Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Eva Jakab’s patent (Jakab Éva szabadalma)

Posted by jhnnsclvn - december 14, 2013

Jakab Éva jogászprofesszor seperc alatt megoldaná a Kurucinfó leleplezését. Csak ugyanazt a módszert kellene alkalmaznia a rendőrségnek a kurucinfo ellen, amit Jakab Éva javasol a Szegedi Rendőrkapitányságnak a teljesen ártalmatlan, ártatlan és az állítólagos bűnügyben teljesen érintetlen Ravasz László Baráti Kör ellen. Ha ártatlanok adatait ki kell szolgáltatni, akkor a bűnösökét miért nem? – A szerk.

A két nappal ezelőtti hír:

Kuruc-botrány: Deutsch 72 órát adott az ügyészségnek

2013. december 11., szerda 16:50 |

A Kuruc.infónak óriásplakát-felületet biztosító cég egy meg nem nevezett reklámügynökségre mutogatva hárít, miközben Deutsch Tamás 72 órás ultimátumot adott az ügyészségnek, hogy számolja fel a “tőről metszett náci szenny(hon)lapot”.

“A Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap. A létezése nettó gyalázat” – írja Facebook-oldalán Deutsch Tamás. A fideszes EP-képviselő 72 órás ultimátumot adott az ügyészségnek arra, hogy “törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált”. Deutsch szerint a Kuruc.info a törvények betartására hivatott intézmények “teljes töketlensége” miatt tevékenykedik háborítatlanul.

“Az elmúlt napokban például mosolyogva óriásplakát helyet béreltek maguknak, óriásplakátot nyomtattak, majd kihelyezték azt a kibérelt helyre és gondolom még áfás számlát is kértek a szolgáltatásokért, mert így van ez rendjén. Zavartalanul élik egy náci hírportál dolgos hétköznapjait. Munkaidőn túl pedig szorgalmasan újságírókat illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket fenyegetnek, szóval kedvenc szabadidős náci szenvedélyüknek hódolnak” – írja. “Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó lábukra állni, mert kezemben a kréta és indulok a Legfőbb Ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni” – áll az üzenetében.

02

Az ügyészség közleményben utasította vissza Deutsch Tamás ultimátumát. Azt írják, általában nem szoktak képviselők közéleti megnyilvánulásaira reagálni, de ez egy durva kirohanás volt, valótlan állításokkal. Az ügyészség több eljárást is indított a portál ellen, köztük M. Balázs ellen, aki a vádhatóság szerint főszerkesztőként rágalmazást követett el. Ráadásul annak ellenére tudtak vádat emelni, hogy az Egyesült Államok még 2007 őszén elutasította a portál szerverének lefoglalását az amerikai alkotmány első kiegészítésére, a sajtószabadságra hivatkozva.

Az ügy előzménye, hogy az Index kedden megírta: Budapest egyik frekventált helyén ki van téve a Kuruc.info óriásplakátja. A cikken dolgozó kollégánk levélben kereste fel a Hungaroplakát céget, amely a felületet biztosítja, ám a cégnek írt levele (a telefonszámával együtt) a Kuruc.infónál landolt. Kollégánkat azóta telefonon zaklatják, fenyegetik, de ez nem újdonság, hasonló eszközökkel rendszeresen él a nyíltan rasszista portál.

Bár a Hungaroplakát kedden jelezte, eltávolíttatja az óriásplakátot, ugyanakkor nem adott választ arra a kérdésünkre, ki volt a megrendelő, és az állítólagos reklámügynökség nevét sem árulta el. 

A Kuruc.info hosszú évek óta működik úgy, hogy noha sorozatos törvénysértéseket követ el (személyes adatokkal visszaél, rágalmaz, uszít), a sértettek tehetetlenek, mivel a mai napig nem tudni, kik az oldal készítői.

Ugyan folyamatban van egy büntetőper M. Balázs ellen, aki az ügyészség szerint 2006 környékén a lap főszerkesztője volt, de ebben az ügyben is meglehetősen gyenge lábakon áll a bizonyítás. A november 28-ai tárgyalásra például éppen a most megfenyegetett kollégánkat idézték be tanúként az ügyészség kérésére. Tanúvallomásában azt mondta, nem tudja, hogy M. Balázs szerkesztette volna az oldalt 2006 környékén, de az tény, hogy akkor egy ugyanilyen nevű ember írt neki a Kuruc.infótól. (A levelet a nyomozás során találhatták meg M. Balázs számítógépén.) Kollégánk vallomásában elmondta: bár informátoroktól hallott konkrét neveket arra vonatkozóan, kik szerkeszthetik jelenleg is az oldalt, de bizonyítani nem tudja, szerinte ez amúgy sem az ő, hanem a hatóságok dolga lenne, nekik vannak meg erre az eszközeik. Ugyanebben a büntetőperben Polgár “Tomcat” Tamást is kihallgatták.

Mindenesetre ha kiderülne, kivel szerződött a Hungaroplakát által meg nem nevezett reklámügynökség, akár közelebb is lehetne jutni a Kuruc.info készítőihez. Kollégánk egyébként feljelentést tesz az ügyben.

Eddig a hír.

http://index.hu/belfold/2013/12/11/kuruc-botrany_deutsch_72_orat_adott_az_ugyeszsegnek/

Namármost, ha Jakab Éva miatt kinyomozzák, milyen IP-címről került fel – és kérésére azonnal le is – két kifogásolt komment, akkor ugyanezt megtehetik a kurucinfo esetében is: Deutsch Tamás nem kér lehetetlent az ügyészségtől. Mi csak a 72 órás ultimátumon finomítanánk egy kicsit. Jakab Éva szabadalma értelmében azt tanácsolnánk a rendőrségnek, hogy 8 napon belül kérje annak az adatnak a kiadását, hogy miképpen landolt az Index újságírójának a Hungaroplakát céghez intezett levele a kuruc.infon? Egészen pontosan: milyen IP címről küldték milyen IP címre? – A szerk.

83 hozzászólás to “Eva Jakab’s patent (Jakab Éva szabadalma)”

 1. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Deutsch a Jobbik és a Kurucinfó ELLEN van.
  Jakab Éva viszont MELLETTE.
  Azért tesz meg mindent a Hegedűs rokon Mészáros Marcipista hamis doktorijának igazolásáért

 2. the easy conscience of effortless superiority said

  A nemrég kitüntetett Hidán Csaba Jobbik rendezvényen tart előadást.
  Ez is bizonyíték arra, hogy a Károli a Jobbik egyeteme!
  http://jobbik.hu/esemenyek/tapiobicske-hunkaracsony-dr-hidan-csaba-eloadasaval

 3. jobbikos said

  A Károli a miénk!
  Megmonta a Balla is a Lóri sógora!
  Értve agyok?
  És a Hidán tök jól megmagyarázta hogy a sámán és a jézuskrisztus ugyanaz
  És mind a miénk!!!
  Közötök????

 4. Tepsi Enikőnek said

  Tepsinek jó kapcsolata van régi munkahelyével, a Balassival.
  Pedig onnan is némi pénzek jogtalan magához vétele után távozott.
  A közpénzek saját célra (autók, ruhák, szeretők) fordításával most se hagyott fel.
  A Balassival meg ilyen nevetséges alibirendezvényeket szerezget, hogy közösen csapjanak a fenekére a közpénzeknek!
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Meghivo_2013_december_14_vegleges.pdf

 5. Üzenet hetedíziglennek said

  Hetedíziglen az előző poszt alatt ezt írja: “Feltehetőleg az fog történni, hogy a két blog szerkesztői közül az érintettek,adatai előbb-utóbb, így vagy úgy bekerülnek a szegedi rendőrséghez (johanneséké akkor is bekerülne, ha Jakab nem csavarja ezt rá ravaszbarátékra)”. Ha ez igaz, és valóban így fog történni, akkor ez azt bizonyítja, hogy a rendőrség és Jakab Éva a kurucinfo cinkosa. Mert ha a semmire ki lehet nyomozni szerkesztői adatokat, akkor miért nem lehet épp a kurucinfóét? Ha ez ilyen egyszerű, hogy csak írni kell a google-nak, adja ki a bloggazdák és blogszerkesztők IP-címeit és egyéb adatait, akkor hogy lehet, hogy még nem kérték ki sem a kurucinfo gazdájáét, sem szerkesztőit, sem kommentelőit? He ez valóban így működik, akkor Jakab Éva bebizonyítja nekünk, hogy a rendőrség nemhogy nem független, hanem kifejezetten kézivezérelt.

  • Gálferences barátja said

   Hülyeségeket beszélsz Hetedíziglen. Johannesék ellen teljes gőzzel nyomozott a szegedi rendőrség, amikor Gálferencest kereste. Johannes blogján indult el a gálferences-ügy, elejétől végig szoros kommunikáció volt a két blog szerkesztsége között. Ha akkor nem kerültek be Johannesék adatai, akkor most se fognak. Ha meg bekerültek, miért nem őket keresi meg a szegedi rendőrség, mért a ravaszblogot, ahol egyáltalán nincsenek kommentek? Akkor már mindent tudnak, minek nyomozni? Csak nem azért, mert Ravasz Lászlóék jelentették fel a SZTE-t a Mészáros-csalás miatt, és ezért akar a feljelentésben érintett Jakabéva rajtuk bosszút állni?

 6. tilos az á said

  Balog miniszter szív-magyarokra és has-magyarokra osztja az embereket.
  Hát ti, károlisok, melyik oldalon álltok?
  Loptok, raboltok, ti vagytok a gengszter magyarok!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/346370_cof_hirek_balog_zoltan_a_has_magyarokrol_a_cof

 7. zimmezum said

  Feljelentették Polt Péter legfőbb ügyészt bűnpártolás miatt.
  http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/12/13/feljelentettek-a-legfobb-ugyeszt-a-vad-korrupcio-es-bunpartolas/

  • Judge said

   Ehhez a feljelentéshez mi is csatlakozhatnánk. Indítani kellene egy sorozatot “A poltpéteri ügyészség” címmel, és feltenni a dokumentumokat, hogy akadályozta a Fővárosi Főügyészség és a Legfőbb Ügyészség Mészáros Márton/István, Szabó András, Balla Péter és Kőfalusi Krisztona bíróság elé állítását. Hogyan fogadta el a rendőrség iratellenes, saját nyomozati anyagát cáfoló állításait, durva tényhamisításait, nyomozás alóli kibújásait, hogy kijelenthesse “nem történt bűncselekmény”, majd amikor sarokba szorították és a bűncselekményt már nem tudta tagadni, akkor azt, hogy nem bizonyítható. Beszédesebb, világosabb bizonyítékok nem is léteznek annál, mint amik a kezében voltak. Való igaz: a poltpéteri ügyészség “meggyalázta az ÜGYÉSZSÉG „szentségét”: a tisztességért, a jogért és igazságért való bátor kiállásból a korrupt, lélektelen maffia-ügyvédje szerepét osztja ki az általa vezetett szervezetnek. A Polt Péter vezetése alatti ügyészség szándékosan „felment” bűnösöket, amikor már a vizsgálat elkezdését is megakadályozza, s azzal utasít el, hogy a feljelentés tárgya „nem bűncselekmény””. Ezt mi is egy az egybe aláírhatnánk, mert számos dokumentummal alá tudjuk támasztani!

 8. Jakab Éva, az év jogásza said

  A 2013. év jogászává Jakab Évát kellene választani. Mert zseniális szabadalmával nagy fogást csinál: vagy a kurucinfot buktatja le, vagy Polt pétert. Ha elkapják Johannest, el kell kapniuk a kurucinfót is. Ha csak Johannest kapják el, de a kurucinfót nem, az csak azt jelentheti, hogyPolt Péter leintette őket, tehát az ügyészség bűnpártolása fehéren feketén bizonyított. Éljen Jakab Éva, a zseniális csapdaállító.

  • Megint jőnek s kopogtatnak said

   Ezért újra fel fog jelenteni a kekeckedő jogász. Nem szereti ha a névrokonai kommentelnek.

   • Szegedi Kolléga said

    De ha valaki csalással szerzi a PhD-t, akkor nem kekeckedik. Olyankor nagyvonaluan szemet huny. Csak az apróságokra kényes, ami a hiúságát piszkálja. A társadalomra veszélyes nagy bűncselekmények hidegen hagyják.

  • Károli a pénzmosoda said

   Jakab Éva jogászként a mocskos fasiszta bagázst támogatja.
   Mészárost 100 pontosként hozták ki Hegedűs Lóri és Balla Péter rokonát.
   Nem veszitek észre, hogy itt is a náci bagázs nyomul???

   • Károlis náci maffia said

    Dehogynem. A fasiszta maffia lenyúlta a Fővárosi Főügyészséget és a Legfőbb Ügyészséget is. A főügyészek ott vannak a Károlin állásban kvázi jogi védőszentként. Bármit megtehetnek, mert valamelyik főügyész határozatot hoz arról, hogy nem történt bűncselekmény, még ha a bizonyítékok kiverik a szemét. Hazudik, mint Lajtár a Parlament előtt. Szemrebbenés nélkül, mint a vízfolyás. Mibe telik ez neki? Megcáfolhatod? Nem, mer nem kapsz szót, ha leírod, lefűzik egy aktába, amit soha senki nem nyit ki. És vége. Nemcsak az egyházi bűnözőket védi a palást, hanem az ügyészmaffiát is. Egyformák ezek a fekete palástosok, főpap vagy főügyész egyre megy. Olyanok mint a középkori inkvizítorok. Hóhérok, akik a becsületes embereket akasztják a törvény nevében. Vagy mint Jakab Éva. Aki Mészárost és Pált nem üldözi, csak azt, aki megírja róla az igazat.

   • fatal deceit said

    Toroczkai, Hegedűs Lóri barátja polgármester lett!
    Egyre jobban győz a Jobbik!
    http://www.origo.hu/itthon/20131215-toroczkai-laszlo-nyerte-az-asotthalmi-valasztast.html

 9. domokosandrea said

  Tisztában vagyok azzal, hogy komoly ember nem hiszi el rólam a fenti bejegyzéseket/megjegyzéseket.

  Irigyeim, akiknek nem adattak meg egyes képességek, amelyeket nekem megadott a Fennvaló, valóban jóérzéssel olvashatták rólam e bejegyzéseket – engem mindezidáig nem zavart.

  Kisfiam most került abba a korba, amikor nem örülnék, ha látná ezeket. Ráér még megismerni az emberi irigységet, rosszindulatot később is:)

  • Szerkesztőség said

   Szerintünk az első sorozatban megjelölt szövegekből már semmi sincs fent. A többi megkeresése eltart egy darabig. Azt azonban megjegyezzük, hogy csak a megalapozott kifogásokat tudjuk teljesíteni, mert pl. a 2009. június 18-i doktori iskolai felvételi miatti hallgatói panaszok elbírálásának ügyéről, amelyet Szabó András és Koncz Betty intézett el gyalázatos módon, több első kézből való infónk van. Itt legfeljebb a nevet monogramra cseréljük. Ugyancsak első kézből való infónk van az ÁJK ügyintézőinek tömeges kirúgásáról. Itt ugyan a nevet kihúztuk, de erről az érintettek mást mondtak, méghozzá külön-külön egybehangzóan.

 10. domokosandrea said

  Önök az ügy urai:)

  • Szerkesztőség said

   Itt igen, de ezzel nem szeretnénk visszaélni. Ami azt is jelenti, hogy egyéb áldozatokkal szemben sem szeretnénk igazságtalanok lenni, hiszen egyik mottónk az, amit egy kommentelőnk nickjéül is választott: “Justice for victims”.

 11. domokosandrea said

  Rendben.
  Néhány évtized múlva, szívesen elmondom az én verziómat is:)
  Amikor már személyesen találkozhatunk:)

  • Johannes said

   Ha még élünk, lehetséges. Egyelőre hajtóvadászat célpontjai vagyunk, nem comingoutolhatunk.

   Ravasz László, Kisjogász és Rector hsz-ainak kivételével mindent töröltünk. Reméljük, hogy közben nem felejtettük el megnyomni a frissítés gombot. Kérjük, nézze át, és csak azt jelezze vissza, amit nem töröltünk, mert nagyon zavaró, hogy néhány kérés több helyen, ismétlődően előfordul.

   A 3 fennhagyott hsz-ban nincs semmi durva, trágár vagy személyeskedő. Ez mind az Irodalomtudományi Doktori Iskola 2009 nyári felvételijének kifogásolására vonatkozik, amely sérelmekért az azokat elszenvedő hallgatók semmilyen jogorvoslatot nem kaptak. Ez a testület egyetlen jogász tagjának felelőssége is, még ha túlerővel szemben nem érvényesíthette is a hallgatók jogait. De különvéleményt a jogsértésekről megfogalmazhatott volna. Hogy a 3 fellebbező hallgató valóban súlyos jogsérelmet szenvedett, azt a lehető legközvetlenebb forrásokból tudjuk.

   • Hadrianus said

    Johannes, mielőtt még egymás nyakába borulnátok ex-dékán asszonnyal jelzem hogy az illető Győrből visszakerült a Károlira. Egykori doktorandusza, Lajtár István hozta vissza, akinek nagyon felvitte az Isten a dolgát, Polt Péter helyettese lett. Csodálkoztok, hogy a Károli ellen minden feljelentés a szemétkosárban vagy az irattárban landol? Miért nem emeltek vádat Szabó András ellen intellektuális okirathamisítás miatt, amikor aláírta dékánként és elnökként a hamis PhD-határozatokat? Mert Lajtár intézkedett. Miért nem ül Balla Péter a vádlottak padján közérdekű bejelentő üldözése és magántitok sértésre való felbujtás, továbbá az eredmény felhasználása miatt? Miért írták át Balla kedvéért a büntetőkönyvet hogy ejthessék a vádat? Mert Lajtár intézkedett. És ezt a kígyót épp az ex-dékán asszony melengette a keblén. Érdekeik most is összefonódnak.

   • Lajtár nem Lajhár said

    Őt is följelentették Polt Péterrel együtt. Ezt írta róla a sértett:

    “a Legfőbb Ügyész helyettese Dr. Lajtár István (ellene is ezúton: bűnpártolás, hivatali hatalommal visszaélés, szakmaiatlanság vagy korrupció vélelmezhető, miatt feljelentést teszek) folyamatosan hazudik, és szándékosan becsapta a Magyar Országgyűlés képviselőit”, ill. “Dr Lajtár István Legfőbb Ügyész helyettes az országgyűlés becsapásával méltatlanná vált tisztsége betöltésére!”

    http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/12/13/feljelentettek-a-legfobb-ugyeszt-a-vad-korrupcio-es-bunpartolas/

   • Szappho said

    Hát én nem úgy mondanám, hogy Lajtár hozta vissza, hanem a szíve… Egykori helyettese most a főnöke tanszékvezetőként, akivel kézenfogva sétáltak a folyosón anno.

   • domokosandrea said

    Köszönöm a törlést:)

    Látom hsz-eikkel megjelentek azok az urak is, akikről korábban szóltam:)

   • Kedves – valószínűsíthetően – ÁJK-s kommentelők! Miután a szerkesztőség nagy fáradsággal átfésülte az évekkel ezelőtti posztokat és hsz-okat, kérjük, ne okozzanak nekünk újabb hosszas munkát azzal, hogy a törölt nevet felelevenítik. A nevet újra töröljük. A blog az áldozatok rehabilitálására jött létre. Ez azt is jelenti, hogy nekünk kell ebben példát mutatnunk. Egyébként is nagyra értékeljük, ha valakinek fontos a becsülete, szakmai jóhíre, mert ez nekünk is fontos. Azért létezünk, mert a saját megsértett jóhírünk és egzisztenciánk helyreállításáért küzdünk. Ezt tartsuk szem előtt akkor is, ha másokról van szó. Kivéve persze a főgengszterekről. Részükre nincs bocsánat, legfeljebb csak a teljes körű jóvátétel ill. erkölcsi és anyagi kárpótlás után. A szóban forgó jogásznő azonban sosem tartozott ezek közé.

  • tóratartó said

   … … modora megjavult, megállapítható. Talán nem akarja, h a kisfia olvasgassa azokat az ordenáré obszcenitásokat, amiket Predator néven firkált.
   Érdemes előkeresni Vörös akadémikus levelét erről a személyről, aki olyan nagy véleménnyel van a saját képességeiről.
   Mindenki más mélyen megveti őt és joggal mint a Lajhár szeretője kapaszkodott vissza az ország leggagyibb jogi karára.
   Ami a képességeit és a jellemtelenségét illeti, jó helyen van.

 12. Újabb kirúgott btk-s said

  Beleolvastam kicsit a törlendő anyagokba, és megdöbbentem “szoszi” prófétikus jellemzésétől. Ide másolom:

  “… …(nek) is meg kellene majd látogatnia (többször is!) ezt a helyet, bár ő tényleg orvosi kezelés alatt áll, amiről hivatalos papírja is van. Súlyos pszichés zavara és idegbetegsége egyre előrehaladottabb. Kezelőorvosa tájékoztatása alapján vigyázni kell vele, mert veszélyessé válik. Üldözési mániája alakult ki mióta előrenyomult és kiemelték mb. dékánnak, bár kézi irányítással vezénylik minden tettét a Rektori Hivatalból, de mégsem bírja a hatalom okozta nyomást, ami egyre harsányabbá teszi ezt a kis nőcskét. Hullámzó hangulata és kitörő dührohamai egyre gyakoribbak, sokszor hallgatók előtt is, ami egy tökéletes idegösszeomlást idézhet elő ennél a szerencsétlen, de rendkívül szemét nőnél. Nem kár érte: hiszen minden ember jelleme egyúttal a sorsa is!”

  Ez egy az egybe Tepsi Enikőről szól! Szoszi 2010 áprilisában a jövőbe látott!

 13. […] Eva Jakab’s patent (Jakab Éva szabadalma) […]

 14. bobcat said

  Itt látható Bogárdi Szabó amint vörös fejjel ünnepli Orbánt. Most bújt ki a valagából.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/346371_meg_negyet_akarnak_a_kereszteny_szovetsegesek#.Uq0qq0Vj3yg.twitter

 15. dumb and dumber said

  Szabó András okirathamisító és a 2 milliárdos kormánytartalék elrablójának sólgora Bogárdi Szabó püspök.
  Ő most Balog Zoltán barátjaként és Orbán minden gátlás nélküli rajongójaként zsinati elnök akar lenni.

 16. dunántúli teológus said

  Köntös írt a blogján egy arcpirító álszent cikket a szegénységről mint metaforáról.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2013-12-14/szeg%C3%A9nys%C3%A9g-mint-metafora
  Persze könnyű neki sápítozni arról, hogy milyen szörnyű a szegényeknek Detroitban (onnan küldték haza alkoholizmusa miatt) meg itt is.
  De, ugye, nem a Fidesz a hibás, aki ahelyett, hogy felemelné a magyar szegényeket, a mohó és becstelen egyházak torkába önti a milliárdokat!
  Annak a református egyháznak, amelynek a túlfizetett és agyilag elhájasodott képviselője Köntös is.

 17. fucking bitch said

  Ludvig a Ráday utcában, az ő “szeretett menedékjében” tart bemuitatót az okádnivaló könyvéről.
  Szeret ide járni: ITT SZOKOTT KÖNYVEKET LOPNI MEG A SZEMBEN LEVŐ KÖNYVESBOLTBAN.
  Érdemes figyelni a képeket: Ludvigon egyre jobban kitör a Down kór. Csodáljuk, hogy nem hánytak sugárban a szerencsétlen meghívottak.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/12/otthon-raday-konyvtarban.html

  • petrőczi de genere ludvig said

   Ludvig már naponta blogol a förtelmes könyvét mutogatja minden utcasarkon – megszokta a sarkokat még szennyes fiatalságában. Innen járt a nemibeteggondozóba.
   Most h úgy néz ki mint az ördögök öreganyja versei rikácsolásával bosszantja az embereket.
   Ludvig csak egy ruhád van h mindig ugyanabban a hacukában mutogatod szőrös testedet.
   Pakson, Pécsett, a Rádayban!
   http://petroczieva.blogspot.hu/2013/12/a-hatodik.html

 18. TJ said

  Kedves Szerkesztőség!

  Ez úton szeretném megismételni a július 14, 2013 – 8:26 du-i és a július 18, 2013 – 4:46 du-i hozzászólásaimban tett kérésemet a

  hxxp://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/07/08/holiday-on-malta-hurra-nyaralunk/

  cím alatt található poszt eltávolításáról, vagy egy, az írás fiktívségét és a megnevezett valós személyekkel és eseményekkel való hasonlóságot egyértelműen elutasító és jól látható szerkesztői üzenettel történő kiegészítéséről.

  Az írásban szereplő állítások közül a rám és a csoportom tagjaira vonatkozóak,
  különösen a

  “x megtiltotta, hogy a károlis kommédiás projektről nyilatkozzunk mert szerinte ez üzleti titok. Szerinte csak a szigetről és az itt hemzsegő turistákról számolhatunk be az otthoniaknak.”, ” Ami most következik az a szigorúan titkos projekt része, remélem nem bukok le a laptopommal a paplan alatt, ahonnan halált megvető bátorsággal tudósítok a mélyinterjúkról, amiket a sziget lakosaival készítettünk.” ” Rámozdultunk a nyuggerekre is, akik tele vannak dohánnyal, de unatkoznak. Mi azt sulykoljuk nekik, hogy a szenilitás és Alzheimer ellen nyelvtanulással védekezhetnek. A módszer nagyon bejött, nektek is ajánlom. ” “Ha már úgy érzik, eleget magoltak és lázadoznak, belökünk nekik egy kis Toefl, IELTS vagy Cambridge-EFL nyelvtani tesztet. Rögtön elszáll az önbizalmuk és tejelnek nekünk tovább. Rövid pórázon tartjuk őket is és az unokáikat is.” “Mi egy bomba ötlettel rászívtuk magunkat a menedzserekre és bankárokra. ” “ETI velük lankadatlan, de nekünk sajnos ezt a kurzust nem ajánlotta fel, le se fütyült bennünket. Pedig mindent bedobtunk. A tekintete világosan kommunikálta: kevesek vagytok skacok.” “Mi erősen harmadosztályú osztellókban lakunk. Ennek is örülünk. ” “Itt Joe Aquilinával csináltunk volna mélyinterjút,” “Na ezzel ismerős húrokat pengetett, ezzel talán már kezdhetünk valamit otthon is. Egyelőre ennyi a nyers verzió, aztán
  majd a x kipofozza és tálalja hivatalosan is.”

  állítások valótlanságok és megtévesztőek. Szeretném emlékeztetni önöket, hogy a vitás kérdésekről beszélők közül egyedül én vállaltam névvel, elérhetőséggel,
  valamint a pályázati dokumentumok és elérhetőségeik megjelölésével a
  szerkesztők tájékoztatását az ügyben, míg az írást annak ellenére közölték,
  hogy szerzője és állításai leellenőrizhetetlenek és kifejezetten tiltakoztam
  is ellenük (ami leellenőrizhető volt, annak a cáfolatát magam mutattam fel ha
  emlékeznek; a cikkben az általunk állítólag meginterjúvolt 3 ember közül 2
  válaszlevélben jelezte, hogy ilyen interjú nem történt, és ezt a levelezést
  önökkel megismertettem).

  Úgy vélem, hogy megalapozottan kérem az írás eltávolítását vagy az említett
  szerkesztői megjegyzéssel történő kiegészítését. A kérésem az írás

  hxxp://karolisbotrany.wordpress.com/2013/07/10/holiday-on-malta-hurra-nyaralunk/

  hxxp://kulcsarszaboerno.wordpress.com/2013/07/23/holiday-on-malta-hurra-nyaralunk-2/

  és

  hxxp://ravaszlszbaratikr.wordpress.com/2013/07/25/holiday-on-malta-hurra-nyaralunk/

  című reblogjaira is vonatkozik. Amennyiben komolyan gondolták, amit
  Domokosandrea-nak írtak, vagyis hogy “egyéb áldozatokkal szemben sem
  szeretnénk igazságtalanok lenni”, akkor a kérésemet teljesítik. Az ügyben
  semmilyen más áldozat nem volt rajtam és a hallgatóimon kívül, akiket nagy
  nyilvánosság előtt ezzel a cikkel és a számos hozzáírt kommenttel jó hírükben és becsületükben sértegettek, és róluk valótlanságokat állítottak. Semmilyen kapcsolatunk nincs azokkal akiket önök áldozatoknak tartanak és sem én, sem a hallgatóim nem működtünk közre senkinek a kirúgásában, meghurcolásában vagy üldözésében. A támogatást tiszta és szakmai pályázattal szereztük, hasonlóan több ezer másik hallgatóhoz és oktatóhoz akik ebből a programból igényeltek pénzt különböző szakmai és tanulmányutakra.

  Az ügy óta eltelt majdnem fél év. Remélem, hogy azóta más fényben látják a
  dolgokat, lecsillapodtak a kedélyek minden érintett félnél és nem akarjuk
  azokat újra felborzolni. Amennyiben az üggyel kapcsolatban bármilyen kérdésük
  van annak érdekében, hogy tisztábban lássanak és jobban meg tudják ítélni a
  történéseket, vissza fogok még nézni a blogra és nyilvánosan válaszolok (de
  természetesen elérnek a hivatalos és rövid netes kereséssel kideríthető
  levélcímeimen is). Kérem, hogy a döntésüktől függetlenül a mostani hozzászólásomból a beidézett és kifogásolt szövegrészleteket is töröljék.

  Üdvözlettel,

  Tóth János
  KRE-BTK Társadalom- és Kommunikációtudományi Intézet
  megbízott oktató

  • Kedves Tóth János!
   A szóban forgó cikkek visszhangja pozitív, mi ezeket kiválónak tartjuk, bár tiltakozásai után nem zárjuk ki, hogy gegek. A szerző nem járul hozzá az eltávolításukhoz, és azt mi sem szeretnénk, mert paródiának is remekek, még ha az érintettek a bennük rejlő humort nem tudják is értékelni. Viszont a fiktivitás jelzésére vonatkozó javaslatát megfontoljuk.
   A következő virtuális értekezletünkig türelmét kérjük.

   • TJ said

    Megvárom. Teljes kontrolljuk van arra nézve, hogy mi kerül le a honlapjaikról, nem szükséges a szerző hozzájárulása ehhez. Van egy csomó zsidó vicc ami, nem ugyanaz a kurucinfón olvasva és a rabbi szájából, mert a kontextus elég sokat számít. Na látják ezért sem szeretnék “paródiákat” olvasni a dolgaimról egy olyan helyen aminek kb. minden bejegyzése vérkomolyan vett visszaélésekről, sikkasztásokról, csalásokról és hasonlókról szól. A kommenteket is ennek szellemében tették az olvasók anno, szóval hamár valakiknek, akkor nekik biztosan nem volt humorérzékük.

   • Szerkesztőség said

    Kedves TJ!

    Félreértett minket. Mi sem szeretnénk eltávolítani az írást, nemcsak a szerző, mert pazarnak tartjuk. A zsidó viccekkel való analógia nem állja meg a helyét, egyrészt mert azokon a gójok többsége sem röhög, másrést van egy kis különbség viccet csinálni egy amúgy is kétes komolyságú projektből ill. egy etnikum kiirtásából. Az Ön aránytévesztései másutt is harsányak. Nehezen tekinthető áldozatnak egy munkával, fizetéssel rendelkező, tudományos pályájának még csak a kezdetén álló fiatalember, aki ráadásul közpénzen Máltán nyaral. Semmiképp sem hasonlítható össze egy komoly tudományos munkássággal rendelkező vezető oktatóval, akit egyik napról a másikra arra kényszerítenek, hogy a munkanélküli hivatalban kolduljon segélyért. Utóbbi áldozat, előbbi nem. Senki sem vont párhuzamot a máltai program és a nagyvolumenű egyházfői sikkasztás, vagy egyéb vezető személy által elkövetett bűncselekmény között. Valójában nem értjük, mi a baja ezzel a szellemes, kitűnő poszttal.

    Ennek ellenére a szerkesztői megjegyzést megfontoljuk.

   • TJ said

    Kedves Szerkesztőség,

    rendben, én értékelem a hajlandóságukat a párbeszédre és nem ragaszkodom a levételhez, de jobban örülnék neki. Nem tudom hogy mi alapján volt “amúgy is kétes komolyságú projekt”,a miénk, mivelhogy ez diákok által végzett diákmunka és nyilvánvalóan nem hasonlítható egy Humboldt-ösztöndíjat érő projekthez. A kategóriájában viszont kiválóan megvalósított és a diákok számára rendkívül hasznos, önálló kutatási eredménnyel járó munkát végeztünk.Ennek ellenére ugrott rá a blog és közönsége, mint újabb károlis mutyira;és viselkedtek minősíthetetlenül és inkorrektül; keressék nyugodtan vissza. A kutatási jelentésünk nyilvános és ha még nem töltötte fel a Balassi, akkor a CHP/127-67/2013-as szám alatt iktatott szerződéshez tartozóként kérhető ki. A “közpénzen Máltán nyaral” kitételüket visszautasítom; dolgozni voltunk, a munkát elvégeztük és azzal a Balassi felé elszámoltunk.

    A kontextusról mondottakat fenntartom, az aránytévesztés egyszerű költői túlzás; természetesen nem állítom valóban párhuzamba a kettőt csak a kontextus hatására szeretném ráirányítani a figyelmet. Ha egy blog 99X vérkomolyan tudósít csalásokról, visszaélésekről és 1X teszi ugyanezt viccből akkor az valószínűleg komolyan lesz véve, vagy mögöttes jelentése lesz, mint ahogy az itteni tapasztalatok is mutatják. És mindsokan tudjuk,,hogy eredetileg nem viccnek indították.

   • médialitási biznisz said

    TJ úgy hivatkozik a Balassira, mintha egyenesen a MTA akadémikusai írtak volna róla véleményt.
    Jelzem, a Balassi egy nagyon rossz hírű cég, csókosok pihenő fészke. Csak szoros Fidesz kapcsolatai miatt úszta meg eddig a komoly pénzügyi átvilágítást.
    Ezt Tepsi tudja a legjobban, ő is ott lopott, fosztogatott, míg nem szóltak neki, h ezt folytassa a Károlin, ott annyi az agyatlan tolvaj h fel se tűnik.
    És lőn: dékánasszony károlis pénzekből tart még szeretőket is.
    Gyanítom TJ te is ott sertepertélsz a dékánnő szoknyája körül, azér kaptál ennyi lóvét egy kis máltai nyaralásra.

  • szkizo dad said

   A kis hülye milyen komolyan veszi magát.
   Neked nincs híred, nincs rangod, egy vécére való duplanulla vagy.
   Örülhetsz, h egyáltalán szóba állunk veled.

   • Michel Foucault said

    Szkizo Dad hangnemével nem értek egyet, de a mondandójával igen. TJ túl komolyan veszi magát, és ezért nevetséges, nem azért, mert Máltai Lovag viccet csinált a tanulmányútjából. Kedves TJ a Maga máltai projektjének semmi sem árthat. Még a szubverzív nevetés sem.

  • Szerkesztőség said

   Kedves János! Kérésére jól láthatóan jeleztük, hogy a poszt károlis projektről szóló része fikció, a látszólagos hasonlóság ellenére nem Magáról és nem a kutatócsoportjáról van benne szó, a Jani nevet kipontoztuk, a Károli neve nem fordul elő a posztban. Ennél többet nem kívánunk tenni, mert a cikket zseniális paródiának tartjuk. A szerző párjával együtt sikeres újságíró, a poszt komoly része egyébként egy tekintélyes külföldi lapban megjelent, nem Máltai Lovag, hanem a barátnője nevén. Az interjúalanyok nem emlékezhettek Máltai Lovag interjúira, mert természetesen nem magyarként mutatkozott be, és nem is magyar lap nevében beszélt. De az interjúk valósak, ha a posztban kissé poentírozva is vannak. Egy kis nyomozással könnyen megtalálja. Mi nem segíthetünk, mert Máltai Lovag nem óhajtaná, hogy a magánéletébe beleavatkozzon. Ezt ő sem tette a Magáéval.

   • TJ said

    Kedves Szerkesztőség,

    köszönöm a korrekt intézkedést. Én sem akarok Máltai Lovag magánéletében turkálni úgyhogy ezzel az ügyet lezártnak tekintem. Most hogy ezt sikerrel elintéztük, azt még elmondom, hogy több kérdést is kaptam a projektről annak hatására, hogy ML írása és,a kommentek pont ezen a blogon jelentek meg. Egyik sem arról szólt, hogy milyen vicces ez az egész, vagy hogy hogy sikerült ilyen remek munkát végeznem. Ezek közt volt pl. állásinterjú előtti informális kérdés is. Ezt azért mondom el, mert szeretném ha legközelebb jobban megfontolnák, hogy belevonnak-e olyanokat a tevékenységükbe akiknek semmi közük sem magukhoz, sem a célkitűzéseikhez. Ne tegyék.

   • károlis hallgató said

    A tanár ur kivételes képességeire nem a Károli tart igényt?
    Csodálkozom.

   • Máltai Lovag said

    A kérdést ezennel én is elintézettnek tekintem. TJ legutóbbi hozzászólása azt bizonyítja, hogy cikkem jó hatással volt a karrierjére, sikerült pozitív reklámot csinálnom neki. Azt írja, cikkem hatására kapott kérdéseket a projektről, és egyik sem a vicces oldalról szólt. Ezek szerint nem volt min felháborodnia vagy megsértődnie, mert végső soron az ismertségét és a sikere esélyeit növeltem. Ennek őszintén örülök. Én csak a Károlit utálom, nem TJ-t, akit nem is ismerek. Látatlanban egy kicsit merevnek és humorérzék nélkülinek tartom, de lehet, hogy az életben ennél lazább.

   • TJ said

    Tisztességtelen amit most írt, pontosan tudja hogy mit csinált és én mire utaltam. Ha elintézettnek tekinti akkor ne mosakodjon és vállalja a felelősséget.

   • károlis bugrisok said

    Senki nem mosakodik, nincs miért. Csak csodálkozunk egy kicsit a kommentjein, nem is értjük.
    Óriási tudományos eredményt ért el, közben jót nyaralt a bikinis csajokkal – ezt a képet Ön tette fel a KRE honlapjára – mit akar még?
    És nem véglegesítették még a Károlin?
    Ekkora hatalmas tudományos siker után?
    Ezt végleg nem értjük. Maga annyira illik közéjük.

   • Máltai Lovag said

    Sajnos tényleg nincs humorérzéke. Ha nem lesz állása, akkor ezért és nem a cikkem miatt. A mosakodás eszembe se jutott. Őszintén szólva köszönetet vártam ezért az ingyenreklámért. 🙂

  • keresztény egyetem vezető oktatója said

   Kedves Tóth János! Szeretnék én olyan üldözött lenni, mint Maga. Vezető oktatóként, nagy tudományos munkássággal a hátam mögött ma regisztráltam a munkaügyi hivatalban mint álláskereső. Az én koromban és a rámsütött politikai billoggal nulla az esélyem. Hát csak ennyit az üldöztetéséről. Nem kívánom, hogy tapasztalja meg, mi az igazi üldöztetés, de mivel fogalma sincs erről, hát ne is nagyon emlegesse magával kapcsolatban.

   • régi magyaros said

    Merhogy a Károli utánanyúl mindenkinek, akit kirúgott, megrágalmazott, betegségbe taszított.
    Szabó Andrásnak, Balla Péternek ez kedves passziója, ír egy körlevelet az ország minden olyan munkahelyére, ahol az illetőt elvileg foglalkoztathatnák, ebben a legocsmányabb módon megrágalmazzák: tudatlan, összeférhetetlen, a hallgatók unodoodnak tőle stb. aztán be se híják állásinterjúra.
    Magát legalább behívták.
    És: megkapta az állást???

 19. fucking bitch said

  Ennek a blognak komoly szórakoztató értéke van. Éppen az ilyen cikkek miatt. Nem kéne őket eltávolítani, és nem érdemes olyan sértődősnek lenni, kedves TJ!

  • Máltai Lovag said

   Nem a cikkemmel van baj, hanem a Janival. Kicsinyes és nincs humorérzéke. Ignotus is megsértődött kicsit, amikor Babits egyik kisregényében őt parodizálta, de belátta a művészet szabadságát. Lukács György pedig még ennél is nagyvonalúbb volt, amikor megtudta, hogy Thomas Mann a Varázshegyben Naphta ellenszenves figuráját róla mintázta. Azt mondta: “Örülök, hogy hozzájárulhattam egy remekmű sikeréhez”. Ha Janiban lenne könnyedség, felülemelkedni tudás, azt mondaná: “Örülök, hogy a blog egyik szórakoztató faktorává válhattam.” 🙂

 20. Szegedi Kolléga said

  Különösen cinikus Pál József válaszában, amikor arra hivatkozik, hogy a Mészáros-féle ügyben a rendőrség mindent rendben talált. Aha. Miután le volt zsírozva a korrupt zsebrevágott ügyészséggel. Ha a Károlinak Lajtár a védőszentje, ezek a gazemberek teljes immunitást élveznek. És persze a szegedi szövetségeseik is: Pál, Klukovits, Jakab.

 21. fideszes kommunikáció said

  John Cunningham brit professzor visszaadta magyar kitüntetését, mert Orbán országával semmiféle kapcsolatot nem akar.
  http://444.hu/2013/12/16/91763/

  • Jobbra a Jobbik said

   Persze hogy nem, mert a Fidesz és a Jobbik már szövetségre lépett, akkor is ha ezt nem deklarálják.

   • Fasiszta "egyetem" said

    Erre a legjobb példa a Károli. Rektora, Balla Péter a Hegedűs-család tagja, Lórika és Lórikáné sógora. Egy másik sógorféle, Mészáros Márton, Schmitt Pál után az ország leghíresebb PhD-csalója. Ezek a nácik mindent megengednek maguknak, mert büntetlenül megtehetik a Fidesz-keresztény kormány alatt. Méghogy a Jobbik nincs hatalmon?

   • Lajtár, a Károli védőszentje said

    Az egykori károlis főállású Lajtár István, Domokos Andrea doktrandusza – ma Polt Péter helyettese – azt jelenti, hogy a reformátusok teljes immunitásnak örvendenek. Ezért lehet nekik bármit művelni. Annyira biztosak önmagukban, hogy nemcsak lopnak, csalnak, okiratokat hamisítanak, hanem még a volt komcsi titkosszolgálatot is alkalmazzák az intézményben. Ezek kimehetnek a beosztottak lakására, titokban bekamerázhatják, bepoloskáztathatják. Következmény? Nulla. Még a Wistmanwoodot se sittelték le, mert Lajtár kiadta az utasítást, hogy húzzák az ügyet, amíg módosítják miattuk a BTK-t az előnyükre, azaz eltörlik belőle a magántitok sértést.

   • PolitikaiLogika said

    Lajtár kinevezése a legfőbb ügyész helyettesévé politikailag azt jelenti, hogy a Fidesz és a Jobbik együttműködik.

   • Fővárosi Főügyészség said

    A Fidesz és a Jobbik együttműködésére a legjobb bizonyíték az ügyészség működése. A károlis bűnügyek tucatját mind a nácikkal szövetkezett ügyészség kaszálta el. A Fővárosi és a Legfőbb. Csoda-e, ha Lajtár Polt Péter helyettese?

   • Róka fogta csuka said

    Az ügyészség és a Jobbik a róka fogta csuka, csuka fogta róka esete. Most már a Jakab Éva nevű rókát is fogja a csuka. 🙂 Én nem sajnálom, úgy kell neki!

 22. fideszes kommunikáció said

  A Jobbik és a Fidesz együttműködése többszörösen is dokumentált tény. A legvilágosabb a fasiszta Balla megtűrése rektorként a jobbikos Károli élén. És az, hogy Bölcskei a Károlin keresztül rabolja az állami pénzt.
  Azaz a közpénzt, mindannyiunk pénzét. Rabló püspök az egyház élén!

  • Lajtár, a Károli védőszentje said

   Na most már legalább értitek, hogy miért nem emeltek vádat Szabó András ellen, amikor pedig az ügyészség már megállapította az intellektuális okirathamisítást, mint befejezett bűncselekményt. Bézsenyi Balázst, az egyetlen tisztességes főügyészt levetették az ügyről, és kinevezték megbízott csoportvezetőnek Soltész Miklóst a Fővárosi Főügyészségre, hogy sikálja el az ügyet. Soltész sikált, súrolt, hazudozott, rágalmazott, iratokat visszatartott, meghamisította a nyomiratot – mindent megtett hogy Szabó Andrást kimossa a szarból. Elnyerte vele Lajtár dicséretét.

   • Wistmanwood said

    Mint ahogy a Wistmanwoodot se ültették még a vádlottak padjára, mert akkor Balla Péter rektort is melléjük kellene ültetni, mint felbujtót és felhasználót. De Lajtár ezt akadályozza. Inkább kiveszik a BTK-ból a magántitoksértést, csak el ne kelljen ítélni érte Hegedűs vejét, Lórika sógorát. Azt a Jobbik nem hagyja. Ezért is épült be a Jobbik Lajtár révén a Legfőbb Ügyészségre. Lajtárból a Jobbik csinált legfőbb ügyész helyettest.

 23. svabra said

  Mocskos gazemberek az aljas pap Balog miniszterrel együtt.
  Ő meg beültette Szabót a MAB-ba, akinek egyetlen védett doktorandusza sincsen!
  Hálából Szabó kilopta az archívumból a Hegedűs károlis lopásait bizonyító iratokat.

  • Régi kolléga said

   Hát… Szabó András már csak így szokott hálás lenni. Erről nekünk bőségesen vannak tapasztalataink. Szívességet teszünk neki, ő pedig hálából hátunkba döfi a kést…

   • egy másik régi kolléga said

    Ma is őrzöm azt a Ráday Könyvtárból Petrőczi által személyesen lopott könyvet, amit nekem adott azért, hogy a férje két buta szövegét idegen nyelvre fordítottam és intellektuálisan feljavítottam. Mert a hülye a történelmi materializmus kategóriát használta.
    Ez Szabó, a tudós!
    És ez Petrőczi, a Ráday Könyvtár szarkája!

 24. Megbecsült nyugger said

  Ma este a Zeneakadémián ádventi koncert volt, de még ezt is sikerült politikai kampánnyá változtatni. A kicsit nyálas képű Mesterházy Gyula felvezetője után Fónagy János dícsérte a Fidesz-kormány politikáját, eredményeit, és biztosította a többségükben nyugggerekből álló közönséget a kormány megbecsüléséről. Ezt gyér taps és sűrű fejcsóválás kísérte. A közhelyes szöveg egyetlen pozitívuma hogy aránylag rövid volt és utána már jöhetett a zene.

  • Fónagy fan said

   Becsületére legyen mondva hogy nemcsak a korány üzenetét tolmácsolta, hanem feleségestül végig is ülte a koncertet. Amúgy még mindig az egyik legjobb arc a sok tahó között. Nézzétek meg ezeket a honatyákat! Talán ezektől tanuljanak “keresztény” kommunikációt a gyerekeink? Fónagy legalább udvarias volt a tucatnyi fideszes és pláne keresztény bunkóval szemben, akik egy normális kérdésre még egy mút se voltak képesek mondani csak bámultak, mint a birkák, vagy játszották a süketet pl. Kósa, Obreczán, Nagy Kálmán, Ács Péter, Rubovszky stb:

  • mesüge said

   Fónagy a Fidesz egyik díszzsidaja. Tompika szavatossága rég lejárt, tök kínos, ahogy ötven felé ugróiskolával fenyegeti az ügyészséget.

   • Zores said

    De amit Tomika mondott, abban most kivételesen igaza volt. Az ügyészség a nácikat bűnpártolja. Lásd a Mészáros-Balla-Hegedűs családnak a falazás csalásban, okirathamisításban.

  • Bloggerkaresz said

   Nagyon örvendetes, hogy már a nyugdíjasok is részt vesznek a fórumon. És az még inkább, hogy kritikusan viszonyulnak a demagóg prooagandához. Szeretettel várjuk a nyugdíjasok hozzászólásait is!

 25. mesüge said

  Tompika (így, p-vel emlegetik!) még egy jó ügyet is képes elrontani.
  A kurucinfó vérnáci persze, mint ahogy Hegedűsék és Balla, Mészáros, Szabó András meg a többi mocskos gazember a Károlin

 26. tilos az á said

  Ömlik a pénz a csókosoknak!
  Hajrá, atlatszo.hu!!!
  http://atlatszo.blog.hu/2013/12/18/26_5_millio_forint_kovacs_akosnak_az_mtva-tol

 27. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Ludvig naponta dicsekszik a gusztustalan blogján.
  Most éppen ennek örülnek az anorexiások és bulimiások.
  Ha ránéznek a fűzfapoetessza hájas tokás eszelős tekintetű képére, foghíjain süvölt ki a bűzös levegő és a nyálcseppek, rögtöni a hatás, még a vécéig se bírják.
  Ludvig a LEGBIZTOSABB HÁNYTATÓSZER.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2013/12/sokunk-karacsonya-2013.html

 28. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó is telefirkálta a szarszínű blogját, szó kevés an – rájött, h nem képes írni, vagy elhitte nekünk?
  Fölnyomta azt a förtelmet, amit a minden színvonalon aluli Selye adott ki h kasírozza a tudományos munkát.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/12/szepessegtol-biharig.html

 29. adventi boszorkány said

  Minden rosszat kívánunk a károlis gonosztevőknek!
  Sújtson rájuk le a Teremtő mocskos tetteikért!
  Szabónak most szólunk, hogy újabb feljelentés ment ellene a rendőrségre.
  Bizonyítékok vannak a drogüzleteire, az egyik junky ellene vallott.
  Petrőczinek csak azt kívánjuk érje meg amikor Ribike unokája olyan ordas luvnya lesz, mint ő volt fiatal korában, mikor ő volt a szegedi nemibeteggondozó leggyakoribb ügyfele.
  Isten nem ver bottal!
  Mindenért megfizettek mocskos gazemberek!

 30. régi kolléga said

  Az atlatszo.hu kiderítette mely képviselőknek nincs nyelvvizsgája.
  http://atlatszo.blog.hu/2013/12/19/csak_99_kepviselo_valaszolt_a_nyelvvizsgajat_firtato_kerdesunkre
  Itt olvasom, h Karácsony Gergelynek nincs nyelvvizsgája!!!
  Akkor hogyan kaphatott a Károlin magyar-történelem szakos diplomát 1999-ben?????
  A törvény ellenére????

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: