Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Fishing for God’s Love (A jókedvű adakozót szereti az Isten)

Posted by karoligaspar - december 17, 2014

és itt a Rosszabbik...

jókedvűen felajánlom a közpénzt

for god loves a cheerful giver

for god loves a cheerful giver

“…mert a jókedvű adakozót szereti az Isten” (2. Kor. 9.7.)

“…for God loves a cheerful giver” (2 Corinthians 9:7)

Szerző: Templomszolga fia

Mostanában gyakran elhangzik templomokban az adakozásra való felszólítás a kötelező formulával: “A jókedvű adakozót szereti az Isten” (2Kor 9.7.). Az emberek pedig benyúlnak a zsebükbe és reménykednek, hogy adományaik eljutnak a rászorulókhoz és nem akadnak fenn a papi kapzsiság szűrőjén. Talán abban is hisznek, hogy szereti őket a Mindenható, ha jó kedvvel, és nem irigykedve, bánkódva adják a pénzbeli segítséget, régies szóval: alamizsnát.

Az idei advent alatt óriási adomány csengett a persely alján. Egy testvérünk – ne hallgassuk el áldott nevét, dr. Balla Péternek hívják, a Károli Egyetem rektora-professzora ő – húsz milliót pengetett le. Nyilván jó kedvvel tette ezt, ehhez hozzájárult az is, hogy nem a sajátjából adományozott. Így nem olyan nagy ügy jókedvűnek és nagyvonalúnak lenni. A dolog úgy kezdődött, hogy  az állam – személyesen áldott Orbán testvérünk, nagytiszteletű Balog miniszter meg a többiek – elhappoltak fél milliárdot (néhány villa meg Habony Árpád ruhatárának árát) a refiktől. Bölcskei nagyra tátotta a száját, zsarolt, fenyegetőzött, nem a Szentírásból, hanem Cseh Tamástól idézte, ha a barátaink ilyenek, nem félünk az ellenségünktől sem. Székely nagytiszteletű (?) úr (?) javasolta, hogy lobbizzanak a kormánytagoknál, hogy “megpróbáljuk rávenni a döntéshozókat, hogy minket támogassanak”. Ennyi ésszel nem is tudom, mit keres Székely úr az egyházban, amikor főrabló is lehetne a Fidesz-frakcióban.

A zsinati zsinatolást a jókedvű adakozó megjelenése szakította meg. Elegáns mozdulattal elővarázsolt 20 millát a Károli ládafiából és odapöckölte a zsinat elé. Majd hozzátette, hogy az egyetemi költségvetésből a találkozót is támogatni fogja pár millióval. Felvetette nemes metszésű arcát és mély zengésű, érces baritonján megkérdezte: – Nem kér a testvérek közül valaki borra, sörre, pálinkára valót?

Butykos már majdnem jelentkezett, arra gondolt, hogy a csobolyója, amivel idáig nyugtatgatta egyháza jövője miatt háborgó lelkét, már porzott a szárazságtól. De visszafogta magát és sűrű áldáskérésbe fogott, felszólította a jelenlevőket, hogy emeljék szívüket mennyei édesatyjukhoz és énekeljék el azt a – na tudjátok, melyik – dicséretet a jókedvű adakozó tiszteletére.

Utóirat: a pillanat nagyszerűsége szorítólag hatott le keblemre, Kossuthtal szólva, de most már magamhoz tértem és kérdezem a következőket.

1. Kérdés: ki és mikor hatalmazta fel Balla Pétert arra, hogy az államtól és/vagy a hallgatóktól az egyetemnek átutalt pénz alapján létrejövő költségvetéséből 20 milliós “szolidaritási befizetést” eszközöljön és további pénzeket ígérjen a találkozó finanszírozására?

2. Kérdés: Hol olvasható az egyetem szenátusának ez a döntése? Egyáltalán: miért nem hozzáférhetők a KRE szenátusi döntései?

3. Kérdés: Ki és hogyan ellenőrzi a MRE költségvetését? Tudjuk, ebből a tudósításból is kiderül, maga az MRE egy ÁSZ-tól kapott “önteszt” segítségével. Tehát önmagát ellenőrzi, és láss csodát: mindent rendben talál.

4. Kérdés: Ki ellenőrzi a Károli költségvetését? Ki ellenőrzi, mire: jótékonyságra, a Wistmanwoodra, a Jobbikra vagy mi az ördögre költi Balla a Károli pénzét, ami, tudjuk, teljes mértékben közpénzből, illetve a hallgatók befizetéséből származik???

Ez a pitiáner sikkasztó, aki arról ábrándozott, hogy megválasztják Dunamellék püspökének, s titokban még abban is reménykedett, hogy zsinati elnök is lehet, nyilván még adakozóbb kedvű lett volna, ha a Károli büdzséjénél nagyságrenddel nagyobb közpénzhez jut.

De kit akar átverni ez a retardált nyomorult? Magát az Úristent?

Csak a jókedvű adakozót szereti az Isten. A más zsebéből adakozó farizeust kiköpi, mint a büdös húst.

74 hozzászólás to “Fishing for God’s Love (A jókedvű adakozót szereti az Isten)”

 1. Orbán a csodatevő said

  Mocskos gazember a Balla, a más pénzéből játssza a csekonicsot a büdöslábú bugris senki.

 2. prudens said

  Csoda történt, mégis megszavaztak a költségvetésben 1.72 milliárd +-t az egyházaknak.
  http://reformatus.hu/
  Akkor most visszaadják a 20 milkót a Károlinak???

 3. hitelképes könyvelő said

  Lehet, hogy Balla és Bölcskei elosztják maguk között a 20 milliót, mutyiznak. A két gengszter együtt fosztja ki a magyar államot és a Károlit.
  Bölcskeinek nem ez lenne az első gaztette, emlékezzetek a 105 millióra, Balla meg folyamatosan kopasztja a Károlit, a Wistmanwoodnak juttatja a pénzeket.

 4. Orbán a csodatevő said

  Orbán és a Fidesz bukása nem soká várat magára
  http://stop.hu/belfold/egyre-nagyobb-a-nepharag/1285364/
  Aki meg nagyon elköteleződött nekik? A sárga földig?
  Annak megvizsgáljuk a vagyonosodását!

 5. Kövér a református pápa(i) said

  Kövér kurvára beszólt Amerikának.
  Nagy a beszarás arrafelé
  http://gepnarancs.hu/2014/12/kover-megtamadta-a-postast/

 6. zsinati levéltár said

  Balla Bölcskeinek játszotta át a húsz milát.
  Így szólt a megegyezés: Bölcskei azért csinált rektort Ballából, hogy akkor nyúlhasson a Károli kasszájába, amikor akar.

  • ulan bátor said

   Világos: A MRE és a KRE vezetője két gonosztevő.

   • Petruska said

    Csak egy. Mert a kettő ugyanaz. Balla nem létezik. Egy nulla. Bölcskei bábja.

   • I beg to differ said

    Nem értek egyet. Két bűnöző. Az egyik a felbujtó, a másik a végrehajtó. A hallgatók és az állam pénzét, vagyis a közpénzt, nem a rendeltetésének megfelelően használja fel, amikor átad belőle 20 milliót a debreceni főgazembernek. Ez önmagában bűncselekmény.

   • Bloggerjogász said

    Utóbbi hozzászólóval értek egyet. Közpénz nem rendeltetésszerű felhasználása sikkasztás. Márpedig mind a hallgatók, mind az állam oktatási célokra adták a pénzt Ballának. Ballát senki sem hatalmazta fel, hogy a közpénzt Bölcskei feneketlen zsákjába öntse. Mind a kettő bűnöző.

 7. zsófi hóhérleányka said

  És nem utolsó sorban, ez nem “pántlikázott” pénz. Ha most többet kapnak, nem az előbb nem megadott félmilliárdot, akkor mire költik Balla nagylelkű (?) adományát, a 20 milát.
  Szónoki kérdés: Butykos pi..ra és piára költi, ahogy szokta.

 8. dunántúli igazmondó said

  A reposzton megint émelyítő karácsonyi giccs folyik, nagy megbocsátás a romániai spiclinek “dominak” és aljas odaszúrás a D 938-asnak, Magyarország volt miniszterelnökének, Meggyesi Péternek.
  http://reposzt.hu/blog/vendeg/2014-12-18/nemeth-tamas-csorbaleves
  Gratulálunk, megint a fideszfarka stílust folytatjátok.

 9. Orbán a csodatevő said

  Orbán lóvá teszi az egész világot!
  http://www.hir24.hu/velemeny/2014/12/16/igy-csalta-meg-orban-viktor-a-nyugatot/

 10. banquo véres árnya said

  Miközben Balla dobálózik a tízmilliókkal, a keresztyén (???) kormány alatt csak az elmúlt másfél hónapban 25-en haltak meg kihűlés miatt = fagyhalál.
  http://www.hir24.hu/belfold/2014/12/17/huszonoten-fagytak-halalra-az-elmult-masfel-honapban/

 11. Orbán a csodatevő said

  Orbán nem bízik a saját maga által tönkretett felsőoktatásban, a Károli úgynevezett református gagyi kócerájban különösen nem, a Ráhelt 20 miláért taníttatja évenként itt.
  http://hvg.hu/itthon/20141217_Pokoli_draga_iskolabol_indulhat_Orban_Rah
  Le vagytok ti mind szarva – üzeni áldott Orbán testvér.
  És tényleg.

 12. ulan bátor said

  Orbán Ráhel Édesapját Kennedyvel téveszti össze, a bugris prosztó luvnya.
  http://444.hu/2014/12/18/orban-rahel-ferjemmel-sajat-eronkbol-boldogulunk/

  • Gyilkosok fattya said

   Saját erőből! Van pofája ezt leírni a kis ringyónak. Az ő apja és a férje apja felosztották maguk között Fejér megyét. Váradi András juhásznak már nem maradt benne hely. És mivel tiltakozott, megölették.

 13. advocatus dei said

  Megbűnhődnek azért a mocskos gazemberek.
  Balla, Bölcskei, ti is.
  Ha Orbán bukik, ti is vele.

 14. watch dog said

  Az őrült Matolcsy számolatlanul önti a milliárdokat az MKB-be, aztán átjátsszák Orbán valamelyik bűntársának. A disznóhizlaló Mészárosnak? Az Orbán földjeit műveltető Flier Jánosnak? Vagy a tokaji üzletet szerző Kékessy Dezsőnek?
  http://www.origo.hu/gazdasag/20141218-a-jegybank-a-hatalmas-vesztesegek-miatt-allhat-be-az-mkb-moge-de-meg-igy-is-nyeresegesse-teheto-a.html

 15. lézer jani szeretője said

  Lézer Jani berágott és MEGFENYEGETETT NÉHÁNY HÁZI CINCOGÓT.
  http://index.hu/belfold/2014/12/18/lazar_janos_pokorni_zoltan_jelenti_az_igazi_veszelyt_a_fideszre/

 16. ki lesz a pártütő a Fideszben? said

  Sok látványos kudarc, kezdenek beszólogatni azok, akik még nem fértek hozzá a húsosfazékhoz és nem bírt annyit lopni, amennyit akart, amennyit a Szijjártó, Rogán lézerjani habonyárpi meg a többi gyilkos rabló.
  http://444.hu/2014/12/18/partutestol-tart-az-orban-kor/

  • Epeömlés said

   A magyar nép irigy természetű. Azt kell mondjam ez esetben szerencsére. Saját párttársaik nem fogják hagyni, hogy Orbán, Lézerjani, Tarajos, Rogán, Habony, Giró-Szász és pereputtyuk szétlopják az országot., mert nekik nem jutott ugyanannyi.

   • Epidemie said

    A lopás és sikkasztás fertőző betegség. Olyan, mint a járvány. Ha egyes fideszesek látják, hogy párttársaiknak szabad, akkor ők is vérszemet kapnak. És ha már nincs mit ellopni, vagy őket nem engedik a húsosfazékhoz a főrablók, pártot ütnek.

   • Jupiter kisöccsei said

    Nincs ez másképp az egyházban se. Bölcskei és Tarr szintén szétlopták az egyházat. Vadzsiga megsokallta. Mért csak nekik szabad, másnak miért nem? Erre ki is picsázták a püspökjelöltségből. Nem úgy van az. Amit szabad Jupiternek…

   • Traitor said

    Szép ez a végkifejlet. Egymást nyomják föl a nyilvánosság előtt a tolvajok. Az ügyetlen kistolvaj a pofátlan nagyrablót 🙂

   • I beg to differ said

    Nem árulók és nem tolvajok. Pokorni mindig a józanabb és őszintébb fideszesek közé tartozott. Ami Kövért illeti, voltak hülye beszólásai, de a többihez képest tisztességesebb. És a mocsok Lázárral, Orbánnal, Szíjjártóval, Rogánnal stb. szemben ő sem vagyonosodott.

   • Kleptománia said

    ezek addig lopnak amíg meg nem döglenek

   • Robin Cook said

    Mindegyik tolvaj milliárdost éber kómában tartani egy évig, és egész nap hallgattatni velük, hogy miért helytelen magatartás a hazaárulás, lopás, hazudozás, majd felébresztve elérakni egy papírt, hogy mit szeretne visszaadni. Ha nem jó az eredmény, újabb egy év.

   • Magyar Föld said

    Önként visszaadni? Lóf@szt. Elvenni tőlük, csak azt a bizonyos mindenki számára biztosított 2 méter X 1méter X 2 métert hagyni nekik.

   • Cápakaja said

    ezeknek meg azt sem,, tenngerbe veluk ahol tele van capakkal, mert ezek nemerdemlik meg a magyarfoldet.

   • kaganovics said

    Igen, Kövér szerényebb. Náluk a családban az öccse, a Kövér Szilárd az enyveskezű.

 17. Orbán a csodatevő said

  Orbán lánya, a helyesen írni nem tudó, önhitt luvnya kikéri magának.
  Megkapta.
  Megüzenték neki.
  http://propeller.hu/itthon/3037052-nyilt-level-nyissa-ki-szemet?utm_source=atv.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Ny%C3%ADlt%20lev%C3%A9l%3A%20Nyissa%20ki%20a%20szem%C3%A9t%2C%20R%C3%A1hel%21%20
  Még megkaphatja, amit megérdemel meg a fatolvaj bűnöző férje is.
  Lesz itt egy forradalom nem olyan soká.
  Tudod, te tetves kurva, mi történt a forradalomban Marie Antoinette-el, aki egy hasonló rongyrázó senki volt, mint te?
  Nem tudod?
  MAJD MEGTUDOD!

 18. a károlis főnixek logója said

  Pályázatot írtak ki a károlis főnixek (ez valami sportegylet vagy mi a f..om) logójára.
  http://www.kre.hu/btk/images/Sportiroda_palyazati_felhivas.pdf
  Nagyszerű saját ötletem:
  Kék mezőben Balla Péter levágott, vérző keze.
  Szent István törvényei alapján levágták azt a 20 milliót rabló mocskos kezét.

 19. Wistman Woody said

  Nézzétek meg, milyen arcátlanul csalnak, rabolnak a fideszesek!
  Akár Balla vagy Bölcskei
  http://index.hu/belfold/2014/12/17/itt_a_recept_hogyan_nyertek_a_milliokat/

  • Corruzione said

   Már az alsóbb vezetői szinteken is az a belépő a hatalomgyakorlásba, hogy az illető álmából fölkeltve is fújja, például, az uniós pénzek megszerzésének iparszerű módozatait. Ez viszont sajnálatos módon tönkreteszi a személyiséget. Ha a potentát nem kényszerül rá, hogy önnön kreativitását mozgósítva fejlessze tökéllyé a közvagyon lenyúlását, hanem kész korrupciós forgatókönyvből dolgozik, akkor bárkivel behelyettesíthetővé válik, és ez kikezdi az idegeit.

   • Károlis bűnözők said

    Közhely, hogy a hatalom korrumpál. Jó példa erre a Károli. Szabó András és Koncz Judit hallgatói ösztöndíjak címén elloptak 257 milliót. Lebuktak, de nem mélyre, épp csak a második vonalba tolták őket félre. A Ménesi úti kollégiumi ügyekben nem egészen tiszta kezá és főképp nem tiszta erkölcsá Tepsi jött helyettük, aki előbb feljelentette az ösztöndíjcsalókat, majd még nagyobb volumenben elkezdett lopni.

   • Wistmanwoodos Balla said

    A károlis vezetőkből mind “jókedvű adakozó” lesz. Balla adakozik közpénzből, hogy rektor maradhasson, azaz sikkaszt.

   • Bozsó Karesz said

    Bozsonyi Károly, a naiv parasztfiú se született bűnözőnek, de rektorhelyettes lett a Károlin. Hogy az is maradhasson, neki is be kellett állnia a bűnözők sorába. Ma már ügyesebben sikkaszt, mint Balla. 🙂

 20. fineszes said

  Így lepusztította Orbán az országot.
  http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/430888_helyzetkep_2014._szeptemberoktober

  • Élvonal said

   “Pokorni Zoltán nyilatkozatát hátbatámadásnak tekintem. Olyan támadásnak, amelyet egy politikai veterán intézett a csatasorban elöl állókkal szemben. Giró-Szász Andrást, Rogán Antalt, Szijjártó Pétert és engem talált meg vele”. Lázár azt is hozzátette: „A legsúlyosabb hibák közé sorolom a politikában, ha valaki hátba támadja az első sorban harcolókat”. – See more at: http://www.168ora.hu/itthon/lazar-pokorni-sajat-magat-vegzi-ki-132747.html#sthash.2NR1RRYE.dpuf
   Vagyis Lázár deklarálja, hogy a veterán Pokornit ő és hozzá hasonló gátlástalan ifjabb fideszes nemzedéke már a második vonalba szorította. Ő és a mohó fiatal rablógeneráció harcol az első sorban!

   • Rózsafüzér said

    Plusz kivégzéssel fenyegette. Ne csodálkozzunk, ha Pokorni is a vonat elé veti majd magát, mint Rózsa Milán. Vagyis leütik, és eszméletlenül a sínre dobják, mikor épp jön egy vonat.

 21. kaján halász said

  Habonynak még az unokatestvérei is súlyos milliókat szereztek az ötödik kerületben Rogántól.
  http://444.hu/2014/12/18/rtl-habony-unokatestverei-is-nagyot-bizniszeltek-rogan-antal-idejen/

 22. károlis bugrisok said

  Most egy újabbat ismertünk meg, egy giccsgyáros ribancot, akit a parokia.hu a Károli “tanáraként” említ. Mert még annyit se képesek felfogni ésszel, hogy aki egyetemen tanít, nem mind egyetemi tanár. Mert a szellemi horizontjuk a gimnáziumi tanárig ér el.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6090/
  Ez a némber majdnem olyan gyomorforgató förtelmeket okádik, mint Petrőczi, illetve Jakab-Kövesi Gyopár.
  Mér tenyésznek a tehetségtelen libák a Károli körül???
  Rejtély.

 23. Templomterror said

  Fontos a családoddal töltött idő?
  Alig marad idő a családi ebédre?
  Zárjuk be a templomokat vasárnap!

  A KDNP szerint a vásárlás nem megfelelő családi program, így vasárnaponként be kell zárni az üzletközpontokat. Mi viszont úgy gondoljuk, a vasárnapi istentisztelet még egy nagy bevásárlásnál is rosszabb családi program, így azt kívánjuk, hogy a bevásárlóközpontok helyett vasárnap zárjuk be a templomokat!

  • Családos lelkész said

   A KDNP szerint a vasárnap „egy olyan szabadnap, amelyen a családi együttlétre nyitva álló időt nem kurtítja meg a vásárlással eltöltött idő is.” Mi is szívünkön viseljük a családok együttlétét, így helyesnek tartjuk, hogy vasárnap minél inkább legyen erre lehetőségük. A templomok vasárnapi zárva tartásával a ministránsfiúk és a családos papok is a szeretteikkel tölthetnék ezt az időt. A családoknak pedig mit sem kellene törődniük azzal, hogy a hét utolsó pihenőnapján is korán keljenek, hiszen fáradtan és bűntudattal telve oly keveset ér a családi együttlét

  • Perselypénz said

   Hova lesz a templomokban vasárnaponként keletkező extraprofit? Nem lehetne-e ezt megtartani a családok költségvetésében? A családok rászorulnak, a papok meg a fene tudja mire költik (még egy mennyországba szóló jegyet sem láttunk).

  • Wistmanwoodos Balla Péter said

   Teljes támogatásunkról biztosítjuk a KDNP-t abbéli törekvésében, hogy a családok vasárnapi szabadidejét minél kevesebb dolog „kurtíthassa meg”. Teljes mellszélességgel kiállunk a KDNP kezdeményezése mellett. Zárjuk be a templomokat vasárnap! Elsőként a Szabadség téri Hazatérés templomának vasárnapi istentiszteleteit szüntetjük meg, példát statuálva lelkésztestvéreinknek. Ne raboljuk a családok idejét képmutató, kampányoló, uszító vagy fizetésre felszólító istentiszteletekkel! Ebből se Istennek, se a családoknak nincs semmi haszna, csak nekünk.

   • kálomista brigantik said

    Látott valaki már papot, aki halálra dolgozta, imádkozta, prédikálta magát?
    A tisztességes falusi papok túrják a földet, szőlőt kacsoznak, akár a parasztok.
    A városiak meg majd belefulladnak a zsírjukba, az unalomtól iszákoskodnak és paráználkodnak.
    A képmutató gazemberek.

 24. IAPCHE mese said

  A Károli honlapja büszként hirdeti, hogy a kollégáit és hallgatóit a Wistmanwooddal sasoltató, retardált és jellemtelen Ballát az IAPCHE igazgató tanácsának tagjává választották. Amellett, hogy ez egy nulla tekintéllyel rendelkező, főleg a fejlődő országokat magában foglaló bárgyú szervezet, a közlemény egy ordas nagy hazugság.

  Ballát nem választották, hanem ajánlkozott. Csak azért fogadták el, mert jelentős adománnyal erősített rá a jelentkezésére. Nem a saját zsebéből, hanem a Károli pénzéből, azaz közpénzből, amit karrierépítésre használ.

  Az igazgatóságnak nem 10 tagja van, hanem többszáz, csak Európából többtucat. Balla nevét valahol a 6. oldalon találjuk az európaiak között: http://iapche.org/search/results/P45?search:cf_mem_region=Europe, nemcsak többtucat európai, hanem jónéhány magyar mellett.

  Balla eltitkolta a szervezet elől rovott múltját, vádlott státuszát, sőt, legújabb bűnügyét, a Wistmanwood felbujtását is, pedig a cég ellen már vádat emeltek, Ballának is ott lenne a helye mellettük a vádlottak padján. Csak Lajtár István korrupt lefgőbb ügyészhelyettesnek köszönheti, hogy nincs még ott.

  • Keresztyén maszlag said

   Ez a Christian Higher Education Európában még egy középfokú oktatásnak se felel meg. Kb. babysitter képző és hasonló gyakorlatias területeken képez ki családsegítő kétkezi munkásokat.

   • Theologina said

    Volt szerencsém hozzájuk. Minden nívón aluli cég. Kenyai, nigériai, indiai és egyéb harmadik világbeli háztartásbelieket képeznek ki illetve cselédeket a fejlődő országokból fehér háztartások számára. Csak meg kell nézni az igazgatói tagjaikat (750 fő, zömében színesek: http://iapche.org/directory) Van ott a főzőtanfolyamtól kezdve a házi ápolásig mindenféle gyakorlati képzés. Épp csak kurvaképzőt nem nyitottak még bordélyházak állományának utánpótlására 🙂

  • DMREK said

   Azért jelentették meg a Károli honlapján ezt a nemhírt, hogy Ballának a Szajuzzal szembeni súlyos vereségét valahogy ellensúlyozzák. Hogy ez a templomszolga fia, Kovács Barnabás felmosórongya az alig 28 %-a ellenére nem kerek semmi, mint aminek látszik, hanem azért mégis valaki… 🙂

   • Balla Hegedűsék júdása said

    Mennyi pénzt szór el saját piárjára a mocskos balla még?
    Senki nem ellenőrzi ezt a brigantit?
    Ja, persze, önteszt.
    Csak annyit rabol, amennyit jónak lát.
    Bölcskei is ezt teszi.

   • Píár said

    Fölösleges pénzkidobás. Ilyen külső és belső tulajdonságokon semmilyen piár nem segít.

 25. Kövi Dinka said

  Folytatódik a gyilkos színvonaltalansági verseny a refi giccsgyáros tehetségtelen némberek között.
  Most Jakab-Köves Gyopár írt valami orbitális libaságot.
  Bemegy a némber a kínai boltba, na csak azért, hogy megvárja ‘a gyerek szolfézsórájának a végét” – mer ilyen kulturáltak kövesék, ugyi és rögtön ihletet kapott.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2014-12-22/ajandek-kor
  Megmondta a tutit a magyar nyelv sárba gyalázásával.
  Hogy válaszol erre a mélységes okádékra a József Attila díjas fűzfapoetessza, Ludvig/Petrőczi???
  agy Pap Anette, a károli tanára (?) jön egy újabb nyálzuhataggal?

  • Petrőczi a pöcegödör said

   Ludvig már vissza is vágott. Ma reggel a Kossuth Rádióban selypegett, pöszmögött, nyálzott Cs. Szabóról az ordas vénqurva
   Minden bulimiásnak jól kezdődött a napja

 26. Orbán a csodatevő said

  Igaza van Bartusnak, a sok hülye még ezt is megszavazná
  http://nepszava.com/2014/12/velemeny/bartus-laszlo-az-orban-dinasztia.html

 27. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Igaz!!!
  http://huppa.hu/ne-bantsatok-az-urizalokat/

  • Pirostraktoros fatolvaj said

   Ne legyünk gonoszak. Ismerjük el, hogy Orbán lánya és veje ugyanúgy boldogulnak a “maguk erejéből” és ugyanúgy “állnak a saját lábukon”, mint Mészáros Lőrinc a felcsúti milliárdos disznótenyésztő gázszerelő. Ez van. Sok az ilyen “tehetséges” ember Orbán Viktor körül. Amúgy nem tudja valaki, hogy Orbán veje lopja még szorgalmasan a fát a piros traktorjával? Hiába na, az igazi fideszes mindent ellop, ami sűrűbb a levegőnél.

 28. útmutató kitiltottaknak said

  Itt nagyon bennfentes titkosszolgálati (CIA) ügynökök magyarázzák el, hogyan tudnak beslisszolni Amerikába az onnan kitiltottaknak.
  https://wikileaks.org/cia-travel/press-release.html
  Rossz hír Vida Ildikónak: csak angol, francia, spanyol nyelven olvasható.
  Márpedig a NAV főnöknő ausgerechnet ezeken a NYELVEKEN NEM BESZÉL.
  Tolmácsot neki!
  Egyenesen a Károliról!
  Ott nagy kultúrája van a lopásnak, rablásnak -BALLA PÉTER REKTOR, SZABÓ ANDRÁS grandiózus példát adott a legpofátlanabb gaztettekből.
  na meg a nyelvek NEM TUDÁSÁNAK IS.
  A Károli a magyar felsőoktatás legbűzösebb kloákája.

 29. kálomista brigantik said

  Remélik, hogy minél több lóvét kapnak az államtól az 1,72 milliárdból.
  http://reformatus.hu/mutat/10355/
  Persze nektek az isten pénze se elég, rabló gazemberek.
  Meg itt van BALLA A JÓKEDVŰ ADAKOZÓ, aki számolatlanul szórja a közpénzek millióit Wistmanwoodra, Jobbikra meg a másvallású babájára, a diploma nélkül tanszékvezetővé kinevezett Agátára.

 30. poltpéteri ügyészség said

  A Fidesztől független Polt Péter javasolja Szijjártónak, hogy kérje az amerikai külügyminisztertől A. Goodfriend mentelmi jogának felfüggesztését.
  Ezzel az orbáni politika végleg eljátssza a becsületét (???) a világ előtt.

 31. Góg és Demagóg fia said

  Lázár Jancsi is megbuggyant.
  http://cink.hu/buzik-roman-bekaemberek-szegeny-lazar-janosban-eltor-1673996965

 32. szkizo dad said

  A tarajos levelet írt, megfenyegette Amerikát
  http://www.hir24.hu/belfold/2014/12/22/szijjarto-peter-levelben-reagal-az-amerikai-allamtitkar-kritikajara/

 33. Orsós Viktor said

  Breaking! Ma délelőtt felborult a Felcsút főterén felállított karácsonyfa, mert egy pökhendi, alacsony, pocakos figura a fogával kezdte kibontani a fán lógó szaloncukrokat és csokidíszeket. Az eset után a fura éhenkórász egyén egy, a helyi stadion mellett álló házban tűnt el. A kiérkező polgárőröknek az is feltűnt, hogy a rosszarcú, falánk bunkó mindvégig a zsebében tartotta mindkét kezét és menekülés közben állandóan a száját nyalogatta, mint egy felajzott gyík.

 34. tilos az á said

  Ilyen mocskos, becstelen világban élünk
  http://reposzt.hu/blog/palfi-zsuzsanna/2014-12-23/karacsonyi-tragedia-tragikus-karacsony

 35. Orbán a csodatevő said

  Nagyon igaz!
  http://hvg.hu/velemeny/20141222_Megbicsaklas_es_bicskanyilas#4lc5z0#99mz9z#67f8ri

 36. Istenfaktor b.szd meg said

  Újabban mint a dudva nőnek a refik között az agytrlan pi.ák-
  Íme egy különösen bunkó állat
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6116/

 37. korrektúra said

  Idióták!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6116/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: