Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The PhD criminal case in Szeged. Documents 4 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 4)

Posted by jhnnsclvn - március 28, 2014

Pál József vörös nyakkendővelkorrupt klukovits

Szerző: Szegedi Kolléga

Pál József Bennfentes Blogra és Johanneshez eljuttatott válaszában azt állítja, semmilyen szabálytalanságot nem követett el, véletlen adminisztratív tévedésekről van szó. Klukovics, a SZTE Doktori Intézetének titkára, ugyanezt válaszolta a BRFK-nak, meg is nevezve a bűnöst Machan Eszter személyében. Azt is állítják, hogy Fried téves témavezetése és Mészáros Márton Istvánra keresztelése csak egy pillanatig volt így, helytelenül a rendszerben, mert azonnal korrigálták. A rendelkezésre álló dokumentumok azt bizonyítják, hogy mindketten hazudnak.

Mészáros Márton  4 hónappal a károlis bukása után – 2010 februárjában – jelentkezett a SZTE Irodalomtudományi Doktori iskolájába eljárásra, ami törvényileg tilos. Fried István a hivatalos ülésen azonnal elvállalta a témavezetését, ami 2010 februárjában történt, és a letöltés időpontja szerint még  a védést követő napon is fennállt. Nem igaz tehát, hogy adminisztrátori figyelmetlenségről volt szó, mert azt 9 hónap alatt csak észre kellett volna venni az illetékeseknek, legkésőbb a nyilvános védés meghirdetésénél, mint ahogy az sem, hogy azonnal korrigálták. 3/4 évig így volt fent a felületen! Ezt bizonyítják az országos doktori adatbázisból 2010. 11. 24-én és 2010. 11. 25-én történt letöltések:

Fried.temavezetes1Fried.temavezetes2

3 nappal a védés után, 2010. november 27-én Mészáros Márton eltűnik a rendszerből, és megjelenk helyette Mészáros István. Ez az újabb csalás lett volna a Klukovits által említett azonnali korrekció? Fried István témavezető ugyanis ezzel egyidőben valóban átalakult Hansági Ágnessé.  Ez a dupla névcsere még 2010 december 6-án, sőt, december 11-én is érvényben volt a lementett adatbáziskivonat tanúsága alapján, tehát itt sem történt azonnali javítás. Továbbá sem Pál, sem Klukovits nem ad magyarázatot arra, hogyan nyomta ki Hansági Machan Eszter fejéből Fried Istvánt, még olyan idétlent sem, mint a Márton-István névcserére (Machan Eszternek Klukovits szerint akkoriban csak Mészáros István járt a fejében!).

Pál és Klukovits feltűnően és ostobán hazudnak.

Jozsef Pal step’s to the nomination 1 (Pál lépései az akadémikusi jelölésig 1) poszt irataiból egyértelműen kiderül, hogy Machan Eszternek nem volt köze a Mészáros-anyaghoz, az összes dokumentumon a másik adminisztrátor, Oláh Anikó neve szerepel: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/05/03/jozsef-pals-steps-to-the-nomination-of-the-academy-membership-1-pal-jozsef-utja-az-akademikusi-jelolesig-1/. Oláh Anikóról pedig senki sem állítja, hogy abban az időben el volt telve Mészáros Istvánnal.

Hogy nem adminisztrátori tévedésről van szó, azt bizonyítja az alábbi levélváltás Csizmadia József és dr. Békési Károly között. Békési doktor a Ravasz Kör nevében felveszi a kapcsolatot az Országos Doktori Adatbázissal, ahonnan Csizmadia Józseftől kap választ. Csizmadia tájékoztatja Békési doktort, hogy a Mészáros-ügyben felvette a kapcsolatot a SZTE illetékeseivel, akik azzal rázták le, hogy a Ravasz-kört névtelen feljelentőnek tekintik, nem foglalkoznak a kifogásaival. Csizmadia erre felhívta a MAB akkori elnökét, Bazsa Györgyöt. Bazsa György ezt követően személyesen telefonált a SZTE vezetőinek, és figyelmeztette őket a törvénysértés következményeire. Csizmadia tájékoztatja a Ravasz László Baráti Kör nevében tárgyaló Békési dr-t arról, hogy a SZTE vezetése a törvénysértés bejelentését immár nem tekintheti névtelennek, a SZTE vezetésének intézkednie kell:

RLBK.Csizma1RLBK.Csizma2Bekesi.Csizma2Bekesi.Csizma3Bekesi.Csizma5Bekesi.Csizma6

Ezt követően támadt valakinek az az ötlete 2010 november 27-én, hogy bujtassák el Mészáros Mártont a rendszerben Mészáros István név alatt. A Mészáros féle csalásban tehát valóban a fél szegedi egyetem benne volt a legmagasabb szintekig. Békési az RLBK nevében még aznap, 2010 november 27-én újabb bejelentést tesz Szegeden, a MAB-nál és az Országos adatbázisnál a gyanús névcseréről, ám az István keresztnév még 10, sőt, 15 nappal nappal később is bizonyosan fent volt a rendszerben a letöltés időpontjának tanúsága szerint (valószínűleg jóval tovább, egészen a rendőrségi megkeresésig):

kettos.nevcsere1kettos.nevcsere2

Nem ártalmatlan adminisztrátori tévedésekről van itt szó, hanem huzamosan fenntartott trükközésekről az informatikai rendszer és a törvény kijátszása céljából. Pl. a Mészáros védésre vonatkozó infót tartalmazó 246. Kari Kurírszámot eltüntették a netről:

http://www.arts.u-szeged.hu/kurir/kurir246.pdf

Ezen kívül törvénytelenségek, szabálytalanságok egész sorát követték el. Nemcsak a 2 éves szilenciumsértés miatt törvénytelen ez a védés, hanem a témavezető személye miatt is. Hansági témavezetése, mint Mészáros közvetlen munkahelyi főnökéé, törvényben kizárt.

De a legkirívóbb szabálytalanságot azzal követték el, hogy Mészárostól nem kérték be a törvényben és a SZTE (akkor érvényben lévő) Doktori Szabályzatában kötelezően előírt Nyilatkozatot arról, volt-e 2 éven belül ugyanebben a témában másutt eljárása. E nélkül a Nyilatkozat nélkül Mészáros védése érvénytelen. A nyilatkozat elmulasztásával elkövetett súlyos törvénysértést az ügyben a BRFK részéről nyomozó Mákné Portel Melinda alezredes asszonynak észre kellett volna vennie. Ő ugyanis bekérte ezt az iratot: The PhD criminal case in Szeged. Documents 1 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 1)

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2014/01/27/phd-criminal-case-in-szeged-documents-1-meszaros-bunugye-szegeden-dokumentumok-1/brfk-kerdes1-2/

Klukovitsnak, persze, esze ágában se volt mellékelni, mint ahogy az állítólagos jogi szakvéleményt sem, amely arra bátorította őket, hogy köpjék le a 2 éves szilenciumra vonatkozó törvényt. Nagyon valószínű, hogy egyik dokumentum sem létezik, mert sem a nyomozati iratokban, sem a SZTE archívumában nem találhatók.

33 hozzászólás to “The PhD criminal case in Szeged. Documents 4 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 4)”

 1. tudományos kutató said

  Felfoghatatlan, hogy nem hajlandók foglalkozni ezzel az otromba csalással.
  Ennyit ér a PhD????
  Ennél még a Schmitt lopott disszertációja is különb.

 2. Geigenspieler said

  Olvassátok Mészáros röfögését itt!
  Ezért kapott kétszer PhD-t. Rekord: másfél év alatt ugyanazzal a szarral kétszer PhD-zott.

 3. Geigenspieler said

  Bocs, itt a link, amit a fűzfapoetesszának ajánlott.
  http://www.academia.edu/2501360/Septempunctata_Tanulmanyok_Petroczi_Eva_hatvanadik_szuletesnapjara

  • károlis bugrisok said

   Ma 17 órakor a mocskos károlisok emlékeznek Buda Bélára.
   Könnyű egy halottat cincálni, amikor élt, RÁGALMAZTÁK, ÜLDÖZTÉK.
   Jobb ha tudjuk, Buda Béla sértetten hagyta ott a Károlit.
   Balla összevissza hazudozott neki!
   http://www.kre.hu/btk/images/doc/Meghivo_Buda_Bela6.pdf
   Most meg csámcsognak a hulláján.

   • rettenthetetlen hülyék a károlin said

    A Károlin Mészáros a kétszeres doktorcsaló a példa.
    Mit mutat egy olyan oktatási intézmény a fiataloknak, aki tanári karába felvesz és ott tart egy többszörös csalót???
    És ha ez az oktatási intézmény egy felekezethez tartozik???
    Hogy a reformátusok csalnak, hazudnak és még büszkélkednek is vele!!!
    Ez a Károli becstelen üzenete.

 4. dunántúli teológus said

  Köntös szenteskedik. Szerinte a többség igenis bibliai értékek alapján él, akkor is, ha a csúnya pártok mindenféléket kihoznak belőlük!
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-03-29/demokr%C3%A1cia-cs%C3%BAnya-arca
  Igen? És a Fasiszta Hegedűs? A paráználkodó tolvaj spicli gazember Bölcskei?
  A Magyar Református Egyház vezetése sem áll a bibliai értékek alapján!!!

  • dunántúli teológus said

   A Berekfürdői konferencián Köntös László “Nemzedékváltás az egyházban” címmel beszél. Alig várja, hogy a nála egy nemzedékkel fiatalabb Steinbachot visszarugdalja Almádiba.
   http://www.quartz.moose.co.uk/EPMSZ/docs/2014berekfurdo_pghu.pdf
   Köntös megszállottan hajt a püspökségre.
   Ennek érdekében a Reposztját – amit az evangéliumi üzenet közvetítőjének nevezett a PRÚSZ konferenciáján, a legaljasabb kuruc.info stílusban vezesse.
   Ebben segítségére van Papp Gyula Attila, egy közismert futóbolond.

   • dubonnet said

    Köntös most kitakarta a blogban a kommentelők nevét és arcát.
    Még jó hogy lementettük.
    Feljelentettük a blogot meg Papp Gyula Attilát rágalmazásért.
    Köntös azt nyilatkozta, hogy ő nem felelős a tartalmakért.
    Majd meglátjuk.
    Feljelentettük az ügyészségnél és dolgozunk a külföldi publikálásán.

   • másik ps said

    A rágalmazás magánindítványos. A magánindítvány előterjesztésére a sértett jogosult. Nincs senkitek aki beterjeszthetné azt az indítványt.

   • ghost writer said

    Másik psnek
    Nagyon rendben van ugye hogy egy püspöknek induló jelenleg főjegyző köntös László olyan blogot működtet amelynek a rágalmazásai a kurucinfót is pirulásra késztetik.

 5. violenza sessuale said

  A Károlin mindenki a Jobbikra szavaz de a Fidesznek kelleti magát.
  Ez a nagy átbaszás, Balla rektor a jobbikosoknak tartott a múltkor istentiszteletet.
  Azok megígérték neki, hozzásegítik h ő legyen a dunamelléki püspök!
  Merhogy a Szajuz egy gyanús féreg, miér is hívják Szajúznak????

 6. tilos az á said

  Beválasztották a PRÚSZ vezetőségébe a RefLap fakezű idiótáját, Kiss Sándort.
  Jó, hogy nem Ludvigot.
  http://reformatus.hu/mutat/9444/

 7. dunántúli igazmondó said

  A Reposzton a legordenárébb módon folyik Orbán valagának a nyalása
  Papp Zsigmond Attila a baloldalt az SS-ekhez hasonlítja.
  Szólunk Gyurcsánynak , perelje be ezt a becstelen rágalmazó posztot és az egész blogot!!!!
  http://reposzt.hu/comment/5375#comment-5375

 8. dunántúli teológus said

  Papp Gyula Attila egy közismert átkozódó gonosz idióta.
  A Pápa.Holnapról már letiltották. Ime a levelezés!
  http://papa-holnap.hu/csatlakozz-az-ellenzeki-osszefogashoz

 9. grammaticus said

  A Károli könyvek olyan silányak, hogy még a címekben sem képesek a magyar helyesírás szabályait követni.
  Két példa:
  Galsi Árpád: Jakab az Úr testvére HELYESEN: VESSZŐVEL.
  Pap Ferenc: A templom, mint teológia HELYESE. VESSZŐ NÉLKÜL.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/karoli-koenyvek.html
  Ilyen nyomorúságos, nevetséges színvonaltalanság!!!

 10. bazsa likom said

  Miért nem jelentetik meg a Károli könyvek sorozatában a Marcipista disszertációját, ha már annyira büszkék rá????

 11. the easy conscience of effortless superiority said

  Ha ez a vágyatok, nesztek, olvassátok!
  http://www.academia.edu/2501360/Septempunctata_Tanulmanyok_Petroczi_Eva_hatvanadik_szuletesnapjara

 12. goedel macskája said

  Hálás a Mészáros a Ludvignak. Ő volt az első – visszavont – PhD-jának az opponense. Mennybe menesztette írott vélemény nélkül. Mer amikor a rendőrségen kihallgatták a Ludvigot ebben az ügyben, nem prezentált opponensi véleményt.

 13. dunántúli igazmondó said

  A Reposzt posztjai viszonylag elfogadható nyelvezettel kampányolnak a Fidesznek.
  A kommentelők nyíltan rágalmazzák a demokratikus oldalt.
  http://reposzt.hu/comment/5390#comment-5390

 14. szkizo dad said

  A Reposzt olvasóira és íróira jellemző, hogy arra biztatják egymást, hogy ne törődjenek a pc-vel. Nem is törődnek vele. Papp Gyula Attila például a kurucinfót megközelítő stílusban rágalmazza Gyurcsányt és a DK többi tagjait.
  Ez lett abból a blogból, amelyről Köntös László a PRÚSZ közgyűlésén nagy mellénnyel elmondta, hogy az evangélium hirdetésére alapította.

 15. szabadság téri harcosok said

  Csütörtökön 3-án este Bálint Natália operaénekes műsorát élvezhetik az igaz magyarok a Szabadság tér. 2. Szabó Dezsó katakombaszínházban.
  Sokan jönnek a Károliról is, Balla jegyeket osztott a kedvencei között.
  Jön a babája Sáron rózsája is.

 16. zsinati levéltár said

  Egy konferencia április 16-án a Károlin.
  Téma a KÖZJÓ
  Mi köze a Károlinak a közjóhoz???
  Semmi!!! Aljas gazemberek, mocskos materialista bűnözők, idióta barmok vannak a Károlin.
  Egyetlen előadást nem tart károlis!!!!
  Csak a helyszínt adja!
  Mocskos trükk!!!!
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Meghino_DK-20_2014-apr-16_KRE-Diszterem_Kozjo-es-tarsadalom.pdf

 17. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Hogy el ne felejtsük!
  http://kuruc.info/r/6/85503/

 18. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Hegedűs Lóri világhírű!!!
  Bekerült az amerikai Foreign Affairs nevű lapba, nézzétek a képet!!!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/371131_fa_a_regioban_elo_embereknek_kell_megakadalyozniuk

 19. médialitási biznisz said

  Na itt van a Marcipista hallgatói értékelése.
  http://www.markmyprofessor.com/tanar/adatlap/11068.html?p=6#rates
  A kritikát kigyomlálták, a többit meg – nyilván maga Mészáros, vagy a nyanyababája, a Hansági úgy telirakták melltartóval hogy mehet is ki az Ecserire melltartóárusnak.

 20. dubonnet said

  A Reposzton megintették Papp Gyula Attilát, aki köztörvényes bűncselekményekkel vádolta a baloldali pártok képviselőit, többek között azzal, hogy “gumilövedékekkel agyonlövettek békés megemlékezőket 2006-.ban) valamint Munkácsi Gittát, aki szóvá tette, hogy egy az “evangélium hirdetésére” alapított blogon (ezt mondta Köntös László a PRÚSZ közgyűlésén) ilyen tartalmak jelennek meg.
  Papp Gyula Attilát megnyugtatták, hogy nem kommentjeinek “tartalmával”, hanem a formájával van csak baj.
  http://reposzt.hu/comment/5400#comment-5400
  Meg nyilván az elmeállapotával is, ha úgy képzeli, hogy valakit gumilövedékkel agyon lehet lőni..

  • dunántúli igazmondó said

   Papp Gyula Attila egy Pápaszerte közismert őrjöngő félnótás, Köntös pedig Vaszar nagy fia egy a püspökségért minden aljasságra kész figura.
   Tudnék mondani többet is, lehet, hogy még megteszem.

   • dunántúli teológus said

    Papp Gyula Attila élettársa a pápai Fidesz irodavezetője.
    Köntös beállt Fidesz csahosnak.
    Milyen erkölcsi és hitele van egy ilyen papnak, mint ez a Köntös?
    Mit gondoltok, kihez, mihez dörgölődzött, amikor kiengedték Detroitba?
    És mit gondoltok, kinek jelentgetett és miről????

 21. kálomista brigantik said

  Nyilatkozgat Kovács Levente a református egyházról a Banszövetség székházában.
  http://reformatus.hu/mutat/9464/
  Ő az a nagyszerű bankár, aki összehozta Bölcskei/Butykost a koreai bankkal, amivel sikerült tökéletesen eladósítania a református egyházat.
  Most az állami pénzek még arcátlanabb leszívására ad tanácsokat.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: