Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Aggressive Sugar Daddy (Rokkantakat verő jóságos apuka)

Posted by jhnnsclvn - április 17, 2014

 

Mangalica és klónjai

Mangalica és klónjai

 

Szerző: Para Ping Pong

Az előző poszt fájó emlékeket szakított fel bennem. Én ugyanis ott voltam 1 és negyed évvel ezelőtt a Bazilikában, és tanúja voltam, amikor az illető apuka több gyermek (köztük a sajátja) szeme láttára meg akart ütni bennünket, engem és kar nélkül még ösztönös védekezésre is képtelen társaimat. Meg akarta mutatni gyermekének, hogy ő, aki mozgásában nem korlátozott, el tud bánni a tolószékesekkel. Lánya aki szemmel láthatóan büszke volt rá esetleg majd hasonló helyzetben követni fogja a mintát. Megdöbbenve látom hogy van, aki kétségbe vonja beszámolónk hitelességét. Ezért kérem, tegyék fel levelünket teljes terjedelmében külön posztként, nehogy elsikkadjon a szubjektív visszaemlékezések között. Ez ugyanis a hiteles, szervezetünk hivatalos honlapján máig olvasható, mindnyájunk által tanúsítottbeszámoló.

Üdvözletüket küldik a mindennek dacára zenekedvelő, békés paralimpikonok

Hírek – Csodálatos karácsonyi koncert, minősíthetetlen mellékzöngével

2012. december 23.

Csodálatos karácsonyi koncert díszvendégei voltak paralimpikonjaink szombaton este a Bazilikában, ahol a budapesti Erkel Ferenc Általános Iskola zenei tagozatának diákjai, illetve az iskola régebben végzett hallgatói szebbnél-szebbnél dalokkal ajándékozták meg a hallgatóságot.

Csodálatos karácsonyi koncert, minősíthetetlen mellékzöngévelA gyermekkart a Magnificat Kórusalapítvány működteti, amelynek célja, hogy az előadásokkal Magyarország és a világ minden pontján hirdesse a zene és az énekszó szeretetét. A szombat esti koncerten ez tökéletesen sikerült.
Mindenki egy csodálatos élménnyel gazdagabban, maximálisan elégedetten távozhatott volna a helyszínről, ha a koncert előtt nem játszódnak le olyan jelenetek, amelyek méltatlanok voltak a karácsony hangulatához, és egy magát európainak valló országhoz: paralimpikonjaink részére – akiket díszvendégnek hívtak meg – a szervezők az első sorokban foglaltak helyet. Hiába tettek azonban ki papírokat a lefoglalt székekre, akadtak olyan vendégek, akik ennek ellenére leültek ezekre a székekre, és sem a szervezők kérésére, sem akkor nem adták át a helyüket, amikor megérkeztek sportolóink. Volt olyan édesapa, aki a kisgyermekével ült le a sportolóink számára fenntartott helyre, és amikor a szervezők megkérték, hogy üljön hátrébb, így reagált: „ha nem itt lennénk, megütnélek!”.
A szervezők higgadtságának köszönhetően a szeretet ünnepén rendezett koncert verekedés nélkül lezajlott, vendéglátóink szereztek pótszékeket, így azok a sportolóink, akiknek nem jutott hely a díszvendégek részére fenntartott sorban, pótszékről hallgatták meg a nagyon színvonalas előadást.
A Magyar Paralimpiai Bizottság köszöni szépen a meghívást, köszöni a fellépőknek a csodálatos előadást és a szervezők munkáját. Nem a szervezők tehetnek arról, hogy ilyen jelenetek játszódtak le a koncert előtt, az MPB nem azért teszi szóvá a történteket, mert botrányt akar generálni, hanem jelezni kívánja, hogy az integráció és annak elfogadása terén még vannak hiányosságok, és ez olyan probléma, amiről muszáj beszélni.

« több hír

Forrás:

http://www.hparalimpia.hu/index.php?c=hirarchivum&tol=450&kod=1156

60 hozzászólás to “Aggressive Sugar Daddy (Rokkantakat verő jóságos apuka)”

 1. Pingpongpeti said

  Ez a mocsok szenteskedő disznó nemcsak aljas, hanem még hazudik is. Utólag még le is tagadja, amit tett. Szégyellje magát.

  • Disznófejü nagyur said

   Most melyik a rokkant? Ez a rövidgatyás disznoképü? Olyan csökött teste van. Nagy dagadt felsőrész és rövid pipaszár láb. Lehet azér ült be az elsö sorba mer ő is mozgássérült?

  • theologina said

   Biztos a Bagdy Emőtől tanulta a dolgoknak eme intézését.
   Röfi szoros kapcsolatban an a Fidesszel és a Károlival.
   Egyik rosszabb, mint a másik.

   • Bagdy nyanya said

    Röfi a kedvencem. Én kezelem az indulatkitöréseit. Nem nagyon csak módjával. Hadd üssön ha lát egy gyengébbet. Pl egy kar nélküli rokkantat aki nem tud visszaütni. Levezeti az indulatait. Alattam képződik pszichológussá.

   • Inspector Barnaby said

    Nem a Bagdy az első számú barátja a Károlin hanem a rémséges Barnaby. Röfit Kovács Barnabás dróton rángatja, cserébe saját irodát és állást adott neki. Barnaby a gazda, Röfi a Babe. Aki látta a filmet tudja hogy Babe magát hűséges kutyának érző malac. Olyan mint Röfi.

   • Madarat tolláról said

    Azzal hogy Kovács Barnabás ennek a röfögő hízott sertésnek a haverja mindent megmondtál…

   • Debreceni jogász said

    Barnabynak penetránsan rossz híre van a szakmában, ha lehet így mondani, mert a jogászok nem tartják szakmabelinek. Maffiózónak, gengszternek, bűnözőnek. Tarr Zoltán féle hideg gyilkos – nehézfiús változatban.

   • Furcsa pár said

    Egy kálvinista gengszter és egy verekedő jezsuita. Érdekes házasság.

 2. Angéla said

  Biztos nőket is megüt. Azok is gyengébbek. Nem kell nekik átadni a helyet se a járműveken se a templomba mer ugyse tudják őt fölrángatni. Rokkant, gyerek, nő verve jó. Ismerem az ilyeneket.

 3. Dé ja vu said

  Honnan olyan ismerős ez a dagadt rózsaszinü sertés? Mintha már láttam volna…

 4. Para van said

  No para (Röfi álneve) kussol. Majercsik Tamást kinevezte hazugnak, de a többiekkel, Varga Aleksszel, Pallagi Julival és az összes praralimpikonnal már nem tud mit kezdeni, mert ők nem kertelnek. A paralimpikonok beszámolója hiteles, egyenes, kemény. Hivatalos oldalon jelent meg, nem lehet lesöpörni. És ez a beszámoló Majercsik verzióját támasztja alá. Akkor ki a hazug? Röfi és no para. A kettő valójában egy. 🙂

 5. Nausea said

  Micsoda szarrágó! beül az első sorba a misére a kölykével és reszketve várja a koncertet amire nem váltott jegyet. Végigunatkozza az istentiszteletet hogy ingyen élvezkedhessen utána az első sorban. Undorító.

 6. theologina said

  A Reposzton folyik a színvonaltalan röfögés.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-04-17/nagyh%C3%A9t
  Jakab úr -. a Gyopár nevű zöldség (ÍRÓ ÉS PONT????) férje baromságokat locsog.

 7. the smile on the face of the tiger said

  Röfi egy tehetségtelen, de rendkívül aljas senki. Csontig benyalta magát a fidesz valagába, utána Emő nyanya tranzakcionalista analizisével hitette el magával hogy ő a legkülönb.
  Most meg a Wistmanwooddal vannak nagyon gyanús üzletei.
  Vannak infóink, majd, ha itt az ideje, előállunk elük.

 8. ulan bátor said

  Találkozunk mi még Röfivel az ügyvédi kamaránál. Készül ellene a feljelentés rosszhiszemű pervezetésért.

  • Criminal mind said

   Röfi nem a kamaránál lesz följelentve és nem rosszhiszemű pervezetésért, hanem az ügyészségen hamis tanúzásra való felbújtásért és hamis bizonyítékok fabrikálásáért.

   • oink oink oink said

    Csak jelentsetek fel nyugodtan. Lajtár István legfőbb ügyészhelyettes kollégám itt a Károlin, már le van zsírozva vele a följelentésetek. Ahogy átveszik ott, landol a szemétkosárba. Hahaha

  • emberi jogok said

   Röfivel legfeljebb Strasbourgban találkoztok. Narancssárga nyakkendővel és rózsaszín disznóképpel azt csinál itthon amit akar. Bevállalta a Magyarország leghülyébb ügyvédje címet és a bolondcetli mentesíti a következmények alól.

 9. Röfiklónok said

  Ez az undorító Röfi a mai magyar társadalom tipikus jelensége. Szavakban keresztény, tetteiben embertelen. És pont az ilyen lelki nyomorékok szaporodnak mint a nyulak. 50 év múlva ezek a klónok szarják tele önmagukkal a Kárpátmedencét.

 10. Lilike anyukája said

  Röfi lánya pont olyan mint az apja. Beül az első padba, kiszorítja onnan a padszomszédját. Imád árulkodni a tanítónéninek. De nem ám okkal. Alattomban odaszemetel egy másik kislány padja alá aztán kiszalad a tanítónénihez és mutogatja neki a szemetet. Mikor az ártatlan kislányt összeszidják majd szétpukkad a kárörömtől. Undok kis béka.

  • Klónok társadalma said

   Röfit a mai magyar politikai trend termelte ki. Agresszivitásával, hazudozásaival, erőszakosságával, ostobaságával, keresztény szólamaival és bunkó viselkedésével megtestesíti a mai politikai modellt, amelyet európai szemmel így látnak:

  • Thomas Sowell said

   It is hard to imagine a more stupid or more dangerous way of making decisions than by putting those decisions in the hands of people that pay no price for being wrong.

 11. Korifeus said

  Röfiről azt kell tudni, hogy ő Balla ügyvédje a Hima-perben. Takács János László 3 évvel ezelőtt felmondta a jogi képviseletet Hima-ügyben és helyette Röfi ugrott be.

  • Curious said

   Engem az érdekelne, miért mondta fel Takács János László a Károli képvieletét Hima-ügyben, hiszen ősídők óta ő képviseli a Károlit minden munkajogi perben.

 12. Sekrestyés said

  Röfi a feltámadási körmenetben is ott tolongott az élen. Még a kántort is majdnem kilökte a pap mellől. Karon ülő gyermekeit pajzsként használta a nyomuláshoz.

  • Judge said

   A gyerekeit a pereiben is felhasználja. Ha nem készül el a hamis bizonyítékok fabrikálásával, akkor a gyerekeire hivatkozva halasztást kér. Valamelyik éppen beteg, valamelyikkel el kell utaznia, családi nyaralás j9tt közbe. Stb. A gyerekek végtelen alibik Röfi számára. Ő egy jóságos családapa. Holott csak a bírót manipulálja velük.

  • Római hajnal said

   A jezsuita neveltetésű Röfit a pápisták aljassága miatt kiközösítették. Még a fb-ról is el kellett távolítania a jezsuita múltra való hivatkozásokat. Így került a legaljasabb bűnbandához, a kálvinistákhoz. Kovács Barnabás és Tarr Zoltán méltó társa. Olyan ügyeket vállal be, amit minden magára valamit is adó ügyvéd okádva utasít el.

  • Processzió said

   A húsvéti körmenetben ő üvöltözte leghangosabban a Krisztus föltámadottat.

 13. Bátor(i) Besúgó said

  A csak nevében nevében keresztény református egyházat egy bűnbanda irányítja. Ennek vezetője a 115 millió állami finanszírozást ellopó Bölcskei Gusztáv. Mivel az egykori besúgó és permanens sikkasztó Bölcskei / Bátori Gusztáv az egyik leggusztustalanabb Fidesz-seggnyaló, semmilyen bűncselekményének nincs követketménye. Annyira, hogy a Magyar Nemzet még nagyinterjút is készít vele mint egyházfővel: http://mno.hu/belfold/bolcskei-turelmesebb-kormanyzast-var-a-ketharmadtol-1222454

 14. Énekesmadár said

  Olyan ez a Röfi mint az egész KDNP. Kiköpött Tömjén Zsolt. Aki szintén extázisba esik a templomban, üvölti a hozsannát a körmenetben, de vérszomjas szenvedéllyel öldös élőlényeket és még a kis énekesmadarak legyilkolására is kibulizta az engedélyt. Röfi is jár templomba, ha másért nem, ingyen koncertért, szemforgatva imádkozik, de visszakézből felpofozza a rokkantakat ha azok le merészelnek ülni az egyébként nekik fenntartott helyekre. Egy önző vadbarom kerestény mzzal leöntve.

  • Keresztény képmutatás said

   Miféle hit/vallásosság az olyan, amelyik az illető személy egyéni életében semmiféle formában nem lelhető fel? A vérszomjas vadász Semjén Zsolt életeket olt ki, a jezsuitából kálvinistává lett Nagy Gábor László rokkantakat sérteget és üt meg. Ez lenne a kereszténység szelleme? Eközben persze mindketten mások életét a maguá által hirdetett (de egyéltalán nem vallott és főleg nem gyakorolt) normák szerint kívánják erőszakosan szabályozni. És ezek a mintakeresztények!

   • Theologina said

    Kereszténység? Köszönöm nem! Ehhez túl sokat láttam és tapasztaltam a Károli HTK-n. Elhatároztam, hogy buddhista leszek. Azok legalább azt élik meg és azt gyakorolják, amit hisznek.

  • eszter said

   Kedves Theologina!
   A keresztyénség az nem egy életérzés, hanem Krisztus követés. Máté. 18.7. részében így szól az ige:” Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükség, hogy botránkozások essenek; de jaj annak az embernek, a ki által a botránkozás esik.” Ha Ön nem képmutatásból “Theologina”, hanem hisz annak a Krisztusnak, aki ott a kereszten az életét adta értünk, akkor mi a baj?Nekünk a magunk életével kell majd megállnunk Isten ítélőszéke előtt, és nekik is a magukéval. A saját hitetlenségünk taszít el bennünket más irányba, nem pedig a mások magatartása. Én is megvetett és gyalázott vagyok, én is sokat láttam, talán koromnál fogva kissé többet,megvetett és kitaszítottként nem könnyű, de ez a választás Krisztus követés és a buddhizmus között kissé meredek számomra. Talán Krisztus a felelős, mindazért a sok gonoszságért, ami történik körülöttünk?Nem gondolnám. Mi vagyunk felelősek, akik nem éljük meg komolyan a hitünk és nem kiáltunk bűnbánó lélekkel az Istenhez, hanem olyan gondolatoknak, szavaknak adunk helyet, amelyek másokat is bizonytalanná tesznek.

   • Theologina said

    Kedves Eszter, mikor a Károli HTK-ra jelentkeztem, még hittem. Még utána is egy darabig, de borzalmas és részben elmondhatatlan élményekben volt részem. Súlyos bűncselekményeket követtek el palástos lelkészek velünk szemben a hit, Krisztus nevében. A keresztyénség nemcsak Krisztus követése, hanem intézmény is. Ezt az intézményt pedig bűnözők uralják. Lehet, hogy csak tucatnyian vannak, de a hatalom és a befolyás az egész intézmény fölött az övéké. Ha a keresztyénség intézmény és gyülekezethez tartozás, akkor bizonyos, hogy nem ebbe a bűnbandába akarok tartozni. Sem integráltként, sem kivetett páriaként. Ezt a bandát megvetem, és tőle elhatárolom magam.

   • eszter said

    Kedves Theologina!
    Tudom és megértem,hiszen megtapasztaltam, de még így azt mondom a hit ajándék, amely nem emberek által a miénk, hanem Istentől való. Nem az a fontos a mi számunkra, hogy mások mit kezdenek vele, hanem az, hogy mi mit teszünk. Hit által nem egy bűnbandához tartozunk, ahogyan ön mondta, hanem az Örökkévaló Istenhez. Nem kell követnünk őket, nem kell a bűnnel közösséget vállalni.De ha más ” istenekhez” megyünk, tűnjenek azok bármennyire is tisztának, akkor már nem csupán azokkal nem vállalunk közösséget akik ehhez “bűnbandához” tartoznak, hanem az élő Istennel sem.

   • heidelbergi káté said

    Eszter, megértem az álláspontját, ez az egyetlen keresztyéni. De Theologina még túlságosan fiatal és nagyon megrázták azok a durva élmények, amelyeket a HTK-n tapasztalt. Vannak magamnak is tapasztalatai és megalapozott sejtései arról, milyen aljas módon viselkednek ott egyes tanárok. Majd megtalálja ő is a hitet és a nyugalmat.
    És egyébként: “Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, amelyek kívül szépnek tetszenek, belül pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák”. (Máté 23, 27)

   • HTK-s lány said

    Akit az undorito puhatestü nyálkás Pethősándor megerőszakolt az hányni fog a Károlitól de még a Ráday utcától is. Ne csodálkozzatok ha a hite is megrendül. Tudom miről beszél Theologina nem ő az egyetlen aki igy érez.

   • Lelkészjelölt said

    Ezek az elmondhatatlan élmények, Theologina? Ha jó csaj vagy Pethőt nem lehetett elkerülnöd. Sajnállak és megértelek. Ez elég ok arra hogy kitérj a hitedböl önmagában is. De nekem fiu létemre is volt sok egyéb okom. Balla undorito szemforgatása. Németh Dávid sóvár és sanda pillantásai rám… Ez majdnem olyan rossz volt mint Pethő nyálas érintése lehetett. Velem utobi nem probálkozott de a másik akart ha mert volna. Nekem kelett volna kitalálnom mire vágyik…

   • hohenzollern said

    Ha olyanokat csináltak amiket itt sugalltok akkor fel kell jelenteni őket az egyetem etikai bizottságánál vagy a bíróságon, nem fórumokon álnevek alatt odamondani. Van ilyen beadvány? Van ilyen per? Töltsétek fel a dokumentumokat a blogra, én is kíváncsi vagyok rá.

   • HTK-s lány said

    Hohenzollern te hol élsz? Feljelentés, per? Odáig nem jut el az ügy. Volt aki megpróbált panaszt tenni. Finoman vagy durván lekurvázták. Az ember lánya befogja a száját utálkozik és szégyenkezik.

   • kiténkitte said

    Htk-s Lány; te azt állítod hogy Pethő Sándor KRE-HTK-s oktató megerőszakolt valakit? Kicsodát? Kinek tett ő panaszt? Erőszakért soha nem késő feljelentést tenni.

   • Naiva said

    És azt hogy bizonyítod be hogy erőszak volt? Állítással szemben állítás. Kinek hisznek? A hallgatónak vagy az oktatónak?

   • Jagoda Kata said

    Malina Hedvig is feljelentést tett nemi erőszakért… Kék zöld volt, össze volt verve, az erőszak nyomai napnál világosabbak. Aztán mire ment vele? Hosszú évek alatt sem tudta bizonyítani. A végén még ő megy börtönbe rágalmazásért. Kinek hiányzik ez?

   • Theologina said

    Egyébként Ballánál és Németh Dávidnál is próbáltunk panaszt tenni. Ha hallottad volna hogy reagáltak rá nem kérdezgetnél ilyeneket.

   • fixer a provokátor said

    Fixer feltámadott a német császári család nevével.
    Nem hagyjuk magunkat, te kis sunyi!

 15. HTK illetékes said

  A kálvinista egyházat cinikus ateista bűnözők sajátították ki, mint Tarr Zoltán, Bölcskei Gusztáv, Balla Péter, Kovács Barnabás. Ennek az intézménynek semmi köze Krisztushoz vagy bármiféle hithez. Csak azért maradhat fenn, mert a politikának szüksége van rá. Ezt az intézményt nem a hit tartja fenn, hanem a korrupció és a politikai prostitúció.

 16. dunántúli teológus said

  Köntös Reposztján az ürgék orgazmust kaptak a felcsúti stadiontól!
  És szemére vetik Gyurcsánynak, hogy nem épített egy ilyen ocsmányságot Pápára.
  Köszönjük, Feri!

 17. dunántúli igazmondó said

  Itt a link.
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-04-22/stadionos-h%C3%BAsv%C3%A9t-ut%C3%A1n
  Köntös nem undorodik semmitől, hogy püspök lehessen.

 18. dunántúli igazmondó said

  Bogárdi Szabó megáldotta a felcsúti stadiont. A becstelen Kis-Rigó szegedi pápista püspökkel együtt.
  A 21. képen látható:
  http://sportgeza.hu/futball/2014/04/21/pancho_arena/

 19. dumb and dumber said

  A Reposzton nagy nyálverés az anyukáknak.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-04-23/mit-%C3%A9r-az-anyas%C3%A1g
  Köntös, aki már senkit nem tud megtermékenyíteni impotenciája miatt, az anyák szavazatát is várja a püspökválasztáskor.

 20. zsinati levéltár said

  Bölcskei/Butykos kurvára beseggelt és istenverte baromságokat böfögött húsvétkor, hogy azt mondja “hozzáférésünk van” Krisztushoz. Mint ahogy Butykosnak a Károli pénzéhez.
  http://reformatus.hu/mutat/9551/
  Ne álmodozz, Butykos, számodra nincs feltámadás!

 21. Idelette de Bure said

  Alig lehet beférni vasárnap este a jezsuita templomokba.
  Melyikbe jár a rokkantverő Röfi?
  Esetleg viheti a wistmanwoodos haverjait is.
  Van azoknak most okuk imádkozásra.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-04-26/t%C3%B6m%C3%B6tt-templom-titka

 22. […] Aggressive Sugar Daddy (Rokkantakat verő jóságos apuka) […]

 23. […] elé idézik Kardos Zsoltot, a Wistmanwood ügyvezetőjét. Jogi képviseletét a közismert bazilikai garázda, a rokkantakat a karácsonyi koncerten a saját helyükről puszta kézzel kiverő Röfi, alias […]

 24. para limpi said

  Nem semmi ez a 4 kölkös “Apuka”. Milyen fölényben érzi magát a kezetlen-lábatlan rokkantak ellen. Szeretném szétverni azt az ocsmány szirupos pofáját.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: