Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The rabbit fever of the Calvinist Church (A Református Egyház nyúlszíve)

Posted by karoligaspar - március 7, 2014

bírósági diadalReformatus.emlekbiz

Szerző: Kocsicsergő Bálint

2013 november 3-án a második bécsi döntés hetenötödik évfordulójára emlékezve a Hazatérés temploma előtti lépcsőn felavatták Horthy Miklós bronzszobrát. Az istentiszteleten papként ifj. Hegedűs Lóránt és testvére, Zsuzsanna szolgált, a rendezvényen több jobbikos országgyűlési képviselő is részt vett, többek között  Gyöngyösi Márton, aki beszédet is mondott. A rendezvény ellen többek között az Egyesült Államok is tiltakozott.

http://hvg.hu/itthon/20131107_Eliteli_az_USA_a_Horthyszobor_avatasat

A református egyház vezetői sem hallgathattak. November 4-én a Dunamelléki Egyházkerület püspöke, dr. Szabó István kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint: “az illetékes egyházmegye esperesét sürgősséggel fegyelmi felelősség megállapítására kértem fel, különös tekintettel arra, hogy ifj.  Hegedűs Lóránt magatartása megfelel-e a lelkészekről szóló törvény 91.§ 1)a., h., i., j.pontjainak”

http://reformatus.hu/mutat/8863/

Közben református lelkészek is tiltakoztak Hegedűs tevékenysége ellen, mert az az ő “szolgálatukat is hitelteleníti”.

http://www.atv.hu/belfold/20131106-reformatus-lelkeszek-tiltakoznak-ifj-hegedus-tevekenysege-ellen/hirkereso

Bölcskei Gusztáv, a MRE zsinatának lelkészi elnöke  a dél-koreai Puszanból írta: “Szomorúan és megütközéssel olvastuk a híradásokat a vasárnap a Szabadság téri Hazatérés templomában és lépcsőjén történtekről”.

http://reformatus.hu/mutat/8848/

Megkezdődött az eljárás. Az egyházi bíróság ügyésze, dr. Horváth György palástvesztést kért Hegedűsre. A két tárgyaláson Hegedűs Lóránt nem jelent meg, csak két ügyvédjével képviseltette magát, valamint egy 14 oldalas beadványban fejtette ki, hogy szerinte miért megalapozatlan a vád.

https://reformatus.hu/mutat/9204/

Az egyházi bíróság 2014 március 7-én fél tizenegykor hirdette ki ítéletét. Hegedűs Lóránt büntetése írásos figyelmeztetés volt. Hegedűs lelkészt az esperesi hivatal udvarában mintegy 150-200 híve várta. Nekik mondta el pökhendi beszédét a Kálvin szobor elé állva. Ebben többször kitért az egyház vezetésének hiteltelenségére és gyávaságára, valamint a „főpásztor” Bölcskei besúgó múltjára.

Ezzel a gyáva ítélettel bizonyította a Magyarországi Református Egyház, hogy Bölcskei Gusztáv zsarolható, a rá vonatkozó súlyos vádak igazak, és nyilvánvalóan ez az oka, hogy minden  látszattiltakozása ellenére sem kíván elhatárolódni Hegedűs lelkész újfasiszta tevékenységétől. Mert akkor a Jobbik nem falazna tovább Bölcskeinek, feltárnák mind a besúgó múltját, mind gyanús pénzügyeit, amelyek közül a 115 millió lenyúlása csak az egyik. Emlékeztetőül: 2009 májusában Bölcskei 14 millió forint kölcsönt vetetett fel a koreai KDB Banktól a saját céljaira, de azt az egyetemmel fizettette vissza. Az ügyben fejelentés történt, de a debreceni ügyészség eltussolta az esetet. És ezek csak Bölcskei nyilvánosságra került bűncselekményei.

Szabó Istvánnak, a Dunamellék püspökének, a maga részéről esze ágában sincs a saját bőrét vinnie a vásárra ifj. Hegedűs ellen Bölcskeié helyett, pláne épp az egyházi választás évében, amikor már nemcsak Dunamellék püspöksége, hanem az egész református egyház lelkészi elnöksége a tét. Bölcskei Gusztáv Szabó püspök mindkét álmát szeretné meghiúsítani. Míg ifj. Hegedűs ellen Bölcskei saját maga helyett Szabó Istvánt akarta volna exponálni, Szabó István ellen pont a Hegedűs család egyik tagjával, Balla Péterrel paktált le, aki a Károli Eegyetem rektora, ifj. Hegedűs Lóránt és Lórántné sógora valamint a kétszeres PhD-csaló Mészáros Marcipista nagybátyja. Bölcskei épp a családi belső áruló Ballával akarja kilövetni mindkét ellenfelét: egyrészt ifj. Hegedűst a Szabadság téri gyülekezetből, hogy azt a sunyi sógor Balla Péter kezére átjátssza, másrészt Szabó püspököt a Ballának ilyen módon átjátszott gyülekezet segítségével a dunamelléki püspöki székből. Ezek a belső hatalmi harcok és fonák, keresztülkasuli ellenérdekeltségek illetve ármányos paktumok árnyalják az ifj. Hegedűs elleni látszatfellépés egyházi hátterét.

És a belső egyházi szövevény mögött, persze, felsejlik a politikai is. A Magyarországi Református Egyház vezetői, akik a legszervilisebb módon dörgölőznek Orbán Viktorhoz és a kormánypártokhoz, a Jobbikkal még intimebb kapcsolatban állnak. Bölcskei 6-os kartonja és 115 milliós ügye a szocik alatt viszont azt bizonyítja, hogy az egyházi vezetőségnek nincs saját politikai meggyőződése és semmilyen tekintetben nem finnyás. Minden kormánnyal képes azonnal intim viszonyba kerülni. Ha netán fordulna a kocka, bármerre, azonnal át is állnának bármelyik oldalra, legyen az a szélső jobb vagy akár a bal, és ők lennének az elsők, akik Orbán hátába döfnék a kést…

54 hozzászólás to “The rabbit fever of the Calvinist Church (A Református Egyház nyúlszíve)”

 1. zsuzsa néni said

  A Teremtő lépteimet ma délelőtt a Kálvin tér felé irányította. Hallottam drága lelkész urunk csodálatos beszédét, megcsodáltam a nagytiszteletű asszony szép hosszú barna kosztümét és énekkel dicsértük az Urat.
  A Sátán szolgái a bíróság tagjai, lelkész urunk is megmondta, de a fő Sátán a besúgó Bölcskei.

 2. Nimród said

  Én felháborítónk tartom az ítéletet. Egyáltalán az ítélkezést lelkész urunk felett. Hogy jön ez a III/III-as besúgó, az egyházát és a gyülekezeteit meglopó jellemtelen alkesz ahhoz hogy törvényt üljön a nemzet püspökének fia felett. Börtönbe a besúgó sikkasztó Bölcskeivel!

  • Lvtárs said

   Lényegében egyetértek Nimróddal csak egy kicsit más oldalról nézve. Sokan túl enyhének tartják az ítéletet, én Bölcskei büntetlenségéhez képest túl súlyosnak. Mért kellett egyáltalán fegyelmit indítani ellene? Semmi olyat nem csinált, ami ütközne az egyháza elveivel és fölfogásával. Ez egy náci társaság, miért büntetné a tagjait a náciságukért?

 3. Nyilatkozat said

  Az ítélethirdetéskor kézhez vett írásos indoklás elképesztő módon veszi védelmébe a templom előtt őrjöngő posztkommunista-hitgyülekezetes csürhét, miközben engem szeretetlen ítélkezéssel, s annak részeként antiszemita és pártpolitikai felhangú provokatív megnyilvánulásokkal vádol.
  Az ítélet ellen fellebbezek.

  További részletek: http://kuruc.info/r/2/124779/#ixzz2vJeFob9I

 4. Lórikáné imádsága said

  Köszönet,mindazoknak akik ott voltak szolidarításból!
  Az egyházmegyei bíróság,meg kapja be…!

 5. Gyávaságból jeles said

  A református bíróság nyílván olyan megoldást akart amellyel “a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad és…”. Gyávák voltak ahhoz is felmentsék, meg ahhoz is hogy elítéljék. Nem véletlenül akartak ezek kioldalazni a felelősség alól eleinte. Gyáva, szar banda.

  • Kecskeetetés said

   A kecske nyilvánvalóan a templom előtt őrjöngő posztkomcsi zsidó csürhe. Nekik kellett betömni a szájukat ezzel a kis cirkusszal. Ifj. Hegedűst nyilvánvalóan nem akarta se Bölcskei se Szabó elítélni olyamiért, amit maguk is megtettek és amivel mélységesen egyetértenek.

   • Zsidóvakítás said

    Egyetértek kecskepásztorral. Ezzel a bíróságosdival akarta a refegyház kiszúrni a zsidók szemét. Ne mondjátok hogy nem tettünk semmit. Rendeztünk egy fegyelmi tárgyalást, kiszabtunk egy fegyelmi büntetést. Most aztán kuss legyen. jobbra is és balra is. Főleg balra.

 6. Bűnbakkeresés said

  A református egyházban több a mocsok, mint Augiász istállójában. Ha valaki elkezdene takarítani, avalódi bűnösök megúsznák, és bűnbakok vinnék el a balhét. Bölcskei sikkasztásait ráfognák valakire, például a szerencsétlen Nagy Sándor főgondnokra, aki már a 115 milliós ügybe is belebetegedett. Ugyanis ő se akart részt venni a pénz lenyúlásában, Bölcskei kényszerítette fenyegető levelek írására. Majd mikor ellenállt, félreállította. Ha az ügyben nyomozni kezdenének, őt vennék elő, hogy Bölcskei és Tarr fedezve maradjanak.

  • Taláros bűnözők said

   A katolikusoknál is sok a mocsok. Itt van Mayer Mihály püspök. Ő Wolf Gyulát lökte oda áldozatnak, akinek a taláros banda a nyakára lépett. Ha köp, 10 évet húznak rá. Ha hallgat, 2-3 évvel megúszhatja. Egyelőre 3 év 10 hónapra ítélték első fokon, de másodfokon enyhíteni fogják, ha nem adja ki a papi bűnözőket. Hát hallgat továbbra is a szerencsétlen.

   http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/kozel-negy-ev-bortonre-iteltek-wolf-gyulat-63-milliot-pedig-meg-fizetnie-is-kell

   • szabadság téri harcosok said

    Nem alkuszunk!
    Győzünk!
    Nem merték elítélni Hegedűs Lórit az igaz hazafit!
    http://reformatus.hu/mutat/9338/

   • 115 millió said

    Sok a párhuzam a pécsi katolikus egyházi sikkasztás és a 115 milliós ügy között. Érdemes lenne ezeket kibontani. Ott ráhúzták az egészet a gazdasági igazgatóra. Mayer Mihály püspök azt vallotta, hogy nem tudott semmiről. Természetesen hazudott. A rendőrség bőven hagyott neki időt tanúkat eltüntetni, lefizetni, bűnjeleket megsemmisíteni. Bölcskey nem tudja a saját bűnét senkire sem áthárítani, mert s.k. írta alá a kompromittáló iratokat. Tarr úgyszintén. Ha itt eljárásra kerülne sor, ez a két gazember a saját seggével volna kénytelen megülni a vádlottak padját. A mocsok Mayer Wolf Gyulát ültette oda és ülteti le maga helyett. Pedig a pénz jórészét ő élvezte.

  • réti pipitér said

   A reformatus.hu tárgyilagosan tudósít. A főszerkesztő, Csepregi Botond szintén feljelentette Hegedűst. Tehát hivatalból folyt az eljárás, ehhez csatolták Csepregiét.
   Csepregi és a többi tisztességes református pap egy kis fénysugár ebben a nagy mocsokban!

 7. dubonnet said

  Miközben a média Hegedűsről tudósít, a Reposztnak most is sikerült alulmúlnia magát. Egy székely attila nevű református lelkész (?) barom már egy címében is durva előítéletességet tükröző ostoba cikket közöl.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-03-08/mint-ablakos-t%C3%B3tnak-hanyatt-es%C3%A9s
  Az Összefogás pártjait primitíven lekomcsizza és csontig benyal Orbánnak, mondván, hogy a grúz konfliktus idején igaza volt, amikor követelte az orosz agresszió megszakítását, most meg abban van igaza Orbánnak, hogy hallgat, mint sz..r a fűben, amikor elveszik a Krímet az ukránoktól.
  A Reposzt úgy látszik egyetlen céljának a Fidesz dicsőítését tekinti bárgyú, öntelt szövegekkel, a helyesírás és a stilisztika minimális ismerete híján.
  Gratulálunk, Köntös!
  Nagy tett ez a blog,
  ez az aranyozott templomo vécékefe Orbán budijában!

 8. régi magyaros said

  Mindenki a reformátusokon röhög, jhoggal!
  Beszartak a fasisztáktól!
  http://gepnarancs.hu/2014/03/peldat-statualt-a-reformatus-egyhaz/

  • Nyúlszív said

   De amikor lopni és rabolni lehet, akkor nem nyúlszívűek. Oroszlánszívű Richárdként rontanak rá a gyülekezetek, a Károli egyetem és az állam kasszájára.

   • Ki az úr a házban? said

    Nyúlszív fején találtad a szöget. Mit bizonyít ez? Sztem azt hogy a rendőrségtől, hatóságtól stb. nem szarnak be de a Jobbiktól igen.

    Na hát akkor most kinek van hatalma ebben az országban? A törvény képviselőinek vagy a Jobbiknak?

 9. koreai református said

  A MRE vezetői alapvetően a Fidesznek nyalnak, de a Jobbikkal is lepacsiznak, lásd az úgynevezett bíróságot, amelyik azt mondta, hogy az ő dolga nem az ítélkezés, hanem a “pásztorolás”. Gaudi-Nagy Tamás is ott volt az ítélethirdetésen és GYŐZELEMNEK nevezte.

 10. dunántúli igazmondó said

  Köntös megin belecsap a lecsóba, a református élet legfontosabb problémáiról ír.
  Na nem a Hegedűs ügyről, nem is Bölcskei 115 milliós sikkasztásáról.
  Hanem arról, hogy Jakab nagytiszteletű (???) úr miér olyan rosszkedvű, amikor kevesen mennek hittanra!
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-03-08/hittanhajsza
  És Köntös úr, a detroiti pacsirta megmondja a tutit!
  “Történelmi” esélyt kaptak a kötelező hittannal – nagy nyelvcsapás be a Fidesznek, de meg kell tanulni élni vele!

 11. református hírmondó said

  Nem jelentkezett senki pályázatfejlesztési referensnek az Abonyi utcába, most meghosszabbították a pályázatot.
  http://reformatus.hu/mutat/palyazat-fejlesztesi-referensi-munkakorre/
  Világos: mindenki jól látja, Bölcskei és Tarr rabolni akarnak az EU-tól, a referens meg elviheti helyettük a balhét és vonulhat a dutyiba, miközben a háromtokás Butykos nyugodtan dőzsölhet, Tarr a bugris Cipolla meg röhöghet a mocskos markába.

  • Tarr trükkös pályázata said

   Világos. Bujtatott állást pályáztatnak meg. Valójában bűnbakot, önkéntes börtöntölteléket keresnek az ellopandó pályázati pénzekhez

  • Pécsi Püspök said

   Úgy járna, mint Wolf Gyula, aki Mayer Mihály püspök helyett viszi el a balhét: http://www.hetek.hu/belfold/201403/eliteltek_a_csalo_papot

  • Kistarr ostobasága said

   A pécsi egyházmegyét egy kirúgott pap buktatta le. Veszélyesek ezek a kirúgottak. Mivel már nincs vesztenivalójuk és sokat tudnak, ezért semmi se gátolja őket abban, hogy kipakoljanak. És ezt pont Kistarr ne tudná? Aki annyi munkavállalót rúgatott ki pofátlanul…

   • Bukott kiskirályok said

    Még veszélyesebbek azok, akik belül vannak, de félreállították őket. Akikben ég a sötét gyűlölet mert leváltották, megfosztották hatalmuktól őket. Pl. Szabó András, Hansági, Hermann. Tuti hogy a 115 millás ügyben benne volt a kezük.

 12. református hírmondó said

  A refiknél még az összes görény a helyén van. A legaljasabbakat és a legszemetebbeket még ki is tüntették.

  • Double standard said

   Wolf Gyulát 63 millióért küldik 4 évre börtönbe. Bölcskeit és Tarrt 115 millióért sem?

  • Wistmanwoodos Balla Péter said

   Főleg a patkány Balla, aki templomszolga fiaként gyűlöli az összes püspöki családot és ezeket egymással szembefordítva maga akar püspök lenni. Oszd meg s uralkodj. Mit gondoltok, ki sugalmazta Bölcskeinek, hogy fosztassa meg Lóri sógort a palástjától? Ő maga. Mert nincs saját gyülekezete, az pedig kell a püspökké választáshoz. Lórika szabadság téri gyülekezetére vetett szemet, másra nem lenne esélye. Ha Lórikát megfosztanák a palástjától, Balla rögtön a helyébe lépne. Azért figyelteti a Wistmanwooddal Lóri sógor minden lépését hogy kifúrhassa a helyéről.

 13. református hírmondó said

  Kislóri győzött pénteken.
  Várjuk Balla sógor újabb mocskos tettét.

  • Bishops' chess said

   Szabó püspök olyan okosnak képzeli magát, mégse vette észre hogy Bölcskei és Tarr mekkora csapdát állított neki. Ők utasították Szabót, hogy kezdeményezze a palástvesztést Lóri ellen, mert helyet akartak csinálni Ballának a Szabadság téri gyülekezetben. Szabó azonnal ugrott, észre se véve hogy ő a célpont, nem a Lóri. Ha Bölcskei ki akarja ütni Szabót a püspökségből Balla segge alá kell adni egy nagy és erős gyülekezetet. Mert nincs neki sajátja. A Lórié kapóra jött volna. Szabó észre se vette, hogy a riválisát hozza helyzetbe, amikor a kezére akarta átjátszani a Kislóri gyülekezetét.

   • DMREK said

    Annyit azért észrevett valamivel később, hogy őt akarja Bölcskei a Jobbik céltáblájává tenni, míg ő a háttérben maradva úgy akrt tenni, mint akinek köze nincs az egészhez: Ő??? Hát nem ő bántotta a Lórikát, hanem az a gonosz Szabó. Le kell azt a vörös Szajuzt váltani még a Dunamellékről is, és a helyébe tenni ha nem is pont Lórikát de egy másik családtagot, mondjuk Balla sógort. Aztán majd a választási hajrában felturbózzák a nimbuszát a Lórikáéval, szembeállítva vele a család ádáz ellenségét, a vörös Szajuzt. Naná hogy minden Hegedűs-fan Ballára szavaz majd Szabó helyett. Közben pedig Balla már meglovagolta volna a Szabadság téri gyülekezetet, amit fondorlatos módon, Szabót és a sógort egymás ellen kijátszva elvett volna tőle. Ördögi terv. Persze nem a retardált Balla fejéből pattant ki, hanem Bölcskei intrikus stábjáéból.

 14. Keresztyén Erkölcs said

  Wolf Gyula esete, bár annyiban szomorú, hogy a főbűnös Mayer Mihály püspök megúszta, mégiscsak azt bizonyítja, hogy van remény. Egyházi vezetői körökben elkövetett bűncselekményeket sem lehet a végtelenségig eltussolni, talárosokat is el lehet juttatni a vádlottak padjára. Nem adjuk fel a reményt, hogy egyszer Bölcskei, Tarr és Balla Péter is ott kötnek ki. És ebben persze nemcsak reménykedünk, hanem ezért keményen dolgozunk is.

 15. kurucos kálvinisták said

  A reformatus.hu oldalon a Hegedűs beszéd alatti kommentek olyanok, mintha a kurucinfo kommentelői írták volna. Egy példa:
  Zoli Czakó · Kiemelt hozzászóló · Csoportvezető, FKF Zrt
  Az az álreformátus bérenc még a képét sem merte odadugni.Sunyi gusztustalan ember.AZ IGAZSÁG GYŐZÖTT,ÉS GYŐZNI FOG.
  Válasz · Tetszik · Bejegyzés követése · március 8., 5:02
  A hozzászóló dr. Horváth György jogtanácsost emlegeti a fenti sorokban.

 16. dubonnet said

  Nem csodálom, hogy Horváth nem ment oda. Nagyon puskaporos volt a levegő. Lórika hivei simán megverték volna.

  • Felnyolcadolni! said

   Megverték…? Elevenen megnyúzták volna. Az egyik kuruc infós komment szerint nem elég felnégyelni a zsidóbérenc árulót, hanem 8 felé kell hasítani…

   • Filoszemita Jobbik said

    Ehhez képest ifj. Hegedűs egyik barátját a jobbikos gój Attilát vagy kicsodát egyenesen zsidóbarátnak lehet tartani. Ő nem akarja a zsidókat 8 felé vágni. Csak a kis zsidógyerekeket akarná agyonlőni, ahogy a fb-oldalán állítja, habozás és szemrebbenés vagy kézremegés nélkül. Ez mennyivel humánusabb kivégzés, mint amit a kálvinisták a saját árulónak bélyegzett testvéreiknek szánnak!

   • Férfibarátság said

    Ezen a fotón látható ifj. Hegedűs intim ölelkezésben Katona Attila gójjal, aki facebookos bejegyzései szerint “gondolkodás nélkül lőne gyerekekre”…
    http://gepnarancs.hu/2013/07/a-gyermekgyilkosok-esete/

   • Vastagbőr said

    És még van pofája azt szónokolni hogy ő nem antiszemita.

 17. pápista gazemberek said

  A Fidesz Casanoája, akit Veres András katolikus püspök állít erkölcsi példaképként a nemzet elé.
  Közben csalta a felségét, aztán összeállt a Mónikával, akit a minisztériumában b..szogatott.
  Budai úszómedencés villájából viszi a kurvája kölykét az óvodába a szolgálati Audi.
  http://morning.hu/cikkek/budai-villabol-jar-kampanyolni-fidesz-casanovaja

 18. prudens said

  Diakóniai estéket rendeznek, az elsőn Szűcs Ferenc professzor emeritus tartott előadást.
  http://reformatus.hu/mutat/9345/
  Jól emlékszünk arra, Szűcs professzor ellenállt Bölcskei aljas tervének, hogy legitimálja a 115 milliós csalást.
  Mit tett erre Bölcskei?
  Megrágalmazta Szűcsöt, leváltotta, és mindenhol elterjesztette, hogy besúgó volt.
  Ki is volt besúgó, Butykos?
  Te magad voltál Bátori néven, mocskos gengszter!

 19. Következmények nélküli ország said

  A kálomistáknak egyszerűen mindent szabad. Lopni, csalni, okiratot hamisítani, népirtásra uszítani … semmi következménye.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Ezek bármit csinálhatnak, semmi se veri ki a rendőrségnél a biztosítékot. Még az sem, hogy a Wistmanwooddal figyelteti Balla a dolgozóit, sőt még a hallgatókat is.

 20. Kié a Szabadság tér? said

  Szóval Szajuz gyülekezethez akarta segíteni Ballát, hogy az jelöltethesse magát ellene a püspöki választásokon. Óriási. Szajuznak a maradék esze is elment. Neki inkább az volna az érdeke, hogy Lórikát megerősítse a SZabadság téren mert Balla ugrásra készen várja hogy átvehesse a sógor gyülekezetét. Hogyhogy Szajuz ezt nem látja?

  • ejaculatio praecox said

   Szabó András, a Szajuz sógora keveri a szart.
   Ő ad rossz tanácsokat szerencsétlen Szajúznak.
   Szabó András a legmocskosabb aljas GAZEMBER A MRE-BEN.
   Most keveri a szart, lopkod a kasszákból és röhög abba a szaros markába.

 21. red rat said

  Mi lesz veletek, ha nem a Fidesz győz!
  Megtudjátok nagyon hamar!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/365215_ez_a_kurzus_nem_fenntarthato

 22. Hátszél és vitorla said

  Fekete Károly esélyeit és egyházon belüli pozícióját jól mutatja ez a fotó, ami akkor készült, amikor Orbán utoljára Debrecenben járt. (Sűrűn jár oda, a választások előtt nagy a szerelem közte és egyháza vezetői között 🙂 http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/6650_kosa_lajos_es_a_csoportkep_2

  • Oxymoron said

   Csak ne lenne annyra bárgyú, mint amilyennek látszik! Ezt Tarr az orránál fogva fogja vezetni. 😦

   • Új szelek said

    Annyira azért nem debil, mint amilyennek látszik. A minap beszédet mndott Debrecenben, elég keményet, kijelentette, hogy meg akarja újítani a református egyházat, mert az rászorul. És már a püspökké választása ellen se tiltakozik. Elfogadta.

   • Besúgófi said

    Vigyázzatok. Már ott áll mögötte a deformátus fegyház legszemetebb gengsztere, a hideg gyilkos Tarr. Ő fogja diktálni ezt az álmegújulást is. Bölcskeit leírják, elfelejtik, de Tarr maradni akar. Már tolja egyre jobban az előtérbe azt a sötét pofáját.

  • Kutya ugat, karaván halad said

   Úgy tűnik, most tényleg a gazemberek kerekedtek felül az egyházon belül. Tarr lerázta magáról a 115 milliós ügyet. Megrendelt a szervilis lakáj Kis Csongor Árontól egy felmentő szózatot, jóváhagyatta a zsinati tanáccsal és éli tovább a világát. Bölcskei pedig átment jóságos nagypapába. Mintha nem ők lopták volna el a gyülekezetek 115 millió forintját! Ilyen csak Magyarországon forulhat elő.

 23. Lórika fan said

  Féltek ugye gaz árulók, Bátori és Szajuz? Nyaljátok csak a fidesz valagát úgyis mi győzünk. Hegedűs püspök fia vezet minket.

 24. szabadság téri harcosok said

  De még hogy!
  Leütjük ezt a mocskos károlis bandát is!
  Biztos ellopták az orosz lóvé felét!
  Reszkess Kun Béla!

  • Traitor said

   Azok mindent ellopnak. Meg se érkezik a pénz az egyetemre, mert Bölcskei és Tarr lenyúlják. Balla természetesen mindenről tud, mindenbe be van avatva, a cinkosuk. Családilag ugyan jobbikos lenne, de ennél fontosabb neki, hogy rektornak hívják és kapja a pótlékát. Az pedig Bölcskeitől és Tarrtól függ. Így aztán elárulja saját pártját és családját.

 25. nyomtató ló said

  Putyinék a Károlin keresztül utalják a pénzt a a Jobbiknak.
  Persze a károsisok is leveszik a lóvéból a részüket.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: