Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Open reply to the police of Szeged (Nyílt válasz a Szegedi Rendőrkapitányságnak)

Posted by jhnnsclvn - december 9, 2013

A Ravasz László Baráti Kör az alábbi levelet kapta e-mailben a Szegedi Rendőrkapitányságtól, amit kitettek a felületükre, a válaszukkal együtt: http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2013/12/09/correspondence-with-the-police-of-szeged-levelezes-a-szegedi-rendorseggel/

JakabEfelj.megkereses

ValaszJEfelj.megkeresesre

A bővebb és nyílt választ mi, az illetékesek, adjuk meg ezen a felületen a Szegedi Rendőrkapitányság illetékes nyomozóinak az alábbiakban:

Tisztelt dr. Berhencz Anikó, Kardosné dr. Hős Krisztina és dr. Dillmann Dóra nyomozó asszonyok!

Jakab Éva professzor asszony vagy rendkívül feledékeny és figyelmetlen, vagy hobbija az alaptalan feljelentés és a rendőrség “félretájékoztatása”. Professzor asszony nemcsak abban vezette félre a rendőrséget, hogy a RLBK honlapján is megjelennek kommentek, amelynek valótlanságára az RLBK rövid válaszában felhívta a figyelmet, hanem abban is, hogy az RLBK közbenjárására távolítottuk el a kifogásolt hozzászólásokat. Ez egyszerűen nem igaz, csak az RLBK rosszhiszemű belekeverését szolgálja az ügybe. A kifogásolt hozzászólásokat Jakab Éva professzor saját kérésére távolítottuk el, mindenféle külső közbenjárás, intézkedés, beavatkozás nélkül. Erre az opcióra a kommentelési feltételekben mindenkor felhívjuk minden olvasónk figyelmét, ez a felhívás kommentelések előtt mindig megjelenik, bármikor ellenőrizhető. Így Jakab Éva is nyilvánvalóan olvasta, mielőtt egy 2013.11.11-én 11:45 perckor beküldött direkt hozzászólásával, ami meg is jelent a blogon, és mind a mai napig fent van: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/10/23/breaking-news-the-peculation-case-in-the-press-bolcskei-es-tarr-sikkasztasa-a-sajtoban/#comment-28431, intézkedett a kifogásolt bejegyzés eltávolításáról. Hogy a professzor asszony félrevezette a rendőrséget, arra a bizonyítékot nemcsak ezzel a linkkel, hanem a szöveg alatti ablakban is közöljük, kényszerűségből, hiszen a hitelességet igazoló feljelentői adatokat csak ez tartalmazza. Különben még esetleg bennünket gyanúsítana meg a professzor asszony a szerzőséggel, amire feljelentése alapján hajlamosnak látszik.

Jakab Éva jogász professzor tehát háromszorosan is félrevezette a hatóságot, hiszen az RLBK-n egyáltalán nincsenek hozzászólások, a mi oldalunkon pedig minden jogos és alapos kifogásnak helyt adunk, ahogy ezt a kommentek előtt felugró ablakban ígérjük. De azért is alaptalan a feljelentés, mert ha egyszer a hozzászólást – éppen az ő kérésére – töröltük, azzal egyidejűleg az adatok is megsemmisültek, ezért még ha akarnánk sem tudnánk előkeresni az IP-címet, e-mailt, nicket. Megjegyezzük, hogy IP-címeket akkor sem adhatnánk ki, ha történetesen meglennének, mert olvasóink bizalma rendülne meg bennünk. De ebben az esetben az adatok nem is lehetnek meg, épp a feljelentő intézkedésének köszönhetően. Mi minden hozzászólónk biztonságát szavatoljuk, ugyanakkor a hozzászólásokban esetlegesen érintettek jogos sérelmeit is – az érintettek külön kérésére – azonnal orvosoljuk. Nem követtünk és nem követünk el törvénytelenséget!

Jakab Éva hozzászólásának adatait azonban kénytelenek vagyunk rövid időre nyilvánosságra hozni (ha a hatóság elolvasta, kérjük jelezze és akkor azonnal töröljük), mert csak ezzel tudjuk bizonyítani, hogy nemcsak hogy ő volt az személyesen, aki s.k. eltávolíttatta a szerinte sértő bejegyzést, hanem az is ő volt, aki ezzel az intézkedésével a tőlünk most követelt adatokat egyszersmindenkorra hozzáférhetetlenné tette.

Jakab Éva zavaros és ellentmondásos intenciói miatt nemcsak a feljelentést tartjuk alaptalannak, hanem a feljelentő személyét is hiteltelennek. Nem zárható ki ugyanis, hogy ezt a feljelentést Jakab professzor alibiből tette, annak tudatában, hogy a kérése – az adatok tudatos megsemmisíttetése után – teljesíthetetlen. Ennek oka pedig lehet az is, hogy a kifogásolt kommenteket mégiscsak ő maga küldte vagy küldette be valakivel a blogra, de emiatt később kellemetlensége támadt feletteseivel, és a rendőrség fölösleges dolgoztatásával akarja “lefedni” magát.

Kérjük a nyomozó hatóságot, hogy a nyomozást terjessze ki a feljelentő tevékenységére, motívumaira is, majd tiszteljen meg bennünket ugyanilyen nyílt tájékoztatással a nyomozás eredményéről! Válaszuknak természetesen azonnal helyt adunk honlapunkon.

A szerkesztőség

Az alábbi szöveg helye a neten (még egyszer): https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/10/23/breaking-news-the-peculation-case-in-the-press-bolcskei-es-tarr-sikkasztasa-a-sajtoban/#comment-28431

Jakab Éva
jakabeva@juris.u-szeged.hu
141.2.163.92
Hozzászólás: 2013-11-11 – 11:45 de | Válasz Szegedi Kolléga hozzászólására

Azonnali hatállyal kérem a “Prof. Dr….” és a “Juris” nevekkel fémjelzett blogok eltávolítását: tartalmuk koholmány és a honlapon való közlésük bűncselekménynek minősül, mivel eredeti változatukban a nevemmel visszaélve kerültek közlésre. A feljelentést ismeretlen elkövető ellen megtettem. Amennyiben nem veszik le ezeket a szövegeket, a honlap működtetői ellen is feljelentést teszek.

39 hozzászólás to “Open reply to the police of Szeged (Nyílt válasz a Szegedi Rendőrkapitányságnak)”

 1. law and order said

  Jakab Éva professzor asszony nagyon, nagyon ravasz! És félrevezeti a rendőrséget is!
  Akkor kit szolgál az igazságszolgáltatás?
  És kit/mit szolgálnak Jakab Éva zavaros jogászkodó ötletei????

  • Ravasz Róka said

   Jakab Éva valamiért csapdát akar állítani a megfoghatatlan Johannes helyett a megfogható Ravasz László Baráti Körnek. Azt hazudta a rendőrségnek, hogy az RLBK intézte el az állítólagos álkommentek eltávolítását. Pedig ő maga intézte el. Pontosan úgy, ahogy Tóth Jani. Az is megjelölte, mit sérelmez, mit távolítsanak el, és a bloggazdák levették. Nem az állítólagos álkommentelőre hajt, hanem a blogok üzemeltetőire. Az állítólagos sérelem csak ürügy.

  • Szókimondó said

   A “ravasz” eufemizmus. Én inkább hazugnak nevezném ezt a hölgyet.

  • Corruzione said

   Pál Józsefet és Mészáros Marcipistát szolgálják Jakab Éva ravaszkodó jogásztrükkjei. Meg is jutalmazzák érte. Közpénzeken külföldfe küldik.

 2. Szegedi őrmester said

  De ráérnek ezek a nyomozonök az örsünkön. Egy levett hsz nyomát ütik bottal ahejet hogy igazi zsiványokat hajkurásznának. Az ijeneket beosztanám éjeli örjáratokra mellénk. Maj megtanulnának dógozni.

  • Szegedi kolléga said

   Őrmester, egyetértek. ……… (kimoderálva) foglalkoznak Jakab Éva álsirámával. Olyasmit keresnek, ami nincs, talán nem is volt, vagy ha igen, akkor talán a feljelentő az elkövető. Egy piszlicsáré “vétség” ügyében nyomoznak, egy olyan hozzászólást keresnek, ami ha fent is volt, azonnal levették, és amely tartalmában mélységesen igaz volt. Az igazi bűncselekmény – a Mészáros-féle szegedi PhD-csalás – ügyében viszont nem nyomoznak. Hát …, akkor abban kellene. És kideríteni benne Jakab Éva szerepét, akire Pál és Klukovits mint jogi szakértőre egyfolytában hivatkozik. Állítólag Jakab Éva javasolta az EDT-nek, hogy Mészáros esetében hunyjanak szemet a törvénysértés fölött. Ha már Jakab Éva magától besétált a rendőrségre, erről vallassák ki!

 3. svabra said

  Van ebben a történetben még néhány inkompetens és gyáva rendőrnő

 4. rastacartell said

  Hogy került az RLBK a képbe egyáltalán? Merthogy az ő azonosítójukat is kérik, és csak utána foglalkoznak az RLBK-jhnnsclvn kapcsolattal. Arra nem tudtok hivatkozni büntetőügyben, hogy “megsemmisültek az adatok”; nem semmisültek meg csak ti nem látjátok a véglegesen törölt kommenteknél, de a wordpress cégénél úgy tudom megvannak. Az a legnagyobb probléma hogy ha nem adtok nekik valamit akár a védelmünk érdekében akár azért mert valóban nem tudtok akkor elkezdenek kutakodni és minden olyan infót begyűjtenek ami szűkítheti a kört. Pl. megy a levél a wordpressnek, hogy kérik a blogot azon a napon felkereső összes látogató ip-jét a hozzátartozó időbélyeggel együtt, és aztán az összes így azonosítható ember járhat bíróságra.

  • Köszi a hozzászólást. Szeretnénk megoldást találni.
   Tényleg nem tudunk IP-címet adni, mert töröltük. De nálunk különben is elv, hogy IP-címet nem adunk ki.
   És valóban, ez a mi kérdésünk is: miért cseszegetik az RLBK-t, amikor ott egyáltalán nincsenek kommentek?
   Az a gyanúnk, hogy Jakab Éva szándékosan állított csapdát. Ő küldte valamilyen internet kávézóból vagy azonosíthatatlan helyről a kommentet, csak azért, hogy nyomoztathasson a blog ellen. Ráadásul az RLBK ellen, amelynek köze nincs az egészhez!

   • Olyan ez, mint egy önrablás. Elköveti, aztán feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, és ezzel az ürüggyel valójában azt nyomoztatja ki, kik jelentették fel Mészáros-ügyben a szegedi egyetemet! Tényleg ravasz róka.

  • Huncut Professzor said

   Miért az RLBK? Mit követett el az RLBK? Nincsenek kommentek, nincsenek IP-számok, mér őket szorongatja a rendőrség? Milyen jogon követelik tőlük az azonosítójukat? Egyáltalán, az micsoda? Miért kellene pont az RLBK-nak a kivégzőosztag elé állnia? Miért mártotta be Jakab Éva pont a teljesen ártatlan RLBK-t?

  • Vendetta said

   Hogy mit követett el az RLBK? Ők jelentették fel Mészáros-ügyben a 2 éves szilencium megsértése miatt a Szegedi Egyetemet. Ebben a jogászok is érintettek, mert nekik kellett jogi kiskaput keresni. Nyilvánvaló bosszú Jakab Éva részéről a Ravasz-kör belekeverése.

 5. Dr. Eördögh István said

  Barátaim! Ha szabad, felhívnám Mindannyiotok figyelmét arra, hogy a Rendőrséget ne sértsétek meg semmiképpen, hanem igyekezzetek a Ti (a Mi) oldalunkra állítani, mint olyan szervet, amelynek hivatása az igazság, a jog, a rend, a béke, a társadalom szolgálata, valamint a bűnök, így a korrupció elleni harc. Nelson Mandela harci modora kiváló iskola lehet annak megértéséhez, hogy bármilyen szélsőséges intézményrendszerre rá lehet kényszeríteni a reformigények elfogadását, ha módszeresen kerüljük azokat a hibákat, amelyek ellen harcolunk. A Sátánt meghasonlásra kell kényszeríteni…

  • soli deo gloria said

   Nagyon köszönjük, ez csakugyan bölcs tanács!
   Megfogadjuk!

  • Szegedi Kolléga said

   Köszönöm dr. Eördögh kolléga bölcs figyelmeztetését. Kérem hsz-omból a “Túlságosan ráérnek a nyomozónőink. Körömlakkozás helyett” és a “ha ennyire ráérnek” részeket törölni. Elvégre nem a nyomozók tehetnek róla, ha egy feljelentő – félrevezető módon – nem létező üggyel terheli őket, ráadásul úgy robban be hozzájuk, mint a Szegedi Tudományegyetem híres jogászprofesszora, magából kikelve követelve a jogait.

   • Dr. Eördögh István said

    Gratulálok Kolléga Úr, akkor is ha késni fog a korrekt gesztus hatása…, de Advent van és bízzunk a jó győzelmében….

  • Ilona said

   Szerencse hogy Eördögh kolléga beavatkozott és hogy Szegedi Kolléga jobb belátásra tért. A szexista megjegyzés (körömlakk!) miatt már majdnem kiábrándultam belőle, pedig egyik kedvenc kommentelőm amúgy.

  • Dr. Szenil Debil Habil said

   A szexizmust és az ageizmust elég nehéz elkerülni, ha Jakab Éváról van szó. Itt van fehéren-feketén, hogy ő szedette le a kommenteket Johannesszel. Aztán két nap múlva elrohan a rendőrségre, és följelenti az RLBK-t, hogy összejátszanak Johannesszel, mert ők intézték el a komment leszedését. Ez a liba nem feledékeny, hanem erősen szenilis.

   • Ravasz Róka said

    Se nem liba, se nem szenilis, hanem szemét. Kiprovokál egy ügyet, hogy ráuszítsa a rendőrséget az RLBK-ra, akinek köze nincs az egészhez.

   • Sánta kutya said

    Szerintem egyszerűen hazudós

   • ghost writer said

    Szerintem egyszerűen aljas és így segít páljóskának h megpróbálja elhitelteneníteni a blogot.

   • Bad Witch said

    Szerintem is Páljóskával együtt főzték ki hogy megrágalmazzák a semmiről sem tehető Ravasz László blogot.

   • Acsaj Kacaj said

    Egy aljas számitó haszonleső intrikus – ha engem kérdeztek. Dörgölőzik Páljóskához és őt küldik ki külföldre mint a SZTE jogászát. Mintha ő volna az egyetlen.

 6. szabó fan klub said

  Szabó folytatja önmaga tisztára mosását.
  Most éppen egy 1991-es konferenciáról tesz fel képeket, amin még előadást sem tartott.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/12/nemet-magyar-konferencia-pecsett-1991.html
  Képeken látszik viszont Klaniczay Tibor, akinek életében Szabó a talpát nyalta, halála után viszont megrágalmazta, hogy lusta volt, felelőtlen és MSZMP-tag.
  Gyilkos mocskos áruló ez a Szabó.

 7. petrőczi de genere ludvig said

  Ludvig megint elment tarhálni Sárospatakra, kétpofára zabál az ingyen abrakból és megtartja írói estjét két (!!!) embernek.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/12/a-rakoczi-var-kavezojaban.html

  • Milton Friedman said

   Világos. Az ingyenebéd ígéretére ment. Azonban kicsit pofára esett, mert az ebédje árát a fűtésen spórolta meg a derék sárospataki igazgatónő, aki imígyen kipipálta a havi kultúrprogramot. Tanulság: There is not such thing as free lunch.

 8. Megint jőnek s kopogtatnak said

  Jakab Éva nem nyugszik. Állítólag annyira bepöccent az RLBK tömör lepattintásán, hogy újabb levelet iratott a szegedi rendőrséggel az RLBK-nak. Úgy ugráltatja őket mintha azoknak nem lenne más dolguk mint az ő szeszélyeit szolgálni.

  • Krucifix said

   Szemét kurva. Azok nem is kommentelnek. Biztos Páljóska szeretője ez a ribanc.

   • Huncut Professzor said

    Vigyázz mer téged is följelent becsületsértésért. Ez a nő egyedül is elég munkát ad a szegedi rendőrségnek. Minenér odarohan árulkodni.

   • Krucifix said

    Jelentsen. Ki nem szarja le a kekeckedő vén hülyét? Bizisten kiraknám neki ide az IP-számomat ha tudnám hog megkönnyítsem a dolgát. Aztán a rendőrségen megkérdezném tőle hogy a Mészáros-ügyben mér nem kekeckedett. Ott lett volna mit.

 9. Curious said

  Az nem bűncselekmény, ha valaki a feljelentésében hazudik a rendőrségnek? Márpedig Jakab Éva többszörösen hazudott. Nem az RLBK vetette le a kommenteket, hanem ő maga. Abban is hazudott, hogy az RLBK-n kommentlegetnek és az rlbk-sok tudják az IP-számokat. A rendőrség félrevezetésének mi a büntetési tétele?

 10. Hemeneuta said

  A rendőrség szíves figyelmébe ajánlom ezt az üzemeltetői nyilatkozatot:

  “A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.”

  Világos beszéd, nem? Mit kell itt ezen kívül intézkedni? Mért kamuzott a rendőrségen a jogászprofesszor? Pál parancsát teljesítette?

 11. tilos az á said

  Jakab Éva el akarja terelni a saját jogsértéseiről a figyelmet.
  Legjobb védekezés a támadás – ez a professzor asszony nem tudományos, nem szofisztikált, de nagy dérrel-dúrral képviselt álláspontja.

 12. ElemiLogika said

  Alapkérdés: amennyiben a Fő utca 15-ben kirabolnak egy hazat, akkor a rendőrség miért helyszinel a Fő utca 17-ben? Kb. erről szol ez a szegedi rendőrségi ügy. Orszag-vilag elött hülyét csinalt Önökből Jakab Éva. A RLBK honlapjan nincsenek kommentek. Onnan nincs mit eltavolitani, onnan nincs mit kiadni. Hogy a Johannes miként veszi at a mar egyszer megjelent anyagot, az mar az o dolga.
  Pl. ha Bayer Zsolt Magyar Hirlap-os rasszista publicisztikajat a Magyar Nemzet is atveszi, akkor ki felel elso korben azert? Akkor ki ellen kezdenék a nyomozást? A Magyar Nemzet ellen, és megkérdeznék, mennyire szoros a kapcsolata Bayer úrral?

  • Doctor of Law said

   Ehhez kapcsolódva egy jogi tanács az RLBK-nak. Tegyenek büntetőfeljelentést Jakab Éva jogászprofesszor ellen:

   233.§. (1) Aki
   a) a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol
   b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt adatot hoz a hatóság tudomására
   bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
   (2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul.
   (3) Ha a hamis vád alapján a vádlottat elítélik, a büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

   • Szegedi Csillagbörtön said

    Fentiek szerint: mivel már megindult a büntetőeljárás az RLBK ellen, akinek köze nincs az egészhez, a képmutató és hazug profot, Páljóska bűntársát Mészáros ügyben 5 évig lehet a sitten jegelni. 🙂

  • Bedolgozó Blogger said

   Ne ítéltessük el magunkat? Akkor egyenesen 8 évre csukják le a rendőrséget félrevezető professzornőt! 🙂

 13. Tempat Tidur said

  Excellent items from you, man. I have consider your stuff previous to and you’re
  just too great. I actually like what you’ve acquired right here, really like what you are saying and the best way
  in which you are saying it. You make it enjoyable and you continue to care
  for to stay it sensible. I cant wait to learn far more from you.
  That is actually a terrific web site.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: