Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Comparative victimology (Összehasonlító áldozattan)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 26, 2014

Lajtár István legfőbb ügyész-helyettes

Lajtár István legfőbb ügyész-helyettes

Kovács Barnabás bábjai: Antalóczy és Domokos

Kovács Barnabás bábjai: Antalóczy és Domokos

Az alábbi szöveg hozzászólásként érkezett. Önálló posztként közöljük, mert csattanós választ ad a legszorgalmasabb hozzászólónknak, No parának, aki úgy látszik, nincs tisztában sem a károkozás, sem az “áldozat” fogalmával. Para noooormális??? egy szemléletes példán elmagyarázza neki, mi a különbség a Károli Református Egyetem és a Johannesblog ún. “áldozatai” között. A blog ún. “áldozatai”, amellett, hogy egyől egyig rászolgáltak itteni szereplésükre, vígan élik az életüket, vezető állásokat töltenek be, néha több munkahelyen is, dúskálnak a zsében. Míg az egyetem áldozatainak kálváriája nem ér véget a kirúgásukkal, esztelen gyűlölettel és olthatatlan bosszúszomjjal üldözik őket a magukat keresztyénnek nevező palástos ördögök. – A szerk.

Szerző: Para noooormális???

Mivel úgy látom, hogy No Para nagyon aggódik Johannes blogjának “áldozatai” miatt, nagyon röviden összehasonlítanám Johannes egyik “áldozatát” Kovács Barnaby egyik áldozatával.

Tudjuk Johannes egyik “áldozata” volt Domokos Andrea. A blog rendszeres olvasóinak nem kell részleteznem, hogy ő mit művelt az ÁJK-n azután, hogy dékán lett. Röviddel azt követően, hogy Domokost kirúgták, munkát kapott az ország egy másik jogi karán. Miután távozott a Károliról, nem indítottak ellene hajtóvadászatot, nem rúgatták ki több munkahelyéről is, hagyták, hogy elmenjen és a blogon sem írtak róla több cikket, sőt kérésére a régieket is kimoderálták. Domokosnak megvolt az esélye és a lehetősége arra, hogy egy új helyen teljesen új életet kezdjen és tisztességes módon felépítse a szakmai, tudományos karrierjét. Senki nem akadályozta őt ebben. Domokos azonban visszakönyörögte magát Lajtáron keresztül a Károlira, ahol Barnaby egyetemi tanárt csinált belőle annak ellenére, hogy a MAB kétszer is alkalmatlannak találta.

Barnaby egyik áldozata Kapa Mátyás volt, akinek voltak hibái, de fiatal kora ellenére a legjobb tudásához mérten, tisztességesen vezette a jogi kart egészen a kirúgásáig. Tudjuk azt is, hogy Domokossal ellentétben őt nem azért rúgták ki, mert már Barnaby sem bírta elviselni, hanem azért, mert igen kényes pénzügyi kérdéseket tett fel az egyetem vezetésének. Kapát – Domokossal ellentétben – a kirúgása után is üldözték, több munkahelyéről is kirúgatták, megpróbálták teljesen ellehetetleníteni, szakmai karrierjét ketté törni. Senki nem rehabilitálta őt a mai napig, egy nyomorult bocsánat kérést sem kapott, és a Károli közelébe sem mehet. (Nem mintha akarna.) Kapa nem kapott egyetemi tanári kinevezést és hozzá évi 4 milliós fizetést, örül, ha meg tud élni az ügyvédi munkájából.

Látod No Para, nagyjából ez a különbség Johannes áldozatai és Barnaby áldozatai között.

82 hozzászólás to “Comparative victimology (Összehasonlító áldozattan)”

 1. paranormal activity said

  Tökéletesen egyetértek. Lehet hisztérikusan rikácsolni, hogy megbántottak, meg megsértettek a becsületemben. Semmi hitele nincs annak a Domokos Andreának, akiről szólva csak Vörös akadémikus véleményéhez csatlakozunk. Szerencsétlen személyiségzavarosnak nevezte ezt a nőt, aki akkoriban a legmocskosabb szavakkal gyalázta őt és Kapa Mátyást, még annak a feleségére is kitért.
  Megkapta érte a jutalmát: egyetemi tanárrá lett a Károli jóvoltából. Egy cím, amin minden színvonalas jogász csak mosolyogni tud.

 2. Brutus said

  Három különböző ÁJK-s kollégától is hallottam, hogy DA és Kovács kapcsolata távolról sem olyan jó, mint ahogy azt Domokos megpróbálja elhitetni Barnabyval. Szemtől szemben persze támogatásáról biztosítja, a hattérben azonban ellene dolgozik, mivel Domokos valójában Balla szövetségese. Több kollégájának is mondta már, hogy a rektor úr “nagyon jó ember és nagyon nagyra tartja őt”, (Ezzel többet el is mondott magáról, mint amit eddig összesen tudtunk róla.) Célozgatott arra is, hogy Kovács nem sokáig marad a Károlin, ha Ballából püspök lesz. Ezek szerint Domokos arra számít, hogyha Ballát püspökké választják, akkor a segítségével sikerül majd eltávolítania Kovácsot a Károliról, hiszen Balla gyűgyöli őt.

  • Allianz said

   Érdekes, hogy én ugyanezt hallottam – mutatis mutandis – BTK-s kollégáktól. Mármint hogy Tepsinek is elege van Barnaby aroganciájából és zsarnokságából, és Ballával szövetkezik Barnaby ellen. Tepsi ugyanúgy reméli, hogy Balla püspök lesz, mint ahogy Domokos. Mert akkor együtt nekimennek Barnabynak.

  • Jóságos hóhér said

   a rektor úr “nagyon jó ember és nagyon nagyra tartja őt” –
   szóról szóra ugyanezt mondta Balláról a 157 milliós ösztöndíjcsalás ügyében meghurcolt Marosi Margó is a Gazdaságiból, mielőtt kirúgták.

  • Poltpéteri Ügyészség said

   Domokosnak csak egy ütőkártyája van, és az Lajtár. Különben Barnaby soha nem vette volna őt vissza. Barnaby kezén viszont Lajtár nélkül már kattanhatna a bilincs. Az összes tiltott adatszerzést oktatók és hallgatók ellen Kovács Barnabás rendelte meg a Wistmanwoodnál…

   • Judge said

    Kedves Jogász kollégák,
    nem lenne kedvetek segíteni Barnabyt rács mögé juttatni? Látom, ugyanúgy utáljátok őt, mint mi. A wistmanwoodos ügy elég hozzá. Az egész rektori hivatal tanúsíthatja és tanúsítani fogja, ha Balla püspök lesz, de akkor is, ha Szajuz, hogy Kovács Barnabás hozta a Károlira a Wistmanwoodot, Kovács Barnabás bujtotta fel őket különféle bűncselekményekre. A Wistmanwood már nem húzza ki a nyakát a hurokból. Be kell melléjük dugni Kovács Barnabás nyakát is. Ilyen egyszerű…

   • Lajtár a húnyó said

    Egyúttal a bűnpártoló Lajtárt is le lehetne leplezni. És akkor Domokos Andrea pártfogó nélkül maradna az ÁJK-n. Lajtár nélkül pedig Domokos egy nulla.

  • ElemiLogika said

   Foglaljuk össze!
   Létrejött egy hármas szövetség Kovács Barnabás ellen: Balla, a rektor, Sepsi, a BTK dékánja és Domokos, az ÁJK leendő dékánja bekerítik Barnabyt, és revansot vesznek rajta az eddigi megaláztatásokért. Amint Balla püspök lesz, lépnek. Addig meg hízelegnek és alázatoskodnak Barnabyval. Félnek is tőle, meg altatják is…

  • Szenátor said

   Nem csoda, hogy Balla gyűlöli Kovács Barnabást, aki annyiszor alázta meg őt nyilvánosság előtt, annyiszor mosta föl vele a padlót a szenátusi üléseken. Most is azt teszi, valójában Barnaby uralkodik, munkáltatói joga is csak neki van. Balla egy báb, egy rongybábu, egy felmosórongy…

   • RH said

    Éppen ezért akar Balla püspök lenni. Hogy végre ténylegesen is ő lehessen Barnaby főnöke, ne csak papíron, mert az nem ér semmit.

   • Retardált said

    Na nemcsak ezért. Egyrészt a nagyon alulróljöttek beteges ambíciójából, másrészt a Hegedűs családdal szemben átélt frusztrációk miatt. Nekik éppúgy tartozik egy pofánveréssel, mit Barnabynak. Főleg az önelégült Lórikának szeretne bemosni egyet, aki őt nem veszi komolyan, ütődöttnek tartja.

 3. pecking order said

  A mocskos gazember Szabó András és undorító bűntársai: Hansági, Mészáros, Herrmann, Fried stb. még szabadon sétálgatnak. Nem hagyhatjuk, hogy megússzák!!!!

 4. Paragraf said

  Kapa Mátyás az ÁJK dékánjaként azt merészelte megkérdezni a Károlin akkor még újonc Kovács Barnabástól, hogy hova lesz az ÁJK által megtermelt évi 250 millió forint. Barnaby erre berendelte magához a Rektoriba állítólag valamilyen akkreditációs anyagot megbeszélni. Mikor Kapa megjelent a Rektoriban, már szó se volt semmiféle akkreditációról. Elétolták a közös megegyezéses felmondást. Kapa nem írta alá, csak pár nappal később a Kari Tanács ülésén. Kapott valami nevetséges végkielégítést, aztán utána nyúltak mindenhová…

  • pecking order said

   Hosszú és mocskos történet ez: a Károli vezetőségének harca a saját oktatói ellen.
   Mindenki ellen, aki értéket mutatott fel, emberséget tudást, erkölcsöt.
   Azt Barnaby, Balla és cinkosaik gyűlölik, mint ördög a tömjénfüstöt-

 5. dubonnet said

  A választásról locsog az egyik nagyeszű dunántúli.
  http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-09-27/j%C3%B3-d%C3%B6nt%C3%A9s-j%C3%B3-v%C3%A1laszt%C3%A1s
  Konklúzió: imádkozzál és dolgozzál.
  Nagyszerű: közben megválasztjátok Bogárdit (a Fidesz valagából) vagy Ballát (a fasiszta dögöt).
  Az Isten meg rendezze el.

 6. szegedi halászlé said

  Ma délután háromkor a Gál Ferenc Főiskolán igét hirdet Balog Zoltán EMMI miniszter.
  http://www.kormany.hu/hu/esemenytar/balog-zoltan-beszedet-mond-a-gelsey-vilmos-pedagogiai-intezetben

 7. James Barnaby 007 said

  Én ezt az összeesküvést már rég tudtam! Eszem ágában sincs DA-t kinevezni dékánnak. Helyette kineveztem Törő Csabát! Szakmailag ő sem nagy szám, viszont remek kapcsolatokkal rendelkezik.

  Miattam pedig ne aggódjatok, a Wistmanwood jóvoltából már több órányi videó felvétellel rendelkezem mindekiről. Aki megpróbál nekem keresztbe tenni, annak pillanatok alatt beindítom a filmes karrierjét a neten. 🙂

  • Kisjogász said

   Már rég jártam arra, nem vagyok képben. Megmondanátok mér csapta el Barnaby az engedelmes báb Antalóczyt?

   • Connection said

    Tudomásom szerint nem történt semmi különös, Antalóczynak egyszerűen lejárt a hivatali ideje, és Kovács talált egy olyan jelöltet, akinek sokkal jobbak a politikai összeköttetései.

   • Kisjogász said

    Köszi. Antalóczynak szimpi a képe, de rossz a szakmai híre, pontosabban nincs neki, nem tartják jogásznak. Én már nem ismertem.

  • Mátyás király said

   Mi pedig a sittes karrieredet indítjuk be. Rajta vagyunk a prodzsekten. 🙂

   • Jail Project said

    Szívesen közreműködöm Kovács Barnabás sittre küldésében. Mi lenne a vád, és milyen bizonyítékaitok vannak?

   • Judge said

    Többrendbeli tiltott adatszerzésre való felbujtás és még néhány apróság. Az e-mail cím, amit megadtál, használható? Ott részletezném inkább, mert ezt nemcsak az érintett, hanem az ügyészségi nagykutya barátunk is olvassa.

   • Jail Project said

    hogyne. Most hoztam létre. Direkt erre a célra. 🙂

 8. Jhnnsclvn said

  Kapa Mátyás meghurcolása is alátámasztja az áldozatok rehabilitálására vonatkozó követelésünk jogosságát. Ez a minimum, amire minden áldozattal kapcsolatban igényt tartunk. Azt is tudjuk, hogy ezek a palástot bitorló pogányok soha senkit nem fognak önszántunkból rehabilitálni. Csak ha rákényszerítik őket. Az igazságszolgáltatás, a végrehajtó hatalom is az ő kezükben van, hiszen Lajtár István a legfőbb ügyész helyetteseként az egyházi bűnelkövetőket képviseli és védi. Amíg fel nem hagy a bűnpártolással, és nem kezd hozzá valódi feladatához, a bűnüldözéshez, addig az ő neve is forog ezen a felületen. Most már tudjuk, miért pattint le minden Károlival kapcsolatos feljelentést a Fővárosi és a Legfőbb Ügyészség. Lajtár István a Károli fizetett alkalmazottja.

 9. red rat said

  Az úgynevezett református egyetem jogi karán LÁBBAL TIPORJÁK A JOGOT ÉS AZ IGAZSÁGOT.
  Püspökválasztás előtt, mikor Balla a Jobbiknak akarja átjátszani az egész egyházat.

 10. dunántúli teológus said

  Köntösnek ezúttal igaza van.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-09-28/az-egyh%C3%A1z-%C3%A9s-gy%C3%BClekezet
  Az “egyház” magasan a gyülekezetek felett állónak gondolja magát és néha kegyeskedik hozzájuk leereszkedni, pl. most, választás előtt.
  Miközben az egyház a legalamuszibb módon kiszolgálja a kormánypártot, a Dunamelléken pedig Balláék igyekeznek az egyházat a Jobbikhoz bekötni.

 11. Dr. Faustus said

  Bogárdi jól ledorongolta Köntöst ezért a posztért.
  http://reposzt.hu/comment/5846#comment-5846
  Tanulmányozzuk figyelmesen Kálvint és ne beszéljünk hülyeségeket, üzeni a csalhatatlan Szajuz.

 12. Puzsér Róbert fan said

  Ilyet még a Robi se bírt volna kitalálni
  http://444.hu/2014/09/28/szanyi-tibor-vendegul-latta-a-goj-motorosokat-brusszelben/

 13. panthera said

  Furcsa dolgok történnek a választások.
  Ki fog visszalépni: Bogárdi Vagy Balla?
  Mint ahogy itt:
  http://www.atv.hu/belfold/20140928-falus-ferenc-kiszall-bokros-az-ellenzek-jeloltje

  • bishops' chess said

   Helyes. Végre valamiben meg tudnak odaát egyezni. Bokrosban van lendület és értelem is. A Dunamelléken ellenben senki sem fog visszalépni. Összeforgás azonban itt is mutatkozik, nem is akármilyen. Balla jelölésével a Hegedűs-család és Bölcskei együttes, összehangolt támadást indítanak Szajuz ellen.

 14. Takaró Mihály fan said

  Misi bácsi is monta hogy a szajuz egy libsi komcsi a sógora a szabóandrás meg egy mocskos tolvaj gazember Balla jó fej kár hogy nem lehet a Hegedüs Lórit inditani de helyette a ballát aztán alójában ugyis a lori lesz a püspök

 15. dubonnet said

  Gyopár a maga szentimentális hülyeségeivel.
  Mintha nem lenne fontosabb dolog, mint a szombathelyi biciklisek modora
  http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-09-29/k%C3%A9t-ker%C3%A9k-sok-angyalD

 16. dumb and dumber said

  Orbán, a nagy nevettető legújabb attrakciója.
  http://vastagbor.atlatszo.hu/2014/09/27/orban-comedy-a-kdnp-nagy-jelentos-befolyasos-part-a-kozeletben/

 17. Balog a terminátor said

  Az EMMI honlapján már megjelent, hogy nem kaphat drága gyógyszert a gyógyíthatatlannak nevezett rákbeteg.
  Emberi Erőforrás?
  Húzzatok a temetőbe – mondja Balog miniszter és lelkipásztor.
  http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/a-remenytelen-rakbetegek-nem-kapnak

 18. paranormal activity said

  Balog 7 milliárdot szórt az egyetemek és főiskolák közé.
  Itt a lista és az összegek
  http://index.hu/belfold/2014/09/29/7_milliardot_adnak_az_egyetemek_adossagaira/
  Állítólag adósságtörlesztésre lehet csak használni a lóvét.

 19. KÁGÉBÉla said

  Itt van a gyönyörű történet Kun Miklós, az IMO-s Hermann és Balla Péter rektor barátja, KGBÉláról.
  http://index.hu/belfold/2014/09/23/a_nagy_oroszorszag_kovacsolta_frigy/

  • PolitikaiLogika said

   Azt régóta tudtuk, hogy a Jobbik beépült a Károliba, csak azt nem, hogy a KGB beépült a Jobbikba. Most már logikus Kun Béla, Kovács rendőr és az IMO-s Hermann alkalmazása a Károlin. A Fidesz bástyáit a Károlin csak a szörnyűsges Kovács barnabás védi, aki annyira buta, hogy észre se veszi a jobbikos kádereket és manővereket az orra előtt. A jobbikos gazdasági igazgatót Kovács Zsolt Csabát sem véletlenül alkalmazta Balla. Ha Ballából püspök lesz, Kovács Barnabás és a Fidesz húzhat onnan a p…ba. Meg vannak számlálva a napjaik.

   • Kételkedő Tamás said

    Balla ennyire ravasz volna? Túlbecsülöd az értelmi képességeit.

   • PolitikaiLogika said

    Nem. Balla egy hiú, ostoba, szenteskedő pap, akinek nincs egy önálló gondolata, nincs önálló akarata. De akik püspököt csinálnak belőle és a drótot rángatják azok tudják mit akarnak.

   • PolitikaiLogika said

    Nem véletlenül merült fel az ötlet, hogy Ballából püspököt csinálanak. Ha a Jobbik át akarja venni a Református Egyházat (át akarja), akkor minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a fideszes Szajuz legyen a lelkészi elnök. És ez az eszköz Balla, a Hegedűs-család tagja.

 20. Zsinati Illetékes said

  Nem csoda, ha a naiv gyülekezeti tagok nem látnak tisztán. At hiszik a szerencsétlenek, hogy személyek közül választanak. Pedig pártok közül. Az őszi egyházi választás a Jobbik és a Fidesz versenyfutása a Református Egyházért, az azon keresztül kifejthető befolyásért.

 21. hermeneutikai lángész said

  Köntös visszakaffogott Bogárdinak
  http://reposzt.hu/comment/5855#comment-5855
  Bogárdinak bicskanyitogató stílusa van: nála az igazság, KINYILATKOZTAT ÉS KÉSZ.
  Mint a felcsúti stadiont palástban felszentelő kormánypárti paprikajancsi azt hiszi, mindent megengedhet magának.
  Elbizakodottságában észre sem veszi, hogy inog a széke.
  Közben még a dunamelléki püspökséget sem kapja meg.
  A JOBBIK lesz az úr az egyházban, eddig is nagy hatalma volt, de most teljesem átveszi.

  • Bishops' chess said

   Bogárdit nem szeretik, Ballát nem ismerik. Hegedűs Lórikát viszont ismerik és szeretik. Az lesz a püspök, aki mögé Lórika beáll. Ez pedig a saját rokona, Balla, akit aztán a Hegedűsök fognak irányítani. Prognosztizálható a választás eredménye: Balla-báb lesz a püspök.

   • zelóta said

    Bogárdit a sógora is elárulja – nem először.
    Elárult Ballának néhány titkot, pl. hogy miért is hívják a sógort Szajúznak.

   • Jogos juss said

    Mi csodálkozni való van azon, hogy Hegedűs Lóránt lelkész úr vissza akarja szerezni apja jogos örökségét, a püspökséget a dunamelléki bitorlótól Szabó Istvántól? Balla Péter, a sógor tekintélyes ember, rektor, komoly, képzett teológus. Ha a Szabadság téri gyülekezetet közösen irányítják, mért ne irányíthatnák közösen az egész Dunamelléket? Lehet, hogy Balla Péter sógort most még nem annyian ismerik, de ha püspök lesz, akkor majd megismerik.

   • Szajuz Nyerusimij said

    Bogárdi azt mondja, orosz órán kapta ezt a becenevet egy felelése alkalmából. Szabó András ellenben a szakállába nyerítve röhögve azt terjeszti hogy dehogy, szó se volt semmiféle oroszóráról, ez volt Szabó István fedőneve a KGB-s ügynökökkel való kapcsolattartáskor. Ezért is nem szorgalmazta annyira Szabó püspök Bölcskei / Bátori lebuktatását, mert neki is vaj van a fején.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Bogárdi biztosan nem sejtette, hogy amikor benősül a hasonnevű Szabó famíliába, a leggyilkosabb ellenségét választja ki sógorként.

   • S/S said

    Csakhogy Balla püspöki jelölésének ötlete nem a Hegedűs-család fejében született meg, hanem Tarr Zoltánéban. Olyan utódot keres, aki nem fogja utólag sem elszámoltatni, sem elővenni őt és Bölcskeit a százmilliós sikkasztásokért.

   • Hátulról lesből támadó said

    Szabó András mindenkinek a gyilkos ellensége, nemcsak a sógorának. Ha egyszer kimúlik, fel kellene boncolni és megvizsgálni az agyát, mi az oka, hogy mániákusan nyír maga körül mindenkit. Kollégát, rokont, barátot, már aki azt hiszi róla, hogy barát.

   • Avanti said

    Balla Péter jelölésével minden rendben van. Van teológiai képzettsége, van gyülekezete: a Szabadság tér hagyományosan a Hegedűs családé, itt ifj. Hegedűs Lóránt és Balla Péter váltakozva tartanak istentiszteletet. Balla Péter a jelölés minden feltételének megfelel.

   • szabó fan klub said

    Sokan kívánnak Szabónak HOSSZÚ ÉS KÍNOS HALDOKLÁST.
    Szenvedj annyira, hogy megváltás legyen a halál. És az ne jöjjön….

   • Jogos Juss said

    Szögezzük le: Bogárdi Szabó politikai támogatással, konkrétan a Fidesz segítségével fosztotta meg id. Hegedűs Lórántot a püspöki címtől. Orbán Viktor személyesen kampányolt Bogárdi Szabó mellett. Ezt akár választási csalásnak is felfoghatnánk, hiszen Orbán Viktor személyes jelenléte ténylegesen befolyásolta a szavazást. Akkor mi a problémátok azzal, ha jogos jussunkat egy másik politikai párt, a Jobbik segítségével szerezzük vissza?

   • Szabóbandi szülinapjára said

    Ez születésnapi jókívánság akar lenni? Szabó Bandi ma kereken 60 éves. Én nem kívánok neki semmit. Ráhagyom az Úristenre. Remélhetőleg megkapja tőle, amit érdemel.

   • erünniszek said

    Szabó András áldozataival tele van a temető.
    Gondoljunk Szilágyi Ferencre, a KRE első bölcskari dékánjára, akit SZabó GYILKOS módon megpuccsolt.
    Szegény dékán úr EBBE HALT BELE.
    GYILKOSA, Szabó András MÉG ÉL.
    De hogyan? Élet ez?

   • Nehéz megítélni, milyen életet él Szabó András. Megbélyegzett már a pikkelysömör által, ezek a visszataszító jelek a testén hű képei csökött intellektusának, torz énképének és hiányzó erkölcsiségének. Lelkiismeretfurdalása nem lehet, ehhez hiányzik belőle a morális reflexióra való képesség csírája is. A Szabó féle emberek ellen az egyetlen eszköz a MEGSZÉGYENÍTÉS. Hadd lássa mindenki őket saját undorító valójukban!

 22. tilos az á said

  Orbánék leszrják az “emberek” akaratát.
  http://hvg.hu/itthon/20140929_Parlagfu_gate_177_ezer_ember_akaratat_vet

 23. fineszes said

  Soros a gazember, akinek a pénzén a fő fideszesek élősködtek
  http://www.atv.hu/belfold/20140930-tele-van-a-kormanyzat-soros-fiokakkal

 24. panthera said

  A reposzton megint nyálzás, önhitt szenteskedés.
  http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-10-01/teremt%C3%A9s-%C3%BCnnepe

 25. Lajhár István főügyészhelyettes said

  Nyugis dolog lehet főügyésznek stb lenni. Lepöckölik az asztalukról az ügyeket, titkárnő kiküldi az egyenválaszt: “Nem látjuk indokát eljárás indításának”. Csak akkor élénkülnek fel, amikor orbáni parancsra valódi civilek nyakára kell tenni a kést. Akkor aztán tényleg vérszomjasak.

 26. ingyen cirkusz said

  Valaki tudja, hogy mi történik az ÁJK-n? 3-4 napig fent volt a honlapon, hogy dr. Törő Csaba lett a dékán, most hirtelen eltűnt. Csak dékáni ügyekkel megbízott dékánhelyettes van.

  • Lajtár a húnyó said

   Lehet, hogy Domokos máris megfúrta? Mondom én, hogy ő akar dékán lenni. Most ezért rágja a Lajtár fülét hogy intézze el neki Barnabynál.

   • Kamikaze said

    Azt talán még Domokos se merné megkockáztatni, hogy három nap alatt megfúrjon egy frissen kinevezett dékánt. De ha mégis abból országos botrányt fogunk csapni.

   • A világ röheje said

    Mégis mi folyik ott a Károlin? Minden valamire való egyetemen a dékáni posztra pályázatot írnak ki, szavaznak róla ilyen-olyan fórumok, és csak aztán jön a kinevezés. Ki látott már olyant, hogy egy Kovács Barnabás féle gengszter egyszemélyben nevez ki és vált le napokon belül dékánokat? Bár volt olyan idő, amikor magát is kinevezte, társulva Kovács Zsolt Csabával a gazdasági igazgatóval!? A Károli a világ röheje. Nem is hasonlít ez egyetemre.

   • Sallárom Talárom said

    Nem lehet, hogy Antalóczy fúrta meg Törő Csabát? Nem áll kifejezetten furogatós hirében, de elég hiu ember, és mindig is tetszett magának a dékáni jelmezben. Lehet hogy hordani akarja a talárt legalább még egy cikluson át? 🙂

   • Fúrómester said

    Szerintem kizárt hogy Domokos furta meg Törőt. Nem mintha nem akarna ujbol dékán lenni és nem mintha nem merné, pláne Lajtárral a segge alatt, de nem tartom képesnek rá. Nem jellemileg hanem agyilag. Ezt csak Szabó András tudta megcsinálni Szilágyi Ferenccel, amíg az Párizsban volt konferencián. Mire hazajött, már nem volt dékán. Szabó Andrásnak ennyi idő is elég a halálos intrikához. A szakállába mormolva elhint néhány benfentesnek látszó infót valójában rágalmat, és az illető nyikkanás nélkül holtan omlik össze. Szilágyi még fel se fogta mi történt vele, 4-5 napon belül már nem volt dékán, és pár nap múlva már az egyetem oktatója se. Domokosnak nincs ilyen rafinált fúrási technikája.

   • Usurpator said

    Több önjelölt dékán is van, a régiek (Domokos, Antalóczy) és a feltörekvő újak (Törő, Homicskó): lehet, hogy Homicskó fúrta meg Törőt?

  • Paragraf said

   Máris megjelentek az első repedések Barnaby és Törő Csaba között? Nem csodálnám. Talán Barnaby rájött, hogy elkapkodta adékáni kinevezést?

  • ÁJK Illetékes said

   Mi sem értjük. Barnaby fejébe senki se lát bele. De úgy tűnik, Törő Csabával kapcsolatban valami elbizonytalanította. Egyelőre időt akar nyerni.

 27. goedel macskája said

  Mert magától nem jött rá a hülyéje.

 28. the easy conscience of effortless superiority said

  Szörnyű bunkók röfögnek a reposzton.
  http://reposzt.hu/user/login?destination=node/1181%23comment-form

 29. veszprémi tanár said

  Navracsics hazudozik Brüsszelben.
  “Tanárcsaládból származom” – nem elfelejtette, hogy id. Navracsics a Veszprém Megyei Tanács elnökhelyettese volt a legmocskosabb időkben? MSZMP tag, Pap János, a gyilkos megyei párttitkár kedvence (Pap 1898-ban öngyilkos lett a feleségével, úgy rettegett a számonkéréstől!)
  Szóval büdös komcsi fattyú ez a hazug Navracsics!

  • Séd parti séta said

   Végi haudott, másról beszélt, mint Bodóné, amikor a bor árát kérdik.
   Meg kikérte magának…
   Szánalmas vidéki bunkó

 30. dunántúli igazmondó said

  A reposzton ma Jakab nagytiszteletű (???) úr nyal be Orbánnak.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-10-02/ha-%C3%B6reg-leszel-ki-fogja-majd-kezed
  Mintha Orbán állítaná helyre a bibliai rendet.
  Undorítóak vagytok, szervilis hülyék!

 31. Pál apostol jóslata said

  Hiába gúnyolódtok, Balla Pétert igenis elhívta az Úr a püspökségre. Az ő felemelkedését Pál apostol jósolta meg. Pál 1. korinthoszi levelénekl 27. és 28. szakaszából ez világosan kiderül: a világ erőtlenjeit választotta ki Isten a beszédre, hogy megszégyenítse az erőseket. A “világ nemtelenjeit, sőt, azokat, akiket semmibe vesznek” hívta el az Úr, hogy mint szinte nemlétezők érvénytelenítsék a létezőket.

  Mi más ez, mint az erőtlen, dadogós, hadaró, kappanhangú, szolgai, tehát “nemtelen” születésű Balla Péter püspökké emelkedésének jóslata az Írásban? Püspökké kell lennie, hogy megszégyenítse az erőszakos Kovács Barnabást, Tarrt, Bölcskeit és a gögös Szabó Istvánt!

 32. Paragraf said

  Mi van Törő Csabával? Még mindig nincs dékánja az ÁJK-nak. Mivel sikerült Törő Csabának 3 nap alatt kiesnie Barnaby kegyeiből?

 33. balla és balog a két balfasz said

  Balog és Balla átadták a Károli új épületét.
  http://reformatus.hu/mutat/10106/
  Balog a delirium tremensben értékelvű oktatásról vartyogott.
  Máhogy az lenne itt a Mikszáth téri drogpiac fő lerakatán, a paraszt kurvák és a proli stricik gyűjtőhelyén

 34. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Ott ökörködött a hájas parázna alkoholista barom is.
  Azon gondolkodott, miért lopott csak olyan keveset innen

  • Kiskopasz said

   Bizony, jobban ki kellett volna aknázni ezt a kincsesbányát, aztán félretenni a következő 7 szűk esztendőre. Bár ami azt illeti, a két bamba püspökjelöltet, Feketét és Ballát elég jól kézben tartom.

   • Bátori Butykos said

    Tejelni fog a Balla és a Fekete ezután is nyugodt lehetsz. Biztos kézzel választottam ki őket.

 35. Debreceni Nagytemplom said

  A bamba gyülekezetek azt hiszik ők fognak választani pedig mi már régen választottunk helyettük. ha-ha-ha

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: