Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The spirituality of Zoltán Balog (Balog Zoltán spiritualitása)

Posted by karoligaspar - augusztus 2, 2014

Balog csuhában

Szerző: Puritán Protestáns

Balog Zoltán EMMI miniszter és Hold utcai lelkész mély spirituális  hajlamai közismertek. Nemcsak a Szentlélekkel töltekezik ám ő, hanem annak földi változataival is: cognac, whisky, pálinka formájában. Szóval nem lehet Balogra azt mondani, hogy nincs benne spiritusz. Fel van ő töltve vele, néha még a járásban is akadályozza a nagy feltöltöttség. A beszédben sokkal kevésbé: egyenesen szárnyakat kap a  Holy (evil) Spirittől és még mélyebben éli át “mély református hitét” (Orbán Viktor).

Mint a Határnyitás ’89 című konferencián, ahol bejelentette, hogy “a megbocsátás kultúrája még hiányzik Magyarországon… a kormányzatnak nincs joga az egyházak működését kormányozni, azoknak feladatot adni.” Fabiny Tamás evangélikus püspök azt mondta Joachim Gauck egy könyvére hivatkozva, hogy 1989-ben a magyarországi egyházak jóval kevésbé voltak felkészülve a rendszerváltásra, mint az NDK-beliek. Balog erre azzal riposztozott, hogy Tőkés László “Erdélyben megmentette a reformátusok becsületét”.  Balog ezt az áruló, becstelen, parázna életű figurát nevezi példaképnek, akivel Orbánék most Brüsszelben égetnek bennünket.

Fabiny Tamás ezt mondta: “az elmúlt években a Fidesz-kormány annyira jót akart a történelmi egyházaknak, hogy megmondta, mi a jó nekik”. Balog érti a célzást: a Fidesz, amelynek Balog elkötelezett szolgája, már megint elutasította Iványi Gáborék kérelmét, hogy egyháznak tekintsék őket. Fabiny erre az egyházi szereplők spiclimúltjára utalt. Ők az evangélikusoknál tavaly megjelentették Káldy püspök és a többi spicli jelentéseit. A reformátusok, tudjuk, nem tettek semmit.  Balog nyilván arra utalt a “megbocsátás kultúrájának” emlegetésével, hogy a református egyházban a legmagasabb posztjain ülő besúgókkal is így kell cselekedni. Balognak miniszteri posztot, rendkívül sok pénzt hozott ez a BÁTOR(i) szelektív keresztényi megbocsátás.

http://orientpress.hu/131001

Balog kálvinista kötődése abban is megnyilvánul, kiket javasol kitüntetésre. Ott van mindjárt Petrőczi (Ludvig)  Éva, aki József Attila díjat kapott költői teljesítményéért:  ezzel két csoport nem értett egyet, akik ismerték és akik nem ismerték Petrőczi firkálmányait. Kitüntették a javaslatára Bagdy Emőkét, a kiérdemesült pszichológusnőt, aki életében egyetlen tudományos publikációt nem írt, annál több new age-es szellemiségű gagyi szószaporítást. Szabó Andrást pedig Balog egyenesen a MAB-ba kooptálta a felülvizsgálati bizottság akadémikus tagjai közé. Szabónak mind a mai napig NINCS EGYETLEN VÉDETT DOKTORANDUSZA, márpedig így még törzstag sem lehetne egy doktori iskolában. Egyetlen doktori ténykedése a Károli Irodalomtudományi Doktori Iskolájának gyalázatos megbuktatása volt.

Balog nagytiszteletű (???) úr hivatalában  reformátusokkal veszi magát körül. Itt van mindjárt Hoppál Péter, a pécsi református gimnázium igazgatója, zenetanár.  A Fidesz szóvivőjeként semmitől, a legdurvább rágalmazásoktól, a legnagyobb hazugságoktól sem riadt vissza. Többször be is perelték, hol vesztett, hol nyert. Most nyerésre áll: megkapta az államtitkárságot kultúraügyben. Minden bizonnyal az első kulturális államtitkár, aki tud harsonán játszani, ezen a szakon végzett a pápai zeneiskolában.

A közoktatást (köznevelést) Czunyiné Bertalan Judit kapta meg. Ugyan egy napot sem dolgozott a közoktatásban, de mint “kétgyermekes anyukának” – így szokott bemutatkozni -, bizonyára megvannak a kompetenciái ehhez. A Károlin végzett, már elsőévesként (1993 őszén) belefeküdt Tenke Sándor HTK-s dékán (később károlis rektor) ágyába. Helyesebben Tenke feküdt az övébe, miután egy apartmant adott neki a Ráday 28. első emeletén. Így Tenke hivatali szobájától 5 lépést kellett tennie, hogy házasságtörést kövessen el – szinte a teológus hallgatók szeme láttára.  Bertalan magyar-történelem szakon végzett a Károli BTK-n, ahol HÖK elnök is volt. Közben járt a KRE kecskeméti levelező jogi képzésére: mostanában azt állítja (Havas Henriknek az ATV-ben, a HGV-nek), hogy a szegedi egyetemen végzett. Ez HAZUGSÁG, de nehezen leleplezhető, mivel ennek a kecskeméti képzésnek SOSEM VOLT AKKREDITÁCIÓJA, így a szegedi egyetem oktatói írták alá az indexeket, a rektor pedig az okleveleket. Csak éppen a képzés módja olt extrém módon könnyített. Bertalan a havonta egyszeri jogi képzési formát kapcsolatépítésre használta fel, így szexuális viszonyra lépett számos politikussal, aki ott szerezte be könnyen-gyorsan a diplomáját, többek között az akkor még MDF-es Herényi Károllyal. Miután végzett, Tenke, a rektor és szerető a KRE nagykőrösi karára helyezte el Bertalant, innen építette tovább a karrierjét a tőle már megszokott módon, így lett a Fidesz színeiben országgyűlési képviselő és Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja. Pár hét és mindenki visszasírja a Rózsát, az legalább látott belülről iskolát, Czunyiné  ismeretei azonban egy közneveléstől távoli területre korlátozódnak.

Aztán itt van a szegényügyi államtitkár, Czibere Károly, aki aligha cibereleves fogyasztásával szerezte tekintélyes duplatokáját. Azt üzeni a szegényeknek: “Nem szabad azt az érzetet sugallnunk, hogy itt valami nagyon drámai folyamat történik”. Hát igen: ezt üzeni egy túlsúlyos, túlfizetett figura az éhségtől haldoklóknak. Az OECD és az Eurostat kimutatásainak a hihetetlenül okos és képzett (egyetlen publikációja sincs!) Czibere nem hisz: “módszertani problémák vannak bele” – jelenti ki. “Tartom magam a főnökömhöz” – ez  Czibere ars poeticája. Nem is vártunk mást. És főnökének nem a Teremtőt tekinti, ugyebár, hanem Balogot.

http://444.hu/2014/07/20/a-szegenyugyi-allamtitkar-uzeni-a-szegenyedoknek-hogy-nem-is-szegenyednek/

Balog, a szentlélekkel (cognac, whisky, pálinka) csordultig feltöltött Emberi Erőforrás Miniszter most mondott le 10 milliárd forintról, ami tárcájának járt volna ebben az évben. Nem kell a pénz a szegényeknek, a pedagógusoknak, a művészeknek. A harsonás Hoppál, a mindenre képes Bertalan és a hájas cinikus Czibere havonta 2 milliós jövedelme persze megmarad.

A Károlinak persze extrák is jutnak, így pl. a Dózsa Gy. út 25-27. alatt levő hatalmas iskolaépület. A Károli bölcskarának egy része itt kezdi szeptemberben a tevékenységét. A Mikszáth téri drogpiac kicsit messze van innen, de nyilván megoldható egy itteni lerakat – a kar vezetése nagyon is érdekelt a hallgatók drogra szoktatásával, hiszen komoly pénzeket tesznek zsebre a bevételből.

Közben Czibere, Czunyiné, Hoppál kortyolgatnak a főnökükkel és cinikusan röhögnek. Ők Orbán református diktatúrájának Obersturmbannführerei és főkápói, a szentlélek folyékony formájával megtöltött hitvány miniszter-pap, Balog Zoltán brutális és tökéletesen amorális segítői.

82 hozzászólás to “The spirituality of Zoltán Balog (Balog Zoltán spiritualitása)”

 1. fatal deceit said

  Szóval a Károlinak megint jobb lesz, mert Balog és bandája kivételez vele.
  Most már csak abban bízhatunk, hogy a pápisták egyeteme kicsinálja.
  Főleg ha a drogpiac közepére, a Mikszáth térre hurcolkodnak.

  • arizonai sivatag said

   Tenke az arizonai sivatagban elmélkedik a Bertalannal folytatott kufircolásrókl.
   Meg a Rozgonyi lányokról is gondolkodhat, akiknek a kormánytartalékból vett luxusautót.

 2. dunántúli igazmondó said

  A Reposztban Soós benyal a nyárádi Kontrátnak, az ország legbutább államtitkárának.
  Merhogy neki a Balaton a csúcs,
  Sose láss mást, te barom!
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-08-02/nem-fapados-hanem-rivi%C3%A9ra

 3. no para said

  Valaki rájött hogy a spirit magyarul alkoholos párlatot is jelent és hopp, már meg is van a (szokásos stílusú) cikkecske. Az is érdekes hogy itt valakinek erős testképzavara lehet, annyit hivatkoznak a cikkekben meg a kommentekben XY tokájára, hájára, zsírjára, nagy seggére stb.

  Bagdyhoz annyit érdemes hozzátenni, hogy aki szerint nincs tudományos munkássága az nem olvas Pszichológiai Szemlét meg Psychiatria Hungaricát (amik a vezető hazai pszichológiai folyóiratok). Könyvekről, OTKA kutatásokról ne is beszéljünk.

  • Holducca said

   Nem hiszem, hogy etimológiai okai lennének a posztnak. Te ismered Balogot személyesen? Mert mi igen.

  • Eric Bernstein said

   Épp azért mondjuk, hogy nincs tudományos munkássága, mert olvassuk. 🙂 Vezető hazai szakmai folyiratokba is be lehet nyomni tudománytalan zagyvaságot egy ilyen exhibicionista matrónának…

   • hermeneutikai lángész said

    Olvastam a kandidátusi értekezését is az autogén tréningről írta.
    Az is gyenge. Neki Buda Béla volt a főnöke, ő nyomta be mindenhova.

   • no para said

    Hát ha kikölcsönözte a SOTE könyvtárból és ilyeneket nyilatkozik róla akkor elég jól kell értenie a pszichológiai terápiás módszerekhez. Kritika, recenzió is született róla szaklapokban, pontosan megjelölve a problémákat?

   • vidéki kolléga said

    Ha egy kicsit is értene hozzá, nem nevezné az autogén tréninget terápiás módszernek.

   • no para said

    Az autogén tréning az autogén terápia egyik olyan technikája, amit a páciens önmaga is végrehajthat, igaz mostanában komplett szinonímaként cserélgetik a tréninget és a terápiát a kifejezésben. Még egy kicsit olvasson utána.

  • I beg to differ said

   Szokásos? Elég különböző stílusú cikkekről van itt szó. Sőt, van, ahol csak dokumentáció van, pl. a 115 millió lenyúlása. Abban pl. nincs testiség, se szubjektivitás. Tények vannak, dokumentumok, számok, adatok a minisztériumi titkos archívumból.

   • no para said

    és feljelentés született már?

   • Holducca said

    Nyilvánosságra került dokumentumok esetén a vizsgálat már az ügyészség dolga. Persze, ha Poltpeti “elfelejti”, valaki talán emlékezteti rá.

    Balog megismerését kezdhetnéd a tavalyi március 15-i kitüntetései alapján. Szabó Andrást beültetni a MAB-ba, a futóbolond Petrőczinek József Attila díjat, a gengszter Kovács Barnabásnak Lovagkeresztet – csak részegen tehette, az egyéb melléfogásokról nem is beszélve.

   • no para said

    Mitől lenne ez melléfogás; hát minden kutya a saját kölykének kedvez. Magyar Bálint idejében sem volt máshogy. Ebben az országban sehol, semmilyen szinten nem születnek fontos ügyekben elsősorban szakmai vagy erkölcsi döntések. Erkölcsi vagy szakmai szempontból pontosan ennyi relevanciájuk is van.Senkit ne tévesszenek meg a megnevezések.

    Hogy egy klasszikust idézzek, “tetszettek volna forradalmat csinálni”.

  • filológus said

   A Psychiatria Hungarica a Magyar Pszichiátriai Társaság folyóirata.
   NO PARA összekeveri a pszichológiát a pszichiátriával.
   NO PARA csak károlis lehet, ott trendi a műveletlenség, minél mélyebb, annál jobb.

   • no para said

    pszichológiai és pszichiátriai folyóiratok, így van. A gondatlanság vonzza a téves következtetéseket. E logika alapján pedig most úgyis csak magyarázkodom, mert nem csak valóban hülye vagyok hogy nem tudom mi a különbség pszichológia és pszichiátria közt, hanem még képmutató is mert nem ismerem el a hülyeségemet. Látja megspórolok önnek egy újabb bejegyzést.

   • filológus said

    És a központozásról sincs fogalma.

   • no para said

    persze, hiszen magyarul sem tudok; ezt is google translate-tel fordítottam pirézről.

  • Kígyóvállú said

   No para, hogy megtudd, kinek van ebben az országban testképzavara, olvasd el ezt a cikket: http://nol.hu/velemeny/baromarcuak-1479137 És hozzá kiegészítésül a hivatkozott az 5-ös számú párttagkönyv-tulaj (na segítek, dajcstomi) fb-bejegyzéseit. Utána ezen a blogon a testi jelzőket finom, udvarias stílusúnak fogod találni.

 4. julo said

  Érdemes elolvasni
  http://www.pupublogja.hu/2014/08/lattal-mar-kormanyzot-uborkafan.html?spref=fb

 5. máltai selyempincsi said

  Visszajött a Máltán kutató (???) Jani azzal a szofisztikált beszédmódjával!
  Trollkodik orrvérzésig, mit ígértek a szerencsétlennek?

 6. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog egy alkoholista barom, ki se látszik a Fidesz (Orbán) valagából.

 7. balog zoltán egy katasztrófa said

  Aug. 3-án a Jézus Szíve templomban (Mária u. 25.) Balog EMMI miniszter celebrálja a cigánymisét.

 8. akademiker said

  A MAB a hátsó lábára állt és felszólította a parlamentet, hogy hozzon tisztességes felsőoktatási törvényt.
  http://os.mti.hu/hirek/99258/a_magyar_felsooktatasi_akkreditacios_bizottsag_kozlemenye
  Mer a Balog meg a bűntársai szétbarmolják a magyar egyetemeket és gagyi kuplerájokat hoznak létre, mint a Károli.

 9. the easy conscience of effortless superiority said

  Köntös megint alányal Orbánnak, Fukuyama egy hülye, Orbán a világszellem!!!
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-08-02/olvas%C3%B3napl%C3%B3-fukuyama-orb%C3%A1n-%C3%A9s-kommunit%C3%A1riusok

 10. journalist said

  Ez a gyakorló alkoholista is tanított a Károlin, de aztán otthagyta, mert “szar a színvonal” Ezzel nem vitatkozunk.
  Hogy mekkora baromságokat képes gondolni (?), az itt van.
  http://vs.hu/hagyomany-mitoszaba-beteg-lelek-kapaszkodik-0803

  • fűzfapoetessza said

   Petrőczi nagyon udvarolt Péterfynek, emlegette neki az egyik kedvenc hazugságát, hogy Jékely Zoltán imádta őt.
   Hogy Péterfy mit nyilatkozott Ludvigról, azt tapintatból nem idézzük.
   Csak a felét: “Ha egyedül lennék ezzel a….val egy lakatlan szigeten, akkor se tudnám……ni.

 11. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Hegedűs Lóri elítéli a sátán zsinagógájában tartott szimpátiatüntetést
  http://kuruc.info/r/2/131213/
  Vajon tudja a Lóri, hogy Balla sógor a menórás Ágotával csalja a feleségét, a Lóri hugát????

 12. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog most a cigányokat sértegette
  http://nol.hu/belfold/balog-ilyen-meg-egyszer-nem-tortenhet-meg-1477905

 13. szkizo dad said

  Mi lesz a válasz?
  http://www.hir24.hu/poszt-itt-jaszberenyi-sandor/2014/08/02/jaszberenyi-nyilt-level-vona-gaborhoz/

 14. dubonnet said

  Ma megint a gyopár osztotta az észt Reposzton. Olyasmit oszt, amiből neki is kevés van.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-08-04/tusv%C3%A1nyos-2014
  Közöljük az író ÉS PONT!!! asszonnyal, hogy a “couleur locale” jelzős szerkezet néma e-vel végződik (nőnemű ugyanis).
  Hozzák azt a bugris formájukat.

 15. historiker said

  Balog nemcsak vérlázítóan tudatlan, hanem bicskanyitogatóan cinikus is.
  Igazi református lelkész!
  http://vastagbor.atlatszo.hu/2014/08/04/balog-zoltan-szerint-magyarorszagrol-nem-tortent-roma-deportalas/

 16. kálomista brigantik said

  Most nem az a kérdés, hogy Balog bugris és tudatlan-e (A VÁLASZ: IGEN!), hanem az, hogy annyira elitta már az eszét, hogy azt sem tudja, mit mond.
  Egy lelkésznél meg kell nyomni a gombot és beindul a siránkozó szentimentális egyenszósz a jézuskrisztussal meg emeljük-fel-szívünket-mennyei édesapánkhoz.
  Balog elitta az eszét a barom. (Má amennyi volt neki egyáltalán.)

 17. nem kéne annyit vedelni, Balog nagytiszteletű (???) úr! said

  A szerencsétlen hülye Balog igazi balogsüti!
  Csak hülyeségeket képes mondani.
  A romák és a libsik felhördültek!
  A hazafiak meg röhögnek.
  http://kuruc.info/r/56/131266/

 18. dunántúli teológus said

  Beindult Köntös, még Bogárdi is beszállt. Az egész dunántúli református papság leghitványabb idiótái Orbánt éltetik!
  Orbánnak igaza volt, Fukuyama egy barom, Washington meg reszket a mi Orbánunktól.
  http://reposzt.hu/comment/5668#comment-5668

 19. tudományos kutató said

  Igaza van Herényinek, amikor ostorozza Hpffman Rózsát
  http://nol.hu/velemeny/orban-viktor-mint-a-muveletlenseg-termeke-1477945
  Mit szól vajon Czunyinéhez, akivel, tudjuk, nemi kapcsolata volt a Károli kecskeméti jogi karán????

 20. korrektúra said

  Atlatszo.hu barátunk megint kiásott valami érdekeset.
  http://blog.atlatszo.hu/2014/08/nem-nyilvanos-miert-a-var/

 21. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  A fidesz megint ordenáré pofátlansággal védi az alkoholista hülyeségeket röfögő balogot.
  http://www.atv.hu/belfold/20140805-fidesz-nem-balognak-kell-magyarazkodnia-roma-ugyben

 22. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog majdnem hasraesett részegségében.
  http://444.hu/2014/08/05/a-mediahaboru-frontvonala-balog-zoltan-az-rtl-mikrofonjan-all-bosszut/

 23. Kiseprűzve said

  Alig bírják a részeg Balog baromságait kimagyarázni
  http://444.hu/2014/08/05/azert-nem-baj-ha-balog-zoltan-emberminiszter-hulyesegeket-beszel-a-romaholokausztrol-mert-bukott-baloldal/

 24. judge said

  alkeszek irányitják az országot?

 25. kálomista brigantik said

  Balog nem győzi bemutatni, mekkora bunk is ő.
  És pont egy biblitörténeti kiállításon, egy egyetemen.
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/letette_a_foldre_az_rtl_mikrofonjat_balog_szegeden/2392959/
  Alkoholista barom!

 26. ulan bátor said

  Szabó Andrásnál sátánibb tanácsadót nem is választhatott volna.

 27. érpatak said

  orosz polgármester jelképesen már akasztatja a zsidókat és még mindig polgármester.

 28. Szabó a böszme gazember said

  Már megtette!
  Furcsa emberekkel találkozgat mostanában a szabó!
  De nyomon vagyunk, nemcsak a Wistmanwoodnak vannak eszközei, hanem nekünk is!

 29. húzzatok a p..ba said

  Imádkoznak a megfelelő kommunikációért????
  Nem kéne annyit csalnmi, rabolni, vedelni, paráználkodni, mindjárt jó hiretek lenne.
  http://reformatus.hu/mutat/ima-az-egyseges-kommunikacios-strategiaert/
  De ahol még balog miniszter és pap is vedel, mint a kefekötő, mit vártok?
  MOCSKOS, ALJAS GAZEMBEREK VAGYTOK!

 30. ulan bátor said

  A gyopár férje most nagyon röviden röfög csak a falukról.
  Hogy ő fél évszázad hova ül ki?
  Sehova, el leszel temetve, te szerencsétlen hülye!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-08-07/elt%C3%BCnnek-falvak

 31. Balog a legnagyobb barom said

  A hét sztárja Balog lelkészminiszter
  http://vastagbor.atlatszo.hu/2014/08/06/balog-zoltan-most-aztan-jol-visszavagott/

 32. ulan bátor said

  Mér ott van még?

 33. mesüge said

  A röhögős papné okoskodik az oroszok húsembargója ügyében a a leggyagyább dunántúliak blogján. Kalinka – malinka szinten érti az orosz ügyet.
  http://reposzt.hu/blog/kutasin%C3%A9-moln%C3%A1r-bogl%C3%A1rka/2014-08-08/r%C3%A1hat%C3%A1s
  Eszébe se jut a kövér némbernek, hogy éppen ezzel a nagyhatalommal kötött sok milliárdos üzletet az az Orbán, akinek ki se látszanak a valagából.

 34. Balog a legnagyobb barom said

  A hét embere Balog!
  http://www.hir24.hu/belfold/2014/08/05/mi-baja-balognak-az-rtl-mikrofonjaval/

 35. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Lóri: “a cionista ámokfutók tombolásának szünetében a megszállók gyermekeit üdültetik hazánkban a zsidók”.
  Lóri a palesztin gyerekeknek akar segíteni.
  https://kuruc.info/r/2/131549/

  • Erwin Wiener said

   Az osztrák antiszemiták sajátos, de tagadhatatlanul eredeti módszert választottak a tiltakozáshoz, olyant, amilyen Lóriéknak és a primitív kurucbandának álmában sem jutna eszébe.50 aktivista a bécsi opera előtti placcon színházasdit játszott. 35-en kifeküdtek a kövekre, vérvörös foltos ruhákban, körülöttük “véres” kötszerek, “véres” vászonhordágyak. Ők játszották el a palesztin halottak szerepét. A maradék 15 játékgéppisztollyal és karszalaggal volt felfegyverezve, utóbbin Dávid-csillag szimbolizálta a “gyilkosok” hovatartozását. Az előadás antiszemita körökben nagy tetszést aratott, de a rendőrség fajgyűlöletkeltés és hecckampány bűncselekményének gyanúja ügyében nyomoz. Még inszceniálni sem szabad a Gáza-övezet eseményeit ilyen módon, mert Ausztriában már ez is antiszemitizmusnak minősül. Nálunk viszont Begint és társait bábokként akasztani is szabad – nulla következménnyel, mint azt Érpatak hírhedt polgármestere tette.

 36. ask jerves said

  Na az idióták megvédik a fő idióta Balogot!
  http://index.hu/belfold/2014/08/07/a_cof_megvedi_balog_zoltan/
  Rohadjatok meg mocskos gazemberek a részeges papotokkal együtt!!!!

  • Nímandok klubja said

   A CÖF? Mint rkölcsi és intellektuális ítélőszék? Hahaha.
   Nézzétek meg a listát, kiből állnak ezek: http://civilosszefogas.hu/maganszemelyek/ ill. http://civilosszefogas.hu/szervezetek/

  • Civil kurázsi said

   Balog tiszteletes úr áldozatos munkáját nagyra becsüljük. Nem hagyjuk őt a ballibákkal kilövetni.

   • Anonim Alkoholiker said

    Őt már nem kell kilőni. Kilőtte ő már magát az alkohollal és a sorozatos hülyeségeivel.

   • Robi a díler said

    Kilötte? Nem belötte? Úgy hallottam ő is Szabó András klientúrájához tartozik. Már ugyértem drogbizniszileg is.

   • Keresztyén erkölcs said

    Kilőtte vagy belőtte magát – egyremegy. Az az idióta, aki a csaló, tolvaj, orgyilkos aljadék Szabó Andrást beültette a MAB-ba, aki a futóbolond Petrőczinek József Attila díjat adott, aki a gengszter Kovács Barnabást lovaggá ütötte, az erkölcsi halott. A szesztől pedig már agyhalott is.

   • Holducca said

    Egyetértek Civil Kurázsival, de más okból. Balogra nem érdemes puskaport pazarolni, mert már döglött volt, amikor kinevezték. Kezdettől nem volt semmi súlya a kormányban.

   • Mr. Spiritusz said

    Nem igaz amit Holducca sugall. Balog tiszteletesben már kinevezése kezdetétől volt kellő mennyiségű spiritusz. Sajnos azonban nem szellemi, hanem anyagi természetű 🙂

  • Addictus said

   Nagyon nem fair Balog mocskolása. Az alkoholista nem jellemtelen vagy akaratgyenge, hanem beteg ember. Nem illik egy beteget hibáztatni az állapotáért és az abból adódó ostobaságokért. Az már más kérdés, hogy ilyen állapotában semmire sem alkalmas, legkevésbé miniszternek.

 37. ask jerves said

  Balogot az Orbán bólogató Jánosnak vette be a kormányba.

 38. balog a legnagyobb barom said

  A DK feljelenti a holokauszttagadó balogot!!!
  http://dkp.hu/article_display/-/asset_publisher/c3KpwxagqL2V/content/a-dk-elnoksegenek-tagja-foljelenti-balog-zoltan-minisztert/10339

 39. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog kineezte Tüske Lászlót a Széchényi Könyvtár főigazgatóüjának.
  A nemzeti könyvtár igazgatója miért egy arabista?
  Vagy a Pázmány eleve jó pont a kinevezéskor????
  http://hvg.hu/itthon/20140813_Balog_kinevezte_az_Orszagos_Szechenyi_Kon

 40. korrektúra said

  Balog elitta az eszét, most már biztos.
  http://www.hir24.hu/belfold/2014/08/16/a-magyar-isten-kivalasztott-nepe-mondta-balog-romaniaban/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: