Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Bölcskei’s peculation: 2633 banknote (Bölcskei sikkasztása: 2633 db bankjegy)

Posted by karoligaspar - november 27, 2013

Az Egyházfórumban megjelent cikk ( Jakab Attila: Hogyan számoljunk el 115 milliós közpénzt? Egyházfórum 2013/III:49-58) nyomán új irat került reflektorfénybe.

Arról az inkasszós felhatalmazásról van szó, amely a 115 milliós támogatásról kötött OKM és a Református Egyház közötti szerződés egyik mellékletét képezte.

Ezt a mellékletet utólag csatolhatták a szerződéshez, mert a dátumozás 16 nappal későbbi, mint a szerződésé. A dokumentum szerint a Református Egyház a szerződés megkötésekor az Inter Europa Banknál vezette a számláját, a felhatalmazás aláírói Bölcskei Gusztáv és Lőrincz Szabolcs voltak. Az OKM az összeget erre a számlára utalta, és ha azt nem a rendeltetésének megfelelően használták volna fel, vagy egyáltalán nem használták volna fel, az alább olvasható felhatalmazás feljogosítoptta volna az OKM-et a visszavonásra:

Felhatalmazás inkasszóra

Ha ezek után megnézzük a Gesztelyi féle számlákat, a 4 közül egyet nem átutalással, hanem készpénzzel “teljesítettek”, épp a legnagyobb összegűt, az 52 millió forintosat:

6.Gesztely.szamla_1

Már az Egyházfórumban közölt írás szerzője, Jakab Attila is megjegyzi, hogy még ha a legnagyobb címletekben, 20.000 Ft-osokkal fizettek volna, akkor is több mint 2600 bankjegyet kellett volna ehhez fizikailag mozgatni. De mi értelme lett volna ekkora összeget a bankszámláról felvenni és egy másik kézbe leszámolni, amikor a felvétel költsége lényegesen meghaladja az átutalásét, ekkora összeg esetében több százezer forint kidobott pénz? A Gesztelyi Kft, lévén építőipari cég, rendelkezett bankszámlával,  a többi  ennél jóval kisebb összegű számlát, átutalással fizették részükre. Akkor ezt az egyet miért készpénzben? Felmerül a gyanú, hogy itt nemcsak dupla elszámolásról, hanem egyenesen számlahamisításról van szó, 52 millió forint értékben. Bölcskei nyilvánvalóan “biztonságba helyezte” ezt az összeget az OKM esetleges visszavonása elől. Felvette az egyházi számláról  és átpakolta egy privát számlára. Pl. a sajátjára, vagy valamely családtagéra, esetleg a megbízható cinkostárs Tarr Zoltán zsinati tanácsoséra…

A Magyar Református Egyház úgynevezett “Kommunikációs Szolgálata”, amely próbálta szépíteni a püspöki sikkasztást, nem átallja azt állítani, hogy a Református Egyház pénzügyei átláthatók. Ez szemenszedett hazugság. Ha átláthatóvá akarták volna tenni a pénzmozgásokat, az utalással érkezett összeget utalással továbbították volna, hogy annak minden fázisa nyomon követhető legyen. Ezt a pénzt azonban el akarták tüntetni az ellenőrző szemek elől. Abban a pillanatban, ahogy ezt az összeget kp-ban leemelték az OKM-nek hivatalosan megadott egyházi számláról, annak nyoma veszett. Nem kétséges, hogy privát zsebekbe vándorolt.

65 hozzászólás to “Bölcskei’s peculation: 2633 banknote (Bölcskei sikkasztása: 2633 db bankjegy)”

 1. Reblogged this on karoligaspar.

 2. law and order said

  Igen, ez a legfontosabb kérdés: mire kellett az 52 milliónyi készpénz?

 3. soli deo gloria said

  Mivel bizonyítja Bölcskei a saját forrás felhasználását?
  Semmi nem utal erre.

 4. Kim Szung said

  Ellenőrizte valaki 2007 és 2008 márciusa között az MRE Inter Európánál vezetett számláját és Bölcskei KDB-nél vezetett saját számláját? Megjelent-e utóbbin olyan összeg, amit az előzőről nem sokkal korábban leemeltek?

 5. Czapp-Czapp said

  Csak úgy jelzem, hogBölcskei pont ebben az elszámolási intervallumban vett magának saját részre egy 15 millás autót. A vizygálatot nemcsak a bankszámláira és a családtagok, bizalmasok számlájára kéne kiterjeszteni, hanem a vásárlásaira is. Egyáltalán át kéne világítani a pénzügyeit az adott időszakban.

 6. svabra said

  Nagyon jó ötlet!
  Bölcskei lop mint a vöcsök!

 7. prudens said

  Nagyobb rablók is vannak ebben az országban Bölcskeinél.
  De ő az egyetlen főpap.
  http://atlatszo.hu/2013/11/27/horvath-egy-eve-uzent-lazarnak-es-csefalvaynak-kozoljuk-a-levelet/

 8. balog zoltán egy katasztrófa said

  Ekkora állatságokat bír mondani
  http://444.hu/2013/11/28/magyarorszag-oktatasert-felelos-minisztere-szerint-a-hit-es-a-tudomany-testverek/

 9. law and order said

  Nagyon várom a pert. Meg kell idéztetni a Gestelyi Kft-t tényleg ők kapták e k.p.ben az ötven milliót. És miért kérték így? Adócsalás, adócsalás????

  • Curious said

   A Gesztelyi Kft eredeti számláira én is kíváncsi lennék. Vajon azon is kp szerepel? Nem véletlenül átutalás?

  • Tarr Kft said

   Persze hogy a Gesztelyi Kft kérte kápéban az 52 és fél milliót. Ez a cég közismert adócsaló. Nem mi vagyunk a hunyók hanem ők!

   • Alexander Magnus said

    Szegény püspök urat gyanusítják sikkasztással pedig a Gesztelyi Kft ragaszkodot a kápéhoz. Aszt monták nem akarják hogy ekora öszegnek nyoma legyen a számlájukon. Ha netán megszálnák a könyvelésüket az adóelenőrök.

   • Gesztenye Accounting said

    A Gesztelyi Kft makulátlan hírű. Soha nem kérünk és nem is veszünk át ekkora összeget kp-ben mert az törvénysértő. Ennek a kp-s számlának nincs eredetije. A mi könyvelésünk szerint a teljesités utalással történt.

   • Szelid Gesztenye said

    A bíróságon készek vagyunk bemutatni a könyvelésünket és a bizonylatainkat: senkitől sem vettünk át többtizmilliós összeget kesben.

  • Curious said

   Én arra is kíváncsi lennék ki hitelesítette ezt a számlamásolatot. Az aláírás olvashatatlan.

  • Nem hiszek a szememnek said

   Lehet egy felszentelt pap ekkora gazember? Lehetséges az, amit látok? Hogy az egyház számlájára érkező 115 millióból a püspök leemelt kápéban 52 és fél milliót és befizette a saját számlájára? Csak úgy egyszerűen minden skrupulus nélkül?

  • Tiszántúli lelkész said

   Most akkor ki hazudik? Gesztelyi vagy Tarr?

   • Tarr jogi lépése said

    Megtudjuk a bírósági tárgyaláson. Akkor be kell mutatni az eredeti számlát. Elvégre 5 db készült belőle, az 5-ből valamelyik csak megvan. Az OKM-re nem pazaroltak egyet se, oda csak “hitelesített” másolatot adtak be.

 10. Tarr pénzügyi lépése said

  A felhatalmazás értelmében, ha Bölcskei új számlát nyit, arra is át kell vinnie az inkasszót. Erre Bölcskei gondolt egyet, és kirámolta az inkasszós számlát – a lóvét átpakolta a sajátjára. Nem semmi ez a gazembe püspök!

  • Gyakorlati ész said

   Hát nem egyszerűbb kápéban felvenni a számláról a lóvét, mint megszüntetni, újat nyitni és még arra is megadni az inkasszót?

  • réti pipitér said

   Bölcskei annyira idióta h azt se fogja fel h a Fideszneklenne a legkellemetlenebb ha pert inditana.Mer akkor meg lehetne idézni a Galikot aki ma a Lázár csúcsminisztériumában főgörény h miér utalt ennyit a Guszinak. Gratula Guszti megtn rohat okos voltál

 11. law and order said

  Galik minisztériumi osztályvezető bűnsegédként működött közre Bölcskei sikkasztásában.

 12. kálomista brigantik said

  Eszelős fenékrázás refi részről a Fidesz és a Jobbik irányában!!!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2013-11-28/jobboldali-magyar-fiatalok-nagy-t%C3%B6bbs%C3%A9ge
  Csalódtunk Köntösben!
  Ennyire bugris kormánynyaló firkálmányokat közölni!
  Nincs ebben a körben se méltóság, se intelligencia???

 13. Szabó a pedofil bűnöző said

  Ma van a gyilkos gazember Szabó András nevenapja, Kivánunkj neki kinos haldoklást és szörnyű szenvedést Ne fogadja be még a pokol se Kinos legyen minden perce, undoritó minden másodperce. Átkozunk Szabó és a mi átkunk megfogan!
  Nem könnyen döglesz meg Szabó iszonyú kinokat élsz előtte át!

  • három keresztes wassermann said

   Szabót luesszel megfertőzte Ludvig a bárcás kurva. A gyerekén is (az Andrison) is kitört már a dementia. Az Évinek szerencséje van nem aSzabó az apja. Szabó is teljesen demens már azt se tudja milyen nap van ma.

   • Lady Ludvig said

    “Én plántáltam..” cimmel firkált Ludvig a RefLapban. Gyermekkorában “kukacvirágot” ültetett, irja.Persze mer akkor már kitört rajta a f…iránti eszelős vágyódás. Most mályvákat dugványozott a tetkódszalon fölötti mocskos lakásukban. És erről eszébe jutott Pál apostol!
    Dögölj meg Ludvig minél előbb!

 14. Éceszgéber said

  Az Egyházfórum nem nagyon parázik Tarr nevetséges fenyegetőzésétől. Válaszul azonnal föltette a honlapjára Jakab Attila cikkét. Így mindenki a saját szemével győződhet meg, mennyire siralmas, hazug és önleleplező az éceszgéber válasza. Ha ez a legokosabb köztük, milyen lehet a többi?

  • Hermeneuta said

   Ez a Tarr nagyon buta. Még a pénzt kiutaló kormányhatározatot se képes pontosan idézni. Azt írja, hogy elsősorban renoválásra használható. Nem ez van a törvényben, hanem hogy kizárólag csak arra fordítható. Evidens, hogy nem arra fordították, ezt a magyarázkodásban be is ismerik. Azt írják, hogy visszavették a kölcsönt. Hát erre biztosan nem volt fordítható.

  • A kutya ugat a karaván halad said

   Már évek óta működtetitek ezt a mocskos szöveggyárat ellenünk. És mit értetek el vele? Nincs lóvétok, nincs állásotok, nincs egzisztenciátok, nincs hatalmatok. Mi pedig a nagy “leleplezéseitek” ellenére kapjuk a lóvét, már nemcsak rongyos százmilliókat, hanem százmilliárdokat. Ahogy a közmondás tartja: A kutya ugat, a karaván halad. Nulla a hatásotok.

   • Public Service said

    Mire kapjátok a százmilliókat és milliárdokat? Társadalmi szolgálatra! De ti a saját zsebeteket tömitek meg közpénzzel!

   • Bátor Besúgó said

    Közötök?

   • Éceszgéber said

    Mi intéztük el magunknak a lóvét, ergo a miénk. Ti meg kinyalhatjátok…

   • Besúgók és árulók said

    Amúgy Tarr Zoltán papája, Tarr Kálmán is besúgó volt, akárcsak Bölcskei (Bátori fedőnéven). Az ifjú Tarr pedig kőkomcsi. Ő adta ki Lukács György marxista írásait épp a fordulat évében angolul külföldieknek, amin a 80-as években évekig dolgozott: http://www.amazon.com/Georg-Lukacs-Theory-Culture-Politics/dp/0887382444

   • radványi erdő said

    Akkor a kis Tarr mégse annyira barom mint a Bölcskei.

   • Eszter said

    Azon gondolkodtam, hogy álnevet keresek magamnak. De miért is? Nekem már úgy is mindegy. Valóban halad a karaván, és igaz: nulla a hatása ennek a sok beszédnek, és a bizonyítékoknak sincs értelme. Mindent meg lehet semmisíteni, el lehet törölni,elsikálni. Meg lehet félemlíteni embereket. Lehet a “jót” hamisnak mondani, s a “hamisat” igaznak! Mindent lehet, szabad az akarat.Lehet munkanélkülivé tenni embereket és nevetni rajtuk. Lehet kiközösíteni, és ” törvényesen” meggyalázni. Lehet azt mondani:
    ” Nincs lóvétok, nincs állásotok, nincs egzisztenciátok, nincs hatalmatok ”
    Valóban igaz. Ezt egy olyan ember mondja talán, aki feláll a szószékre, vagy szolgál egy olyan egyházban, ahol azt mondják: Soli Deo Gloria? Ám kérdezem milyen istené is?Mert az biztos, hogy nem azé, aki az egyszülött Fiát adta az emberért.Kedves “Haladó Karaván”a kutya nem hiába ugat,mert ott egy nagyon mély szakadék tátong!Szabad az akarat! Be lehet dugni a fület és el lehet hallgattatni a kutyákat. De a szakadék akkor is szakadék marad.

   • tudományos kutató said

    Kedves Eszter,
    Ne csüggedjen. A Feljebbvaló látja ezeknek a szörnyű figuráknak a bűnös voltát. Nem úgy itél ő, mint egy földi biró.
    Az, hogy Bölcskei, Tarr, Szabó András meg a többiek ennyire megátalkodottan és aljasul bűnöznek, egy dolgot világossá tesz:
    CINIKUS ATEISTA MINDEGYIK.
    Különben félnének az Úrtól. De ők bűnöznek a templomban, lopják az egyház és az állam pénzét. Azt gondolják, nincs a halál után semmi. Nagy meglepetés lesz részükre, hogy mégis.

   • Michel said

    Egyetértek Eszterrel. A karaván halad… egy darabig. Aztán bezuhan a szakadékba. A kommunikáció nem pusztán a vágyak, indulatok, kritikák és leleplezések közvetítője, hanem maga az ellenállás, valójában a blogon folyó háború célja. A Jhnssclvn-blog ugyanolyan értékes dokumentuma a prostituált református egyház által támogatott orbáni diktatúrával szembeni ellendiskurzusnak, mint amilyenek a Kádár-korszak szamizdatjai voltak. Az a karaván is haladt… egy darabig.

   • Éceszgéber said

    Megdöbbentő az a cinizmus, amivel a névtelen hozzászóló (aki nyilvánvalóan Tarr Zoltán zsinati tanácsos) megfogalmazza a helyzetet: ez a mi kurzusunk, mi vagyunk hatalmon, annyit lopunk, amennyit akarunk, nektek meg lóf… a s…tekbe. A Haladó Karavánt ugyanaz a cinikus taláros személy fogalmazhatta, aki a hazug, rágalmazó, egyúttal árulkodóan önleleplező “Közlemény”-t: http://www.reformatus.hu/mutat/kozlemeny_egyhazforum/

   • huszarvagasi feri said

    Mar ha nem megint az itt szokasos alamondogatasrol van szo, mint a fasisztajobbikosok kepeben kuldott beirasoknal. Ott is az a fo hogy legyen min jol felhaborodni meg mutogatni hogy milyen pofatlan a masik. A masik hulyenek nezesebe tenyleg felesleges energiat fektetni.

   • Éhenkórász said

    Hacsak nem HungerGames szokásos destruktív megnyilvánulásáról van szó. Ő mondott ilyeneket, hogy ideje abbahagyni a blogolást, mert nincs semmi hatása a blognak: a hatalomban levők továbbra is hatalomban vannak, a kirúgottak pedig továbbra is ki vannak rúgva. Haladó Karaván pont így érvel…

   • Józan ész said

    Ami azt illeti a másik tényleg pofátlan. Azt mondani, hogy én vagyok a fenntartó, közben egy cent saját pénzt se feccolok bele, hanem azonnal leürítem a számlát mihelyst érkezik rá közpénz… Nem kell ezt magyarázgatni és a másikat hülyének nézni. Mindenki előtt a napnál világosabb hogy ezt a pénzt lenyúlták. És nem is egyszer.

   • Persely said

    De áldozott rá “saját pénzt”. Mindösszesen egész évre 4 millió forint perselypénzt. Csakis a szegény hívő emberek fillérjeiből öszegyűlt adakozást dobta be a Károli fenntartásába, a közpénzeket kivette belőle magának. Leírja őszintén a közleménybe és még el is van telve magától hogy ezt odaadta!

   • filológus said

    Huszárvágási Feri:
    leleplezte magát. Neve két bakonyi kistelepülés: Huszárokelőpuszta és Franciavágás kontaminációja. Szóval Pápáról üzengetnek nekünk. Valamivel nivósabban – Huszár Gálhoz és Dávidhoz – méltóbban nem megy???

   • Ellendiskurzus said

    Eszter, talán vigasztal a tudat, hogy a végén mindig az ellendiskurzus győz. A nyilvánosság előtti harc nem hiábavaló. A leleplezés árt nekik. A hatalmuk, a tekintélyük már alá van ásva. Idő kérdése, mikor rogynak össze. Már most rongybábuk. A Fidesz erős emberei tartják őket talpon, önmagukban már mit sem érnek. Ne csüggedj és ne add fel. Ez nekünk itt eszünkbe se jut.

 15. radványi erdő said

  Dől a lóvé az agyatlan piszkoslábu károlisoknak azt se tudják mire forditsák.

 16. puzsér róbert fan said

  Robi a király!
  Ezt olvassátok!
  Ő a Károlin csakugyan találkozott a jobbikosokkal!!!

 17. Hoppá tolvajok! said

  A püspök úr elvtárs 2633 db bankjegy kétszeri mozgatása sokak indulatait megmozgatta. Ez azért már több a soknál. Wz nemcsak a 115 kétszeri elszámolása, hanem ezen kívül még 52 milla közönséges ellopása. Felveszi az egyházi számláról és beteszi a sajátjára. Ezt hol olvasta a Bibliában? Már mások is átvették a témát a blogról: http://huppa.hu/bolcskei-2633-db-bankjegy/

 18. szMs said

  Skafunderz… Az együttes tagjai mintha tudnának valamit…

  “Menő a kocsid, menő a bombanőd
  arra hogy szembeszállj az ördöggel nem volt erőd
  ha jön egy hiba, a leejtőn meg nem állsz
  egy lyukban alszol hálózsákban és arra vársz
  hogy végre legyen legyen legyen vége már
  de lehetsz lehetsz aki szembeszáll
  hamar rá jössz ez nem vitás
  hogy nem lehet az élen ma már senki más

  csak aki bűnöző
  csak aki megnyerő
  csak aki talpnyaló
  csak aki mindenható
  csak aki prédikál
  csak aki politizál
  csak aki terrorizál
  csak aki médiasztár

  véget nem érő rémálmok, gyötrő látomás…PATKÁNY! PATKÁNY!
  négy fal között magadnak teszed a vallomást…PATKÁNY! PATKÁNY!
  hatalommal szemben vívod a háborút…PATKÁNY! PATKÁNY!
  ebből az álomból már nincsen visszaút…PATKÁNY! PATKÁNY!”

  A füredi ügy amúgy elsimult. A kutyák ugattak, a szervek vizsgálódtak. Az idő telt, az ügyek évültek. A karaván meg suttyomban próbál haladni. Azért a MÁK-os jegyzőkönyvet nem merik propagálni. A presbitériumi határozatot pedig már három hete kihirdetni. Azt amiben vállalják a visszafizetést. Több tíz millió forintnyi jogosulatlan normatíva igénylés olvadt 7,5 millióra. “Eljárási hibák”- miatt. Gratulálok innen is azoknak akik ezt lehetővé tették! És akik a csalóval paroláznak, jó pofiznak, ahelyett, hogy azt mondanák neki: ” ez most már elég, és húzz a büdös francba”.
  Ez tényleg elég nagytiszteletű urak!. De ne húzzanak. Az Istennek még tetszik, hogy ott legyenek ahol vannak, hát maradjanak! Én meg kérek tőle erőt, és akaratot, hogy továbbra is egyháztag maradjak, több tízezer sorstársammal együtt.

  • Patkánysereg said

   Ez egy az egybe Bölcskei/Bátori/Besúgóról szól és a besúgókból és besúgók gyerekeiből (pl. Kistarr) verbuvált bandájából. Hogy maffiózók az egy dolog. Tudomásul vennénk. Na de hogy papi csuhát sőt talárt öltenek, ájtatoskodnak, jámborkodnak, szenteskednek az már kiveri nálam a biztosítékot. Bátori elvtárs merj annak látszani aki vagy: seggnyaló besúgó tolvaj alkoholista kurvapecérnek. Nehogy má még főtiszteletűnek hívasd magad. Tudod ki tisztel téged? Még a bandád se!

   • szMs said

    Kár a gyerekeket belekeverni! Találkoztam már hitvány apa által nevelt jellemes gyerekkel szintúgy, mint jellemes apa által nevelt hitvánnyal.
    Sok hozzászóláson érződik düh, harag, melyek rossz tanácsadók.
    Gondolják azt, hogy ők mindent megúsznak! Hogy a palástban elkövetett bűnök nem számítanak! Hitler is túlélt egy merényletet, aztán sérthetetlennek érezte, később pedig megölte magát.
    Választási év jön. Sokan hullani fognak önnön barátaik kezétől. Sokan pedig közülünk is, ellenvéleményt megfogalmazók közül is.

   • Zsinati Illetékes said

    Elvileg igazad van a gyerekekkel kapcsolatban, kivéve Kistarrt. Ez nagyobb patkány, mint az apja volt. Ő Bölcskei főgazembere. A legrosszabb az összes között. Rosszabb mint a főnöke. Nem más keverte bele, hanem ő saját magát. Önlént ajánlkozott a gazemberségre.

   • Alma és fája said

    Nem minden gyerek ártatlan. Tényleg vannak olyan gyerekek akik önként és dalolva keverik bele magukat apjuk ügyeibe. Nemcsak Kistarra igaz ez, hanem Hegedűs püspök két gyerekére is a négy közül, Lórikára és Zsúra…

 19. filológus said

  És az a négy szörny akiket a babiloni kapu (Ludvig de genere Petrőczi pottyantott a világra?

 20. Eszter said

  “Bölcskei Gusztáv, aki hangsúlyozta, azért kellenek református óvodák és iskolák, hogy amikor az oda járó gyermekek felnőnek, és felelős beosztásokba kerülnek, akkor ne legyenek lelketlenek és irgalmatlanok.”Megvilágosodtam!Mindent értek! Akkor még nem voltak református óvodák és iskolák:
  http://www.reftur.hu/reftur/index.php

  • Circus viciosus said

   Én is. Most sem kellenek református óvodák és iskolák. Mert azokban az a “lelketlen és irgalmatlan” református lelkésznemzedék fog tanítani, amely még református óvodák és iskolák nélkül szocializálódott. A jelenlegi “lelketlen és iragalmatlan” nemzedék az újonnan nyíló “református” óvodákban és iskolákban újra- és újra fogja termelni magát.

  • Stiliszta said

   Ez sem rossz ugyanabból a beszédből: „Ezért örömteli minden olyan alkalom, amikor azért adhatunk hálát, hogy a feltámadott Krisztus szeretetébe akarjuk megőriztetni gyermekeinket, unokáinkat, ifjainkat, hogy legyen igazi ismeretünk, amiben tudjuk, hogy kicsoda Ő és mi mire vagyunk képesek”! Bátor Besúgónk még mindig nem tud helyesen magyarul, pedig már mióta prédikál: “szeretetébe”! Hát igen, már nekünk is van “igazi ismeretünk”. Eddig is sejtettük, kicsoda Bölcskei, de most már tudjuk is. És azt is, hogy mire képes!

 21. filológus said

  Ne felejtsük el a Károli többi szörnyű tanárát, Szabó Andrást, Petrőczit, Bánki Évát, Hanságit, az IMO-s Hermannt.
  Ők főiskolás szinten gyilkolják a magyar ifjúság lelkét és intellektusát.

 22. […] Tovább… […]

 23. Taláros Al Caponék said

  A Polt Péter elleni feljelentés szövegéből egy passzus Bölcskeire és Tarra is vonatkozik:

  “Ha Csányi Sándor büntetlenül kimenekítheti a látható részvény vagyonát láthatatlan készpénzbe, a várható vagyonelkobzás elől, akkor ott tartunk, mint Al Capone Amerikája (bár ott legalább az adóhivatal működött, ellentétben a miénkkel).”

  http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/12/13/feljelentettek-a-legfobb-ugyeszt-a-vad-korrupcio-es-bunpartolas/

  Ugyanezt csinálta Bölcskei is, amikor az OKM által utalt pénzt átváltotta készpénzre – ELTÜNTETTE!

 24. Károli a pénzmosoda said

  Bölcskei a Károlin keresztül RABOLJA A KÖZPÉNZEKET.
  Ha nem járnak el ellene, bűnpártolást követnek el-

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: