Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Breaking news: The peculation-case in the press (Bölcskei és Tarr sikkasztása a sajtóban!)

Posted by jhnnsclvn - október 23, 2013

A forradalom 57. évfordulójára megjelent az Egyházfórum 2013. évi 3. száma, benne Jakab Attila lélegzetállítóan izgalmas nyomozásával a 115 millió forintos közpénz Bölcskei-Tarr-Galik féle “elszámolásáról”. A tanulmány szerzője szenzációs felfedezésre jut. Bölcskei és Tarr nemcsak hogy duplán számolta el a 115 milliót, hanem az egyik számlát, éppen a legnagyobb összegűt, feltehetően hamisította is…

Rendeld meg már most itt, hogy október 31-én, a Reformáció ünnepén, kézben tarthasd a Református Egyház lelkészi elnökének százmilliós volumenű sikkasztásáról szóló dokumentált történetet!

egyhazforum_2013_03_Page_01egyhazforum_2013_03_Page_02egyhazforum_2013_03_Page_51

145 hozzászólás to “Breaking news: The peculation-case in the press (Bölcskei és Tarr sikkasztása a sajtóban!)”

 1. the easy conscience of effortless superiority said

  Zseniális!
  És éppen a nemzeti ünnepen, egy héttel a Reformáció Emléknapja előtt!!!
  Gratulálunk a szerzőnek és a folyóiratnak!

 2. Kálvinista pénzváltó said

  Bölcskei és Tarr átváltják a vatikáni valutát lutheri tallérra, onnan forintra és euróra.

 3. Colombo said

  Jakab Attila cikke zseniális. Bár már az elsőként föltett dokumentum alapján nyilvánvaló volt, miről van szó, egy csomó körülmény Johannesék figyelmét is elkerülte. Pl. átsiklottak a 10 oldalas szakmai beszámoló hiányán. Az feltűnt a szerkesztőknek, hogy az egyoldalas öszefoglaló az eredményről nem a megvalósult építkezést, hanem a megvalósítandót írja le, és hogy ez még az a szöveg lehetett, amivel 2003-ban egyáltalán pályáztak a HEFOP pénzre. De nem tematizálták a közbeszerzés anomáliáit, az össze nem illő dátumokat, és főleg nem a legfeltűnőbbet: kp-ban fizetett 52 és fél milliót (!), miközben az OKM utalás számlára érkezett stb. Ez az anyag igazi szenzáció. Remélem, sokan elolvassák!

 4. bona fide said

  Lelepleződött a csaló banda!!!

 5. ghost writer said

  Ez a jelenlegi hatalom igazi arca!
  http://fsp.nolblog.hu/archives/2013/10/23/Utojjara_figyelmesztessuk_az_Ejropaji_Junijot/
  Ennek a vitorláját fújja a Butykos, ezért kapja a 100 milliókat és mindenki kussoljon!

 6. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog létrehozott egy Reformációs Emlékbizottságot.
  http://reformatus.hu/mutat/8796/

  • MEASZ said

   MEGHÍVÓ! Vallás és antifasizmus A MEASZ Kávézó keretében Hanti Vilmosnak az Egyházfórum című folyóiratban megjelent cikke kapcsán (Zarándoklás Magyarországért: szabadság, egyenlőség, testvériség!) beszélgetünk arról, hogy mi a vallásos emberek viszonya társadalmunk szélsőjobbos jelenségeihez, mennyire támogatható a keresztény emberek számára Orbán Viktor “keresztény” kurzusa? Ideje: 2013. november 15-én pénteken 16 óra Helyszíne: a MEASZ központja (Bp. VIII. Népszínház u. 27. I. 6. MEASZ kapucsengő) Házigazda: Deák Dániel mb. tanszékvezető egyetemi tanár Vendégek: Wildmann János főszerkesztő, Egyházfórum, Hanti Vilmos a MEASZ elnöke A rendezvényre szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket! A részvétel regisztrációhoz és kedvező visszajelzéshez kötött! Regisztráció: measz@upcmail.hu

  • Holducca said

   Balog előbb segít kicsempészni a Szabóknak a Bölcskeit terhelő doksikat az EMMIből, aztán pedig úgy tesz mintha mi sem történt volna. Balog vagy síkhülye vagy végtelenül cinikus.

  • Holducca said

   Biztos nem tudta mér kérezkedik be hozzá Szabó András a minisztériumba. Biztos hazudott valamit MABos amyagról vagy ilyesmiről. Balog orra előtt lophatta ki ezeket az iratokat. Ő tudta egyedül, mit keressen. Annak idején dékán- és rektorhelyettesként képben volt.

   • Bluthund said

    Aki gyilkos az másodszor is gyilkol.
    Szabó András már meggyilkolta
    Szilágyi Ferencet,
    Király Gyulát,
    Bolyki Jánost,
    Szigeti Lajost.
    Most Bölcskeinek akarja átvágni a torkát ezzel a kiszivárogtatással.
    Kiváncsi vagyok, sikerül-e neki.

   • Szabó az orgyilkos said

    Plusz a fentieken kívül Györke Ildikót is halálba kergette. Hány áldozatra kell még várni hogy végre eltakarítsák ezt a mocskot?

 7. Paplan alá fingó said

  És kilopta a saját magát terhelő iratokat is. A MABban most is ezt csinálja. És a helyükre csempész olyanokat amivel a kollégáit mártja be, főleg Kulint. Mindent Kulinra fog amit a háta mögött dékánhelyettesként ő maga csinált.

  • Bishop's chess said

   Bölcskei nem fogja Szabó Andrást megdícsérni, ha kinyitja az Egyházfórum legfrissebb számát. Csak azt nem tudhatja biztosan hogy melyik Szabó-sógor lopta ki az Emmiből az adatokat: a Bandi vagy a Pista?

 8. szabó a miniszterbuktató said

  Balog a saját halálos ítéletét írta azzal alá, hogy beengedte a minisztériumba a végtelenül aljas gonosz patkányt Szabó Andrást. Most ott lopkodja az iratokat és feketít be másokat.

 9. Bluthund said

  Azt írja Meggyesi Gusztáv az ÉS-ben, hogy egy bizonyos András van a nyelvvizsgabotrány hátterében. Több száz milliót zsarolt össze, luxuskörülmények között él.
  Különben egy nyelvvizsgabizonyitvány ára 300-500 ezer Ft. volt.
  Mennyit kaszált Sárosdyné?
  És ki az az András????

  • petrőczi de genere ludvig said

   Itt van a link Meggyesi Gusztáv írásáról.

   Örülhet a Károli, megint világhírű lett!
   Nála dolgoznak a fő csalók, Sárosdyné és bűntársai!!!

 10. Nyírbátori lakos said

  Megrendeltem az Egyházfórumot. Szenzációs. Napnál világosabban leleplezi a csaló és sikkasztó püspököt.

 11. szkizo dad said

  És az a kép a címlapon! A hájas, aljas, bűnöző senki! Aki 50 milliót vesz fel az ablaknál az állami támogatásból!

  • Szabó a püspökbuktató said

   Szabó András már kinőtte a Károlit. Már nem éri be azzal, hogy kollégákat nyír ki alattomosan, dékánokat, főtitkárokat, rektorhelyetteseket, gazdasági igazgatókat, rektorokat rúgat ki vagy buktat meg. Tevékenységét magasabb dimenziókba helyezte: püspököket játszik ki egymás ellen. Ezt olyan eredményesen, hogy jó eséllyel buktat meg egyszerre 2 püspököt: Bölcskeit és a saját sógorát. Bölcskeit a sikkasztásos ügy nyilvánosságra hozásával, a sógorát pedig azzal, hogy a dokumentumok kicsempészését az EMMIből ráfogja.

   • Refi said

    Szabó István könnyebben hozzáfér Baloghoz és rajta keresztül az EMMI doksikhoz, mint a sógora, Szabó András. Balog és Szabó Pista több mint 40 éve barátok…

   • BTKs kolléga said

    Szabó András tagadja, hogy ő csempészte volna ki a Gesztelyi féle elszámolást az EMMIből. Ez persze nem jelent semmit. Minden egyes fúrását, faragását, nyírását tagadta és mosta kezeit.Ha mégis ő volt, akkor is ugyanezt mondaná.

   • Dogmatikus said

    Ha Szabó András volt, sose fogja bevallani. Az ő gaztettei mindig utólag és véletlenszerűen derülnek ki. Egy biztos: bosszút akart állni a félreállításáért és a felesége lapátra tételéért Tepsin és Bölcskein. Ellenük tetette be Gállacit az EMMIbe plusz infókért, doksikért. Kézenfekvő hogy a sógorára tereli a gyanút, akit szintén utál, fúr és hobbiból feljelentget.

 12. zelóta said

  Naná hogy tagadja. Mindig tagad a mocskos tetű állat. Magában azonban jókat röhög hogy kib.szott a sógorával és a Bölcskeivel is. Gáborjáni Szabó Botonddal is azér van jóba mer az szállítja neki a pletykákat Bölcskeiről.

  • Paplanaláfingó said

   Még ha csak tagadná? De ő nemcsak tagadja, hanem minden gaztettét ráfogja valaki másra. Nem lenne ennek a görénynek Paplanaláfingó a neve, ha a suttyomban elkövetett aljasságáért nem dugná egyúttal másvalaki fejét a hurokba. Most láthatóan a sógorára akarja kenni az infók kiszivárogtatását pedig ő kerestette ki a 115 milliós ügylet iratait Gállacival.

  • Két legyet egy csapásra said

   Még mondja valaki azt Szabó Andrásról hogy ez az ember nem tehetséges. Ez egy zseni! Hihetetlenül agyafúrt stratégiával mindig egycerre két ellenségét gyilkolja le lesből váratlanul hátulról.Az egyiknek a hátába vágja a kést, aztán kihuzza és bedobja a másik ellensége kertjébe. Ezt mindig is így csinálta a Károlin pl. kirúgatta a riválisait és vagy Tenkére a rektorra vagy Kulinra a dékánra fogta. Elvégre ő csak helyettesféle volt vagy csak csöndes intrikus. Az áldozatoknak azt állította hogy oroszlénként harcolt értük. Oroszlánként harcolt ez tény. Csakhogy nem értük hanem ellenük, azért harcolt elszántan hogy kirúgassa őket. Most is a csicskásával Gállacival megszereztette a sikkasztásos doksikat de ugy tesz mintha a sógora kérte volna el Balogtol. Nem semmi. Egycerre két püspököt vág haza plusz egy minisztert. Már gyakorlatozik a három légyre

   • kirúgottak klubja said

    Tényleg ezt mondta ő meg Petrőczi, hogy “szegény Andrisom oroszlánként harcolt értetek, de a Tenke (stb.) annyira gyűlöl benneteket, hogy nem tehetett semmit”.
    A Károli legmocskosabb gazembere Szabó András.
    És jó úton van afelé, hogy két püspök és egy miniszter nyakát kitörje.
    Az ördögök a pokolban már gyakorlatoznak a fogadására.

 13. Netfigyelő said

  A keresőgépekben mindenütt “Bölcskei Gusztáv sikkasztása” a sztárhívószó. Gratulálunk a kivételesen erkölcsös életű (kurvázás, piálás, lopás, sikkasztás, bosszúállás, üldözés, zsarolás stb. erényekkel dicsekvő) püspök elvtárs úrnak!

  • Nagytemplom said

   Mi itt a cívisvárosban arra fogadunk, hogy fel mer-e menni Bölcskei a reformáció napján a szószékre ezek után, hogy ez kiderült róla.

   • Butykos Béla said

    Ugy érted hogy fel tud-e tántorogni miután jól felönt a garatra? merhogy a lopást nem szégyeli az biztos. Aszt se tudja mi az szégyelni valamit.

   • Szűcs M Sándor said

    Szörnyű jelzőkkel illetitek Főtiszteletű Urat.Szomorú.
    Ám azok nyertek akik arra fogadtak hogy nem megy fel…:
    http://reformatus.hu/mutat/8827/

   • hencidai úrasztala said

    Butykos a felismerhetetlenségig berúgott. Aztán menteni a menthetelent, ökumenikusnak álcázták az egészet.

   • Újreformátus said

    Sajnáljuk a nem szép jelzőket, de hát szerinted melyik az, ami nem illik rá? Csalja a feledégét, vedel mint a gödény és lop mint a szarka. És mindezt talárban. De javára írandó, hogy még képes szégyellni magát. Gondolom ezért nem ment fel a szószékre a reformáció napján.

   • Gödény said

    Dehogy azér, azér mer félt hogy leszédül a mámortól!

   • 115 milla said

    Dehogy! Attól félt hogy a hetente súlyosan megsarcolt gyülekezet számon kéri tőle a 115 millát, amivel meglopta őket. Elvégre ez épületfelújításra lett kiosztva neki.

   • Misszionárius said

    Talán inkább attól tartot hogy valaki fölkiabál a szószékre: “Meséljen már nekünk püspök úr a 3 évvel ezelőtt állítólag felujjitott raformátus misszió központ épületéről. Magyarázza meg mér nem láccik rajta a felujjitás.” 🙂

   • Czapp-czapp said

    Vagy elmeséltették volna vele a balhéját amit akkor rendezett amikor Czapp Enikő felszarvazta őt a pasaréti bérelt lakásban. Amit az egyház fizetett hogy Bölcskeinek legyen hol dugnia a szeretőjét.

   • dunántúli teológus said

    Ha nem mer felmenni a szószékre, annak csak örülhetnek a debreceniek. Olyan 15 perces prédikációkat bir mondani, hogy egy első éves teológus is szégyellhetné magát miattuk. Minél hamarabb eltakarodik Bölcskei, annál jobb az egyházunknak!

   • Szűcs M Sándor said

    Nem mer ezt, nem mer azt… A neveteket ti sem meritek felvállalni, vagy a szemébe mondani véleményeteket. Tudom erre a választ, mert akkor ez meg az lenne. Mekkora a hitetek az Istenben, ha FÖLDI HALANDÓSÁGTÓL ennyire féltek.? Higgyétek el, a rendszer utálatos elnyomását saját bőrömön tapasztalom. Jelenleg olyan szakon tanulok a Debrecenben amelyet lehet el sem fognak engedni végezni, ha meg igen nem fogja igényelni az egyház a szolgálataimat, emberileg számítva 2-3 évig. Mégis, ő is Isten szolgája, bár sok kivetnivalót hordtatok össze vele kapcsolatban, s én is írhatnék pár cselekményét, de inkább imádkozom érte. Érte is ugyanúgy mint az összes ellenségemnek tartott felebarátomért. Itt csak fröcsöghetünk. Jobb lenne ha rábíznátok ügyét az Igaz bíróra. Spurgeon egyik könyvében olvastam, hogy az emberek azért döntenek meg rendszereket, mert azt gondolják a következő aki a bukott helyébe lép jobb lesz, pedig az is csak ember… De figyelmetekbe ajánlom Dávid viselkedését Saullal szemben, vagy a konkoly és búza példázatot. Ki mondhatja a másikra, hogy konkoly és azt, hogy búza. Még akkor is ha az a másik lekonkolyozza őt? Csak reménykedhetünk benne, hogy a kritizált felebarát általatok megrajzolt szintjére még csak megközelítőleg sem süllyedünk le. Ám lehet, hogy Ő megengedi. Mint azt tudjuk Istennek van humorérzéke…

   • short cut said

    Csak csodálni tudunk! De minekünk nem elég, ha imádkozunk, hogy az Úr javitsa meg Bölcskeit. Némelyek közülünk egyenesen visszautasitják még a gondolatát is. És egyébként Krisztus nem űzte ki korbáccsal a kufárokat a templomból?
    Eszünk ágában sincs magunkat Krisztushoz hasonlitani, de Bölcskei/Butykos meg a bűntársai, Balla, Szabó András kufárok.
    Harcolunk ellenünk a magunk eszközeivel.
    És nem bizzuk az Úrra, bármennyire blaszfémikusnak tűnik is ez Neked.

   • Krisztus sebeinek vámszedői said

    Kedves Sándor, Bölcskei, Tarr és Balla nem Isten szolgái, hanem Krisztus sebeinek vámszedői. Nem félünk tőlük sem és a földi halandóságtól sem, nem ezért nem írjuk ki ide a nevünket. Egész egyszerűen azért, mert ha tudnák, kik vagyunk, elhallgattatnának bennünket akár erészakkal is. Nekünk pedig még sok mondanivalónk van. És főleg sok doklumentumunk, mert az alapítványunk folyamatosan szerzi be a bizonyítékokat ellenük. Az hogy ők nem sejtik, kik vagyunk, és egész más irányban keresnek bennünket, mint ahol vagyunk, lehetővé teszi a tényfeltáró munkát. A munkánkat és eredményeinket féltjük, ezeket nem akarjuk veszélyeztetni. Azt az eddigiekből is láthattad, hogy nem vagyunk beszariak, odamegyünk mindenhova, a legkontrolláltabb helyekre, a legtitkosabb iarattárakba, és beszerzünk mindent, amire módunk van. Honnan tudod, hogy nem az Úr predesztinált erre bennünket, honnan tudod, hogy nem az ő akaratát hajtjuk végre? Honnan tudod, hogy nem az igaz bíró végrehetói vagyunk-e?

  • Szűcs M Sándor said

   Ez is egy döntés, meg az enyém is az. Hidd el nincs miért csodálni engem /bár nem hiszem, hogy komolyan is gondoltad/, irigyelni lehet. Három éve én is így gondolkodtam, s bíztam az egyházi, világi igazságszolgáltatásban. Hasztalan. Utólag visszanézve lehet a harc hosszabbította meg egyes tisztségviselők hivatali idejét, annak ellenére, hogy nem ezt vártam a lépések eredményeként.Ma békességem van, mert kőre, tőrre nem kővel vagy tőrrel válaszolok. Ma Martfűn ez az ige került elém, melyet ajánlok figyelmedbe: “Egyébként pedig testvéreim ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe!” Fil. 4:9
   “Magyarán megmondva” /idézve elhalt szomszédom szavajárását/ ami összeköt azt kell figyelembe venni, nem azt ami szétválaszt. Hiszen nyilván annál több a másikban a hiba, minél kevesebb bennem a szeretet.

   • svabra said

    Eszembe sincs szeretni a rabló és spicli Bölcskeit, Szabó Andrást, Balla Pétert és a többi bűnözőt.
    Én harcolok ellenük, nem nyavalygok az Istenhez.

   • Kufarhajcsar said

    Sandor, en se nem csodallak, se nem irigyellek. Nevezettekkel nincs meg az a minimum se, ami összekötne, nincs meg a legkisebb közös nevezö sem. Krisztus sem mindig tartotta oda a masik orcajat, hanem olykor korbacsot ragadott. Hat en ezzel a Krisztussal tudok azonosulni. Te pedig a megbocsatas jegyeben hagyd magad tovabb ütlegelni, ha jolesik.

 14. zelóta said

  És borízú hangján röfög valamit Poncahontasról vagy Maugliról, mert csak animációs filmeket bír nézni azzal a püspöki intellektusával.
  Amikor megkapta az Orbántól a 10 milliárdot – mennyit rabol magának ebből haza, mit gondoltok??? – akkor ia a Dzsungel könyvét idézte.
  Képes zsinati lelkészi elnökként elmondani egy egész prédikációt egyetlen bibliai idézet nélkül, a textust leszámítva, amit kigépelnek neki.

 15. Puzsér Róbert fan said

  Olvassátok a Robit, ő aztán megmondja a tutit erről a velejéig korrupt fideszes maffiaállamról. Ami
  nek legbűzlőbb végterméke a Magyarországi Református Egyház.
  Na meg annak Károli nevű úgynevezett egyeteme, ahol öt évig gyötörték a Robit!

 16. Sógorok said

  A Szabó-sógorok alaposan megkesrítik Bölcskei életét, mert figyelik adatokat gyűjtenek róla, ezeket kicsempészik a nyilvánosságra.

 17. A református egyház szégyene said

  “Ő egy kereszt, melyet a református egyháznak hordoznia kell” – sóhajtott fel az amerikai nagykövetnek Bölcskei Gusztáv református püspök, amikor arról kérdezték 2009-ben, mit szól ahhoz, hogy a pletykák szerint ifj. Hegedűs Loránt, a budapesti Hazatérés Templomának lelkésze a Jobbik színeiben indulhat a következő választáson. (Végül nem ő indult, hanem a felesége.)

  Akkor most ki is a református egyház szégyene? A nemzet püspökénekf fia, az igaz hazafi ifj. Hegedűs Lóránt, vagy a III/III-nak éveken át “hazafias alapon” jelentő, sikkasztó, tolvaj, szexmániás, alkoholista Bölcskei Gusztáv?

  További részletek: http://kuruc.info/r/6/85503/#ixzz2imF2lohL

  • Balázs said

   Én nem vagyok református , de ha az lennék minden létező fórumon tiltakoznék ez ellen a szaralak ellen. Egyáltalán miért nem váltották már le, rugják ki.

  • Bátor(i) Besúgó said

   Milyen szép név- Bölcskei “Bátor” Gusztáv. A kereszt hosszabbik felét kihegyezni, és elbátortalanítani.

  • Pokolfajzat said

   Ha létezik pokol és meny ország , akkor nem sok pap lesz a menybe. A kereszténység óta ki tudja hány ártatlan embert öltek meg Isten nevében , azt nem tudjuk pontosan de , hogy sokat az biztos. Példa rá a Károli egyetem ahol már töb embert megöltek meghurcoltak ennek már minden református gyülekezetbe hire ment

 18. dark side said

  Bölcskei a legnagyobb szégyene a magyar reformátusságnak.

  • Nándi said

   Sajnos az egyházi vezetőink mind “megbízható emberek” voltak az átkosban. Így tudták elérni vezető pozícióikat. Kocsis Elemér és Tarr Kálmán (Tarr Zoltán apja) is ügynök volt.

   • Komor Laci said

    Ezek a fajták az igazi ártók, a júdás oldalán állók… Milyen messze vannak ők az igaz Úttól, Igazságtól és Élettől!

   • Zsóka said

    Ő a Zsinat elnöke! Kiderült róla, hogy nemcsk besúgó, hanem sikkasztó tolvaj is. Vajon vasárnap mit mond a Debreceni Református Nagytemplomban a gyülekezetnek?

   • Magyar Hajnal said

    Akárki akármit mond, lassan, de érezhetően elkezdődött egy tisztulási folyamat….
    A nem igaz úton járás tettei ha előbb, ha utóbb, de MINDIG napfényre kerülnek.
    A közeljövőben ez egyre gyakrabban elő fog fordulni. 🙂

  • Ülepnyalogató said

   Mondjuk Bölcskei soha nem hazudtolta meg múltját. Eddig a bolsiknak jelentgetett most a fidesznyikeknek. Csak ülepet cserélt.

   • Tibsi said

    Es egy ilyen ember (?) szorongatja a bibliat!

   • Szandra said

    Bölcskeit nem tekintheti rendes református ember tisztességes embernek.. besúgók ne legyenek bírái a besúgottaknak!

   • ZsoltCsaba said

    Egyetértek. De Sikkasztók és tolvajok se legyenek bírái becsületes gazdasági szakembereknek. Honnan vette Bölcskei az erkölcsi jogosítványt, hogy feljelentse a minisztériumnál és kirúgja a becsületes gazdasági igazgatót, Böszörményi Jenőt? Aki mellesleg igaz református ember. Csak azért, mert megtagadta a cinkosságot a 115 millió ellopásához!

   • pikovaja dama said

    És nem mellesleg az etikaprofesszor Szűcsöt is leváltotta a rektorságról, megrágalmazta.
    Ez magától jut Bölcskeinek eszébe vagy vannak segítői is?

   • Bátor(i) besúgó said

    Szűccsel szemben különösen gusztustalanul járt el: “lebesúgózta” ő, akinek besúgó múltja közismert, akit rendes református ember le se köp. Egy besúgó ne besúgózzon le senkit!

   • Vastagbőr said

    Milyen vastagságú a bőr az ő arculatán?? Mikor jön el azaz idő, mikor lesül a bőr a képéről??

   • Egy igazi Kuruc said

    Te nyomorult Pondró! Az az isten akiről azt hitted, hogy becsapható, megtéveszthető, akit eddig állítólag szolgáltál az nem létezik. Az az Isten, aki van! a langyosakat kiköpé, a hozzád hasonlók lelkét pedig elégeté. Te merészelted feljelenteni, leváltani, kirúgni a Károli becsületes dolgozóit? Te merészeltél titkosszolgákat küldeni a lakásukra? Most lelepleződtél úgyis, mint sikkasztó. Azt hogy besúgó is vagy már régóta tudtuk! Még hogy Bátori? Mér nem választottad a Patkány vagy a Sunyi fedőnevet? Jobban illenek hozzád

 19. pikovaja dama said

  Az IMO-s Herman feleségét kitüntették.
  Habilitált is.
  http://www.librarius.hu/hirek/35-hirek-roeviden/3779-2013-10-25-16-37-30

  • Zsófia és Ágnes asszony said

   Lekörözte a férjét és Hanságit is. Hansági is habilitált, de hogy? Ugyanaz a Páljóska vitte át őt is, aki Mészárost, és aki a Kulcsárszabó-kör tehetségtelen futtatottjainak törvénytelen karrierépítésével szerzett kétes hírnevet. Ráadásul Zsófia asszony egy 780 oldalas monográfiával habilitált, míg Hansági az Ipszilon szimptóma különálló, összefüggéstelen és értelmetlen szövegförmedvényeivel és Páljóska protekciójával.

   • régi magyaros said

    Az igazi horror Szabó András habilitációja volt az ELTÉ-n 1998-ban. Ha Horváth Iván nem protezsálja, nem megy át. Tudjuk, hogy fizetett neki Szabó. (Félzsidó komcsinak nevezte és a feleségét és a sógornőjét kirakta a Károliról.)
    Ahogy Szabó vartyogott németül, az a hibás konyhanyelv tele hungarizmusokkal, hát igen, az volt az abszolút mélypont.

 20. theologina said

  Nem kéne a Tepsinek vásárolnunk egy fésűt, hogy ne ilyen kócosan hazudozzon a Károli dicsőséges húsz évéről?
  http://reformatus.hu/mutat/8804/

  • Kommédia said

   Inkább protezsáljuk be a tévébe és kapcsoljunk rá egy hazugságvizsgáló gépet. 🙂

  • Szabóbandó said

   Olyan mindegy hogy mit nyilatkozik. Bölcskei bukik, és visszajövünk mi, Akkor aztán nyilatkozgathat.

   • Tepsi vigyázz! said

    Vigyázz Tepsi! Szabó azért buktatja meg Bölcskeit a sikkasztásos iratokkal hogy visszaszerezze a dékánságot sőt megszerezze a rektorságot. A háttérben már tárgyal Steinbachhal és Köntössel, Petrőczi pedig már mindkettőnél behízelegte magát, bemutattatja velük a rémes könyveit, pénzt kuncsorog rájuk, előszót írat velük. Nem véletlen hogy pont velük. Steinbach lesz a lelkészi elnök, Szabónak biztos infója van erről. Balog Zoltán is az ő oldalukon áll nem a tiéden. Észre se veszed hogy kicsavarják a kezedből a kormányrudat. Eddig még senki se vette észre hogy hátbadöfték. Csak amikor már dőltek elfele. Te is igy jársz ha nem vagy résen.

   • Hátulról lesből támadó said

    Tepsit tényleg nem lehet másképp kirobbantani a dékáni székből csak Bölcskeivel együtt. Szabó jól kalkulál. Tepsiér nem kár csak nehogy Szabó jöjjön megint.

 21. dunántúli teológus said

  Steinbach és Köntös átlátnak a mocskos Szabón és förtelmes nején. Csak a püspök úr annyira kedves és barátságos, hogy egyszerűen nem tud nemet mondani a visszataszító kuncsorgásukra.
  Ez nem jelenti azt, hogyha Steinbach lesz a zsinati elnök – ami egyáltalán nem biztos, mert ő nagyon nem akar – , Szabóból rektort csinálna.

 22. szabó a miniszterbuktató said

  Szabót Balog Zoltán úgy ültette be a MAB felülvizsgálati bizottságába, hogy egyetlen végzett (témavezetésével sikeresen védett) doktorandusza nincsen.
  Doktori tevékenysége a Károli IDI-jének megszüntetése zsarolással, okirathamisítással és egyéb bűnös tettekkel. Mindez olvasható a MAB honlapján.
  Balog EMMI miniszter ennek ellenére nevezte ki.
  Szabó ezért hálából kilopta a dokumentumokat Balog minisztériumából, eljuttatta a bloghoz és most tenyerét dörzsölve várja, hogy belebukjon Bölcskei püspök.

 23. ask jerves said

  Van a Galamuson egy a témát tárgyaló cikk.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/335891_isten_fizesse_meg

  • Krőzus said

   már megfizette,az egyház olyan gazdag,ha egy évre a magyar államnak kölcsönadná a pénzét kamatmentesen,minden problémát meg tudnánk oldani

  • Jakab Éva said

   Tisztelt Blogolók! Azért nem tiltakoztam, mert sohasem olvasgatom ezt az oldalt. Kaptam egy névtelen telefont, az illető elküldte utána e-mailben ezt a linket – és akkor láttam, miről van szó. Most pedig azért nyitottam ki újra az oldalt, hogy a rendőrségi feljelentéshez csatoljam a linket.
   Többet nem fogom blogolni és olvasni sem – ilyenre nincs időm. Tisztelettel, J.

   • Szegedi Kolléga said

    Na ez egyre szebb. Névtelen telefonra alapozza a feljelentést és egy olyan linkre, amiben már nem szerepel név. Vajon a névtelent idézteti be tanúnak arra, hogy ott volt a neve? Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő írta az első hozzászólást, és most vagy Páljóska ügyködik a nevében – és persze az ő tudtával – vagy ő maga igyekszik alibifeljelentéssel tisztázni magát Pálék előtt. Én azért biztonság kedvéért lementettem a hozzászólásait, és majd felteszem a saját nevemben. Kár volt levenni. Nem baj, hogy feljelentést tett, sőt. Egy bírósági ügyben sokminden szóba kerülhet. Pl. az ő szerepe a Doktori Tanácsban. Miért nem akadályozott meg egy törvénysértést? Nem az a bűncselekmény, hogy kiposztoljátok az igazat és még dokumentáljátok is, hanem hogy egy jogász segédkezik egy csalásban! Ráadásul egy professzor!

 24. lutheránus said

  28-án, hétfőn érdemes elmenni az Evangélikus Egyetemre.
  Csepregi A reformáció nyelve . könyvét Balázs Mihály mutatja be, Luther válogatott írásainak 7. kötetét Margócsy és Korányi András. Közreműködik még Lackfi János is.
  Szóval nem kutyaütők, mint a Károlin (Petrőczi, Hansági, Szabó András), hanem valódi tudósok és művészek. Az evangélikusok sokkal kevesebben annak, mint a reformátusok, mégis sikerült nekik egy valódi egyetemet létrehozniuk.
  Nem sikkasztó, hamistanúzók és egyéb ocsmány bűnelkövetők gusztustalan bűnbandáját.

  • Szegedi Kolléga said

   Én azért nem dícsérném agyon azt a Balázs Mihályt, aki Mészáros Márton elutasított dolgozatát 4 hónapon belül törvénytelenül befogadta a saját doktori iskolájába, majd a törvénytelen védésre beült elnöknek. Aki szakmailag ér valamit, annak legyen erkölcsi tartása és ne legyen a kapcarongya a Pál-féle gusztustalan nyalogányoknak.

   • lutheránus said

    Köszönöm, hogy figyelmeztettél! Igazad van!

   • MTA illetékes said

    Szegedi Kolléga megjegyzését kiegészítve: Amúgy mellékesen Balázs Mihály volt az, aki Szabó András 43 oldalas fecsegését autóstérképről, külföldi vendéglátóinak írt hálálkodásáról, ifjú kolléganői felvilágosítását arról, hogy van az irodalomtudományban egy Bahtyin és egy Lotman, nagydoktori értekezésnek fogadta el. Mindent összevetve Balázs misu egy jellemtelen, minden aljasságra kapható szolgalélek.

   • HungerGames said

    Csak jelzem, hogy a törvénytelenséget törvényesen szintén a törvény állapíthatja meg, addig csak vélemények vannak amik közül van hitelesebb meg kevésbé hiteles. Azokat a jogászokat próbáljátok inkább megtalálni Szegeden akik (akár formálisan akár informálisan) kiadták a befogadhatóságról a véleményt ami alapján Balázs befogadhatta azt a phd jelöltet. Attól még mert Pál nem mutatott papírt ők még nyilatkozhatnak hogy adtak-e ilyen tanácsot és pontosan mit mire alapozva, ezt pedig velük jogi szakértésben egyenrangú tekintélyek minősíthetik.

   • régi magyaros said

    Az a Csepregi Zoltán féle írás egy gyengécske kompiláció.

   • Doctor of Law said

    A törvény nem állapít meg semmit. Azt legfeljebb a törvény képviselői tehetik – ha akarják. Ha nem akarják, hazudnak, és maguk is törvényt sértenek, legyenek akár Legfőbb Ügyészségi ügyészek. Volt alkalmam a praxisomban jó néhány törvénysértő ügyészségi határozatot látni. Ezeket mind föl kellene nyomni a netre, hogy az olyan naiv egyéneknek, mint Hungergames, se legyenek illúzióik a törvény állítólagos őreit illetően.

    Olvasni mindenki tud. A 2 éves szilencium egyértelmű törvényi rendelkezés. Hogy Balázs Mihály törvényt sértett, azt minden olvasni tudó megállapíthatja. Olyan jogász nemcsak Szegeden, hanem az egész országban nincs, aki leírta volna, hogy a MAB – ami nem hatóság – megsemmisített egy lefolytatott és végigvitt eljárást, amiben ráadásul semennyire se illetékes. Ez az állítás egyszerre hülyeség és hazugság. Fölösleges fantomok után vetődni, hiszen már Páljóska se találja őket – csak a levegőbe beszél, azaz hazudik.

   • rettenthetetlen hülyék a károlin said

    HungerGamesnél megakadt a tű: és csak azt darálja: Mészáros ártatlan, Mészáros tudós, Mészáros megérdemelten kapta a PhD.t.
    HungerGames is egy szokásos károlis értelmi fogyatékos.
    Uncsi. És ez a fejtegetés, hogy a törvénytelenséget csak a törvény, hát igen: ilyen butaságot talán még Szabó András se mondana.

   • HungerGames said

    A rettenthetetlen gondolkozhatna egy kicsit azon hogy kinél is akadt meg a tű (már 2009 óta), és a szövegértését is érdemes lenne fejleszteni: Nem Mészárosról beszélek, hanem egy helyzetről, ami tetszőleges szereplőkkel is felállítható. Vagyis hogy ha valaminek a megítélésére egyiknek nincs kompetenciája vagy nem feladata, másnak pedig van vagy feladata, és a másik ítéletét arról a valamiről egyik elfogadja, az normális-e.Szerintem ha egy szakértő teljesen mindegy hogy milyen okokból, de félreszakért egy helyzetet, akkor azért ő a felelős és nem az aki az ő szakvéleménye alapján hoz helytelen döntést. Szegeden egyelőre azt sem tudjuk, hogy valóban volt-e szakértés és azt sem, hogy ha volt akkor az félreszakértés-e.

    Emlékeztetőül, PJ azt mondta, hogy a szakvélemény arról szólt, hogy “a korábban szerzett fokozat „megsemmisítését” úgy kell tekinteni, mintha az meg sem történt volna,tehát az eredeti (korábbi) állapotot (még nem adott be doktori pályázatot) kell visszaállítani.” Nem mondja, hogy a MAB semmisítette meg és idézőjelezi is tehát a szóhasználattal csak jelöl egy olyan helyzetet amit a szó jelöl, de nem pontosan fed. De van egy ötletem: Miért nem kérdezitek meg erről a MABot, hogy hogy kell tekinteni szerintük ezt a konkrét esetet? Vagy akár név nélkül is feltehetitek a kérdést, leírva a fokozat visszavonásának körülményeit. Ők valószínűleg többet foglalkoztak hasonló témákkal mint itt bárki más. Ha ők adnak egy véleményt azt a blogra is kitehetitek,

   • MAB-illetékes said

    A MAB-tól nem kell véleményt kérni, mert már 2009. október 2-án megadták. Ebben benne van, mit tett a MAB: EGYETÉRTÉSSEL FOGADTA A FOKOZAT VISSZAVONÁSÁT. Ezt semmilyen jogi érveléssel nem lehet megsemmisítésnek értelmezni, hiszen be sem avatkozott, csak véleményt nyilvánított, ezt ennél világosabban meg se fogalmazhatta volna. Ez a vélemény olvasható az alábbi határozat 2. pontjában. Pál József nem idéz senkit, legfeljebb saját magát. HungerGames, használd a józan eszedet, olvasd el a kormányrendelet szövegét, a Szegedi Doktori Szabályzat 25. oldalát és itt a 2. pontot. Nincs olyan jogi szakvélemény, amire Pál hivatkozik, és nem is lehet. Ilyen marhaságot jogász nem írt le. Pál hazudik! Magad is ellenőrizheted, milliószor feltették erre a blogra:
    #200 HATÁROZAT

    A MAB 2009/7/XIII/2/200 számú határozata
    a
    Károli Gáspár Református Egyetem
    161
    azonosítószámú
    irodalom- és kultúra tudományok
    besorolással kért doktori iskolájáról:

    A MAB a Kovács Árpád vezette doktori iskola akkreditációját 2009. október 2-i hatállyal

    felfüggeszti

    indoklás:

    1. A MAB köszönettel vette Balla Péter mb. rektor levelét és intézkedéseit, valamint az átdolgozott dokumentumokat.
    2. A MAB három személy esetén (dr. Baranyi Katalin, Mészáros Márton és Riskó Enikő) a PhD fokozat visszavonását és új eljárás kezdeményezését egyetértéssel fogadta. Ezzel a doktoranduszok viselik a szabályzatnak nem megfelelő értekezés benyújtásának következményeit, de egyúttal lehetőséget kapnak az érvényes fokozat megszerzésére. Ez tanulság számukra is, miként a doktori iskola minden doktorandusza és oktatója, valamint az eljárásokban közreműködők számára is.
    3. A MAB szükségesnek tartja, hogy a három fokozat ügyében tapasztalt hibák, jogsértések, szabálytalanságok elkövetőinek (fiktív és valós témavezetőknek, DI tagjainak, az iratokat kiállító, átdátumozó és kezelő adminisztratív munkatársaknak, a felsorolt cselekményekre utasítást adóknak) a felelősségét is állapítsa meg az Egyetem, és cselekményeiknek megfelelő következményei legyenek. Ezek sokkal komolyabb súlyúak, mint a doktoranduszok vétsége.
    4. A MAB kéri, hogy az Egyetem tájékoztassa a három eljárásban részt vevő valamennyi szakembert (bírálókat, szigorlati bizottsági tagokat) a fokozatok visszavonásáról és annak indokairól.
    5. A jövőbeli eljárásoknál az Egyetem fokozatszerzéssel kapcsolatos (pl. publikációs) követelményeit, valamint a MAB-nak a (társ)témavezetéssel kapcsolatos állásfoglalását is figyelembe kell venni.
    6. A három visszavont fokozat következtében a DI-ben nincs hét olyan törzstag, akiknek végzettje van, ezért a DI akkreditációját a MAB 2009. október 6-i hatállyal 2010. június 30-ig felfüggeszti.
    7. A felfüggesztés azt jelenti, hogy ennek idején (már most 2009. október 6-tól) a DI-ben semmilyen, a PhD fokozatszerzéssel és habilitációval kapcsolatos eljárási cselekményre (jelentkezés képzésre, doktori vagy habilitációs értekezés benyújtása, elfogadása, felkérés bírálatra, szigorlat letétele, munkahelyi és nyilvános vita, PhD fokozat, ill. habilitációs cím odaítélése stb.) nem kerülhet sor.
    8. A DI keressen kapcsolatot más irodalomtudományi doktori iskolákkal, akik vállalják, hogy a 3 fent nevezett jelöltet fokozatszerzésre fogadják, új disszertációjuk védését lebonyolítják, és sikeres védés esetén a fokozatot kiadják. A témavezetők természetesen a KRE IDI témavezetői maradnak.
    9. Annak feltételezésével, hogy a DI újbóli akkreditálására belátható időn belül sor kerül, elsősorban a doktoranduszok érdekeit alapul véve, a doktori képzés a jelen tanév befejezéséig ideiglenesen folytatható.
    10. A MAB sajnálattal tudomásul veszi dr. Hima Gabriella professzor asszony lemondását a DI törzstagságáról. Sajnálattal azért, mert Hima Gabriella a doktori iskola alapító vezetője volt, azt sikeresen megszervezte és igényes következetességgel szakmailag irányította, bár a működési zavarok kialakulásáért őt is terheli felelősség. A DI honlapja szerint a legtöbb témát ő hirdette meg, a legtöbb témavezetést ő vállalta. Törzstagságának megszűnte jelentős szakmai veszteség a DI számára.
    11. A MAB etikailag nem tartja elfogadhatónak és elítéli a DI vezetőváltásának azt a módját, amikor az érintett nem lehetett jelen, mert az ülést olyan időpontra szervezték, amikor ő semmiképpen nem tudott részt venni. Erre minden körülmények között módot és időt kellett volna, és kell találni. A MAB emiatt Hima Gabriella törzstagságról történt lemondását és nem leváltását tekinti a vezetői megbízás megszűnése okának. A MAB nagyon reméli, hogy a magyar doktori iskolák körében ilyen eljárásra máshol nem volt, és nem is lesz példa.
    12. Etikailag és jogilag is megengedhetetlen, hogy közeli hozzátartozók (a jelen DI esetében házastársak) egyazon doktori eljárásban bármilyen minőségben együtt vegyenek részt. Ez az összeférhetetlenség elemi és mindig betartandó kritériuma.
    13. A MAB megnyugvással vette tudomásul az Egyetem másik két doktori iskolájának és megbízott rektorának elhatárolódását az irodalomtudományi doktori iskolában történtektől. Ezt az irodalomtudományi DI új törzstagjaitól is elképzelhetőnek tartotta volna, de a vezetőváltás módja következtében ez a lehetőség már nem áll fenn.
    14. A MAB legkésőbb 2010. április 30-ig várja az Egyetem vezetésének tájékoztatását vagy kezdeményezését a doktori iskola újbóli akkreditációja ügyében. A doktori iskola ennek függvényében folytathatja munkáját és hirdethet meg újabb felvételt 2010-ben.

    Budapest, 2009. október 2.

    Forrás: http://web.mab.hu/tir/index.php?pid=713&pop=200&c2hij8HlCPnnoZ5crc8X,1

   • régi kolléga said

    Igen, mindez olvasható a mai napig a MAB honlapján. Annak a MAB-nak a honlapján, amelyet a fideszes kormányzat tönkresilányított, többek között azzal, hogy a felülvizsgálati bizottságba betette a 0 végzett doktorandusszal rendelkező Szabó András, akinek egyetlen MAB-hoz kapcsolódó tevékenysége kimerült zsarolás, okirathamisítás és egyéb bűncselekmények elkövetésében.
    Minimális intelligenciával mindez megérthető.

   • Bloggerjogász said

    HungerGames viccelsz? Milyen MAB-ot? Azt, amelyikbe Balog Zoltán beültette azt a Szabó Andrást, amelyiknek a törvénytelenségeiről, csalásairól, okirathamisításairól, ezekre adott utasításairól és nepotizmusáról a fenti határozat szól? Miért ne kérdezzük meg egyenesen az elkövetőt, Szabó Andrást magát? Biztos megadja magának a felmentést. Te tán el is fogadod. De mi nem. Tudjuk mit tett, és tudjuk milyen a jelleme. Miatta van ez a blog. Pál mutassa be a jogi szakvéleményt! Utána már a “jogi szakértőknek” tesszük fel a kérdéseinket.

   • MAB-illetékes said

    Régi Kolléga, ne kiabáld el, mert Szabó azon mesterkedik a MAB-ban, hogy a gaztetteinek emléket állító dokumentumot levetesse. De azt már sokan lementették, fölkerült erre a blogra is, meg máshova is, hivatkoznak rá lapok, mint a 168 óra, a hvg stb. Szabó a MAB-ban és az EMMIben is (Gallacin keresztül) dokumentumok után kutat, azokat kicsempészteti vagy manipulálja. Nem tagadja meg a lényegét ott sem.

   • régi kolléga said

    Tudjuk azt is, hogy a MAB régi, színvonalas vezetése, még mielőtt Balog meg Hoffmann belebarmolt volna a MAB-ba és az aljas Szabót beengedték volna, lementették az akkori állapotot és külföldi szervereken őrzik. Azért, hogy bizonyíthassák, ha a magyarországi MAB-ot az európai ernyőszervezete kizárja tagjai sorából, a fideszesek a bűnösök.
    Különben ha ez megtörténik, egyetlen külföldi hallgató se jön ide fizetős orvos- és mérnökképzésre, nagy bevételtől esik el az állam.
    De a magyar államnak a tolvaj idióták kellenek, mint Szabó András, igaz?

   • Új-Mab-Maffia said

    Hungergames megjegyzése azért is vicces mert az új MAB-ot a Károli gyakorlatilag lenyúlta. Nemcsak Szabó Andrást ültették bele hanem Bölcskei haverját Csanády Mártont is aki a Károli tanácsadóféléje. Ilyen botrány után két károlis a testületben! Mi ez ha nem egy maffia. Ezektől vár Éhezőjátszmás hiteles állásfoglalást? Vagy nagyon tájékozatlan, vagy cinikus,

   • régi kolléga said

    Jól megfizetett cinikus.

   • HungerGames said

    Tökmindegy hogy most ki van a MABban, az egy 2009es határozat amit a 2009es törvények alapján hoztak. Írtam a titkárságnak, remélhetőleg válaszolnak és megismerem az ő álláspontjukat az ügyről. Egyébként kezdtek úgy hangozni mint egy jobbfajta Drábik-előadás: X gonosz és bűnös és hatalmas, bárki más akinek egyébként lenne kompetenciája véleményt mondani Xről szintén gonosz vagy az ő zsoldjukban áll/seggnyalójuk/fél tőlük tehát persze hogy nem azt mondják ami az IGAZSÁG (így, nagy betűvel mert punktum), amit mi mondunk az az IGAZSÁG és nincs semmi olyan a világon ami eltántorítana attól hogy ezt hangoztassuk,, a gonoszoknak ÁLDOZATaik vannak (lehetőleg mindenki, aki JÓ), és így tovább….Ne haragudjatok de ez nem csak nonszensz, hanem még a retorikára is lehetne olyan történelmi és kortárs párhuzamokat mutatni ami ellen a galamuszi linkelők folyamatosan hadakoznak.

    Annyit legalább meg tudtok mondani hogy ki az aki szerintetek nem hazudik a szegedi ügyben? Mondjuk kik írták azt a 2009es MAB határozatot? Ha tőlük megkérdezné valaki hogy azt anno hogy értették és mit gondolnak a szegedi védésről számítana nektek bármit is ha nem piripontosan azt válaszolnák amit ti mondtok? Nyilván nem úgy értem h konstatálnátok-e, hogy na ez is hülye/megvették/fél, hanem hogy párbeszédképesek vagytok-e bárkivel aki ebben az ügyben kompetens és épp nem a johannesblog írásával foglalkozik.

   • Bloggerjogász said

    Ne erőlködj Éhező! Olvasni tudunk, ezért MéSzarost nem fogod tisztára mosni hiába pénzel téged. Írhatsz az új MABnak – Bölcskei haverjának Csanádynak és a bűnöző Szabó Andrásnak. Nevetséges vagy ha épp az elkövetővel akarod minősíttetni a saját tettét. Hja ha Balognak szabad épp Szabó Andrást a MABba ültetni akkor gondoltad te is írhatsz neki. Csakhogy az a válasz amit Szabótól kapsz senkit nem érdekel. Borítékoljuk előre. Amit ő válaszol azzal kitörölheted… Már az ügyészség is leírta hogy hamis tartalmú határozatot hozott ezzel az ő bűncselekménye befejezetté vált.

    Az akkor hatályban lévő MAB álláspontja fent van a neten, kattints rá a linkre, azt is megtudod, ki írta alá. Ezért fölösleges volt írnod nekik. Azt a MABot a rendőrség is kihallgatta. Levelezgetés helyett mi meg fogjuk szerezni a tanuvallomásukat. Ha megvan fölnyomjuk ide. És ha szerinted Pál Jóska nem hazudott akkor inkább neki írj és kérd el tőle a jogi szakvéleményt. Annak legalább van értelme mer akkor fehéren feketén látod hogy az a szakvélemény egy fantom. Nem létezik. A hivatkozás puszta ürügy az önkényre és törvénysértésre.

   • PhD-jelölt said

    Éhező unalmas vagy tényleg mint egy elakadt lemez. Mi a francnak kell neked szubjektív vélemény olyan tényről amit a törvény egyértelműen szabályoz? 2 éven belül tilos ugyanabban a témában doktori eljárásra jelentkezni. Ezek után tökmindegy mit mondanak a szegedei jogászprofesszorok és más szerinted kompetens személyek. A 2 éves szilenciumot egyértelműen megsértették és ez akkor is így lesz ha hozol erre kb ezer erőltetett szófacsarást.

   • régi kolléga said

    Egyetértek, kár fecsegéssel tölteni az időt. A MAB 2009-ben döntött és kész. Ezen nem lehet primitív rabulisztikával változtatni.

   • tudományos kutató said

    Szabó András akit Balog miniszter tett a MAB felülvizsgálati bizottságába, EGYETLEN VÉDETT DOKTORANDUSSZAL SEM RENDELKEZIK!

   • tudományos kutató said

    http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1342
    Itt a link, meg lehet nézni!!!

   • tilos az á said

    Nincs feltöltve és javításra ár!
    Bent vagy Szabó a MAB-ban és még az adataid sincsenek rendben?
    Hogy an ez?

   • HungerGames said

    Tisztelt Dr. … …,

    köszönöm, ez sokat segít nekem a tisztázásban. Ha esetleg van ideje és energiája ezen a felületen válaszolni, akkor azt kérdezném még, hogy akkor viszont hogy került át MM Szegedre? Legjobb tudomásom szerint átvételről a kari doktori tanács taggyűlés keretében határozhat, ahol a DI tagjai vagy képviselői közösen megvizsgálják, hogy a jelölt megfelel-e az átjelentkezés kritériumainak. Ez nekem azt mondaná, hogy a körülményekről a DI minden tagjának tudnia kellett még az átvétel előtt, és meg is volt a lehetőségük arra, hogy belátásuk szerint támogassák vagy elutasítsák az átvételt. Ki dönthet ilyenkor az átvételről? Ellenezte a többség az átvételt a beterjesztéskor és ennek ellenére átvették a jelöltet? Vagy nem nyilvánosan intézték az átvételt, viszont a DI tagjai nevében állítottak ki egy határozatot?

   • prudens said

    Quod erat demonstrandum.

   • Szegedi Kolléga said

    Én már nem látok nevet, de másoktól hallottam, ki írt nektek, és az illető bajban lehet. Azon se csodálkoznék, ha visszakozna és tagadna. Óriási nyomás van az itteni jogászokon egyébként is, hogy gyártsanak utólag Pál részére egy visszadátumozott szakvéleményt, hogy bemutathassa Szegedi Bennfentesnek. Hunger Games téved: minden Mészáros-védésre vonatkozó kérdés, infó bizalmasnak, féltve őrzött titoknak számít, ha egy itteni ember kifecseg valamit, halál fia-lánya. A hivatali telefont nem ajánlom, lehallgatják. Bár én már abban se vagyok biztos, hogy a privátokat nem…

   • Klebel Kuno said

    Szálljatok le egy időre a SZTE jogászairól. Pál egyenként rendeli őket magához, zsarol fenyeget és igérget hogy kicsikarjon egy “visszamenőleges” szakvéleményt Mészáros védéséhez. A blogon nyilatkozó kollégát fegyelmi elé akarja állitani. Hagyjatok minket békén. HungerGames ne más pöcsével verje a csalánt hanem a sajátjával.

   • Rendben. Ha a helyzet ennyire veszélyes a megzsarolt és sarokba szorított jogászok számára egy darabig nem engedjük be a fórumra a provokatív kérdéseket. Kérjük az érdeklődőket, kérdezzenek privátba pár napig a SZTE jogászaitól (ők majd eldöntik, hogy merjenek-e válaszolni), míg Szegeden normalizálódik a helyzet.

   • HungerGames said

    Szegedi Kolléga; nem tévedek mert a magánlevélben küldött kérdésem nem a Mészáros-ügyre, de még csak nem is az egyetem bármilyen ügyére vonatkozik.Miből gondolja hogy lehallgatják az egyetemi telefonokat? Tud olyan esetről amikor felhasználtak valaki ellen egyetemi telefonon keresztül rögzített hangfelvételt? Én nem tartok attól hogy lehallgatnak, de nyilván először levelet írok. Sőt talán még jobb lehet, ha személyesen beszélem meg vele az egyik fogadóóráján majd az ünnepek után. Nem nézem ki a tanárnőből hogy a szemembe hazudna, legfeljebb azt fogja mondani hogy nem akarja ezt a témát velem megtárgyalni. Mindenesetre el fogom neki mondani, hogy ezen a blogon az ő neve alatt jelentek meg olyan hozzászólások amelyek az átvétel körülményeiről érdemben tájékoztatnak, és a hozzászóló további tájékoztatást is felajánlott a blogon keresztül. Az a tanárnő dolga, hogy mihez kezd ezzel az információval, nyilván ha ő volt a hozzászóló akkor semmit (és ha valóban veszélyes ezzel foglalkozni akkor feltételezek tőle annyi jóindulatot hogy ezt jelezni fogja nekem), ha viszont nem ő volt akkor kifejezetten hasznos, ha megtudja és majd dönt arról, hogy mit tesz vagy nem tesz ezek után.

   • Szerkesztőségi tag said

    Nagyon helyes. Ez bennünket is érdekel, mert máris több infónk van az ügyről, mint neked, de ezt nem tesszük ki a felületre. Ráadásul mi e-maileket sem írhatunk, mert akár a címzettet, akár magunkat veszélyeztetnénk vele. A te e-mail-címed egyébként valós? Mert a szegedi jelzések alaján lehet hogy a témát ezen a felületen átmenetileg hanyagolnunk kell.

   • Caféhaus said

    Semmiképp se a szobájában beszélj vele és még csak ne is a Campuson. Semleges helyet javaslok. Az illető célkeresztben van és nem a hsz miatt hanem már korábbról. Elsősorban vele akar Pál aláiratni egy visszadátumozott szakvéleményt és ő ellenáll. A hsz-t dühében irhatta sztem.

   • vintage clothing said

    Nagy gáz az h nem tudhatjuk ki(k) itt a provokátor(ok).
    A végén még Szabó Andrásnak, Ballának vagy a wistmanwoodos fiúknak szolgáltatunk ki talpig becsületes embereket.

   • Szegedi Kolléga said

    Vintage Clothingnak sajnos igaza van. Itt Szegeden a jogászok körében pánik-hangulat van. Egyrészt van az iszonyatos nyomás Pál és pribékjei (Klukovits, Lonovics stb) részéről, hogy gyártsanak le egy antedatált szakvéleményt a törvény kijátszhatóságáról, másrészt van a jogászok szakmai önérzete, jóhírének védelme, amit HungerGames kérdései felpiszkáltak. A jogászprofok és docensek nem akarnak Pállal együtt égni, mint a rongy, ezért védekezni akartak az ellen, hogy rájuk hárítsa Pál a felelősséget azért amit ő erőszakolt át. Ne haragudj meg, HungerGames, én személy szerint nem kételkedem a jóhiszeműségedben, de itt többen azt hiszik, hogy te csak ki akartad ugratni a nyulat a bokorból, hogy Pál levadászhassa vagy sokkal inkább megzsarolhassa valamelyiküket, elsősorban az egyik neves professzort. A SZTE Doktori Inézetének jogász tagjai per pillanat nem tudják, kitől féljenek jobban: Páltól vagy a nyilvánosságtól. Senkinek nem nyilatkoznak semmit, és mindent letagadnak. Én nem hiszem, hogy hozzád lesz bizalmuk, mert minimum provokátornak tartanak, ha nem egyenesen Pűl vagy Mészáros kémjének.

   • HungerGames said

    Speciel ez egy olyan ügy amiben szerintem érdemes lenne megszólalniuk, a nyilvánosság egy nagyon jó védelem. Ha nem akarnak arról nyilatkozni hogy MM átvétele korrekt volt akkor pl. nyilatkozhatnának arról, hogy nem volt az, és máris le vannak védve. Vagy nem tudom. Nekem egyre kevesebb kedvem van nyomozásokba kezdeni arról hogy ki mit honnan hogyan tud, megmondom miért. Ha amit írtok hogy itt fenyegetni, zsarolni próbálnak embereket vagy már csinálják is, meg bűn bandák hálóznak be több egyetemet is akkor ettől én minél távolabb lennék. Ha nem igaz, akkor ez az egész blogíró csapat csak egy újabb paranoid vagy simán elvakultan rombolni akaró bagázs, na ettől is minél távolabb lennék. Én sem tudom eldönteni hogy melyik igaz, ti sem fogjátok tudni eldönteni hogy kém vagy provokátor vagyok-e vagy sem. Nem vagyok hülye, nekem nem ér ennyit hogy tudjam hogy valójában mi történt évekkel ezelőtt hiszen lényegében nem érint. Abban elég biztos vagyok hogy a valódi prof.dr. ……tól nincs félnivalóm, és biztosan nem örült, szóval legfeljebb ha nagyon biztosra akar menni és valóban fenyegetve van akkor nem áll szóba velem.

   • SZTE ÁJK said

    HungerGames, te úgy teszel, mint aki beleásta magát egy kicsit a blogon folyó ügyekbe, aztán fogalmad sincs, milyen ügyekről van itt szó. Leparanoidozod a bloggereket, akik valódi üldözésekről és halálba kergetésekről számolnak be. Bemajréztál és lelépsz, miután pánikba kergettél pár szegedi jogászt. Először véresen érdekel az ügy, íméleket írsz, telefonálsz, személyesen készülsz fogadóórákra – mindenáron ki akarod nyomozni az igazat, aztán azt mondod nem ér neked ennyit az egész. Miután megcsapott annak a szele, hogy téged is utolérhetnek az üldözők, úgy teszel mintha közöd nem lenne az egészhez. Pedig van. A te tevékenységed önmagában elég nagy hullámokat vert legalábbis itt Szegeden. És ha azt hiszed, hogy a nyilvánosság bármitől is megvédi a Kulcsárszabó maffia és a Hegedűs-maffia ellenségeit, akkor olvasd újra Bolkyi János, Anne-Marie Kool és Hima Gabriella esetét ezen a blogon. Ezek ugyanis minket meggyőztek. Mindhárman professzorok voltak, mindhárman az igazat nyilatkozták, ketten közülök országos hetilapnak, ami azért elég nagy nyilvánosság. Ezek után az egyiküket halálba kergették, a másik kettőt betegségbe és az utcára. Mitől is védte meg őket a nyilvánsság?

    Hát a szegedi jogászok nem akarnak így járni. Legközelebb a saját dákóddal verd a csalánt – ne a miénkkel.

   • szegedi halászlé said

    HungerGames osztogatja a jelzőket a blogolóknak: “paranoid vagy simán rombolni akaró bagázs”
    Nem akarunk neked megfelelni, agent provokateur vagy és annak is gyenge.
    Nem is érdekel, nem tartozik rád.
    Rendben. Irkálj nyugodtan, te bennünket legfeljebb késsel tudsz megsérteni, intellektuálisan, morálisan annyira alacsony szinten állsz.

   • KSZE Workshop said

    HungerGames dobálózik a sértegetésekkel, bár bevallottan nem akarja tudni az igazságot. Ráadásul gyáva is. Maradj benne a szószban, aztán rólad is kiderül, hogy paranoid vagy-e vagy valóban üldöznek. Nézz meg a Kulcsár-Szabóról írt Bezeczky-könyv recepciótörténetét, és már pusztán abból is látni fogod, hogy a szakmabeliek félnek megírni az igazat a maffiavezérről. Az egzisztenciájukat és az életüket féltik. Egy banda lenyúlt egy tudományterületet, tönkretette, kisajátította és elüldözött, kinyírt onnan minden tehetséges embert. Kulcsárszabó hatalma nem egy irodalomtörténészé, hanem egy politikai főmacheré. Pozíciókról, zsíros ösztöndíjakról, állásokról, egzisztenciákról dönt – és nemcsak a saját területén, ez az AlCapone túlnőtt már a bölcsészettudmányok területéről is. A szegedi jogászok és a matematikus Klukovits is fosik tőle. Ilyen jelenség csak az sztálinizmus alatt volt: Zsdánovnak hívták…

   • Wistmanwood said

    Mi pedig Balla Péter megbízásából követjük lehallgatjuk és levideózzuk azokat akik a Mészáros MarciPistáról pofázni mertek vagy mernek. Ott vagyunk Szegeden is nemcsak Pesten már a szegedi nagypofájú jogászok is érzékelték a jelenlétünket. És persze nem vesszük le a szemünket a Lórikáról se mer Balla Péter igényli a jelentéseket a sógora minden percéről. Rengetegen vagyunk és minden gyanús alakra figyelünk. Jakab Évát követjük, lehallgatjuk a telefonjait olvassuk az emailjait, és ha ezzel a HungerGamesszel találkozik lecsapunk erre a provokátorra is. Egyszóval végezzük a munkánkat minél több célszemélyen minél nagyobb gázsiér. Célszemélyek szaporodjatok! 🙂

   • Bajai videó said

    Mit gondoltok Baján ki videózott? Naná hogy a Kardos Zsolti bácsi. Dolgozunk mi már állami cégeknek is. Balla Péter olyan reklámot csinált nekünk a hvg-ben hogy azóta már a legmagasabb helyekről kapjuk a megbízásokat videohamisításokra!

   • Jakab Éva said

    Azonnali hatállyal kérem a “Prof. Dr….” és a “Juris” nevekkel fémjelzett blogok eltávolítását: tartalmuk koholmány és a honlapon való közlésük bűncselekménynek minősül, mivel eredeti változatukban a nevemmel visszaélve kerültek közlésre. A feljelentést ismeretlen elkövető ellen megtettem. Amennyiben nem veszik le ezeket a szövegeket, a honlap működtetői ellen is feljelentést teszek.

   • jhnnsclvn said

    Tisztelt kommentelő! Honnan tudjuk, hogy Ön az igazi Jakab Éva, és nem az a személy, aki korábban érdemi információkat adott Mészáros Márton (akit közben Istvánra kereszteltek át) védéséről? Az az információ, ami korábban megjelent, egybevág azokkal az adatokkal, amelyekről dokumentáció is rendelkezésre áll. Nevezetesen: egyetlen jogász tiltakozása sincs jegyzőkönyvekben, határozatokban dokumentálva, holott a 2 éves szilencium-sértésről szóló értesítést még a védés előtt dokumentáltan megkapták, név szerint Ön is, több alkalommal is, ugyanezen az e-mailcímen, amit itt feltüntet, és ami a korábbi, azonos nevű hsz-okban is szerepel. Szegedi kollégák tájékoztatása szerint Ön adta Pál Józsefnek és Klukovits Lajosnak azt a “jogi szakvéleményt”, hogy a 2 éves szilenciumot Mészáros Márton / István esetében nagy ívben le lehet… tagadni. Mindazonáltal ezt a “szakvéleményt” senki sem látta. Amennyiben Ön az igazi Jakab Éva, és ezt a szakvélemény bemutatásával hitelt érdemlően bizonyítani tudja, akkor elhisszük, hogy a korábbi hozzászóló nem Ön. Kérem, adja meg annak a szakvéleménynek a linkjét, ahol az Ön törvénysértő állásfoglalása olvasható. Ha semmiképpen nem tudja igazolni a személyazonosságát, akkor a jogviták elkerülése végett minden jakabévás hsz-t leveszünk, azt is, ami ki van pontozva és nem név szerinti, bár ez utóbbiakat nem tiltja semmi.
    Üdvözli: Johannes

   • Tisztelt hölgyem (már ha valóban az, és nem, mondjuk, Pál József újból, női néven: írt ő már ide kommentet “Beatrice” álnéven, mért ne írhatna Évaként is?)!

    A személyazonosság ellenőrzése nem a mi dolgunk. Az e-mail-címé sem, bár az stimmelt. A mostani bejegyzésével kapcsolatban azonban súlyos kételyek merülnek fel bennem is. A kifogásolt szöveg már vagy két hete kipontozottan szerepel. Ha az eredetiben az Ön neve állt (amennyiben Ön az, és nem megint “Beatrice”), akkor mért nem akkor szólt? Mivel tudja bizonyítani, hogy ott volt a teljes neve, és mivel tudja megmagyarázni, hogy 2 héten át nem tiltakozott egy állítólagos névfeltüntetés miatt (én pl. nem láttam itt az Ön nevét, igaz, nincs időm minden bejegyzést elolvasni)? Ön gondolkodott 2 hétig, hogy vállalja, vagy ne vállalja, vagy esetleg Pál úrnak okozott ilyen hosszú fejtörést az Ön korábbi hsz-ának utólagos kiiktatása?
    Én nem kötném semmilyen feltételhez a kifogásolt bejegyzések törlését, bár azokban nincs semmi törvénysértő: nem szerepel rajtuk név, talán soha nem is szerepelt, és ami azokban van, az bizony nem koholmány, hanem a színtiszta igazság. Azonban ezt már 3 éve mindenki tudja, így nincs bennük semmilyen új infó vagy érték, ami miatt fent kellene hagyni. Ezért kérésének szívesen eleget teszek, és rábeszélem Johannest is.
    Az Ön becses “szakvéleményére” azonban, melyben azt javasolja Pálnak és Klukovitsnak, hogy nyugodtan sz…ják le nagy ívben a törvényt, én is kíváncsi vagyok. Kinyomtatom, berámáztatom, és odaadom Karácsonyra alkotmánybíró barátomnak ajándékba.

    Üdvözlet: Gáspár

   • ElemiLogika said

    Ez a “Jakab Éva” néven kommentelő egyén nem lehet a professzor asszony. De még jogász sem. Ez egy fake. Bejelenti, hogy feljelentést tesz Jakab Éva 1. ellen a nevével való visszaéélésért, egyben felszólítja a bloggazdát, hogy azonnali hatállyal távolítson el minden bizonyítékot, ami már amúgy is gyenge, mert nem szerepel benne név sem! Ha valóban az a feljelentés célja, hogy elkapjanak egy hozzászólót, akkor nem kellene a nyilvánosság előtt beharangozni a szándékot, plusz nem kellene megsemmisíttetni a maradék bizonyíték halvány nyomait is. Ebből csak arra lehet ugyanis következtetni, hogy Jakab Éva 2. nem alkarja elkapni Jakab Áva 1-et, csak alibiből tesz feljelentést. Vagyis nagyon valószínű, hogy ő volt Jakab Éva 1. is, de meggondolta magát vagy megijedt, és próbálja eltüntetni maga után a nyomokat

   • Cui prodest? said

    A Jakab Éva 1. törölt hozzászólások JÉ érdekében íródtak. Miután Pál József nyilvános nyilatkozatában egyértelműen a jogászprofesszorokra hárította a felelősséget, Jakabnak védekeznie kellett, ez világos. Vagy ő írta, vagy valaki az ő érdekében. Ezért Jakab feljelentést tett, de Elemi Logikának igaza lehet. Nem igazán akarja kideríteni, hogy ki volt Jakab Éva 1, mert vagy ő volt, vagy valaki a közvetlen környezetéből, aki őt akarta menteni. Különben nem töröltette volna a hsz-okat, hiszen így az IP-címeket is megsemmisítette, ami alapján a nyomozás elindulhatna. Ez vagy ostobaság volt, vagy szándékos nyomeltüntetés. Így csak egy szál marad: kinek az érdekében íródott a hsz? Egyértelműen az övében.

   • Gondolkodó said

    Jakab Éva hangsúlyozza, hogy “azonnali hatállyal” kéri olyan bejegyzések eltávolítását, amelyeken a neve sem szerepel. “Prof.Dr….” és “Juris” több ezer személyre vonatkozhat. Miért kellett ezeket a névtelen hsz-okat azonnali hatállyal eltávolítani, ha nem az IP-cím “azonnali hatályú” megsemmisítése miatt? ElemiLogikának és Cui őrodest?-nek igaza lehet…

  • Minisztériumi illetékes said

   By the way. Ez nem az a Csepregi, aki Bölcskei másodlagos elszámolását a 115 millióról Galik Gábor unszolására az Egyházi kapcsolatok főosztályvezetőjeként az OKM-ben anno elfogadta? Mert akkor elmegyek, és felteszek pár kérdést neki ezzel kapcsolatban.

  • IT said

   Tisztelt “Jakab Éva” nick! A szerkesztőség többségi szavazás alapján az Ön kérésének teljesítése mellett döntött. A kifogásolt hozzászólásokat azonnali hatállyal eltávolítottam. Az e-mail-címeket lecsekkoltam, minden esetben ugyanaz. A 12-13 nappal ezelőtti hozzászólások a szegedi egyetem szerveréről jöttek, a mostani IP-cím külföldi. Ez alapján sem tudjuk eldönteni, melyik hozzászólás hamis. Lehet, hogy csak a HungerGamesszel való beszélgetésre utazott haza, és utána rögtön elutazott újból külföldre? Hihetetlen, de nem lehetetlen. Mindegy. A drága és szűkös időnket nem pereskedésre akarjuk fordítani, ezért a békés megoldást választottuk.

   • Szegedi Kolléga said

    Lecsekkoltam HungerGames meséjét és Jakab Éva valós helyzetét. HungerGames simán hazudott. Azt állította, nem tudta elérni Jakab Évát telefonon, mert múlt csütörtökig külföldi konferencián volt, és csak csütörtökön jött haza külföldről. Ezzel szemben Jakab Éva múlt héten egész idő alatt Szegeden volt, és csak most vasárnap utazott el külföldre. Na ennyit HungerGames igazmondásáról.

 25. Piac utcai lakos said

  Bölcskeinek még van képe felmenni a szószékre ezek után. A biblia csak azért nem ugrik ki a kezéből, mert az is hamis, mint ő és tudjuk a hasonló a hasonlót vonzza. Hányás fog el ha az álszent hájas pofáját meglátom.

 26. zsófi hóhérleányka said

  Bölcskei aki három évig besúgó volt, nem szégyell semmit.
  Aki összeverekszik a kurvája másik stricijével hogy a rendőrök viszik el és a fogdából kell kiimádkozni – az egy tökkelütött barom.
  Aki addig áztatta szeszben az agyát, amíg már csak Pocahontas és Zimba a kis fehér oroszlán jut az eszébe.
  Amíg a református egyház nem rúgja ki Bölcskeit, addig nem más, mint nevetséges hülyék bandája.

 27. egy igazi református said

  Szégyellje magát az aki kilopta az iratokat a minisztériumból!
  Nem gondoljátok, hogy ezt falakon belül kellett volna elintézni???
  Szabó András a bűnös, aki le akarja buktatni Bölcskeit, h a sógorát, a Bogárdit juttassa a zsinati elnöki székbe!
  Szégyelljétek magatokat, nem veszitek észre h ez mindannyiunk szégyene???

  • Sógorok said

   A Szabó-sógoroknál kiverte a biztosítékot hogy Bölcskei a Hegedűs-vő Ballának igérte meg a lelkészi elnökséget. Bölcskei még a Duna-melléken is le akarja váltatni Szabót. Ha Balla lesz a püspök a Duna-melléken akkor Sepsi dékánsága megszilárdul és Szabó Andrásnak nulla esélye van a visszatérésre. Összefogtak Bölcskei ellen és elhatározták hogy lejáratják a saját egyháza előtt.

  • Gallus Gábriel said

   A minisztériumban szigorú vizsgálatot tartottak az iratok kiszivárogtatása miatt. Azokat ugyanis nemcsak beszkennelték, hanem egyenesen kilopták a falak közül. Elméletileg az is lehetséges, hogy Balog Zoltán nem tud róla, és nem Bölcskei és a Károli az ok, hanem Galik. Lehet, hogy fideszes belharcról van szó, és Galik ellenségei állnak az akció mögött.

   • Károlis Bennfentes said

    Nem valószínű hogy Galik ellenségei lopták volna ki az iratokat. Ők ugyanis nem tudhatták, hogy mit keressenek. Ez csak olyasvalaki lehetett, aki tudott a 2007-2008-as dupla elszámolásról. Vagy károlis, vagy egyházi személy, mégpedig olyan, aki vagy bejáratos a minisztériumba (ilyen egy van: Gál Laci), vagy olyan, aki tudott az ügyletekről és be tud jutni Balogon vagy más magas rangú minisztériumi tisztviseőn keresztül az EMMI irattárába. Ilyen is csak egy van: Szabó András. Sőt, neki Gál Lacival is közvetlen kapcsolata van, hszen ő protezsálta be oda. Szabó István püspök nem tudhatott Bölcskei sikkasztásáról, tudhatott viszont Szabó András, aki akkoriban dékán- és rektorhelyettes volt. Ő tudhatta, mit és hol keressen az EMMIben. Elvileg lehetséges, hogy a zsinaton belül valaki, aki pénzügyekkel foglalkozik, tudott róla. Pl. Bellai. Kérdés, hogy neki vagy másnak a Zsinatból, Bölcskei vagy Tarr környezetéből van-e olyan kapcsolata az EMMIben valakivel, hogy ezeket a nem nyilvános dokumentumokat megszerezhette.

 28. law and order said

  Ceterum censeo: Szabó András lopta ki a dokukat a minisztériumból.
  Nem csodálkozom: mindig is ennyire feneketlenül aljas volt. Régi kollégáit is többször hátba szúrta, lásd Kulin, Szilágyi, Hima, az IDI alapítója, Bolyki stb.
  Csak azt teszi, amit sátáni lénye diktál.

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó Andrásnak elég sok oka volt arra, hogy nyilvánosságra hozassa ezeket a doksikat. Először is nem kapott annakidején a lóvéból, pedig falazott a lenyúlásához plusz segített kicsinálni Böszörményi Jenő gazdasági igazgatót, Szűcs Ferenc rektort és Kulin Ferenc dékánt. Másodszor félreállították és a nyakára ültették Tepsit. Harmadszor lapátra tették a feleségét. Negyedszer Balla még a sógorát is ki akarja fúrni a püspökségből. Tepsi és Balla mögött Bölcskei és Tarr állnak. Hogy leszámolhasson velük, Bölcskeit és Tarrt el kell takarítania. Persze továbbra is úgy tesz, mintha lojális lenne hozzájuk és semmi köze nem lenne az egészhez.

   • Paplanaláfingó said

    Ismerjük Szabót, mindig így tesz. Sose derült ki azonnal hogy ő van az intrikák mögött, csak jóval később. Mint a megfúrt és utcára tett kollégái esetén akiknek a szemébe azt hazudta hogy oroszlánként harcolt értük. Mindig ugyanazt a taktikát alkalmazza. Ő nem tud semmiről, nem tett semmit, sőt, a kinyírtak lelkes híve, csak épp mindig ő áll a nyírások mögött. És persze mindig talál valakit akire rákenheti és egyúttal azt is kinyírja. A megrágalmazott a másodlagos áldozat. Jelen esetben a sógora. Hiszen kinek állt érdekében? A sógornak épp annyira mint neki.

  • vintage clothing said

   Én csak azt várom mikor puccsolja meg Szabó András Balog minisztert?
   Merthogy az ő jóvoltából, az ő környezetéből lopta ki az egész dokumentumköteget.
   Lebuktatja Bölcskeit, gyanúba keveri Bogárdit, meggyalázza a Károlit, de Szabó Andrásnak semmi sem drága.
   Ő akar a győztes lenni a romhalmazon.

   • Hátulról lesből támadó said

    Mindig ő a győztes. Útját hátulról ledöfött hullák szegélyezik. Doksikból pedig már bespájzolt Balog ellen is…

 29. Sikkasztó Püspök said

  Kerekes Zsuzsa a Galamusban reflektált az “Isten fizesse meg” posztra: http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/335891_isten_fizesse_meg. Szerinte a januárban bevezetendő törvény az egyházak pénzének hitéleti szabad felhasználásáról továbbra sem teszi legálissá az egyházi sikkasztást. “Hiszen van nekünk egy kitűnő és gránitszilárdságú alaptörvényünk! Abban pedig fehéren-feketén ez áll: ‘a közpénzekkel gazdálkodó minden szervezet köteles a nyilvánosság előtt elszámolni a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával. A közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kell kezelni. A közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adatok.’ Úgyhogy aggodalomra semmi ok.”
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/336021_kozpenzek_egyhazi_zsebekben

 30. cheap bishop said

  Great article! This is the type of info that are supposed to be shared across the web.
  Disgrace on the seek engines for now not positioning this post higher! Thank you =)

 31. […] beküldött direkt hozzászólásával, ami meg is jelent a blogon, és mind a mai napig fent van: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/10/23/breaking-news-the-peculation-case-in-the-press-bolcskei-es…, intézkedett a kifogásolt bejegyzés eltávolításáról. Hogy a professzor asszony […]

 32. […] beküldött direkt hozzászólásával, ami meg is jelent a blogon, és mind a mai napig fent van: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/10/23/breaking-news-the-peculation-case-in-the-press-bolcskei-es…, intézkedett a kifogásolt bejegyzés eltávolításáról. Hogy a professzor asszony […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: