Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Small Inquisitor (A kis inkvizitor)

Posted by jhnnsclvn - november 11, 2014

A Wistmanwoodhoz imádkozó Balla

Törpe Dracula

Szerzö: Abraksaz

Bemutatjuk a Dunamelléki Református Egyházkerület egyik püspökjelöltjét, Balla Pétert, a Károli Református Egyetem lelkészrektorát, aki igazi püspöki kvalitásokkal rendelkezik, bár ezekkel – érthetetlen módon – nem dicsekszik kampányában. Az ájtatosságtól csöpögő, szenteskedő maszk mögött egy elszánt középkori jezsuita inkvizítor, egy Savonarola-inkarnáció rejlik. Balla Péter kitartó a bosszúállásban, leleményes az üldözésben. Ha kell, lepaktál a titkosszolgálattal, iratokat hamisít, turkál mások személyes digitális adataiban, komputerében és személyes holmijaiban, és ha kutatóösztöne még ebben sem elégül ki, tiltott adatszerzésre bujtogat profi bűnözőket. Mindezt bizonyítja az a bűnlajstrom, amit egy ellene az elmúlt évben a Fővárosi Főügyészségre benyújtott pótmagánvád tartalmaz. Alapítványunk segítségével sikerült megszereznünk ezt az iratot, amit most közreadunk.

Igyekszünk kideríteni, mi lett az irat további sorsa, keletkezett-e az ügyben újabb irat, miért nem ültették még eddig a vádlottak padjára az iratban “vádlott”-nak nevezett Balla Pétert. Amennyiben sikerrel járunk, az új infókat is megosztjuk majd olvasóinkkal.

kisinkvizitor1

A kis inkvizitor

A kis inkvizitor

kisinkvizitor3kisinkvizitor4

116 hozzászólás to “The Small Inquisitor (A kis inkvizitor)”

 1. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

  • KároliOktató said

   így van, az a kötsög, kopasz Mészáros mehet kukutyinba zabot hegyezni, szaktudása 0, az egyetem és a hallgatók a piszkos ügyei és a viselkedése miatt megvetik. Remélhetőleg Szabó most az egyszer nem lesz hamis tanú és HansÁgival kiállnak Hima mellett. A dékánnak büntetőügyben való részvétel esetén fel kell függesztenie Mészáros Mártont, Balogh Zoltán EMMI Miniszter Úrnak pedig fel kellene függeszteni “DR:” Balla Péter rektort, mivel vádlott egy büntetőügyben. Egy ilyen ember nem képviselheti az egyetemet és a református egyházat sem..!

   • Grey Rat said

    Dehogy függesztik fel, még a püspökségért is elindítják. Ebből a szemét kis patkányból akarnak lelkészi elnököt csinálni Bölcskeiék. Egy bűnözőből. Egy vádlottból!

   • Nem értem said

    Elég meglepő tanúválasztás. Hima tudhatná hogy ezek notórius hamistanúk és zsigerből ellene vallanak. Nem is értem.

   • Névtelen said

    Nem egyedi az eset! Könyveket lehet/ne arról írni, hogy miképp bántak el a minőséget képviselő oktatókkal. Ott volt a szegény Bíró Mária esete… Úgy hallottam, hogy Őt is egy ilyen videofelvétellel zsarolták és vették rá arra, hogy Önként lépjen ki a Károliról. Ha jól emlékezem, az egyik- akkori doktorandusz hallgatóval akarták “összehozni” őt, az egykori doktorandusz mára magas beosztású egyetemi docens..

   • Wistmanwoodos Balla said

    Bíró Mária esetéről hallottam, az űberol mindent. Lehetett azon a videón valami, amitől BM-nak fennakadt a szeme és elállt a lélegzete. Himának tudtommal csak a nappaliját kamerázták be, de Bíró Máriának a hálószobáját is. A Hima elleni akció tényleg nem egyedi eset, csak hát a másik kandikamerás kirúgás is a Károlin történt, nem az ELTÉn és nem más állami egyetemen. És az is már a Jóistenre felesküdött Balla Péter regnálása alatt. Balla előtt ilyen a Károlin se volt…

   • PhD-jelölt said

    Bíró Marika néni nemcsak minőségi oktató volt, hanem nagyon népszerű is. Mindent megtett a tanítványaiért, akik rajongtak érte. Ezért irigyelték, leginkább Szabó és Hansági. De a Wistmanwood bevetését nem hiszem hogy ők határozták volna el, az Balla kirugási repertoárjába tartozik.

   • Historiker said

    Szégyengyalázat, ahogy Balla és Szabó elbántak vele.

   • tudományos kutató said

    Emlékezzünk Erdélyi István professzorra és Püspöki Nagy Péterre, Darkó Jenőre, ők voltak Szabó első történész áldozatai.
    Akiket sokan követtek, különösen miután a passzionátus gyilkos Balla Péter is színre lépett.

  • Saca said

   juj de izgi rektorurunk a vádlotak paggyán
   meglehet maj nézni miko lessz?

 2. […] Tell me more | Dismiss this message […]

 3. Zsák a foltját... said

  Maffia-kormánynak bűnnöző egyház a partnere. Illenek egymáshoz

 4. Pszichiáter said

  Ezzel a személyiséggel inkább a rendőrakadémiára kéne jelentkeznie ennek a kis patkánynak mint püspökségre.

 5. foltos hiéna said

  Mocskos gazember. Kiváncsi vagyok, lesz-e püspök belőle. A bankos Kováccsal az oldalán persze

 6. Curious said

  A Zsengellér-jelentést ki nem írta alá? Zsengellér?

  • Doctor of Law said

   Nem, Tankra Endre, a bizottság jogásztagja. Zsengellér és Madarászné aláírták, annak ellenére, hogy Balla beletetetett velük egy mondatot, ami nem volt igaz. A sátáni Balla Tankán is bosszút állt. Itt vannak a részletek:

   “Szabó András romboló munkáját dokumentálja a 2009. november 28-án a Szenátusnak készült belső jelentés, amelyet Zsengellér József és Madarász Imréné írtak alá… A bizottság jogász tagja, Tanka Endre professzor nem adta a nevét ehhez a jelentéshez, amelynek az volt a fő célja, hogy Hima Gabriellát deklarálja bűnösnek az IDI bedöntéséért. Erre a jelentésre hivatkozva akart Himának Balla felmondani, de ezt a tervét a jelentés nem alapozta meg. A bizottság bárhogyan igyekezett, és bárhonnan indult ki, minduntalan Szabó András bűnösségéhez jutott, nem arra, amire Balla Péter utasította őket. Zsengellér József annyiban tisztességes volt, hogy a tényeket viszonylag objektíven feltárta, a bűnöket nem maszatolta el. De annyiban nem, hogy Balla megrendelésére Zsengellér leírta azt a mondatot, melynek értelmében Hima Gabriella a fő felelős Demes-Kőfalusi Krisztina okirathamisításaiért. Nem Demes-Kőfalusi, aki hamisított, és nem is Szabó András, aki erre őt utasította, hanem Hima, aki minden emberileg lehetségest megtett, Demes-Kőfalusi csalásainak jelzésére és a csaló titkárnő leváltatására, amit Zsengellér be is ismer. Sőt, azt is, hogy a titkárnő Szabó András cinkosa volt. Tanka professzor valószínűleg e miatt nem írta alá a jelentést, amiért azonnal ki is rúgták az EDHT-ból.”

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/02/28/zsengellers-report-a-zsengeller-jelentes/

   • Bloggerjogász said

    Persze, mert jogilag nonszensz. Szabó András és Kőfalusi Krisztina együtt hivatalos iratokat hamisítanak, ezt a bizottság bebizonyítja. Hima jelzi Ballának, és intézkedést kér tőle, ezt a bizottság előtt dokumentálja. Erre Balla azt követeli, hogy Hima felelősségét állapítsák meg a doktori iskolai szabálytalanságokért, ne Szabó Andrásért, aki ordítóan bűnös. Ezt Zsengellér nem tudta másképp megcsinálni, minthogy Himát azért kell kirúgni, mert nem volt képes megakadályozni a dékáni pozícióban lévő Szabó okirathamisítását, miután a rektori teendőkkel megbízott Balla is Szabónak falazott.

   • law and order said

    Zsengellér csak egy hitvány pap, Madarászné meg egy buta p..a (tudnék a kandidátusijáról egyet s mást mondani, de minek), Tanka azonban tart valamit a szakmai hírnevére.

 7. Brenda Hale said

  A hivatkozási számból az derül ki, hogy az ügy 2010-es. Mit csinált a nyomozó hatóság három évig?

  • Poltpéteri Ügyészség said

   Keményen dolgoztunk. Elkezdtünk lobbizni a Büntető törvénykönyv módosításáig, közben 3 évig jegeltük a feljelentést. Nem csináltunk semmit, nem hallgattunk ki senkit, nem kértünk be semmit. Vártuk, hogy a Parlament megváltoztassa a jogszabályt. 🙂

 8. Matrix D'amour said

  Ágota és Balla a rektori hivatalban nagyítóval vizsgálták az új poszt doksijait. Feljelentést akarnak tenni de még nem tudják ki ellen.

  • Exif said

   Különösen az exifeket vizsgálják nagyítóval. Vagy efixeket? Nem is tudom…

   • április a kegyetlen said

    Vaaagy lehet hogy éppen most keresik meg közvetlenül … … ügyvéd urat (1… Budapest, … u. … . +36-1-…-….), hátha ő tudja mi történt ez ügyben…. (személyes adatok kimoderálva – szerk.)

   • November a szelíd said

    Dehogyis. Ők Lajtár István zsebfőügyészt, Balla beosztottját, Domokos Andrea doktorcsemetéjét keresik meg, aki a legtöbbet tudja a Balla elleni vádról. 🙂

   • Exif said

    Áprilisi Para, belemásztál a csapdába. Azt ugyan nem tudom, ki vagy, de azt már igen, honnan szerzed az infóidat, kik lehetnek a kapcsolataid, megbízóid. Hátha mondasz még pár okos dolgot. 🙂

   • paranormal activity said

    Áprilisi para egy szervilis bohóc, akit balla a blogra uszított. Fenyeget, zsarol, homályt kelt. Nem kell vele foglalkozni.

   • április a kegyetlen said

    Exif: Hajráhajrá, kíváncsi leszek mit hozol ki belőle (az természetesen fel sem merülhet, hogy nem állok megbízásban…nagyon rá vagytok gyógyulva az ügynökbölcskeizésre és lehet ezért gondoltok mindenkit ügynöknek vagy megbízást teljesítőnek, node nem vagyok a pszichológusa senkinek)

   • Exif said

    Paranormal activitynek igaza van. Csak azt akartam lecsekkolni, honnan szedi az infóit. Ő úgy tesz, mintha digitális elemzésekből nyerné. Szó sincs róla: Ballától vagy környezetétől. Az ügyvéd adataival leleplezte magát, ezt nem a “metaadatokból” nyerte. 🙂

   • November a szelíd said

    Igazából nem Bölcskei bátor(i) ügynöki múltja adta az ötletet, hanem az álszent Balla és a Wistmanwood összegyógyulása 🙂

   • április a kegyetlen said

    Ezt valóban nem digitális elemzésből nyertem, de nem is Ballától vagy környezetétől. Hideg, hideg. Szívesen megmondom, honnan tudom, de hasznosabb lenne ha rájönnél; azzal sok egyéb dolgot is tisztázhatnánk.

   • Jethro Tull said

    Miután a fél fővárosi főügyészség és a fél legfőbb ügyészség a Károli jogi karán oktat, erről a vádindítványról itt nagyjából mindenki tudott. Pótmagánvádat csak ügyvéd adhat be, a neve se volt titok. De a telefonszámát és a lakcímét kitenni a netre gusztustalan volt Áprilisi Para részéről. Az illetőnek ugyanis semmi köze a Károlihoz, ez egy szakszerű beadvány a részéről, semmi több. Áprilisi Para tudhatná a nevet ÁJHJK-s kollégáktól is, de a mód, ahogy tálalta, Ballához való kötődést sejtet.

   • április a kegyetlen said

    Jethro, sajnos ezt a kifogást nem tudom megválaszolni a nélkül, hogy meg ne oldjam a feladatot, de biztosíthatlak hogy semmi “gusztustalanság” nem történt. Ha holnapig nem jöttök rá a megoldásra akkor kiposztolom okulásképpen, de szerintem rá fogtok jönni ha hajlandóak vagytok elvetni azokat az előfeltételezéseket amik kijelölik és előre megjósolhatóvá teszik a tévedéseiteket is.

   • Jethro Tull said

    Ha dicsekedni akartál azzal, hogy beazonosítottál egy adatot, azt nem így kellett volna tálalnod. Az a munka- és időmennyiség, amit te erre a blogra fordítasz – állítólag minden érdek nélkül – nehezen magyarázható mással, mint hogy rá vagy állítva. De Johannes biztos szórakoztatónak talál, különben már letiltott volna.

   • Dark Tangent said

    Nincs ebben semmi rejtély, a cím olvasható, a telszám egy része is, adatbázisból beazonosítható. Egyébként szerintem ki se kellett volna takarni, egy jó beadvány reklám minden ügyvédnek. Ez a része rendben van. Áprilisi para feltűnő buzgalma azonban több mint fura.

   • április a kegyetlen said

    Tökéletes, Tangenté a mai fődíj. Ráadásul minden adat már jóval korábban fenn volt az interneten. A cím nem dicsekvésképp lett ide posztolva, hanem az van vele jelezve, hogy a 99%-át annak, amit mások megtudhatnak a blogról, a kommentelőkről és a szerkesztőkről, azt az üzemeltetők felületessége vagy hozzánemértése (elnézést ha túl éles a kritika; elvileg ti rejtőzködtök ha jól vettem ki) és a digitális környezet együttesen biztosítja; nem pedig akár az én akár mások kitartó és megfeszített nyomozómunkája vagy homályos kapcsolatai vagy megbízói.

    A “feltűnő buzgalom” alig valamivel több, mint programok automatizált futtatása.

   • Szerkesztőség said

    Áprilisi Para! A kritikád nem “túl éles”, ilyesmiért nem sértődünk meg. Részben jogos, van ebben hozzánemértés és hanyagság, de szerkesztési elv is. Erről sokat nyilvánosan nem szeretnék elárulni. Leegyszerűsítve csak annyit mondok, nem a formákra helyezzük a hangsúlyt, hanem a tartalomra, és a “rejtőzködést” sem bujkálásként kell értelmezni. Hogy digitális nyomokat hagyunk magunk után, vagy csalikat vetünk ki, ez két különböző dolog. A letakart adatok persze, hogy nem titkosak, Balla és bandája régóta ismerik, csak az érintett megkérdezése nélkül nem akartuk kitenni a felületre. Himának meg mindegy, mindenki tudja, hogy Szabó és Balla üldözte, ő pedig feljelentette őket, mi a fenének takarnánk ki a nevét? De értékeljük az idő- és energia-ráfordításodat, bár a tevékenységedről a szerkesztőségben megoszlanak a vélemények. Vannak nehezen magyarázható megnyilvánulásaid, de Johannes toleránsabb, mint az ellenzéked.

   • Curious said

    Itt többen céloztak már rá, hogy a bloggal provokáljátok Szabót, hogy pert indítson, és ott nekimehessetek. Ezért szórtok el nyomokat. Ezt értem. De muszáj pont Himát csalinak használni? Nincs elég baja a wistmanwoodos bűnözőkkel és a munkaügyi perrel?

   • Zója utca said

    Hosszú évek óta tárjuk fel a KRE vezetőinek (Ballának, Szabónak stb.) a mocskos ügyeit, összefüggésben a MRE elnökségében.
    De hiába elemeztük hosszasan Mészáros duplacsalását és a 167 millió ösztöndíj elrablását, senki nem tett semmit azért, hogy bíróságon bizonyíthassa, hogy hazdunk.
    Amikor a 115 milliós sikkasztást írtuk meg – dokumentumokkal igazolva – a zsinat először hőzöngött, hogy pert indít a “becsülete” védelmére, aztán csináltatott egy belső “vizsgálatot”, a jól bevált APEH-es elsikálóemberm Csongor bevonásával, amely megállapította, hogy “minden rendben, sőt”, és nagyvonalúan megbocsátott mindenkinek.
    Tudják ők nagyon jól, miért nem indítanak pert. Akinek vaj van a fején – márpedig Ballának, Bölcskeinek, Szabónak – az nem szaladgál a napra, ezt jól is teszi a maga hitvány, erkölcstelen szempontjából.

   • Poltpéteri Főügyészség said

    Semmit nem engedünk el a bíróságig, nehogy kiderüljön valami. Még az előtt megakasztjuk a folyamatot. Vagy a rendőrségen, vagy az ügyészségen. Cigánybűnözés van. Egyházi bűnözés nincs.

   • Trollpolitika said

    Nem értek egyet a szerkesztőkkel. Szerintem április Balla trollja. A trollokat nem szabad etetni, hanem hagyni kell éhen veszni. Tedd azt, amit én: hagyd figyelmen kívül.

   • Archivarius said

    Nem szívesen ártunk Himának, de ő az egyetlen, aki fel is jelentette és be is perelte a bandát. Ennek következtében bármennyire próbálta is az egyház és az ügyészség az eljárásokat akadályozni, leállítani, azt nem tudta elkerülni, hogy iratok keletkezzenek. Ezek az iratok pedig az egyház és a politika, a rendőrség és a politika, az igazságszolgáltatás és a politika összefüggésének a dokumentumai. Ha ezeket az iratokat felkutatjuk és nyilvánosságra hozzuk, dokumentálni tudjuk velük az állam és az egyház maffiajellegű összefonódását.

 9. Naiva said

  Bűnözők is indulhatnak a püspöki székért? Világi állásokhoz kell erkölcsi bizonyítvány. A püspökséghez nem?

  • Mákvirág Melinda said

   Csak az számít bűnözőnek, akit a bíróság bűncselekményért jogerősen elítél. Vagyis az igazi bűnözők nem fognak szerepelni a bűnügyi nyilvántartásban, mert Pintér Sándor, Polt Péter és Lajtár István éberen őrködnek, nehogy az ilyen bűnügyek a bírósági szakaszig eljussanak. Jóval előbb leállítják. Pl. úgy, hogy már el se kezdik a nyomozást.

   • BRFK Szégyene said

    Vagy látványosan mellényomoznak. Egy buta korrupt rendőrnőre bízzák a Mészáros-ügyet, aki véletlenül se hallgatja ki a terhelteket, és azokat se, akik tudhatnak valamit. Csak szigorúan olyanokat, akiktől nem lehet kideríteni semmit. Balla, Mészáros és Szabó helyett Zsengellért, Sárai-Szabó Lindát (?!) és Szabó feleségét, Petrőczi-Ludvigot.

   • Petrőczi a pöcegödör said

    És mit mondott a rohadék vén dög Ludvig?

 10. Kutató ösztön said

  Milyen kedves kis főnök. Átkutatja a kollégái szobáját, kutat a computerükben és ha nem elégül ki a kiváncsisága beküldi hozzájuk a lakásukba a Wistmanwoodot élesre állított kamerával és mikrofonnal.

  • RH said

   Balláról mindenki tudja, hogy leskelődik és szimatol a kollégái után. És ez nem a Wistmanwood hatása, mielőtt kapcsolatba került volna velük már akkor is ilyen volt. Mikor betelepedett a rektori hivatalba onnan gyakorlatilag mindenkit kirúgott. A titkárnői posztról pl pár hét alatt négy személyt állított fel egymás után. Több kollégáját nemcsak kirúgta, hanem fel is jelentette. Ehhez pedig tiltott adatszerzéssel szerezte meg a bizonyítékot. Pl. dr. Horváth Tímea ellen, akinek a computerét többször is titokban “bevizsgáltatta”. Őt csak azért nem jelentette fel mert tartott Barnabytól akivel HT jóba volt.

 11. Department said

  Azt is mindenki tudta róla hogy hamisíttatja a jelenléti íveket. Berendeli a titkárnőket a rektoriba, és átiratja velük az oktatók jelenléti íveit. Máté Dénesné Katka, az Angol Tanszék nyugalmazott titkárnője felmentése előtt körlevélben figyelmeztette erre az Angol Tanszék összes munkatársát amire Kiss Réka még rátett egy lapáttal mert a neki küldött példányt ő is körbeküldte. Rékát majdnem kirúgták miatta Katkával már nem tudtak mit kezdeni. Ez volt az ő bucsuajándéka Szabó András dékánnak aki a bölcsészkari hamisitásokban vastagon benne volt.

  • Secretary said

   Sikerült is felbaszni vele Szabó András agyát hiszen a btk-s okirathamisításokat ő rendelte el. Azt írta a Kiss Rékát fenyegető levélben, hogy “törvénytelenséggel, s a Nexonnal kapcsolatban anyagi visszaéléssel vádolja az egyetem vezetőit, s közokirat-hamisítással a Rektori Hivatalt.” A törvénytelenségek anyagi visszaélések és közokirathamisítások tehát köztudottak voltak még a titkárnők is erről beszéltek napi kommunikációjuk során.

 12. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog betiltatja az abortuszt.
  http://vs.hu/kozelet/osszes/balog-zoltan-kiuzne-a-csaladpolitikabol-az-abortuszhoz-valo-jogot-1111#!s12
  Kár, hogy visszamenőleg nem lehet, mert akkor Balog is elfolyt volna az anyja combján meg a mocskos gazember Szabó András, Ludvig, Harsányi, Kun Béla unokája stb., stb.

 13. Zója utca said

  Balla egy bűnöző!
  Ha megválasztják, a református egyház egynegyedét egy köztörvényes bűnöző irányítja.
  Gondolkodni kéne, de mivel is???

  • DMREK said

   A mi gyülekezeteinkbe is beépül majd a Wistmanwood. Nem tudunk egymással pár őszinte szót váltani, mert nem fogjuk tudni, ki a tégla. De ahol Balla keze ott van, ott egy wistmanwoodos tégla is van.

 14. Eltés Kolléga said

  Ez nálatok ott a Károlin normális főnök-beosztott viszony? Hogy az előbbi matathat a computereteken, felforgathatja a dolgozószobátokat és kandikamerákat szereltethet a saját lakásotokba? Gratulálok a birkatürelmetekhez.

  • NAV-os said

   Milyen kellemes munkahelyi környezet… Még a mienken is túltesz 🙂

  • Látens Titkosrendőr said

   Az még hagyján hogy főnökként ilyen csúnya dolgot művel, na de fölesküdött papként! Mintha nem a teológiára járt volna, hanem a rendőrtiszti főiskolára!

   • Borderline said

    És még a tetejébe azt képzeli magáról ez a patkányjellem hogy ő püspöki formátum. Nagyon félreismeri magát.

   • Rovott múltú said

    Tényleg mért hiszi ez a rovottmultu hogy illik rá a püspöki palast? Egy testi-lelki torzszülött.

 15. Okamoto Mari said

  No. 14-én 14 órától a Reviczkyben lesz valami kanadai baromság,
  persze a legkevesebb előadó magáról a Károliról lesz.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Canada_Study_Day_en.pdf

 16. Futóbolond doktorok said

  Matolcsy György MNB elnök alapítani akar egy közgazdasági doktori iskolát fent a Várban, ill. kettőt, egyet magyarul, egyet angolul.
  De jaj! Rájött, hogy saját magának, közel a hatvanhoz, nincs is PhD-ja!
  Sebaj, ír egyet és meg is védi üstöllést a Közszolgálati Egyetemen Lentner Csaba (Jobbik) vagy Bogár László (Károli) futóbolond professzoroknál.
  Aztán megalapítja a sajátját.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2014/11/13/megfelelo_embert_a_megfelelo_egyetemre_megjegyzesposzt

 17. Tarajos Sül begyorsul said

  Tarajos Peti családjának dicsőséges története.
  http://rtl.hu/rtlklub/hazonkivul/a-szijjarto-csalad-vagyonanak-nyomaban
  Közben ez a balfasz az azeriek öleléséből egyenesen Moszkvába siet, ott tárgyal Lavrov külügyminiszterrel.
  Ez az örmény ember nagyon fog örülni a mi Petinknek.

  • Sötét fajok said

   Tarajos Pepe nem tudja Lavrovról, hogy örmény. Ugyanis nem tudja megkülönböztetni az azerieket és az örményeket. Azt hiszi róla, hogy azeri származású orosz.

   • kaganovics said

    El kéne küldeni a pepét Hegyi Karabahba, hadd intézzék el a dolgot az örmények ÉS az azeriek

   • dobrij molodec said

    Tud a Tarajos oroszul?
    Szerintem: SE.
    Intelligenciája és politikai műveltsége csak a negatív tartományban érzékelhető.

 18. ohranka said

  A nemzet egyik főhiénája
  http://hvg.hu/kultura/20131118_Milliardokat_kovetelt_Vajnan_az_amerikai/

 19. dunántúli igazmondó said

  A Reposzt nagyon éleült, mióta kiderült, hogy Steinbach újra indul.
  Most éppen a jelenlegi pápának szólongat be a derék szombathelyi papocska.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-11-13/vissza-hagyom%C3%A1nyba

 20. tilos az á said

  Lesz még nagyobb a córesz! Átvilágítják a NAV-ot.
  http://hvg.hu/itthon/20141111_Kiakadt_a_Fidesz_mert_a_DK_atvilagittatna?s=hk

 21. református hírmondó said

  Guszti szólt, nagy a baj!
  Jövőre kevesebb lesz a lóvé!
  Ő már ellopott minden ellophatót!
  http://reformatus.hu/mutat/10222/

  • Baráti tűz said

   Bölcskei ebben a posztban már fúrja a Fideszt. Itt finoman arra céloz, hogy még a komcsik is több lóvét adtak nekik: “Az egyházi vezető emlékeztetett: 2003 és 2010 között, amikor az egyházzal szemben „nem éppen barátságos indulattal viseltetett a kormány”, sikerült a felajánlások és a kiegészítés összegét növelni, ám ez 2010 óta csökken. „Ez arra emlékeztet, amikor baráti tűz áldozatává válik az ember” – fogalmazott.”
   Világos a cél: Balla püspökké választatásával a református egyház átáll a Fidesztől a Jobbikhoz. Guszti már készíti elő az árulást. Csökkent a lóvé mióta a fidesz van hatalmon, új mecénást kell keresni.

  • kálomista hazugságok said

   A rohadt Bölcskei átkozta szegény Horn Gyulát is, pedig neki köszönhetik a lóvé jó részét a vatikáni megállapodással. amit saját jóindulatából kiterjesztett a többi egyházra is.
   Bölcskeit az ördögök külön sütögetik a mai mocskos rádiós hazugságaiért.
   Rohadjon meg!

 22. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Butykos bát(o)r(i)an pofázott a Kossuth Rádióban érdemeiről meg arról, hogy most aztán leleplezik az állampárti spicliket!
  Ő már nem érintett, ugye????

 23. journalist said

  Szegény jobboldali, elhallgattatott újságírók
  http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

 24. Félmilliárd said

  A szemforgató hazug papok plusz félmilliárdot kapnak Orbántól, hogy szédítsék a tanulatlan embereket és azok gyerekeit (az okosokat nem fogják tudni): http://www.hir24.hu/belfold/2014/11/14/orban-plusz-felmilliardot-ad-hittanoktatasra/#sl

 25. Secret passion said

  Olvashatja a főnök a dolgozók levelét?

  A munkaadóként jogunk van ellenőrizni, hogyan végzik dolgozóink a munkájukat, de azért vannak korlátok. A levéltitok például itt is szent.
  http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/olvashatja-a-fonok-a-dolgozok-levelet/

  Szabó András dékánként állandóan megsértette a levéltitkot. Nemcsak a felesége angol tanszéki kollégáival való e-mailezésbe mászott bele, amit be is vallott, sőt, a jó házasság jeleként értelmezett https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/11/11/the-sanctity-of-the-mail-leveltitok-2/, hanem felbontotta kollégái leveleit, majd visszazárta a borítékot, és több napos késéssel tette vissza a fakkjukba https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/11/15/andras-szabos-secret-passion-szabo-andras-titkos-szenvedelye/

  • Wistmanwoodos Balla said

   Azért valljuk be, hogy Balla rajta is messze túltett a Wistmanwood felbérlésével. Erre még Szabó András se vetemedett. Balla nemcsak a munkahelyen szimatol, hanem magánlakáson is. Ez azért még Szabónak se jutott eszébe…

 26. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó most nagyon bánja, hogy neki nem jutott eszébe. Ott ül a szemét dög a Mátyás utcai 140 négyzetméteres lakásban, a vén kurva Petrőczi pokollá teszi az életét.

 27. Irány Etelköz said

  A parlamentben ünnepelték az amerikai üzletembereket.
  http://index.hu/belfold/2014/11/14/orban_viktor_az_amerikai_cegeket_unnepli/
  Orbán nem fogott kezet Goodfrienddel.

 28. Puzsér Róbert fan said

  A Károli nagyon kevés tehetséges hallgatója (most hirtelen csak Karácsony Gergely jut még eszembe) közül az egyik Puzsér Robi.
  Most itt egy zseniális könyv!
  http://www.litera.hu/lathatas/puzser-robert-farkas-attila-marton-a-zsidok-szegyene-konyvbemutato

 29. tudományos kutató said

  A Károlin nem tanítanak se portugált, se spanyolt, de Latin-Amerika központjuk van.
  Meg ilyen gyanús szerzők már nem is gyanús könyveit mutogatják be nov. 28-án.
  Fidel Castro szellemében.
  http://www.kre.hu/btk/images/doc/Latin-Amerika_Forum_Meghivo_november.pdf

 30. violenza sessuale said

  Orbán, aki beveszi a Várat és ott tündököl az ormán
  http://hvg.hu/velemeny/20141114_Seres_Bunkoisztan_nem_erti#2ajtu9#67f8ri

 31. zimmezum said

  A devizahitelesek is rájöttek, hogy Orbán becsapta őket
  http://www.hir24.hu/belfold/2014/11/14/orbanek-ellen-mennek-utcara-a-devizasok-is/

 32. unortodox lelkipásztor said

  Kálvin konferencia: Csanády Márton, a MAB-ba akkreditált figura azt bizonygatja, hogy a számszerűleg kevesebb valójában több.
  http://reformatus.hu/mutat/10215/
  Merthogy RENGETEGEN HAGYTÁK EL A REFORMÁTUS EGYHÁZAT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN.
  A lefizetett idióták rizsáznak mindenről, de én megmondom, miért?
  MERT OKÁDUNK TŐLETEK, PARÁZNA, RABLÓ PAPOK, TUDATLAN, ALJAS KÁROLIS OKTATÓK, AZÉRT.

 33. tóratartó said

  Egyetlen református jogtudóst nem bírtak előbányászni.
  Így a mi kiváló Hamza Gáborunk elemezte Kálvin jogtudományi munkásságát!
  Nem szégyellitek magatokat, kicsit se?
  Bunkók!

 34. Orbán a csodatevő said

  Januártól 33% lesz az élelmiszerek áfája.
  http://hir.ma/belfold/33-lesz-az-elelmiszerek-afa-ja-januartol-magyarorszagon/450794
  Köszönjük, Orbán!

 35. Patkányerkölcs said

  “A magyar állampolgár egy olyan rendszerben kénytelen létezni, amely … az elitje számára olyan cselekményeket legitimizál, melyeknek a töredékéért is keresztre feszíti az átlag halandót.” http://dopemantv.hir24.hu/dopemantv/2014/11/15/magyarnak-lenni-buntetes…eletfogytig/#sl

  Dopeman pontosan fogalmazza meg a poltpéteri ügyészség szelektív bűnüldözésének lényegét, amely Balla Péterre is igaz. Ez a köztörvényes bűnöző nemcsak nem ül börtönben, hanem akár püspökké is megválasztathatja magát, és ezzel a magyar kálvinisták legkülönbjének szerepében tetszeleghet. Milyenek lehetnek a magyar kálvinisták, ha képesek ezt a rongy patkányt primus inter parisnak elismerni és maguk fölé tolni?

 36. fucking bitch said

  Minek tanulni?
  Fideszországban a kutyák kölyke érettségivel is lehet nagyváros polgármestere és államtitkár.

 37. dunántúli igazmondó said

  Köntös benyal Bölcskeinek.
  http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-11-15/az-egyh%C3%A1z-m%C3%A1s

 38. Idelette de Bure said

  Miközben Balla a Jobbikkal meg Kovács Levente banki hátterével kampányol,
  Bogárdi a gyülekezetek gyarapodásáról szóló interjúkkal bénázik
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/5991/

 39. kaján halász said

  Még több a NAV-os luvnyáról
  https://kuruc.info/r/2/135802/

 40. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Balla Péter pártja, a Jobbik azért tüntetett Budán, hogy legyen lovasszobra Horthynak a Gellért téren.
  Hegedűs Lóri azt mondta, amíg lehet gyalázni Horthyt, addig a magyarokat is lehet.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/422153_horthy_miklos_bevonulasara_emlekezett_a_jobbik

 41. Abcúg Fidesz said

  A legújabb politikai események is Balla malmára hajtják a vizet. Fideszellenes hangulat van, tüntetés tüntetést követ. A Maszopot és a többi baloldali pártot majdnem ennyire utálják. A Jobbik még nem kompromittálódott. Szabó püspök adu ászai, Orbán és Balog most inkább hátrányként esnek a latba. Az lesz a kálvinisták püspöke akit a Jobbik támogat és ez nem Szajuz hanem a Hegedüs család tagja.

  • Balla a Jobbik said

   Ez az, amit Szajuz nem ért. Nem érti, nem látja, teljesen vak arra, hogy megváltozott a politikai környezet pont közvetlenül a püspökválasztás előtt. A Jobbiknak áll a zászló, nem a Fidesznek. Ez pedig kihat a püspökválasztásra. Nem a Fidesz protezsáltját fogják pártolni a gyülekezetek sem, hanem a Jobbikét, azaz Ballát.

 42. Dritte im Bund said

  Mért csak ketten konspiráltak Malajziában? Hiányolom Domokost. Ő is a Kovács Barnabás elleni összeesküvés tagja. Mért nem vitték magukkal Balláék? Csak nem spóroltak rajta?

  • ulan bátor said

   Nagyon úgy néz ki

  • Freedom said

   Gyönyörű lenne, ha sikerülne az összeesküvésük. Balla lenne a püspök, Sepsi a rektor, Domokos az ÁJK dékánja, Kovácsot meg lapátra tennék. Szerintem egy hónap sem telne el és sírva könyörögnék vissza Barnabyt. 🙂

 43. Himmler Barnabás said

  Barnaby napjai meg vannak számlálva. Ennek a konspirációnak a Bölcsészkaron is van pár beavatottja. Ők mindennél jobban félnek Szajuz győzelmétől, mert az visszahozhatja a nyakukra Szabó Andrást. Úgyhogy inkább Balla mellett lobbiznak, és posztokat ígérgetnek. Barnaby lapátra tétele pedig egy bónusz. Egyöntetűen utalják, csak csúfnevén emlegetik.

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   A rohadék szabónál még egy palesztin kommandó is jobb.
   Főbe kéne lőni a mocskos brigantit.

  • Hegedűs a háztetőn said

   Majd ha Balla lesz a püspök ő rendet teremt. Lerendezi a mocsok ukránokat is: http://valasz.hu/itthon/ujabb-kitiltasi-ugy-a-konzulatuson-sem-tudjak-mi-tortenhetett-106799
   Hogy merik kitiltani a sógorát?

   • Zsidesz said

    Igen a Lórit nem engedték át a határon, 5 évre kitiltották Ukrajnából. Miért is, azt ki tudja, mert szerintem ő sem, de majd kiderül. Azonban az is szomorú, ha nem a Jobbik van ott, akkor már senki sem magyar? Ez a riasztó, hogy a Schiffert, a judeobolsevik Szakasits-dédunokát küldte ki a Zsidesz, aki persze nem a magyar áldozatokról beszélt, hanem a saját fajtáját zsidó áldozatokat mantrázta.

   • Libapásztor said

    Bármilyen irányú történelmi megemlékezés volt,és van,a zsidó kontár szellemet mindig belecsavarják,és ez azért van mert katasztrofálissan önzők,és kishítűek.Ugyanakkor közömbössek,és hálátlanok más népek fájdalmai iránt.Ők viszont a saját képmutató fálydalmaikat,bele akarják erőszakolni büntetésképpen másokba.Tulajdonképpen a magyaroknak kötelező fizetni is,és sirni is,”mert ha nem”,akkor antiszemítának,és nácinak nevezik,a kenyeret adó magyarságot..

 44. Apróhirdetés said

  November 23-án, a Hazatérés templomában vasárnap 10 órai istentisztelet keretében emlékeznek meg a szolyvai kényszermunkatáborban elpusztított magyar áldozatokra. (Budapest, V. kerület, Szabadság tér 2.) Majd meghalljátok milyen szépen hirdeti a igét a tiszteletes urunk!

 45. Kontraszelekció said

  Ebből a jellemtelen retardált felmosórongyból püspök? na ne! Én itt már semmin sem csodálkozom…itt ahol egy gátőr képességű (elnézést a testülettől) orbánból miniszterelnök, győzikéből médiasztár, balog sutából miniszter,szííígyártó buzi ficsúrból külügy miniszter…szulákból tévés lehet…
  Ez itt orbanisztán az elképesztő dolgok földje…

 46. […] meg a vádlottak padjától. Az alábbi okiratból ugyanis kiderül, hogy a Balla ellen emelt pótmagánvád ült, csont nélkül befogadta a Fővárosi Törvényszék. Csupán arra hivatkoztak a vád […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: