Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Fascism and the Reformed Church in Hungary/Fasiszta tendenciák a református egyházban

Posted by karoligaspar - április 5, 2014

ÍRTA: SOLI DEO GLORIA

Hegedűs Lóránt pere első fokon befejeződött a Budapest-Északi Református Egyházmegye Bíróságán. Megintették, utána nyugodtan ünnepeltette magát a híveivel és a jobbikosokkal a Kálvin szobor alján.

Közben az ötödik és az első kerületet beterítették Enikő, Hegedűs Lórántné plakátjaival.  A Hegedűs család erősebbnek érzi magát politikai tekintetben, mint eddig bármikor.

http://www.168ora.hu/itthon/horvath-gyorgy-reformatus-ifj-hegedus-lorant-birosag-szelsojobb-palastvesztes-124909.html

Hegedűs Lóri annyira nem zavartatja magát, hogy közben egy vidéki jobbikos rendezvényen “biológiai fegyvernek” minősítette a cigányokat a magyarellenes erők, értsd a zsidók kezében. Emiatt újabb eljárás indul ellene, ezúttal a Budapest-déli egyházmegyénél, jelentette be Bogárdi Szabó püspök.

http://reformatus.hu/mutat/9458/

A Hegedűs család bosszút esküdött Bogárdi Szabó ellen. Nem hajlandók elviselni Bogárdi püspökségét, ezért felbujtották az egész körüket Bogárdi megbuktatására. Azt tudják, hogy Kislórinak püspöknek indulni pillanatnyilag semmi esélye, ezért tesznek a nyeretlen kétévesre, Balla Péter sógorra. A Hegedűs család, a Jobbik és a Dunamelléken mozgósítható szimpatizánsok azon dolgoznak, hogy Bogárdit megbuktassák és Ballát megválasztassák püspöknek. Ebben segítséget kapnak a Mészáros családtól, és a gödöllői haveroktól, de leginkább a JOBBIKtól.

A Dunamelléken tehát a Hegedűs család Jobbik segítségével reméli megnyerni a püspökválasztást.

Közben a Dunántúlon is nagy az izgalom. Köntös László az “evangélium hirdetésére” (PRÚSZ közgyűlés) alapított blogján KEMÉNY fideszes propagandát folytat.  Ebben segítségére van Papp Gyula Attila, az Erdélyből a pápai önkormányzatba ejtőernyőzött figura, aki most a Reposzton gyalázza a baloldali erők minden egyes tagját. Az ő élettársa a pápai Fidesz iroda vezetője, világos a kapcsolat.

Köntös megalkudott a Fidesszel, hogy  támogatják püspöki ambícióját. Neki könnyebb dolga van, Steinbach bejelentette, hogy nem jelölteti magát még egyszer.  Köntös meglehetősen népszerűtlen hozzá nem értése és tökéletesen alaptalan pökhendisége miatt. Neki is vannak csontvázai a szekrényben, még a detroiti korszakból. De most úgy gondolja, fideszes hátszéllel bármire vállalkozhat.

Tehát Köntös még erőteljesebben fújja a Fidesz vitorláját, mint Bölcskei. Ott Debrecenben, az elzsírosodott agyú atyafiak nem kezelik a modern elektronikát “az evangélium szolgálatában”, ahogy Köntös nagytiszteletű (???) úr (???) olyan utánozhatatlanul ordenáré cinizmussal mondta.

Tehát a Dunántúl és a Dunamellék püspökválasztásában a Jobbik mérkőzik a Fidesszel. És az evangéliumi üzenetet felfogni sem képes gazemberek vívják.

21 hozzászólás to “Fascism and the Reformed Church in Hungary/Fasiszta tendenciák a református egyházban”

 1. szkizo dad said

  Köntös a Fidesz bérenc blogot csinált a Fidesznek
  Itt van Papp Gyula Attila legújabb kortesförmedvénye.
  http://reposzt.hu/comment/5406#comment-5406
  Ez magának az evangélium üzenete, Köntös úr????
  Az is idióta, aki magától püspököt csinál!

 2. svabra said

  Na itt van egy viszonylag kulturáltabb (???) Fidesz rajongás a Reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-04-05/%C3%A1prilis-hetedik%C3%A9n
  Nem gáz hogy az Isten nevében lelkesedtek Orbánért?
  Ugyan, nem is értitek. Se kogníció, se erkölcs.

 3. szabadság téri harcosok said

  Majd meglátjátok kivel pofátlankottok
  Velünk asztán nem mer mi megvéggyük a Lórit az ijen zsidrák patkányoktól mint ti.

 4. historiker said

  Krimináltaktika és krimináltechnika címmel tartottak konferenciát a Károlin.
  http://reformatus.hu/mutat/9453/
  Ez az ország leggagyibb jogi kara.
  A krimináltechnika iszont nagyon is virul a Károlin, Balla rektor fizeti a Wistmanwoodot a kollégái utáni szimatolásért.
  Ebből a Ballából még püspök is lesz???

  • Wistmanwoodos Balla said

   A krimináltechnikaszakértői a wistmanwoodosok. Ők arról híresek, hogy hamisítják az informatikai dokumentumokat. Így kezdték a karrierjüket még a pátyi telekügyek idején, amikor összeálltak a spanyol céget képviselő nehézsúlyú bűnöző Kovács B. Jánossal. Aztán a General Motors ellen is hamisítottak bizonyítékokat titokban felvett video megvágásával. Most ezt oktatják a jogi karon.

 5. szegedi halászlé said

  A szegedi egyetem se marad le a Károli mögött rablásban és korrupcióban. Itt van a történet arról, hogy az SZTE tanárképző karának dékánja kötelezővé tette a talárviselést a diplomaosztáskor. Nem kap diplomát, aki nem visel talárt.
  Mégpedig a dékán felesége által működtetett bolt által egyedüliként forgalmazott talárban!!!
  https://www.facebook.com/szegedibennfentes

 6. halszálkás zakó said

  Nem igaz, hogy nem kap diplomát aki nem visel talárt. Az igaz, hogy a diplomaosztó ünnepségen nem veheti át a diplomáját az, aki nem talárban jelent meg. Bármilyen más időpontban megkaphatja a diplomát, de a nyilvános diplomaátadón nem. Tudják, imidzs. A kötelező talárviselés NEM egyedi jellegzetesség, számos egyetem csak így engedi a részvételt a nyilvános diplomaosztón.

  Aki ismeri a JUGYU-s talárokat az tudja, hogy egyediek (narancssárga zsinórozás és hímzett JGY monogramm) és egy egységes képet közvetítenek -ez sem egyedi dolog, gondoljanak pl. a céges formaruhákra. Ezeket a ruhadarabokat egységre vetítve sokkal olcsóbb egyszerre legyártani, mint ha mindenki maga kezdené el beszerezni, ezért van központi rendelés. Ugyanakkor ezzel nem kötelező élni, most is és korában is nyugodtan lehet magánúton használt talárokat felkutatni, megvenni, bérelni, sőt ha a hallgató szeretné, saját maga is megvarrhatja a talárját vagy megrendelheti bárkitől az egységes minta alapján.

  • Szegedi hallgató said

   Pont arra érünk rá, hogy talárokat varrogassunk magunknak. Ki az az eszement, aki ilyen javaslatot tesz? Csak nem a dékán felesége? Esetleg maga a dékán?

 7. reális jövő said

  Mi nyerünk és leszámolunk veletek komcsi gecik

 8. szabadság téri harcosok said

  Betiltjuk ezt a blogot is. Beledöglötök abba hogy a Lórit meg a Petit bántyátok

 9. dunántúli teológus said

  Úgy néz ki totális Fidesz győzelem. A MRE vezetősége pedig jó lóra tett a hiszterikus szervilis Fidesz-nyalásával. Köntös pedig dunántúli püspök lesz a Fidesz hátszelével. Miután odaadta a blogját a legutolsó bérenc Erdélyből a nyakunkra küldött Papp Gyula Attila kampányszövegeinek. Hogy a 92 éves néni, aki már 8 éve nem hagyta el a lakást, utolsó szavazásával a Fideszt kivánja erősíteni. Pápát tökéletesen tönkretette a 24 éves fideszuralom.
  Csak a házi csahosok nyerészkedtek rajta.
  Az ilyen Köntös félék.
  Hogy nem szégyelli az Isten nevét a szájára venni!!!

 10. komáromi csipkés györgy said

  Papp Gyula Attila nincs megelégedve a pápai református lelkész vasárnapi igehirdetésével.
  Még véresszájúbb fideszdicsőítést vár el!
  http://reposzt.hu/comment/5422#comment-5422
  Világos: a Fidesz és annak a legutolsó Erdélyből szalajtott rühes patkánya is istennek képzeli magát!!!!

 11. korrektúra said

  Papp Gyula Attila húzzon a fatornyos falujába!
  http://reposzt.hu/comment/5423#comment-5423
  A f..omnak van szüksége ilyen böszme erdélyi fideszes bérbirkákra!!!

 12. szabadság téri harcosok said

  Dögöljetek meg büdös proli komcsik!

 13. tudományos kutató said

  A Reposzt nyiltan fideszes.
  Tegnap Papp Gyula Attila utasította a pápai papot, hogy mit prédikáljopn, ma meg OPálfi Zsuzsanna osztja ki Gyurcsány Ferencet.
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-04-08/gratul%C3%A1lok

 14. zimmezum said

  Orbán elkezdte építeni a Szabadság téri förmedvényt Gábriel arkangyallal meg a birodalmi sassal!

 15. red rat said

  Megrendezik a KREDITet, a keresztény oktatók mkonferenciáját.
  http://reformatus.hu/mutat/9473/
  Bevezetőt mond Kodácsy Tamás, akit kirúgtak a Károliról.
  Mert a Károli nem keresztyén egyetem.

 16. tilos az á said

  Itt a vallási giccs. A ferencesek terén 13 férfi apostolnak öltözve grasszál, egy fószer szamárra ülve Krisztust alakítja.
  http://reformatus.hu/mutat/9474/
  Van ennél undorítóbb giccsetek???

 17. Okinawa-honto said

  Japán barátaim gratuláltak a Hidesz győzelméhez. Végtelen örömmel mesélték, hallották a tévében, hogy Orubanu erekciója ragyogóan sikerült. Először azt hittem, csinált még egy gyereket. De aztán rájöttem, hogy az election náluk erection.

  • Linguist said

   Elég primitív dolog gúnyolódni a japánokon. Nincs a nyelvükben “l” hang, azt “r”-rel helyettesítik. Így az election és az erection között náluk nincs különbség. Mint ahogy az “f” és a “h” hang között sem, mindkettőt ugyanaz a fonéma jelöli: ひ

   • Okinawa-honto said

    Dehogy gúnyolódtam, csak halál vicces volt. Először nem tudtam mi az a hidesz, meg azt se hogy minek emlegeti mindenki az “erection”-t. Köszi a magyarázatot.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: