Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Open communication with the Police of Szeged (Nyílt kommunikáció a Szegedi Rendőrséggel)

Posted by jhnnsclvn - december 12, 2013

Előzményeket ld. itt.

Ravasz László Baráti Kör

ertesitescimvaltozasrol

Ezek után úgy döntött a szerkesztőség, hogy a levett poszt dokumentumait visszahelyezi, és a levelezési címet átmenetileg inaktiválja. Új jelszót generáltattunk, amelyet egyetlen szerkesztő sem ismer, így a honlapon feltüntetett gmailes fiókunkhoz átmenetileg nem férünk hozzá. Egyúttal jogtanácsosunkon, a külföldön élő Békési doktoron keresztül – fenti dokumentum útján – értesítettük a Szegedi Rendőrkapitányságot, hogy kérdéseikre nyilvánosan, ezen a felületen válaszolunk, és ezen a felületen, a nyilvánosság előtt készek vagyunk kommunikálni a rendőrséggel. Fontosnak tartjuk, hogy ártatlanságunk a nyilvánosság előtt tisztázódjon, és hamis vádlónk ugyancsak a nyilvánosság előtt lelepleződjön.

Az RLBK szerkesztősége

– folytatjuk –

View original post

30 hozzászólás to “Open communication with the Police of Szeged (Nyílt kommunikáció a Szegedi Rendőrséggel)”

 1. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Jakab Éva ragaszkodik hozzá, hogy hülyét csináljon magából és a rendőrségből.
  Nemcsak a Károli van tele hülyékkel.

 2. hetediziglen said

  Jó ötlet a nyilvános levelezés, csak az indoklásnál lóg ki nagyon a lóláb. Reménykedjetek hogy a nyomozóknál nem kapott top prioritást az ügy, a google mindent hárít büntetőügyekben és pikpakk kiadja a fiókadatokat.

  A hamisvádas megjegyzéseket sem érdemes megkockáztatni amíg nem ismeritek a feljelentés pontos szövegét (ha ismeritek; nem akarjátok nyilvánosságra hozni?). A rendőrségi levelezésből nekem pl. egyáltalán nem esik le, hogy az eljárás az RLBK ellen is folyik, csak mint esetleges érintettek után érdeklődnek. Ilyenkor is van adatszolgáltatási kötelezettség. A “milyen intézkedéseket tett a kommentek törlése érdekében” kérdés nagyon tág, akármi lehet, nem csak a konkrét törlés. Pl. szólsz valakinek hogy szóljon valakinek hogy keressen meg valakit hogy adjon tanácsot Xről, akkor ha a rendőrség megkérdezi hogy mit tettél X megismerése érdekében akkor a válasz ennek a folyamatnak a leírása! Minél bonyolultabb, annál rosszabb, annál több infót kell megadni hogy válaszolni tudj a kérdésre.

  • ElemiLogika said

   És mégis milyen adatot szolgáltasson az, akinél nem jelennek meg adatok, mert nincsenek kommentek? Nincs mit levenni, nincs mit közölni. Miért szóljon bárki is bárkinek, mikor már Jakab Éva személyesen írásban dokumentáltan megtette? “A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.” Ha kommenteltél, ezt te is olvastad, ő is. Milliószor előfordult már, hogy az érintett kérte, és teljesítették. Pl. Tóth Jáénos, TJ és egy csomó nick alatt törölték saját kérésre a kifogásolt részt. A szövegben benne van, hogy azt az érintett kérheti. Minek ide bármilyen közvetítés? Szólni ennek annak? Mi ebben a logika? Már szólt Jakab Éva.

  • Curious said

   Miért? Neked megvan a feljelentés szövege? Küldd be a blogra és próbáld ki. Hátha felteszik azt is. Én kinézem belőlük.

  • papramorgó said

   Ennek mi értelme? Coming outolnak és nyilvánosan megnevezik magukat a rendőrségi megkeresésre?

   • Viva la Eva said

    Az az értelme hogy majd jól rájuk ijesztünk a rendőrséggel és ijedtükben rendre elárulják a nevüket amit már négy éve nem birunk belőlük kiszedni. De feljelentés, adatszolgáltatásra kényszerítés, meghurcolás, inkvizíció után majd megtörmek és maguktól vallanak. Éljen a bátor és zseniális Jakab Éva prof!

   • Éva, a mumus said

    Ez egy balkani orszag, ahol az aljas, sunyi megfélemlites lett a szabaly és a torveny.

  • Szegedi jogász said

   Hetedíziglennek valószínűleg megvan a feljelentés szövege. Olyan valaki lehet, aki közel áll Jakab Évához. Talán ő maga.

   • Kettős mérce said

    Fenyegetőzik arra az esetre, ha feljelentenétek Jakab Évát hamis vádaskodásért. Ha megismeritek a feljelentés szövegét, és belefér, tegyétek meg. Játssza az eszét, feljelentést tesz a semmire, de amikor konkrét tötrvénysértést követtek el az orra előtt (Mészáros-ügy), akkor kussolt. Nem tett feljelentést, még csak meg se vétózta. Leszarja a törvényt valójában, csak hatalmaskodik.

  • Hetedíziglen said

   Nincs meg a feljelentés szövege és annyit tudok Jakab Éváról amit itt olvasok. Viszont olvastam a Jakab-RLBK levelezést és az alapján úgy látom hogy iratellenes lesz ha azt mondják hogy semmilyen kapcsolatba nem léptek johannesékkel a megkeresés hatására. Ti is látni fogjátok amint (ha) megosztják. Jakab ezt ügyesen felépítette az biztos. Feltehetőleg az fog történni, hogy a két blog szerkesztői közül az érintettek,adatai előbb-utóbb, így vagy úgy bekerülnek a szegedi rendőrséghez (johanneséké akkor is bekerülne, ha Jakab nem csavarja ezt rá ravaszbarátékra), és onnan vagy kikerül vagy nem. Automatikusan szerintem nem adják meg Jakabnak ezeket az adatokat. Köszönjétek meg majd, ha így volt, az ál-Jakabnak, hogy volt olyan hülye hogy pont egy jogász nevével kellett visszaélnie.

   • Bloggerjogász said

    Nyugodt lehetsz afelől, hogy itt mindent megosztanak, amit tudnak, azaz mindent kivisznek a nyilvánosság elé. Ez Johannes világos stratégiája kezdettől. Ha ismered a hivatkozott levelezést, nézd meg a dátumokat is. Jakab állítása az iratellenes, hogy ti. nem ő maga intézkedett, és nem ez volt a legeslegelső lépése. Honnan veszed, hogy a megkeresésé hatására léptek kapcsolatba egymással? Szerinted az előtt nem volt kapcsolat? Ha valamiért, ezért igazán nem kellett kapcsolatba lépniük. Ott van a felhasználói feltételek között. Tóth Jani kéréseit is folyton teljesítették mindenféle közvetítés nélkül. Ehhez nem kell senkinek protekció. Ha a blogszerkesztők adatai után nyomoznak, az a személyiségi jogok megsértése lesz. Ők azonnal teljesítették Jakab kérését, nekik nem róhat fel Jakab semmit. Hogy az adatok nincsenek meg, arról pedig ő maga tehet, minek kérte a törlést. Jakabra viszont a hamis vádat rá lehet csavarni. Meg fog állni a vád. Őt az égvilágon semmiféle sérelem nem érte. Törlést kért – azonnal teljesült. Mi itt a feljelentési ok? Az, hogy Jakab Éva néven volt egy komment? Ez egy tucatnév. Bárki választhatja nicknek, akárcsak a Kovács jánost.

   • Kisjogász said

    Ha nem ismered Jakab Évát, csak erről a felületről, honnan veszed, hogy “Jakab ezt ügyesen felépítette az biztos.”? Amit ennek a felületnek az alapján erről a nőszemélyről tudni lehet, az csöppet sem hízelgő ránézve. Szerény véleményem szerint hülye, mint a segg. És korrupt is, mert az igazi törvénysértéseket (Mészáros) nemcsak eltűri, hanem falaz is hozzájuk.

   • Hetedíziglen said

    Kellene először is egy rendes IT-s jogász. Amíg nem látom a feljelentést, addig a rendőrségi megkeresés és a levelezés szövegéből lehet csak dolgozni. Jakab kommentjén a dátum korábbi, mint az első levelén, de a komment megjelenésének dátuma ennél későbbi az előzetes moderáció miatt. A komment elküldése és az első levele közt 30 perc van összesen.Mikor lett a komment kiengedve a blogfelületre? Jakab levelében említi, hogy nem tudta felrakni a tiltakozását és ezért ír. A RLBK válaszlevél első mondata pedig valahogy úgy kezdődik, hogy “A johannescalvin blog szerkesztősége úgy tájékoztatott minket, hogy…”

    És ahhoz hogy bármit bizonyítani vagy cáfolni lehessen, szintén adatok kellenek, és a rendőrség nem fog megelégedni névtelenül közölt adatokkal, hanem az adatszolgáltató azonosítását is kérni fogja -ez a standard ilyenkor, nem rátok van kihegyezve.

   • Curious said

    Hol olvaható ez a levelezés, amiről beséltek, mert én sehol sem találom.

   • Bloggerjogász said

    Az, hogy föl tudta-e tenni vagy sem, irreleváns, mert a bloggazdák akkor is tudták olvasni, ha még esetleg nem ment ki. És az egy dolog, hogy ő mikor küldte el Ravaszéknak, és egy másik, hogy azok mikor nézték meg. Ez nem egy személyes fiók, hanem ritkán használt kollektív. Ha megnézed a dátumot, csak másnap délben vették észre, amikor már fent se volt a komment. Ezt a szöveget pedig mindenki látja, te is, amint épp kommentelsz, ennek értelmében pedig fölösleges minden közvetítés. Bárhogy csűri Jakab, Ravaszéknak nincs köze az ügyhöz.

   • Hetedíziglen said

    Most nem csak arról van szó hogy mi történt, hanem arról is, hogy egy eljárásban milyen lépéseket fognak lezongorázni ahhoz, hogy eljussanak egy bizonyításig, ellenbizonyításig, cáfolatig stb. Akármi is a valós történés, adott pontokat mindig megvizsgálnak, köztök az adatszolgáltatók kilétét is.

    Az egyébként, hogy konkrétan frankfurti az IP cím amiről a levételt kérő kommentet írták, ha jól emlékszem, soha nem volt nyilvános, nemhogy a kommentet követő és az első rlbk válasz közti rövid időben. A kommenttétel előtt pedig az rlbk nem tudhatta hogy frankfurti az ip cím, tehát a kommenttétel után kellett hogy legyen kommunikáció ez ügyben a johannes és a ravasz-blog szerkesztői között. Kész passz. Ravaszéknak szerintem azt kell elsősorban megmagyarázniuk, hogy honnan tudják a frankfurti ip-címet.

   • Üzenet Hetedíziglennek said

    Ha ezt mind lezongorázzák és eljutnak Ravaszékig, akkor viszont a rendőrségnek és a poltpéteri ügyészségnek kell magyarázkodnia, nevezetesen azt kell megmagyaráznia, miért nem zongorázzák le ugyanezeket igazi bűnügyekben, pl. miért nem jutnak el a kurucinfóig?

   • Fővárosi Főügyészség said

    Vagy azt kéne megmagyaráznia a poltpéteri ügyészségnek, hogy miért nem zongoráztak le semmit a Mészáros-ügyben, még azt sem zongorázták le, mikor továbbította Mészáros a károlis disszertációját az opponenseknek, azok mikor az opponensi véleményüket a doktori iskolának, mikor iktatták ezeket. És ha Szabó Andrásné Ludvig (Petrőczi) Éva opponensi véleménye el se készült a védésig, hogy engedhették Mészárost védeni. Ez egyszerűbben lezongorázható lett volna, mint külföldi szerveren egy dinamikus IP-címet keresni valahol a világban.

   • zimmezum said

    A Károlin a jogsértések a mindennapi gyakorlat részei. Lásd Mészáros első, károlis védését. Szabó András EDHT elnökként okirathamisítások egész sorát vitte végbe.
    A dokumentumok a rendőrségen vannak mind a mai napig. Csak Szabó feleségének, Petrőczi/Ludvignak nem került elő az opponensi véleménye még a rendőrség kérésére sem.
    A MAB tiltja, hogy egy házaspár két tagja ugyanazon doktori cselekményben részt vegyen. Itt Szabó volt a témavezető (miután elvette Himától jogsértő módon), a felesége Ludvig meg az opponens.
    Balog Zoltán EMMI miniszter bűncselekményeinek jutalmaként kinevezte a MAB felülvizsgálati bizottságába.
    Szabónak mind a mai napig nincs egyetlen védett doktorandusza sem, a MAB nyilvántartásában kizárólag bűncselekményeiről szóló jegyzőkönyvek szerepelnek.
    Ezen bátorodtak fel a szegediek, amit a károlisok tudnak, mernek, azt ők is tudják és merik. Bűnözni, pofátlanul tagadni, okiratokat hamisítani.

   • tóratartó said

    A szegediek menet közben a bizottság által adott pontokkal is csaltak.
    Hogy lett egyszerre 100 pontos Mészáros védése, mikor a bizottság kevesebbet adott?

   • Dark Tangent said

    Hát ebben tévedsz. Van egy wordpresses statisztikai oldal, amit egy kis hekkeléssel könnyen el lehet érni. Én mindig tudom ki honnan kommentel. Te pl. az USÁból egy déli államból. Ideírjam az államot és az IP-det? Én tettem fel a blogra hogy az újabb Jakabéva frankfurtból írt. Fent volt egy ideig az infó de aztán a szerkesztők valamiért törölték.

   • Hetedíziglen said

    Szóval te csak úgy hekkelgeted a johannesblogot és a wordpresst? Úgy tudtam a szerkesztők szavatolják, hogy ip címek ne kerüljenek ki, de akkor ezek szerint erre nem képesek. Talán még adatbázist is készítesz?

    A konkrét ügy szempontjából meg sajnos mindegy, hacsak nem szeretnél bejelentést tenni a rendőrségen erről a hekkelésről meg a kommentről, vagy arról, hogy te leveleztél jakabbal az infó birtokában. Ugyanaz a probléma mint a jakabévás levett kommenttel, hogy nem érhető el a szerkesztők számára és nem tudják felhasználni. De ha ilyen jól nyomod, akkor nézz annak is utána, hogy ravaszék honlapján a “New correspondence with the Police of Szeged” c. poszt 2013. dec. 11. 00:23:38 GMT-s tárolt változatának alján miért szerepel jhnnsclvn neve a szerzői rovatban, mert az is érdekes lehet. Ezzel természetesen nem újabb hekkelésre akarlak bíztatni, csak éppen elég furán néz ki egy olyan válaszban ami épp azt bizonygatja hogy semmi közük egymáshoz.

   • Dark Tangent said

    Talált? Süllyedt? 🙂 csak tippeltem, mert itt csak a kattintókat látom, hogy ki kommentel közülük azt nem.
    Itt a Károlin tanultam ki a hekkelést az egyik adminisztrátor mellett. Együtt hekkelgettük Szabó András levelezését. Aztán ő eladta valakiknek amit előbányásztam. De Szabó már döglött kutya nem érdekes. Folytattam tovább egyedül. Már komoly megbízásokat is kapok. Már minisztériumi emberek is megkerestek. A pénz fontos de csak a jó ügy mellé állok. A korrupt Jakab aki egy fasiszta család tagjának a csalásához asszisztált engem tuti nem tudna megvenni akármennyit igérne. Gyűlölöm a Szabó és balla féle nácikat. Ezér dolgozom inkább az ellenfeleiknek. A Johannes-blogot eddig még nem tudtam meghekkelni de nem is akarom. Nem vagyok benne érdekelt. A wordpressnek van egy statisztikai honlapja. Ismered? Sok infót nyerhetsz belőle. 🙂 Ez nem a blogszerkesztőkön múlik, az ő honlapjukra nem jutok be. Az egy másik oldal. Hogyan szavatolhatnák hogy ne jussak be egy olyan oldalra amit nem ők üzemeltetnek, sztem nem is ismerik?

   • Egyszeregy said

    Tóratartó bizonyára összekeveri a károlis és a szegedi eredményeket. A Károlin kapott 100%-ot a 6 oldalára, Szegeden csak 80-at. Azt persze én se értem, hogy lett ebből a 80%-ból summa cum laude oklevél.

   • Háry János said

    Dark Tangent már megint henceg és összevissza beszél. Az a baj a sráccal hogy hekkerkönyveket olvas és a nagy behatolók helyébe képzeli magát. Szerintem le is sitteltetné magát csakhogy komolyan vegyék mint hekkert. Az Eszter-András románcról is azt terjesztette hogy ő törte fel. Aztán kiderült hogy ugyanabba az Anonim Alkoholista csoportba járt amelyikbe a nő és tőle kapta az anyagot. Szóval így higgyétek el a fabulálásait. Jó srác de túl nagy a képelőereje és a példaképe Kevin Mitnick. Annyí a közös bennük hogy ő is zsidó származású mint Kevin és valóban gyűlöli a nácikat. De közel se olyan sikeres a hekkelésben mint Kevin. Mind a google-nak mind a wordpressnek komoly biztonsági rendszere van ide gyakorlatilag nem lehet betörni.

    Hetedíziglen te tényleg az USÁból jelentkeztél be? Vagy mér lettél olyan ideges? Hidd el hogy csak kamuzott a fiu.

   • Mr. Alcohol said

    Azt akarod mondani hogy Dark Tangent a pohár fenekére nézett mielőtt ezt írta vagy azt hogyleírta a hekkelős sztorit? Sztem ez csak félig igaz, félig ködösítés. Volt a Reviczkyben 4-5 évvel ezelőtt egy alkesz srác aki többnyire szeszbe mártottan a folyosón kókadozott de tiszta pillanataiban zseniális informatikus volt. A nevére nem emlékszem. Keskeny ovális arca volt és felfelé fésült sötét rövid haja. Kőfalusival hekkelgettek esténként. Fülöp Évával is járt miután Váradi Feri dobta a csajt. Belőle kinézem hogy feltör oldalakat ha nem is a wordpresst. De Szabó András levelezését biztosan feltörte párszor. Ott röhögtek az irodában Köfával a leleteken.

   • Üzenet Hetedíziglennek said

    Hogy a levett komment szerzői rovatában jhnnsclvn neve szerepel, azt pofonegyszerű megmagyarázni. Tkp nem is szorul magyarázatra, csak meg kell nézni az archivált posztokat a kezdetektől szép sorjában 🙂

   • Blogolvasó said

    Aha tényleg. Ezek után tökre nem értem minek keverték bele a zsaruk az rlbj-t amikor közvetlenül Johanneshez is fordulhattak volna. 🙂

  • Bűnpártoló Hatóság said

   Jó tudni hogy a google pikkpakk kiadja az adatokat bűnügyekben, ahogy hetedíziglen meggyőzően írja. Ezek szerint a kurucinfo esetében is ki fogja adni. Ha nem, az azt jelenti, hogy nem is kérték, tehát megint fel lehet jelenteni Polt Pétert. 🙂

 3. Blogolvasó said

  Már sehol. Levették csak rövid ideig volt fent. Viszont emlékszem hogy Jakab Éva megköszönte a RLBK-nak, hogy levetette a kommentet, mire az RLBK elhárította a köszönetet azzal, hogy nekik ebben semmi szerepük nincs, ezt a blog szerkesztői szavatolják a felhasználási feltételekben. Már innen is tudhatta Jakab Éva hogy hamisan vádaskodik a rendőrségen az RLBK ellen.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: