Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Dirty tricks 3. The Fabiny-affair (Disznó trükkök 3. A Fabiny-ügy)

Posted by jhnnsclvn - május 19, 2014

 

Fabiny Tibor: a Wistmanwood első áldozata

Fabiny Tibor: a Wistmanwood első áldozata

Kardos Zsolt Wistmanwood

Szerző: Dark Tangent

A Wistmanwood és a Károli kapcsolatáról az alábbi infókat gyűjtöttük ssze.

Balla Péter 2010 áprilisában tárgyalt először a Wistmanwooddal. Az első írásbeli szerződést 2010 május 25-én kötötték 360 ezer Ft plusz ÁFA összegben. A szerződés tárgya színleg az egyetem informatikai rendszerének átvilágítása volt, valódi tartalma azonban egyes oktatók megfigyelése. A szerződött összeg viszonylag szerény, hiszen a Wistmanwood nem pénzért vállalta az oktatók megfigyelését, hanem a beépülés reményében. Valódi céljuk az volt, hogy legalább egyikük státuszba kerüljön. Kb 2012 elején Balla fel is vett egy wistmanwoodost. Nagy valószínűséggel Rokkantverő Röfi, alias Nagy Gábor László a Wistmanwood téglája. Ő nemcsak állást, hanem önálló ügyvédi irodát is kapott Ballától a Bölcsészkar és a Rektori Hivatal szomszédságában, a Horánszky utcában.

A Wistmanwood első áldozata Fabiny Tibor professzor volt, nem számítva Bodoky Tamást, akit az előző hónapokban a pátyi telekügyekben történt nyomozása miatt ez a profi gyilkos félkatonai hírszerző cég kis híján kinyírt Kovács Bence János megbízásából (ld. előző poszt). Az üldözés alatt Bodoky még nem volt a Károli Egyetem oktatója. Gyakorlatilag a Wistmanwood elől menekült oda, rokona, Csanády Márton védő szárnyai alá. Nem kis cinizmus volt Csanády részéről, hogy épp unokaöccse üldözőivel paktált le.  Bodoky kikészítése valamint az előző posztban közölt Racing Management elleni intrika lehetett a Wistmanwood referenciamunkája. Erre már a gengszterügyekben szakértő Kovács Barnabás, Kovács Bence János rokona is rábólintott: “Jó lesz…”

2010 február és 2010 szeptembere között több belső információ szivárgott ki a Károli Rektori és BTK Dékáni Hivatalából, sőt, az ÁJK-ról is, és került fel erre a blogra. Balla őrjöngve kereste a tettest. Féktelen gyanakvásában Pongrácz Márta kivételével az összes rektori hivatali alkalmazottat elbocsátotta, volt olyan munkakör, ahonnan az elbocsátott személy utódját, sőt, az utód utódját is. Nem bízott senkiben. Ekkor fordult a Wistmanwoodhoz.

A kiszivárogtatót a BTK akkori gyűlölt dékánja, Szabó András közelében, az ő titkos ellenzéke között keresték. A gyanú akkor terelődött Fabiny professzorra, amikor a súlyos “üzleti titkok” mellett (ahogy Balla ezeket nevezi) néhány, egyébként teljesen ártalmatlan Angol Tanszéki levél is kiszivárgott. A gyanú végül akkor vált bizonyossággá, amikor a MAB-nak írt rektori levél 2010. április 24-én, azaz egy teljes héttel előbb látott nyilvánosságot ezen a blogon, mint ahogy azt Bazsa György részére egyáltalán kipostázták volna. A Wistmanwood feltörte Fabiny postaládáját, és megtalálta ezt a levelet. A többit nem, ezekről azonban feltételezték, hogy Fabiny azonnal kitörölte őket. Ezt az egyet talán elfelejthette.

Fabiny a lebukás után meaculpázott és tagadott. Egyetemi gépeit azonnal bevizsgálták, de semmi gyanúsat nem találtak. Ekkor kapta a Wistmanwood Kovács Barnabástól és Sepsi Enikőtől azt a megbízást – minden bizonnyal szóban -, hogy nézzék meg a professzor otthoni gépét is annak tudta nélkül. A Wistmanwood akkor csengetett be valamilyen ürüggyel Fabinyhoz, amikor csak a fia volt otthon. Ekkor még nem mentek be, hanem míg egyikük szóval tartotta a gyereket, a másik titkos felvételeket készített az ajtókról, zárakról és egyéb biztonsági berendezésekről. Egy későbbi időpontban, amikor üres volt a lakás, illegálisan behatoltak, és alaposan bevizsgálták Fabiny computerét. Azonban az otthonában sem találtak ellene bizonyítékot.

Az akciót Fabiny előtt teljes titokban tartották és tartják a mai napig. Állítólag még Balla sem tudott róla, csak Bölcskei és Tarr két bizalmi embere, Barnaby és Sepsi, akik azóta is hallgatnak róla, illetve tagadják.

A Fabiny elleni titkos akcióval debütált a Wistmanwood a Károlin 2010 tavaszán…

 

 

 

 

114 hozzászólás to “Dirty tricks 3. The Fabiny-affair (Disznó trükkök 3. A Fabiny-ügy)”

 1. Áll egy ifjú nyírfa a réten said

  Itt látható a Wistmanwood tulajdonosa, nyírfás Földi, akivel Balla paktál: http://jobbik.hu/hireink/fideszes-albotrany-kovacs-bela-ellen

 2. ohranka said

  Rohadt szerencséje volt Fabinynak és családjának, hogy nem kapta rajta a wistmanwoodosokat a lakásában. Az ilyenek a testi erőszaktól se riadnak vissza. A gyilkosságtól se.

  • Wistmanwood said

   Arra ügyeltünk hogy ne kapjon rajta. Mi profik vagyunk. A prof ép Szlovákiába haknizott lecsekkoltuk. Az asszonyt és a gyereket pedig eltéritette volna az örszem aki az uccába figyelt.

 3. dunántúli teológus said

  Ezenközben Köntös a Reposzton sápítozik Conchita Wurston, ami “szembe megy” nem is tudom, mi mindennel. Javaslom Köntösnek a szinonimaszótár forgatását, hátha talál más igéket is.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-05-17/v%C3%ADzi%C3%B3-eur%C3%B3p%C3%A1r%C3%B3l

  • dumb and dumber said

   Köntös kb. 15 éve tökéletesen impotens.
   Azóta nagy erkölcsfelelős lett belőle.

  • Pinácska Kolbász said

   Hátha még értenéd a művésznevemet, Lacikám!
   Conchita = Pinácska (spanyol)
   Wurst = Kolbász (német), ami ugye a péniszre utal
   Ebben a csodálatos névben benne van mindkét nemem. De te nem jönnél be nekem Lacikám akkor se, ha még felállna…

 4. no cats on the blog said

  A mai Reposzton Köves Gyopár sápítozik a szombathelyi közállapotokon.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-05-19/rep%C3%BCl-nagy-tet%C5%91-ki-tudja-hol-%C3%A1ll-meg
  És mellesleg nehezményezi, hogy a közrádió nem mondja be, hogy lerepült a szombathelyi egyetem (HA-HA-HA) teteje.
  Nem túl bátor dolog ez, Gyopár?
  Szidni a Fideszt?
  A keresztény nagyurat Orsóst és a bandáját, a házi rádióját?

  • Ginger Cat said

   Szegény Gyopárt egészen megrémited. Most széteszi az ideg hogy támadta a kormányt. Látom az ablakon keresztül ahogy véresre rágja szegény a körmét félelmébe.

 5. búzavirág said

  Tarr, a mocskos spicli kölyke, Bölcskei/Butykos keresztapa fő gengszter végrehajtója az ötéves MRE-ről ugat, amióta szétáradt a gazság az egész Kárpát medencében.
  http://www.reformatus.hu/mutat/ismet-egysegunnep-debrecenben/

 6. K G Béla said

  A Jobbikosok háttérintézménye, a Károli megint óriási teljesítményt mutat fel.
  IMO-s Hermann a KGB-s spicli Kovács rendőr és Kun Miklós, a Béla unokája kapcsolatépítésben jeleskedett.
  Balla Péter pedig megengedte, hogy a lóvé a károlis költségvetésén fussanak keresztül.
  Gratula Petya! Zdorovo!

  • Via Crucis said

   Balla egészen sajátosan értelmezi a kereszténységet. Számára a Wistmanwooddal való szövetség jelenti a krisztusi utat. Hogy lehet ez a gazember az Újszövetség professzora?

 7. K G Béla said

  Csak úgy, hogy Balla szövetséget kötött a Sátánnal.
  Ez elég új szövetség, nem:

 8. lutheránus said

  Külön disznóság, hogy éppen Fabinyt szemelték ki. A testvére, a Tamás remek ember. Tibor is az, bár egy kicsit visszafogott, hogy azt ne mondjam, gyáva.

  • Emily Dickinson said

   Amikor a tanszéket meg kellett védeni Petrőczitől és az aljadék férjétől, Szabó Andrástól, akkor bátran kiállt a tanszék védelmében. Azaz nem gyáva.

   • lutheránus said

    Mondjuk Petrőczi egy házinyúlból is képes a vad oroszlánt kihozni az undorító dicsekvésével, a primitív baromságával.
    Hogy is mondta Fabiny: “Petrőczi se tanárként, se tudósként (???), se emberként nem ér semmit”.
    Egyetértünk!!!!

  • Charlie said

   Lehet, hogy Fabiny tanár úr nem tudott a Wistmanwood akciójáról ellene, de azt határozottan érezte, hogy üldözik. Többször is beszélt arról, hogy hajsza folyik ellene, de nem tudja miért és hogy kik az üldözők.

  • Hátulról lesből támadó said

   Hát én megmondom ki volt az üldöző: Szabó András. Szabó András sötét tekintettel a szakállába morogta folyosón, büfében, portásfülkében, az alagsori könyvtárban a Rektori Hivatalban, tanszéki szobákban és tantermekben, egyszóval mindenütt, hogy Fabiny áll a blog mögött. Csak tőle kerülhetnek ki angol tanszéki és doktori iskolai információk. Nyíltan bujtogatott ellene és valósággal ráuszította Tepsit és Barnabyt. Nem közvetlenül, hanem mendemondákat keltve, sugallva, erősítve. Ehhez nagyon ért. Illetve csak ehhez ért, máshoz nem.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Hát persze, hogy a rohatt mocskos Szabó volt a felbújtó!
    Ő uszította a Wistmanwoodot szegény Tiborra!!!!

   • Department said

    Szabó Andrást tényleg nagyon zavarták az angoltanszéki infók, pedig azok egyértelműen a feleségén keresztül szivárogtak ki. De ő bűnbakot keresett. Ráadásul bosszút akart állni Fabinyin, mert meghiúsította Petrőczi tanszékvezetői kinevezését.

   • Mata Hari said

    Petrőczi a magyar tanszéken olvasta a saját és a férje emailjeit, a kettőském Kőfalusi irodájában. Kőfalusinak sepercbe telt kideríteni a jelszót, aztán úgy járt be Szabóék postaládájába, mint a sajátjáéba. A dékáni infókat és az angol tanszéki infókat Petrőczi levelezéséből szedte ki ő vagy a doktorandusz haverjai. Aztán egy levelet kamuból Fabiny postafiókjából továbbított, hogy ráterelje a gyanút, mert már égett a talpa alatt a talaj.

   • Profi Prosti said

    Kőfalusi az infókkal üzletelt. Szabó levelezését egyszerűen eladta. Így állt bosszút mert 2010 elején levették a fizetéséből a havi plusz 60 ezer forintot amit kifeküdt Szabónál a 180 ezres fizuján felül.

   • James Bond 007 said

    Kőfalusi kilophatta Szabó és Petrőczi postafiókjából a leveleket, el is adhatta, de Fabiny levelezésébe ő nem tudott belépni. Az másvalaki volt…

   • Doktorhekker said

    Kőfalusi sznobizmusból doktoranduszokkal haverkodott. Tele volt velük esténként az iroda. Ott buliztak, extaziztak és persze a komputerhez is hozzáfértek. Hekkelgethettek is.

   • Mata Hari said

    Kőfalusi egy nagyon sötét és pénzéhes liba volt. Még a szeme se állt jól. Folyton szimatolt és kavart. Nyilván rávette valamelyik srácot hogy törje fel az oktatók levelezését. Fabinyét is feltörhették, nemcsak Szabóét.

   • ElemiLogika said

    Balla azért vitte a Károlira a Wistmanwoodot, hogy kiderítse, ki szivárogtat. A Wistmanwoodról tudjuk, hogy be akartak épülni a Károlira. Logikus, hogy ők teremtettek zűrzavart, ők szivárogtattak, hogy szükség legyen rájuk. Ezt úgy érhették el, hogy már a doktoranduszok közé beépítették a saját emberüket, aki Kőfalusin keresztül megszerzett és kijátszott minden infót. Mindkét térfélen játszott. Erre egyszerűen másnak nem volt lehetősége, csak egy infrmatikai hírszerző cégnek, aki a Károlival szerződésben állt az informatikai rendszer átvilágítására. Azaz minden adathoz hozzáfért, és ezt a saját céljaira ki is használta.

 9. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó a mocskos gazember is jól járt, mert Fabinyra terelődött a gyanú.
  Egyébként nincs semminek vége,
  Szabó még nem végeztünk veled
  Az pedig rettenetes lesz.

  • Paplanaláfingó said

   Terelődött??? Ő maga terelte.
   Pont úgy, mikor kiskorában a paplan alá fingott, és amikor már bűzlött a hálószoba, a testvéreire fogta: nem én voltam, ő volt, ő volt…

   • Jewel of Secretary said

    Azért az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy Kőfalusi is ebbe az irányba terelte Szabót, hogy magáról elterelje a gyanút. Együtt szapulták Fabinyt, az árulót, amiért a bloggerekkel cimborál.

  • Zita said

   Szegény Fabiny tanár úr, elég pocsékul érezte magát 4 évvel ezelőtt a bőrében. Az ő postaládájából került nyilvánosságra egy fontos hivatalos levéltervezet. Jóval előbb, mint ahogy a címzettnek elküldték volna. Mindenki árulónak, az ördög szövetségesének tartotta őt.

   • Spy-game said

    Pedig nem is ő továbbította, hanem a Wistmanwood doktorandusznak álcázott beépített embere Kőfalusi Krisztina titkárnő közreműködésével.

   • Hátulról lesből támadó said

    Fabiny kolléga nagyon rosszul érezte magát az aljas támadástól, aminek a blog sajnos teret adott. Ha a blogszerkesztők sejtették volna, hogy a tömény alattom Szabó András áll a Fabiny-ellenes hecckampány mögött, talán kimoderálták volna a legdurvább gyanúsításokat.

   • Jewel of secretary said

    Pontosítsunk. Szabó és a szeretője, a lotyó Kőfalusi. Azért hogy magáról elterelje a gyanút, képes volt egy ártatlan embert bemártani. És milyen rafináltul. Még angolos infókat is becsempészett a továbbított hírekbe!

   • ElemiLogika said

    Furák voltak az angolos infók. Voltak fontosak. Pl. a Katka és Réka ügy, vagy hogy Petrőczi olvassa a dékán leveleit és dékánfeleségként meg is válaszolja, másrészt kémkedik a férjének és kiadja neki a belső tanszéki infókat. De voltak nevetségesen jelentéktelenek is, pl. a pogácsa-ügy. Mármint hogy Szabó dékánként rosszallja az angolos tanszéki értekezleteken a pogácsa és üdítőfogyasztást, merthogy az növeli a repikiadást, és ezért lebaszta Fabinyt. Kit érdekel a pogácsa és az üdítő? Mi másért tették fel ez utóbbit, ha nem azért, hogy Fabinyra tereljék a gyanút?

   • Pogácsa said

    Na igen, némelyiknél nagyon kilógott a lóláb. Mi se értettük, mért pont azok az infók kerülnek fel, amik. Úgy látszik aszerint ment, mit sikerült a hekkelő titkárnőnek és a beépített spicli barátjának a levelezésből Petrőczi hétpettyes fiókján keresztül elcsípnie. Ha csak a pogácsát, akor a pogácsa volt a hír.

   • Department said

    Fabiny kolléga nagyon megdöbbent. Úgy érezte, hogy egy gigantikus verbális támadás áldozatául esett, ráadásul teljesen váratlanul, hiszen ő nem tűnt célpontnak a bloggerek számára.

   • Paplan alá fingó said

    De Szabó kezdettől az volt. Nyilván hogy magát mentse, másvalakit akart odalökni áldozatul. Világéletében ezt csinálta. Ha szorult a hurok a nyaka körül, gyorsan keresett egy másik nyakat, amit a magáé helyett s hurokba dug…

   • Petrőczi lelki rokona said

    Erről a cikkről Petrőczi jutott az eszembe: Sose menne nyugdíjba a 85 éves prostituált http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/05/20/sose-menne-nyugdijba-a-85-eves-prostitualt/
    “A kétszeres dédnagymama imádja a férfiakat, és semmi pénzért nem hagyná ott munkáját, aminek már a gondolata is felvillanyozza. Sheila annyira elhivatott és lelkes az örömszerzést illetően, hogy mindössze 8 héttel a komoly bélműtéte után, most újra munkába állt.”
    Petrőczi se akart nyugdíjba menni egyik foglalkozásából se, de mindkettőben lapátra tették. Pedig ő 22 évvel fiatalabb, mint Sheila. Milyen igazságtalan a sors szegény Ludvighoz!

   • Sheila and Éva said

    Elolvastam a cikket. Like.
    Van némi különbség Sheila és P között.
    1. Sheila csak 10 évvel ezelőtt, 75 évesen kezdte a férje halála után, mert magányos volt. Petrőczi tizenévesen kezdte, és akkor lendült bele igazán, mikor férjhez ment először és másodszor is. Mindenkivel le akart feküdni, csak a férjeivel nem.
    2. A másik, hogy Sheilára még 85 évesen is van jelentkező, Petrőczire pedig már 58 évesen se volt. Még a sánta könyvtárosok is futottak előle a Rádayban.

   • ulan bátor said

    Az Ali bácsi a Shiraz endéglőből is seggbe rúgta, pedig annak szürkehályogja volt.

   • zsófi hóhérleányka said

    A pogácsa is fontos: Szabó ezzel is megalázta Fabinyt. Ahogy az általa kirugatott kollégákról rágalmazó leveleket írt az ország összes egyetemére, hogy ne vegyék fel őket, mert tudatlanok és aljas bajkeverők.

 10. zimmezum said

  A Gazda qrvára berágott az idióta jobbikosokra

 11. ulan bátor said

  Elítélték a Zrínyin sikkasztó egyetemi embereket.
  http://hvg.hu/itthon/20140520_Bortonre_iteltek_a_Zrinyi_egyetem_kancell
  Nemsokára szabó és balla is mehet a sittre.
  Dögöljenek meg!!!

 12. we are your destiny said

  A Reposzton az egyik pap, valami Soós Szilárd vissza akarja állíttatni a halálbüntetést.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-05-21/b%C5%B1n-%C3%A9s-b%C5%B1nh%C5%91d%C3%A9s

 13. winkeladvokat said

  Kiírták a dékáni pályázatot az ország leggagyibb jogi karára.
  http://reformatus.hu/mutat/9661/
  Azt beszélik, hogy a háromnevű agresszív jezsuita, Röfi az esélyes.
  Balla már eleve felmentette a tudományos publikációktól.
  Helyette jóváírta a wistmanwoodos tevékenységét, melynek következtében a napbarnított Kardos Zsoltit meg a mindenre kész lotyóit az ügyészség vizsgálja.

 14. winkeladvokat said

  Orbán köztársasági elnök akar lenni, utána megkoronáztatja magát.

 15. éljen a Lóri! said

  A Károli a Jobbik igazi fészke. Itt van munkaviszonyban a kremlinológiai kutatóközpont minden értékes tagja: Kun Béla unokája vezetőként, az IMO-s Hermann, a munkácsi KGB ügynök Kovács Árpád és a fia, a kiskovács.
  Nem rokonuk ezeknek Kovács Béla???
  Tele van a Károli Kovácsokkal.

 16. K G Béla said

  Azt mondják a köztévében, hogy ez a szegény értelmi fogyatékos Kovács Béla KGB-ügynökkel állt kapcsolatban.
  Még azt se tudják ezek a bunkók, hogy már 20 éve nincs KGB.

  • Győzzön a jobbik said

   Milyen kém ez a vicces kalácsképű fazon? Tetten érték? Nem. Hogy orosz kapcsolatai vannak? Mit bizonyít ez? Röhej az egész. Ez nem kémügy, csak politikai játszma.

   • Titokminiszter said

    Gálszécsy volt titokminiszter, a legfőbb szakmai illetékes, nem érti a kémügyet. A kémet nem feljelentik, hanem rajtakapják, csapdába csalják, lefülelik. Feljelenteni valakit kémkedésért, közben szabadlábon hagyni? Most vagy van bűncselekmény, és elkapják a bűnöst, vagy nincs, és akkor szabadon grasszálhat és nincs miről beszélni. Egy kémet feljelenteni, nála hagyni az útlevelét, hadd repüljön el Moszkvába… Ki látott ilyet? Gálszécsy nem: http://www.hirado.hu/2014/05/16/galszecsy-nem-erti-kovacs-bela-kemugyet/

  • Pancser elhárítás said

   Ráböknek valakire, elhíresztelik a sajtóban, erről beszél az egész ország, de még rajta se kapták. Hát csoda lenne, ha ezek után tetten érnék. Harangszóval menni nyulászni? Pancserek 🙂

   • Nyírfás Földi said

    Realizálás nélkül nincs kémügy, mondja az atv Egyenes beszédében nyírfás Földi, III/I-es operatív igazgató, mellesleg a Wistmanwood tulaja. Kovács Béla nem kép, csak egy pletykás, fecsegő, locsifecsi asszonyság: http://www.atv.hu/videok/video-20140521-foldi-laszlo

   • Wurszt Koncsita said

    Úgyis néz ki, olyan asszonyos képe van. Egy fordított Koncsita Wurszt. Nincs szőr a képén, cipópofájú, de férfiruhát hord.

   • Földi lement kutyába said

    Megnéztem a videót. Kálmán Olga kérdésére milyen büszkén vágja oda Földi, hogy ő nem kopó volt, hanem kém. Nem ő vadászott kémekre, hanem “őrá dolgoztak”. Földi cégének megjelenése a Károlin nem indokolja ezt a büszkeséget. Földi azóta lement kutyába. Nem kémkedik, mégcsak nem is profi kémekre vadászik, hanem tudós egyetemi oktatók után szimatol. Nagy tett irodalmárokat, történészeket, tantónéniket válogatott dörzsölt III/I-es módszerekkel üldözni?

 17. ohranka said

  Bunkócskáim, a KGB utódszerezetét OMON-nak hívják.
  Nem IMO – oda járt a Béla meg a Hermann.
  Már az IMO-n nagyon jóban voltak.
  Akkor kémkedtek is a KGB-nek, aztán az utódszervezet, az OMON mindkettőjüket átvette

  • IMO-s kémek said

   Kovács Béla és Hermann Zoltán nem voltak épp évfolyamtársak az IMO-n, de jól ismerték egymást, jó barátok voltak. Kovács kicsit feljebb járt. Kovács Béla adta az ajánlást Hermann részére az IMO-ba.

   • Zakarpatyija said

    Kovács Béla azért adott Hermannak ajánlást, mert Kovács Árpád a kárpátaljai hentes, később magyar rendőr, még később a károlis irodalomtudományi doktori iskola bebuktatója megkérte rá. Kovács Béla és Kovács Árpád rokonok, a Béla az unokaöccse az Árpádnak.

   • Kun Béla unokája said

    Kovács Bélát Kun Béla unokája szervezte be. Tudjátok a Kunmiki aki a Károlin kremlinológia fedőnév alatt kémkedik az oroszoknak. Kovács rendőr és Hájas Hermann is az ő kiscsibéi bár Kovács rendőrrel egyidősek. De kettőjük közül szó se férhet hozzá a Miki a rangidős.

   • Kovács Árpád ház said

    Szóval mindenki az ungvári Kovács köpenyéből bújt elő, aztán jelentkeztek Kun elvtársnál és ezzel nagyságrendekkel megemelkedett az ügy jelentősége.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Már régóta sejtem, hogy a Károli nem egyetem, hanem valaminek a fedőszerve. Kémközpont vagy pénzmosoda. Különben mivel magyarázható, hogy Balla egy ilyen nehézfiúval dolgoztat ártatlan károlis oktatókra, mint ez a nyírfás Földi? Akik valamilyen módon zavarják a gépezetet, azoknak nyírfás Földi cége, a Wistmanwood csapdát állít.

   • Zsolt Csaba said

    És honnan dől a pénz a Károlira? Ez az egyetlen magyar egyetem, amelyik dúskál a lóvéban. Balla aztal dicsekszik, hogy neki rektortársaival ellentétben nincsenek anyagi gondjai. Ki pénzeli a Károlit? Mert ez a dőzsölés, Földi László cégének számla és szerződés nélküli alkalmazása, nem az állami fejkvótából megy.

   • Besúgó Sikkasztó said

    Bölcskei parancsba adta Ballának, hogy szerezzen lóvét. Sokat. Csak addig lehet rektor amig Bölcskei könyékig vájkálhat a lóvéban. Hát Balla (nem ő mer ő hülye hozzá, hanem a bandája) onnan szerez lóvét ahonnét tud. Ahonnét kínálják: Puytintól. Putyin a Károlin keresztül fizeti a Jobbikot

 18. Odnokursznyiki said

  IMO-s Kémek tévedsz! Kovács Béla és Hermann évfolyamtársak voltak Moszkvában az IMO-n. Kovács Béla pár évvel ugyan valóban idősebb Hermannál, de előbb Tokióban járt egy amerikai magánegyetemre, és csak később iratkozott be a moszkvai IMO-ra. Hermann pedig ott kezdte a tanulmányait asszem 86-ban vagy 87-ben, a lényeg, hogy LKovács Bélával egyszerre. Azóta is kapcsolatban állnak.

  • Operatív tiszt said

   Kun Béla unokája, IMO-s Hermann, Kovács rendőr mind ejtőernyősök. És vajon ki dobta le őket itt a Károlira? Na ki? Ezek csak kis ügynökök, de ki az operatív tiszt, aki bevetette őket itt a Károlin?

   • Búza a Konkoly közt said

    Hú de sötét hely ez a Károli. És a vidéki Konkolynék még aszt hiszik jó helyen van itt a gyerekük.

   • Konkoly a Konkoly közt said

    Jó helyen hát! Konkoly a konkoly közt. Jobb helyen nem is lehetne. 🙂

   • Más kérdés, hogy azt még a legsötétebb Konkolyok sem érdemlik, hogy gyermeküket rászoktassák a drogra. Márpedig mióta Szabó András megegyezett dékánként és rektorhelyettesként a Mikszáth téri drogpiac vezetőivel, hogy 20% haszon leadása mellett beengedi őket a Reviczky utcába, ez történik. Minden dizájner drogot a Károlin próbálnak ki először. Itt is van egy keleti nyitás: egyenesen Üzbegisztánból jön a hó a Károlira.

   • KSZE Workshop said

    Hát ki más hozta volna a Károlira IMO-s Hermannt, a Kovács Béla évfolyamtársát és haverját a moszkvai kémképzőből, mint Kulcsár Szabó Ernő? És ki más hozta volna ide a kárpátaljai hentes, magyar rendőr Kovács árpádot a Károlira, mint Kulcsár Szabó Ernő? És ki más súgta volna meg Kun Béla unokájának, hogy ha az ELTÉ-n nem nevezik ki professzornak (mire is?), a Károlin megkapja a professzori címet. Azt akkor még a MAB-on se kellett végig futtatni (akárcsak Balla Péter apósi felterjesztését a professzori címre 30 évesen).

    Nehogy már elfeledkezzünk a legfőbb ügynökről!

 19. Szvetlana said

  Azér mer valakinek orosz felesége van még nem orosz kém!

  • Boroda said

   Azért mert valakinek nem szőrös a pofája még lehet férfi!!!

   • Wurszt Koncsita said

    Neked nemcsak a pofádon nincs szőr hanem szerintem ott se 🙂
    És nézz a tükörbe. Milyen a pofád? Mint egy puffadt tejeskalács.

  • Wurszt Koncsita said

   Szvetlana engem nem érdekel hogy a Bélád kém-e vagy nem kém. Ezzel a csupasz kalácsképével nekem nem jön be. Mondd csak te legalább szőrös vagy? És hol van a szőr? Csak a micsodádon vagy lehet hogy szakállad és bajuszod is van? Jaj olyan izg lehetsz. Kéne taliznunk amíg kágébéla a kórházban hever 🙂

 20. pecking order said

  Itt van Orbán fővadásza!
  Belőle lesz a miniszterelnök, amikor Orbán beköltözik a árba örökös elnökként.
  http://444.hu/2014/05/21/lazar-a-padon-kozmunkara-jelentkeztem/

 21. qrva Orbán rendszer said

  Butykos és Szabó András még visszafogta magát, amikor százmilliós nagyságrendben rabolt.
  Vajna, Orbán kedvenc filmese milliárdokat kapott.
  http://atlatszo.hu/2013/10/07/lex-vajna-szazmillios-allami-tamogatas-oldoklos-videojatekok-nepszerusitesere/
  Vajna pályáját pornófilmekkel kezdte. Van még lejjebb?

 22. világhírű károlisok said

  A károlis kremlinológusok szervezték meg K(ovács) G Béla találkozásait Putyin embereivel.
  Hiába, a magyar nemzet oszlopa a Jobbik és az ő fészke, a Károli.

 23. dunántúli igazmondó said

  Most Jakab, a szombathelyi lelkész, a kövesgyopár férje osztja az észt a Reposzton.
  Olyan buta, hogy még magát se érti.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-05-22/gyugyi-csoda-igaz-t%C3%B6rt%C3%A9nete
  Erről a Reposztról mondja Köntös, hogy kommunikációs fordulatot hozott az egyházak életében.
  Igaz: eddig nem tudtuk ennyire pontosan, most viszont napról napra dokumentáljátok, milyen agyatlan hülyék, sötét gengterek, fideszbérenc mamelukok vagytok.
  Csak a magyar helyesírással álltok bátran küzdelemben.
  Gratula, nagytiszteletű (HA-HA-HA) URAK ÉS HÖLGYEK.

 24. qrva Orbán rendszer said

  Orbán kommunikációs szakembere, az öregeket rugdaló Habony Árpád és a közmédia mocskos kapcsolata.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/habony-arpad-es-egy-szerb-utcai-haz-titka-90160?fb_action_ids=10152407905908798&fb_action_types=og.likes

  • Fidesz lobby said

   Válassz másik nicket és ne off-topicolj. A kémügy, a károlis pénzmosoda, a károlis kémközpont, a Wistmanwood, nyírfás Földi jelenléte a Károlin persze sűrű politika. De se Vajnának, se Habonynak nincs köze ehhez. A Jobbik és Balla kapcsolata, a Károli mint fedőintézmény az orosz pénzek leszívásához a témához tartozik, de az előbbi kettő nem. És ne Orbánt szidd, hisz egy csónakban eveztek. Ő is ugyanazok ellen harcol, mint te: Balla jobbikos fasisztái ellen.

   • Jobb a Fidesz? said

    Azért a Fidesz és a Jobbik szembenállása nem olyan egyértelmű. Igaz, most a Fidesz támadja a Jobbikot, Kovács bélát is ezért buktatták le. De Lajtár István pl. egy bizonyíték a Fidesz és a Jobbik szoros kapcsolatára és a Károli kulcspozíciójára ebben a szövetségben. Hogy nevezhették volna ki másképp a Károlis oktató Lajtár Istvánt Polt Péter helyettesévé?

 25. Zsidóbarát Jobbikosok said

  Minden este kint vagyok a Szabadság téren. Sok külföldi tévével, újságíróval találkozom. A Zeit munkatársait elkísértem a Horthy szoborhoz, aztán egyik vasárnap bekísértem a Hazatérés templomába. Balla tartotta az istentiszteletet. Utána az újságírók, egy szefárd külsejű nő és egy askenázi külsejű férfi odamentek Ballához beszélgetni. Csináltam róluk pár közös fotót, felnyomtam az oldalamra, aki ismer, megtalálja. Balla a feltűnően zsidó külsejű újságíróknak nem átallotta azt hazudni, hogy a Jobbik és a saját családja zsidóbarát. Viszont kurvára zavarja őt az a sok zsidó aki minden este fél hattól csinálja a fesztivált az ablaka alatt. Egy jóérzésű keresztyén se áll be közéjük, az ott egy színtiszta zsidó bagázs. Hát ennyit Balla filoszemitizmusáról.

  • Tel Aviv-i emberünk said

   Mi mindig ott vagyunk. Csak olyan jól álcázzuk magunkat, mint hosszú évekig Szegedy Csanád. Őt se ismertétek fel fasiszták. Pedig ő volt a mi Tel Aviv-i emberünk. 🙂

  • Valentinus house said

   Szia! Már tudom ki vagy, megtaláltalak a fb-on. Még sose voltam ebben a fasiszta templomban pedig minden este ott vagyok pár méterre tőle. Nézem a képeidet. Az a gyérhajú rosszkülsejű jelentéktelen patkánypofa a Balla? A szószék fölött a magyar zászló mellet az árpádsávos zászló meg a székelyzászló. A falon a Szózat rovásírással. Egy másik fotón Balla az előtérben, mellette egy alacsony, vagyis hozzá hasonló magasságú és korú, gömbölyded vöröshajú, kékszemű, hegyes előre ugró állú zsidó férfi. Mindketten vigyorognak a kamerába. Egy másik fotón ugyanezek plusz egy fiatalabb, 30-40 közötti magas rövid barnahajú nagy gülüszemű zsidónő. Úgy néz ki, mint Hernádi Judit fiatalkorában, csak egy kicsit kevésbé bájos és sármos. Láttam már őket fotózni a körláncunkat. Ők a külföldi újságírók? Nem írtad oda a nevüket, csak Balláét.

   • Szabadság téri harcosok said

    Megadnátok a linket?

   • David Grossmann said

    Van ennek a szobornak előnye is. Mégpedig az, hogy nagyon közel van Hegedűsék főhadiszállásához. Két legyet ütünk egycsapásra. Tüntetünk és közben szemmel tartjuk ezeket a fasisztákat. 🙂

   • Valentinus House said

    Ide biztos nem. Ez az oldal tele van kopóval. De privátba szívesen. Küldd el Amosnak a címedet.

   • Yoram Kaniuk said

    A Die Zeit újságírói a mi embereink. Nemcsak Balla és a Hegedűsök figyelnek bennünket a Szabadság téri ablakukból, hanem mi is figyeljük őket a szobor mellől. És nemcsak onnan. Tudjuk, merre jár Lórika és Lórikáné, a patkánypofájú Balla és a szenvedő madonna arcú Gyöngyi, a trampli Zsu és öreg férje, Mészáros István, akinek a nevét lopta Mészáros MarciPista a másodszor is csalással benyújtott doktorijához Szegeden, Páljóska és Klukovits asszisztálásával. Zsolti és felesége kóserek, őket békén hagyjuk. Meg Géza bácsit, az öreg Hegedűs öccsét is. Ritka normális fazon, ahhoz képest, hogy Hegedűs. Zsuzsa néni, az özvegy, bolondabb, mint a két őrült gyermeke, Kislóri és Zsu, de már öreg és nem számít. Csak okádja nyugodtan magából a tüzet, őt emészti fel.
    Remélem, ennyi elég, hogy megértsétek: mindent tudunk rólatok. Még azt is, mikor mentek WC-re.

 26. Müller Péter Iván said

  Balla, te mered lezsidózni a szobor ellen tüntetőket? Te wistmanwoodos ügynök, Nyírfás Földi cimborája! Amikor ott leselkedsz a családoddal a Szabadság tér 2. első emeleti ablakában, nemcsak te figyelsz minket, hanem mi is téged. Innen, a térről küldjük neked ezt a szerenádot:

  Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok
  de azért jobb, ha tudjátok
  hogy a magunk módján mi is figyeltetünk
  aki előttetek áll az a mi emberünk
  a magunk módján mi is figyeltetünk
  aki előttetek áll, aki mellettetek áll, aki mögöttetek áll
  az a mi emberünk

  • Benjamin Wiesenthal said

   Ja, és amit Iván elfelejtett említeni, nemcsak a Szabadság téren van emberünk, hanem a 16. kerület Rákos út 161 előtt is. 🙂

 27. Idelette de Bure said

  Ott vagyunk minden kilométerkőnél.

 28. Élő Csocsó said

  Magyarország egy nagy pénzmosoda.
  Nem csodálkozom, hogy az olajrubelek a Károlin folynak keresztül. Ki gyanakszik egy szenteskedő oktatási intézményre?
  Pedig a Károlinál nincs lejjebb: drogtanya, kupleráj, rablóbanda fészke.

 29. Az elbocsátott légió said

  Ki ez a Kardos, ki ez a nyírfás Földi, kik azok a wistmanwoodosok? A szélnek eresztett III/Ies, IIes és IIIas hivatalok titkosszolgái. Tudásuk és tapasztalatuk túl értékes ahhoz, hogy parlagon heverjenek. Olyanok ők, mint as 60-as évek elején a szélnek eresztett ÁVH-sok, akikről a Moldova-regény szól. Mai regényhősök. Olyanok, akiket a kor megérdemel. Álcázva, megbújva, ugyanazt csinálják, mint a komcsi hírszerők. Csak most már fizetett zsoldosként. Pl. a Református Egyház alvilági kopóiként forgatják fel Fabiny püspök bátyjának a lakását, belezik ki a komputerét.

  • Akadémia utca 10 said

   Rajnai Sándor moszkvai nagykövet is elbocsátott ÁVH-s, azaz légiós lett volna, ha Kádár meg nem menti, és ki nem nevezteti a 60-as években még csak tanácsosnak a moszkvai nagykövetségre. Pedig Kádárt is ő tartóztatta le huszonéves vezérőrnagyként vagy miként. De a Nagy Imre per végigcsinálásáért Kádár jutalmazta. Furcsa viszonyban voltak egymással.

   • Rajnai Rizling said

    Sok a párhuzam Rajnai és a wistmanwoodos Kardos között. Végülis mindketten a magyar kommunista hírszerzésnél kezdték a karrierjüket, és mindketten több kanyar után a MOSZAD-nál kötöttek ki.

   • Differenza tra Rajnai e Kardos said

    Csakhogy míg Rajnai a papokra dolgozott, Kardost a papok dolgoztatják ártatlan világiakra, mint pl. Fabiny. Rajnai áldozatai mennybe mentek, Kardos és megbízói pedig a szennybe. 🙂

  • Kövi Dinka said

   Egyébként Bogárdi is moslék hangon nyilatkozott Fabiny Tamásról. Amikor az eangélikusok megjelentették Káldy püspök meg mások titkosszolgálati jelentéseit. A református egyház viszont a legmagasabb polcon tartja a szennyes besúgóit: Bölcskei, Tarr.

 30. Szeretethíd said

  „Ne csak szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valóságosan.” (1JN 3,18) – szólt az idei Szeretethíd jelmondata, amit a Károli Gáspár Református Egyetem meg is fogadott… http://www.kre.hu/portal/index.php
  Nyilván a szeretet jegyében uszítanak rá református püspökök és papok oktatókra és hallgatókra olyan nehézfiúkat, mint Földi, Kardos és az újfent elbocsátott légió kimustrált katonái…

 31. CMU Pittsburg said

  A Carnegie Mellon Universityn hallgattam Golan Levin professzor eloadasat, aki legnagyobb amulatomra Hima Gabriellat idezte. Azt mondta hogy a “nemet” prof a kedvenc szerzoje. Annyira tiszteli, hogy a kedvenc idezetet tole kifuggesztette az egyetemi dolgozoszobaja ajtajara. Megneztem, tenyleg ott volt. Azota megtalaltam a blogjan is:
  http://www.flong.com/blog/2008/a-favorite-quote/
  Majd elmeselem neki, hogy ez a prof nem nemet, hanem magyar, a kalvinista egyetemrol rugtak ki, mert nem tamogatott egy PhD-csalast. Ezen felul a jambor es szentfazek magyar reformatus egyhaz meg a volt III/III-assal is uldozteti, akik idokozbe atmentek MOSZAD-ugynokbe.

  • Netfigyelő said

   Rákattintottam a linkre, nem kamu. Hima Tanárnő szövegéből olvasható egy idézet. És az amerikai fickó azt írja, hogy ez annyira tetszik neki, hogy az egyetemi szobája ajtajára is kiszögezte:

   I thought I’d share the following, a favorite quote from an article by Gabriella Hima:

   The inmost aspiration of the author is the reader’s response. Electronic writing should be an appeal to the reader to take part in the creative process, to co-write the literary composition – the work. If once literature turns from an Aufschreibsystem into an Umschreibsystem, Myron Krueger’s allusion to McLuhan’s slogan – “response is the medium” – will become true. And then we could share McLuhan’s enthusiasm about the effects of media, when he wrote: “Nothing ever printed is as important as the medium of print.” We might say, regarding the possibilities of telematical media: Nothing ever said in response is as important as the invention of the medium of the response.

   This is one of two clippings on my office door at CMU. The other quote is this one, from an interview with John Maeda in the New York Times.

   • University compare said

    Az amerikaiak ezek szerint Hima tanárnőtől tanulhatnak, mi pedig a Károlin Ludvigot hallgathattuk arról hány férfi akarta őt feleségül venni és amikor az Andrisa emiatt féltékeny lett, dühébe bekapcsolta a porszívót és takarítást mímelve zúgatta órák hosszat. És mindezt egy egyetemi szemináriumon!

   • Elemi Logika said

    Mi következik ebből?
    Amerikában a tudást igénylik és megbecsülik, Magyarországon irigylik és üldözik.
    Amerikában szelekció van, Magyarországon kontraszelekció.

    A magyar nép legjellemzőbb vonása az irigység.

   • Újlutheránus said

    Hima tanárnő az új Luther. Az ő tézisei is ki vannak szögezve egy ajtóra, nem is akárhová, hanem egy olyan amerikai egyetemre, amelyik jelenleg a világranglistán a 17. Na és hányadik a Károli? Nem is jegyzik!

  • Petrőci a nyelvzseni said

   Hima tanárnő tényleg tud pár idegen nyelvet. Nem úgy, mint Petrőczi. Vagy pláne Szabó, aki még németül is érthetetlenül és magyarosan makog, angolul pedig még makogni se bír.

   • HTK Illetékes said

    Pethő Sanyika is tud egy csomó nyelven. Legalább is címeket gyártani. A hozzájuk tartozó szövegeket ugyanis senki se látta. Még a folyóiratszámok se léteznek, amiket citációs helyként megadott.

   • Sanyika drágám said

    Pethő Sanyika figyelmébe ajánlom:

    Az ajtóra kiszögezett Hima-idézet helye is megtalálható egy kattintással Hima nevére: http://www.inst.at/trans/10Nr/hima10.htm Vagyis ez nemcsak egy kiragadott idézet, hanem egy egész cikk. Egy valóban létező!

   • Bibliográfia professzor said

    Pethő Sanyika is egész ügyesen tud idegen nyelveken címeket fogalmazni és ezeket csokrokba komponálni. Nemhiába nevezi őt a szakma “bibliográfi professzor”-nak. Életrajz, publikációs jegyzék már van. Már csak a cikkeket kell a címekhez megírni és jónevű angol, német, francia vallástörténeti lapokkal elfogadtatni. 🙂

 32. Petrőczi a pöcegödör said

  Nem a magyar népé, hanem a mocskos, gonosz református egyházé, amelynek a ganédombja a Károli.

 33. агентство said

  My partner and I stumbled over here different web page and thought I might check things out.
  I like what I see so now i am following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: