Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Transfiguration of Janos Lazar (Lázár János színeváltozása)

Posted by karoligaspar - augusztus 9, 2014

LézerjaniLézerjani csaladapa

Akivel Lézerjani félrekúr

Akivel Lézerjani félrekúr

Szerző: Kálvinista politológus

Mondhatnánk akár azt is, hogy kálvinista diktatúrában élünk. A három főméltóságból kettő református (Orbán, Kövér), a csornai Janit meg azért tartják, hogy legyen, aki kezet csókol az aktuális pápának meg aláírja, amit elé tolnak. Aztán itt van most a harmadik kálomista nagyember, a Lázár. Legalábbis református gimnáziumban végzett, habár sem a neve, sem az arca nem igazán kálomista fazonú. Nagyapja még juhász volt, legeltette a birkákat az alföldi rónaságon, az unokája meg úgy szórja a pénzünket, mint egy Csekonits. Miközben egyszerű külsejű feleségével és két gyerekével fényképezteti magát, Demcsák Zsuzsával, a kebleit köldökig mutogató mokkás némberrel látogatja a világ legdrágább szállodáit. Még az se zavarja, hogy a kőkomcsi családból származó Demcsák majdnem Gyurcsány szóvivője lett. Az utolsó pillanatban feltett valami szegényektől undorodó posztot a facebookra, ami miatt nem kellett Gyurcsánynak, aki maga is a legsötétebb proli sorból jött, hat elemit végzett szülők gyermekeként az Április 4. utcai szobakonyhából. Ebből kiderül, hogy Demcsáknak nem az agya a legértékesebb testrésze, hanem a műmelle. Nos, így választ balkézről (!!!!) párt magának a Jani, a juhász unokája. Most ugyancsak belecsapott a lecsóba. Nem kell neki a norvégok pénze, a mi meghatalmazásunk alapján (???) jól megsértette a nemes lelkű adakozót. PÉNZ AZ ABLAKBAN.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár politikai elfogultsággal vádolta a Norvég Civil Alapok által támogatott civil szervezeteket, kormányzati ellenőrzés alá kívánta vonni a pénzek elosztását. A külföldi adományozó ennek következtében felfüggesztette a kifizetést. Aztán valaki – nem a Jani – feljelentette a norvég pénzek elosztásában részt vevő magyarországi civil szervezetet is.

http://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1z%C3%A1r_J%C3%A1nos_(politikus)

A legújabb hír, hogy Lázár 2000 körül maga is részt vett civil szervezet, mégpedig a Magyar Helsinki Bizottság munkájában, amikor a börtön- és fogdaviszonyokat ellenőrizte. Ez a Soros György által támogatott vizsgálat az akkori és mostani Orbán-kormány belügyminiszterének, Pintér Sándornak a munkájára irányult. Akkor még kellett a Janinak a Soros pénze és a civilségről és közpénzekről is más volt a véleménye.

http://hvg.hu/itthon/20140716_Lazar_nem_mindig_volt_ennyire_harcos_kedv

A látszat szerint tehát Lázár János gyökeresen megváltoztatta véleményét a civil szervezetek szerepéről a politika ellenőrzésében. Én ezt nem hiszem. Valószínűtlen, hogy Lázárnak, aki politikai pályáját Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármester és KDNP-s országgyűlési képviselő személyi titkárjaként, aktatáska-hordozójaként, majd alpolgármestereként, jólfizetett hajbókoló, mindenre kész lakájaként kezdte, lenne kiforrott politikai nézetrendszere. Sem intellektusa, sem erkölcse nincsen, Lázár mindössze egy roppant költséges bohóc, és még csak nem is vicces. Rapcsák lakájaként nyilván Lázár is benne volt abban a telekpanamában, ami miatt a gigantikus potrohú polgármester beadta a kulcsot. No nem elszámolt, hanem kivonta magát a földi bíróságok hatóköréből, egyszerűen megboldogult, vagy elvitte az ördög.

Lázár tanult Rapcsáktól, közéleti pályafutását nem koherens gondolkodás és világlátás, hanem féktelen személyes ambíció és hatalmi arrogancia jellemzi. Az “akinek nincs, az annyit is ér” típusú kiszólások, a lézerblokkolós száguldozások eszelős kiválasztottságtudatát és végtelen gőgjét jelzik. Egyetlen politikai célja van: a csúcsra jutni és ott is maradni. Dzsentroid allűrjei – gigantikus vadászatok, zsebből kifizetett milliós szállodaszámlák, a református johannita lovagrend rendezvényein való páváskodás – mind egy betegesen egomán személyiség nárcisztikus szórakoztatását szolgálják. Míg nagyapja a kondérban kavargatta a slumbucot, az unoka tömegmészárlást végez a fácánok között. Lázárt a nagyon alulról jöttek gátlástalansága, energiája és gátlástalan mohósága fűti. A juhász unokájának semmilyen luxus nem elég, ha nem neki kell a kasszához fáradnia. A számlát ugyanis nem tőzsdenyereményéből vagy dús örökségéből fizeti. A számlát mi fizetjük, nemcsak az ő fizetését, autóbérletét, luxuscafkáit, külföldi utazásait. Az is a mi kárunk lesz, ha azért nem kapunk meg külföldi támogatásokat, mert a nagylelkű adományozókat Lázár úri kedvében vérig sérti és politikai machinációkkal vádolja.

Azért valamit örökölt Lázár juhász nagyapjától, nem is tőle, hanem annak legendásan harapós kutyájától. A kormányban őrá jutott a csahos szerepkör, és ezt figyelemre méltó hangerővel, hihetetlen beszédsebességgel és arcátlansággal látja el. Polipnak nevezte a leggazdagabb magyar bankárt, Csányi Sándort, lebácsizta és azzal vádolta, hogy a devizahitelesektől kicsalt milliárdjaival páváskodik. Bár Csányinak ezerszer több pénze van, mint Lázárnak, ez nem zavarja őt.

http://gepnarancs.hu/2014/07/csanyi-hazudos-egy-kicsit-egy-kicsit-nagyon/

Lázár Orbán csahos kutyájának tartja magát, és úgy gondolja, pótolhatatlan. Nos, ebben mi nem vagyunk annyira biztosak. De Lázár- bár hihetetlen módon műveletlen és unintelligens -, nem ostoba. Van neki egy B terve is, és ez: megdönteni Orbánt és a helyére ülni. A Magyarországi Református Egyház számára ez nem jelent nagy változást, a juhász unokáját hasonló szervilizmussal szolgálná ki, mint a felcsúti bugris Orbánt.

Egyelőre azonban Lázár János még nem a kormányfő, csak a mai politika tulajdonságok nélküli embere, az intellektus és erkölcs nélküli test, maga a testet öltött gigantikus személyes ambíció. Nem fárasztja magát, mint a főnöke, a közjóról, a tiszta erkölcsről és a dicső múltról való szövegeléssel. Nála van a korbács és a kasszakulcs, ez a lényeg. Juhász nagyapja bunkóságával, a felkapaszkodottak proli gőgjével tapos belénk korunk református hőse, az ország pénzét elmulató áldzsentri, Lázár, a primitív és aljas lakáj.

 

 

 

 

29 hozzászólás to “Transfiguration of Janos Lazar (Lázár János színeváltozása)”

 1. politikai tisztánlátó said

  Lázár ennek a politikai garnitúrának az egyik legaljasabb figurája.
  Persze nagy a harc ezen a téren.

 2. dunántúli igazmondó said

  Na itt van mindjárt egy kis piti aljas senki, aki ünnepli a stadionépitéseket.
  Megint egy nagytiszteletű (???) úr Orbán valagában.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-08-09/most-m%C3%A1r-csak-csapat-kellene

 3. killer instinct said

  Barmok az országházban:
  http://www.hir24.hu/belfold/2014/08/08/torzsi-gyules-volt-a-parlamentben/

  • de jó lenne egy kulturált európai országban élni.

   • Erwin Wiener said

    Egyetértek Gáspárral. Ez egy barbár ország. Nulla politikai kultúra. Tegnap meghívottként részt vettem Barbara Prammer házelnök gyászszertartásán az osztrák parlament előtt. A teraszra szólt a meghívóm, de nem ültem le a tűző napon, inkább a TV-s tribün árnyékában hallgattam a szónokokat, akik pártállástól függetlenül a legmélyebb tiszteletet tanúsították és őszinte fájdalmat fejezték ki. Szili Katalin volt ott, mint volt házelnök, nem a jelenlegi. Kövér Lászlónak kellett volna ott lennie. Vagy neki is. Barbara Prammer a Szocialista Párt tagja volt. Utána felmentem a teraszra részvétet nyilvánítani, és elbeszélgettem a szervezőkkel. Lesújtó véleménnyel voltak a magyar politikai kurzusról.Viszont egytől egyig hittek abban, hogy ez már nem tarthat sokáig, noha tudják, nem a szocik fogják váltani Orbánt…
    Ja, és még valam. Két élő zenekar játszott a teraszon, csak ők kaptak meghívást. Az egyik Harri Sztojka cigányzenekara volt, a másik egy izraeli együttes. Az anyanyelvükön énekeltek. Osztrák zenekar nem kapott felkérést, csak ők ketten.

   • Szabadság téri harcos said

    Hát igen. Elképzelem a hasonló funkcióban lévő magyar politikus gyásszertartását. Konkrétan: képzeljük el mindnyájan a magyar parlament elnökének, Kövér Lászlónak a temetését. Kövér koporsója mellett a rajkó zenekar és a Timna Brauer – Elias Meiri kettős éneklik a roma himnuszt illetve a jeruzsálemi dalokat beás és héber nyelven…

   • Klezmer said

    Mondjuk Elias Meiri igazi izraeli, ott is született, Tel Avivban járt iskolába. De Timna Brauer eredetileg Ausztriában született, ő később lett izraeli, tehát van közvetlen kötődése Ausztriához.

 4. sánta kutya said

  politikai cikk? nem azt mondta johann hogy nem politizál?

 5. zelóta said

  Előbb el kell kergetni a tolvajok és visszataszitó bűnözők kormányát meg a csahosaikat, beleértve a református egyház vezetőit.

 6. winkeladvokat said

  Köntös megint megmondja a tutit Obamának meg a többi baromnak.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-08-09/mi-egy-id%C5%91nk

 7. petrőczi aq down-kóros said

  Ludvig már a RefLap tévémellékletében sem kap helyet. Viszont Váradi Ferenc a simulékony áruló állandó szerzővé vált.

  • irish coffee said

   A refiknél megszokott módon jellemtelen, unintelligens kis senki ez a Váradi.
   Lehet, hogy ő fúrta ki Petrőczit, volt vele valami baja.

  • Szuverén said

   Áruló lenne? Nem hiszem. Mindig karakán fiú volt. Nemcsak Petrőcinek állt ellen, hanem a buzi Friednek, sőt a biszex Hanságinak is.

   • Kágébé said

    De az Encinek bezzeg nem áll ellen. Mindent elér nála amit akar. Tudjukmiér. Mondjuk a Petrőci tanárnő kirugásával egyetértek. Már nekem is az agyamra ment mer fojton tapizott. Már okáttam tőle.

   • Ágnesasszony said

    A Hansági biszex? Ez sokmindent megmagyaráz. Pl. hogy mért zaklatja folyton ajánlatokkal, zsarolással vagy undorito közeledéssel a lányokat.

   • Volt Károlis said

    Ez előttünk nem volt titok. Elekes Dóra volt a szeretője. Azért futtatta annyira azt a kis zsidó rüfkét.

 8. dunántúli teológus said

  Tiltakoztunk a szerkesztőségnél, ha még egyszer közlik Petrőczi primitiv, bárdolatlan és tudatlan cikkeit, lemondjuk az előfizetést.

 9. Panem et circunem said

  A Fidesz hatalom kenyér helyett inkább cirkuszt biztosít a népnek. 4,6 millió létminimum alatt élő él az országban, miközben a kormány tízmilliárd forintokat pazarol el a hatalmi futballmániára. Ezek a pénzek a nagyvállalkozók extraprofitját szolgálják.

  Az egészséges életmódra nevelés a gyermekek helyes táplálásával kezdődik. Jelenleg Magyarországon minden harmadik gyermek nélkülöző, 50.000 gyermek éhezik. A felépített stadionok az üzletszerű sportolás profitéhségét és a hatalom helytartóinak cezaromán ambícióit szolgálják, nem a tömegsportot és a társadalom fizikális egészségét.

  A Gripen harci repülők szerepeltetése felháborító. A közpénzeken fenntartott hadsereg feladata ugyanis hazánk állampolgárainak védelme, nem pedig a Fidesz prominensek által birtokolt Ferencvárosi Torna Club propagálása.

  Na vajon kitől tanulta el a juhász unokája és Rapcsák kifutófiúja a pazarlást?

  http://www.stop.hu/belfold/az-ftc-stadion-avatasa-cezaroman-kozpenz-herdalas/1256563/

 10. dunántúli igazmondó said

  Most a gyopár (iró és pont!!!) nézett bele valami ingyenes kozmetikai magazinba és legott ronditott is valami nagyon ocsmányat a karizmáról.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-08-11/gy%C3%BArd-magad-karizm%C3%A1ra
  Ingyen üzenem a gyopárnak: ha valaki nem fésülködik meg rendesen, arca, mint a szomszéd kertje, az attól még nem karizmatikus, vagy amit még képzel magáról, hanem egy KÖZÖNSÉGES BUTA PROLI BUKSZA.
  EZ VAGY TE, GYOPÁR.

  • Ibolyka said

   Hagyjátok már békén Gyopárkát. Igenis jót tesz azzal hogy kiszoritjaa a lapból a Petrőcit. Akármit ir Gyopárka még mindig jobb mint a Petrőci.

   • Bogárdi Horváth János said

    Én is szívesebben olvasom a Gyopárt, vagy inkább nem olvasom, de közel se idegesít annyira, mint Petrőci. Ha már, akkor inkább Gyopár. Egyetértek Ibolykával.

 11. dunantúli igazmondó said

  Most a csüngőhasún Pálfi Zsuzsa írja a hülyeségeit, aki pár száz éve polihisztor (???) lett volna, így azonban kénytelen a helyesírási szoftverrel küzdeni, mert annyira bunkó és bárdolatlan.
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-08-12/kis-orsz%C3%A1g-nagyhatalom
  A kajak-kenutól a jézuskrisztusig.
  Éljen Köntös, a Dunántúl leendő püspöke!!!!
  Igaz, csüngőhasú?

 12. ulan bátor said

  Lázár összehívta a zsidó kerekasztalt szeptemberre.
  http://444.hu/2014/08/14/lazar-megkereste-a-zsido-szervezeteket/

 13. law and order said

  Lázár ezeket akarja meggyilkolni.
  http://index.hu/belfold/2014/08/25/csak_meg_ne_tudja_lazar_janos/?token=a54ab35e9f62d879f2d18d6946db479e

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: