megfenyegette h mindezt boritja ha nem megy vissza hozzá.
    Szabó ész nélkül hazaköltözött.

   • Hátulról lesből támadó said

    Szabó többszörös dékánhelyettesként és rektorhelyettesként illetve dékánként mindenkiről begyűjtötte a kompromittáló iratokat. Ő az aki a kezdetektől ott volt, akit sose rúgtak ki bár szinte mindenki mást az ő áskálódására. Egyszerűen minden irathoz hozzáfért. Amihez nem azt ellopatta az EMMIől Gállacival akit azér rakott be oda. Ezeket otthon őrizgeti a Mátyás utcába alattomos támadásokhoz és névtelen feljelentő levelekhez használva. Ha nem költözött volna vissza Petrőci az egész paksamétát bevitte volna az Abonyi utcába.

   • Paplanaláfingó said

    Szabó András a Református Egyetem és az egyház legpusztítóbb figurája, akit ha nem vágnak ki sürgősen a testből, akkor mint a rák elpusztítja. Eddig minden kollégáját kinyírta. Most a püspököket nyírja egymás után. Nem igaz, hogy a sógora cinkosa. Szabó Istvánt is nyírja. Most Steonbachhoz dörgölőzik mert azt monták neki a tiszántúli rokonai hogy az lesz a befutó. Egyszerre dolgozik Bölcskei és Szabó püspök ellen, közben Almádiba járkál feleségestül hogy bevágódjon a dunántúli püspöknél. Mindenhol kavar és minden aljasságot amit elkövet másra fogja. Egymás ellen játsza ki Szabó és Bölcskei püspököket.

 3. Petrőczi a nőstény orrangután said

  Évike se áll szóba a Szabóval mer most má tudja h nem ő az apja. Remélte h a Szabó Géza az de az tiltakozik.
  A mi véleményünk szerint Évike apja Ludvig akkori szeretője Aczél elvtárs. Aki budapesti lakást utalt ki a KÖLTŐNŐNEK??? A költései miatt, Nem mer széttette a combját a vén kujonnak és besugta nekli amit az ÉS-be meg itt-ott hallott.
  Jelentett a sógoráról, Szabó Istvánról is egyenesen az Aczélnak.

  • Babiloni kapu said

   Azon a babilon kapun a KP fél központi bizottsága és politikai bizottsága ki-be járt. Ezért lett lakása, ezért közölték a dilettáns firkálmányait.

 4. Eszter said

  Én ezt nem értem, ha vannak törvénytelenségek és ilyen mértékűek, akkor, hogyan lehet azt elsimítani? Az ige egyházában nincsenek becsületes Istent félő emberek? Lelkészek, tanítók, gondnokok, presbiterek?Hogyan lehetséges, hogy blogozunk és nem törvény elé visszük, azt ami egyértelmű?Itt már nem arról van szó, hogy ha vétkezik a te felebarátod…Itt Isten ügye elleni dolgokról van szó. Lehet ezt tovább tűrni?Beszélni, felkavarni, majd megalkudni és elsimítani a választások után? A Református Egyház halálra van ítélve, ha nem jut el arra a pontra, hogy levegye magáról ezeket a terheket. A csalóknak, tolvajoknak, hazugoknak van helyük az egyházban?Akkor előbb vagy utóbb a becsületes embereknek nem lesz helye ott! Aki becsületes és Isten törvénye szerint igyekszik járni nem hagyja csak a szavak szintjén ezeket a dolgokat, mert ez így rágalmazás. Ha ez igaz, akkor tegyenek ellene, ha nem akkor hallgassanak róla.

  • Justice for victims said

   Bölcskeit, Tarrt és Ballát nem érdekli se az Ige, se Isten ügye, csak a hatalom és a pénz. Igaz ami a posztokban van, fehéren-feketén bizonyítják a dokumentumok, ezért nem hallgathatunk róla. Teszünk, mert nyilvánosság elé visszük. Más lehetőség nincs. Feljelentettük egy párszor a bandát, de a rendőrség és az ügyészség falaz nekik, kidobják a szemétbe vagy mi, választ se kapunk rá, vagy ha igen, az hazugság, őket védi, a bizonyítékokat lesz…ja. Egyetértek Veled. Ha a csalóknak, tolvajoknak, sikkasztóknak, hazugoknak, rágalmazóknak helyük van az egyházban, akkor a becsületes embereknek nincs. Épp ez folyik most, a becsületes emberek kiszorítása, sárba tiprása, meghurcolása. A leleplezőkre rákenik a saját bűneiket és kivetik, megszégyenítik őket. A büntetést nem az igazi bűnösök szenvedik el, hanem az ártatlanok, akik leleplezik őket. Mit gondolsz, miért van ez a blog? Mert a politikai hatalom a csuhás bűnözőket támogatja. Ha feljelented őket, az ún. “igazságszolgáltatásnál” falba ütközöl. Nem engedik őket bíróság elé állítani. Feldícsérik és jutalmazzák egymást. Vajon miért kapta az egyházunk legnagyobb gazembere, Tarr Zoltán a legmagasabb egyetemi kiüntetést Balla Pétertől most a Károli évnyitóján és vele egy zsák pénzt? Azért, mert ez egy maffia. Közösen elrabolják a pénzt, falaznak egymásnak, és aki fellázad ellenük, arra kenik a lopást. Vagy arra, aki nem tud védekezni, mert túlságosan jóhiszemű és gyenge. Segíts kiebrudalni az egyházból ezt a mocsok bandát. Bölcskeit és a két főgazemberét: Tarr Zoltánt és Balla Pétert!

   • Eszter said

    Én/Mi már itt a helyünkön megtettük, amit kellett emberileg, hiszem a végső szó az Úré.Legyen hát most az imádságé a főszerep. Azt gondolom a leleplezés mellett mindannyiunknak fölfelé kell kiáltanunk, Istenhez, hogy tudjunk egyek lenni abban, hogy elvégezze Isten, amit elkezdett.

   • Vidéki nagypapa said

    És ezek a gazemberek fogják az unokáimat erkölcsre nevelni, akik a szószékről is csak a Fideszről és a pénzről bírnak prédikálni!

   • Újreformátus said

    Kedves Eszter! Abban egyetértek, hogy a leleplezés után imáinkban is noszogassuk az Urat, hogy tegye már végre a bilincset Bölcskei hájas ill. Tarr és Balla cingár csuklójára, de abban nem, hogy ez elég lenne. Ha az Úr késlekedik, szívesen megbilincselem s.k. mind a három cégéres gazembert és ráadásul még a háttérben sunnyogó paplanaláfingó Szabó Andrást is. Te csak imádkozz, én pedig cselekszem!

   • 10 commandments said

    Abban én sem hiszek, hogy az ima fogja börtönbe juttatni a bűnözőket. Ezek az istentelen sikkasztók röhögnek a hitünkön és az imáinkon, és amíg mi jámboran imádkozunk, ezek kajánul kilopják a szemünket is. Nincs az a parancsolat a 10-ből, amit ez a bűnbanda ne szegett volna meg. Gondoljatok meggyilkolt testvéreinkre: Szilágyi Ferenc, Györke Ildikó, Király Gyula, Bolyki János és Szigeti Lajos ezeknek a sikkasztó, tolvaj, hazug, rágalmazó, parázna “kálvinistáknak” esett áldozatul. Ezek nemcsak rablók, hanem gyilkosok is.

  • fucking bitch said

   Hagyjuk ezt az álszent papos szöveget!
   Bele fognak dögleni, úgy megszívják!

 5. germanista said

  A Károli meghirdetett egy fordítói továbbképzést szombati napokra rengeteg pénzért.
  Oktatói viszont nincsenek hozzá!
  Most keresnek
  fokozat nélkülit 2500 Ft-ért
  egy. tanársegédet 3200 Ft-ért
  adjunktust 3800 Ft-ért
  docenst 4400 Ft-ért
  hab. docenst 5700 Ft-ért!
  Jelentkezni lehet: Terebessy Réka 30 348 3935
  Na ez a Károli oktatásának színvonala!
  A béka valaga alatt 2500 Ft-tal!

  • RDavid said

   “Oktatói viszont nincsenek hozzá”

   Mert szerinted a heti 14-18 óra maximumot letanító meglévő oktatókat kellene még plusszba ide is befogni?

   Az hogy nincs rá elég oktató éppen azt jelzi, hogy tud bővülni az adott tanszék/intézet. Ha a bővítést úgy csinálnák, hogy a meglévő emberekre terhelnék a megvalósítással járó kötöttségeket az hatalmas pofátlanság volna. Úgyhogy nem értem a problémát, meg hogy ettől miért lenne a Károli oktatási színvonala a béka segge alatt.

   • Kirúgottak klubja said

    Nem kellett volna a legmagasabban minősített oktatóit kirúgnia, és akkor most lenne. Melyik intézményből rúgnak ki akadémikusokat, egyetemi tanárokat, habilitált docenseket, csak azért mert nem akarnak sikkasztásokban vagy PhD csalásokban részt venni? Most pedig az utcáról hozzák me a minősítés nélkülieket. Vagyis a béka segge alól.

   • ghost writer said

    RDavid,
    te szerencsétlen hülye, nem tűnt fel neked, hogy a fordítóképzés diploma utáni továbbképzés?
    Erre keresnek NO NAME hülyéket tanítani!
    Akiknek semmi gyakorlatuk, ismeretük nincs a fordításképzésből, sőt a fordításból sem.
    Jut eszembe, az ELTÉ-n van fordításképzési doktori iskola is.
    Ide jelentkezett a Petrőczi HA-HA-HA oktatni, de elhajtották HI-HI-HI!

   • RDavid said

    Hülyézd a jó édesanyádat te kis nyomoronc. Hol volt ez egyébként meghirdetve?

   • ghost writer said

    Egy nyilvános helyen van meghirdetve. Kérdezd meg Terebessy Rékát!

   • Slave said

    RDavid a szívemből beszélsz. Ki vagyunk zsákmányolva, Heti 16 néha 20 órát is letaníttatnak velünk akár egy általános iskolai tanítóval. Miközben a püspökünk csak úgy zsebrevág 115 millát és azt hazudja hogy az egyetemre költi. Mi vagyunk a nyomoroncok: egy pofátlan sikkasztó nyomorult rabszolgái.

 6. Münster said

  Az Észak-Rajna-Westfaliai testvérek nagyon érdekldnek Bölcskei Gusztáv és Tarr Zoltán százmilliós pénzlenyúlási ügy iránt. Egész nap a dokumentumokat tanulmányozták az oldalunkon. Nemigen valószínű, hogy ezek után segélyekkel dobnák meg sikkasztó főpásztorunkat és főgazemberét, kistarr zsinati tanácsost.

  • germanista said

   Esetleg küldhetnének néhány németet, hogy legyen valami színvonal is a germanistaképzésben!!!
   Micsoda ordenáré gagyi eljárás az, hogy meghirdet egy “fordítói” továbbképzést RENGETEG PÉNZÉRT!
   aztán szakmai fórumokon keres hozzá szakmailag akár nulla oktatót is!!!

 7. goedel macskája said

  Bartus leleplezi az uralkodó főájtatós Semjént, a diplomacsaló undorító görényt!
  http://nepszava.com/2013/09/uncategorized/bartus-laszlo-a-sir-hol-nemzet-sullyed-el.html

 8. Eszter said

  Azt nem tudom, hogy az ima által mit tesz Isten, ez az ő asztala, de azt tudom, hogy engem kollégámmal eltiltottak a hittan tanításától,az egyházkerület tanácsosa azt mondta, hogy sem a megyében, sem a kerületben nem fogunk állást kapni. Miért is? Azt mondta, hogy megosztó személyiségek vagyunk. Mivel szóltunk az egyházi intézményben zajló törvénytelenségek, normatíva csalás stb. miatt. Mert én presbiterként megkérdeztem, hogy hová lett az a több, mint 10 millió Ft., amelyet az intézmény fűtéskorszerűsítésre költött. (sem eszköz, sem pénz. minden eltűnt.A lelkipásztort elüldözték, a helyére jövőt rabláncon tartják. Az esperest pedig, aki a gyülekezet mellé állt,az egyház főura leváltatta. )Higgyétek el,tudom, hogy miről beszélek. Az én meghurcoltatásom már régebbről való, de Isten egy ponton mindig megállította ezeket a “hívő” népet megkötözni akaró erőket.Amit meg kell tenni , azt nem bízhatjuk másra, de küzdeni csak szabályszerűen lehet! Megláttatni, hogy akik Isten igéjét prédikálják és közben szembe köpik Jézus keresztjét, azokat az ige igazságával kell szembesíteni. Egyetértek,és tudom, sok csaló van börtönben, ők pedig szabadon, de szembesíteni kellene azzal is, hogy amikor kiállnak és Istenről prédikálnak,”tanítanak” az életükkel önmagukat hizlalják, s ők maguk is csalók, mert embereket csapnak be.Azzal is egyetértek, hogy ezt nem lehet hagyni, hát kiáltsuk akkor világgá és menjünk a zsinat elé, Istenhez kiáltva, hogy legyen vége ennek az egyházi rablásnak, mert ezzel azt a nevet gyalázzák meg,azt a keresztet, amely Szent és örökkévaló. De mondjuk el azt is, hogy minden párt, amely politikai hatalomért a csalók mellé áll maga is csaló.Hányan is leszünk akkor, kedves Barátaim?Melyik párt vonta vagy vonja felelősségre ezeket az embereket?

  • Johannes said

   Kedves Eszter! Most, hogy leírtad a történetedet, minden szavaddal egyet értek. A Károlin ugyanaz történik, mint az egyházban. Ha valaki kérdez, valami visszásság ellen tiltakozik, vagy csak egyszerűen nem vállalja bűncselekményben a cinkosságot, azt 1. lépésben kirúgják, 2. lépésben utánanyúlnak, hogy máshol se találjon állást, 3. lépésben megrágalmazzák, és az általa feltárt bűncselekményt ráfogják. Ez a séma ismétlődik minden egyes tiltakozóval, kérdezővel, vagy akárcsak passzív ellenállóval szemben. Van az inkvizóciónak egy 4. fokozata is, amikor a meghurcolt személyt még otthonában is üldözik, ráküldik a titkosszolgálatot, titokban felveszik a magánéletét videóra és zsarolják vele, vagy bizonyítékot fabrikálnak belőle ellene. Nem lehet nem tiltakozni, hiszen most már a pénzzel együtt a politikai hatalom is a kezükben van. Elérték, hogy megmérgezhetik gyerekeink, unokáink lelkét, elpusztíthatják bennük is az ép erkölcsi érzéket az iskolákban, óvodákban. Bízzuk bűnözőkre a magyar gyerekek és fiatalok nevelését? NEM! Imádkozzunk Istenhez, de közben aktívan tegyünk meg mindent, hogy börtönbe juttassuk ezt a mocskos bűnöző bandát. Bölcskei, Balla, Tarr, ha felveszitek a talárt és felmentek a szószékre, tudjátok meg ti is, hogy már tömegek tudnak a gaztetteitekről!
   Köszönjük, Eszter, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat, és kérlek, maradj velünk. Dolgunkat még nem végeztük be, amíg ezek a taláros bűnözők szabadon garázdálkodhatnak.

  • Narancsvörös said

   Eszternek igaza van. Az egyházhoz senki se mer hozzányúlni. Ellenőrizni se merik. Mindenki fél tőlük, minden párt, hogy a szavazáson bosszúból ellenük uszítják a híveket. És a másik oldalról: minden párt keresi a kegyeiket. Bölcskeit a szocik és ballibsik ugyanúgy kitömték lóvéval, mint a fideszesek. Vagy másképp: Bölcskei mindegyiket gátlástalanul lenyúlja, aztán az erősebb mellé áll. Az átkosban a szocikat szolgálta ki, ma a fideszt. A gyengébbet elárulja, a jutalmat pedig mindkét féltől zsebrevágja. Mi is ez a fickó? Tényleg pap lenne? Köze a hithez? Istenhez?

  • ÁJK illetékes said

   Amit Eszter itt leír, az midennapos rutin Bölcskei feudális kiskirályságában. Talán még emlékeztek a tehetséges, agilis, ifjú dékánunkra, Kapa Mátyásra. Meg találta kérdezni Ballát, hogy hova lett a karunk által kitermelt 250 mllió. Választ nem kapott, de másnap berendelte Balla a Rektori Hivatalba akkreditációs ügyeket mebeszélni. Mikor megjelent, kiderült, hogy szó nincs akkreditációról: elétették a felmondást. Miután kirúgták, a Harsányi János Főiskola kiírt neki egy rektori pályázatot, beadta, biztatták, aztán egyszercsak visszavonták az egész pályázatot. Csanádi Márton keze volt benne, akinek köze volt a Főiskolát fenntartó alapítványhoz. Csanádi Bölcskei jobbkeze, a Károli főtanácsadója. Kapát ezt követően kinevezték rektorhelyettesnek a Wekerle Sándor főiskolára, aminek Raffay Ernő volt az alapítója. Raffay akkor még a Károlin is dolgozott. Behívatták Raffayt és azt mondták, választhat: vagy kirúgja Kapát, vagy nyugdíjazzák. Kapa végül egy bankban lett osztályvezető helyettes. Erre a bankra ráuszították Kovács Leventét, a Bankszövetség főtitkárát, Kovács Barnabás károlis gengszter rokonát. Kapa végül saját ügyvédi irodájában húzta meg magát, onnan már nem tudták kirúgatni. Hát ilyenek ezek az állítólag keresztyén vezetők.

 9. Benda Kálmán századik születésnapja said

  A velejéig rohadt Károlin senkit nem érdekel, de most lenne Benda Kálmán száz éves.
  Az alapító rektor nem gondolta, hogy 20 éves fennállása alatt a Károli a grafo-nimfo, kleptomán idióták (Petrőczi), a milliárdokat rabló hamistanúzó szennyes gazemberek (Szabó András) és a titkosszolgálatokat a kollégái ellen fizető FASISZTÁK (Balla Péter) rablóbarlangja lesz.

  • Kirúgottak klubja said

   A református egyház az alípítókkal sem bánik jobban, mint a dolgozóival. Benda Kálmánt, az alapító rektort elfelejtetteék, Szilágyi Feencet, az alapító dékánt Szabó András fondorlatos módon meggyilkolta. Egyik napról a másikra kiebrudaltatta a Reviczkyből. Szilágyi hazajött egy háromnapos párizsi konferenciáról és kiderült számára, hogy már nem dékán. Szabó András és Petrőczi közölték vele, hogy menjen haza szépen és élvezze a jól megérdemelt nyugdíját. A mai hallgatók már azt se tudják, ki volt Szilágyi Ferenc, de a tegnapiak és tegnapelőttiek se. Szabóék elmosták még az emlékét is. Ebbe halt bele.

  • Zuschlag said

   Másról is nevezetes ez a nap. Ma jött ki 6 és fél év után Zuschlag János a börtönből. 75 millió miatt kapott ennyit. Akkor vajon mennyi jár Bölcskeinek, Tarrnak és Galiknak a 115 millióért?

   • szabó a miniszterbuktató said

    Szabóról ne feledkezzünk meg, aki 1999-ben 2 milliárdot rabolt az első Orbán kormánytól!
    Ebből üzemelteti a pedofil szállodáját az Adrián.
    Miután lelepleztük lehajtotta a én tehenet a Nehru parkba és ott fényképezgette mintha együtt lettek olna Krk szigetén.
    Pedig tudjuk hogy Eszterrel olt!
    De aztán jött a herélőkéssel és a komproimitkákkal és Szabó visszamászott hozzá a Mátyás utcai büdös 140 négyzetméteres patkánylyukba.

 10. szabó a gyilkos fasiszta said

  Telefosta hazugsággal Szabó a szarszínű blogját.
  Meg Ludvig de genere fényképeit: FÚJ, FÚJ, FÚJ!!!
  Mer Szabó el akarja titkolni mit is csinált valójában a nyáron:
  DE MI ELMONDJUK:
  Összeállt Eszterrel a fészbúkos csajjal és gigantikus Viagramennyiséggel művelt valamit a miniatúr pondrójával
  Jött Ludvig egy konyhakéssel és néhány hathatós fenyegetőzéssel:
  Erre Szabó hazakullogott a kutyaszaros Mátyás utcába a tetkószalon fölé.
  Horvátországban csakugyan olt Szabó: itt üzemelteti cukrosbácsis hoteljét az első Orbán kormánytól elrabolt 2 milliárdból.

 11. szabó a gyilkos fasiszta said

  Itt a link!
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/09/nyari-szunet-utan.html
  Sajnáljuk a bácsit h ennek a tetves gazembernek az apjának tartják.
  Szerintünk nem az. Szabó bugris parasztp… anyja megcsalta a falu bolondjával ebből a nászból származik a Szabó

 12. a giccskirálynő said

  Ludig a degenerált fúzfapoetessza is rondított valami kivételesen büdöset és gusztustalant.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/09/egyidos-miki-egerrel.html
  A rokonai pont olyan idióták és förtelmesek mint a babiloni kapu büszke tulajdonosa

 13. 10.000 said

  Tízezer támogató nyilatkozat kell Iványi Gábornak szeptember 30-ig. Az ún. történelmi egyházak kijátszották a kisebbeket a támogatásból, holott Iványi Gábor egyháza valóban keresztény. Történelmi egyházak címén bűnözők szűk csoportja osztozkodik milliárdokon, és tömik vele a saját zsebüket, míg Iványi ott segít, ahol csak tud. Pl. működtet egy hajléktalan óvodát. A pénz megvonása azt jelenti, hogy ezeket nem tudja fenntartani. Kattintsatok és cselekedjetek, különben Bölcskei, Tarr és Balla zsebébe vándorol az éhező gyerekek táplálékára költhető pénz:

  http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=677941

  • Kistarr said

   Még mit nem! Majd elhajtjuk őket a sunyiba. El a kezekkel a lóvétól. Az a mienk a Gusztival. Már Antalóczy dékán két éve megmondta Iványinak hogy más pályán focizzon a kamu kis egyházakkal. Ott ahol nincs lóvé. Játsszanak babba vagy gombba. Az aranybánya csak a miénk. 🙂

   • sebes árvizeknek kegyetlen szeleknek said

    Ludvig kegyetlenül zsarolja a mocskos Szabót.
    Tele van bizonyítékokkal Szabó rablásairól.
    Ha még egyszer elmegy Eszterhez KÖZZÉTESZI A BLOGON a bizonyítékokat Szabó ellen!
    Már felvette a kapcsolatot velünk!

 14. soli deo gloria said

  Írjátok alá és segítsetek Iványi Gábornak!
  http://www.wesley.hu/cikk/met-egyhazi-statuszanak-megerositese

 15. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  A Károlin a blog után nyomoznak.
  Közben vígan követnek el bűncselekményeket, sikkasztanak, zsarolnak, hamisan tanúznak.
  Az atlatszo.hu megmutatta, hogyan fordul a kocka: a pofátlan bűnöző, aki az újságírót feljelenti, maga kerül a vádlottak padjára.
  http://atlatszo.blog.hu/2013/09/19/daganatos_hu_down

 16. Puzsér Róbert fan said

  A Robi megin nagyon jót írt!

 17. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog Zoltán EMMI miniszter és református lelkipásztor (???) nem szavazta meg a Pető intézetnek az 500 milliót. Ami egyhuszada annak, amit Bölcskeinek juttattak az épületekre (???), a stadionokra (azok átlagban 10 milliárdot kaptak.
  Balog nagytiszteletű (???) úr úgy gondolja, DÖGÖLJENEK MEG A BÉNA GYEREKEK!
  EZ A FELABARÁTI SZERETET BALOG ÚR SZERINT.
  Volt kitől tanulni a mocskos Ballának és a tetves Szabónak, Bölcskei/Butykost, a szörnyeteg alkoholistát már nem is említem.

 18. szkizo dad said

  Az atlatszo.hu megint jót írt!
  http://atlatszo.hu/2013/09/19/mtva-jelentosen-tulszamlazta-szerzodes-szerinti-jarandosagat-a-marslakok-gyartoja/
  De Bölcskei mennyivel többet lopott!

 19. red rat said

  Ez a kulturális kormányzat! Nyíltan támogatja a fasisztákat!
  http://magyarnarancs.hu/publicisztika/szabadsagot-a-gyulolkodo-giccsnek-valasz-l-simon-laszlonak-86643

 20. Kedves sötétben tapogatozó mindnyájam! Ébredjetek öntudatra, világosodjatok meg, hogy az összes vallás hazugság! Több mint 1500 év óta a meghamisított bibliából tanítanak, amit teljesen átírt a sémi népcsoport egy forgatókönyvvé és az egész főszerepet és mellék szerepeket két önmagamutogató rángatható báb-színész játsza. Nem létező gép-lények, akik eredeti energiával manipulálnak, agymosásokat hajtanak végre, államfőkön, bírókon, ügyészeken, rendőrökön, érdeküknek megfelelően mindenkien. Nem szabad tőlük félni, mert azt használják ki. Láthatatlan, testetlen éteri figurák az alvilág halálosztó csapata. Semmi mást nem kell tenni, mint a híveket kell felvilágosítani és elkergetni a papokat. Ők jobban félnek tőletek, mint ti azt gondolnátok. De ők nem Isten emberei. Ítélet vár rájuk. Ezen kkívül el kell mennünk a Vatikánba, mert a pápáknak nincs apostoli dávidi vérvonaluk. Jézus pedig Dávid-király “messiási” házából való. Aki nem tévesztendő össze Észak Izrael kegyetlen és bosszúálló Jahvéjával. Jahvé nem Jézus, csak az egyház akarta a kettőt összemosni. Benedek pápát már távoztattuk, most Ferenc következik! Gyere állj mellém…, hogy az Igazság Fényesedjék!

  • Prédikátor said

   Elvben egyetértek veled egy csomó mindenben. De én nem Ferenc pápát zavarnám el, hanem a kálvinista püspököket és papokat, elsősorban Bölcskeit és a Hegedűsöket pereputtyostul.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: