Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Satan’s Calling (A Sátán hívása)

Posted by karoligaspar - augusztus 24, 2014

 

wistmanwoodos Balla Pétert

wistmanwoodos Balla Péter

 

Szerző: Protestáns Pszichológus

Az augusztus 24-i RefLapban Balla Péter, a KRE rektora nyilatkozik. Először az egyetemről dicsekszik: a KRE Jogi és Államtudományi Karának bebukott doktori iskolája újra indul, várják a jelentkezőket. Összességében sokan jelentkeztek a Károlira. A kétezeregyszáz elsőévessel a hallgatók összlétszáma eléri a hatezret. Bár az idén országosan csökken az államilag támogatott képzések száma, a KRE BTK-n mégis ezek vannak többségben. Legtöbben az anglisztika, japanológia, pszichológia és szociológia szakra jelentkeztek. Az ÁJK-n viszont többségben vannak az önköltséges helyek, de ez sem riasztotta vissza a jelentkezőket.

Balla Péter szerint a KRE kivételesen jó gazdálkodását független könyvvizsgálók is megerősítették. Az egyetemnek annyi pénze van, hogy önerőből tudják bérelni a BTK részére Fővárosi Önkormányzattól a Dózsa Gy. út 25-27. számú iskolaépületet, sőt, annak felújítását is vállalni tudták.  Pár nap múlva, szeptembertől már itt is folyik oktatás. Azt nem árulta el Balla rektor, hogy mennyi a bérleti díj, gyanítom, jelképes összegért engedte át a főváros a volt Károlyi Mihály Szakközépiskola épületét a Károlinak.

Ez szép és jó, de nem ez adja az interjú szenzációját, hanem  Balla bejelentése, hogy ősszel elindul a püspökválasztáson. Régóta beszélik, hogy Balla elindul Szajuz ellen, erre biztatták a Hegedűs család tagjai is, akik nehezen viselték, hogy Bogárdi annak idején győzött Lóri bácsival szemben. Az ellenszenv még fokozódott attól, ahogy Bogárdi megpróbálta ifj. Hegedűsről levenni a palástot, persze a maga óvatoskodó módján mindig más háta mögé bújva, dr. Horváthot felbérelve. A Hegedűs család mélyen megveti ugyan Ballát – ezt nagyon szemléletesen mutatták Lóri bácsi temetésén -, de most felhasználják hatalmuk bővítésére. Ennek jegyében fogadta be Lóri a nevetségesen makogó Ballát a Szabadság téri templomba, a gyülekezet többségének tiltakozása ellenére. Most pedig indítják a Dunamelléki püspökségért, egész hátországuk, a nemrég kitüntetett Takaró Mihály és a többiek támogatásával.
http://reformatus.hu/mutat/9966/
Ballát arról kérdezik, ha püspökké választják, marad-e az egyetem élén is. Ennek a kérdésnek különös aktualitást kölcsönöz az, hogy szeptembertől újabb öt évre meghosszabbították Ballát a rektori székben. Így, ha indul a püspökségért és elbukik, rektori pozícióját nem veszélyezteti. Balla így válaszol:  “Ha az egyházkerület közössége megválasztana a püspöki tisztségre, lemondanék az egyetemvezetésről. Akár megválasztanak, akár nem, az ő kezétől fogadom el. Az előbbi esetében nyilván az egyetem közössége sem veszi rossz néven, ha lelkipásztorként a püspöki szolgálatomat tekinteném elsőbbrendű hívásnak.”

Balla Péter, úgy lászik, összekeveri a részeges tolvaj Bölcskei Gusztávot a Teremtővel. Ő ugyanis csakis Bölcskei és Tarr kegyéből lett rektor, azok bábjaként. De ez a báb megelevenedett, és nem átallja azt hirdetni, hogy a rektori székbe is az Isten hívta el. Ez az isteni szolga mégsem riad vissza attól, hogy tanártársai ellen a nyírfás-szoci és moszados Wistmanwoodot használja fel. Magánlakásokba törnek be a wistmanwoodosok Balla utasítására, csalnak, okiratokat hamisítanak. Ha esetleg annyira elborulna a dunamelléki testvérek agya, hogy püspökké választják a szenteskedő képű, de bűnöző lényegű Ballát, biztosak lehetnek benne, hogy ellenük sem habozna felhasználni a Wistmanwood szolgáltatásait.

Szóval akkor ki is hívja el Ballát a püspöki székbe? Talán a Teremtő helyett a Sátán és annak földi helytartói tájékán illene keresni Ballának a hívás forrásvidékét.

128 hozzászólás to “Satan’s Calling (A Sátán hívása)”

 1. law and order said

  Ez a szaros seggű senki akar püspök lenni?
  Majd elővesszük a bizonyítékainkat ellene.
  Azt hiszi a retardált, nem maradt annak nyoma, hogy mire bérelte fel a Wistmanwoodot?
  Ügyészségi eljárások folynak a wistmanwoodosok ellen, elfelejtetted, te kis tyúkeszű seggdugasz?

  • ohranka said

   Azt hiszi a retardált, hogy az ÁJK-ra beépített ügyészek elsimítják a gázos wistmanwoodos ügyeket.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Tényleg azt hiszi. Csak azt nem tudja, hogy ezek az ügyészek mindkét térfélen játszanak. Nemcsak a jobbikos Ballát szolgálják ki, hanem a fideszes Szabó püspököt is. Ha kenyértörésre kerül a sor, akkor inkább az utóbbit.

   • Legfőbb Ügyészség said

    A Legfőbb Ügyészségen dúl a harc Balláért és Balla ellen. Balla haverja, az ÁJK-ba beépített jobbikos Lajtár István azon fáradozik, hogy elmossa Balla bűncselekményeinek a nyomait, pl. a wistmanwoodos lehallgatásokat. DE a főnöke, Poltpeti bespájzolta a doksikat ellene, és a kellő pillanatban át fogja adni a megfelelő embernek…

  • Enyed said

   Ha Ő lesz a püspök, akkor annyi Duna-melléknek, meg Nekünk is….

   • Justice for victims said

    Ezt mi is így gondoljuk, és próbálunk ellene tenni valamit. De azért ti is besegíthetnétek. Mondjuk szólhatnátok Szabó püspöknek, hogy szerezze meg Poltpetitől a wistmanwoodos és mészárosos bűnügyi iratokat. Ideje kitenni ezeket a kirakatba és bemutatni általuk a hótiszta Balla püspökjelöltet.

   • HTK Illetékes said

    Miből gondolod, hogy meg tudja szerezni? Poltpeti helyettese Lajtár, aki hét lakat alatt őrzi a Ballát kompromittáló iratokat, nehogy kiszivárogjanak a püspökválasztás előtt.

   • Justice for victims said

    Ha a 115 milliós sikkasztás titkos iratait meg tudta szerezni, akkor az ügyészségi iratokat is meg tudja. Sőt ezeket könnyebb, mert ezek nyilvánosak. Míg az OKM iratok között voltak kifejezetten titkosak is. Ha azt meg tudta szerezni, akkor mindent meg tud.

   • Wistmanwoodos Balla said

    Ha ezt a moszaddal paktáló lehallgató, leselkedő szenteskedő mocskot püspökké választják, hétszentség hogy kikerestetünk minden rendőrségi iratot róla és nyilvánosságra hozzuk.

  • advocatus dei said

   Megjelentek az idei választás szabályai
   http://reformatus.hu/mutat/10035/
   Ezen belül nézzétek meg a =/d-t!
   Ez a lex Balla, ugyanis ennek értelmében ÖNÁLLÓ JOGÁLLÁSÚ LELKÉSZNEK számít, tehát jelölhető püspöknek HITTUDOMÁNYI EGYETEM LELKÉSZI JELLEGŰ DOCENSE, EGYETEMI TANÁRA

   • balla a lelkészi jellegű patkány said

    Gratula sikerült ennek a mocskos náci dögnek még új törvényt is szabni
    A református egyház a FASISZTA ELÁLLATIASODÁS ÚTJÁN!!!!

 2. advocatus dei said

  Miskolczi Bodnár Péter a KRE ÁJK DI-jének elnöke.
  Törzstagok között számos ismerős van, az ősöreg Bruhácstól Domokos Andreáig.
  http://www.jdi.kre.hu/index.php/doktori-iskola-oktatoi
  Témavezetőként ott találjuk a Schmitt Pált megbuktató aljas Cservák Csabát.
  Meghívott oktatók között ott van Pokol Béla is.

 3. proletár diktatúra said

  Balla egy személyben többet tett a református egyház lejáratásáért és az ateizmus terjesztéséért, mint az egész zsinat!

 4. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó András biztatta Ballát, hogy induljon a sógorával, Bogárdival szemben.
  Szabó András olyan dokumentumokat adott át Ballának, amelyekkel zsaroló helyzetbe került vele szemben. Bogárdinak is vannak sötét tettei, és Szabó, a dokumentumgyűjtő sógor nem is habozik ezeket jó áron áruba bocsátani. Most éppen Ballának, a sátán követének.

 5. Takaró Mihály fan said

  Misi bácsi világhírű lett!
  http://hungarianspectrum.wordpress.com/2014/08/23/a-balancing-act-a-decoration-for-imre-kertesz-and-another-for-his-right-wing-foe/

 6. Bluthund said

  Hogy mer a Balla fellépni a Bogárdi ellen? Nem tudja, hogy őt támogatja a Balog, aki a barátja, az Orbán és a Kövér is?

  • julo said

   A Ballát meg a Jobbik támogatja, egyenesen orosz pénzekből. Azért olyan gazdagok.
   Leszarja a Balla a Balogot meg mindenki mást, TUDJA: Ő LESZ A PÜSPÖK!

  • szajuz a lúzer said

   Már direkt sajnálom szegény Bogárdit. Nemcsak az Isten verte meg egy olyan sógorral, mint a szabóandrás, hanem hiába nyalt ki minden fideszes valagat, hiába szentelte fel palástban a felcsúti stadiont, még püspök se lesz belőle! HI-HI-HI!

 7. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Balla lesz a püspök, az olyan geci zsidónyaló …k mint a Bogárdi mennek a P..ba

 8. lelkipásztor said

  Honnan tudtátok olyan korán? Mi csak az istentisztelet után tudtuk meg a RefLapból.

 9. régi kolléga said

  És ki lesz a rektor, ha ezt a balfasz Ballát elviszi az ördög püspöknek?

 10. theologina said

  Nem sírunk Balla után, de ki lesz helyette?

 11. szajuz a lúzer said

  Bogárdi reposztos kommentelésbe fojtja bánatát.

 12. Agáta mondd szívem said

  Ha a Balla elmegy pütypöknek, viszi a menórás barátnőjét is?

 13. Arminius said

  Egy valamit nem értek. Balla azt mondja, hogy újra beindítják az ÁJK doktori iskoláját, és a doktori iskola honlapja szerint is az Oktatási Hivatal nyilvántartásba vette őket. Ugyanakkor, ha felmentek a MAB honlapjára akkor a doktori iskolákat érintő határozatok között találhattok egy 2014. április 25. napján kelt MAB határozatot, amely azt írja, hogy nem támogatja a jogi kar doktori iskolájának a beindítását. Kérdés, hogy hogyan lehet a MAB támogatása nélkül doktori iskolát beindítani és működtetni? Valaki felhomályosítana?

  • Köszönjük, hogy felhívtad a figyelmünket erre. Feltétlenül utánanézünk a dolognak. Természetesen nem szabad, sőt, szigorúan tilos doktori iskolát megindítani, hallgatókat toborozni érvényes engedély nélkül. De azt is tudjuk, hogy a felsőoktatási törvény módosításával a végső döntés a miniszter kezébe került. Többek között éppen ezért minősítette vissza az ENQA a MAB-ot. Tehát elvileg elképzelhető, a jelenlegi törvények alapján, hogy miután a MAB határozatot hozott a KRE ÁJK doktori iskolájának elutasításáról, Balog miniszter mégis engedélyezte. Szabó András a MAB felülvizsgálati bizottságának a tagja. Esetleg ő változtatta meg a döntést? De ezek csak találgatások. Utánajárunk a dolognak és megírjuk.

 14. Wistman Woody said

  Megyünk a Ballával mi is!
  Gyűjtjük az adatokat rólatok is

 15. ghost writer said

  Azt hiszitek, eddig nem alkalmazta a Wistmanwoodot egyházi körökre?
  A saját sógoráról, a Lóriról is van egy csomó felvétele.

 16. Kiseprűzve said

  Köves Gyopár (író és pont!!!) végtelen elbizakodottságában MINDENRŐL MEGFELLEBBEZHETETLEN VÉLEMÉNYT KÖZÖL. Most éppen a szkíta kincsekről, háborúról, békéről, erkölcsről és PONT!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-08-25/mert-azt-%C3%A9n-%C3%BAgy-loptam

 17. Az Úrban gyönyörködő said

  Mi ez az egész gyűlölethadjárat?
  Miért nem hiszitek el hogy a hatalmas tudású és kivételes erkölcsiségü Balla nagy tiszteletü úr kitünö püspök lenne?
  Örülnétek a tized annyi lenne a fejetekben mint neki
  De ti csak mocskolodni tuttok

  • no para said

   Nem csak, hiszen pro-Ballás kommenteket is tudnak szimulálni.

   • HTK Illetékes said

    No parának kivételesen igaza van. Pro-Ballás kommenteket csak szimulálni lehet, hiszen ezt az önjelölt nímandot mindenki utálja.

   • Matrix D'amour said

    Hacsak nem Balla szívszerelme Ágota nagyasszony írja őket 🙂

   • Agáta mondd szívem said

    Mély szívszerelem a mienk csak a Hegedűs Gyöngyi még nem tudja, hogy amint megválasztják a Ballát püspöknek, azon nyomban seggbe rúgja a Gyöngyit és elvesz engem, a menórás Ágotát

   • pecking order said

    Ez a helyzet nyuszikám NO PARA
    Nem találkoztunk mi már máshol, szivi? Olyan ismerős a stilusod, bogárka.
    Csak annyit mondok: Mária utca, dereng?
    Én voltam azzal a hatalmas …al, ami neked annyi fájdalmat okozott
    De má megbátand tündi, talákoznunk kéne!

 18. fucking bitch said

  Barom szenteskedő állat neked mit fizet a balla vagy a viszttmanvodtól kapod a lóvét személyesen?

 19. dunántúli igazmondó said

  Balla se lehet rosszabb püspök mint Köntös aki mellett most a reposztosok ágálnak

  • reposztos said

   Ez a rögeszméd??? Én ugyan nem akarom Köntöst püspöknek, szerintem ő is tudja a maga határait és korlátait! A főjegyzőség a maximum számára. A jelenlegi felállás megfelel a dunántúliak többségének, nem hinném, hogy változás lesz. A Reposzt nem Köntös Lászlóról szól, vedd már észre!!!

  • Grey Rat said

   Ballánál nincs rosszabb opció. Ennek nincs se ember lelke, se emberi formája. Olyan mint egy ocsmány óriáspatkány. Nézd meg jól ezt a fotót. Szerinted emberi arc ez?

 20. Dr. Faustus said

  Bogárdi azt mondja: legyen béke!
  Belenyugodott, hogy Balla megbuktatja?

 21. the easy conscience of effortless superiority said

  Az EMMI félmilliárddal támogatja a felcsúti futballakadémiát.
  http://vastagbor.atlatszo.hu/2014/08/25/fel-milliarddal-tamogatta-a-felcsuti-akademiat-az-emmi-2013-ban/

 22. dunántúli teológus said

  Meg kell dicsérnem Pálfi Zsuzsannát mai cikke miatt.
  Nagyon okosan, józanul látja a kérdést: meg kell újítani a teológiák képzési rendszerét.
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-08-26/p%C3%B3tfelv%C3%A9telik

  • Újreformátus said

   Egyetértek dunántúli teológussal. Ez egy sikerült cikk. Egyébként is, a Sátán küldöttének nyíltszíni fellépése óta más perspektívából látom a reposztot. Ballához képest Köntös áldás lenne, de ehhez a bibircsókos szolgalelkű és minden aljasságra képes szörnyszülötthöz képest bárki jobb lenne.

  • Grey Rat said

   Balla még a méltán közmegvetésnek örvendő Bölcskeihez képest is mélyrepülés lenne. A pokol legmélyebb bugyra. Nincs is emberi formája. Egy rusnya patkány kívül-belül.

 23. meanads dancing said

  Ritka szép ember ez a Balla. Irigylem az Ágotát,

 24. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Balog kitüntette dr. Madarász Imrénét, a KRE főiskolai docensét.
  http://www.kre.hu/portal/index.php
  Ezt mondta az ő szentséges szájával: a díjazottak Magyarország hozzáadott értékei, az emberi többlet, amely képes pótolni a hiányzó nyersanyagot, tőkét infrastruktúrát.”
  Balog a balfasz még egy köbméter tőzegnyi nyersanyaggal se ér fel, a kitüntetettjei, a babiloni p…jú Petrőczi, a lovagló bolond Hidán meg a többi istenverte ökör az oxigént se érdemli meg, amit beszív.
  Dögöljenek meg a miniszterükkel együtt!

  • nyuszmusz said

   A balogh a pedagógus napon a PE-n a Géczit meg az ex-Károlis KÁrpit is kitüntette… haha

   • A félredíjazó Balog said

    Petrőczi József Attila-díja, Kovács Barnabás lovaggá ütése és Szabó András MABos delegálása óta tudjuk mennyit ér Balog plecsnije. Balog hű maradt önmagához a komcsi belügyes kitüntetésével. Tuggyukki volt Kovácsárpi az átkosban…

 25. a céltábla visszalő said

  A reposztosok egymás között szemforgatva ócsároltak olyan embereket, akiknek a cipótalpukig se értek fel. Most elcsodálkoztak: Balavány György maga válaszolt és kikérte magának: Nem érvekkel vitatkoznak vele, hanem minősítgetik: silány, sőt hávégés. Ezt már nem is értem.
  http://reposzt.hu/comment/5713#comment-5713
  Köntös ingerülten kikéri magának, Aranyoss, a FUNDAMENTALISTA AGYATLAN LÓPOKRÓC meg jön a tőle megszokott bunkóval, a neandervölgyiek fegyverével. Gratulálunk!

 26. dubonnet said

  Érdemes megnézni Bogárdi önhitt, pöffeszkedő kommentjeit. On line kapcsolatban van a Teremtővel: mindent tud, minden vitában kimondja a végső szót.
  Mit szól hozzá, hogy most a balfasz Balla BUKTATJA MEG?

 27. dunántúli igazmondó said

  Tényleg érdemes nézni a hozzászólásokat. Németh Géza műegyetemi oktató nagyon megszívlelendő dolgokat ír, pl. hogy a választásra jelentkezők programot és életrajzot is tegyenek fel a ref. helyekre. Semmi ilyen, ugye?
  http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-08-26/p%C3%B3tfelv%C3%A9telik#comment-5715
  Valaki szóvá teszi Balla váratlan elhívását (???) is.
  Nevetséges barom.

 28. dunántúli teológus said

  Visky András nagyon igazat írt a Magyar Narancsban. A MRE vezetősége “stratégiai szövetségben” áll a mostani kormánnyal. És amilyen ostobák és cinikusak, ki is mondják.
  Soós Szilárd mentegeni próbálja az egyházat, nem nagyon sikerül.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-08-27/teljesen-mez%C3%ADtelen%C3%BCl-vagy-isten-el%C5%91tt
  El kell kergetni a választáson ezeket a hiteltelen figurákat.
  És azon is gondolkodni kéne, hogy feljelentsük-e a rablókat.
  Amondó vagyok, hogy igen, í parázna, cinikus rablókat – akár az egyház csúcsán is – a rendőrségnek kell átadni.

  • Fővárosi Főügyészség said

   Na igen, ha lehetne bízni a rendőrségben. De nem lehet, mert azok a taláros bűnözők pártján állnak. Azt nyomozzák vagy nem nyomozzák ki, amit az ügyészség nekik parancsba ad.

 29. Wistman Woody said

  Még szerencse, hogy most hótiszta lelkek jelentkeztek a posztokért, az Isten személyesen küldte, mint ezt a Ballát is. Azt is az Isten javasolta neki, hogy bérelje fel a moszados nyírfás Wistmanwoodot és küldje el a kollégái lakására felvételeket készítgetni, amit aztán átvágva, manipulálva munkaügyi perben bizonyítékként nyújtanak be.

  • Wistmanwoodos Balla said

   A nyírfás moszados Wistmanwood hallgatók után is szaglászik. A hótiszta, Isten szavára hallgató Balla simán kiadja az adataikat a moszados cégnek.

 30. régi magyaros said

  Láttam egy kolozsvári konferencia kötetét: egyetlen károlis régi magyaros nem szerepel benne: se a nagydoktor (KÉSZ RÖHEJ) szabó, se az undorító locsogó idióta felesége, a Petrőczi, se a Bene Sanyi, a két kapura nyaló senkiházi, se a Bánki Éva a leszbikus pornográf.
  Szerepel benne viszont Hubert Ildikó: akiről azt mondta a Szabó, NEM TANÍTHAT A KÁROLIN ÉS A HÚGA SE, a Petrőczi meg: BORZASZTÓ, HOGY MILYEN BUTÁK ÉS MŰVELETLENEK EZEK A HUBERT LÁNYOK.
  Szetrepel viszont egy Cziczka Katalon nevű Schesaeus és barátai c. egész jó írással.
  Ő nem a Szabónak volt a doktorandája?
  És védett, nem tudjátok?
  Merthogy a Szabónak MÉG MINDIG NINCS EGYETLEN VÉDETT DOKTORANDUSZA SEM,
  nem is értem, hogy ülhet ott a MABban egy ilyen aljas senki.

  • PhD-jelölt said

   Ha Cziczka Katalin írása jó, az biztos nem a Szabó érdeme. Akinek van esze és ép erkölcsi érzéke az kerüli ezt a rosszhírű embert. Pénzes Szabolcs is lecserélte, mielőtt védett. Ha Cziczka védeni akar, neki is egy tisztességes és szakmailag feddhetetlen tanárt kell választania. Nyilván már rég meg is tette.

  • Idegen Toll said

   Szabó András kezdettől üzletelt a doktori iskolai ösztöndíjakkal. Aki őt választotta, annak állást (Pénzes Szabolcs) vagy ösztöndíjat (Czczka, Venásch stb) ígért. Magyarán lasszóval fogta a témavezetetteket, akik őt csakis ilyen előnyökért választották. Vagyis Cziczka is azért kapott ösztöndíjat, mert Szabó Andrást jelölte meg témavezetőnek. Tehát csakis praktikus okoból, de szébe se jutott Szabótól szakmai segítséget kérni. Inkább Fabinyhoz fordult ő is, akárcsak Venásch…

 31. harmatos gyöngyvirág said

  Bogárdi a reposzthoz kapcsolódva nagyon beleragad a MI és TI narratívájába Csak nem Ballára és saját magára gondol?
  http://reposzt.hu/comment/5724#comment-5724
  Vajon mikor tudta meg, hogy Balla tényleg indul ellene?
  Ellene, akinek Balog Zoltán a legjobb barátja?
  Aki felszentelte a felcsúti stadiont?
  Aki Orbán puszipajtása?
  És ki áll Balla mögött?
  Talán maga a Sátán

  • Bipsi said

   De legalább elnézést kér a hávégézésért. Egy cikket nem aszerint kell minősíteni, hol jelent meg, hanem hogy mi van a szövegben. Azért mert hvg, még nem kell mindjárt bibsizni.

   • harmatos gyöngyvirág said

    Bocsánatot is kért érte. Bogárdi nem tudja kanalizálni az indulatait. Én megértem, ha valakinek Szabó a sógora, az már egy állandó frusztgráció De azért megválogathatná a szavait, elvégre még püspök. Hogy meddig, az Ballán múlik?

   • dunántúli teológus said

    Balavány zseniális választ írt Bogárdinak, Köntösnek, meg mindazoknak, akik itt Nyugaton morális tőkét próbálnak kovácsolni abból, hogy keleten irtják az embereket.
    http://reposzt.hu/comment/5725#comment-5725
    Meg azoknak (Bogárdi, Köntös, nyugodtan vegyétek magatokra!
    akik keresztyénüldözésről hörögnek sikoltoznak, amikor kevés az apanázs a kormánytól.
    Köntös beengedi a reposztra a Gyurcsány Ferencet GYILKOSNAK NEVEZŐ féleszű erdélyi sírásót és még van képe kikérni magának, hogy ezért őt nem terheli a felelősség.
    TERHEL FELELŐSSÉG BENNETEKET, pökhendi, önhitt, enyveskezű egyházi figurák!
    Megtapasztaltjátok ti még az ő súlyos kezét nemsokára!

 32. Segédlelkész said

  Balla püspök? Még papnak is alig pap. A Szabadság téren kvázi segédlelkész a karizmatikus és jóvágású sógora mellett!

 33. Krisztus vagy Barabás said

  Szeptemberben Berekfürdőn tanulják a legfontosabb dolgokat azok, akik lebonyolítják a püspökválasztást.ű
  http://reformatus.hu/mutat/9875/
  Nem kicsi a tét itt a Duna-melléken: vagy Bogárdi, aki gőgös, türelmetlen, fundamentalista, de még mindig toronymagasan áll a mélységesen idióta és romlott Balla felett, aki titkosszolgálati eszközökkel nyomoztat kollégái ellen.

  • lelkipásztor said

   Bogárdi püspök úrtól egy szót sem hallottunk Balla indulásáról.
   Márpedig az, hogy mindkettőt elhívták a püspöki tisztségre, egy kicsit sovány program, nem?

   • ElemiLogika said

    Ráadásul hazug. Mivel egy kerületben csak egy püspök lehet, ha mindketten azt állítják, hogy őket hívta el Isten, akkor legalább egyikük hazudik.

   • Idelette de Bure said

    Ahogy a posztíró vélelmezte, az egyiknek a sátán szólt.

  • Zsinati Illetékes said

   Ballát Bölcskei és Tarr jelölteti az ősellenség, Szabó István ellenében. Balla a garancia arra, hogy Bölcskei és Tarr közös sikkasztásait nem fogja rajtuk senki számonkérni. Balla olyan jelentéktelen, hogy nem is létezik. Ballát Bölcskei és Tarr találta ki.

 34. filológus said

  Jakab lelkész urat zavarja a trágárság, meg a gyülekezetének némely tagját is. Bennünket is. De ha írunk egy cikket, akkor el akarunk jutni valahonnan valahova érvekkel és ellenérvek cáfolatával.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-08-28/tr%C3%A1g%C3%A1rs%C3%A1g
  Amit Jakab úr csinál, az abúzus a nyilvánossággal: dicsekszik, terjengősen beszél a családjának különbnél különb tagjairól.
  Egyébként ha már ír, Jakab úr, be kéne ruházni egy idegen szavak szótárát is.
  A pikareszk és egyéb szavak nem azt jelentik, amit ön gondol. Nem ártana némi műveltségre szert tenni, mielőtt másokat tanítani akar.

 35. unortodox lelkipásztor said

  Szerintem a Bogárdit se a teremtő hívta el, hanem a haverjai, a Balog meg rajta keresztül az Orbán. Miért szentelte fel Bogárdi a felcsúti stadiont palástban? Senki nem züllött még ilyen mélyre?
  Bogárdi az országot szétrabló Matolcsynak meg bűntársainak a haverja.
  http://hvg.hu/gazdasag/20140827_MNBalapitvanyok_mire_megy_a_csendben_kiu

 36. journalist said

  Balla meg a Jobbik jelöltje. Tehát van két jelölt, mindegyik mögött egy párt, Bogárdi a kormánypárt jelöltje, Balla a feltörekvő kormánybuktatóé. Isten még nem nyilatkozott

  • Pszichiáter said

   Aki azt állítja, hogy neki az Isten szólt, hogy legyen már püspök, az vagy hazug, vagy elmebeteg. Mit keres Balla még szabadlábon? Neki valamilyen zárt osztályon lennea helye. A börtönben vagy a pszichiátrián.

 37. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

 38. Vanitatum vanitas said

  Az interjúhoz Balla egy 10 évvel ezelőtti fotót tetetett fel, ahol még volt haja. Csaló.

 39. Interpretátor said

  Magyarán Balla hadat üzent Szabó Istvánnak.

  • dunántúli teológus said

   Igen, ez így pontos.

  • DMREK said

   Szabó István püspöknek nincs félnivalója, nem ideges, miért is reagálna Balla hagymázas lázálmaira. Aki Balog Zoltán miniszter gyerekkori iskolatársa volt, most pedig kebelbarátja, és Orbán Viktornak is a legbelsőbb baráti köréhez tartozik, minek húzná fel magát ennek a testi-lelki torzszülöttnek az erőlködésétől?

   • Wistmanwoodos Balla said

    Nem Balog és Orbán miatt nyugodt a Bogárdi. Hanem mert dokumentumok vannak a kezében Balla és a Moszad kapcsolatáról.

  • Templomszolga fia said

   Köhög a bolha.

 40. zsinati levéltár said

  Igazi keresztény írás
  http://egyhazforum.hu/index.php/vilag-nezet/307-mi-az-egyhaz-dolga

 41. Wistmanwoodos Köpedelem said

  A legnépszerűbb keresőszó a blogra a “wistmanwoodos köpedelem”. Gratulálunk Balla Péternek. Még a “paplanaláfingó” és “hátulróllesbőltámadó” Szabó Andrást is sikerült beelőznie. 🙂

  • no para said

   Ez csak azt mutatja, hogy a poszt szerzője nem direktbe tölti be a honlapot, hanem ilyen előhangolt keresőszavakat akaszt bele a (feltehetően szintén saját) tagjeibe. Ha ez a legnépszerűbb keresőszó akkor vagy jó sokszor tölti be a honlapot (mit is írt erről a pontolyan? napi 500?), vagy jó kevesen jönnek ide kívülről.

   • Szerkesztőség said

    Nem sokat tudhatsz a wordpress működéséről. A szerkesztőség tagjainak kattintásait nem számolja a rendszer. Ami a statisztikában megjelenik, az nélkülünk értendő. A hozzászóló nem szerkesztőségi tag, nyilván blöffölt. A honlapot zömmel keresőszavak nélkül töltik be, csak a facebookról 487 követőnk van jelenleg…

   • Van Para said

    No para, nyugodtan parázhatsz, mert a blogot mindenütt olvassák. Ezt én nem a statisztikákból tudom mer ahhoz nem férek hozzá hanem abból hogy a Pázmányon, Debrecenben, az Eltén, a Műegyetemen és a Corvimuson is téma. A nyáron volt alkalmam pár egyetimistával találkozni külömböző intézményekből és meglepett a naprakész infójuk a károlis ügyekről, visztmanvúdról Bölcskei pénzlenyúlásairól satöbbi…

   • no para said

    A napiszart is mindenütt olvassák. És igen, nekem is mondták már pár helyen, hogy olvassam el hogy itt mit írnak. Elolvastam, és a nagy része olyan szenny, amit néha valóban érdekes, néha meg teljesen érdektelen tényekre kennek rá. Az egyetlen dolog, ami miatt a blog néha megtekintendő, azok a valóban érdekes tényanyagok, mert azok csak itt jelennek meg.

   • Ludvig nem nyugszik said

    A mocskos vén qrva Ludvig simogatta a fiukat, de a Váradi nem engedte, azér buktatta meg a tetves rohadék

   • Fridli Pisti said

    Ez a Váradi túl önérzetes. Nekem se engedte. Azért buktattam el az OTDKán. Ott csak olyan fiuk nyerhetnek, akik nekem hagyják… sőt, fogják… és simogatják… és…. elmentem…

   • Zsinati Illetékes said

    No parának megint igaza van. Itt olyan dokumentumok jelennek meg különböző helyekről – Károli és SZTE Rektori hivatalaiból, EMMI nem nyilvános iratai, simlis elszámolások, rendőrségi, ügyészségi határozatok -, amik sehol másutt. Ezek olyan kuriózumok, amikre ismert nagy médiumok is lecsapnak: 168 óra, hvg, Népszabadság, galamus, gépnarancs etc. Rejtély, hogy juttok hozzá, de ezeket rajtatok kívül senki más nem tudja megszerezni. Még a nyírfás Földi se.Mint ahogy kivédeni se tudja az egész református egyház a wistmanwoodjával együtt.

   • Napiszar said

    Nekem tetszik No para hasonlata, mert igaz. Épp ezért hiteles a blog. Az egyházi és egyetemi vezetők mind ebből a lágy, barna, büdös anyagból vannak gyúrva. A posztok nem csinálhatnak a szarból aranyat, csak azt tükrözik vissza, ami tárgyuk lényege. Balla, Szabó, Petrőczi, Kovács Barnabás, Tepsi, Hansági, Mészáros, Hermann, Kovács rendőr – mind mind napiszar. 🙂

   • Bishops' chess said

    Mi ebben a rejtély? Az egész károlis botrány a püspökök hatalmi harcáról szól. Bölcskei és Balla szövetkeztek Bogárdi ellen, de Bogárdinak vannak a legjobb politikai kapcsolatai. Bogárdi minden kompromittáló iratot meg tud szerezni, és a kellő pillanatban eljuttatja a blogra. Azért ide, mert tudja, hogy itt merik közölni, még akkor is, ha Bölcskei százmilliós nagyságrendű sikkasztásairól van szó. Régóta világos, hogy ő áll a blog mögött.

   • Refibarátság said

    Ahogy Bölcskei sikkasztását is leleplezte, Ballát is le fogja leplezni, ha eljön az ideje. Ki más tudta volna az EMMIből kicsempésztetni a legtitkosabb iratokat? Balog Zoltánhoz szabad bejárása van.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szerintem Szabó lopta ki az iratokat a minisztériumból, az is állandóan ott sertepertél Balog körül, most meg hogy a régi tanítványa a Bertalan államtitkár lett, még többet fog.

  • Traitor said

   Én megvédeném a “wistmanwoodos köpedelem” taget. Mégis milyen genyó az, amelyik a volt komcsi titkosszolgaséf nyírfás földi cégét uszítja rá a kollégáira, a hallgatóira, a (tágabb) családjára? A “köpedelem” szó direkt eufemizmus erre a rendkívül rút jelenségre.

 42. zsinati levéltár said

  Az emberek nem hülyék, ahogy Balla hiszi. Magából indul ki, az értelmi fogyatékos IQ-jával.

 43. dunántúli teológus said

  Nagy Károly Zsolt nagyon okosan ír a Reposzton.
  http://reposzt.hu/comment/5726#comment-5726
  Mi itt Pápán érzékeljük, hogy a debreceniek és a pestiek azért hangoztatják a “túl sok ez a négy teológiát”, mert meg akarják szüntetni Pápát és Patakot.
  És az általános reposztos nyávogás, főleg az önhitt és tudatlan Köntös önhitt dörgedelmei semmit nem segítenek a pápaiaknak, sőt!

  • Tempefői said

   Hagyd már azt a szerencsétlen Köntöst. Önhitt és tudatlan lenne? Akkor micsoda Balla? Köntös legalább nem paktált le a MOSZADdal, mint Balla. Nekem szimpi ez a reposztos ürge.

 44. petrőczi de genere ludvig said

  Az idióta Ludvigot augusztus 24-én beengedték a RefLapba. Na nem szép, nagy cikkbe (fényképpel), mint Váradi Ferencet és Köves Gyopárt, hanem csak a sarokba, ahol az “absnicliről” firkál a maga gyomorkevergető stílusában. Ha lenne igazság, egy ilyen erkölcsiségű és agyú némber a külvárosban kukázna, nem a református hagyatéki leltárból összelopott kincsek között meresztené a valagát a Károli pénzén megvett 140 négyzetméteres luxuslakásban.

  • Revans said

   Amikor úgy 6-7 évvel ezelőtt a csak angol szakos és ráadásul medievista (ha már valahogy minősíteni kell) Petrőczi megbuktatta Váradi Ferit a doktori szigorlaton a jelölt saját témájából, Krúdyból, még nem tudta, hogy ezzel a saját sírját ássa meg. Váradi szép lassan a fejére nőtt. Előbb lenyugdíjaztatta a Károliról Sepsivel, most a RefLapból szorítja ki apránként,de módszeresen és már ott nyomul a Doktorok Kollégiumában is, ahonnan Szabó Andrást fogja katapultáltatni. Szép csendben és sorjában megtisztítja a református intézményeket ettől a görény párostól.

   • Petrőczi a pöcegödör said

    Megérdemli a mocskos gané Petrőczi.

   • Éljen Váradi! said

    Nemes bosszú! Csak így tovább Feri. Irtsd ki őket. Szabóról és Hanságiról se feledkezz meg!

   • Váradi bosszúja said

    És ez még semmi ahhoz képest, mint amikor MI SZÁMOLUNK LE VELED, büdös senkiházi babiloni kapu Ludvig!

   • CsabaPeti said

    Mi a nemes bosszú? Hogy kirúgatja a tanárait? Ez inkább karrierizmus, stréberség szerintem.

   • Éljen Váradi! said

    Nem, nem az. Hanem hogy szakmailag lenyomja őket, és beláttatja az illetékesekkel, hogy nincs erre a görényházaspárra szükség. Ő sokkal nívósabban el tudja látni az ő feladatukat, anélkül, hogy kárt okozna, mint ezek ketten, akik nívótlanok és gonoszak.

 45. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Petrőczi lop, mint a szarka, szatyorral jár a szeretetvendégségre a mocskos dög.

 46. julo said

  Balettáncos tanárt keresnek Pápára.
  http://reformatus.hu/mutat/9977/
  Más bajotok nincs?

 47. Photoshopp said

  Tudom offtopic de zseniális fotó. Nézzétek meg Orbánt gyöngysorral és menyasszonyi fátyollal a macsó Putyin ölében!

  http://www.168ora.hu/itthon/nem-lesz-paks-es-deli-aramlat-allitja-volt-moszkvai-nagykovet-130299.html

 48. Ivan Szuszanyin said

  A szöveg még jobb.
  Az idióta orbán tök fölöslegesen paktált le a KGB-s majommal.
  A mi pénzünkön!!!!
  ZAVARJUK EL!

 49. Lóri bácsi szobra said

  By the way. 1 héttel ezelőtt a nánási gimnázium előtt frlsvstták Lóri bácsi szobrát. A Hegedűs-Család 4 kocsival érkezett a városba. Balla nem volt köztük. Végül mégiscsak lejött az avatóra külön kocsival. Nem is a Hegedűs-családdal távozott, hanem külön, a saját családjával (anyjával, feleségével…)
  Balla foltyatja a tüntető bujkálást a Hegedűs-család elől, amit már Lóri bácsi temetésén elkezdett

  • Osztracizmus said

   Vajon ki közösített ki kit? A Hegedűs-család ezt a bosszantó kis tót parasztot, vagy a tót paraszt lázadt fel az echte Hegedűsök ellen?

 50. Dr. Faustus said

  De akkor mégis mér akarnak püspököt csinálni belőle?

  • Wistmanwoodos Balla said

   Mert azt hiszik hogy majd manipulálhatják. Hogy valójában Lórika lesz a püspök, az ő akaratát hajtja végre Balla. A sógorok között feszült a viszony. Lórika már sejti, hogy Balla figyelteti őt a wistmanwoodos haverjaival.

  • Bishops' chess said

   Mind a két nagy körzetben kiélezett a helyzet a jelöltek és önjelöltek között. A Dunamelléken Szabó István és Wistmanwoodos Balla az ellenfelek, a Tiszántúlon a Fekete Károly és Vad Zsiga közti harc esélye is fifty-fifty. A Dunántúlt csak az teszi bizonytalanná, hogy a nagyon alkalmas és nagyon hiteles Steinbach be akarja dobni a törülközőt. Csak a jelentéktelen Csomós Józsi pozíciója látszik biztosnak Tiszán innen.

  • Lombroso said

   Püspöknek ezt a pocsék patkányt? Nézzétek meg ezt a táskás szemet, ezt a petyhüdt, ráncos, sárgás bőrt a szeme alatti táskákon, az alul kiszélesedő húsos orrot, a vakondszínű ritkás bajuszt, a pár tüskét a homloka fölött! Nézzétek a nyugtalan, frusztrált tekintetet, a szemében égő irigységet, kisebbségi érzést! És az még semmi ahogy kinéz a rettenetes hangjához képest. Hallgassátok amint kappanhangján visitozva hirdeti az igét a hazatérés templomában. Se kinézete se hangja se karaktere. Mire föl akarja ez a püspöki palástot?

 51. tilos az á said

  Soós Szilárd megmondja a tutit.
  A társadalom beteg.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-09-03/az-%C3%A9gbolt-z%C3%A1r
  Mi a f.. lenne elünk ezek nélkül a jövőbe és velőkbe látó patkány papok nélkül!

 52. balla a jobbikos püspökjelölt said

  Már Amerikában is felfigyeltek a magyar nácikra.
  Itt meg dunamelléki püspöknek indul a wistmanwoodos főnáci: BALLA PÉTER, A Károli rektora.

 53. lelkipásztor said

  Bogárdi megpróbál azzal beelőzni Balla előtt, hogy adományokat gyűjt a kárpátaljaiaknak.
  Elég bárgyú ötlet: ki szereti a lejmolókat?

  • Zsinati Illetékes said

   Ennél jobb ötlet lenne, ha összeszedné Balla wistmanwoodos bűncselekményének a dokumentumait, és leleplezné Lajtárt, aki főügyészhelyettesként ezeket eltussolta. Ezzel nemcsak a püspöki székből ütné ki ezt a patkányt, hanem bíróság elé állíttathatná. Ez lenne az egyetlen hatékony fegyver Szabó püspök kezében. Mert hiába bízik Balogban és Orbánban, nem ők fognak szavazni, hanem a Hegedűs klán hívei.És a Hegedűsök népszerűbbek a Duna-melléken is, nem beszélve a Tiszántúlról…

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: