Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

A real Hakuin (Egy igazi Hakuin)

Posted by karoligaspar - április 17, 2014

Nagy Gábor László, rokkantakat verő jóságos apuka

Nagy Gábor László alias RÖFI, rokkantakat verő jóságos apuka

 

Szerző: Zeneiskola

Tisztelt szerkesztők! Nagy Gábor László ügyvéd gyermekem iskolatársának apja. Egy szenteskedő morális korcs. Játsza a keresztényt és a jóságos apukát de valójában egy gátlástalan önző képmutató, embertársait a földbe döngölő bunkó. Potyázni szeret mindent ingyen akar, könyökölve törtet előre és fogyatékos embertársait ököllel veri ki arról a helyről amit magának és klónozott kölykeinek kiszemelt. Pedig ezek az emberek hazánk büszkeségei: paralimpikonok. A koncertet nekik az ő tiszteletükre adták. Nem sok örömük telt benne mert a jóságos keresztény apuka inzultálta őket. És utólag még ő papol erkölcsről és Jézusról. Figyeljék kérem az első sorban a kórusnak fenntartó helyre kölykével benyomuló apukát!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a
Magnificat ifjúsági kórus és a
Vox Caelestis vegyeskar Karácsonyi koncertjére!
2012. december 22. szombat, 19:00 óra
Szent István Bazilika

Közreműködők:
Domány Rita, orgona
Horváthné Patak Mária, zongora
Vezényel:
Szebellédi Valéria
A belépés díjtalan.

Tetszik ·  · Megosztom · 2012. december 19.

 • Ez 26 embernek tetszik.
 • Tamás Majercsik A koncert szerintem csodálatos volt.Nem tudom volt e már ennyi ember a Bazilikában. Szeretném megköszönni mindenkinek aki segített a szervezésben és azoknak is akik nem. Akik végül nem verekedtek össze sem velem sem a kórista fiúkkal és miután és miután hoztunk nekik pótszéket hajlandóak voltak átadni a meghívott Paralimpiai válogatottnak a lefoglalt padokat,és elmondták nekünk hogy ha vendéget akarunk hívni azt az otthonunkba hívjuk és külön köszönöm annak az apukának aki gyermekével ült az első sorban a kórusnak fen tartott helyen , Valinéni külön könyörgésére “nem teheti ezt velünk” válasz : Valinéni hozasson nekem egy széket és akkor átadom a helyet .Remélem ezek az emberek akik ennyire önzők és morálisan ilyen alacsony szintre süllyedtek élvezték hogy majdnem sikerült botrányba fullasztani ezt a csodálatos koncertet amivel az iskolát szerettük volna segíteni,reklámozni.Szerencsére a Paralimpiai válogatott meghívottjai és sajtósa is eltudott vonatkoztatni az atrocitásoktól és az eredeti célra koncentrálva élvezni tudták az előadást.Még egyszer köszönöm mind két kórusnak a fantasztikus előadást,azok helyett akik minősíthetetlenül viselkedtek pedig elnézést kérek , mert ők ezt nem fogják megtenni.

  hoztunk …Bővebben

 • Tamás Majercsik Közzé teszem a Paralimpiai Bizottság közleményét.
  Híreink –
  Csodálatos karácsonyi koncert, minősíthetetlen mellékzöngével2012. december 23.Csodálatos karácsonyi koncert díszvendégei voltak paralimpikonjaink szombaton este a Bazilikában, ahol a budapesti Erkel Ferenc Általános Iskola zenei tagozatának diákjai, illetve az iskola régebben végzett hallgatói szebbnél-szebbnél dalokkal ajándékozták meg a hallgatóságot.A gyermekkart a Magnificat Kórusalapítvány működteti, amelynek célja, hogy az előadásokkal Magyarország és a világ minden pontján hirdesse a zene és az énekszó szeretetét. A szombat esti koncerten ez tökéletesen sikerült.
  Mindenki egy csodálatos élménnyel gazdagabban, maximálisan elégedetten távozhatott volna a helyszínről, ha a koncert előtt nem játszódnak le olyan jelenetek, amelyek méltatlanok voltak a karácsony hangulatához, és egy magát európainak valló országhoz: paralimpikonjaink részére – akiket díszvendégnek hívtak meg – a szervezők az első sorokban foglaltak helyet. Hiába tettek azonban ki papírokat a lefoglalt székekre, akadtak olyan vendégek, akik ennek ellenére leültek ezekre a székekre, és sem a szervezők kérésére, sem akkor nem adták át a helyüket, amikor megérkeztek sportolóink. Volt olyan édesapa, aki a kisgyermekével ült le a sportolóink számára fenntartott helyre, és amikor a szervezők megkérték, hogy üljön hátrébb, így reagált: „ha nem itt lennénk, megütnélek!”
  A szervezők higgadtságának köszönhetően a szeretet ünnepén rendezett koncert verekedés nélkül lezajlott, vendéglátóink szereztek pótszékeket, így azok a sportolóink, akiknek nem jutott hely a díszvendégek részére fenntartott sorban, pótszékről hallgatták meg a nagyon színvonalas előadást.
  A Magyar Paralimpiai Bizottság köszöni szépen a meghívást, köszöni a fellépőknek a csodálatos előadást és a szervezők munkáját. Nem a szervezők tehetnek arról, hogy ilyen jelenetek játszódtak le a koncert előtt, az MPB nem azért teszi szóvá a történteket, mert botrányt akar generálni, hanem jelezni kívánja, hogy az integráció és annak elfogadása terén még vannak hiányosságok, és ez olyan probléma, amiről muszáj beszélni.
 • Nagy Gabor Tisztelt Majercsik Tamás Úr!Köszönöm részletes beszámolóját és engedjen meg ezzel kapcsolatban néhány kiegészítést.Mindenek előtt szeretnék megosztani Önnel egy történetet, amelyet Eckahrt Tolle írt le az Új Föld című könyvében.„Hakuin, a zen mester, egy japán városban élt. Nagy megbecsülésnek örvendett. Sokan keresték fel, hogy meghallgassák spirituális tanítását. Szomszédjának a tizenéves lánya egy nap teherbe esett. Amikor erre fény derült, dühös szülei szidalmazva faggatták a lányt az apa kilétéről. A lány végül azt mondta, hogy a gyerek Hakuintól, a zen mestertől származik. A dühöngő szülők erre átrohantak Hakuinhoz, s üvöltözve és vádlóan elmondták, lányuk bevallotta, ő a gyermek apja. Hakuin csak ennyit mondott: „Így lenne?”
  A botránynak híre ment a városban és a környéken. A mester jó híre odalett, ám őt ez nem zavarta. Immár senki sem kereste fel. Nem bánta. Amikor a gyermek megszületett, a lány szülei átvitték Hakuinhoz. „Te vagy a gyerek apja, hát tessék, gondoskodj róla!” A mester szeretettel gondoskodott a gyerekről.
  Egy év múlva a lány szégyenkezve vallotta be, hogy a gyermek apja valójában az a fiatalember, aki a hentesüzletben dolgozik. A szülők irulva-pirulva keresték fel Hakuint, hogy kimagyarázkodjanak, és a bocsánatáért esedezzenek. „Borzasztóan sajnáljuk. Azért jöttünk, hogy visszavigyük a gyereket. A lányunk bevallotta, hogy nem ön az apja.” Hakuin mindössze ennyit mondott: „Így lenne?”, és átnyújtotta a csecsemőt.”„Képzeljük el, vajon az ego hogyan reagált volna a kibontakozó eseménysor egyes fázisaiban” – zárja a történetet Tolle.Valahogy így érezheti most magát az a több tucat ember is, aki a legnagyobb nagyrabecsüléssel, már egy órával a Magnificat Kórus fellépése előtt beült a Szent István Bazilika első soraiba azzal, hogy testközelből élje át azt a csodát, amelyet Szebellédi Valéria és nagyszerű tanítványai megteremtettek. És akiket most azzal vádolnak, hogy majdnem verekedést provokáltak… Így lenne? Tenné fel a kérdést Hakuin.Valójában az a több tucat ember, aki már hat órakor ott volt, hogy az első sorokban hallgathassa a csodát, semmiféle „foglalt” feliratot nem talált a padokban. Nem is találhatott, hiszen amint az utóbb kiderült, a Bazilika adminisztrációja nem járult hozzá, hogy a hat órakor kezdődő szentmiséről le legyen választva az első öt sor. A „foglalt” cédulák a szentmise végén, a koncert kezdete előtt öt perccel kerültek ki a padokra. Ön ezt pontosan tudja, hiszen talán Ön is hozott ki párat az akkor már zsúfolásig megtelt padokra.A templom addigra már minden sorában megtelt, így azok, akik már egy órával előbb odamentek, hogy a koncertet minél közelebbről hallgathassák, nem tudtak máshova menni. És ennek a ténynek semmi köze nem volt ahhoz, hogy ezek az emberek kulturálatlanok lettek volna, olyanok, akik ne tisztelték volna a paralimpikonokat, vagy az előadókat. Épp ellenkezőleg….Egy igazi Hakuin.
 • Tamás Majercsik Kedves” igazi Hakuin” most már tudom ön az apuka gyermekével az első sorból .Tehát több tucat ember beült a misére . Mise vége . Új bekezdés .Szervezők jönnek ,foglalt táblákat kiteszik mert új rendezvény kezdődik.Miért nem előbb? Ahogy írta a mise alatt nincs foglalt hely. Több tucat ember föl áll? Nem . A Mise az Mise a Koncert az Koncert. Egyébként az esetek 99% -ában ha egy buszra fölszáll egy mozgásában korlátozott és nincs ülőhely ha megkér egy utast hogy szeretne leülni , még a legbutább ember is elszégyelli magát és átadja a helyet nem hogy a Paralimpiai Válogatott tagjainak még ha hatóra óta hallgatta a misét és már nagyon unta mert a 7 órakor kezdődő koncertre érkezett, igaz még a bölcs zen mester sem tudta mert nem kérdezte hogy az első sorba mindig a kórus tagok ülnek.De miután kapott pótszéket át adta a helyét való igaz.Szóval kedves “Hakuin ” ha beül a hatórás misére azzal még nem foglal helyet a hétórás koncertre.Egyébként ha tudta volna hogy a kik a meghívottak másként reagált volna? Talán még a segítségét is fölajánlotta volna? A kérdések kérdések maradnak válaszok nincsenek csak bölcs zen mesterek idézetei egy igazi Hakuintól.
 • Juli Pallagi Igazan meghato es bolcs tortenet ….
  január 13., 23:09mobil használatával · Tetszik
 • Juli Pallagi Ugy gondolom a Paraolimpiai Bizottsag kozlemenye hitelesebben hangzik mint egy bolcs mese!
  január 13., 23:13mobil használatával · Tetszik · 1
 • Aleks Varga En szeretem az igazi Hakuinokat, pontosan beleillik ebbe a magyar tarsadalomba, erzekeny, es empatikus. Az ilyen igazi Hakuinok szoktak nem atadni az ulohelyet a terhes anyaknak, meg a mozgasserulteknek a buszon villamoson, mert ok mar 6-ota ott ulnek. Es ha raadasul meg kereszteny is a mi igazi Hakuinunk, akkor tan meg Jezus is buszke ra…

13 hozzászólás to “A real Hakuin (Egy igazi Hakuin)”

 1. no para said

  Ami Nagy Gábor jan.7 22.06-os hozzászólásáról lemaradt:

  Épp ellenkezőleg (…),

  (…) = “A helyzet egy pillanatig nem vesztette el fegyelmezett voltát, szó sem volt verekedésről, fenyegetésről. Az a több tucat ember, aki egy órája, teljes jó hiszemben várta a kezdést, öt perccel a koncert előtt szembesült azzal, hogy fel kell állnia és valahol a Bazilika leghátsóbb zugaiban, állva kell végignéznie a csodát, ami érthetően nem töltötte el őket kitörő örömmel. Igen, gyerekek is voltak köztük. Ők is egy órája vártak.

  A helyzetet az a Szebellédi Valéria oldotta meg, aki mindig képes felülemelkedni a kihívásokon és a konfliktusok élezése helyett a megoldást keresi. Ő volt az, aki átlátta a helyzet tarthatatlanságát és aki valóban megértette, hogy szervezési hiba történt: sem a paralimpikonok érkezésének helyszíni hirdetése, sem pedig a helyek előzetes lefoglalása nem történt meg. És ő volt az, aki székeket hozatott, így a paralimpikonok is elfoglalhatták az előzetesen nem biztosított helyeiket és azoknak sem kellett a gyóntatószékek mögé húzódniuk, akik a kórus iránti rajongásból már egy órával a koncert kezdete előtt megérkeztek és a hideg ellenére fegyelmezetten várakoztak.

  Minden tisztelet és nagyrabecsülés ezért Szebellédi Valériáé, aki nemcsak a világ élvonalbeli karnagya, első számú pedagógusa, de ezúttal megmutatta, hogy az igazán kihívást jelentő helyzetek finom és elegáns megoldója is.”

  Tehát: Nagy Gábor állítása szerint ő nem fenyegetett senkit, a szervezők belátták a szervezési hibát és a helyzetet konfliktusmentesen és mindkét fél megelégedésére megoldották. Majercsik Tamás állítása ezzel szemben annyira hiteles a tisztelt szerkesztőknek hogy Nagy Gábor helyzettisztázásának legfontosabb elemeit már nem is szükséges feltüntetni…”Zeneiskola” -jajj de cseles, most aztán fogalmam sincs hogy ki lehet ő- gyalázkodó, minősítgető bevezetőjét egy évekkel ezelőtti történethez azt bezzeg tudják közölni. Nyilván a tisztelt szerkesztők ott voltak 2012ben a Bazilikában és szem- és fültanúi voltak az esetnek, azért tudják megítélni…vagy ha mégsem, legalább kihasználják a jó alkalmat rúgni egyet valakibe az ÁJKról. Tökéletesen illik a profilukba.

  • Rokkantverő Röfi said

   Az ÁJK-ról? Mi köze ennek az ÁJK-hoz? Fogalmunk sincs arról, hogy Röfi az ÁJK-n van. Eddig úgy tudtuk, saját irodája van. A Károli ÁJK oktatói névjegyzékében nem szerepel: http://www.kre.hu/ajk/images/doc/AJK_Fogadoorak-2013-14-2_jav_ToA_20140227.pdf

  • Egy másik Tamás said

   Ha Nagy Gábor a Károli ÁJK oktatója, ami a honlapjukon nincs dokumentálva, akkor tökéletesen illik az álszent keresztény kurzusba, mely szavakban keresztény, tettekben barbár. Nemcsak Majercsik Tamás beszámolója hiteles, hanem elsősorban a miénk, azaz az érintetteké. Ma is olvasható a Magyar Paralimpiai Bizottság hivatalos honlapján. Javaslom, hogy tegyék fel ezt is, mert ugylátszik elkerülte “no para” figyelmét. Én ott voltam és tudom hogy a mi beszámolónk hiteles.

   • Kisjogász said

    Én se tudok róla, hogy a Károlin van, de ha ott van, tökéletesen illeszkedik annak álszent bűnöző profiljába. Mért is ne lenne ott? Oda való!

  • Hazug Hakuin said

   Nagy Gábor (RÖFI) nem helyzetet tisztázott hanem hazudott. Nemcsak Majercsik Tamás emlékszik másként hanem Varga Aleks, Pallagi Juli és az egész paralimpikon csapat is. Ennyit no para hiteléről.

  • Rector said

   No para! RÖFI (Nagy Gábor László) nem pusztán egy oktató az ÁJK-ról. Nem ezért küldték be a szerkesztőségnek a bazilikai alakítását. Hanem azért, mert ő az az ügyvéd, aki elvállalta, hogy a Wistmanwood hamis bizonyítékait a Hima-perben a Munkaügyi bíróságra beterjeszti. Egyetlen normális ügyvéd sem vállalta. Takács János László azért mondta fel a Károli képviseletét Hima ellen, mert nem akart bűncselekményben részt venni. Röfinek nem esett le a tantusz. Még az sem tűnt fel neki, hogy Takács ügyvéd kiszállt. Sőt! lecsapott az alkalomra. Egy saját irodáért és egy állásért a Károlin vállalta hogy bűncselekményt követ el. Te ezt eddig nem tudtad? RÖFI tökéletesen illik a Károli profiljába. Pont olyan, mint Kovács Barnabás, Szabó András, Pethő Sándor, Mészáros MarciPista és Balla.

  • SZMK said

   Kit érdekel Nagy Gábor hozzászólása? Mindenki tudja hogy hazudik. Már az első szülői értekezleten bemutatkozott. Az egész iskola utálja.

 2. Oink oink oink said

  Ki más lenne no para, mint Röfi? Azaz Nagy Gábor László 🙂

  • NGL-fan said

   Én vagyok az, aki először belinkelte ezt a sztorit egy másik Nagy Gábor Lászlót érintő poszthoz.
   Gyermekemmel egy iskolába jár a lánya ennek a díszpéldánynak, és igazolom SZMK hozzászólását, az egész iskola rühelli őt és a pereputtyát… BLEH

   • Röfi klub said

    Ritka undorító példány a rózsaszín pofájával, a narancssárga nyakkendőjével, a hízelgésével felfelé és a rugdosásával lefelé.

   • Zenetanár said

    A lánya ugyanolyan undorító. Fujjjj

   • Szerkesztőség said

    Köszönjük a linket. Utánajártunk az esetnek. A paralimpikonok képviselője is megerősítette az információt. Nagy Gábor László egy másik ügyben ügyvédként bűncselekményt követett el hamis bizonyítékok fabrikálásával, hamis tanúzásra való felbujtással, iratok és videók meghamisításával. Mindent elkövetünk, hogy börtönbe juttassuk ezt az undorító férget. Minden vele kapcsolatos infót nagyra értékelünk és várunk. – A szerkesztőség

 3. Röfi önképe said

  Nagyon félreismeri magát ez a nyálas jezsuita görény! Méghogy ő az igazi Hakuin. Ő egy igazi tenyérbemászó pofájú disznó. Úgyis végzi majd. Egyszerűen levágják ha már nem lesz rá szükség.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: