Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Dirty tricks 2 (Disznó trükkök 2)

Posted by jhnnsclvn - május 11, 2014

A Wistmanwood referenciája

A Wistmanwood referenciája

A Wistmanwood referenciája: Kovács Bence János

Kardos Zsolt Wistmanwood

Hogy került a III/I-es és III/III-as hátterű Wistmanwood kapcsolatba a Károli Református Egyetemmel? Némi nyomozással és utánajárással kiderítettük, hogy Kovács Barnabás úgynevezett “stratégiai igazgató” hozta őket ide, akinek rokona, az első két képen látható Kovács Bence János, a madridi Grupo Milton magyarországi elnöke ajánlotta őket a figyelmébe. A referenciamunka a spanyol cégnek a Racing Management elleni intrikája, csapdaállítása, kandivideózása és videóhamisítása volt, amelyet ténylegesen a Wistmanwood hajtott végre. Pont ilyen munkára keresett valakit Balla Péter a saját munkatársai és hallgatói ellen. Az alábbi eset meggyőzte mind Balla Pétert, mind Kovács Barnabást, hogy keresve sem találhatnak a piacon alkalmasabb céget, mint a Wistmanwood, amelynek ügyvezető igazgatója Kardos Zsolt, profi NBH-s ügynök, egyik tulajdonosa pedig a nyírfás Földi László, az egykori komcsi Nemzetbiztonsági Hivatal III/I-es osztályának műveleti igazgatója. A Wistmanwoodot aljas intrikára felbérlő Kovács Bence János Orbán Viktor belső baráti köréhez tartozott. Ezt nemcsak a fenti képek bizonyítják, hanem több VIP-páholyos közös fotó a miniszterelnökkel hazai focimeccseken. Kovács Bence János azóta eltűnt: http://hvg.hu/velemeny/20100702_grupo_milton_pecsKésőbb kiderült róla, hogy mind komcsi, mind fideszes magas politikai kapcsolatait felhasználva törvénytelen ingatlanügyletekbe bonyolódott: http://hvg.hu/ingatlan/Kegyeleti_plazat_epitene_a_Grupo_Milton_C32HSM Egyes információk szerint azóta már letartóztatták. Nem ez lenne az első alkalom. Kovács Barnabás stratégiai igazgató rokona és Orbán Viktor nagy focihaverja, Kovács Bence János, egy köztörvényes bűnöző: http://hvg.hu/gazdasag/20100223_csalo_befekteto_patyon Sajnos, a Wistmanwood időben következő megbízója, Balla Péter felszentelt pap és rektor még mindig szabadlábon van… – A szerk.

 

A Racing Management szerint hamis a Milton zsarolási vádja

2010. március 02. kedd, 15:19 |

Közel sincs vége annak a botránynak, mely a K. B. János  (Kovács Bence János – a szerk.) , a Grupo Milton elnöke által elkövetett csalásokból kibontakozva, most már magas politikai köröket is érintő, milliárdos beruházások jogszerűségét megkérdőjelező, polgári pereket is kirobbantó üggyé nőtte ki magát.

A Racing Management Kft., aki egykori versenyzőjük, Németh Balázs kapcsán került érintkezésbe a Groupo Miltonnal, ezen sajtóközleményben tagadja a K. B. János és képviselői által koholt vádakat; egyúttal közli, hogy rágalmazás és becsületsértés miatt pert indít a spanyol cég vezetője ellen.

Nem titkolt, hogy 2010 februárjában az index.hu-n megjelent tényfeltáró cikksorozat első hiteles információi (a cikksorozat szerzője Bodoky Tamás – a szerk.) a Racing Management Kft.-től származtak. A K. B. János korábbi piszkos ügyeit felgöngyölítő írások nagy port kavartak a közéletben és a politikában egyaránt – utóbbi különösen akkor kezdett el érdemben foglalkozni az üggyel, amikor a Balatonring építésével kapcsolatos állami garancia jogszerűsége is kérdésessé vált. Azt gondolva, hogy a lejárató cikksorozat hátterében a Racing Management Kft. állhat, a Groupo Milton felvette a kapcsolatot a céggel, és egyezségkötést kezdeményezett. Az ügybe bevontak egy bizonyos Wistmanwood Kft. is, melynek fő profilja az üzleti hírszerzés.
Több találkozót is leszerveztek a cég Sas utcai irodájában, ahol K. B. János, megbízottjai által egyezséget ajánlott a Racing Management megjelent képviselőjének a korábbi, Németh Balázzsal kapcsolatos perek orvoslására. A megállapodás támogatásról, hosszú távú együttműködésről szólt. A Wistmanwood emberei a tárgyalásról nagyjából kétórányi hangfelvételt készítettek titokban. Ebből később egy két perces, összeollózott klipet, és a szerződés egyes részleteit átadták a sajtónak. Ezen, általuk bizonyítékokként aposztrofált dokumentumok mellé történetet is szőttek, amiben ellenük irányuló zsarolásról beszéltek.
A Racing Management Kft. nevetségesnek és felháborítónak tartja az ellenük felhozott vádakat. Továbbá a mai napig nem érti, hogyan akarhatták volna megzsarolni K. B. Jánost amikor mind a kapcsolatfelvételt, mind a találkozókat, mind a támogató-együttműködő szerződést a Groupo Milton kezdeményezte.  A Racing Management önszántából nem kívánt volna a régebbi, saját üzleti érdekeiket sértő ügyükön kívül érintkezni a spanyol céggel. Rágalmazás miatt pert indítanak az ügyben.
A Racing Management és a Groupo Milton közti üzleti perpatvar még 2009. májusában kezdődött. Az – akkor még a Racing Management Kft.-vel aktív szerződésben álló – Németh Balázs motorversenyzőt, a Groupo Milton pénzelte Balatonring csapat a jogi szakma szabályait figyelmen kívül hagyva egyszerűen eltulajdonította. Hetekkel később Németh ugyan küldött egy valótlan indokokat tartalmazó felmondó nyilatkozatot, melyet azonban a menedzser cég, ügyvéd által ellenjegyzett dokumentumban utasított vissza.
A stop.hu internetes oldalon lejárató cikk jelent meg, mely köztörvényes bűnözőknek állította be a Racing Management tulajdonosait. Mivel az írás olyan adatokat tartalmazott, melyek kizárólag a bűnügyi nyilvántartásból szerezhetők meg, a cég feljelentést tett – mely feljelentés azóta úgy tűnt el, mintha nem is létezett volna.
2009. őszén a Racing Management fizetési felszólítást küldött Németh Balázsnak, melyben kártérítési igényét pontról-pontra megindokolta. A motoros társadalom háta mögött zajló több százmilliós csalásokról leleplező cikk jelent meg a totalbike.hu internetes magazinban, melyet később több, a K. B. János vagyon legitimitását erősen megkérdőjelező cikk követett az index.hu online újságban.

Forrás: http://patynemelado.com/index.php/velemenyek/158-a-racing-management-koezlemenye-szerint-hamisan-vadolt-zsarolassal-a-milton

A cikket a Grupo Milton azóta eltávolíttatta, sőt, mostanra már a honlap is eltűnt. Sikerült egy időben lementett másolatot szereznünk. A zsarolási ügyben érintve volt Bodoky Tamás, az index.hu akkori újságírója, aki beperelte Kovács Bence Jánost, és meg is nyerte a pert. – A szerk.

Ld. erről az index ill. az átlátszó cikkeit, amelyek máig olvashatók:

http://index.hu/gazdasag/2010/03/02/racing_management_nem_zsaroltunk/, http://atlatszo.hu/2012/12/04/bodoky-tamas-jogerosen-pert-nyert-kovacs-bence-janos-es-a-grupo-milton-zrt-ellen/

70 hozzászólás to “Dirty tricks 2 (Disznó trükkök 2)”

 1. zelóta said

  Ezek kemény fiúk, nem riadnak vissza a tettlegesség legdurvább fajtájától sem.
  Erről tudnának beszélni azok az újságírók, akik leleplezték őket.
  Hogy Kovács Bence János eltűnt (???), még nem jelenti azt, hogy a pribékjei tétlenek.

 2. gyopáros völgy said

  Köves Gyopár (író és pont???? Két novellája jelent meg egy-egy saját zsebből finanszírozott, xar minőségű kötetben) most megvédi (???) Kölcseyt a Himnusz tárgyában.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-05-12/j%C3%B3-kedvvel
  Gyopár már már Ludvig/Petrőczi mélységes színvonaltalanságával konkurál,

 3. tilos az á said

  De a fővonal most és mindörökké Orbán valagának nyalása.
  Ez Köntös fő specialitása. Ezért kapta azt a kitüntetést is, de még többet akar.
  http://reposzt.hu/comment/5504#comment-5504

 4. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog Zoltán hol a zsidókkal fényképeszkedik, hol a cigányokat dicséri.
  Ügyesen forgolódik a mocsokban a Hold utcai csuhás gengszter.
  http://kuruc.info/r/2/127713/

  • red rat said

   Ennek a versnek a szerzője volt a Nemzeti Kulturális Alapítvány elnöke, majd alelnöke, L. Simon.
   https://kuruc.info/r/6/76576/
   Naná hogy ezeket a verseket is az NKA támogatásával adták ki!!!
   Most lemondott az alelnökségről, Balog elfogadtam maga végzi a munkát, mondta.

 5. jhnnsclvn said

  Reblogged this on Ravasz László Baráti Kör.

 6. VIP-páholy said

  Orbán Viktor az MSZP-től örökölt bűnözőkkel barátkozik?

 7. meanads dancing said

  Hát bizony!
  Minden oldalt kiszolgáló bűnözők ezek a Kovácsok!

 8. red rat said

  Nem fogjátok megúszni bűnözők!!!
  Ez a fideszes f..sz is bíróság elé került!
  Ti is oda fogtok!
  http://tuaregblog.blogspot.hu/2014/05/kocsis-mate-gyorsulo-szoporolleren.html

 9. Infó infó said

  A szóban forgó indexes újságíró Bodoky Tamás, akit ez a maffiózó bűncselekménnyel vádol.

 10. Keresztyén erkölcs said

  Milyen kedves ötlet egy keresztyén egyetemtől és annak is felkent főpapjától és rektorától, hogy maffiózókat, III/IIII-as ügynököket és egyéb válogtott gazembereket küd hallgatói és oktatói lakására megbízással! csak azt nem értem, hogy lehet még tényleg szabadlábon!

  • Wistmanwoodos Balla said

   Igazán nagy disznóságra csak a papok képesek. Balla Péter rektor, a hírhedt Hegedűs-család tagja, aki legújabban még püspöki címre is ácsingózik, igazi III/III-as nehézfiúkkal irtatja ki a kollégáit. Ezzel a wistmanwoodos dagadt cigánnyal. Szép!!!

 11. VIP-páholy said

  Orbán Viktor köztörvényesekkel parolázik. Ez az alábbi cikk summája: https://kuruc.info/r/26/57863/ Tény, hogy nagyon rossz arcokat gyűjt be a jelképes és valóságos VIP-páholyába: a fatolvaj Tiborczot, a szélhámos vízvezetékszerelőt, Mésárost, a PhD csaló Schmittet, és a csalásért jogerősen elítélt Kovács Bence Jánost és még ki tudja hány valóságos és potenciális börtöntölteléket…

 12. Wistman Woody said

  A Hipnózis reklámverseny második helyezését kaptak a refik 1%-os adót kunyizó reklámfilmjei.
  http://reformatus.hu/mutat/9629/
  Gratula! Jó a név is, csak agyhalottak adnak lóvét ekkora ordas baromságokra!
  Lóvét akartok kálomista gengszterek???
  Tőlünk aztán nem!
  Fulladj meg Butykos, dögölj meg Tarr, rohadjon meg a zsinat, tőlünk pénzt nem kaptok!

 13. Grupo Milton ha-ha-ha said

  Kovács Bence János egy csaló szélhámos. Már 1995-ben jogerősen elítélték köztörvényes bűncselekményekért, majd 2012-ben másodszor is lebukott. A cége felszámolás alatt áll, hiába az orbáni haverság:

  Cégkivonat

  A Cg.13-10-041005 cégjegyzékszámú GRUPO MILTON MANAGEMENT Szervező és Lebonyolító Zártkörűen Működő Részvénytársaság “felszámolás alatt” (HU-2161 Csomád, Verebeshegy utca 11. ) cég hatályos adatai a következők:
  I. Cégformától független adatok

  2. A cég elnevezése
  2/2. GRUPO MILTON MANAGEMENT Szervező és Lebonyolító Zártkörűen Működő Részvénytársaság “felszámolás alatt”
  A változás időpontja: 2014/03/19
  Bejegyzés kelte: 2014/03/20
  Közzétéve: 2014/04/17
  Hatályos: 2014/03/19 …
  3. A cég rövidített elnevezése
  3/2. GRUPO MILTON MANAGEMENT Zrt. “f.a.”
  A változás időpontja: 2014/03/19
  Bejegyzés kelte: 2014/03/20
  Közzétéve: 2014/04/17
  Hatályos: 2014/03/19 …
  5. A cég székhelye
  5/2. HU-2161 Csomád, Verebeshegy utca 11.
  A változás időpontja: 2011/09/01
  Bejegyzés kelte: 2011/09/13
  Közzétéve: 2011/09/29
  Hatályos: 2011/09/01 …
  9. A cég tevékenységei
  9/1. 6831’08 Ingatlanügynöki tevékenység
  Főtevékenység
  Bejegyzés kelte: 2008/09/17
  Közzétéve: 2008/10/16
  Hatályos: 2008/09/17 …
  9/2. 6820’08 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése
  Bejegyzés kelte: 2008/09/17
  Közzétéve: 2008/10/16
  Hatályos: 2008/09/17 …
  9/3. 6832’08 Ingatlankezelés
  Bejegyzés kelte: 2008/09/17
  Közzétéve: 2008/10/16
  Hatályos: 2008/09/17 …
  9/4. 7022’08 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
  Bejegyzés kelte: 2008/09/17
  Közzétéve: 2008/10/16
  Hatályos: 2008/09/17 …
  9/5. 7111’08 Építészmérnöki tevékenység
  Bejegyzés kelte: 2008/09/17
  Közzétéve: 2008/10/16
  Hatályos: 2008/09/17 …
  9/6. 7112’08 Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
  Bejegyzés kelte: 2008/09/17
  Közzétéve: 2008/10/16
  Hatályos: 2008/09/17 …
  9/13. 6920’08 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  9/14. 6820’08 Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  9/15. 6831’08 Ingatlanügynöki tevékenység
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  9/16. 6832’08 Ingatlankezelés
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  9/17. 7022’08 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  9/18. 7111’08 Építészmérnöki tevékenység
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  9/19. 7112’08 Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
  Bejegyzés kelte: 2013/02/02
  Közzétéve: 2013/03/07
  32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
  32/3. 11600006-00000000-42743369
  A számla nyitásának dátuma: 2010/08/03
  A pénzforgalmi jelzőszámot a(z) Erste Bank Zrt. (HU-1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. ) kezeli.
  Bejegyzés kelte: 2010/08/06
  Közzétéve: 2010/08/19
  Hatályos: 2010/08/06 …
  32/4. 11600006-00000000-42743211
  A számla nyitásának dátuma: 2010/08/03
  A pénzforgalmi jelzőszámot a(z) Erste Bank Zrt. (HU-1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. ) kezeli.
  Bejegyzés kelte: 2010/08/06
  Közzétéve: 2010/08/19
  Hatályos: 2010/08/06 …
  « Vissza a lap tetejére

 14. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Azt gondolná az ember, ez a magát egyetemnek nevező kloáka nem is művel semmi intellektuálisat.
  Hát nem is!
  Könyvkiadás címén ótvaros giccseket nyom ki a világba
  http://www.kre.hu/btk/images/kiadvanyok/Zeniter_borito.pdf
  Mer a Tepsinek giccsből van a lelke, meg a kasszakulcs is ott a zsebében

 15. Kovács Bence fantomcége said

  Keretes

  Grupo Milton

  A saját állítása szerint nyolcvanhét céget összefogó, spanyol központú Grupo Milton holdingot az interneten csak Magyarországon emlegetik, másutt nincs nyoma. A Grupo Milton spanyol és angol nyelvű honlapját 2008 februárjában jegyeztette be Mészáros Alexandra a Milton 2006 s.l. nevű spanyol cég nevében, és kizárólag magyarországi és romániai ingatlanprojekteket, elsősorban zöldmezős fejlesztési telkeket kínál. Az sem derül ki a honlapról, mely cégek volnának a spanyol holding tagjai. A valenciai székhelyű Milton 2006 s.l. Magyarországon a cégnyilvántartás tanúsága szerint 2008 óta számos leányvállalatot alapított, elsősorban spanyol nevű ingatlan-projektcégeket. A Dun & Bradstreet üzleti adatbázisszolgáltató által rendelkezésünkre bocsátott spanyol céginformációk szerint a Milton 2006 s.l. nevű valenciai céget 2006-ban alapították, vezetői Kovács Bence János és Mészáros Alexandra, a cégnek velük együtt összesen három alkalmazottja van.

  Forrás: Bodoky Tamás http://www.minosegiujsagiras.hu/main.php?name=aarticles&id=137

  • Kovács-Kardos maffia said

   És ez a szélhámos, csaló, rágalmazó maffiózó Kovács Bence a mi Viktor vezérünk nagy forcihaverja, olyan nagy, hogy osztozik a vezérrel a VIP-páholyon. Kovács Bence a károlis Kovács Barnabás unokatesója. És az ő közös haverjuk a dagadt cigány Kardos, aki befészkelte magát a Károlira, hogy szaglásszon oktatók, dolgozók és hallgatók után, titokban videóra vegye és zsarolja őket – az álszent pap Balla Péter tudtával és jóváhagyásával.

   • álszent dögök said

    Na itt van a kapcsolat a károlis bűnözők meg a legnagyobb politikai bűnöző Orbán között!!!!

   • PolitikaiLogika said

    Lehet, hogy Orbán áll személyesen a károlis professzorok illegális megfigyelése mögött? Miért nem tartóztatják le a bűnöző Kardos Zsoltot az illegális megfigyelések miatt, ha egyszer a BTK egyértelmű ezzel kapcsolatban? És miért nem tartóztatják le Ballát, aki a bűncselekményekre Kardost felbujtotta?

   • Holló a hollónak... said

    Nyilvánvaló, hogy Orbán védi a cimboráit. Kovács Bencét, Kovács Barnabást, Kardost és a református egyházi maffiát.

   • Jótanács said

    Orbán ellen nincs esélyetek. Ha ő áll a Wistmanwood mögött, jobb ha feladjátok 🙂

   • Dark Tangent said

    Mért? Ki az a Zorbán?

 16. Puzsér Róbert fan said

  Igaza van a Robinak!
  http://eurovizios-dalfesztival.blogspot.hu/2014/05/eurovizios-dalfesztival-2014-puzser.html

 17. réti pipitér said

  Pálfi, a magát polihisztornak képzelő, csekély képességű győri lelkésznő is egyetért Puzsérral.
  Talán megérezte rajta a károlis nevelést!
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-05-13/provok%C3%A1ci%C3%B3

 18. zimmezum said

  Civil bátorság!
  Fel kell jelenteni a gyalázatosokat!
  http://atlatszo.hu/2014/05/12/pereljuk-a-nemzeti-bankot-a-giro-zrt-megvasarlasanak-adataiert/

 19. Parole parole parole said

  Amikor Orbán Viktor először hatalomra került, megígérte, hogy nem lesz több megfigyelés, lehallgatás. Aztán amikor másodszor hatalomra került, már a titosszolgálatokkal és megbízóikkal szotyolázott és parolázott a focistadionok VIP-páholyaiban vagy egyebütt, ld. Kovács Bence János és a besúgó-sikkasztó Bölcskei Gusztáv.

  • Judge said

   Felvenni a másik hangját és arcát annak tudta és beleegyezése nélkül bűncselekmény. Mért nem ülnek az elkövetők börtönben? Mert Orbán haverjai?

 20. ask jerves said

  Polt Péter a Gundelben is ott falatozott Orbán mellett a feleségével együtt. A két menű ára (pia nélkül) 112 ezer Ft. Állítólag az Orbán fizhette a saját ??? pénzéből.

 21. zsófi hóhérleányka said

  Orbán EGYELŐRE megvédi bűntársait.
  http://444.hu/2014/05/08/ezert-nem-bunteti-meg-senki-a-felcsuti-polgarmestert-amiert-nem-mutatja-meg-a-vagyonnyilatkozatat/

 22. tóratartó said

  Soós Szilárd arra biztat bennünket, hogy adjuk az 1%-unkat a Magyarországi Református Egyháznak.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-05-14/1
  Csatlakozunk: aki azt akarja, hogy alkoholista spicli rablók, mint Bölcskei bokázza el a pénzünket, mint Bölcskei, akkor adja a MRE-nek az 1%-át.
  Aki tovább akarja finanszírozni Tarr, Köntös és a többi fideszes seggnyaló luxuséletét, ADAKOZZON!
  Aki azt akarja, hogy a Mikszáth téri drogpiac lerakata, a Károli, a Wistmanwoodot foglalkoztató Balla rektorral tovább virágozzék, FIZESSEN!
  aZTÁN MEG NE CSODÁLKOZZON!

 23. lord peter wimsey said

  A MTA történészei megmondták a bugris barom fideszeseknek!!!!
  http://index.hu/belfold/2014/05/13/az_mta_megunta_a_hallgatast/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=action_ids%3D637689622977989&fb_action_types=og.recommends

  • Angyalom Gábriel said

   Persze mert a felszólalok echtezsidók voltak, nem a történelemről beszéltek, hanem saját sebeiket nyalogatták. Az első felszólaló, Hunyady, ráadásul nem is történész, hanem pszichológus.

   • Nimród ük unokája said

    Az ugy nézet ki mintha a Stürmerből vágták volna ki. Nem eccerüen zsidrák hanem egy antiszemita reklám.

   • Historiker said

    Mind zsidó volt és Ormoson kívül egyik se volt történész. Hunyady pszichológus, Marosi művészettörténész, Mécs politikus. Milyen történészállásfoglalás ez szerintetek? Pláne akadémiai! Mi köze Mécs Imrének az MTA-hoz?

   • lord peter wimsey said

    Hunyady szociálpszichológus, anyja híres történész volt, MTA doktora.
    És mi ez a fortyogó antiszemitizmus, hogy zsidrák meg ilyesmi?
    Nem szégyellitek magatokat?
    És hogy jön ide Mécs Imre????

   • Historiker said

    Attól, hogy a Károlira járok, még nem vagyok antiszemita, sőt jobbikos sem. Nem mondon, hogy sokan vagyunk ilyenek,de azért akadnak.
    Hunyadynak az anyja volt történész, nem ő. A szociálpszichológia nem történettudomány.
    Én is azt kérdezem, hogy jön ide Mécs Imre? Merthogy ő is tartott előadást a történészkonferencián, erősítve a szakmaidegenek arányát. Mellesleg jobbat, mint Hunyady. Tárgyilagosabbat és távlatosabbat.

   • Gój motoros said

    Talán azért, mert az előadók között ő volt az egyetlen nem zsidó…

   • HoppelPoppel said

    Még hogy nem vagytok antiszemiták és jobbikosok! Nem a károlisok szokták égetni az izraeli zászlókat? Nem a ti rektorotok ifj. Hegedűs Lóránt és Lórántné sógora? Nem ti pénzelitek a jobbikot a közpénzek lenyúlásával? Minket néztek hülyéknek?

   • Mordechai said

    Ne finomkodj Poppel. Mondd ki nyugodtan hogy a károlisok fasiszták. Olyanok mint a Hegedűs-család, akik maguk közül neveztettek ki rektort és még püspököt is akarnak belőle csinálni.

   • tóratartó said

    Mi már régóta tudjuk, hogy a Jobbik az oroszok ügynöke!
    Most ki is derült!
    A kapcsolat a Károlin keresztül folyik: Kun Béla unokája, a Miklós, az exrendőr Kovács és az IMO-s Hermann bonyolítja le.

 24. ancilla said

  Fesztiválra készül a Guszti, nyilatkozik a Tarr!
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/380853_bolcskei_gusztav_jovo_szombaton_tartjak_a_egyseg

  • Taláros Tolvajok said

   Még van pofájuk fesztiválozni és nyilatkozgatni, miközben kizsebelik a gyülekezeteket, az egyetemet, az államot…

  • Tanácskozó Zsinat said

   Miféle fesztiválra? Ez a szervezet illegitim. A legitim szervezet a Tanácskozó Zsinat: http://stud-theol.blogspot.hu/2010/07/nyemrlsz-generalis-konvent-v-tanacskozo.html

   • Biserica said

    Olvass minket a fb-on is: https://www.facebook.com/Stud.Theol Ne dőlj be a tolvaj besúgó Bölcskei és Tarr hazugságainak!

   • ancilla said

    Nagyon igaz!
    Illegitim az egész konvent!

   • Tanácskozó Zsinat said

    A NyEMRLSz, a magyar reformátusság egyedüli legitim nyugat-európai szervezete. E szervezet – Ravasz Lászlónak, a Magyar Református Egyház Egyetemes Konventje elnökének 1944-ben adott (1947-ben megismételt) – meghatalmazásából immár 67 éve szolgál Nyugat-Európában. A NyEMRLSz megerősíti szolidaritását a Magyar Református Egyházak Tanácskozó Zsinatával (MRETZs), a magyar reformátusság egyedüli legitim, az egész világot átfogó szervezetével.Az úgynevezett ‘Magyar Református Egyház’ és az abba ágyazott Generális Konvent átláthatatlan politikai akció jóhiszemű emberek megtévesztésére. Minden késérlete ellenére, jogilag el sem ismert és be nem jegyzett társaság, míg a magyar református egyházak ügyeit évszázadokon át közismerten mindíg kiváló jogi rendben tartották. Mindezekért s azok következményeiért azok felelősek, akik azt jobb tudásuk ellenére az Egyetemes Zsinat (MRETZs) hosszú évek szorgos munkájával felépített szervezete és munkája szétrombolására irányuló gonosz szándékkal kifundálták és propagálják.

   • kálomista brigantik said

    Illegitim mocskos banda!
    Buktassuk meg őket!

 25. the easy conscience of effortless superiority said

  Jakab, a szombathelyi pap megint Orbánt dicsőíti!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-05-15/mert-mieink
  Kívánom Jakabnak, költözzön bele a lakásába egy nagyszámú kárpát-ukrajnai cigánycsalád!
  Hogy megértse – már ha mentálisan képes rá – hogy miket is röfög itt Orbánnal egyetértésben.

 26. fatal deceit said

  Lebukott a jobbikos orosz kém, Kovács Béla.
  Tudjuk, ki a kapcsolattartó. a károlis kremlinológiai intézet!!!
  Kun Béla unokája, Popély a kettős kém, Kovács kárpátalji exrendőr és az IMO-n beszervezett Hermann Zoltán.
  A KÉMÜGY A KÁROLIN KERESZTÜL BONYOLÓDOTT

  • Wistmanwood said

   A Károli tele van kiképzett kémmel. A felsoroltakhoz csatlakozott a Wistmanwood, aki mögött a MOSZAD áll.

   • David Klein said

    A Wistmanwood azért vállalt el pitiáner leskelődéses megbízást a hülye Ballától, mert be akart épülni ebbe a jobbikos IMO-s szervezetbe.

  • Besúgó said

   A Károli nem is egyetem, hanem egy kémközpont.

   • MOSZAD said

    A Jobbik megfigyeléséhez a Károli ideális támaszpont. A Wistmanwood mindenáron be akart épülni ide, hogy megfigyelhesse a Hegedűs-családot és híveiket. A retardált Balla ezt vagy nem vette észre, vagy szándékosan sógora vesztére tör. Saját kezűleg tárta ki a kaput az izraeli hátterű titkosszolgálat előtt.

 27. tilos az á said

  Az országgyűlés is foglalkozik az üggyel.
  http://444.hu/2014/05/15/az-lmp-es-a-dk-a-jobbikos-kem-gyanu-miatt-kezdemenyezte-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-osszehivasat/

 28. ohranka said

  Kovács Béla az orosz kém Hermann Zoltán évfolyamtársa volt az IMO-n. Itt haverkodtak össze, ennek alapján építette ki az orosz pénzek útját a Károlin keresztül.
  A Károli egy MOCSKOS JOBBIKOS PÉNZMOSODA.

  • IMO-s szál said

   Hermann régi IMO-s, és tényleg együtt képezték ki őket Kovács Bélával. Hermannról eddig is tudtuk, hogy az oroszok ügynöke, csak a Kovács Bélával való régi kapcsolata új infó. Hermannt még az egykori tanára, Kovács Árpád szervezte be. Együtt jöttek át Veszprémből a Károlira, ahol persze nem az oktatás volt a céljuk, hanem a hálózatépítés. Ez pláne Kovács Árpádnál nyilvánvaló, aki csak orosz szakos, nincs keresnivalója a Károlin. Legalábbis az oktatásban. Kémkednivaló persze bőven akad.

   • Kremlinológus said

    Kun Miklós se tanított soha a Károlin, csak kémkedett és a fizuját vette fel. Együtt építették Kovács árpáddal és Hermannal a károlis hálózatot. Hermann közben állandóan egyeztetett Kovávs Bélával.

   • Pope(l)y a spicli said

    Popélyról is kiderült, hogy a szlovákok kémje, többször is lebuktatták. Mintha a Károli vonzaná a kémeket.

   • Wistmanwood said

    Ezek miatt épült be a Wistmanwood a Károlira. Ha itt van a Jobbik, az izraeli titkosszolgálatnak is itt kell lennie. A Wistmanwoodot pedig tudvalevőleg az izraeliek fizetik és irányítják.

   • David Klein said

    És még csodálkoztok, hogy Kardos elvállalt olyan méltatlan aljamunkát, mint károlis hallgatók és oktatók követése, leallgatása stb? Nekik mindenáron be kellett kerülniük a Hegedüsök fellegvárába. Közben persze hánytak Ballától és Kovács Barnabástól. De a cél – károlis státuszok megszerzése – szentesíti az eszközt, mint tudjuk…

   • mesüge said

    Miközben az ilyen Konkolyné féle idióta paraszt némberek ebbe a kémközpontba küldik a kölykeiket. Aminek a következménye, a Mikszáth téri drogpiac Reviczky utcai lerakatában rászoknak a drogra, szexuálisan molesztálja őket Kun Béla unokája és az IMO-s Hermann.

 29. ulan bátor said

  Érdemes elolvasni.
  http://444.hu/2014/05/15/bela-a-jobbik-moszkvai-kapcsolata/

 30. zsófi hóhérleányka said

  A Fidesz le akarja nyomni a Jobbikot.
  http://hvg.hu/itthon/20140516_Rarepult_a_Fidesz_Vonara_a_kemvad_miatt

 31. wanted - dead or alive said

  A fidesz akarja megbuktatni Kovács Bélát!
  De mi KÁROLISOK MEGVÉDJÜK
  http://jobbik.hu/hireink/fideszes-albotrany-kovacs-bela-ellen

 32. […] Dirty tricks 2 (Disznó trükkök 2) […]

 33. Del Winklepleck

  Hogy került a III/I-es és III/III-as hátterű Wistmanwood kapcsolatba a Károli Református Egyetemmel? Némi nyomozással és utánajárással kiderítettük, hogy Kovács Barnabás úgynevezett barataihoz vezetnek a szalak

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: