Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Spoiled Christmas by Ludvig (Nincs karácsony Ludvig nélkül)

Posted by karoligaspar - december 29, 2014

ludvig

Írta: Prudens

Hír: Jövőre fél milliárddal kevesebbet kap a MRE a közpénzekből.
http://reformatus.hu/mutat/10303/

Lett nagy sírás-rívás  a zsinatban, célozgatás Bölcskei részéről az ellenségnek is beillő barátok címére, meg hogy ezentúl csak a hitéleti célokra fordítják a pénzt, közfeladatokra nem. Bogárdi Szabó frissen újraválasztott püspök volt a leginkább fegyelmezett, ő, mint a felcsúti stadion megszentelője és Balog Zoltán EMMI-miniszter haverja jobban bízik Orbánban, mint a Mindenhatóban. Bölcskeinek nincs veszteni valója, ő már csak az általa helyzetbe hozott Fekete Károlyon meg Tarron keresztül tud belenyúlni a refi kasszába. A helyzet mégsem annyira rossz, Balla Péter KRE-s rektor is belenyúlt, no nem a saját zsebébe, hanem a Károli kasszájába és kipengetett 20 milát, beígért még többet. Aztán kiderült, hogy a költségvetésben lesz még 1,72 milliárd az egyházaknak, ha ezt visszaosztjuk, kiderül, hogy a refik alig kapnak kevesebbet, mint eddig.

De a bőgés a lóvé miatt nem csillapul, és keresik a helyet, ahova keveset adnak, így mindjárt a Wáli Cigány Szakkollégiumon meg a Bethesda Gyermekkórházon kezdték a radikális csökkentést. Senki nem szólalt fel a tehetséges cigány fiatalok meg a beteg gyerekek miatt, ki a f..t érdekelnek ezek zsinati körökben? Viszont nagy bőgedezés repesztgette a plafont a RefLap ügyében. Hogy az az érték, amit az képvisel, meg mihez kezdenénk nélküle. A RefLap eszerint a magyar reformátusok intellektuális és erkölcsi erejének legfőbb záloga. Érdemes megtekinteni ezt a zálogot, a december 21-28-as dupla szám jó alkalom erre.

Jelentem: giccses nyálzás, felületes ájtatoskodás, értelmi fogyatékosokhoz méltó intellektuális nívó. Ami a legmarkánsabban jelzi a RefLap színvonalát, hogy ebbe az ünnepi számba Petrőczi de genere Ludvignak három cikkét is beválogatták, ill. benyomta ő mint főmunkatárs. Ebből az első a Mezőszilasi karácsony, amelynek több mint a fele Németh Lászlótól származik. Ludvig szellemi aportja annyi hozzá, hogy azon siránkozik, milyen kevés ma az olyan igaz hitű személy, mint a szövegbeli vénasszony. És megköszöni Németh Lászlónak, hogy “mindezt tudatosítja bennünk”. Én meg azt tudatosítom, hogy a RefLap és Ludvig megsértette a szerzői jogra vonatkozó EU-s törvényeket. Ezek ugyanis tiltják ilyen hosszú “idézet” beillesztését, csak ha kifizették érte az örökösöknek a díjat. Nyilván nem tették, se Ludvig, se a RefLap.

Ludvignak vérében van a tolvajlás, ezt mutatja második opusza is: Egy karácsonyi festmény 1894-ből. Ez egy Larsson nevű svéd giccsfestőről szól, hiába, az egyik giccsőr vonzódik a másikhoz. A rég elporladt svédet azért hozza ide, hogy saját magával dicsekedjen, mert annak egy albumát az ötvenes években “rongyosra lapoztam-böngésztem”. Amiből kiderül, hogy Ludvig már a gyerekkorában is rendetlen volt, nem kímélte a könyveket sem. Akárcsak ma, amikor ismerősei ijedten hátrálnak ki a Mátyás utcai 140 négyzetméternyi merő zsíros szutyokból, ami a fűzfapoetessza és főrabló férjének, Szabó Andrásnak az undorító fészkét elborítja.

A zsidók se ússzák meg Ludvig karácsonyi grafomániáját. Pécsi Káinok, pécsi Ábelek címmel írt Hábel János Elköltözött szomszédaink című könyvéről. Megállapítja, hogy bár “megszámlálhatatlan” holokausztkönyvet olvasott és filmet nézett stb., ez mégis…  Ludvig kedvenc szava ez, már azt is előadta, hogy megszámlálhatatlan nyelvből fordított. Ez egy örök vicc lett az ELTE Fordítástudományi Doktori Iskoláján, akik máig nem tértek magukhoz a kultúrsokkból, amit a bőjti boszorkány külsővel megjelenő és ritkás fogai közül hihetetlen sebességgel istenverte baromságokat süvöltő Ludvig látványa keltett bennük. Ebben a cikkében is jó részt “vendégszöveget”, magyarul lopományt idéz. Starkék, akiket barátként tüntet fel, ma is viszolygó undorral emlékeznek meg Ludvigékról. Petrőczi de genere Ludvig, ez a vészkorszak után nem sokkal született bugris sátánféreg ebben a förtelmes firkálmányában hősies zsidómentőnek stilizálja fel magát.

Quod erat demonstrandum: ez a RefLap és annak színvonala, ahogy a főmunkatárs fűzfapoetessza hazug és gusztustalan lopományaiban megjelenik. Erre tényleg kell költeni az állami milliókat, hogy bőséges honort tudjanak fizetni az erkölcstelen és debil szerzőgárdának.

 

 

33 hozzászólás to “Spoiled Christmas by Ludvig (Nincs karácsony Ludvig nélkül)”

 1. gyopáros völgy said

  Köves Gyopár, a Ludvig díjas “író” megsértődött, hogy a templom hátuljában veszekednek.
  Én el se mennék olyan templomba, ahol ilyen selejtek vannak, mint ő meg a férje.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2014-12-29/egyik-fulon-be

 2. Petrőczi a pöcegödör said

  Bulimiás olvasóink kedvéért feltesszük Petrőczi blogjáról a legújabb hánytatót.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/12/karacsony-2014.html

 3. az igazság napja said

  Bárgyú bornírt szenteskedés a generális konvent részéről
  http://reformatus.hu/mutat/10391/
  Ha felvirrad az igazság napja, akkor nektek nagyon rossz lesz, Bölcskei te spicli parázna rabló, Tarr, Szabó András meg a többi bűnöző!
  Alig várjuk az igazság napját!
  El fog jönni, de ti gengszterek nem fogtok neki örülni!

 4. Ivan Szuszanyin said

  Rogánék megint országgyarapításban SAJÁT CÉLRA VALÓ RABLÁSBAN gondolkodnak.
  http://nol.hu/belfold/rogan-ma-magyarorszagot-kulso-tamadasok-erik-1506789
  Hogy mire költik az EU-s lóvét, amit 2014 és 2020 között kapunk.
  Kivéve. ha kirúgják az országot az EU-ból az olyan mocskos gazemberek miatt, mint Kövér, Rogán, Orbán meg a többi.

  • Maghasadás said

   A kormány legfontosabb stratégiai lépéseiről régóta egy „ötfős keménymag” (Orbán Viktor, Lázár János, Rogán Antal, Szijjártó Péter, Habony Árpád) dönt, és a Fidesz frakciójának már csak annyi szerepe van, hogy bólint. Vagyis a Fidesz-veteránoknak kuss. Ez az ötfős keménymag teszi zsebre a milliárdokat is. A veteránoknak épp csak csurran-cseppen.

   • dunántúli igazmondó said

    A legérdekesebb nekünk az egészben az, hogy Kövér Laci, úgy látszik, kiesett a pikszisből.
    Miért vajon?
    Tudjuk, ő nem (annyira) korrupt, mint ez az ötösfogat.
    Akkor mér gyalázza az amerikaiakat?
    Ingyér???

  • Infláció said

   Jól gazdálkodnak a pénzünkkel: 30%-os fizetésemelést ad államtitkárainak a Fidesz. A Jobbik arra szólítja fel a kormányt, hogy ne az államtitkárokra, hanem az egészségügy problémáinak megoldására költsön pénzt.
   Forrás: https://kuruc.info/r/2/137646/

   • Kettősmérce said

    Ennyivel mentek fol az arak kb ebben az evben. Nekik kiegyenlitettek, mennyi lesz a ber es a nyugdij emeles.??????

   • Degenerált said

    A ősközösségi társadalomban az emberek eltartottak egy törzsfőnököt meg egy varázslót. A többi élősködőt bunkósbottal agyonverték. És most? Ebből (is) világosan látszik, hogy azóta folyamatosan visszafejlődik az emberi agy.

 5. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Miért üresek Ludvig mögött a polcok?
  Már sikerült eltulajdonítania mindent?

 6. szabó a gyilkos fasiszta said

  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/12/karacsonyfa_2107.html
  Emögött a retkes proli nyóckeres bejárat mögött lakik Ludvig meg a minden aljasságra kész Szabó.
  Prin cztól kapott 20 milliós ajándékon vásárolták, a református hagyatéki leltárt lerabolták érte: stílbútorok, olajfestmények, perzsaszőnyegek, felhozták a hencidai templomból az úrasztalát és az ajtójuk
  AKÁR EGY FRANCSTADTI VICEHÁZMESTERÉ.
  Mindent lopnak a retkes szemetek, kivéve jó ízlést.
  Azt ugyanis nem lehet. Különben, ha látnák is, nem ismernék fel.
  Bugrisságuk megdönthetetlen.

 7. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  Ludvig most a szomszéd kricsmiben a Shiráz rózsájában próbálja elcsábítani a szürkehályogos Ali bácsit, de az riadtan menekül a tankként dübörgő szörnyeteg elől.

  • saca said

   Mámeginn csunyattmontatok az evikenénire asztán sirt és monta a bandibácsinak hoty láttot ez is temiatad van meg a kurváid miat Esztet nem is értem
   de hagggyátokmá békibe az évikenénit

   • petruska said

    Ludvigot már lopás miatt kitiltották a Petruskából. Most a Shiraz rózséjéba jár, de ott is nagyon figyelik.
    Rohadt büdös vén babiloni szajha

 8. szabó a francstatti bicska maxi said

  Szabó feni s lopott svájci bicskáját és vigyorog a mocskos pofájával.

 9. korrektúra said

  A PhD-csaló másodfokra ment az atlatszoval szemben!!!!
  http://atlatszooktatas.blog.hu/2014/12/28/phd_tudomanyos_fokozat_vagy_csak_egy_szakkor_a_kazah_konzul_masodfokra_viszi_a_kerdest

  • butcher said

   Ez kutyaf..a ahhoz a csaláshoz képest, amit Mészáros követett el Balla, Szabó András meg a fűzfapoetessza Ludvig segítségével.
   Hiába, a Károli a csúcs a bűnözésben!

 10. theologina said

  A lelkész testvérek irigykedtek meg kunyiztak Hollandiában.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6079/
  Aztán megállapították egyöntetűen, hogy nekik nehezebb a szolgálatuk, tehát ŐK A KÜLÖNB EMBEREK, HOBB LELKÉSZEK.
  Ehhez kár olt kimozdulni Alsóboldogfalváról meg a Francstattból.

 11. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó az idén is gyilkolta a zsidókat, egyelőre szóban, de legszívesebben Kalasnyikovhoz nyúlna, mondta, már ha eszébe is jut Horváth Iván, akit komcsi félzsidónak nevez most is.
  Legfőbb tárgya Szabó zsidógyűlöletének idén Kálmán C. György volt. Nem elégedett meg azzal, hogy feljelentette az Akadémián, így megakadályozta, hogy nagydoktor lehessen.
  Azóta is gyalázza: mocskos kurva seggdugasz zsidó gnómnak nevezi.

 12. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Ludvig a múltkor egy latin nyelvű könyvet lopott egy Ráday utcai boltban.
  Biztos latinizmusokat keresett benne.
  Mit gondoltok, mér jár a vénqurva malaclopóbab?
  Leteríti a szajréra, aztán ellopja.
  Fogadok, most is lop, rabol, fecseg ott a Rádayn és a környékén.

 13. ribike said

  Ribike verse – szakasztott a nagyanyja, gyönyörű és zseniális:
  Halihó, halihó,
  mér nem döglesz meg, nagyanyó?

 14. reposztos barmok said

  Ez a Soós még az év utolsó napján is osztja az észt. Amiből a Teremtő nagyon csekély mértékűt juttatott neki.
  Szerénységből meg semmit.
  Nem csodálom, ha kihalnak a templomok.
  Ezekért fizessünk egyházi adót, hogy ezek az idióták pöffeszkedjenek tovább? A MI PÉNZÜNKBŐL? Hajtsuk el őket, ahova valók!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2014-12-31/mesek-es-mostohak

 15. qrva Orbán rendszer said

  Egy jobbfajta fideszes óvatosan nem ért egyet.
  http://index.hu/belfold/2014/12/30/nemeth_zsolt_ez_veszesen_kezd_emlekeztetni_a_putyini_retorikara/

 16. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig telefosta a RefLap legújabb számát is. Kamaszlány kockás ruhában című förmedvénye Békési Sándor Erzsébet királynőről református teológiai szempontból szóló minden kritikán aluli fércművéről lelkendezik a hasonló színvonaltalanságú fűzfapoetessza.
  Bugris, nárcisztikus idióta a mi Ludvigunk, mint mindig.

  • petrőczi de genere ludvig said

   Azért óbégat a vénqurva mer ez is a L’Harmattan Károli könyvek sorozatában jelent meg, mint az ő fekáliából készült “műalkotásai”.

 17. petrőczi a botránykő said

  A házaspár hánytató hatása mára csak fokozódott, de már három éve se volt semmi!
  https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/a-hanytato-hazaspar-szabo-andras-es-petroczi-eva/

 18. Petrőczi a pöcegödör said

  Okádni kívánóknak itt van Ludvig egész förmedvénye
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6149/

 19. petrőczi a botránykő said

  Ludvig még a rádióújságot is telerondította Szamóca, harangvirág, Bethlen Kata c. írásával, mely bulimiás olvasóinknak biztos kedvence lesz. Sugárban lehet okádni attól, ahogy Ludvignak mindenről saját maga jut eszébe, a szamócás, harangvirágos fotóról pl., mer az ő gyerekkorában is nőtt ilyesmi a Mecsekben. Na aztán Bethlen Katáról meg pláne. A GRÓFNŐtől, ahogy Ludvig nevezi, lopta úgynevezett művésznevét Magyarország legordenárébban tehetségtelen hülye p…csája, Ludvig Éva Alice. A “lelkiségi többlet”-hez már hozzá se tudok szólni, röfögj erről egy olyan idióta, aki még a szó jelentését se ismeri.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: