Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The jailbird candidate (A börtöntöltelék-jelölt)

Posted by jhnnsclvn - december 11, 2014

wistmanwoodos Balla Péter: a börtöntöltelék-jelölt

wistmanwoodos Balla Péter: a börtöntöltelék-jelölt

Szerző: Judge

Hogyan úszta meg Balla Péter, a Károli Református Egyetem rektora és majdnem-püspök a börtönt közérdekű bejelentő üldözése ügyében? Úgy hogy a neki lekötelezett ügyész-alkalmazottak, elsősorban Lajtár István, lobbiztak a büntetőtörvénykönyv módosításáért, amit végül el is értek. Egyszerűen kivetették a fideszes törvénygyárral a Btk-ból azt a paragrafust, amely alapján Ballát le kellett volna sittelni. Balla Péter egy bűnöző, akit fizetett károlis ügyész-alkalmazottai és az egyházának politikai kapcsolatai mentettek meg a vádlottak padjától. Az alábbi okiratból ugyanis kiderül, hogy a Balla ellen emelt pótmagánvád ült, csont nélkül befogadta a Fővárosi Törvényszék. Csupán arra hivatkoztak a vád ejtésénél, hogy a büntetőtörvénykönyv ebben a tekintetben enyhült. Persze, ez a palástba bújt patkány, amikor a bűntetteit elkövette, ezt még nem tudhatta. Jámbor keresztyéni szívvel, aggály nélkül hágta át a törvényt nem egyszer, hanem jó sokszor.

 

 

kozerdeku1

Balla Péter, a bűnöző 1

Balla Péter, a bűnöző 2

Balla Péter, a bűnöző 2

Balla Péter, a bűnöző 3

Balla Péter, a bűnöző 3

114 hozzászólás to “The jailbird candidate (A börtöntöltelék-jelölt)”

 1. law and order said

  Balla tökéletesen aggálytalanul követ el bűncselekményeket.
  És egyébként ki hatalmazta fel, hogy a zsinaton adjon a KRE pénzéből 20 milliót az egyháznak, mintha csak a saját zsebébe nyúlt volna..

  • zsinati levéltár said

   Tényleg, ki is?
   És milyen pénzből adott oda 20 milliót?
   A KRE 2 legális forrásból jut hozzá pénzhez: állam, hallgatók befizetései.
   Melyik hatalmazta fel Ballát erre?

  • Patkánypaktum said

   Bölcskei kérte meg rá. Hiszen azért csinált belőle rektort, hogy ellássa őt lóvéval. 🙂

  • A mi pénzünk! said

   Hogy is van ez? Balla a hallgatók pénzét odaajándékozza Bölcskeinek?

   • Kutyából nem lesz szalonna said

    A bűnöző az bűnöző. Balla minden aljasságra és minden bűncselekményre képes. A szegény sorsú hallgatók szülei által nehezen összekuporgatott pénz ellopására és a tolvajkirály Bölcskei zsebébe való átjátszására is.

  • Szenteskedő Tolvaj said

   Ez meglopja a szegénysorsú hallgatókat és szüleiket csakhogy kinyalja a gazdája valagát?

 2. politológus said

  ZUhan a Fidesz népszerűsége, már a reposztosok se hozsánnáznak.
  Jobb híján Lutherről szövegelnek és hogy “miér nem beszélünk az Istenről és az ördögről”
  http://reposzt.hu/blog/jakab-b%C3%A1lint/2014-12-11/asztali-besz%C3%A9lget%C3%A9sek
  Beszéltek ti. Csak Isten helyett Orbánt imádjátok és féltek tőle, mint az ördögtől.
  Hitvány tudatlan férgek vagytok.

 3. no para said

  Und a szabálysértési eljárásnak mi lett az eredménye? Megállapították a szabálysértést vagy nem? (t.i. tökmindegy hogy bűnt nem követtek-e el vagy szabálysértést nem követtek-e el. Akkor jogos a poszt, ha a cselekmény elkövetését megállapították, de csak szabálysértésként szankcionálják. Leszámítva természetesen azt az elképesztő csavargatást, hogy itt Balla miatt módosítgatnának törvényeket.). Tegyétek ki, mondjátok meg, ahonnan ez jött, ott lesz a többi is.

  • Judge said

   Nagyon jó kérdés! Ez az, ami mindnyájunkat érdekel. De képzeld el, nem keletkezett az ügyben több irat. Mi is kíváncsiak lennénk a folytatásra, de nincs nyoma. Vagyis, ahonnan ez jött, ott nincs több. Mit tegyünk ki és honnan vegyük?

   • no para said

    Én pl. megkérdezném Himát vagy az ügyvédnőjét hogy hol áll az ügy. Ők tudhatnak róla a legtöbbet. Mivel már lassan mindene ki van ide pakolva, gondolom ezt sem bánná és készséggel felvilágosítana…
    Másodszor ha nincs ítélet, akkor tán nem kéne bűnözőzni? Tán meg kéne várni amíg lesz?

   • Szerkesztőség said

    Megkérdezhetjük, de eddig nem állt velünk szóba. Ami ide van pakolva az ügyével kapcsolatban, az nem tőle van.

   • Para No Ia said

    Para No (iás), itt sok egyházi, minisztériumi, egyetemi belső iratok, sőt, szegedi rektori hivatalos iratok vannak kipakolva. A Gesztesi Kft számlái, józsefvárosi önkormányzati építési engedélyek, Bölcskei meghatalmazása számla-kezelésre, belső egyházi és egyetemi vezetési levelezés, nem nyilvános OKM adatok, Balla hazug levele a HÖK-elnöknek stb. stb. Mi köze ehhez Himának?

   • Áprilisi Para said

    No Para. mi az, hogy Hima ügyvédnőjét?
    Amikor Április a kegyetlenként kommenteltél, akkor még “ügyvéd úrról” hablatyoltál:

    “április a kegyetlen said
    november 12, 2014 at 6:22 du. e

    Vaaagy lehet hogy éppen most keresik meg közvetlenül … … ügyvéd urat (1… Budapest, … u. … . +36-1-…-….), hátha ő tudja mi történt ez ügyben…. (személyes adatok kimoderálva – szerk.)”

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2014/11/11/the-small-inquisitor-a-kis-inkvizitor/

    Nemcsak paranoiás lehetsz, hanem szkizofrén is

   • Memoria chip said

    Ez igaz, mert én emlékszem a nevekre is. Valamilyen Csaba, aki Sárospatakon vagy Sárospataki úton lakik. Hogy lett belőle most nő?

   • Szkizofrén said

    Egy ilyen arcvesztő lebukás után No Para úgy tesz, mintha nem ő lenne Április a kegyetlen. Pedig kétséget kizáróan ő az. 🙂

   • április a kegyetlen said

    Ezt a nicket is használom néha, nincs ebben semmi megtévesztő, főleg hogy aki követ láthatta, hogy rendszeresen keresztbehivatkozom magam és nem álcázom stílus-, mondanivaló- vagy központozásváltással az azonosságot. Néhány törzskommentelővel ellentétben én mindössze azért nyitok új nickeket, hogy kiderítsem hogy mi alapján (például nick/email vagy IP/cookie) rakták az épp használatosat előzetes moderációra. Lehet, hogy lesz ugyanis olyan helyzet, amikor mindenképp úgy akarok posztolni, hogy azt nem akarom alávetni előzetes szűrésnek (van erre néhány, régi alvó nickem most is, de csinálom az újabbakat).

    Himát jelenleg egy ügyvédnő képviseli, nem írom le a nevét,nyugodtan utánanézhetnek. Az ügyvéd úr régebbi sztori, ő már nincs képben, de akkor még volt. Nehéz ezeket követni a határontúlról, vagy venni a fáradságot konkrétan személyesen beszélni az emberekkel és utánajárni az ügyeknek nemdebár? Bezzeg a billentyűk mögül milyen jó is gyártani magunknak a saját világunkat.

   • Judge said

    “Másodszor ha nincs ítélet, akkor tán nem kéne bűnözőzni? Tán meg kéne várni amíg lesz?”

    Te tényleg ilyen naiv vagy? Azt hiszed, hogy a bűnösöket elítélik? Dehogy lesz ítélet, eltussolják. Fogadjunk, hogy a tizenhatker kidobta a bírósági levelet a kukába, azért nem találjuk a folytatásnak a nyomát se. Le se folytatták az eljárást – ez a véleményem.

   • No Credit said

    Határon túlról? Na ne… Hiszen mindig Budapestről lépsz be és jó sűrűn. Ennyire vagy hiteles.

   • no para said

    Nem magamra gondoltam kedves No Credit. Valóban Budapestről – nekem nincs okom tagadni vagy rejtegetni a belépési információimat, én ugyanis adott esetben vállalom a felelősséget azért amit írok és csinálok.

   • No Credit said

    Para, ez egyre zavarosabb. Ha nem magadra gondoltál, akkor minek keverted bele a határontúliakat? Mintha azt a látszatot akartad volna kelteni, hogy azért zavarodtál össze attól, hogy az ügyvéd fiú-e vagy lány, mert a határontúlról nem látod pontosan. Aztán, mikor rákérdeznek, hirtelen azt mondod, á, ez nem is te vagy, csak úgy példálóztál…

   • Csíkcsomortany said

    Vagyunk szep szammal a határon tulrol is ez igaz, de nekunk igy is minden vilagos. Rank nem kell hivatkozni 🙂

  • ElemiLogika said

   Áprilisi para, most aztán tényleg belezavarodtál a magyarázkodásba. Mi az, hogy az ügyvéd úr már nincs képben? Hiszen az ügyvéd úr, akinek a kilétét kiderítetted és kitetted a netre, szövegezte meg és nyújtotta be a pótmagánvádat. Ez az irat pedig arra válasz, amit valszeg az ügyvéd úrnak küldtek ki. A kis inkvizítor a vádirat, ez pedig a válasz. Ráadásul 2013-as irat ez is, akárcsak a wistmanwoodos hvg-s cikk, ahol valóban egy ügyvédnő van a fotón. Akkor most melyik a régebbi? Hiszen teljesen egyidősek. Kit kellene mégis megkérdezni ebben az ügyben? Az ügyvédnőt, akinek köze nincs a pótmagánvádhoz, vagy az ügyvéd urat, aki szerinted aláírta azt, és képviselte Himát az ügyben? Beszélj már végre értelmesen!

   • régi kolléga said

    Áprilisi no para valami nagy dobásra készül ezek szerint.
    Mire vajon?

   • no para said

    Mint mondtam, nehéz ezeket követni. Talán jöjjenek el a legközelebbi tárgyalásra, vagy keressék meg az érintetteket a kérdésekkel.

    Az ügyvéd kilétét a szerkesztők “tették ki a netre”, amikor egy olyan dokumentumot posztoltak amiről az egyszerű kinagyítással szabad szemmel azonosítható volt. (Mint ahogy a mostani dokumentum posztolásával ugyanezt tették Balla személyes adataival.)

   • Curious said

    Melyikre para? A wistmanwoodos büntetőügyire vagy a munkaügyire? Én úgy vettem le hogy több ügy is van.

   • Exhibi Cionista said

    Balla adatai nem titkok mindenki ismeri. Fűnek-fának meséli az életét csak hogy megismerjék és megválasszák püspöknek. Ha nem most akkor 6 év mulva.

   • Jóreménység said

    Reméljük ez a patkány hat év mulva nem a püspöki széken ül hanem a sitten.

   • Lajhárjob said

    Na mit gondolsz mér alkalmaz Balla ügyészeket és mér nyomta be a Jobbik Lajtárt Polt Péter mellé? Azért, hogy ezek a kálvinista nagykutya bűnözők ne a börtönben rohadjanak meg hanem éljék a világukat. Vágod?

   • Van Para said

    No Para, ne oszd az észt, mer nem nálad van.
    Nagy büszkén kideríted az ügyvéd nevét, címét, telefonszámát a közérdekű bejelentő üldözése ügyében, aztán legközelebb már a nemét is összekevered. Vegyél egy kicsit vissza az arcodból!

  • Iratkukac said

   No Para, te honnan tudod, hogy nem állapítottak meg szabálysértést? Akkor te többet tudsz, mint a bíróság és a 16. kerületi rendőrség együttvéve. Csak nem te vagy Balla?

  • Zyniker said

   Nem semmi, amit No Para állít. Tény, hogy Balla egy katonai hírszerző eszközökkel felfegyverzett profi bandát küldött több beosztottja lakására. Tény, hogy lehallgattatja a telefonjaikat, átvizsgáltatja a computereiket, irodáikat, személyes holmijaikat, kikutatja és kiszolgáltatja személyes adataikat. Egyikük fel is jelentette emiatt. No Para szerint ez mind legális. No comment, már tudom, miféle szerzet lehet ez a Félelemnélküli.

   • zimmezum said

    Döntő ponthoz érkeztünk, No Para elszólta magát. Ha nem tartozik egy nagyon behatárolt körhöz, nem tudná ezeket az infókat.

   • Family Help said

    Igazad lehet. Talán Balla egyik fia. Annyira elfogult vele hogy ezen se csodálkoznék.

   • Éceszgéber said

    Nem hiszem. A Balla gyerekek ugyanis egytől egyig buták. Olyanok mint az apjuk. Aki itt trollkodik, az náluk okosabb.

 4. lord peter wimsey said

  Így csurog be az ukrán, orosz zsidó maffia szépséges hazánkba Semjén áldásával!
  http://index.hu/gazdasag/2014/12/10/allampolgarsag_miniszterelnokseg_adatigenyles_ukran_maffia/

 5. ask jerves said

  Bogárdi a talentumról beszélget a 00-as tehetségű, (már-már megközelíti Petrőczi orbitális tehetségtelenségét) viszont roppant sikeres, amúgy pápista Jókai Annát, a régi-új püspök magáról is végtelen elbizakodottságról fecseg.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6083/
  Kürti és Kukorelly urakat változatlanul nagyon tiszteljük.

  • Minőségérzék said

   Még mindig jobb, mintha Petrőczi tehetségéről beszélne 🙂 Nem tudom mi bajotok van Szajuzzal, ő még annyira se folyik bele ebbe a nívótlan “költészetbe” mint az általatok dicsőített Steinbach, aki jó párszor támogatta őt és még előszót is írt a szörnyű művéhez.

 6. meshugga beach party said

  A hülye luvnya világhírű akar lenni, mint a legbutább, legkorruptabb cigányasszonya a világnak
  http://index.hu/belfold/2014/12/11/vida_ildiko_ragalmazasert_feljelenti_andre_goodfriendet/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

 7. fideszes kommunikáció said

  Az egyik fő fideszes rablóhal, a debreceni Kósa
  Ő is Bölcskei baráti köréhez tartozik.
  http://nol.hu/belfold/letudott-otvenmilliot-2010-ota-1491521
  A felesége lakásáért kár basztatni, az asszony leszbi és Risztov Évával él együtt
  a Kósa meg a titkárnőjével, azt is vitte Új-Zélandra a szórványmagyarokhoz

 8. ohranka said

  Jut eszembe, mi van Sárosdyné Szabó Judittal, aki párszázezerért árulta a nyelvvizsgabizonyítványt?
  A KRE angol tanszékének docenseként, ugyebár.
  Tud valaki valamit?

 9. Puzsér Róbert fan said

  Pedig még szegény Sárosdy Esztert is basztatták az anyja miatt.
  http://www.life.hu/bulvar/20131014-sarosdy-eszter-hirados-musorvezeto-szuleit-is-elerte-a-nyevvizsgaugy.html
  Eszter is a Károlira járt angol, magyar szakra, a Puzsér Robinak volt az évfolyamtársa, meg a Karácsony Gergőé.

 10. dubonnet said

  Hihetetlen dolgok történnek a szerbiai magyar református egyházban.
  http://reformatus.hu/mutat/10328/
  Vajon miért tiltották ki Bogárdit onnan????????????

 11. fineszes said

  Orbán törvényt változtat és államelnök lesz
  http://nepszava.hu/cikk/1042165

 12. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné Tenke qrvája most a közoktatást veri szét.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/420658_rendezetlen_visszavonulas

 13. kataszidónia said

  A Reposzt gyanúsan hallgat a politikáról, egy szó se áldott Orbán testvérünkről, a keresztyén szellemiségű kormányról, semmi.
  Ehelyett női piszmogás a “bekrepált” mosógépről”, meg a “behalt” mobilról. Aztán egy merész kanyar a krisztusjézusra.
  http://reposzt.hu/blog/kutasin%C3%A9-moln%C3%A1r-bogl%C3%A1rka/2014-12-12/t%C3%B6k-%C3%A9let-s
  Bogárkám, nem tudnád legalább a normális magyar nyelvet használni, ha már lelkésznő lennél?
  A lelkem fáj a bugyuta stílusodtól, esküszöm, a szürkehájas Petrőczi különb.

  • gyopáros völgy said

   Jakab-Köves Gyopár könyvet is jelentetett meg egy falmelléki Vas megyei kiadónál Istenhegyi fogadó címmel.
   A Gyopár majdnem utoléri Petrőczi/Ludvig tehetségtelenségét, csak még SOFTPORNÓT IS KEVER A LEVESBE.
   Bulimiásopk, rajta!

 14. Numero 1 said

  Muszáj, hogy ez a titkosszolgálattal paktáló bűnöző patkány legyen a református egyetem cégére? Milyen lehet a többi, ha ő a legelső ember?

  • Wistmanwoodos Balla said

   Le kellene váltani és ki kellene rúgni, mert amíg ott van, senki sincs a kandikameráktól és poloskáktól biztonságban.

 15. református identitás said

  A reposzton vendéghét van, első díszvendég A DUNÁNTÚLI NYALONCOKNÁL Bogárdi Szabó dunamelléki püspök.
  Szóval mégis a Fidesz????
  http://reposzt.hu/blog/reposzt/2014-12-12/vend%C3%A9gh%C3%A9t

 16. Bogárdi a sötét ló said

  Befutott Bogárdi püspöknek harmadszor is.
  Senki nem zavar, hogy a régi-új püspök egy kimondottan pornográf költőt enged be a parokia.hura?
  http://www.kissjuditagnes.hu/ittvagyok.htm
  Bogárdinak úgy látszik nagyon bejönnek a “vérnő” baszós-nyalós versei.

  • józsef attila díjas fűzfapoetessza said

   A műveletlen Jakus Ágnes se olvasta a pornográf diszkókirálynő verseit.
   http://www.parokia.hu/hir/mutat/6070/
   Itt édeleg vele istenről meg szeretetről meg kultúráról a hülye liba.
   Nem olvasol, Ági, csak írsz?
   És meg se nézed, hogy kiről?
   El se olvastad a “vérnő” verseit?

 17. journalist said

  Szíjjártó mindegyik idióta focistársát milliós állásokhoz juttatta!!!
  http://444.hu/2014/12/13/tudja-meg-valaki-kovetni-hogy-szijjarto-csapattarsai-kozul-ki-mindenki-van-allami-allasban/
  A keresztény szellemiségű és erkölcsiségű kormány!
  Mocskos korrupt dögök!

 18. szürke hájas vénkurva said

  Ludvig tegnap Pécsett okádta telibe a közízlést
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/12/konyvbemutato-pecsi-civil-kozossegek.html

 19. Petrőczi a pöcegödör said

  Újabban hangos fingásokkal szinesíti a röfögését.
  Hang és szagorgia!
  Petrőczi a legundorítóbb féreg a Reviczkyből.
  Nem csoda, hogy Sepsi se bírta elviselte a röfögését és a büdösségét és kirúgta a p..ba

  • Görénypáros said

   Sajnos a büdös görény férjét még tartogatja. Igaz lehetőleg nem engedi be az épületbe mer az még büdösebb. Nemcsak kívül, főként belül. De fizetést még ad neki.

 20. dunántúli igazmondó said

  A reposztosok imádkoznak, hogy ezután is hasonló módon….
  Bunkócskáim, ezeket a faszságokat a sátán diktálja nektek
  Kurvára rá fogtok még fázni a Fidesz valagának a csókolgatására

 21. álszent dögök said

  Balla párttársát LATARTÓZTATTÁK KALIFORNIÁBAN!
  http://www.atv.hu/belfold/20140623-vadat-emeltek-a-kuruc-infos-varga-bela-ellen
  Nemsokára te is mész Dutyiba, BALLA TE MOCSKOS FASISZTA KORRUPT ÁLLAT

  • Inspector Barnaby said

   Ballának már rég a börtönben lenne a helye. Persze nem egyedül, hanem Kovács Barnabással együtt.

  • Sógorok said

   Ballával szemben Szajuz tiszta mint a patyolat. Ő nem követett el bűncselekményt, míg Balla egy csomót. Szajuznak csak azt lehet a szemére vetni, hogy micsoda sógorai vannak: a paplanaláfingó Szabó András és a futóbolond Ludvig.

   • Dmrek said

    Még ezt sem mert a sógorairól nem tehet….

   • tudományos kutató said

    Nem a “szemére akarom vetni”, de vannak taszító tulajdonságai.
    Rideg, önhitt fundamentalista.
    Miért menekülnek a Böszörményi utcai templomból a segédlelkészek?
    Miért nem állt ki egyetlen károlis “embere” mellett sem, beleértve a kiváló Kulin Ferencet?
    Mert nem akarta veszélyeztetni püspökké választását.
    Tehát neki az egyéni becsvágy kielégítése fontosabb, mint az igazság melletti kiállás.
    Lopni nem lop, az igaz.

 22. Dr. Faustus said

  Ma kivételesen jó volt Bogárdi a reposzton, éppen azért, mert szerénynek tűnt.
  A kolozsvári Kálvin felolvasást említette, ami jellegzetesen konzummédiás gagyiság, de neki a Róma 9, 16 jutott eszébe: Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.
  http://reposzt.hu/blog/vend%C3%A9g/2014-12-13/bog%C3%A1rdi-szab%C3%B3-istv%C3%A1n-k%C3%A1lvin-maraton-kolozsv%C3%A1rt

  • Paulus Korinth said

   Ez a kedvenc idézete. Pál apostol szavait idézte az első püspökké választásakor is. És persze egy fricska az önjelölt, akarnok Balla felé, aki fogcsikorgatva fut, tapos, teper – és mire ment vele? Egy bűnözőn nem fog könyörülni az sten, legalábbis nem az ilyen undorító álszent fajtán.

   • dunántúli teológus said

    Ez az ige van felírva a pápai református (új) templom falára, a szószék fölé.
    Nagyon tanulságos. Az önhitt, hazug, rabló figurák is tanulhatnának belőle.
    De nem úgy néz ki, mintha tanulni akarnának.
    Ők BUKNAK, abból viszont mások (mi is) tanulhatunk.

 23. prudens said

  A Károlin rendeztek egy külgazdasági kérdésekről szóló konferenciát.
  Megint egy, amiről a károlisoknak fogalmuk sincs.
  http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/belgazdasagert-felelos-allamtitkarsag/hirek/csokkenteni-kell-magyarorszag-kiszolgaltatottsagat-az-energiaellatasban

  • balla for ever said

   Balla a Kossuth Rádióban ugatott erről a konferenciáról.
   A riporter megkérdezte tőle, hogy neki mint az Újszövetség professzorának mi köze ehhez.
   Mondta, hogy a jézusi tanítás az erkölcsöt juttatja érvényre és ezt kell követni a külgazdaságban is.
   Mondja ezt az a köztörvényes bűnöző, aki az állami pénzből fizeti a Wistmanwoodot, hogy oktatótársai lakásán titkos felvételeket készítsenek, majd ennek manipulált áltozataival BECSAPJÁK A BÍRÓSÁGOKAT.
   Ez a jézusi tanítás, Balla????

   • Pharisée said

    Még van képe bepofátlankodni a Kossuth Rádióba ennek a köztörvényesnek, akit csak az ügyészi protekciói mentettek meg a börtöntől!

   • Elmulasztott kérdés said

    Mi köze van a jézusi etikának a wistmanwoodos megbízásokhoz? Hogy mer palástot viselni és prédikálni egy olyan mocsok, aki a nyírfás Földi cégének hétpróbás gazembereit küldi álruhában a beosztottai lakására?

    Ezeket a kérdéseket kellett volna föltenni Ballának a Kossuth Rádióban.

 24. debreceni istentisztelet said

  Délelőtt Vad Zsigmond esperes prédikált a Kossuth Rádióban. Sokkal jobb volt, mint Butykos, persze ezzel nem mondtam semmit. Bölcskei/Bátori/Butykos szinte alulmúlhatatlan. Korrupt, alkoholista rabló szemét.
  Viszont emlegette Ballát és Bölcskeit is, a textus szövegéből az “elvetemült gonosztevők” nagyon illik rájuk.

  • Max Weber said

   Vadzsiga szuverénebb lett volna pénzügyekben is, ezér kellett őt a püspökségből kipicsázni. Nemigen számolta volna le Tarr és a Guszti kezébe a perselypénzt se :), hát még a nagyobb összegeket, márpedig ez a két svihák továbbra is tartja a markát.

 25. női patkányderbi said

  A reposzton beindult Bagdán Zsuzsanna és vérig cikizi drogügyben a gyopárt az aranyérmes ÉDESANYÁT.
  Petrőczi már nem is játszik, a RefLapban a két nősténypatkány vívja harcát.
  http://reposzt.hu/blog/vend%C3%A9g/2014-12-15/bagd%C3%A1n-zsuzsanna-drogtesztl%C3%A1zban
  Hogy a Bagdán mit gondol a drogról, nem derül ki.

 26. istenhegyi fogadó said

  Jakab-Köves Gyopár úgynevezett könyve annak a bárgyú NŐI TEHETSÉGTELENSÉGNEK az eklatáns példája, amit Petrőczi és Bagdán is megtestesít.

 27. zsófi hóhérleányka said

  Habony Árpád félmilliós Gucci táskával
  https://kuruc.info/r/6/137105/
  Ez a nyugdíjasokat hasba rúgó senki Orbán tanácsadója

 28. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

  A vén pi..a alulmúlhatatlan!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/12/konyvbemutato-pecsi-civil-kozossegek.html

 29. hermeneutikai lángész said

  A bukaresti hungarológiai konferencián csak két károlis szerepel, Horváth Csaba és Papp Ágnes Klára.
  file:///C:/Users/Toshiba/Downloads/program%20Atmenetdiskurzusok%202014.pdf
  Na meg Dánél Mónika, akire Kulcsár-Szabó Zoltán lecserélte a gnóm idióta Hanságit.

 30. fideszes kommunikáció said

  Rohadt mocskos gazember fideszes rablók!
  http://kapitalizmus.hvg.hu/2014/12/15/meritokracia-vs-kleptokracia/
  Nincs sok már hátra nektek, megbuktatunk benneteket!
  GYERTEK HOLNAP TÜNTETNI!!!!

 31. Narancsbőr said


  Orbánnak Romániában van kastélya ás több 100 hektár földje, Párizsban és Londonban lakása, Ausztriában háza, felesége nevén több mint 30 ingatlan + föld, lányának hotelja + ingatlan, és ez csak egy töredéke annak, amit tudunk.
  MIBŐL?
  http://www.serfozoistvan.hu/szemtolszembe/orban-vagyona/

  • fideszes kommunikáció said

   Mocskos rabló gazemberek! Megfizettek ezért!!!!

  • Offshore Számla said

   A Tax Justice Network adatai szerint Magyarország méretéhez és tőkeerejéhez képest példátlanul nagy veszteségeket szenvedett az elmúlt évtizedekben az offshore jelenség miatt. 242 milliárd dollár magántőke – a teljes magyar államadósság két és félszerese – került offshore számlára. Az összeg abszolút mértékben is hatalmas: ezzel a világranglista 12. helyét foglaljuk el. Európából senki nem előz meg bennünket, és a többi kontinensről is csak gazdasági világhatalmak és néhány olajország. El kell olvasni Ferenczi Krisztina könyvét, a:Szüret az Orbán vagyonok nyomában címűt, és akkor a kezdetektől láthatjuk dokumentálva az első Ft-okat. Még több gaztett található: http://mozgovilag.com/?p=5012 http://www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf

 32. Szabó András kezese said

  Meghalt Várkonyi Ágnes történész. http://ligetmuhely.blog.hu/2014/12/14/meghalt_r_varkonyi_agnes
  Kiváló történész és tanár volt. Ezt a tiszta embert és tudóst is sikerült Szabó Andrásnak sárral befröcskölnie. Őt vette rá ugyanis, hogy vállaljon kezességet azért a 8 millió forintért, amit Szabó a postabankos Princz Gábortól kunyerált ki “kölcsön”. Persze, sose fizette vissza. Abból vették Ludviggal a Mátyás utcai lakást. Azt hazudták, örökségből. Pedig az a Princz pénze volt. Most, hogy meghalt a koronatanú, Szabóék már gátlástalanul hazudhatják, hogy az egy másik Szabó András volt. Egy névrokon…

 33. Ágnesasszony said

  Ha már itt tartunk, ejtsünk szót Ágnes Asszonyról is. Mi lehet vele? Él és virul. Föltett magáról egy 15 évvel ezelőtti képet a facebookra és egy füst alatt mindjárt a társkeresőre is. Szélesen vigyorog rajta, mint aki épp megütötte a főnyereményt. Valószínűleg ez még akkor készült, mikor sikerült a Kulcsárfiút leválasztania a menyasszonyáról, Menyhért Annáról, és a nyakába varrnia magát 🙂

  • Dry Well said

   Hagyjuk ezt a szerencsétlen kiszikkadt kutat. Hátha talál egy magához illő vén kecskét aki már nem zaklatja gyermekáldásért.

   • Free Lunch said

    Mért az jobb, ha valaki fiatal fiúkat hajkurászik, mint a dékán asszony? Gál Laci is előle menekült el a minisztériumba, mert a szerencsétlen buzi, és direkt kellemetlen volt neki Tepsi közeledése, aki folyton étterembe cipelte és kifizette az ebédjét.

   • Free Holiday said

    Ferencz Zolit pedig nyaralni vitte. Persze az egyetem pénzén, azaz közpénzen 🙂

   • Szexbosszú said

    Kodácsy ellenállt 🙂
    Azért rúgta ki, ez köztudomású

   • KGB fasza said

    A baszógép KGB nem jött be neki. Direkt undorodott tőle. Mondjuk ezt megértjük.

   • Új Lelkész said

    Ne aggódjatok Tepsiért, már rátalált az új áldozatra – ő is Tamás:

 34. ohranka said

  Elég bárgyú pofának látszik.

 35. reposztos barmok said

  Elképesztő bárgyúságok a reposzton.
  Hogy főzzünk, mit főzzünk?
  http://reposzt.hu/blog/vend%C3%A9g/2014-12-16/vidra-krisztina-k%C3%A1osz-konyh%C3%A1ban-avagy-nagy-terv-%C3%A9lete
  Ennek a libának eszébe se jutnak a szegények, a rászorulók.
  Önhitt pökhendi, hülye állat.

 36. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Czunyiné meg Balog a pofájukba hazudott az alapítványi iskoláknak
  http://hvg.hu/itthon/20141215_Atverte_a_kormany_az_alapitvanyi_iskolaka
  Na ez a református tempó: hazudnak, lopnak, mint a cigány bűnözők!

 37. nincs urizálás a Fideszben said

  Nincs urizálás a Fideszben – mondta Orbán miniszterelnök. Márpedig ő csak tudja, ő se mutogatja, hogy már Fejér megye fele az övé és Mészáros Lőrinczé, Flier Jánosé, akiknek disznó, ill. marhatelepeit saját kormányfői kezével avatja fel.
  http://index.hu/belfold/2014/12/15/gulyas_gergely_luxus/

 38. honnan jön a pénz a Károliba? said

  A Fidesz nem lop, ez axióma, mi több, dogma.
  De vajon miből telt néhány milliárd a Károlinak a Dózsa Gy. 25-27. luxus szintű felújítására?
  Miből telik a biztonsági emberek fizetésére?
  És mitől óvják annyira azt az épületet?
  Hogy bemegy? néhány ballib újságíró és meglátja, hogy carrarai márványból készült a dékán trónusa?
  Honnan a rengeteg pénz?
  Hogy Ballának még arra is telik, hogy támogassa a Bölcskei és bandája által kifosztott egyházat????

 39. department said

  Elzavarják a Fideszt a tüntetők!!!!
  Titeket pedig elszámoltat, mocskos, rabló Balla, Bölcskei, Szabó András,
  és téged is Wismanwood és görény Kardos!!!!

  • Cseber és Veder said

   Most akkor karacsonyra nalunk is forradalmat akar kirobbantani a cia/moszat csapata? Tolem mehet az orsósviktor a lecsoba de kit tesznek a helyere? lezer jankot vagya csornai bajuszost? Cseberbol vederbe…

 40. kálomista brigantik said

  Orbán megbukik NAGYON HAMAR. Megbuktatjuk.
  Ti milyen valagat fogtok nyalni, aljas, rabló, idióta refik?

  • Éljen Budaházy said

   Gyűlölöm Orsósviktort meg a körülötte lévő közpénzeket lopó szarházi korrupt brigádot., de ezekkel a liberális barmokkal eszem ágában sincs együtt tüntetni. A sok birka megvezetett ember meg kimegy az utcára és azt hiszi, hogy ha elmegy Orsós akkor majd nekik jobb lesz, nem is sejtik ki irányítja ezt az egészet hátulról. De most egyértelmű lett. Akinek Budaházy náci az nem méltó nemzetünk képviseletére. Köszönöm Budaházynak, hogy kiment és megmutatta a nemzeti érzelmű embereknek, hogy kik ezek a tüntetők.

   • Bibsimars said

    Nem tunik egy kicsit furcsanak es a tuntetesi akcio? , a resztvevok csak balliberalis, neoliberalis alldemokrata sopredek! jodeobolsevik posztkomunistak ugyaazok a szovegek amit amerika jelentett ki magyarorszaggal szemben,

  • Szőke Nő said

   Én már elvesztettem a fonalat…
   Szőke vagyok, de mi ellen megy most a tüntetés? Csak úgy? Tökmindegy, csak tüntetés legyen?

   • Orbán takaroggy said

    Már-már kínlódás témát keresni a tüntetéshez, hogy miért is tüntetnek igazán! 🙂

   • Jobb a Jobbik a Fidesznél? said

    Esetleg a megszorítások??? “Pedig Magyarország jobban teljesít”

    Remélem a Jobbik nem sokáig áll ki a fidesz cinikus hazugságai mellett teljes mellszélességgel..különben nem lesz ő sem különb…pedig én még hiszek benne (lehet, hogy hiba? esetleg homályosítsatok fel, ha tudtok valami konkrétumot…közpénzt folyat a kormány a Jobbik politikusainak is?)…

   • Nagytakarítás said

    Te egy boldog ember vagy, ha csak kínlódva találsz témát a tüntetéshez. Nekem elég téma, hogy nincs munkahelyem, hogy a csillagos égig emelt nyugdíjkorhatárt lehet meg sem érem, éppen elég indok az utóbbi 4 évben bevezetett 50-féle adó, és amit még bevezetni szándékoznak. De gondolom elég okuk van az úgymond “deviza” hiteleseknek, a cigányfertőzött területen élőknek akik a közbiztonság hiánya miatt rettegnek, és minden jóérzésű, épelméjű embernek elég téma és indok az ország kiárulása, romba döntése. A világháborúk után nem volt ekkora pusztítás, nem voltak porig rombolt gyárak, aminek még a falazatát is bedarálták, nehogy valakinek eszébe jusson megnyitni őket. Ma került a kezembe (nosztalgiáztam is eleget) egy Pálma emblémájú gumikesztyű. Pálma! Hol van ma már a gyár? És a kesztyű még mindig ép és használható. És hol vannak a magyar értékek, hagyományok? Szerinted nincs elég ok és indok ezeknek a mocskoknak az eltakarítására? Szívfájdalom nélkül lőném főbe mindegyiket szépen, sorban egymás után. Mindegyiket, aki a kormány és holdudvara közelében van. Csak nem tudom a módját, hogyan lehetne ezeket eltakarítani, és sajna úgy érzem, hogy az agyatlan birka nép (azok akik csak kínlódva találnak okot, vagy még úgysem) még mindig ezeket szavazná valahogy vissza.

   • Éljen Budaházy said

    Budaházy azért ment ki hogy bebizonyítsa hogy a tüntetést zsidók és az USA szponzorálja.
    Ezért nem mentem én se ki mert bár utálom azt a cigány zsidó hibrid Orbánt de nem ejtettek fejemre…

   • Nemzetiek haza! said

    Látom, sok híve van itt a hazaáruló kormánynak. Nektek nem az EU-ra, akkor hajrá Ázsia! Vagy mit is szeretnétek, zavaros agyúak?! Valami elképzelés?! Ja, az nincs, csak fikázni azokat, akik végre felemelik a seggüket! Szánalmas…..

   • Nemzeti elszámoltató said

    Itt senki nem híve a hazaáruló kormánynak de a baromságnak sem…orbánt el fogjuk számoltatni de nem ülünk egy gyékényen a liberális gecikkel. Fel fogod?

   • Székelyvicc said

    Ti elszámoltatni? A fotelből? Online? Vicces fiú vagy!

 41. Varga Mihály elmebaja said

  http://www.hir24.hu/turmix/2014/12/16/az-uj-netes-orulet-a-szerencsetlen-varga-mihaly/#sl

 42. kálomista brigantik said

  Itt van Herényi Károly, szintén a Károli neveltje. A kecskeméti jogi karra járt, de nem végezte el.
  Ott jött össze a jelenlegi köznevelési államtitkárral, Bertalan Judittal, a Károli üdvöskéjével. Akkor még nem volt Czunyiné.
  Közben Herényi úr politikai nézetei megáltoztak.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/429458_most_mondjon_le_vida_ildiko

 43. reposztos barmok said

  Nincs áldott Orbán testvér meg keresztyén szellemiségű kormány a reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/vendeg/2014-12-17/bella-violetta-virusirtok-az-ev-emberei
  Csak szenvelgés a hős ebolaharcosokért.
  Teszik ezt olyan hitvány férgek, akik a szomszédnak se adnának egy darab kenyeret, annyira önzők.
  Orbán testvér fogával tépte fel a csokit, aztán felfalta, meg se nézte azoknak a gyerekeknek a képét, akik holnap éhezni fognak, mert a keresztyén szellemiségű…elvette szüleik munkahelyét.

 44. a Vida villa titka said

  Atlatszo.hu barátunk kiderítette, honnan van annyi pénze a roma luványának, Simicska kurájának.
  http://atlatszo.hu/2014/12/16/megvalaszolatlan-kerdesek-a-kozgepnek-eladott-vida-villa-korul/

 45. igaz magyarok said

  Obama újabb gaztettet indít az oroszok ellen.
  https://kuruc.info/r/4/137169/
  De legalább a mi Orbánunk kiáll a nagyszerű Putyin mellett.
  Éljen Orbán, éljenek az oroszokl!

 46. ohranka said

  Orbán igazi oroszbarát!
  Kitart mellettünk, mikor zuhan a tőzsde, elenyészik a rubel
  http://huppa.hu/oroszorszag-osszeomlott-terdre-kenyszerult-a-rubel-zuhant-a-tozsde/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: