Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Renaissance of mythical birds (Mítikus madarak reneszánsza 2014 nyarán)

Posted by karoligaspar - augusztus 12, 2014

Sas vagy turul?

Sas vagy turul?

Szerző: Dr. Sasvári Turul Emese

A 2014-es nyár Budapesten a gigantikus szimbolikus szárnyasok jegyében telik el.  Alig csillapodott le a Szabadság téri német megszállás emlékműve miatti felháborodás, átadták a felújított Ferencváros Stadiont, benne a nyolc méter magas, tizenhat méter szárnyfesztávú fém sassal. Csak a karmaiban tartott futball-labda magasabb egy embernél.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-felavattak-a-sasszobrot-az-uj-fradi-stadion-elott-2355767

A Ferencváros vezetői úsznak az örömben. Bár a  Ferencváros focicsapata most olyan szinten áll, hogy Bácsbürgözd-alsó bármikor fölényesen megveri, de nem ez a lényeg: itt van a világszintű stadionunk, fel fog szállni a zöld sas és győzedelmesen repül – igérik a Fradi agyonfizetett vezetői.

A reposztos szerzők rögtön elkezdtek lelkesedni az újabb stadion okán

http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-08-09/most-m%C3%A1r-csak-csapat-kellene

 Akárcsak a felcsútira, erre is sűrűn záporoznak a református papi áldások. Azt Bogárdi áldotta meg ingben és glóriában, ezt csak verbálisan és távolról a dunántúli SAKÁLVOKÁL (REPOSZT) tagjai.

Azt persze sem a fradis vezetők, sem a legkevésbé sem nagytiszteletű reposztos urak és hölgyek nem tudják, vagy nem akarják tudni, hogy ez a sas NEM SAS, HANEM TURUL. Ennek született a harmincas években, amikor a Ferencváros vezetői a derék magyar francstadti gyerekek klubjának tüntették fel a Fradit. Nagyvonalúan elfeledkezve arról, hogy a Ferencvárost éppúgy zsidó vállalkozók alapították, mint az MTK-t, melynek játékosait a derék magyarok “Libások, libások!” őrjöngéssel szokták fogadni.

De a francstadti focisták akkor és mindörökké derék magyar turulista gyerekek voltak, éppúgy, mint mi mindannyian “turulban születtünk”, ahogy a Reposzt és a Magyarországi Református Egyház által ájultan tisztelt Orbán mondta, “áldott Orbán testvérünk”‘, ahogy a tiszta keresztyén szellemiségéről híres RefLap őt említeni szokta.

Mindnyájan turulban születtünk: nem is kétséges. Emese ősanyánkat ez a derék szárnyas hágta meg. Azóta van a magyar nép átlagának annyi az esze, mint egy tyúknak. Például hogy már harmadszor választ Fidesz-kormányt a saját nyakára.

Az augusztusi 10-i nyitás keveseket érdekelt igazán. A Fidelitas tagjait kötelezték a megjelenésre, a rendőröknek és egyéb szervezetek tagjainak ingyen belépőt osztogattak. http://cink.hu/kutyat-nem-erdekli-a-fradi-chelsea-ingyen-szerveznek-1617464513/+szilylaszlo

A rendezvény esztelen pénzszórásban minden képzeletet felülmúlt: Gripen vadászgépek, fehér galambok és végül Orbán Viktor vérforralóan cinikus beszéde, melyben az erkölcsöt emlegette. Ez még a harc- és viharedzett fradiszurkolóknak is sok volt: kifütyülték a vizet prédikáló, de bort ivó fociőrültet.

http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/08/10/ferencvaros-chelsea/

Megvolt a cirkusz, nem is kaptunk ki nagyon a Chelseatől. Meglesz a kenyér is: ősszel a pékek 30 százalékkal emelik az árát.

Magyarország persze egyre jobban teljesít. Most a legújabb remek hir az orosz élelmiszerembargóról. Ami azt jelenti, hogy a nagy orosz piac nem veszi át a magyar zöldséget, gyümölcsöt, se natúr, se feldolgozva. Ugyanez a helyzet a magyar hússal.  Ami két nagy húsgyárat érint katasztrofálisan, a szegedi Picket, és a pápai húsgyárat. Mely városból származik, ugye, a három főméltóság egyike, Kövér doktor. Aki most sem tesz semmit a pápai húsgyár megmentéséért, pedig a bóbitás hülye, a győri illetőségű Szijártó sok jót várt a keleti nyitástól. Ami csak félig lett igaz. Putyinnak sok jó lesz, sok lóvé a gagyi orosz atomerőműért, tőlünk meg még a pácolt sonka se kell.

Jó, ha eszünkbe idézzük a régi orosz viccet a magyar, a lengyel és az orosz kutyáról. Csak az aktuális változatban nem a lengyel, hanem a magyar kutya kérdi meg, hogy “Mi az a csont?” Rámutathatunk a több tonnás fradis turulra, meg a Szabadság téri egerésző sasra és mondhatjuk a kutyáinknak, meg persze magunknak: Hús nincs, csont is alig, ezt kaptuk helyette:  több tucat tonna gatyásölyvnyi ócskavasat!

47 hozzászólás to “Renaissance of mythical birds (Mítikus madarak reneszánsza 2014 nyarán)”

 1. tiszántúli gazda said

  Nekünk azt mondták, hogy a Viki megbundázza nekünk a Putyinnal, hogy mégis átveszik a magyar húst meg a többit.

  • Csuti Gazda said

   Nekünk meg azt monták hogy a Viki a meccset is megbundázta. Fizetett a Chelseanek hogy ne 18:1 legyen az eredmény a javukra csak 2:1.

  • Economy said

   Míg tartja a markát EUs pénzekért, az EU háta mögött Putyinnal különalkut akar kötni a magyar élelmiszerek átvételére.

   • Putyin-Paktum said

    Még szép. Paksért ennyit elvárhatunk az oroszoktól.

   • Lúzerpraxis said

    Az elmaradt bevételek jelentősen fogják növelni az eladósodottságunkat. A görögök máris kártérítést követelnek az EU-tól, érthető okokból, de a magyar kormány ezt hogyan tehetné meg azok után, hogy ismét nyitott Putyin felé? Hiteltelenné, megbízhatatlanná vált az Orbán kormány a világ szemében. Magyarország folytatja régi gyakorlatát, mindig rossz oldalra áll. Mindig a vesztes oldalra. Ennek oka a rossz, csak a saját érdekeiket néző hazai politikus gárda.

   • Kövessétek Vonát! said

    Hól van a régi orosz -magyar barátság ??????????komcsiklibsik ,,,,,,,?Mi voltunk az éléskamrájuk ! de az EU ezt is szét kurta ! meddig maradunk Eu .snyalók és miért ! ????????hogy mi adjunk milliárdokat a NAGY GAZDAG EUMilliárdosoknak ?,, ORSZÁGOKNAK BANKJAIKNAK ?HA IDE JÖNNEK ELVÉGRE AZ EU EZT TÁMOGATJA ÉS NEM A MAGYAR ÉLELMMISZER IPART ÉS A MAGYAROK MEGÉLHETÉSÉT ! normálisak vagytok ?
    kilépni az Eu ból és ránk nem vonatkozik semmilyen megszoritás harag a kűlföldel !

   • Ruszkik haza! said

    Az orosz piacot nem az EU qrta szét, hanem az Orbán, meg a rendszerváltó barmok. Ruszkik haza! Ismerős? Ki szónokolt folyton erről? Az egész alföld abból él. Ruszkik haza? Szerencsétlen hülyék. Most aztán hazamentek. A piac is hazament velük együtt. A nyugat azonnal betelepedett a magyarok helyébe.

   • Magyarbélbe magyarkaja said

    Az Eu szopjon le,mi pedig végre minőségi élelmiszert adhatnánk a jó népnek. A MIÉNKET nem másoknak oda adni,hanem előbb mi együnk,igyunk és azután mások. Kizavarni az országból az összes multi genyát,felvásárlót és igenis álljunk végre a lábunkra,emberek.

   • Magyar átok said

    Amikor az osztrákokhoz tartoztunk, hamar vége lett a monarchiának, aztán jött a szovjetunió, és ahhoz tartoztunk annak is vége lett, most pedig a tetves zsidók által irányított EU-hoz tartozunk (még) 🙂

    Van még kérdés?

    Volt már itt osztrák, tatár, török, az EU sem lesz itt örök!

   • Bumeráng said

    Mér mit gondoltak? Hogy Putyin könyörögni fog?
    Most vagy kitör a háború vagy az únió viszakozik és kijelentik,hogy már nem is haragszanak annyira.
    Ha marad minden akkor rohadt nagy gubanc lesz mert minden mindenel össze van fonódva,ráadásul egy csomó bank is benne van a buliban ami szintén rossz előjel.

   • szkizo dad said

    Borneo és Celebesz nagyar volt és magyar lesz!

 2. jobbikos said

  Gaudi Nagy Tamást vegzálja az ügyészség, az ügyvédi kamara pedig ki akarja zárni.
  Morvai Krisztina együttérzését fejezi ki neki és boldog születésnapot kíván.
  https://kuruc.info/r/6/131609/

 3. szkizo dad said

  Gyönyörű!
  A széle-hossza egy Morvai simogatja a kis fiúkurváját, a Gaudit!

 4. jhnnsclvn said

  Átemelte reformatusoklapja.

 5. ulan bátor said

  A beszédek a csúcs!
  http://magyarnarancs.hu/narancsblog/porno-a-palya-szelen-harom-hosi-beszed-az-ujabb-stadionavaton-91302

 6. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Már tudjuk, miért lett öngyilkos Robin Williams!!!!
  Megtudta, hogy a legjobb filmjének a címét ELRABOLTA A PETRŐCZI!!!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/07/holt-koltok-tarsasagaban.html

 7. kálomista hazugságok said

  A Reposzton Soós úr röfög az anakondákról meg egyebekről, el is jut tőlük, soha nem találják ki, Péter apostolig, na ez is már újdonság, idáig mindent Pál apostolra futtatták ki.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-08-13/tekeredik-k%C3%ADgy%C3%B3
  Innen üzenem a nagytiszteletű sósurnak, hogy a közneveket nem írjuk nagy kezdőbetűvel, ahogy ő: Anakonda, az ékszerteknős pedig nem Ékszer teknős, ahogy sosur gondolja.
  Nem kéne annyit hadakozni a sátáni helyesírási szoftverrel, ha már annyi esze nincs a lelkész úrnak, ha nem tud írni, ne írjon. De nincs. Annyi se.

 8. egy becsületes jezsuita said

  Egy becsületes jezsuita így beszél.
  http://www.merleg-digest.eu/amiben-az-egyhaznak-meg-kell-valtoznia/
  Magyar földön a bizonyítékhamisító fideszes görény ügyvédet láttunk csak jezsuitában.

 9. egy becsületes jezsuita said

  Én tíz perce még el tudtam olvasni.

 10. jövőkép nélkül said

  Visszahívták a sanghaji nagykövetet, Schmitt Pál Pétert, Plagi bácsi unokaöccsét.
  Miért????

 11. zimmezum said

  A mai reposztos okos megállapítja, hogy a kommunisták űzték ki Anbgliába a kivándorlókat.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-08-14/elmegy%C3%BCnk-nyomot-se-hagyunk
  Gratulálok, megint sikerült megtalálni szarva közt a tőgyét: a Fidesz valagát.
  Aki elmegy, mert nem viseli el Orbánnak és bandájának gátlástalan rablásait. azt a komcsik űzték el.,
  És még az anyanyeli kultúrát se műveli ott kint! FÚJ!!!

 12. tóratartó said

  Szept. 1-én lesz a Rumbachban 18 órakor egy ökumenikus alkalom Ima Auschwitz után.
  A refik részéről Steinbach püspök – NAGYON RENDBEN!
  Bogárdi Szabó – NAGYON NINCS RENDBEN
  Bogárdi a mocskos ZSIDÓFALÓ GYILKOS GAZEMBER SZABÓ ANDRÁS SÓGORA!!!
  Javasoltam a hitközségnek, hogy tiltsák ki Szabó püspököt a zsiniből!!!
  Egy ilyen gyilkos alntiszemita rokona ne fényezze ott magát!

 13. law and order said

  Kukorellyt leütötték a tokaji írótáborban.
  http://444.hu/2014/08/14/leutottek-kukorelly-endret-a-tokaji-irotaborban/

 14. qrva Orbán rendszer said

  Remek, gratulálunk atlatszo.hu!!!!
  http://blog.atlatszo.hu/2014/08/a-nagy-gaztarozobiznisz-ara/

 15. Amálka said

  Barátom Pontilyen aki finom entellektüel és ráadásul a saját neméhez vonzódik, nagyon megszívta a kálvinista bugrisokkal akik között ilyen paraméterekkel nem volt keresnivalója. Felhasználták az intrikáikhoz, aztán lapátra tették. Megvezették hogy írjon egy hazug posztot amiről csak ő nem tudta hogy hazug: http://pontilyen.blog.hu/2009/05/30/gondolatok_az_aljassagrol . A poszt miatt sehol se alkalmazták munkanélküli lett. Tanult belőle, már nem blogol. Az utolsó bejegyzése tavaly novemberi. Pedig érdekelt volna hogy látja ezeket a stadionavatásokat de nem meri leirni mer még mindig bizik abba hogy állása lessz.

  • gesztenyet said

   Nem a barátod, az összeesküvés-elméleteidet meg úgyis csak magad olvasod. A nagyobbik baj az, hogy annyi év után még mindig vérgőzös vagy és beleragadtál egy permanens vörös ködbe. Anno mindenki olvasta hima dzsí terjedelmes körleveleit. Sokat lehetne mesélni mindkét félről, hogy miket csináltak. Annak az egy embernek akiről pontolyan ír, valóban sikerült tönkretennie az IDIt,Remélem megérte neki. Tudod a hallgatók ott álltak több befizetett évvel, abszolutórium minden nélkül, senki nem vette át őket másik doktoriba az eddigi tanulmányaik beszámításával. Szerinted kompenzálták őket azóta? Mennyi káruk volt nekik ebből önhibájukon kívül?

   A névtelen feljelentések és levelek szerzői legalább elégedettek lehettek magukkal, hogy megtisztították az IDIt. Olyan jól megtisztították, hogy megszűnt, új azóta sincs, de hoppá, akik miatt az egész tisztítótüzet lehívták még mindig ott ülnek és vígan irodalmárkodnak. Sommázva; a célt nem érték el, de legalább a hallgatók szívhattak miatta.

   • ElemiLogika said

    tézis: gesztenyet szerint csak amálka olvassa saját összeesküvéselméleteit
    antitézis: gesztenyet olvassa amálka összeesküvésemléleteit
    szintézis: gesztenyet = amálka

    gesztenyet, te itt magadban beszélsz?

   • Kisjogász said

    Mért nem pereltétek be Ballát? Az ő rokona csalása buktatta be a doktori iskolátokat. Ballának pedig rektorként fontosabb volt a csaló rokon fedezése, mint a doktori iskola, sőt mint az egész egyetem. Miért nem vasaltátok ki belőle a pénzeteket és kértetek méga pluszba nem vagyoni kártérítést? Már megbocsáss ti vagytok a balfékek.

   • Correzione said

    Egy legalább már nem ül ott: Petrőczi!

   • Amálka said

    Hogy nem-e? Meglehet de azér ma is találkoztunk Bodrogi Csongorral. Kérdezd meg tőle ha nem hiszed. 9.20-kor a Deák téren a piros metró állomásán. 9. 24-kor beszálltunk együtt a Keleti felé tartó szerelvénybe. Szót nem váltottunk de iratot illetve egyebet igen. Elővett a kis nőies fekete hátizsákjából pár lapot és feltünés nélkül átadta. Egyidejüleg én is átadtam neki valamit. A következő megállónál leszálltam.

   • Boob Master said

    Te is vele iratod a doktoridat mint Mészáros? Mészároséért cserébe Hansági szerzett neki egy 3 éves ösztöndíjat. Te meg nyilván fizetsz neki. Mer neki van valami a fejébe a tied meg üres. Megértem Csongort. Valamiből élnie kell ha már Hansági és Mészáros együttesen kisemmizték.

   • Szívás? said

    Mér ki szívott? Mészárost egy éven belül kompenzálták, Riskót kicsit később, az idős Baranyait jóval később, Váradi pedig nemcsak helyből megkapta a PhD-t, hanem óriási karriert fut be a református egyházon és egyetemen belül, nagyobbat, mint Mészáros. És ő nem protekció okán. Hanem azért mert szakmailag jó. Legalábbis sokkal jobb, mint Mészáros.

   • Adatbázis said

    Gesztenyet! Ha még mindig nem vagy az irodalomtudomány doktora, azt csak magadnak köszönheted. Ha valakit gőzerővel üldözött a Kulcsár-Szabó klán és a Szabó-Petrőci házaspár na meg az egész refi egyház en bloc, azok éppen hima dzsí tanítványai voltak. És épp nekik, a leginkább lenyomottaknak sikerült a legnagyobb arányban péhádézniuk: Váradi Ferenc csont nélkül azonnal megkapta a fokozatot, pedig egyesegyedül a célkeresztben álló hima dzsí tanítványa volt. Riskó Enikő pár hónappal később szintén már az első benyújtott változatra. Még hogy nem vették át a doktoranduszokat? A jókat gond nélkül átvették a legjobb egyetemek. Hima dzsí tanítványai közül azóta már Váradi felesége, Kusztos Györgyi is fokozatot szerzett, sőt, a hima dzsível közös órákat tartó doktorandusz Kolta Dóra is. Hima dzsí talált nekik helyet és rá tudta bízni szakmailag elismert kollégákra. A Kulcsárszabók által kitűzött vérdíj ellenére http://www.doktori.hu/index.php?menuid=122

   • Vörös köd said

    Gesztenyet alias Bodrogi Csongor! Te ragadtál bele a vörös ködbe, mert te vagy az, akinek a zsenitudata és az egész kulcsárszabó banda támogatása ellenére még mindig nem sikerült fokozatot szereznie. Ideoda ténferegsz munkanélküliként és nem találod a helyedet. I szonyuan frusztrált vagy, látszik rajtad. Sajnállak, mert aki ennyire kiszolgálta a kulcsárszabókat az legalább akkora ajándékot érdemelt volna tőlük amekkorát a Mészáros MarciPista kapott.

   • Kágébé said

    Mi? Hogy a Váradi okos, tehetséges? Egy helyezkedő kis senki aki a karrierje érdekében még a legjobb barátját is elárulta. Aki nem hiszi, kérdezze meg erről a “legjobb barátot”, Kovács Tibit.

   • Curious said

    Ez az a nagyváradi Kovács Tibor, akit a megboldogult Horváth János olyan brutálisan üldözött, hogy még a családját, a feleségét és a lányait is ráállította?

   • Julius Meinl said

    Gesztenyet jól értettelek? Neked fáj hogy bezárták ezt a csalodát? Te is befizetted a díjakat hogy kapjál egy ugyanolyan papírt mint Mészáros egy igyanolyan semmire? Amit bezártak az nem egy doktori iskola volt, hanem egy PhD-okleveleket pénzbedobásra kiköpő automata.

   • I beg to differ said

    Hogy nem érték el a célt? Ahogy vesszük. Bedöntötték a csalásra, nepotizmusra és protekcionizmusra épülő ún. doktori iskolát. Visszavonatták Szabó András rektori pályázatát, leváltatták őt a dékánságról, intézményvezetésről, lapátra tetették Koncz Juditot és Petrőczit, megtörték a Szabó-banda uralmát, leváltatták a tanszékvezetésről a Kulcsárszabó MENYt, Hanságit, Hájas Hermannt, leleplezték a sikkasztó Tarrt és Bölcskeit, lebuktatták a moszados Wistmanwooddal paktáló Ballát stb. Hirtelen ennyi jut eszembe, de ha utánagondolnék, találnék többet is. De már ennyi sem kevés…

   • Amálka said

    Nagyon hallgatsz Gesztenyet, azaz Csongor barátom. Ugye azért, mert te is jól tudod, hogy ott voltál csütörtökön 9.20 és 9.25 között a Deák téri metróállomáson, és velem együtt utaztál egy megállót az Astoriáig, ahol én kiszálltam, miután elintéztünk mindent.

   • MAB Illetékes said

    Egész egyszerűen nem igaz, amit Gesztenyet állít. A Károli Irodalomtudományi Doktori Iskoláját nem holmi állítólagos névtelen levelek döntötték be, hanem Petrőczi Éva, akit a MAB alkalmatlannak talált törzstagságra. És Szabó András, aki Petrőcit az általa kifúrt Hima helyére betette a Doktori Iskolába. Ez benne van a MAB-határozatokban: http://web.mab.hu/tir/index.php?pid=711&fid=711&QosRgiUlj3YEsnRGEcUkh0
    Mind a három határozat egyébként kvetkezetesen “nem felel meg”.
    Különösen a két utolsó tanulságos.
    Ezek tények. Amit Gesztenyet állít, az legenda, hadd ne mondjam, pletyka. Vagyis hiteltelen. Hangulatkeltés, manipuláció, távol áll a tisztességes infóátadástól.

   • Sánta kutya said

    Megnéztem a határozatokat. Az IDI azért bukott meg, mert nem volt elég megfelelő törzstagja. Petrőczi nem szerepel a megfeleltek között. Továbbá megjegyzik, hogy a 6-ból 3-at méltányosságból fogadtal el, ugyanis az oktatók felének még akkor sem volt védett doktorandusza. De a 7. megfelelő törzstag mindenképp hiányzik. http://web.mab.hu/tir/index.php?pid=713&pop=376&QosRgiUlj3YEsnRGEcUkh0

    Mi köze van ehhez a névtelen leveleknek, ha léteznek egyáltalán, nem pedig Szabó találta ki azokat, hogy mentse az irháját?
    Ergo Gesztenyet hazudik.

  • Gárdista said

   Buzik nem valók a református egyetemre. De ez a tetejébe még liberális is. Kedvenc lapja a zsidesz HVG. A szemünk sarkából figyeljük.

 16. ulan bátor said

  A kancsal qurva most Kertésszel eri a ballibeket.
  http://valasz.hu/itthon/orbanek-augusztus-20-an-kituntetik-kertesz-imret-103142
  A Fidesz kitünteti a haldokló Kertész Imrét.

 17. Élő Csocsó said

  Orbánt a sajátjai fütyülték ki
  http://444.hu/2014/08/11/orbant-pont-azok-futyulik-ki-akiknek-ad-valamit-a-masok-penzebol/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: