Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The “holy” snitcher (Bölcskei, a bátor besúgó)

Posted by jhnnsclvn - január 8, 2014

bolcskeihatoskartonnagy

Szerző: Bátori Gusztáv

A Magyar Református Egyház vezetőjének besúgó múltja nem mende-monda és nem rágalom, hanem tény. Bölcskei úgy intézte saját átvilágítását, hogy megvesztegette tartótisztjét, Szabó Béla rendőralezredest, hazudja azt róla, hogy nem jelentett. Ezzel az egyetlen, elfogulatlannak nem nevezhető tanúval “tisztázta” magát a debreceni kálvinista pápa az átvilágító bizottság előtt. Mondhatni, besúgó és tartótisztje kölcsönösen alibiztek egymásnak – közös érdekből.

Bölcskei Gusztávot 1986-ban szervezte be a Hajdú-Bihar megyei politikai rendőrség, a III/III alezredese, Szabó Béla hazafias (!) alapon – tehát önként és dalolva. Három évig jelentett „Bátori” fedőnéven titkos megbízottként, belső elhárító feladatokat hajtott végre a református egyház területén. A rendszerváltás hajnalán, 1989. július 4-én irattározták anyagát, mert nem járt el rendszeresen a kapcsolattartó tisztjével szervezett besúgó találkozókra.
Mindeddig nem volt bátorsága, hogy bevallja múltját, s bocsánatot kérjen azoktól a “testvéreitől”, akiket elárult. Máig tagad, hazudik. Sőt, nem átallotta beperelni a Református Élet szerkesztőit, és megítéltetni magának a Gödöllői Bírósággal (ahol Mészáros MarciPista rokonai az ügyészek) 1 millió forintos kártérítést rágalmazás okán, holott csak az igazság jelent meg róla a lapban: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/12/27/the-sentence-of-1-000-000-forint-worth-az-egymillio-forintos-mondat/
Noha a jelentései neki is, mint oly sok más, ma fontos funkciót betöltő közszereplőnek, “eltűntek”, ez a három éven át tartó foglalkoztatás önmagában bizonyíték az állambiztonsággal való együttműködésre. Három évig ugyanis senkit sem tartanak, ha nem jelent; az olyanokat egy-két hónap után kizárták.Továbbá a jelentés lehetett szóbeli is, amit magnóra vettek, vagy éppen a kapcsolattartó tiszt legépeltette, és utólag aláíratták az ügynökkel.
Püspökünk tehát éveken át szorgalmasan eljárt a titkos találkozókra (ahol nyilván nem csupán kártyázással és ivászattal múlatták az időt), 1989 nyarán pedig, amikor már látta a változás jeleit, azzal a sablonos módszerrel igyekezett szabadulni a kapcsolatától, hogy nem bukkant fel rendszeresen a “randevúkon”. Kizáratta magát, tehát egy darabig bejött neki a sunyi taktika… De már rég tudja róla mindenki, hogy a komcsi rendszer kollaboránsa volt, a rábízott nyáj árulója.

143 hozzászólás to “The “holy” snitcher (Bölcskei, a bátor besúgó)”

 1. butcher said

  Tehát Mészáros mindent tud a rokonaitól Butykos beszerezéséről. Azért énekelte kétpofára a besúgó dalt a hallgatóknak.

  • kálomista hazugságok said

   Ennél többet is tett Mészáros. A Bölcskei beszervezésére vonatkozó iratokat – ezt például – röplapszerűen terjesztette a hallgatói között Reiczkyben.

   • Forogjatok, lebuktatok said

    Mészáros a Hegedűs-család tagjaként a hallgatók és a kollégák előtt eleinte buzgón lebesúgózta Bölcskeit , aki próbált fellépni Lóri sógor ellen. A besúgó-dalt nemcsak betanította a csoportjainak, hanem mindenhova fletette a netre. Majd fordult a kocka, Bölcskei lepaktált a Hegedűs-vő Ballával. Ezek után Balla sógora Mészáros segített neki megnyerni a pert Gödöllőn, ami az ügynöki múltjáról folyt. Most Bölcskei és Lóri megint harcban állnak, megint jön a besúgózás. Ezúttal különösen durva formában.

 2. dunántúli teológus said

  Bölcskei spicli, alkoholista és tolvaj. Ide züllött a református egyház a vezetése alatt.
  De akik a helyébe pályáznak, különbek-e?
  Itt van Köntös, aki minden nap felrak a blogjára egy baromságot.
  Most éppen egy paptól, aki többet forgatja Rejtőt, mint a Bibliát.
  Oldalakat tud idézni Piszkos Fredről és Fülig Jimmyről, a helyesírása pedig, akárcsak a Török Szultáné..
  A Bibliából nyilván kevesebbet.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-01-08/magyar-kr%C3%B3nika-el%C5%91zetes
  Ide züllöttünk.

 3. őrült nők ketrece said

  Naracsics is megmondta, hogy fel kell tárni a komcsik bűneit!!!
  Butykosét is!!!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/350079_navracsics_mindenkinek_meg_kell_ismernie_a_buneit

 4. réti pipitér said

  Egy tisztességes pap, akit megfojt a fideszhatalom!!!
  http://torokmonika.blog.hu/2013/10/01/mivel_tartozunk_ivanyi_gabornak

 5. soli deo gloria said

  Jobb lenne, ha nem támadnánk meg az evangélikusokat meg a kitűnő Fabiny Tamást.
  Ők bevallották a múltjukat, nyilvánosságra hozzák Káldy püspök ügynökjelentéseit.
  A Reposzton meg alpári ócsárlást kap ezért.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2013-12-21/p%C3%BCsp%C3%B6k-ember
  Mert ugye a reformátusok mind tiszták? Főleg a püspökök, igaz???

 6. Szerény véleményem szerint érdemes figyelmet szentelni a tartótisztek magatartására! Ők pontosan tudták és a még létezők ma is tudják, hogy milyen indítékok vezették a hatókörükbe került egyháziakat, amikor vállalták, vagy ők maguk kérték az együttműködést?! Nem elfelejtendő, hogy a volt tartótisztek egyenruhások- és a diktatúrával eszmeileg elkötelezettek voltak. Ők a mai napig sem bánják azt amit tettek, mert legyőzhetetlenül téves meggyőződésből tették azt, amit tettek.
  Az egyháziak viszont szinte mindannyian meggyalázták egyenruhájukat, a szószéken vallott elveiket, visszaéltek híveik és kollégáik bizalmával önző érvényesülési érdekektől vezérelve és ami felháborító, egyesek ma azokra a tartótisztekre próbálják hárítani a felelősséget minősíthetetlen érdek vezette választásaikért, akik annak idején “megértőkként” “segítették” az elvtelen mocskokat haszonelvű céljaik megvalósításához sőt, hallgatnak mind a mai napig becsülettel a valóságról, amíg egyes egyháziak őket sározzák.
  Nem lesz társadalmi megnyugvás és béke, amíg fény nem derül az igazságra minden egyes esetben, amire jogosan tart igény a megvezetett magyar társadalom, amit Antall is hülyének nézett, a rózsadombi paktum elhallgatásával, ami egyike volt a legnagyobb bűnöknek, és rendszerváltásnak csúfolt békés bársonyszékcserének, aminek az árát nemzedékek fogják még fizetni.
  Dr. Eördögh István

  • Historiker said

   Teljesen egyetértek dr. Eördög Istvánnal. A tartótisztek a maguk módján következetesek, sőt, a saját szempontjukból tisztességesek voltak. Hittek a téveszméikben, legjobb lelkiismeretük szerint küzdöttek azért, amit helyesnek tartottak. Nem így az egyháziak. Ők karrierizmusból cselekedtek. Júdásként eladták felebarátaikat, gyülekezeteik tagjait, sőt, egyesek saját családtagjaikat is. Az egyházi besúgók a legundorítóbb fajtához tartoztak.

 7. fatal deceit said

  Bölcskei aljasságból lett spicli. Kocsis Elemér tiszántúli püspök szervezte be. De érdemes megnézni a dátumot: 1986-ban már nagyon hülyének kellett ahhoz lenni, hogy valaki ne lássa a rendszer közeli végét.
  Bölcskei ilyen ostoba volt. A spicliségét Hegedűs püspök a Kálvin téri szószékről hirdette, a Kurucinfó hetente megírja.
  Az egyház pénzéből B. lefizette a tartótisztet, aki hamisan tanúskodott a bíróság előtt.

  • Hegedűs a háztetőn said

   A spicliséget bizonyító dokumentumok is a Hegedűs-család birtokában voltak. Hegedűs püspök annakidején nem engedte be a Történelmi Tényfeltáró Bizottságot a Zsinati Levéltárba. Nyilván neki is volt takargatnivalója. Tény, hogy őt Recskre száműzték, de az is, hogy onnan valamikor fölkerült, majd egy idő múlva püspök lett – még az átkosban. Ennek ára volt. Mint a Zsinati levéltár őrzőjének módjában állt a saját magára terhelő iratokat eltávolítani, az ellenfeleire vonatkozókat megőrizni. Bölcskei hatos kartonját a Hegedűs-Balla-Mészáros család jól megőrizte, zsarolta vele Bölcskeit, és alkalmanként szellőztette.

   • enyed said

    Hegedűs Lóránt Recsken soha sem volt, és 1991-től volt csak püspök.

    (Pápai Szabó György: http://drhegeduslorant.wplanet.hu/?page_id=5)

   • dunántúli igazmondó said

    Igen, szerintem sem, felfoghatatlan, honnan jött ez a hamis infó.

   • Hegedűs a háztetőn said

    Bocsi összekevertem Hidassal. Mucsa-Mucsa – egyre megy. De az tény, hogy a tényfeltáró bizottságot nem engedte be a zsinati levéltárba, ahhoz neki és családjának volt hozzáférése. Bölcskeit a hatos kartonjával sakkban tartotta. Ezért nem mert Bölcsei istenigazából soha fellépni a Lórika ellen.

   • dunántúli igazmondó said

    Így van. Dr. Hegedűs ugyan mindig mártírt csinált magából, hogy rövid volt az ágy Hidason és hancúroztak az egerek a lába körül (mér nem irtotta őket, nem világos), de nem követ tört fegyveres őrök társaságában, hanem a templomban locsogott amit annyira szeretett.

   • Elemi Logika said

    Ha nem lett volna róla is anyag a titkosszolgálati dossziéban, nem állt volna ellen, nem mondta volna a levéltár küszöbén, hogy csak a testén keresztül.

   • tilos az á said

    Ez tény. Hegedüs püspök nem engedte be Kubinyit a levéltárba.
    Más kérdés, h most Kubinyiról állítják sokan, h ő is spicli volt. Nem él már, nem tud védekezni.
    A református zsinati levéltárban azóta nagyobb iratmegsemmisítés zajlott, mint a Lendvay u. 1-ben (Egyházügyi Hivatal akkor még) Káldy püspök halála után. Pedig ott annyi iratot égettek, h majdnem felrobbant a műemlék kandalló.

 8. régi kolléga said

  Csodálom h a Károlin ezeket még nem tanítják. Pedig Bakay nagy barátja a Hegedűs családnak. Az öreg püspök búcsúztatóján is mondott sok marhaságot.
  http://atlatszooktatas.blog.hu/2014/01/09/szakralis_nyelveszet_es_mitikus_tortenelem_melymagyarkodo_altudomany_a_felnottkepzesben

 9. Zsinati illetékes said

  A Zsinat kábé 2 évvel ezelőtt hangsúlyosan foglalkozott a spiclimúlttal. Megígérte, hogy kikéri a múltfelárashoz szükséges adatokat a Magyarországi Református Egyház. Errõl is határoztak a balatonszárszói zsinaton.

  A zsinat felkérte az elnökséget, hogy levélben forduljon a titkosszolgálatokat felügyelõ tárcanélküli miniszterhez, valamint az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának Igazgatójához, a Magyar Országos Levéltárhoz, és a Politikatörténeti és Szakszervezeti Levéltárhoz, továbbá a Magyarországi Református Egyház négy egyházkerületi és a Zsinati Levéltárhoz, annak érdekében, hogy a református egyház megkaphassa a hozzá kapcsolódó iratok másolatát kutatás céljából.
  A zsinat a múltfeltárás munkáját a Tényfeltáró Történész Bizottság felállításával kívánta megkezdeni. Felkérte a Jogi és Egyházalkotmányi Bizottságot, valamint a Tanulmányi, Teológiai Bizottságot, hogy az Elnökségi Tanáccsal egyeztetve tegyenek javaslatot a zsinat következõ ülésére a Tényfeltáró Történész Bizottság mûködésének rendjérõl.
  A zsinat, az Elnökségi Tanács javaslatára, a következõ ülésén kívánta megválasztani a Tényfeltáró Történész Bizottság tagjait.
  A zsinat felkérte mindazokat, akiknek birtokában van bármilyen bizonyító anyag, hogy azt 2012. június 30-ig nyújtsák be a Tényfeltáró Történész Bizottságnak.

  http://regi.fusz.hu/vakbarat/olvas.php?id=9620

  Aztán a valódi tényfeltárásból nem lett semmi. Csodálkozik valaki ezen?

  • kálomista hazugságok said

   Nem lehet megnyitni. De a lényeg világos, a bűnös Bölcskei titkolta a bűnét, a Hegedűs családdal keresztbe zsarolták egymást.
   Hegedűsék azt mondták: ha leveszed a palástot Lórikáról, napvilágra hozzuk az iratokat.
   Ezért kussolt Bölcskei és ezért úszta meg Lórika a korábbi zsidózásait.

   • Zsinati illetékes said

    Ez pontosan így volt. Az irat mindig is a Hegedűs-Balla-Mészáros család birtokában volt. Egy darabig csöndben zsarolták vele Bölcskeit. De amikor Lórika bírósági tárgyalásaira sor került, elkezdték kiszivárogtatni, terjeszteni.

   • Kommédiás Csabi said

    A terjesztésben a Hegedűs-Balla-Mészáros család egyik legaktívabb tagja a PhD csaló MarciPista volt. Az egyetemre beszivárogva kiszivárogtatta a doksit. Dúdolgatta az óráin a Besúgó dalt és osztogatta a karton másolatát mint valami röpiratot. Kedvenc hallgatói tovább osztogatták. Akkor még nem volt fészbuk úgyhogy papiron terjesztették.

   • Curious said

    Nem lehet hogy Kodácsyhoz is eljutott egy pld ezekből a “röpiratokból”? Különös egybeesés, hogy pont most kerül a publikálásra, amikor KT-t kirúgták…

   • 6-os karton said

    Ez teljesen kizárt. Nem Tamás módszere. Nem is bosszúálló. Szerintem valamelyik Szabó küldhette be a blogra: vagy az István, vagy az András.

   • Forogjatok, lebuktatok said

    Mészáros MarciPista lehetett. A Hegedűs-család földbe döngöli Bölcskeit, mert szerintük megint bántani akarja Lórikát. Lórika sógora, a PhD-csaló Mészáros MarciPista felnyomta a blogra a besúgó kartont. Ő aki a “Forogjatok, lebuktatok / Besúgók és provokátorok” kezdetű dalát betanította minden tanítványának, és mellékelte hozzá a karton másolatát.

  • dumb and dumber said

   Bölcskei ma a fészbúk igazi sztárja!
   Óriási megosztások, mindenki erről beszél.
   Bölcskei, akinek májusban adott 10 milliárdot OV, ilyen erkölcsi példát mutat a magyaroknak.

 10. jhnnsclvn said

  Reblogged this on Ravasz László Baráti Kör.

 11. historiker said

  Szennyes mocskos fideszpribékek!
  Bogárdi Szabó is ír ebbe a szennylapba
  Nem szégyelli magát???
  http://nol.hu/belfold/magyar_kronika_0109?ref=sso

 12. El a kezeket Lórikától! said

  Sztem másról van szó. A Hegedűs-Balla-Mészáros család üzent Bölcskeinek: állítsa le a fegyelmit Lórika ellen, mert beégetik a nyilvánosság előtt. És megmutatták hogy be tudják

 13. Magyar krónika said

  Besúgó volt Bölcskei püspök. Megírom!

 14. Mediátor said

  Guszti, mostanában rossz a sajtód. Lépned kéne valamit. Azt ajánlom tárgyalj a bloggerekkel.

  1. Ajánld fel Szabó András levágott fejét ezüsttálcán, hogy levegyék a hatos kartont a netről.
  2. Ha azt akarod, hogya 115 millás sikkasztásod dokumentumai is lekerüljenek a blogról, még egy ezürttálcára szükséged lesz – Balla Péter levágott fejével.
  3. De ne habozz sokat, mert emelhetik a tétet – egy harmadik ezüsttálca Tarr Zoltán levágott fejével.
  4. negyediken pedig már tudod kinek a fejét szeretnék látni? Le sem akarom írni.

  Minél gyorsabban cselexel annál olcsóbban megúszod.

  • Kőpataki Józsi said

   Csomós, Köntös, Bellai? 🙂

   • Mediátor said

    Azt már ti követeljétek mellékbüntetésként. A károlisok részéről az 1-2-(3) a minimumfeltétel. 🙂

  • Bloggercsapat said

   Mediátornak lényegében igaza van, ezek a fő követeléseink. A levágott fejet nem kell szó szerint érteni, persze. A feltételünk, hogy Szabó Andrást és Balla Pétert a bűncselekményeikért jogerősen elítéljék. Egy sima kirúgás nem elég. Ezeknek rács mögött a helyük. Tudjuk, hogy Tarrnak és Bölcskeinek is, persze, de ha nem kényszerítenek rá, odáig nem feltétlenül megyünk el magunktól. De ha a másik kettő nem kerül börtönbe, akkor igen.

  • red rat said

   Szabó sógora, Bogárdi püspök megint osztja az észt a Reposzton egy kommentben.
   http://reposzt.hu/comment/5149#comment-5149
   Köntös hajbókolva köszönhet neki.
   Jegyezzük meg Bogárdi püspök szavait: “Isten malmai nem a chips-sütőknek őrölnek”
   Igaz, de nem is a spicliknek és azok fiainak.

 15. jövőkép nélkül said

  Mostanában többen nyilatkoztak a blogról:
  1. Bölcskei: hogy “jogi úton fog eljárni a neves és névtelen cikkírók ellen”
  2. Bogárdi Szabó: ne válaszoljon senki csak nicknévvel jelentkezőknek.
  3. Szabó András: álljanak ki a blogok által megrágalmazottak mellett (máhogy mellette meg bűntársai mellett)
  Egy nem jut eszükbe: ha nem bűnöztek volna, nem lenne blog, nem lennének iratok, dokuk és ezeket elemző posztok.
  Ha tisztességesek lennének, nem kéne félniük.
  De ez az opció még elméletileg se jut az eszükbe.

  • lelkipásztor said

   Megátalkodtak a bűnben, testvérem, azért nem jut eszükbe.

  • Válasz Szabó Bandinak said

   Bandi, valahogy nem működik a recepted.
   1. A blogot tömegek olvassák
   2. nemcsak olvassák, hanem megosztják
   3. senkinek sincs kedve kiállni melletted

   • umbulda said

    A blogot leginkább azok olvassák akik írják és kommentelik. A “látogatószámok” robotokkal, proxyzókkal, folyamatosan cserélődő dinamikus IP címekkel együtt értendőek. Az itt megnyilvánulók politikai elköteleződése is nagyon világosan és egységesen szélbal.

    A blogot rendszeresen megosztók vagy direkt a blog megosztására kampányjelleggel létrehozott profilok, vagy szintén 90%ban szélbalos hangvételű híreket, bejegyzéseket posztoló szimpatizánsok.

   • dunántúli teológus said

    Szerintünk Szabó András juttatta el a kartont a bloghoz Gáborjáni Szabó Botond barátja segítségével.
    Debrecenben is rühellik már a spicli, alkoholista tolvaj püspököt.

   • Curious said

    Umbulda, ezt milyen statisztika alapján állapítottad meg? Te is egy szélsőbalos olvasó és kommentelő vagy?

   • Statisztika Jhnnsclvn said

    Umbukda = Szabó András, ő ezzel kábítja magát. De hogy az igazságot tudja a blog olvasottságáról, azt elárulja kétségbeesett segélykiáltása a reposzton.
    Amúgy csak a fb-ról bejövő kattintások száma naponta 300-800 között váltakozik, “két őrült nő”, ahogyEszterkének definiálta a blog szerzőit, azért ennyi álprofilt nemigen hozhatott össze 🙂
    A blogot határon innen és túl naponta 500-1500 ember olvassa.

   • ElemiLogika said

    Ezek szerint nemcsak rengetegen olvassák, hanem rengetegen is írják 🙂

   • ghost writer said

    Szélbal? Ugyan már, a Jobbiktól, a Károlitól, a mocskos fasisztáktól minden tisztességes ember balra áll!
    Máhogy ne érezze a bűzüket, azér is.

   • goedel macskája said

    Kutya se olvassa, ezt gondolod, Umbulda?
    Még mindig a legnagyobb titok Bölcskei besúgói múltja, százmilliós rablása, Szabó András okirathamisítása.
    Akkor minek izgulsz, úgyis azok olvassák, akik írják.
    Hétpecsétes titok minden, ami itt megjelenik.

   • őrült nők ketrece said

    Az a baj hogy annyira szerelmesek vagyunk a szabóba hogy nem bírunk magunkkal és mindenféle iratokat varázsolunk elő a minisztériumok irattárából.
    Bandi, megsebeztél bennünket azzal h annyira udvaroltál az Eszternek?
    Tudod egyáltalán kivel leveleztél, te pitypangagyú?

   • őrült nők ketrece said

    Bandi csakhogy halljuk a hangod!
    Te vagy az Umbulda, Bandi, így üzensz nekünk, szerelmünk!!!
    Az az összetéveszthetetlen pengeéles logikád, kristálytiszta stílusod, merész metaforáid!!!
    Írj még, írj százat, ezeret!!!!

   • Editor Jhnnsclvn blog said

    Umbulda, pont fordítva van, mint ahogy gondolod, vagy nem gondolod, csak megtévesztés céljából állítod. A blog felhasználóinak ütéseit egyáltalán nem számítja a wordpress statisztika. Vannak itt adminisztrátorok, szerkesztők, szerzők, akik a saját jelszavukkal lépnek be. Az ő klikkelésük nem jelenik meg a statisztikában. A webrobotokat is kiszűri a rendszer, amely csak valós látogatásokat rögzít. Sőt, a wordpress statisztika a “views” éd visitors kategóriáit is szétválasztja. Ne áltasd magad, a számok, amiket naponta látsz, a közreműködők nélküli nettó látogatásokat jelölik.

   • szabó fan klub said

    Bandi egyem azt a csókos szád annyian kiváncsiak a te ingerkedésedre bizonyos Eszter nevű nakivelis? hogy már kora hajnalban ide klikkelnek.
    Szégyened, Szabó, te kormánytartalék és ösztöndíjrabló okirathamisító bugris gazember BEJÁRJA A FÉSZBUKOT!!!
    Akarsz még csajozni a fészbúkon ta barom???

   • Judeobolsevik said

    Egységesen szélbal? A kurucinfón nincs annyi náci kommentelő, mint itt.

 16. Magyar krónika said

  Bölcskei százmilliókat sikkasztott. Megírom!

  • lelkipásztor said

   Már megírtátok. Most már tudomásul kéne vennie a lebukottnak.

   • Józsi bácsi said

    Nem veszi. Montuk neki hogy püspök úr az van a kompjúteren hogy beszerveszték a komonisták. Mire ő megkérdi töllünk hogy most a szemeteknek hisztek vagy nekem. Hát erre mit mongyunk? csak aszt lehet ugyi hogy nekijje.

 17. Kósa akadémikus said

  Kósa akadémikus egyszer megpróbálta a református spiclimúltat feltárni. Nem sikerült neki, a Tarr meg a Dusicza leszármazott nem engedte, meg hát persze a személyében is érintett főpásztor, Bátori/Butykos.

  • Bibliaolvasó said

   Minden sötét titok kiderül egyszer – olvasható a Bibliában. Épp Bölcskei ne ismerné? Vagy abban reménykedett, hogy az ő besúgómúltja kivétel lesz?

 18. we are your destiny said

  Túlbecsülöd Butykost. Már tök elfelejtette a Bibliát., azért idézget Mauglitól meg Pocahontastól a szószéken!

 19. nagykőrösi bohócok said

  Óriási egy hely a Károli! Pár napja voltam egy stand up esten. Az egyik fickó előadta, hogy őtőle a Dr. Nagy István dékán meg rektor meg miegyéb ilyesmiket kérdezett vizsgán: Hányszor áll Jézus féllábon a Bibliában?
  Helyes válasz: legalább négyszer: szamárra fel, szamárról le, csónakba be, csónakból ki.
  Hát nem a legmagasabb rendű a református felsőoktatás és annak fellegvára, a Károli????

 20. Éljen a Jhnnsclvn blog! said

  Gratulálok a bloggereknek tényfeltáró munkájukhoz, és az új magyar Szózat egy részletével kívánom őket megerősíteni a korrupció elleni harcukban:

  Ez frontvonal, ez harcmező,
  S még így is otthonod,
  Rád simul minden rég bejárt
  Tered, kamaszkorod.

  Taposhatnak röhögve mind
  Az összes elveden,
  De szétolvadnak a szavak
  Az anyanyelveden.

  Ne hidd, hogy semmi eszközöd,
  Fegyver vagy te magad,
  Mind különleges ügynök az,
  Ki mégis itt marad.

  Maradj tövisnek, bőr alatt,
  Ha bírod még, magyar,
  Légy viszkető seb, mit a kéz
  Álmában is vakar.

  Maradjatok viszkető sebek Bölcskei, Balla, Szabó András, a Kulcsár-Szabó pereputty és bandájuk tagjainak bőre alatt! Van fegyveretek: az interneten terjesztett szó. Csak így tovább! Soha ne adjátok fel!

 21. Bloggerjogász said

  A szigorúan titkos minősítés a 2003. évi III. tv alapján feloldva, ez kézzel rá van írva a másolatra, fent középtájon. A tv. a net jogtárban itt található:
  http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300003.TV

 22. Clearwater said

  Hogy a Szabó Béla alezredessel való kapcsolat tény, azt Bölcskei sem tagadta az átvilágításkor. Ő azzal védekezett, hogy nem jelentgetett, a tartótisztjével mindössze iszogattak és kártyáztak. Vagyis a besúgás a beszervezettség ellenére nem valósult meg!

  • Mese habbal said

   Aha. És az iszogatással és kártyázással beérte az állambiztonsági szolgálat. Azért tartogatták 3 éven át… Ki hiszi ezt el neked Guszti?

 23. nagykőrösi bohócok said

  Senki. Ezért a legnagyobb bohóc az egyházban Butykos/Bátori/Bölcskei. A zsinat pedig, aki ezt elhiszi (???) neki, idióta bohócok szövetsége.

 24. svabra said

  Azért ne felejtsük el a fűzfapoetesszát, meg férjét a milliárdokat rabló okirathamisító Szabó Andrást, na meg a nagy nevettetőt, a Wistmanwooddal dolgoztató Balla Pétert.

 25. red rat said

  A Reposzt ízléstelenül uszít a baloldal ellen.
  Miből gondolják, hogy minden református “jobboldali”???
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-01-11/adj-es%C3%A9lyt-az-ellenz%C3%A9knek-magyar-kr%C3%B3nika-20
  Na meg pléne fideszhívő, Kövér, Orbán, Balog valagába bújó agyatlan idióta???

 26. dumb and dumber said

  Bogárdi elment Skóciába a testvérek pénzén és most jól lebarmolja őket, hogy agresszív szekularizáció zajlik náluk.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/5208/
  Nálunk meg a baloldal antiklerikális propagandája nem tetszik neki.
  Hát persze aki Orbánnak kampányol meg a fidesznek, az bezzeg Isten embere, így gondolod, Bogárdi??
  Erkölcstelen, hiteltelen senkik agytok püspököstül? igaz, Butykos, te alkoholista spicli:?

 27. Téglási said

  Vajon Gusztink föl mer-e menni holnap a szószékre és spicli szájából hirdetni meri-e az igét? Szeretnék ennek a hamis prófétának a szemébe nézni.

 28. 115 milla said

  Hát ha a 115 milla lenyulása után fölmert menni akor mosse szédüll le 🙂

  • dumb and dumber said

   Nemcsak fölment és prédikált (?), hanem még nyilvánosan kérte, hogy a közpénzből egészítsék ki a lakossági 1 százalékokat.
   Mert az emberek nem bízzák rájuk a pénzüket , miért is tennék? de őneki KELL A PÉNZ.
   ilyen erkölcstelen idióta ő.

 29. Wistmanwood said

  A 6-os kartont a Hegedűs-család megbízásából a Wistmanwood szerezte meg. A Wistmanwood egyik tulajdonosa közismerten Földi László, az egykori NBH III/I-es operatív igazgatója, akinek gyerekjáték megszerezni a 6-os kartonok személyi anyagát. Az objektumdossziét (a jelentésekkel) pedig lehetetlen megszerezni, mert azok zömmel már nem léteznek, jó részüket megsemmisítették.

  • Orlando said

   De azt nem mondta nekik senki h engedéj nélkül nyomják fel a nettre pláne erre a mocsokblogra. Ha Hegedüs lelkészt nem álitják biroság elé lehet nem is használtuk volna.

 30. law and order said

  Érdemes elolvasni, O rendszere illegitim, és ez a mocsok egyház ezt szolgálja.
  http://nepszava.com/2014/01/velemeny/bartus-laszlo-a-legitimacio-kerdese.html

 31. tudományos kutató said

  Köntös a Reposzton bátran belecsap a lecsóba, megvédi a kormány német megszállási emlékművét.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-01-11/elbesz%C3%A9l%C3%A9sek-k%C3%BCzdelme
  Azt mondja, még a Mandiner sem helyesli, pedig…,
  Ezzel Köntös a neonácikkal rokonszenvező Mandinertől is jobbra határozza meg magát.
  És miután elhelyez néhány tessék-lássék: “nekünk se tetszik minden, amit a kormány csinál”, aztán nekiáll dicsőíteni az emlékművet, ami a “balliberális narratívával” szemben kialakít egy keresztény-nemzetit (???). Amiben Horthy és a magyarok ártatlanok a magyar zsidók meggyilkolásában.
  Gratulálunk, a Reposzt egyre közelebb kerül a kurucinfóhoz.

 32. zsófi hóhérleányka said

  Ez remek!
  http://www.pupublogja.hu/2014/01/fohasz.html
  Ezt kéne megszívlelni a fideszes szolgalelkű papoknak és püspököknek

 33. egy másik régi kolléga said

  Éljen az atlatszo.hu!!!
  http://atlatszo.hu/2014/01/12/oroszi-babett-es-marias-leonard-soma-dijat-kaptak/
  Gratulálunk!

 34. dunántúli teológus said

  Köntös püspökhelyettes úr azt írja magáról, hogy nem jobbikos és nem miépes.
  Hátaz ilyen írásai után ezt tényleg külön bizonygatnia kell. És tökéletesen hiteltelen.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-01-11/elbesz%C3%A9l%C3%A9sek-k%C3%BCzdelme

 35. Bloggerjogász said

  A Református Élet szerkesztőinek, akit pervesztessé nyilvánítottak a Bölcskei Gusztáv által indított perben, noha az igazat írták meg, és levéltári adatokkal alá is tudták támasztani, perújrafelvételt javasolok. Nyomtassák ki a 6-os kartont, és kérjék a bíróságot, hogy szerezze be az eredetit a levéltárból. A tárgyalás időpontját pedig hirdessék meg a facebookon, ezen a bklogon és az összes lehetséges fórumon, újságokban, rádióban, ahol csak lehet. Ha nagyszámú közönség lesz, a bíró nem teheti meg, hogy mellőzze a bizonyítékot. Csak a nyilvánosságnak van ereje, nem a törvényeknek.

  • Soror Immaculata said

   Nincs jelentés a kartonban, tehát nem bizonyítható, hogy jelentett. A tartótiszt pedig azt vallotta, hogy csak piáltak és kártyáztak mint két jó haver.

  • Nyírfás Laci said

   Fel kell kérni egy volt NBH-st szakértőnek, vagy beidéztetni tanúként párat. Mindenki, aki valaha az Információs Hivatalban dolgozott, bármilyen munkakörben, akár titkárnőként vagy technikusként, tudja, hogy nem lehetnek a kartonban jelentések. A személyi dossziékat és az objektum-dossziékat külön őrizték, épp azért, hogy ne lehessen könnyen összekötni őket. Ez csak egy bonyolult kódrendszerrel volt lehetséges. Az objektum dossziék nagy részét elégették.

 36. Besúgó said

  Ha ez igaz, akkor ez a Guszti nemcsak kis nyilas, Horthy emléktábla avató, hanem kádári besúgó, NER seggnyaló, református püspök is. Hogy ezek mennyire rábasznának, Baloggal az élen, ha volna Isten mégis.

  • ElemiLogika said

   Épp ez a sok elkövetett gaztett a világos bizonyíték, hogy ők maguk mennyire nem hisznek benne. Az “igehirdetés” merő cinizmus.

 37. Balla Péter verse said

  TURULBAN SZÜLETTEM
  NER-BEN GONDOLKODOM,
  HOL LEHETEK PROF ÉS REKTOR,
  AZT KUTATOM,
  IME HÁT MEGLELTEM HAZÁMAT —
  A KÁROLIN…

 38. fűzfapoetessza said

  A szörnyeteg Ludvig felkerült a Youtube-ra
  Bulimiások, anorexiások, rajta
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/01/egy-petroczi-vers-kesei-folytatasa-tv.html
  Petrőczi nyanya költészete (????) felülmúlhatatlan hánytatószer.

 39. Buli Mia said

  Én már rókáztam egy jót elég ha az ember a vénséges luvnya hülye pofájára néz már rohan is a budiba. A selypegő hangja igazi bónusz na és a versek….
  Szaladok……

 40. szkizo dad said

  Érdemes alaposan elolvasni Bogárdi kommentjét a Reposzton.
  http://reposzt.hu/comment/5149#comment-5149
  Amikor arról ír az eltérő/rivalizáló elbeszélések kapcsán, hogy “ezt éljük át az egyházban, ez az egyik legfőbb akadálya a múlt-feltárásnak”.
  Segítünk, püspök úr!
  Feltártuk Bölcskei beszervezésének bizonyítékát, lelepleztük a 115 milliós sikkasztását, mi kell még?
  Aztán Szabó András sógor pöcegödör tisztaságú erkölcseiről is lerántottuk a leplet.
  Na meg segített nekünk Szabó maga is, amikor virtuálisan egyepetyézni kezdett egy nőnek látszó linkkel.
  Ma se tudja, kivel levelezett, viszont a blog segítségével az egész világ megtudta, mekkora aljas barom is ő..

 41. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog má megint mondott valami bazi nagy állatságot!
  http://reposzt.hu/comment/5149#comment-5149

 42. Kadar Johann Atya said

  Nem semmi ez a pap. Mint Horthy emlektabla avato semmiben sem mulja alul jobboldalisagban a kishegedüst. Mint kadari besugo viszont annakidejen meg ultrabalos volt. Vajon ö is kommentelget? Merthogy olvassa a blogot az hetszentseg. Talan eppen öra celzott Umbulda, amikor szelsöbalos kommentelökröl ir. Batori elvtarsra, aki “hazafias” alapon sugott be a kadaristaknak.

 43. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Hát erre én magamtól nem gondoltam volna, de lehetséges! Umbulda barátunk, aki nagyonis rászolgált a nevére, amikor az első Orbán kormánytól 2 milliárdot rabolt a las vegasi bűntársával, MINDENT TUD.
  NINCS ELŐTTE IRAT BIZTONSÁGBAN.
  Balog Zoltán minisztériumában is gyűjtöget, korábban a rektoriban tette.

  • Statisztika Jhnnsclvn said

   Umbulda olyan valaki, aki szeretné azt hinni, vagy legalábbis másokkal elhitetni, hogy a Jhnnsclvn blogot csupán néhány ember írja és olvassa, és valszeg saját gyatra olvasottságú blogjából indul ki. A Johannesblog be van kapcsolva egy statisztika-számlálóba, amely az utolsó 24 óra adatait rögzíti max. 25 oldalig (narrow rangre-re állítva), oldalanként 20 tétellel. Ez azt jelenti, hogy max. 500 adatot látunk 24 óra alatt. Nos ezt a kontingenst már kora délután ki szoktuk meríteni, de olyan hot stuff esetén, mint Bölcskei spicli-múltja, már délelőtt 10 óra magasságában elértük. Umbulda hajnalban kommentelt, így az ő adatait se látjuk, mert a számláló ezen már rég túlhaladt. Hát ennyit az olvasottságról.

   • Dark Tangent said

    Én lementettem a hajnali adatokat, itt van példának okáért ez, globálisan és kinagyítva. Az IP számot kipontozgattam, nehogy följelentsen. Az én tippem nem Szabó András, hanem valaki Jakab Éva környezetéből 🙂

    Apropó: se egyetlen proxyt, se egyetlen botot (dummiek kedvéért bot = web robot) nem találtam az egész 25 oldalon át. Ellenben valós felhasználókat a legkülönbözőbb helyszínekkel és oprendszereket és szolgáltatókat használva. Szívesen felnyomnám ide az utolsó 25 oldalt, de annyi IP-címet nem tudok kipontozni. Elég az hozzá egy felhasználóról ennyi adat jelenik meg. Ha ezt 2 vagy akár 20 ember csinálná, nem lenne elég a nap 24 órája 25 oldal megtöltéséhez. Summa Summárum: UMBULDA, MAGA EGY BAROM! Legalábbis informatikailag. Remélem, beletrafáltam ezzel a példával. (De mielőtt még tele lesz a nadrágja, megnyugtatom, az IP számát nem fogom kiadni még az inkvizítoroknak sem. A Maga kiléte is élvezheti az inkognitót, sohase fogom leleplezni. Ezt csak figyelmeztetésnek szánom:

    13 Jan 04:00:30 Firefox 26.0
    WinXP
    Saint Louis,
    Missouri,
    United States Hosting Solutions International (1..2..1..140) [Label IP Address]
    jhnnsclvn.wordpress.com/2014/01/08/the-holy-snitcher-bolcskei-a-bator-besugo/#comment-29435
    (No referring link)

    Referring URL: (No referring link)
    Host Name: falcon663.server4you.net Browser: Firefox 26.0
    IP Address: 1..2..1..140 — [Label IP Address]
    Operating System: WinXP
    Location: Saint Louis, Missouri, United States Resolution: Unknown
    Returning Visits: 0 Javascript: Disabled
    Visit Length: 13 mins 43 secs ISP: Hosting Solutions International

    Navigation Path
    Date Time WebPage
    (No referring link)
    13 Jan 03:46:47 Unknown
    (No referring link)
    13 Jan 03:47:05 Unknown
    (No referring link)
    13 Jan 03:48:22 Unknown
    (No referring link)
    13 Jan 03:49:04 Unknown
    (No referring link)
    13 Jan 04:00:30 Unknown
    Display Page URL not Title
    Update
    Host Name – Red text is the user’s host name.
    Web Page – Grey text is the webpage visited.
    Referring Link – Green text is the referring link
    Exit Link – Blue text is the exit link.
    Download – Brown text is the download link

   • Datacontroller said

    Én is használom ezt a statisztikát a saját blogomra, jó ha 5 oldal összejön egy nap. És én még ezt is jó olvasottságnak tartom. 600 adat 15-20 óra alatt nagyon sok. A vertikális oszlopban 25 adat szerepel, a horizontálisban ez a néhány, amiket ide másolok. Ez nálam ma így néz ki:
    07:43:36 to 21:48:37, 13 Jan 2014 narrow range
    « Prev 2 3 4 5 … (Last) Next » Filter
    Date Time System Location Host Name/Web Page/Referrer Multiline URLs
    Még ezt a 100 oldalt se lehetne hamisítani, nemhogy 600-at.

    Én is arra a következtetésre jutottam, hogy “UMBULDA EGY BAROM”.

   • Dark Tangent said

    Umbulda azt hiszi hogy pár IP-cím generálásával növelik a statisztikát a bloggerek. Csak úgy kíváncsiságból megnéztem a 3 utolsó statisztikai oldalt. Nemcsak az IP-számok különböznek, hanem a gépek oprendszerei is, az utolsó 60 adathoz legalább 30 különbözőt használtak a Firefox 17-26 Win7, WinXP és Linux kombinációkkal, Chromeból 30-32-ig szintén Win7, WinVista stb. de van IE kül. kombinációkban, Safari.7 MacOSX, Safari on iOS
    Apple iPad. Ha végignézném az utolsó 600 adatot, ebből is összejönne 100 különböző. Ezt szerinted hogy csinálják a robotok? Mert ahol véletlenül egyforma a rendszer, ott különböző a szoplgáltató. Csak ez utóbbiból az utolsó 20 adat közül 13 különböző, és ahol azonos a szolgáltató, ott az oprendszer különböző. Megnyugtatlak: a blogot több tízezren olvassák. Azt azonban nem hiszem, hogy több tízezren írják, valszeg csak párszázan.

 44. red rat said

  Na itt van az erdélyi bugris a milliókkal és milliárdokkal!
  http://magyarnarancs.hu/elso_valtozat/a-vezetes-sulya-88255
  Melyik károlis jutott a pénzeszsák közelébe???
  A helyes választ adók között kisorsoljuk Szabó András egész életművét: 89 oldal.

 45. Hazaffy Bátori Gusztáv said

  Én Umbuldára szavazok. Remélem igaz amit írt. és még senki se olvasta hazaffyas cselekedetemet a hazaffyas alapon történt beszervezésemről. Ez a 6-os karton köztünk marad: csak Umbulda, én, és két Szabó Andrásba őrülten szerelmes hölgy ismeri a multamat. Köszönöm Umbulda ma már nyugottan hajtom álomra fejem az utobbi napok álmatlan éccakái után.

  • Színeváltozás said

   Bölcskei püspök elvtárs kádári hazaffyból mára átalakult nyilas hazaffyvá.
   .

   • Hazaffy Bátori Gusztáv said

    Na és? Fő hogy minden körülmények között és minden rendszerben hazaffy maradtam!

   • bölcskei áldozatai said

    Javasoljuk mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy őróla Bölcskei/Bátori/Butykos jelentett, kérje ki az aktáit! Aztán felnyomhatják ide a blogra.
    Legfőbb célunk LELEPLEZNI BÖLCSKEIT A RABLÓ SPICLI GAZEMBERT.
    Utána te jössz Szabó te tetves állat nem felejtettünk ám el!
    És Balla, te vagy a harmadik a listán, te is meglakolsz!

 46. Bloggerjogász said

  IT-sek állitsatok le magatokat. nem látjátok hogy Umbulda azt szeretné ha beszkennelnéd neki a statisztikát hogy átadhassa Jakab Évának aki nyomoztat a bloggerek után? Sztem a szerkesztőknek ki kellene törölni mindent: Umbuldát, Dark tangentet és az összes statisztikust. Ez az egész felvetés Umbulda részéről egy provokáció. Meg akarják szerezni az összes IP-címet Jakab évával.

  • Tiberius said

   Ne hagyjátok magatokat provokálni és ne adjatok ki adatokat. Ők is tudják. hogy a blogot mindenütt olvassák. mindenütt beszélnek róla, már 4 éve tudják. Ez 2010-ben hangzott el a BTK kari tanácsán:

   “- … tavaly szeptember óta elszabadult a pokol. Ennek tüze virtuális lángba borította a Károli Gáspár Református Egyetemet.

   – A blogot olvassák (…) a külvilágban: kollégáink más egyetemeken, a MAB-ban, a püspöki hivatalokban stb.

   ……

   – Miért olvassák …?

   …. „A dokumentumok magukért beszélnek”. „Ha tized annyi igaz, amit ott leírtak, akkor is döbbenetes” – mondják sokan”

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/03/18/calvinist-communication-kalvinista-kommunikacio/

   • Dark Tangent said

    Felőlem törölhettek. Umbuldát is. Ha tényleg ő a Missouri guy, akkor még van ideje elolvasni. Kb. 5 óra múlva lefexik aludni és mire fölébred, nyoma se legyen. És nekem se… 🙂

  • Nyugodjatok meg, moderálásra nincs ok. Semmilyen használható, azonosításra alkalmas adat nem jelent meg a felületen és nem is fog.

   • Dark Tangent said

    Lecsekkoltam Umbuldát. Nem Missouriból blogol, hanem a Mátyás utcából. Hamis IP címet használ, amit nem proxy generál, ezért nem tűnt fel azonnal.

   • őrült nők ketrece said

    Szabó András már rég megmondta hogy összesen két eszeveszetten szerelmes nő írja és olvassa a blogot. Csak azt nem értem, akkor ő honnan tud róla. Vagy honnan tud róla Bölcskei, aki előbb cáfolgatni próbálta a blog állításait, majd amikor még jobban belezavarodott, vizsgálatot kért maga ellen a blog állításai miatt? Honnan tudnak róla más blogok? Honnan tudnak róla nyomtatott újságok? Honnan tufnak róla Kolozsváron, Nyitrán, Zágrábban, Backa Topolán? Honnan tudnak róla minden magyarországi és határon túli magyar egyetemen? Honnan tudnak róla a püspöki hivatalokban és a Parlamentben? Honnan tud róla Orbán Viktor?

   • Sexxxy said

    Bandikám nem gondolod hogy tulzásba viszed az ellenállást? Még a püspöködet is bajba sodortad. Az eszeveszett szerelmes nők miattad lopzták ki a püspök urunkat kompromittáló 115 milliós elszámolást az EMMIből és a 6-os kartont az irattárból. A békesség kedvéért ugyan hagyd már hogy megerőszakoljanak. Ne játszd itt a szende szüzet amikor nem vagy az. Eszterkével nagyon kanos voltál.

   • Zsinati illetékes said

    Szabó és Petrőczi már mindenkinek az útjában van. Az egyház egész egyszerűen ki fogja nyírni őket, de legalább Szabót. Az a terv h mártírt csinálnak belőle. Öngyilkosságnak álcázzák és feltesznek egy búcsúlevelet a nevében a netre h a blogüldözést nem bírta tovább, a halálba menekült. Ő még nem tudja de a Wistmanwood már rajta van a projecten.

 47. Puzsér Róbert fan said

  Nagyon jó, hogy az atlatszo.hu ilyen magas erkölcsi színvonalat képvisel.
  Csak egyetérthetünk velük és Robival.

 48. svabra said

  Tényleg jó az atlatszo.hu
  IgAZA an Robinak!
  http://atlatszo.blog.hu/2014/01/13/heti_mutyimondo_lesz-e_lazar_janos_facankert

 49. tóratartó said

  A Reposzton most egy palástos liba megbocsát (!!!) Saronnak.
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-01-14/saron-%C3%A9n-megbocs%C3%A1tok
  Gondolkodni szoktál, aranyanyám, vagy csak bele a világba, ami belefér
  Ki vagy te Saronhoz képest, te idióta?

  • Vlad Telepes said

   Valaki olyan lehet aki még életben van és nem felelős senki haláláért. Ha máshogy forognának a nemzetközi politika kerekei, Sharont már rég perbe fogták volna háborús bűnökért.

   • Közös dolgaink said

    Hagyjuk Arielt békében nyugodni és foglalkozzunk a mi kis tömeggyilkosainkkal: Szabó Andrással és Ballával. És ha mellettük még marad egy kis időnk akkor a spicli és sikkasztó Bölcskeivel és bűntársával, a spiclifi Kistarral. Nem elég ez? Minek nekünk még Izrael a nyakunkba? Azt szöszölgessék a zsidók és az arabok.

 50. dunántúli teológus said

  Internetes lelkigondozói tanfolyam indul.
  http://reformatus.hu/mutat/9109/
  Lehet skype-olni, akinek gondja, baja van.
  Jellegzetes new age-es posztmodern blabla!

  • dunántúli teológus said

   Majd a Szabó a Mátyás utcából hozzájuk fordul.
   Elvégre milyen vitézül ellenállt a a szerelmes kolléganőknek.
   Nem csoda h beleszerettek: szép, okos, daliás.

 51. ohranka said

  Gengszterváltás a refiknél
  http://www.hirado.hu/2014/01/15/tisztujitast-tartanak-a-reformatusok/

 52. tilos az á said

  A Reposzton meg a házi pálinkafőzésről írnak.
  Nincs jobb témájuk.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-01-15/seg%C3%ADthetek-nem-merek

  • Szakonyai said

   Akkor Rogan anyjat lecsukjak mert hazi palinkat adott at Orban Viktornak. Tanu ra a fel orszag mer videora vettek es feltettek a jutyubra

   • Tilos a pálesz said

    Itt van az ominózus jelenet Rogánék törvénysértéséről valahol a vége felé, ahol még hangsúlyozzák is a jó igazi házipálinkát, amiből ha fél litert megtalálnak másnál, akkor lesújt rájuk a tv keze. Márpedig ez megvolt fél liter ha nem egy egész:

   • réti pipitér said

    Itt éppen egy óvodástól veszi el a nyulát az Orbán.
    Bezzeg Vlagyimir Vlagyimirovics előtt hajbókolt!

   • Putyin nagyon gáz said

    Jókor halyjbokol Putyin előt ez már nyugaton nem trendi. OVI már megint nics öszhangban az idők szelével. Herman Meyer osztrák síikon ép mos monta le a szereplését szocsiban az olimpián Putyin miat.

  • búzavirág said

   Kinek gáz, kinek nem gáz.
   Orbánt annyira elbűvöli az orosz (kéj)gáz, hogy összecsókolózik a KGB-s Putyinnal, hogy kurva drágán bővítsék Paksot.
   Miközben állítólag ő kergette ki a ruszkikat, a barom.

   • Milton Friedman said

    Most pedig visszahívta őket. Nemcsak Paksra… Akitől ennyi pénzt elfogadunk az nem megy többé ki feltétel nélkül. There is no such thing like free lunch…

   • germanista said

    Éd mit szól az Angela (???), ahogy a büdösbunkó Orbán nevezni meri, ehhez?

   • Voskresenije said

    Vitya egyre jobban hasonlít Kádár Jánosra. Kádár feltámadt, az angyalok (angélák) megnémultak a döbbenettől

 53. gate keeper said

  Nemcsak Szabó András és Bölcskei rabol, az EMMI-től talicskázzák ki a pénzt Halász János államtitkár haerjai-
  http://nol.hu/kult/20140114-a_miniszterek_dontottek?ref=sso

 54. svabra said

  Vitya megkötötte a megbonthatatlan magyar-orosz paktumot!!!
  Molodec!
  http://www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4506&Itemid=30

  • ohranka said

   Persze előbb a károlis oktatók (???) segítségét vette igénybe.
   A KGB-hez sokat (gyakorlatból értő Kun Miklós (a Béla unokája) és az IMO-s (a kémfőiskolán kiképzett alvóügynök) Hermann tesztelte a terepet Vlagyimir Vlagyimirovicsnál.
   Aki egy kicsit felrója Orbánnak, hogy 1889-ben azt üvöltözte, h ruszkik haza!
   Most meg behívja őket Paksra a barom

   • Szélbal said

    Ne felelycsd ki a Szovjetónioban születet Árpád Árpádovics Kovács rendört az ávós Samu Mihályt a szlovák besugó Popélyt és a fő-fő kádári besugót Bölcskei Gusztávot. Az előbiekkel együtt ők képviselik a Károlin a szélbalt. Jól mondja Umbulda csak a cimzést tévesztette el

  • Kádári Kommandósok said

   Ennyi kádárista komcsi még állami egyetemen sincs mint a Károlin. Akkor ki is itt a szélbal? Nem annyira a bloggerek mint inkább a károlisok. Mi is a Károli? Szélbal és Széljobb kopulációja

 55. Puzsér Róbert fan said

  Éljen a Robi!
  Most is zseniális volt!

 56. Statisztika Jhnnsclvn said

  Ne nagyon putyinozzatok, mert mar nemcsak Moszkvabol hanem Saint Petersburgbol is kattitgatnak. Van eleg ellensegünk, ne keressük a bajt magunknak meg a külföldiekkel is. Ez nem külpolitikai blog. Belpolitikai is csak annyiban amennyiben a kälvinista püspökök egytöl egyig lefexenek a fidesznek.

 57. réti pipitér said

  Csak a belpolitikára figyelünk és a választásokra
  http://www.pupublogja.hu/2014/01/orban-semjen-meg-majre.html

 58. we are your destiny said

  A Reposzton a tehetségtelen és grafomán soproni Jakab házaspár hímnemű tagja locsog az első világháborúról.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-01-16/eml%C3%A9kezet
  Jakabék Köntös legfontosabb támogatói a püspökválasztáskor.

 59. réti pipitér said

  Szigorúan belpolitika
  http://atlatszo.hu/2014/01/15/napi-mutyimondo-simicskanal-pukkan-a-pezsgo/

 60. Pszichiáter said

  Besúgó elvtárs is ott volt a parlamenti emlékbizottsági ülésen. Orbán úgy fog vele kezet, hogy meghajol előtte. Bölcskei domináns kézfogásal rendeli alá magának a kormányfőt. Nézzétek meg a kezek pozícióját, nem függőleges, Besúgóé vn felül, Orbáné alul: http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/6228_aldas_bekesseg

 61. Authorized disclosure said

  Keep on working, great job!

 62. anxiety attack triggers said

  Very good information. Lucky me I found your website
  by chance (stumbleupon). I have book marked it
  for later!

 63. Jed Baylor said

  This information is worth everyone’s attention. How can I
  find out more?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: