Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Dirty tricks 1 (Disznó trükkök 1)

Posted by karoligaspar - május 6, 2014

Wistmanwood

Röfi: a wistmanwoodos jezsuita

Röfi: a wistmanwoodos jezsuita

Szerző: Judge

Megpróbáltunk utánajárni, hogy áll Hima Gabriella munkaügyi pere a Károli ellen. Alapítványunk ennek érdekében próbálja beszerezni a hiteles periratokat, ami előbb-utóbb így vagy úgy meglesz. Ezeket sem őrzik jobban, mint Bölcskei és Tarr 115 milliós sikkasztásának bizonyítékait Balog Zoltán minisztériumában. 🙂

Amit eddig sikerült megtudnunk, hogy a Királyfürdő utcai krimibe forduló munkaügyi pernek két főszereplője van, akiket külsejük és viselkedésük alapján nevezhetünk egyszerűen disznóknak (ld. képek). A (fizikai értelemben) nagyobb disznó az első képen látható Kardos Zsolt, a Wistmanwood nevű, engedély nélkül magánnyomozói tevékenységet folytató cég ügyvezető igazgatója. A második képen a jezsuita múltjával dicsekvő jól ismert Röfi, aki 2012 Karácsonyán a Szent István Bazilikában kezet emelt rokkant paralimpikonjainkra, mert elfoglalta a templomban a helyüket és még neki állt följebb.

A Királyfürdő utcai folytatásos detektívregény egy csomó kérdést vetett  fel már korábban is, amelyekre máig nincs válasz.

Hogy került Balla Péter évekkel ezelőtt kapcsolatba Magyarország egyik legaljasabb hírszerző cégével, a Wistmanwood Kft-vel? Mit keres egy volt III/I-esekből és III/III-asokból álló magánnyomozó cég, amelynek a nyírfás Földi László az egyik tulajdonosa a Károlin? Ki pénzeli a színfalak mögött a Wistmanwood Kft-t? Mi a fedő- és mi a valódi tevékenysége a Wistmanwoodnak? Hogyan számol el Balla Péter a Wistmanwood Kft-nek közpénzből fizetett összegekkel ill. a neki átjátszott egyetemi státuszokkal? Miből telik az adót sem fizető, nullszaldós Károlinak titkosrendőrökre? Miért van ma is alkalmazásban a Wistmanwood a Károlin? – Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tettünk fel a https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/04/25/httpwww-wistmanwood-com/c. posztunkban.

Takács János László ügyvéd 2011 nyarán felmondta a Károli képviseletét a Hima-perben, amikor tudomást szerzett arról, hogy Balla Péter felmondási ok fabrikálása céljából bűncselekményre bérelte fel a Wistmanwoodot Hima ellen. Hogy ezért mondta-e fel dr. Takács a Károli Egyetem képviseletét, nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a felmondás a tudomásszerzéssel időben egybeesik. Takács János Lászlónak a Wistmanwood akciójával kapcsolatos ügyvédi és magánemberi erkölcsi aggályait mindenesetre alátámasztja az az igazolás, melyet saját ügyvédi jóhíre érdekében Balla Péterből kényszerített ki, és amely itt olvasható.

Takács felmondása után, 2011 augusztus-szeptemberében lépett színre a Hima-perben Rokkantverő RÖFI, azaz Nagy Gábor László zugügyvéd, aki azonnal bevállalta az összes károlis bűncselekményt. Jutalmul saját irodát és egy “oktatói” állást kapott a Károlitól. RÖFI fellépése újabb kérdéseket vet fel. Mi köze van a jezsuiták és a Fidesz hátán a karrierlétrára felcsimpaszkodó, rokkantverő Röfinek, anyakönyvezett nevén Nagy Gábor Lászlónak a Wistmanwoodhoz? Melyik disznó hamisította meg a Wistmanwood Hima Gabriella lakásán titokban és illegálisan felvett filmjeit? A Nagydisznó (ld. 1. kép) vagy RÖFI (ld. 2. kép)? Tény, mert igazságügyi szakvélemény tanúsítja, hogy a Röfi által a bíróságra kvázi-bizonyítékként benyújtott wistmanwoodos DVD-k agyonmanipuláltak, vagdosottak, egymásra montírozottak, másoltak, össze-vissza “szerkesztettek”. A módszer ismerős, tipikus wistmanwoodosnak tűnik. Vagy mégsem? Lehet, hogy RÖFI hamisított? Vagy továbbhamisította az eleve manipulált wistmanwoodos anyagot?

De nézzük először a Wistmanwood eredeti, saját, “hamsítatlan” munkamódszereit, ha hamisításokból élő cégről szólván szabad ezt az ártatlan szót kompromittálni velük! Milyen trükköket és technikákat alkalmaz ez a gátlástalan, minden aljasságra készen álló disznó cég, ha olyasféle felkérést kap,  mint 2010 nyarán a Jézus Krisztusra felesküdött farizeus Ballától: gyártson felmondási okot Hima Gabriella ellen – bármi áron, bármilyen módszerrel. Minden eszköz megengedett, a törvénytelen is.

A sorozat következő darabjában egy négy évvel ezelőtti ügyből kirajzolódik ennek a “talpig becsületes”, “úriemberekből” álló cégnek 4 módszertani alapelve: 1. a csapdaállítás, ezt követően 2. titokban készített felvétel az áldozatról, 3. a felvétel technikai manipulálása, 4. koholt vádak “alátámasztása” a csapdaállítással szerzett, illegálisan felvett, majd technikailag erősen manipulált, többszörösen meghamisított anyaggal. A Wistmanwood ugyanakkor nem túl fantáziadús csapat, mindig ugyanezt a – lebukásuk előtt –  jól beváltnak tűnt 4 módszert alkalmazza és mindig ugyanebben a sorrendben. Legyen a célszemély üzletember, sportoló, celeb, egyetemi oktató avagy hallgató… Mert a Wistmanwood előtt semmi sem tabu. Mint ahogy Balla előtt sem.

A cél szentesíti az eszközt, vallja Loyola Ignác elvét a Loyola Ignác kollégiumban nevelkedett jezsuita múltú Röfi. Az eredmény azonban egyelőre az, hogy a Wistmanwood banda tagjai büntetőeljárás alatt állnak – gyanúsítottak a Hima Gabriella elleni bűnügyben, amelynek felbujtója és haszonélvezője Balla Péter. (Hogy is maradhatott ki éppen ő a büntetőeljárásból? Csak nem hű beosztottja, Polt Péter legfőbb ügyész helyettese, Lajtár István mentette ki?)

Valami nem stimmel a jezsuita elvekkel, ha károlis célokra akarják ezeket alkalmazni…

 

 

74 hozzászólás to “Dirty tricks 1 (Disznó trükkök 1)”

 1. Pig Story said

  Disznó pofák – disznó erkölcsök

 2. Királyfürdő 4 said

  Fixer hazudott. A Hima-per egyáltalán nem közeledik a végéhez. 4 éve folyik, és még első fokon sincs ítélet.

 3. Oink oink oink said

  Röfi húzza az időt. Állítólag már 4 éve nem képes előállítani a wistmanwoodos tanúit.

  • Röfi és a Wistmanwood said

   Nem is akarja. Szándékosan félrecímezteti az idézéseket.

   • Sobri Jóska said

    Én úgy hallottam hogy Balla tanúi akadályozva vannak abban hogy megjelenjenek a bíróság előtt, ezér húzódik a per.

   • Curious said

    Hgyhogy? Ki vagy mi akadályozza őket? E szerintem csak átlátszó duma. Nem akarnak tanúskodni. Ennyi.

   • Tanú said

    Nem átlátszó duma. Balla tanúi a sitten vanak. Balla bűnözőket bérelt fel, hogy törjenek be Himához a lakásának helyezzenek el tárgyakat amiket aztám a magánnyomzók “megtalálnak”

 4. ulan bátor said

  Takács János László a Károli kedvenc ügyvédje, 1998-ban óránként 15 ezer Ft + ÁFÁ-t fizetett neki az akkori rektor.
  Takács azzal dicsekedett, hogy ő NEM VESZTETT MÉG PERT.
  Ez hazugság, mert pl. Huszár Ágnes elleni károlis pert is elvesztette.
  A bíróságon nem riadt vissza a felperesek alázásától és fenyegetésétől sem.
  Ezért aztán az Ügyvédi Kamara előtt kellett felelnie.
  Szóval Takács sok mindenre képes, de nem mindenre.
  Ezért adta vissza a megbízást.
  Erre jött Röfi, aki MINDEN (BECSTELENSÉG)RE KÉPES.

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   Takács meg Röfi, még a jóképű barnabőrű Kardos Zsolt is a tápláláklánc végén vannak.
   Őket megelőzik az éceszgéberek, a szabóandrások, hanságiágnesek, ballapéterek meg a többi gazember, aki kitalálja, KIT IS KÉNE MEGGYILKOLNI.
   Aztán jönnek a végrehajtók nagy pénzekért és gyilkolnak, rágalmaznak, öngyilkosságba kergetnek.
   Külön parcella van a temetőben az áldozataiknak: Szilágyi Ferenc. Király Gyula, Szigethy Lajos, Györke Judit, Bolkyi János.
   Szabó, Balla meg röhög a markába, ez is mutatja, hogy ISTENTAGADÓ GAZEMBEREK.

  • Röfi és társai said

   A tápláléklánc végén? Ezek vagyonokat keresnek. A fogyatékos roma külsejű Kardos milliárdos forgalmat bonyolít le a gyanús cégeivel. Röfi egyre másra bassza világra a klónjait, mert el tudja őket tartani, és tülekedik velük minden templomi ingyenkoncerten az első sor közepére, kipofozva onnan a rokkantakat. Takács is nagyon jómódú. Na persze az écegébereknek is van mit a tejbe aprítani.

 5. tudományos kutató said

  A Károlin Istenfogalom a filozófiában címmel tartanak május 9, 10-én konferenciát.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/istenfogalom_es_istenervek_konferencia_program.pdf
  Sepsi, az ordenáré ízlésű dékán (???) maga is locsog Simone Weil istenfogalmáról.
  Nem szégyelli a sokat próbált szájára venni Simone Weil nevét.
  A többi előadó ELTÉ-s, SZTE-.s stb.
  A Károliról néhány gyenge virág, többek között Zsengellér, aki ebben az ügyben is elvesztette a becsületét.

  • Istenkeresők said

   Ez a konferencia nekem is feltűnt. Kiváltképp a névsor. Nem azoké, akik benne vannak, hanem akiket kihagytak. A Károlin is lenne néhny ember, aki hozzá tudna szólni a témához, de nem hívták meg őket. Természetesen nem Ballára gondolok, akinek köze nincs Istenhez, hanem pl. Karasszonra, Fabinyra, Szűcsre, Pecsukra…

  • French Hostess said

   Mit keres ezen a konferencián Tepsi? Ő meg az istenfogalom? Röhej.

  • Csaba Peti said

   Én Petrőczi tanárnőt hiányolom. Neki itt lenne a helye. Ő egy igazi istenes puritán.

 6. tilos az á said

  A hallgatók számára ma délután tehetség(HA-HA-HA?)nap lesz a Károlin.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/891-meghivo-kari-tehetsegnap.html
  A sok szerencsétlen drogos értelmi fogyatékos ott bohóckodik az ország leggagyibb úgynevezett egyetemén.

 7. komáromi csipkés györgy said

  Soós Szilárd ír valamit a Reposzton, nem értem, mit.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-05-07/szinkron
  Hogy pár éve mit látott a fenyvesi strandon?
  Meg hogy van pár másodperces különbség a tévéközvetítésekben?
  Meg hogy a(z italt) fogyaszt testérek ne üljenelk volánhoz?
  Hát ezt talán Butykosnak kéne címezni.
  De neki úgyis sofórje van.
  EGYELŐRE.

 8. kálomista hazugságok said

  Az egy százalékunkért most a már nem kábszeres Zsolti mellett Ágnes könyörög, akit a refik mentettek meg állítólag. Még munkát is adtak neki.
  Mi sokkal több olyant ismerünk, akit a károlis állítólagos refik döntöttek a nyomorba, rágalmaztak meg, kergettek a sírba.
  A KÁROLISOK ÁLTAL MEGGYILKOLTAK ÜZENIK A TEMETŐBŐL:
  NE ADJATOK A KÁLOMISTA BRIGANTIKNAK SEMMIT!!!!

 9. kálomista hazugságok said

  Itt van a velejéig hazug, giccses förtelem a reformatus.huról
  http://reformatus.hu/mutat/9596/

 10. Röfi és társai said

  Disznó módszerek valóban. Na de disznóktól mi mást lehetne várni?

 11. Disznóverseny said

  Élősúlyban lehet hogy Kardos a győztes, de én azt mondom hogy az a narancssárga rózsaszín pofa a nagyobb disznó…

 12. Jópásztor said

  Kevés szó esik itt Balláról, aki felbérelte a Wistmanwoodot és a hamis videót felhasználta a bíróságon. Hogy egyeztethető ez össze egy lelkipásztori hivatással? A jópásztor a titkosszolgálatot béreli fel a kollégái és a hallgatói ellen? És még van rajta palást?

 13. Disznóduett said

  Nagy szám lehet mikor a bíróságon a disznóduett fellép. A sötétbőrű feketehajú és a vöröspofájú szőke. Mikor lehet őket megnézni?

 14. ghost writer said

  Eddig csak a vörösbőrű fideszes disznó mutogatta magát, a barnára sült barátja távollétével tüntetett.

 15. ohranka said

  Orbán azt mondta a francia újságíróknak, hogy apja zsidó.
  http://kuruc.info/r/2/127268/
  Hát ez egészen más perspektíva!

 16. Barnadisznó said

  Az első képen látható barnára sült disznó is zsidónak vallja magát. Előkelőbb, mintha bevallaná, hogy cigány. Nyilván így gondolkodott Orsós Viktor is. 🙂

 17. Konkolyné said

  Mit keres ez az értelmi fogyatékos cigány a református egyetemen? Mi köze lehet a református egyetem lelkész rektorának ehhez a dagadt cigány bűnözőhöz?

  • Inspector Barnaby said

   Kovács Barnabás hozta ide. Az ő cimborája. Ballának csak kapóra jött, hogy kinyírja a kollégáit, a tanítványait és a sógorát.

 18. tudományos kutató said

  Ma volt az I. osztály felolvasó ülése. A Károliról nem volt ott a kutya se, nem csodálkoztunk. Mi köze van a művelődéstörténethez azoknak a kutyaütő barmoknak, pl. Szabó András, Petrőczi, Hansági, Hermann, Mészáros???
  Viszont ott voltak azok, akikről ezek a tulkok a legnagyobb gonoszsággal szoktak nyilatkozni, pl. Ritoók Pál (Szabó: vén barom), felesége, Szalay Ágnes (Petrőczi: vak, mint a denevér), Szabó Géza (Petrőczi: még kisdoktorija sincs), Madas Edit (Szabó: szerelmes belém), Kőszeghy Péter (Szabó: féltékeny a tehetségemre).
  Viszont említették a károlisokat, mégpedig Kósa akadémikus bevezető előadásában.
  Vannak sokan – mondta -, akik azt hiszik, hogy művészettörténet-írást produkálnak, pedig nem. Azt mondta, felírt neveket, de merő tapintatból nem nevezte meg a “csodabogarakat”.
  Mi megnevezzük: Szabó András, Ludvig (rabolt nevén: Petrőczi,), Mészáros Marcipista, a Károli pónemje, Hansági, KSZE tehetségtelen és undorító, meddő tehén menye.No meg Hermann, az IMO-s alvóügynök. (Már felébresztették, ő intézi a rubelátutalást a Jobbiknak.

 19. régi magyaros said

  Szabót, Petrőczit mindenki mélységesen megveti a szakmában.
  Hanságit, Mészárost, Hermannt szintén, csak őket a Kulcsár-Szabó védi.
  EGYELŐRE.

 20. dunántúli igazmondó said

  A röhögős papnő firkál a Reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/kutasin%C3%A9-moln%C3%A1r-bogl%C3%A1rka/2014-05-09/els%C5%91-seg%C3%A9ly-m%C3%A1sod-ima
  Hogy tanuljunk meg újraéleszteni, mer milyen gáz lenne, ha éppen a templomban patkolna el valaki, mert ott mindenki csak imádkozni tud.

 21. tóratartó said

  Csak azt nem tudom, hogy a jobbikos Károli miért adja ki a FINNUGRÁSZ Honti uralisztikai tanulmányait, péláne tankönyként?

  Nem esett még le, hogy a FINNUGOR ROKONSÁG KOMCSI-LIBSI HAZUGSÁG???
  Pedig a Jobbik most akar egy Őstörténeti intézetet szervezni, amelyik TUDOMÁNYOSAN kimutatja, hogy a magyarság a Szíriuszról származik, onnan pedig egyenesen Mezopotámiába helyezte őket a pártus királyfi, Jézus Krisztus???

 22. Agáta mondd szívem said

  Honti most is a Károli emeritus professzora.
  Plusz ő neveztette ki Fóris Ágotát, a felesége barátnőjét tanszékvezetőnek alapképzettség nélkül.
  Fórisról ez a hallgatók véleménye: 2,42.
  http://www.dentalclinics.hu/tanar/adatlap/11007.html?p=4#rates

  • Matrix D'Amour said

   A Károlin nincs finnugor szak. A finnugornak semmilyen szerepe nincs az oktatásban. Tkp nem tudni, Honti mit is csinál a Károlin, és mit csinált valaha, azontúl, hogy felvette / felveszi a lóvét. De hát a Károli gazdag. Megengedheti magának a nem oktató haszonélvezőket, hisz nem Honti az egyetlen. Ha Kun Béla unokájának szabad…

 23. Agáta mondd szívem said

  Orosz szak sincs, mégis ott van az IMO-s Hermann, Kun Miklós, a Béla unokája és exrendőr Kovács. Még Hansági is orosz szakosnak indult, csak exrendőr Kovács kivágta.
  Aztán spanyol és olasz sincs, Fóris mégis ott van, méghozzá tanszékvezetőként.

 24. no para said

  Lássuk mit szól ehhez Animus, Ancilla, Prudens és a többi régi név.

 25. prudens said

  Ha már így megszólíttattam, jelzem: latin szak sincs.
  Szabó András pocsékul tud latinul.
  Petrőczi/Ludvig meg beleírta a CV-jébe (helyesebb talán VC-jének nevezni), hogy jól elboldogul a latinizmusokkal.
  Mer a professzor asszony még azt se tudja, hogy a latinizmusok NEM LATINUL VANNAK, hanem más nyelvben elterjedt latinos szerkezetek.
  Egy accusativus cum infinitivo tükörfordítása vagy ilyesmi.
  Azért írok ritkábban, mert ez a Károlinak nevezett pöcegödör nem stimulál intellektuálisan.

 26. Avvocato Diavolo said

  Hogy Röfinek milyen a morális szintje, azt tudjuk a bazilikai alakításából. Hogy milyen a szellemi szintje, arra következtetni lehet abból, hogy egy olyan ügyet vállalt, amit dr. Takács visszaadott. Röfi vajon sosem gondolkodott azon, miért rázta le ezt az ügyet dr. Takács?

  • Röfi IQ said

   Gondolkodni? Mivel? Ha arra nem jött rá, hogy Takács ügyvéd miért adta vissza az ügyet, mikor kiderült, hogy Balla Péter bűncselekménnyel gyártatott magának felmondási okot, akkor ez a rózsaszín sertés pont olyan buta, mint amilyennek látszik.

   • Rufselbstmord said

    Röfi annyira buta, hogy még azt se fogja fel, hogy egy ügyvéd a jóhíréből él. Na mármost milyen híre van annak, aki beül egy misére csak azért, hogy utána potyázzon egy ingyenkoncerten, amit nem az ő tiszteletére adnak, hanem azokéra, akiket onnan kiszorított, és amikor erre figyelmeztették, még verbálisan és fizikailag nekik esett? És mindezt a kölyke előtt, akinek így mutat jópéldát! És a tetejébe még bűncselekményekkel fabrikálgat bizonyítékokat mint ügyvéd! Apának és ügyvédnek is bunkó.

 27. prudens said

  A mai Reposztban az a Székely Attila írt egy cikket, aki a tegnapihoz azt szólta hozzá: az imádság a legfontosabb. A nevetgélő papné arról írt, hogy jobb lenne, ha mindenki értene az újraélesztéshez, az imádság csak ez után jöjjön. Nos, Székely Attila az imádkozást választja. Remélem, sikerül neki megérni ezt a saját bőrén.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-05-10/gyere-%C3%A9s-szabadulj-fel
  Most Geszti Péteren poénkodik és sunyin lődöz a “szemkilövető” Gyurcsány kormányra.
  Azt hiszed, te ostoba csuhás, jutalmat kapsz ezért az Orbántól????
  Görény.

  • dunántúli igazmondó said

   Bogi, a röhögő papnő visszaszól: egy ájult ember mellett ne imádkozzunk, hanem először próbáljuk életre kelteni.
   http://reposzt.hu/comment/5497#comment-5497
   Azt kívánom az Attilának, hogy amikor agonizál, imádkozzanak mellette, ahelyett, hogy meg akarnák hosszabbítani az értelmetlen, káros patkány életét.

 28. meshugga beach party said

  Balog a Hold utcában szenteskedik, hogy “áldás legyenek” nekünk.
  Húzzatok a búsba, akkor lesztek áldás, mocskos, rabló gazemberek!
  http://reformatus.hu/mutat/9604/

 29. Balla Hegedűsék júdása said

  Balla arra is használja a Károli pénzén a Wistmanwoodot, hogy a sógorára, Lórikára “dolgozzanak”. Ott leselkednek a Szabadság téren és figyelik, kik járnak be a templomba. Szóba elegyednek ezzel-azzal, még odasunnyogtak a Szabadság téri emlékművet ellenző tüntetőkhöz is.

 30. Bagdy nyanya said

  Bagdy nyanya az eszelős giccsgyártó valami Szeretethíd neű nyálzáson.
  http://reformatus.hu/mutat/9505/
  Miközben a református egyház vezetői rabolnak, paráználkodnak, okiratokat hamisítanak.

 31. dubonnet said

  Köntös csontig benyal Orbánnak, nagy keresztyén politikusnak neezi a fos blogján.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-05-10/kereszt%C3%A9nys%C3%A9g-k%C3%ADs%C3%A9rtete

 32. a nagy zabálás said

  A Gundelben faltak-vedeltek a Fidesz vezérkarának tagjai + Polt független főügyész, Andy Vajna és az úgynevezett elit más tagjai. A menű fejenként 56 ezer Ft volt + pia.
  Nem láttuk Butykost, úgy látszik, az ő vedelését nem kíánták finanszírozni.
  http://index.hu/belfold/2014/05/10/ok_mentek_el_orban_bulijaba/

 33. szamuely tibor said

  A Gundel igazgatója Alföldi Tádé, a KISZ KB mezőgazdasági osztályának vezetője.
  Igaz, Kun elvtárs???

 34. mangalica said

  Hogy találtak egymásra ezek a malacpofák? Ugyanaz a dagadt pofa színváltó változatban. De lehet fajváltónak is nevezni. A fekete cigány, a vöröspofájú zsidó.

 35. Wistmanwoodos Balla said

  Lassan kezd körvonalazódni a Károli és a Wistmanwood kapcsolatának horrortörténete. Balla hozta őket az egyetemre, hogy segytségükkel leszámoljon az ellenzékével. Ez a publikus magyarázat. Az eltitkolt valódi ok, hogy valójában a sógorát figyelteti – önös érdekből: meg akarja kaparintani tőle saját magának a Szabadság téri gyülekezetet, hogy püspök lehessen.

  • Inspector Barnaby said

   Szerintem Balla magától nem talált volna rájuk, ehhez kellett némi közvetítés. Mégpedig Kovács Barnabás, aki rokonától, Kovács Bencétől hallotta, milyen nagyszerűen hamisított videókat a Wistmanwood a motorosok ellen.

   • Áll egy ifjú nyírfa a réten... said

    Szerintem ez fordítva volt. A Wstmanwood kereste a kapcsolatot a Károlival. A MOSZAD pont ide, a jobbikosok közé akart beépülni. Mint tudjuk, a Károli a Jobbik bölcsője. Itt született a párt. Még a öreg Hegedűs püspök fenntartása alatt, a rosszhírű Kovács Eszter rektorsága alatt. Nyírfás Földi tudta, hogy legjobban az ellenség között lehet infókat gyűjteni…

  • A piac törvénye said

   Kereslet és kínálat klasszikus egymásra találása… A Wistmanwood céltudatosan be akart épülni a Károlira, és éppen ide. Balla pedig keresett egy gyanús zugdetektívcéget, akikkel illegálisan szimatoltathat kollégája és hallgatói után, mit sem tudva a Wistmanwood hátsószándékáról.

   • Kovács Kupi said

    És a két Kovács, a maffiózó Bence és a gengszter Barnaby voltak a kerítőnők. Hogy ne mondjam a kuplerájos banyák, akik összeboronálták ezt az összeilló párost: a magát kínáló dagadt kurva Kardost és a virtuális Rákóci téren strichelő nyápic Ballát.

   • Spy Hot Spot said

    Furcsa egy intézmény e a Károli. Nem is hasonlít egyetemhez. Inkább kémek, besúgók, titkosszolgák és bűnözők harci terepe. Hogy működhet egy ilyen fertő? Pláne ún. oktatási intézmény fedőnév alatt?

 36. tudományos kutató said

  Hogy jön ide Kulcsár-Szabó és ügyfélköre?
  Persze vannak átfedések: IMO-s Hermann, exrendőr Kovács

  • Operatív tiszt said

   Ennél jóval több köze van az ügyhöz. Ő nem közönséges ügynök volt, hanem kifejezett titkosszolgálatra kiképzett operatív tiszt. Az NDK titkosszolgálata Beyreuthba küldte őt a 80-as évek elején 4 évre, még jóval a fordulat előtt. Ugyan, ki mehetett ki évekre kutatni az NSZK-ba?

   • theologina said

    Mármint Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus, az ELTE Irodalomtudományi Doktori Iskolájának a vezetője????

   • Operatív tiszt said

    Persze, ki más. Szerintem a Wistmanwoodot ő javasolta Ballának. Ha nem személyesen, akkor megüzente a gonosz, kancsal MENYével.

  • Károli Kupaktanács said

   Ki hozta a Károlira a Wistmanwoodot?
   Elég sok a gyanúsított.
   Először is a két gengszter, Kovács Bence és Kovács Barnabás rokonsága, közös illegális ügyletei. A Wistmanwood eredetileg Kovács Bence megbízottja volt. Ezért Kovács Barnabás az első számú gyanúsított.
   Másodszor Bölcskei, az ő titkosszolgálati múltja, régi ismeretsége, mondhatni professzionális kapcsolata a nyírfás Földivel.
   Aztán Balla, aki aktívan keresett magándetektíveket egyes családtagjai, kollégái és hallgatói ellen. Aztán a belső ügynöki hálózat: Kun Béla, Kovács Árpád, Popély Gyula, IMO-s Hermann.
   És a leggyanúsabb Kulcsár-Szabó Ernő, aki az ügynökhálózati hierarchiában magasabban állt, mint a kis jelentgető besúgók. Ő operatív tiszt volt az átkosban, magasabb szinten ápolt kapcsolatokat a nyírfás Földivel, aki a Wistmanwoodnak az egyik tulajdonosa.
   ez egy károlis vezetői kupaktanács döntése volt, amelyikhez minden ügynök hozzájárult valamivel, és végül Kardos Zsolt mellett döntöttek.

 37. irish coffee said

  Mióta KSZE Avigdor Hameirit tanulmányozza a jeruzsálemi egyetemmel együttműködve, a Moszaddal is jó kapcsolatot alakított ki.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: