Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Liberty Square = trouble zone (Gázos övezet a Szabadság téren)

Posted by karoligaspar - július 27, 2014

rendőri őrizet

rendőri őrizet

a gárda hazatér

a gárda hazatér

Írta: vitéz Petymegfalvy Lófő Petymeg

Míg a zsinagógában zsidók tüntetnek Izrael mellett, a Szabadság téren végre kialakult a keresztyén-palesztin tengely. Egyik vége a magától felavatódott emlékmű, melyen a Pride parádéra öltözött fiatalembert, egy úgynevezett Gábrielt olyan vehemenciával búbol meg egy gatyásölyv vagy mezei turul, hogy az éppen kiejteni készül a kezéből a kétkeresztes almát. A szobrász, aki azóta már nyilatkozott, hogy egy ilyen moslék közönség, mint mi, Leonardót is meggyilkolta volna, nos, ebből világos, hogy ő viszont korunk Leonardója, pedig még meg se gyilkoltuk, ugyan visszariadt attól, hogy eső almát illesszen be a kompozícióba, mely folytonossági hiányt jelentett volna a szoborban, de nagyon is közel jutott a grandiózus megoldáshoz. Szóval ez lenne a kétkeresztes keresztyén vége a tengelynek.

A másik – a palesztin – pedig a Hazatérés temploma, melynek rácsos ajtaja mögül kiváncsian néz a világba vitéz Horthy Miklós őfőméltósága egy plexidobozból. Azért a doboz, mert a turulos Gábriel ellen tiltakozó ballibsi bandát még a magas tojásárak sem riasztják vissza a dobálástól, sőt attól sem, hogy tojástartóval vonuljanak a Hazatérés temploma elé és ősi héber átkok rikácsolása közben tojászáport zúdítsanak az ellentengernagy tiszta református orcájára.

Július 20-án vasárnap a Hazatérés templomának előkelő vendége volt Marie-Antoinette Sedin palesztin nagykövetasszony személyében. Hegedűs Lóránt gyújtó hangú istentiszteletén felszólította a híveket, hogy imádkozzanak Istenhez, hogy az izraeli agresszor ártatlan áldozatait vegye oltalmába. Rámutatott arra, hogy a zsidók azok akkor is Izrael pártján állnak, ha itt élnek és csak magyarul beszélnek. A zsidóknak vérében van az agresszió, erre számos példát olvashatunk az Ószövetségben a Bírák Könyvében, pl. arról, hogy az aljas zsidók – a Gileádbeliek – hogyan koncoltak fel egy ártatlan rokon törzset, az efráimitákat.

A Szabadság téri gyülekezet összeadott IQ-ja se teszi ki a 100-at, így nekik akármit is mondhat a Lóri, az nekik hétszentség. Még akkor is, ha a protestánsoknál nincsenek szentségek, hét meg pláne nem. Így elénekelték a furcsa nevű nagykövetasszonynak a székely himnuszt meg a magyart és biztosították róla, hogy ők aztán utolsó csepp vérükig küzdenek a testvéri palesztin népért. Mer közben Lóri teológiai kutatásai kimutatták, hogy a magyarok igazi ősei a palesztinok, és a Tóra sem azonos az Ószövetséggel, csak egy Jehova nevű agresszív helyi isten korlátozott számú hívének az ájvékolása.

A Hazatérés templomában és környékén mindenesetre komoly mozgolódás indult. Mindenekelőtt az igazi hazafiak és a keresztyén motorosok töltik meg a Szabó Dezső Színház összes székét és a színpadról sem holmi színházi játék szól hozzájuk, hanem a MAGYAR JÖVŐ igazi prófétái festik le a vérzivataros látomásokat. Az igazi hazafiak megtudják az EGYEDÜLI IGAZSÁGOT A GÁZAI HELYZETRŐL. http://kuruc.info/r/7/130829/ Mindennek a zsidók az okai, hazudnak, lőnek, robbantanak és a világhatalomra törnek.

Július 25-én az igaz magyarok tüntettek az izraeli nagykövetség előtt. Először Hegedűs Lóránt nagytiszteletű úr leplezte le az izraeli terrorakciók igazi lényegét és szólított fel annak befejezésére. Utána Vona Gábor lépett a mikrofonhoz és követelte, hogy Magyarország szakítsa meg a diplomáciai kapcsolatot Izraellel: http://kuruc.info/r/2/130806/ Az, hogy eddig nem tették meg, jól mutatja a Fidesz kormány álszent kétkulacsos politikáját. Nem véletlen, hogy az Orbán kormány és holdudvara tele van cigókkal, zsidrákokkal és libsikkel. LESZ MÉG MAGYAR FELTÁMADÁS zúgta a tömeg, a Romantikus Erőszak nevű zenekar szívbemarkoló zenéjére.

Milyen kár, hogy Lóri bácsi nem érhette meg ezt a csodálatos napot! Lóri mögött felsorakozott egész nagyszerű családja, a Hegedűsök és a Mészárosok. De jaj! Ebben a kivételes erkölcsiségű magyar családban is van egy áruló! Aki besúg minden szót, minden tervet, amit a Szabadság téren az igazi magyarok egymás között beszélnek! BALLA Péter az ALJAS ÁRULÓ! Ő jelentget már régóta Bölcskeinek, Bogárdinak arról, ami a Szabadság téren történik. Most már attól sem retten vissza, hogy a MOSZAD ÜGYNÖKÖK által üzemeltetett WISTMANWOODOT uszítsa sógorára és annak bajtársaira. Balla mindent tud, mindent tudni akar, és JELENT! Abban bízik, VÉRDÍJKÉNT megkaphatja a PÜSPÖKSÉGET, ami Lórinak járna egyedül!!!

Vigyázzatok, Szabadság téri barátaim! A keresztyén-palesztin tengely egy magát református papnak álcázó moszados kém, a családba befurakodott hitvány  féreg veszélyezteti! Leplezzétek le BALLÁT AZ ÁRULÓT! Ő az izraeliek embere a Szabadság téren, ő a MOSZAD által fizetett Wistmanwood titkosszolgálati cég sunyi megbízója. Ő az igazi ellenség, nem az a néhány tojáshajigáló agg zsidó az emlékmű körül!!!!

114 hozzászólás to “Liberty Square = trouble zone (Gázos övezet a Szabadság téren)”

 1. Rovásírás said

  Mandiner szerint héber táblákat kell állítani a német megszállási emlékmű helyett. http://rovas.info/index.php/hu/koezelet/1927-rovas-helyett-heber-tablat

 2. Dr. Faustus said

  http://fsp.nolblog.hu/archives/2014/07/27/Megdonteni_Orban_Viktort/
  Lehet, hogy innen döntik meg Orbánt?

 3. tóratartó said

  Ezt is érdemes megfontolni!
  http://www.szombat.org/hirek-lapszemle/minden-falnak-ket-oldala-van

 4. Unterdog said

  Köves Gyopár elment a Küküllő-partra és mindenféle ostobaság jutott eszébe, még a saját hülyeségének is képes ellene mondani.
  Gyopár kognitív színvonala megközelíti Ludvigét, habár a vén baromnő, a babiloni kapu tulajdonosa csakugyan alulmúlhatatlan.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-07-28/bar

 5. Balla Hegedűsék júdása said

  Tudják ők azt. Nagyon gyanús volt már Lóri bácsi temetése, a család látványosan elkülönült a mocsok Ballától, aki egy hordós leander mögé rejtőzött el.

  • Wistmanwoodos Balla said

   De azt még nem tudják, hogy a Wistmanwoodot a MOSZAD pénzeli. Na és hogy jut be a Wistmanwood a Hazatérés templomába, amikor Lóri hirdeti az igét? Úgy, hogy Balla falaz a Wistmanwoodnak.

  • A templomszolga fia said

   Balla tényleg nagyon bujkált a temetésen. De amikor a karrierjéről beszél akkor se emlegeti az apósát. Úgy tesz mintha semmit se köszönhetne neki.

   • banquo véres árnya said

    MINDENT LÓRI BÁCSINAK KÖSZÖNHET a mocskos Balla.
    Kívánom, jelenjen meg álmában Lóri bácsi és rúgja le a pokolba, ahova való, de a zsidrák kurvájával együtt!

   • A templomszolga fia said

    Ehelyett minden interjúban csak azt emlegeti, hogy az apjának mennyit köszönhet, az apósát meg se említi. Még az általa alapított egyetemről is kitiltottaaz öreg püspököt. Az emlékét is el akarja törölni, annyira nyomasztja, hogy az csinált belőle valakit.

   • we are your destiny said

    Mocskos gazember ez a Balla, az már abból is kiderül, ahogy aljassággal viszonozta Lóri bácsi nagyvonalúságát. Skóciába is ő küldte ki, ahol írta azt a förtelmet, amit Jakab Attila olyan zseniálisan elemzett.
    És akkor még a kurvázás és a wistmanwoodozás.
    El kéne taposni ezt a féreg Ballát.

   • Balla védelmében said

    Igaz, hogy Balla retardált, nincs benne semmi kreativitás, egy magolós stréber volt már az iskolában is. Az is igaz, hogy lenyomja az apósát, hogy magát és a tót paraszti családját fényezze. Az is igaz a közölt doksik alapján hogy a Wistmanwoodot felbérelte. De a kurvázás így konkrétan nem igaz. Balla nem az a típus, ő nem a legyet is röptében megkettyintő Bölcskei. Ő csak egy nővel kavar a feleségén kívül, azzal is csak azért mert belezúgott. Ez pedig köztudomásúlag Fóris Ágota nyelvész, akivel annyit üldözték együtt nyelvileg a blogot, hogy közben egymásba szerettek. Ez inkább Balla mellett szól, mert ez a félrekúrás teszi őt emberivé.

 6. Curious said

  Hova lett a tojásdobáló öreg zsidó?

 7. Balla Hegedűsék júdása said

  Lóri bácsi sose bocsátotta meg magának, hogy szegény Gyöngyire rátukmálta ezt a kretén Ballát.
  A család azt is alig tudta eltitkolni előle – mer ők tudták persze – hogy Balla egy zsidó némberrel csalja a Gyöngyit. Szerelmi szolgálataiért kinevezte a magyar tanszék vezetőjének, pedig nem is volt magyar szakos.
  Ne higyjétek, hogy a család megbocsátott Ballának.

  • A templomszolga fia said

   Balla se bocsátotta meg a családnak, hogy mélyen lenézték és megvetették. A családi képeken ott izzik a gyűlölet a szemében az igazi hegedüsök főleg a Kislóri iránt.

 8. irish coffee said

  A buzi és aljas Németh Dávid lett az év teológiai tanára
  http://reformatus.hu/mutat/9889/

  • lelkipásztor said

   “Aranygyűrűs teológiai doktor lett a mocskos Németh Dávid, az É könyve meg a Fekete Karcsi bénázása lett a Kátéról. Azt mondják, Vad Zsigának csökkentek az esélyei a püspökségre

   • Traitor said

    Nyilván jutalmul kapta a gyűrűt, mert felnyomta a saját neméhez elméletileg vonzódó fiút. Hiszen a gyakorlatban nem jutott semeddig. A vágyálmainak őszinte megosztásért kirúgatott egy fiatalembert.

 9. historiker said

  Gulyás Gergely azt mondta, hogy már azoknak a személye, akik tiltakoznak az emlékmű ellen, igazolja magát az emlékművet. Ez egy nagyon durva inszinuáció.

  • Posványos said

   Posványoson is durva dolgok hangzottak el. Magyarország hátat fordít a demokráciáknak és autokrata államot, magyarán diktatúrát épít. Példaképek Oroszország, Törökország, Kína. Ez így ki lett mondva. És ezt az erdélyi magyarok és a magyarországiak is benyelik.

   • historiker said

    Na és Szingapúr. Egyértelmű: és Orbán gyalázta az “álcivil” szervezeteket is, amelyek idegen érdekeket képviselnek. A Vedomoszty két éve megírta, hogy azok az orosz szervezetek, amelyek külföldről is fogadnak el pénzt, azok írják oda a nevük után, hogy “külföldi ügynök”. Orbán Putyinhoz jár iskolába

   • Joseph S. Nye said

    Egy Harvard prof angol szövegének csúnya félreértése miatt Orbán pont úgy érvelt Posványoson, ahogy a radikális iszlamisták szoktak uszítani.
    Ezt mondta:
    Egy nagy elismertségnek örvendő elemző szerint az amerikai puha hatalom ereje hanyatlik, mert a liberális értékek ma a korrupciót, a szexet és az erőszakot testesítik meg, és ezzel lejáratják Amerikát és az amerikai modernizációt.
    Az eredeti angol szöveg:
    „Autocratic regimes in the Middle East have eradicated their liberal opposition, and radical Islamists are in most cases the only dissenters left. They feed on anger toward corrupt regimes, opposition to U.S. policies, and popular fears of modernization. Liberal democracy, as they portray it, is full of corruption, sex, and violence—an impression reinforced by American movies and television and often exacerbated by the extreme statements of some especially virulent Christian preachers in the United States.”

   • Posványos said

    Orbán iszlamista retorikája bejárja a médiát, sőt, az Európai Bizottság is, vélhetően, foglalkozni fog vele. http://www.hir24.hu/belfold/2014/07/29/ezt-jelentik-orban-baljoslatu-mondatai/#sl

   • No English said

    Szegény Vitya. Csak a rossz angol tudása kompromittálja.

   • Kis Stréber said

    Vagy a túlzott tekintélytisztelet. Lát egy amerikai nevet és már szajkózza is amit annak szövegéből érteni vél. Pechére pont az ellenkezőjét értette ezúttal.

   • Magyarázom a bizonyítványt said

    A kis trollok máris elkezdték kimagyarázni Orbán fordítási bakiját http://www.hirado.hu/2014/07/29/lanczi-nem-kell-megvedeni-a-liberalis-demokraciat/

 10. wanted - dead or alive said

  Érdemes megnézni, nagyon vicces!
  http://444.hu/2014/07/27/ime-a-magyar-nepmuveszet-eddigi-legjobb-alkotasa-a-szabadsag-teri-megszalasi-emlekmurol/

 11. zelóta said

  Akinek még van némi intelligenciája, az olvasgassa!
  http://www.pupublogja.hu/2014/07/illuzio.html?spref=fb

 12. meglátásunk szerint said

  A reposzton hozzáugatott az Aranyossi nevű barom.
  http://reposzt.hu/comment/5650#comment-5650
  Szerinte is vége Európának, de nem egészen biztos.
  Most nem tudom, mi van, csomagoljak, vagy nem.

 13. Hazatérés said

  Mivel a múlt vasárnap bejöttetek a templomunkba tegnap mindenhova őrszemet állítottunk és az ismeretlen pofákat igazoltattuk. Többet oda be nem teszitek a lábatokat.

  • Wistmanwood said

   Hahaha. Most is ott voltunk de nem volt semmi érdekes csak a szokásos. Hogy mi ne jutnánk be? Bárhová. És ha nem, majd Balla Petya besegit minket 🙂

  • Wistmanwood said

   Tudod ki volt ott közülünk mult vasárnap? Az egyik koléganőnk. Kárpátaljai vendégnek álcázta magát azokat ugyse ismeritek mind. Aszonta az őröknek hogy Hánka Sándor földije. Mint a huzatot ugy beengették. Határon tuli gyülekezet küldötének lenni mindig nyerő 🙂

 14. ohranka said

  Arra nem gondoltatok, hogy Balla Petyát drótoztuk be? Palástjába belefér egész csomó technika.
  Aztán hallgatjuk a vasárnapi beszélgetéseket a Zsuzsa néni legendás húslevese fölött!

  • שרות בטחון כללי said

   Valaki be van drótozva, az biztos, mert Lóri vasárnapi “igehirdetéseit” élő közvetítésben hallgatjuk Tel Avivban.

 15. reposztos barmok said

  A Reposzt most Orbán posványosi beszédét támogatja alá sűrű jézuskrisztusozással
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-07-29/munka-alap%C3%BA-t%C3%A1rsadalom
  Idézi a legfendás antiszemita Nehry Fordot is meg az öreganyja térgyekalácsát.

  • Jobbágytudat said

   Katasztrófa az ország szellemi és erkölcsi állapota. Korrupció, szervilizmus, félelem. A reposzt csak az egyik példa. Úgy van, ahogy PuPu írja: “Az egész magyar értelmiség egy nagy tragédia, a szervilizmus és a konformizmus bűze lengi be az ütött-kopott elefántcsont-tornyokat, szánalmas.”

   • Állítsátok meg Arturo Uit! said

    Én nem mondom hogy döntsétek meg az eszelős ámokfutót, de legalább állítsátok meg!!!

 16. Második nyilvánosság said

  Hogy vannak még gondolkodó emberek Magyarországon, azt csak a neten folyó kommunikáció bizonyítja. Nagyszerű blogok vannak. Pl. ez is. A fb és a blogok korunk szamizdatja. Talán ebből a második nyilvánosságból kinőhet egy új politikai mozgalom. Ezt nem lehet se elfojtani, se kontrollálni, hiába erőlködnek.

  • Erwin Wiener said

   Csak innen, alulról és a nyilvánosság felől kezdeményezve várható radikális politikai fordualt. Nem a pártoktól, nem a politikusoktól. Az egyetlen valódi hatalom a nyilvánosság.

   • svabra said

    Ez az egyetlen reményünk. Ezért dolgozunk és ezért tesszük ki magunkat mindenféle atrocitásnak.

 17. Szürreális mementó said

  A megszállási emlékművet az élet naponta formálja, egyre szürreálisabb látvány. Valahol tükrözi azt az agyrémet, amelyben mi, magyarok, itt és most élünk: http://www.hir24.hu/Belfold/2014/07/29/Leszaggattak-a-foliat-a-megszallasi-emlekmu-elott/#sl

 18. dumb and dumber said

  Köntös ennél a baromnál akar benyalni, ugye, ő is pápai.
  http://hvg.hu/itthon/20140728_Kover_Laszlo_szerint_meg_tart_az_elso_vil#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 19. Maszop közlemény said

  Meghalt Kiss Péter MSZP alapító. Csak 55 éves volt.

 20. Deal said

  Tagadják meg a katonai behívót a kárpátaljai magyarok. ehhez az ostoba szláv belháborúhoz a magyaroknak semmi köze…De ukrajnához sem…Üzletet ajánlunk Ukrajának. Azonnali elszakadást Kárpátaljának! A területért szíjártót,martonyit,és lázárt adjuk cserébe…meg a suta kétbalkezes Balogot 🙂

  • Székely said

   hé deal a zorbán vezírt kihagytad a sorbul

  • Kuruc said

   A kibaszott magyarnak hazudott zsidó bérenc kúrmányunk tiltakozása hol marad? Nem az volna a dolguk hogy megvédjék a magyart? Ne a szobrokat védjék hanem az eleven embereket!

  • lefőztük a pápistákat said

   Balog mellé a hájas szegényügyi Ciberét, az ótvaros qrva Czunyinét és az idióta Hoppált is adjuk oda!

  • Kuruc said

   Nem most kellene tiltakozni,hanem jó helyre kellett volna tenni a nyomorult x-et a szavazáson. 2800 határon túli magyar szavazat a Jobbikra??? Több mint 300.000 a Fideszre??? Több mint 50.000 az Mszp-re??? Most akkor szívjatok ! Isten hozott titeket az Ukrán seregben! Aki esetleg a Jobbikra szavazott az költözzön Csonka-országba.Idióták!

  • Mi vagyunk a jobbak said

   Mocskos fityisz; most oszt kussolnak, pedig eddig bizonygatták, hogy a kinti magyarokat nem érintheti az ügy. Nem a ló*aszt, kedves büdös-disznó süket-vak fityiszszavazók. Mehettek békemenetelni azonnal Kárpátaljára! Na most legyetek magyarok, nemzetiek, humánusak, békepártiak kormányotokkal együtt. Mocskos banda.

 21. hücpe said

  Valami balfasz összetörte a tükröt.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/hej-tukor-osszetorlek-egy-megszallott-ketsegbeesett-akcioja-a-megszallasi-emlekmunel-91105

 22. Posványos said

  Orbán beszédének pusztító következményei voltak Erdélyben. Öten kerültek delirium tremensbe, négy véres verekedés volt, és egy 16 éves fiú a Hargita expressz elé vetette magát és szörnyethalt. Úgy látszik a vázolt jövőkép az illiberális államról nem volt elég meggyőző vagy vonzó.

 23. hücpe said

  A reposztos Soós Szilárd megint olyasmiről ugat, amihez abszolút nem ért. Jellemző.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-07-30/infekci%C3%B3

 24. ohranka said

  Botos Katalin a Pázmányon őrjöng. Ez a hájas szörnyeteg találta fel a gyerekekhez kötött nyugdíjat.
  Az a baja, hogy a fiatalok túl sokat gondolnak a szexre.
  Ha a nénire néznek, elmehetne tőle a kedvük.
  http://444.hu/2014/07/29/ha-meg-akarjak-ismerni-mi-jar-annak-a-nonek-a-fejeben-aki-kitalalta-hogy-gyerekszamhoz-kene-kotni-a-nyugdijat/

 25. journalist said

  A Károlin is vannak ilyen szörnyetegek, pl. Bogár László közgazdász (?) a kommunikáció tanszéken.

 26. ask jerves said

  Czunyiné Bertalan Judit LETAGADJA, HOGY EZEKET A TANKÖNYVEKET EU PÉNZBŐL ÁLLÍTOTTÁK ELŐ.
  http://eduline.hu/kozoktatas/2014/7/29/Idoben_megkezdodik_a_tankonyvek_kiszallitas_IIABW7
  Hajrá, Bertalan, igazi károlis szemét

 27. Zója utca said

  Megszűnhet a HVG, vagy legalábbis lemehet kutyába.
  http://nol.hu/belfold/heti-valasz-kivonul-a-hvg-tulajdonosa-1477111

 28. Wistman Woody said

  Ennyire elbutult ez az ország! http://444.hu/2014/07/30/miert-hungarikum-a-hungarikum/

 29. Okamoto Mari said

  Mi is sokszor kattintunk erre a blogon és halgatóknak javasoljuk is igazi élő magyar nyelv!

  • Netfigyelő said

   Japánból tényleg sokan kattintanak. Először azt hittük, csak a tartalom miatt. A nyelvtnaulókra nem is gondoltunk.

   • Sötét Andris said

    Nálatok tényleg a nyelvhasználat széles skáláját tanulmányozhatják: a magas irodalmitól a szlengig és az alpári mocskolódásig.

 30. Szabadság téri harcosok said

  Ajánlom mindenkinek, aki első kézből akar értesülni a céljainkról, az egyik legjobb beszédet:

 31. Dark Tangent said

  Putyin fel akarja töretni a TOR-t. 25 milliós vérdíjat tűzött ki a titkosító program fejére. Hahaha. Öreg ennyiér nem áll szóba veled komoly hacker. Mondjuk komoly hacker semennyiér se. De ennyiér még a gennyládák se.

  • Netnemzedék said

   A politikusok fosnak az internettől. Pláne a diktátortípusok. Nem tudják kontrollálni. Hipp-hopp és máris egy tüntetés a semmiből. A netem úgy terjed mint a futótűz. A nagyhatalmu Putyin se tehet ellene semmit.

 32. HVG hírek said

  A német Funke Csoport, a HVG többségi tulajdonosa tárgyalásokat folytat a kisebbségi tulajdonossal, a Szerkesztőségi Vagyonkezelő Zrt-vel a kiadó tulajdonosi struktúrájának átalakításáról, közölte a HVG Kiadó a hvg.hu-n.

  A részletekről a tárgyalások jelenlegi szakaszában a tulajdonostársak nem kívánnak további tájékoztatást adni. A társaság rendkívüli közgyűlését 2014. augusztus 28-ára hívták össze.

  A közleményből az is kiderül, hogy Vass Péter főszerkesztő mandátuma lejárt, utódjáról szeptemberben döntenek, addig Jakus Ibolya megbízott főszerkesztőként irányítja a lap, és Neizer Anita a hvg.hu munkáját.

  http://www.mfor.hu/cikkek/Eladjak_a_nemetek_a_HVG_reszesedesuket.html

 33. hajnalka said

  Rossz hír mindenképpen. Okos, független szerzők, bátor szerkesztőség. És most végük, ha jól látom.

  • Atilla a Hun said

   Ideje volt!
   Itt van a rovargyűjtemény!

   Nincs igény a judeo liber ÁL-demokráciára. Amely csupán egy sajátos eredetközösség érdekében és értékrendje szerint megfogalmazott valami.

   • Bal Liba said

    Korán örültök ti hunok. Egyszer valamikor lesz egy tulajdonosváltás, de attól nektek még nem lesz jobb.

 34. law and order said

  Ez van igazság és jogszolgáltatás helyett Orbán király országában!
  http://www.168ora.hu/velemeny/kollath-gyorgy-alkotmanyjogasz-kozelet-jogi-bakancslista-jogallam-128965.html

 35. hivatalos fáma said

  Jakab nagytiszteletű (???) úr, a gyopár férje megint osztottra az észt, sikerült eljutni a barnamedétől a pc sunyi gúnyolásán (ballibek, ugye?) Pál apostolig.
  Közben már az únásig bizonyatja, hogy az általa használt szavak jelentését sem ismeri. Ennek gyönyörű példája a “hivatalos fáma”. Nem mondok többet: sapienti sat.
  http://reposzt.hu/comment/5659#comment-5659

 36. Friss tojás said

  Újból letoj(ásoz)ták a megszállási emlékművet. http://www.168ora.hu/itthon/tojaszapor-rendorok-megszallasi-emlekmunel-129555.html

 37. ulan bátor said

  Túl olcsó a tojás, az a baj.

 38. hücpe said

  Felgyújtották Macskássy Izolda lakását.
  http://nepszava.hu/cikk/1028880-felgyujtottak-macskassy-izolda-otthonat—fotok
  Most rinyál, hogy a Fidesz bosszúból, pedig dehogy. Nyitva felejtette a gázt a leves alatt.
  Ő mint Kis-Rigó László püspök szeretője és gyermekének anyja abszolút védett a Fidesz birodalomban.

  • Égő macska said

   Pedig igazat mond. Ez egy ilyen ország. Aki ellenpofázik a diktátornak fel kell gyújtani.

  • Focimánia said

   Á dehogy csak fociztak a fiuk az ablaka alatt. Egy Molotovkoktél volt a labdaokkal. És az ükcsúnyán fölérúgta. Egyenest a művésznő 4. emeleti erkélyére…

  • A kurta elqrta said

   Rágalom. Teljesen mindegy, hogy árvíz, vagy egyéb természeti katasztrófa ér, vagy fenyegeti az országot, vagy egyéni emberi tragédiák–, mind-mind a győzők, a Fidesz-KDNP,- a kormány,- a jobboldali szavazópolgárok tömege–, és elsősorban Orbán Viktor elleni mérhetetlen gyűlölet kristályosodik ki!

   Mindenért a mini diktátor, a mini dúcse ,- a demokráciát leépítő,- fasizmust, autoriter diktatúrát építő, stb…stb…… a “felcsúti törpe”, ” a száj-nyalingázó”,- a “feleségét verő”,- a cigány, stb…stb.. elképesztő aljas címkékkel felruházott miniszterelnök, Orbán Viktor a
   hibás!

   • Roma Csávó said

    Lehet hogy a gyujtogatás rágalom de az összes jelző egyenként igaz. Ha elképesztő akkor a valóság elképesztő.

   • Hungary's Mussolini said

    Ezeket az “elképesztő, aljas címkéket” Orbánról tekintélyes külföldi lapok is használják. A Newsweek tegnep “Hungary’s Mussolinini”-nek nevezte: http://propeller.hu/itthon/2964454-most-keves-tiszteletet-kapott-newsweektol
    Vagyis a “a mini diktátor, a mini dúcse ,- a demokráciát leépítő,- fasizmust, autoriter diktatúrát építő” jelzőket külföldi szemmel is igaznak látják. A többi pedig – olajosbarna szemfehérje, törpe termet, szájnyalingázás, a feleség monoklija – a videókon jól látható.

   • New Yorker said

    A New York Times is megerősíti a demokrácia orbáni leépítését:
    Szerkesztőségi állásfoglalásban sürgette az Európai Uniótól a Magyarországnak szánt európai uniós infrastrukturális támogatások csökkentését, valamint Budapest szavazati jogának felfüggesztését a The New York Times című amerikai lap pénteken az internetes oldalán.
    http://www.168ora.hu/itthon/nekiment-orbannak-new-york-times-129609.html

 39. wistmanwood fan said

  Ősztől az egész ország Wkistmanwoodland lesz-
  http://propeller.hu/itthon/2961717-osztol-uj-jogi-szabalyozas-varhato

 40. Puzsér Róbert fan said

  Robi a Károli EGYETLEN ZSENIÁLIS VOLT HALLGATÓJA!
  http://cink.hu/puzser-kalman-szolganak-nevezte-kalman-olgat-1613857938
  Pedig a mocskos Szabó András üldözte, Ludvig éva meg tapogatta a mocskos kezével!!!

 41. Huppá hírek said

  Legújabb közlemény Szabadság tér ügyben a Huppán: http://huppa.hu/szabadsag-ter-veget-ert-egy-fejezet/

 42. Bosszúálló pap said

  Komolyan mondom megáll az ész. Ez a Balla Péter állítólag egy felesküdött pap. És lepaktál az izraeli titkosszolgálat által fizetett Wistmanwooddal, hogy bosszút álljon a kollégáin és a családján, főleg a Lóri sógorán. Tényleg! Hogy lehet egy pap gyűlölködő? És akkor: Hogy lehet pap? Szerintem itt már régóta a papi vezetők is Isten tanításai ellen cselekszenek.

 43. szkizo dad said

  Mindent egy kézbe:
  Stumpf István nemcsak alkotmánybírósági tag, hanem az RTL résztulajdonosa, Tokajon szőlő nagybirtokos.
  Az is egy kivakarózott proli bugris. Felesége az utolsó állampárti belügyminiszter lánya.
  Ő maga a KISZ politikai szocializációs szerepéről irogatott még a nyolcvanas évek végén is.
  http://www.stop.hu/gazdasag/elkezdodott-stumpf-istvan-az-rtl-tulajdonosa-lett/654169/

 44. dunántúli igazmondó said

  A Reposzt arrogáns hangon kikéri magának az ellenvéleményeket
  http://reposzt.hu/comment/5664#comment-5664
  Köntös szerint a REPOSZT NEM FOLYTAT PÁRTPROPAGANDÁT, ha ilyen megjelenik, az véletlen lehet.
  A Reposzt rendszeresen elfogadja a pápai Fidesz iroda vezetőnője imbecillis élettársa (a három nevű erdélyi volt sírásó) kommentjeit.
  Ezekben a kommentekben az illető – akit normális internetes fórumokról már régen kitiltottak – Gyurcsány Ferencet GYILKOSSÁGGAL ÉS GYILKOSSÁGRA FELBÚJTÁSSAL VÁDOLJA!
  Köntöst ez nem izgatja.

 45. dunántúli teológus said

  Köntös egy rendkívül buta és arrogáns ember.
  Azt hiszi, ha azt mondja, nem, az elég.
  Szerintem jogi úton felelősségre lehetne vonni.

 46. hermeneutikai lángész said

  Felhívtuk Gyurcsány Ferenc figyelmét a Reposzt ellene irányuló gyűlöletkampányára!!!
  Csak ő tehet feljelentést és indíthat ügyészségi eljárást!

 47. Idelette de Bure said

  Köntös nagyon furcsán intézi a dunántúli pénzügyeket.
  Érdemes lenne a NAV figyelmét felhívni a számla nélküli pénzforgalomra.
  Másrészt a Dunántúli Egyházkerületi Könyvtárból RENDSZERESEN LOPJÁK AZ ÉRTÉKES régi kéziratokat és könyveket.
  Köntös a felelős ezért is!!!
  Nem kéne annyira arrogánsnak lenni egy ilyen figurának.
  Vagy azt hiszi, megvédi a Fidesz????

 48. Dr. Faustus said

  Megvan a mai szentlecke a Reposzton. A röhögős papné, a boglár locsog arról, hogy nem fél literes már a söröskancsó, de az őt nem érdekli, meg nem is szeret a mellékhelyiségbe szaladgálni (HOGY EZT HOL OLVASHATTA A SZENTÍRÁSBAN), meg hogy nem szereti a nevét és nem Zakariás lett, hanem János Erzsébet gyermeke.
  http://reposzt.hu/blog/kutasin%C3%A9-moln%C3%A1r-bogl%C3%A1rka/2014-08-01/nyeres%C3%A9g-vagy-engedelmess%C3%A9g
  Total imbecillis, akárcsak a többi dunántúli barom.

 49. szabadság téri harcosok said

  Pihenjetek jól, szeptemberben újra találkozunk!
  http://huppa.hu/tiltakozok-vakacioja/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: