Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The vengeful church (A bosszúszomjas egyház)

Posted by jhnnsclvn - március 22, 2014

Sovány vigasz, hogy nemcsak a református egyház üldözi a leleplezőit, hanem a katolikus is. Hogy a brutális üldözéseknek semmilyen következményük nem lesz, mint például a Bolykit halálba kergető wistmanwoodos Balla Péterének, az egy újabb adalék a poltpéteri ügyészség botrányos működéséhez. Kiss Rigó szeged-csanádi megyés püspök ügyei kísértetiesen hasonlítanak a kálomistákéihoz. Bölcskeihez hasonlóan ő is  tagadj ügynökmúltját, hamis papírokkal illetve tanúkkal fedezi le magát, akár a debreceni “pápa”. Bölcskei ebbe annyira belejött, hogy nemrég a 115 millió botrányos elsikkasztását is hamis zsinati határozattal söpörtette szőnyeg alá – legalábbis egyelőre. És abban is hasonlítanak, hogy aki ellenállást mer tanúsítani, netán szóváteszi a visszaéléseket, azt nemcsak egzisztenciájától fosztják meg, hanem földönfutóvá teszik. Kiss Rigó annakidején a Gál Ferenc Hittudományi Főiskolán kirobbant korrupciós botrányban is hasonlóan viselkedett, akkor sem a feljelentettek, hanem a feljelentők ellen nyomoztatott, mint most is. Végre valahára ellene is elrendelték a nyomozást. Hát várjuk ki! És még ezekbe a bűnözö és bosszúálló egyházi vezetőkbe dönti a tömjénzsoltos KDNP dézsaszámra a milliárdokat, ezeknek adja át az óvodákat, iskolákat, ezeknek szolgáltatja ki az ország ifjú állampolgárait. Vérlázító. Annál inkább, mert a közpénzfelhasználás közérdekűsége mind a pápistáknál, mind a kálomistáknál erősen kétséges. Az alábbi cikk szerint a pápisták sem erőltetik meg magukat épületeik felújíttatásával – a nagyvonalú kormányadományokat az egyházi vezetők itt is eldorbézolják:

Szerző: Tanács István

Kényszerítés miatt nyomoznak Kiss-Rigó püspök ellen

hirdetés

Az írás a Népszabadság 2014. 03. 22. számában jelent meg.

3 komment


Tanács István, Szeged
Népszabadság

A csalás gyanúja miatt bejelentést tévő egyházi alkalmazottat kirúgással fenyegették, végül meg is tették és a szolgálati lakásból is kirakták.

Nyomozást rendelt el az Orosházi Járási Ügyészség kényszerítés bűntettének gyanúja miatt Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök és Kovács József püspöki helynök cselekedeteivel kapcsolatban.

A kapuban a futballbarát megyés püspök
A kapuban a futballbarát megyés püspök
Karnok Csaba

Mint arról már írtunk, hónapokon át nyomozott a NAV Kecskeméti Bűnügyi Igazgatósága a szeged-csanádi egyházmegyében költségvetési csalás és más bűncselekmények gyanúja miatt. A nyomozást kétszer meghosszabbították, végül januárban megszüntették. Barnáné Horváth Melinda, a NAV igazgatóságának szóvivője ezt azzal indokolta: a vizsgálat alapján nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése, a feljelentésekben és bejelentésekben leírt magatartások nem minősülnek bűncselekménynek.

A nyomozás megszüntetésével egy időben megtudtuk, hogy még a nyomozás ideje alatt megindult a szeged-csanádi egyházmegyében a hajsza a lehetséges bejelentők után. Kovács József püspöki helynök személyesen foglalta le Maronka Lajos gádorosi diakónus számítógépét, személyes adatokat, leveleket keresve benne. Maronka bejelentést tett a Szegedi Járási Ügyészségen, hogy a püspök és helynöke gátolja a nyomozást és befolyásolja annak kimenetelét.

Arra a kérdésre, figyelembe vették-e az esetleges bejelentők üldözésére és a nyomozás akadályozására irányuló információt, Barnáné Horváth Melinda januárban azt felelte: valamennyi bejelentés tartalmát megvizsgálták és ha szükséges volt, az intézkedéseket megtették.

Időközben kiderült, hogy a szegedi ügyészségre címzett bejelentés az Orosházi Rendőrkapitányságra került, ahol először feljelentéskiegészítést kértek, majd a nyomozás elutasításáról döntöttek, azzal az indokkal, hogy a kifogás tárgyává tett cselekmény nem bűncselekmény.

Az Orosházi Járási Ügyészségen hivatalból felülvizsgálták a keletkezett nyomozati iratokat. Az elutasító határozatot hatályon kívül helyezték és elrendelték a nyomozást. A kényszerítésről szóló bejelentésben Maronka Lajos gádorosi diakónus leírta, hogy őt egyházi elöljárói megfenyegették, hogy ha szorgalmazza az ő és mások által leírt bűncselekmények felderítését, kivizsgálását, munkaügyi jellegű szankciók érik.

Az iratokból kitűnően Maronka Lajost felettesei azzal fenyegették, hogy elmozdítják szolgálatából és kiteszik a szolgálati lakásából. Ez meg is történt, vagyis hibásan hivatkozik arra a rendőrség, hogy a kényszerítés bűntettének fontos tényállási eleme, a fenyegetés nem valósult meg.

A büntető törvénykönyv 195. szakasza szerint kényszerítést az valósít meg, aki mást fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz. Az a tény, hogy Maronka Lajos elvesztette szolgálatát, kirakták a szolgálati lakásából, az ügyészség szerint értékelhető súlyos hátránynak, amely a megfenyegetett diakónusban komoly félelmet keltett. Az ügyészség szerint a felmerült bűncselekmény gyanúja csak a lefolytatott nyomozás keretében tisztázható. Információnk szerint az érintettekkel még nem közölték a gyanúsítást.

Politizáló pap

Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök nemcsak egyházi vezetőként vált ismertté, hanem politizáló papként és futballmenedzserként is. Az egyházmegye többségi tulajdonában alakult meg 2010-ben a KITE Szeged elnevezésű futballklub, amely az NB III-ban kezdte, de föl akarták juttatni az első osztályba, hogy Szegedre is legyen miért egy nagy stadiont építeni. A klub Szeged 2011 néven az NB II-be még följutott, ahonnét azonban tavaly júniusban kiesett. Ezt követően a felnőttkeretet Gyulára, a szintén az egyházmegye által működtetett Grosics akadémiára költöztették át. Kiss-Rigó László a térségben számos iskolát vett át az önkormányzatoktól azzal, hogy az egyházi iskolák nagyobb finanszírozást kapnak a költségvetéstől. A 2010-es választás előtt személyesen kampányolt Lázár János támogatására.

A Lázár felügyelete alá került Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől az egyházmegye 2,4 milliárd forint támogatást kapott a szegedi fogadalmi templom felújítására. Számos pap nem nézi jó szemmel az egyházmegyében, hogy miközben a falusi templomok tönkremennek, a püspök hatalmas összegeket mozgat egyéb célokra. Biacsi József ásotthalmi plébános például megmutatta a Népszabadság munkatársainak az évek óta beázó templomát – amelynek felújítására nem jut pénz –, amikor tavaly decemberben arra próbáltunk magyarázatot keresni, hogy a hagyományos fideszes településen miért választották meg olyan nagy többséggel a falu polgármesterének a Jobbikhoz közel álló Toroczkai Lászlót.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez! Hozzászólás elküldése

3 órája
Jegyzi

Idézet Ferenc pápa nyilatkozatából: „Inkább látnék egy zúzódásokkal teli, szenvedő, piszkos egyházat, amely kint van az utcán, mint egy olyat, amelyik egészségtelen, mert be van zárva, és mert makacsul ragaszkodik a saját biztonságához.” Hát, egy biztos: a magyar katolikus klérust nem igazán érdekli mit mond, mit kér róluk a pápa. Ez az eset is ennek bizonyítéka. Idióta híveik és azok cégei adományként fizetik az “egyházi tizedet”, amit aztán a főpapság egyéni beállítottságának megfelelően kénye-kedve szerint használ fel. A falusi egyházközségek meg nyomorognak. Ez itt a módi! Itt még mindig ( vagy inkább ismét) a sötét középkor dívik . És hogy hol van a bíboros, prímás-érsek? Bezárkózik elefántcsont-tornyába, nem lát, nem hall semmit, csak hogy ne kelljen megregulázni egyetlen cinkostársát sem.

5 órája
bruszli1

hat igen, a katolikus egyhaz mindig is elen jart az igazsag kideriteseben, es tamogatta sajat megtisztulasat. A fenti ugy mellett elegendo az egyhazi ugynokokre es a gyerekmolesztalasokra utalni.

7 órája
weiner

Az egyházi fenntartású fociakadémiák jelentik a rendszerváltás óta eltelt negyedszázad legnagyobb vívmányát. Ha sikerülne néhány nyilvánosházat is üzemeltetni a klérusnak, bizonyára tovább szaporodna a hívek száma. Persze a KDNP védnöksége alatt néhány vadásztársaságot is át kellene venni kezelésbe, hogy nagyobb biztonságban legyenek az énekes madarak.

58 hozzászólás to “The vengeful church (A bosszúszomjas egyház)”

 1. pápista gazemberek said

  Kiss-Rigó nem csak a futballozásával nyalta be a Fideszhez.
  Emlékeztek, amikor rengeteg pénzt gyűjtött Orbánnak az ország adósságállományának a csökkentésére?
  Most már ez a kérdés lekerült a napirendről: az ország adósságállománya MAGASABB MINT VALAHA.
  Kiss-Rigó nemcsak spicli, abban is hasonlít Bölcskeihez, hanem a gátlástalan kurválkodásban is.
  Pesten egyházi pénzen tart fenn egy lakást Macskássy Izoldával együtt.
  Macskássyítól van egy kölyke is.
  A hülye p… nyilván azt hitte, h a püspöki f..on keresztül a Szentlélek szállt beléje.

 2. szabadság téri harcosok said

  De a pápisták legalább nem bútoroznak össze a vérzsidó komcsikkal, mint A Károli.
  Amelyiknek diszprofesszora Kun Miklós, ennek a Kun Bélának az unokája!!!!
  http://www.hidfo.net/2014/03/21/proletardiktatura
  A reformátusok a LEGALJASABB, LEGKORRUPTABB EGYHÁZ!!!!

 3. lutheránus said

  Majsai Tamás tiszta gondoltai Pröhle Gergely aljas kormánypárti szaairól.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/368241_tobb_mint_aranytevesztes_prohle_gergely_egyhaznagy
  Pedig a reformátusokhoz: Bölcskei, Balla, Hegedűs képest az evangélikusok szentek.

 4. hermeneutikai lángész said

  Köntös megint csontig benyal a Fidesz-KDNP-nek.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-03-22/p%C3%A1rtpolitika-%C3%A9s-vil%C3%A1gn%C3%A9zet

 5. zsinati levéltár said

  A PRÚSZ csüptörtöki közgyűlésén egyetlen előadás lesz, azt Köntös tartja “Korszerű kommunikációs csatornák az evangélium szolgálatában” – címmel.
  Szerintünk Köntös nem az evangélium, hanem a saját szolgálatában működteti a Reposztot, ahol a Dunántúl legbunkóbb női és legkorruptabb papjai osztják az észt a magyar helyesírás és értelmes fogalmazás figyelmen kívül hagyásával.
  KÖNTÖS PÜSPÖK AKAR LENNI! És ez még csak a kezdet. Vaszar nagy fia zsinati elnök akar lenni.

 6. Ali Mohamed said

  Nem mindenkire vonatkoznak a törvények. A felcsúti főgané (no csak Orbán után) pl. bírósági döntés alapján nem köteles bizonyítani, miből szerezte számos milliárdját.
  http://hacsaknem.blog.hu/2014/03/07/meszaros_lorinc_vagyona_nem_kozerdeku_adat_miert_csak_ugy

 7. zimmezum said

  Egy Horváth Péter nevű balfasz helyeslőleg kommenteli Köntös cikkét.
  http://reposzt.hu/comment/5340#comment-5340
  Azt mondja a nagytiszteletű (HI-HI-HI!) úr, hogy nem fárasztja magát pártprogramok olvasásával – nem érsz rá, hitvány naplopó, szemtelen pap???? – hanem arra a pártra szavazik, “amelynek vezető körében több Krisztus-hívő embert vélek felfedezni”.
  Gondolom, Horváth úr hasonló intellektussal prédikál a szószéken is.
  Na ez a sok marha tekinti vezérlő csillagának a vaszari polihisztort, az (időnként) száraz alkoholista és detroiti besúgó Köntöst, aki most a püspökségre tör.
  A balfaszok és balp..ák megszavazzák. Így lesz Köntös az agyatlanok császára.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Még mindig jobb, mintha a kollégáit és a hallgatóit a Wistmanwooddal figyeltető Balla lenne, nem? Ennél a szemét patkánynál mindenki jobb lenne. Még Szajuz is.

   • Wistmanwoodos Balla said

    Apropó, Balla mért nincs még börtönben? Közérdekű bejelentő üldözésében úgy tudom ő a világbajnok. Megírta tavaly a HVG hogy a Wistmanwooddal üldöztette a csaló unokaöccse lebuktatóját. És azt is hogy följelentették. Azt az ügyet hány évig nyomozzák?

 8. Fővárosi Főügyészség said

  Nem lesz semmi a nyomozásból. Polt Péter és bandája résen vannak. Mindenhova elér a kezük. Orosházára is.

 9. Kecskeméti nyomozó said

  Nomozott a rendőrség? Dehogy. Csak úgy tett mintha nyomozna. Csak úgy tesséklássék. Húzta az időt. Aztán némi szöszmötölés és szándékos mellényomozás után megszüntette a nyomozást. Poltpéterék ezt csuhásoknál mindig így csinálják.

 10. Gálferences barátja said

  Ugyanez volt a Gál Ferenc főiskolai leleplezések idején. Kissrigó és Kozma vad nyomozásba fogtak nem a bűnösök, hanem a feljelentő ellen. Házkutatásokat tartattak a rendőrséggel, kirúgtak 8 embert de pofára estek. Sose tudták meg, ki Gálferences 🙂

 11. Doctor of Law said

  Igaza van a rendőrségnek, az üldözés nem minősül bűncselekménynek. Épp 1 éve, tavaly februárban vették ki a Btk-ból. Éppen Balla Péter miatt, mert nem kerülhette volna el a vádlottak padját. Annyira megállt a pótmagánvád Balla ellen, hogy mdosítani kellett miatta a büntetőtörvénykönyvet. Ez az eset is azt bizonyítja, hogy a Jobbik beépült a legfőbb ügyészségbe (a károlis Lajtár már Polt Péter helyettese) és a kormányba is, ha a törvénykönyvet Balla miatt át tudták iratni!

  • Inkvizíció said

   Ez maga a sötét középkor. Akár az inkvizíciót is bevezethetik. Nem fognak megbűnhődni érte, legalábbis ezen a világon nem. Azt csinálnak, amit akarnak, az ügyészség kimenti őket.

  • Justice for victims said

   Már be is vezették. Biztos vagyok benne, hogy ezek a csuhás gazemberek a pokolra jutnak. De amit velünk tettek azért ezen a világn is lakolniuk kell. Mindent elkövetünk azért, hogy így legyen!

   • Judge said

    Nem lehetetlen. A pécsi püspököt lemondatták, első emberét elítélték, Kiss Rigó ellen nyomoznak, egyszer Bölcskei és Tarr is sorra kerül. Persze csatolmányaikkal együtt, Kovács Barnabással és a patkány Ballával.

   • jhnnsclvn said

    Persze, hogy nem. Ha nem hinnénk abban, amit csinálunk, nem csinálnánk. De hisszük, hogy közelíteni tudjuk a földi törvényeket az égiekhez, mert amíg azok fényévnyi távolságra vannak egymástól, nem élünk, csak vegetálunk. Mi azonban élni szeretnénk…

   • Zója utca said

    Magyarországon az ügyészségeket SENKI NEM FELÜGYELI!
    A poltpéteri ügyészség azt csinál, amit az orbánkormány és a csókosok diktálnak.
    Vagy akár a balla a lajtáros áttételen keresztül.
    Hajrá Lajtár – mondja a Balla és rögtön tűnnek az akták, nem találnak okot és módot stb.
    Itt tartunk Európa legkorruptabb országában.

   • Mátyás király said

    A poltpéteri-lajtári ügyészség a probléma. Ha egy országban nem működik az igazságszolgáltatás, ott nincs, nem lehet társadalmi béke. Ezt már Mátyás király is tudta. Orbán király hogyhogy nem tudja? Pedig ő még el is végezte a jogot. Mit tanult ott, ha az igazságszolgáltatás szelleme nem érintette meg?

   • the easy conscience of effortless superiority said

    Orbán király meg a két másik “főméltóság”, Kövér, Áder F-es (fizikai dolgozó gyermeke) volt az átkosban.
    Így lecsökkentett pontszámmal juthatott be az egyetemre.
    Ott is inkább focizott, mint tanult.
    Orbánnak különben is silány az intelligenciája, ennek megfelelően a jövőképe is. Szellemi horizontját a felcsúti stadion határozza meg.

   • Bűnpártoló ügyészek said

    Ha az ügyészeknek tálcán kínálják fehéren-feketén a bizonyítékot egy bűncselekményre, akkor is azt írják bele a határozatukba, hogy nincs bűncselekmény. Csak egy példa erre Mészáros két nyilatkozata. Nem lehet a nyilvános védés előtt 2 héttel új témát és új témavezetőt választani és a dolgozatot egyidejűleg leadni: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/15/evidence-for-forgery-6/ Mészáros 2 nyilatkozata közül az egyik szükségszerűen hamis. De a poltpéteri-lajtári ügyészség nem állapította meg az okirathamisítást az egy napra dátumozott, egymást kizáró tartalmú nyilatkozatok között….

   • Szegedi Kolléga said

    Mi is tálcán kínáltuk a bizonyítékot az ügyészségnek. A törvény szerint ugyanabban a témában nem szabad új eljárásra fogadni a jelöltet 2 éven belül. Pál 4 hónapon belül fogadta Mészárost új eljárásra. A törvénysértés egyértelmű. A rendőrség mégsem állapította meg, noha kétségkívül elkövették. Protekciósoknak mindent szabad. A jogállam és az igazságszolgáltatás összeomlott.

   • law and order said

    Helmeczy most mondta az ATV-ben, hogy lehallgatták az ügyvédi irodáját. Feljelentést tett, mire az ügyészség válaszolt, hogy nem lát bűncselekményre utaló jelet.

   • Poltpéteri Ügyészség said

    Zója utcának igaza van. A bűnözők pártján álló ügyészséget senki nem felügyeli. Megtehetik, hogy a terhelttel együttműködve, közös buzgalommal a feljelentőt üldözik. Lásd a NAV-os Horváth András esetét.

   • Hegedűs a háztetőn said

    A Balla-Mészáros-Hegedűs család ügyei bizonyítják, hogy a Jobbik be van épülve az igazságszolgáltatásba, az ügyészséget dróton rángatják. Hány gazember tagja van ennek a családnak? A PhD-csaló Mészáros, wistmanwoodos Balla, aki azért hogy megvédje a sógora csalással szerzett doktori címét, a titkosszolgálatot uszítja rá a cinkosságot elutasító beosztottjára. És miért nem ül még mindig börtönben üldözés és kényszerítés miatt? Azért, mert a főügyész helyettese, Lajtár István a beosztottja a Károlin. Ésmiért nem szankcionálják sohaifj. Hegedűs Lóránt bicskanyitogató provokációit? Mert a legfőbb ügyészség a jobbikos vezércsalád zsebében van.

   • Hegedűsné a kampányban said

    Nemcsak Vona és a jobbikos férfiak vannak ellátva Hitler-bajusszal a választási plakátokon, hanem ifj. Hegedűsné is, a nők közül egyedül. Illik hozzá 🙂 Nem épp nőies jelenség.
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/03/24/magyarorszag-miniszterelnoke-suttyo-paraszt/#a3

   • law and order said

    Itt van Helmeczy levele!
    http://nol.hu/belfold/feljelentest-tett-a-kiszivarogtatasok-miatt-helmeczy-laszlo-1451963

 12. soli deo gloria said

  Nem félnek a pokoltól, különben nem bűnöznének ilyen aljasul. A MRE vezetői, Tarr, Bölcskei, Ballla CINIKUS ATEISTÁK!!!!

 13. Kiseprűzve said

  A Reposzton az egyik zöldség, Gyopár (író és pont???) valami bárgyú giccsről locsog.
  Csak megjegyzem, a “nagyszerű zseni” szókapcsolat kivételesen ostoba: a zseni sokkal erősebb tehetséget jelent, mint a nagyszerű.
  Az írónő, Gyopár, még ennyit se tud. És pont. Javasolnám talán a középiskolai stilisztikakönyvet. És pont.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-03-24/meztelen-kir%C3%A1ly

 14. Keresztyén erkölcs said

  Ezek a bosszúálló csuhás inkvizítorok hogy merik magukat kereszténynek nevezni?

 15. dunántúli igazmondó said

  Ma a Reposzton Pálfi Zsuzsanna ömlengése olvasható.
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-03-25/nagy-utaz%C3%A1s
  Csak jelzem, hogy a magát “polihisztor”-nak képzelő szerencsétlen még a magyar helyesírás szabályaival sincs tisztában.
  Innen üzenem, hogy a mellett-et két t-vel, a szégyellt pedig két l-lel írják.
  A helytelen szóhasználatról: pl. a reflektál szó abúzusáról már nem is beszélek.
  Ezek Köntös intellektuális (???) partnerei.

 16. Curious said

  Tegnap felvillantak egy pillanatra Mészáros szegedi bűnügyének dokumentumai. Kb. 1 óra hosszat voltak fent, aztán eltűntek. Csak nem fenyegette be Mészáros Johannest is, mint Hava Nikitát?

  • Avvocato said

   Van, akit be lehet fenyegetni és van akit nem. Johannes szerintem kifejezetten örülne, ha Mészáros a PhD-csalásának leleplezése miatt beperelné. De annak is ha Bölcskei a 115 milla miatt. De nagyon valószínű hogy egyikük se fog perelni. Túl nagy vaj van a fejükön ehhez

   • lord peter wimsey said

    Nem teszik meg nekünk a szívességet, hogy pereljenek.
    Mint ahogy Szabó és Hansági se.
    Márpedig addig írunk róluk, amíg mindenki meg nem tudja, milyen aljas bűnözők ők!

 17. tudományos kutató said

  A károlisok manipulálják a markprofesszort.
  Itt van pl. az, ami Fóris Ágotára, a magyar nyelvtudományi intézet magyar szakos diploma nélkül kinevezett professzorára vonatkozik.
  http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/11007.html?p=4#rates
  Gyanús, hogy szinte mindenki színegyesre értékeli, aztán jön egy színötös.
  Szerintem a károlisok törölni nem tudnak, csak újat beíratni valami téglával.
  Fóris egyébként szakmailag tényleg egy nulla.

 18. hermeneutikai lángész said

  Fóris még nem professzor, holott a hozzá közel álló Balla rektor mindent megtesz, hogy az legyen.
  Honti László is, akit most március 15-én Kossuth díjjal jutalmaztak, is az ő szekerét tolja. A saját ritka (szép) hajú feleségéét mégse tolhatja, az már attól idegbajt kap, ha köszönnie kell valakinek. Autista.
  Szóval előbb-utóbb professzor lesz a Fóris, már magyar szakos MA-ja is van, Pécsett szerezte, ahol a férje dékán volt, egy hét alatt.

 19. filológus said

  Fóris bekerül a Nyelvstratégiai Intézetbe is. ő lesz a felelős a terminológiáért, különös tekintettel a külhoni magyar terminológiára.
  http://www.nyest.hu/hirek/a-nyelvstrategiai-intezetrol-ir-a-wall-street-journal
  Már a Wall Street Journal is ír erről az intézetről, nem a Fórisról, hanem a Balázs Gézáról.

 20. gate keeper said

  A Déli-Budapesti Egyházmegye felhívást intézett a hívekhez, hogyan szavazzanak.
  Azt írják, hogy “aggódva látják, hogy támadást indítanak a család, a férfi és a nő házasságának bibliai értékei ellen”.
  http://reformatus.hu/mutat/9424/
  Felhívják, az embereket, hogy ezekre figyelve adják le szavazataikat.
  Arra céloztok, ti undorító patkányok, hogy az ötgyerekes felcsútira szavazzunk?

  • Csuhás propagandisták said

   Minden pap a szószékről arra fog célozni az elkövetkező napokban eddig is. Amit Bölcskei finom, kimodatlan diszkrécióval így fogalmaz meg: “Szavazzatok a Fideszre!” Erre kapja a 10 milliárdos adományt Orbántól, amivel el se kell számolnia.

   • Deformátus fegyház said

    Ezt is fel fogják jegyezni erről a jellemtelen csúszómászó dögről a krónikák. A deformátus Fegyház történetének leggusztustalanabb fejezete lesz a róla szóló.

 21. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Holnap egy újabb giccsen kérőznek a Károlin.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/829-iro-olvaso-talalkozo-alice-zeniterrel.html

 22. jobbikos said

  A vén barom Honti a finnugor vámpír meg Széchenyi díjat kapott!!
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/848-honti-laszlo-szechenyi-dij.html
  Dögöljetek meg halzsiros barmok!

 23. ulan bátor said

  Megint írt valami emeletes baromságot a szombathelyi pap, Jakab, Köntös püspöki kampányfőnöke.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-03-27/seuso-kincsek-%C3%A9s-pannon-tudat
  A Seuso-kincsek hazavásárlására rohadt büszke a nagytiszteletű (????) pap.
  Az nem megy bele a buta fejébe, hogy az a római kultúra része?
  Mi a fasz köze van hozzá a magyaroknak, akik a készítése idején még írástudatlanul nxargalásztak az Etelközben?
  Vagy Jakab úr a magyarokat a latinok leszármazottjának tartja?
  Bugris banda.

 24. dunántúli teológus said

  Ma volt a PRÚSZ – protestáns újságírók szövetsége – közgyűlése.
  Köntös úr az új kommunikációs csatornák az evangélium szolgálatában címmel beszélt.
  http://reformatus.hu/mutat/9369/
  Mi úgy látjuk, hogy az új kommunikációs csatornát, a Reposztot saját érdekében működteti.

 25. Lucanus said

  Mi ez a nagy csönd? csak nem akarjátok feladni?

  • Wilburn Wright said

   Ne reménykedj. Ezeket nem olyan fából faragták. Ezek őrültek, fanatikusak, mindenre képesek. Nem hagyják abba amíg valakit börtönbe nem juttatnak.

   • Gustav Adolf said

    Akik elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék, meg tudják változtatni a világot, azok tényleg meg is teszik.

   • Wilburn Wright said

    Adolf, ezek elég őrültek ehhez is.

   • Schnauze voll said

    Tele van a t…ünk ezekkel a gazemberekkel.
    És miközben a csalásról szóló dokumentumokat ezrek olvashatják, Mészáros István/Marci ott páváskodik a Károlin,
    Balla meg a wistmanwoodos gazember püspöknek akarja választatni magát.

 26. Csanád megyei said

  De undorító ez a Kissrigó. Buzgón letette a voksát már ma a Fidesz mellett. Nem is lesz semmi bántódása. A poltpéteri ügyészség elsimítja ezt a kényszerítéses ügyet.Akkorát nyalt be ma a körkédésre hogy ezek után nem lehet bántódása. Igaz eddig se volt.

 27. fűzfapoetessza said

  Gusztustalan giccset ünnepeltek a Károlin csütörtökön.
  A Károlinak giccsből van a lelke.
  Nem láttuk Ludvigot a mi József Attila díjas házi giccsőrünket.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/829-iro-olvaso-talalkozo-alice-zeniterrel.html

 28. the easy conscience of effortless superiority said

  A Reposzt már megint a választásról irogat.
  Most éppen Szakács Gergely osztja az észt a Biblkiából, értelmezgeti a maga ostoba, lapos módján
  http://reposzt.hu/blog/szak%C3%A1cs-gergely/2014-03-29/%C3%B3-mondd-te-kit-v%C3%A1lasztan%C3%A1l
  És közben sunyin riszálja magát a pártok előtt, hogy egyik se felel meg az ő Pál apostoli igényeinek.
  Meghogy fényényi távolságra van az Isten országától.
  Te meg Gergely az intellektualizmusból vagy fényévekkel a béka valaga alatt.

 29. Schnauze voll said

  Tele van a hócipőm a mocskos spicliktől. A Deák téren éppen most avattak egy táblát Lukács Györgynek meg az ilyen mocskos spicliknek, mint Frenkl Róbert.
  http://kuruc.info/r/26/125764/
  Itt megnézhetitek a kartonját, Bölcskeivel együtt ártott, ahol tudott.
  De ő már a föld alatt van.
  Bölcskei meddig mérgezi itt fenn a levegőt?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: