Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Dr. Nagy István Pál (1946-2015)

Posted by karoligaspar - január 10, 2015

Dr. Nagy István lelkész

Dr. Nagy István lelkész (1946-2015)

Írta: Kálvinista Testvér

2015. január 3-án, életének 69. évében eltávozott Nagy István testvérünk, református lelkész, a KRE Nagykőrösi Főiskolai Karának egykori dékánja, a KRE hajdani megbízott rektora. Az elhunytat január 11-én 13 órakor ravatalozzák fel a kecskeméti református templomban, végső búcsút pedig a gyászistentisztelet után vesznek tőle a kecskeméti református temetőben.

Legendás tanár volt, tanítványai imádták, vicces mondásait évekig emlegették, egyik generáció adta tovább a másiknak. Nekem Nagy Pistának ez a vizsgakérdése tetszik a legjobban: “Hányszor jelenik meg Jézus Krisztus féllábon állva az evangéliumokban?” Persze senki sem tud válaszolni, lázasan agyalnak. Aztán Pista megkönyörül rajtuk és megadja a választ: “Legalább négyszer: szamárra fel, szamárról le, csónakba be, csónakból ki”.

Nagy István kikezdhetetlen erkölcsiségű, szilárd és határozott ember volt. Egyszerűen fogalmazott, de félreérthetetlenül. Morális tartását mi sem jellemzi jobban, mint ez az egyszerű mondat: “próbáltam komolyan venni, amit csinálok”. Nem tartozott a Károli pénzre és világi dicsőségre éhes vezetői közé, akik amorális céljaik érdekében bármire képesek. Ő ezt sem félt kimondani: “Nem hozták meg a várt eredményt a református iskolák”.  És ebbe beleértette a református tanárképzést is, ahogyan az a Károli Reviczky utcai karán folyt és folyik.

Tévedhetetlen biztonsággal érezte meg másban a hamisságot, az aljasságot. Világosan látta Szabó András végtelen, sátáni romlottságát. Megbízott rektorként mindent megtett, hogy megakadályozza Szabó András dékánságát, aki 2002-ben Györke Ildikó dékán halála után nemcsak pályázott a Bölcsészettudományi Kar dékánságára, hanem azt jó előre le is pacsizta a HÖK-kel, pénzt, pozíciókat ígérgetve a diákvezetőknek, korrumpálva őket. (Györke Ildikó se magától halt meg: a helyére pályázó Szabó András halálra stresszelte, gyötörte, fúrta, míg törékeny szervezete feladta a harcot.) Nagy István tudomást szerezve a felháborodott hallgatóságtól Szabó András módszereiről elbeszélgetett a HÖK-ös hallgatókkal és a tanszékvezetőkkel is, majd Takaró Mihály főgondnokkal együtt személyesen őrködött a kari dékánválasztás tisztasága fölött. Csakis ennek köszönhető, hogy Ludvig Éva hiába készítette el otthon a paprikás csirkét, előre ünnepelve férje dékánságát, azt egy nagyon keserű hangulatú vacsorán savanyú pofával fogyasztotta el az intrikus páros el. Pedig Szabó András piros Skodájával a Reviczky utcai épület udvarán parkolt, hogy a gyalog is csak 8 percre levő Mátyás utcai lakásába seperc alatt repülhessen haza a jó hírrel. Nagy Istvánnak akkor sikerült az, ami a 115 millió lenyúlása ellen küzdő, addigra már teljesen ellehetetlenített és kiszorított Szűcs Ferencnek 2008-ban nem: meghiúsította Szabó András dékáni ambícióinak beteljesülését.

Nagy fájdalom nekünk, hogy az a RefLap, amelyben Nagy Pista testvérünk temetéséről olvashatunk, közli legádázabb ellenségének, az egyelőre úgy tűnik, pompás egészségnek örvendő Szabó Andrásnak a mocskos hazugságait. Károlyi Gáspár bibliafordításának 1590-es előszavából idéz, aki így bocsátotta útjára művét: “Bizonnyal tudom és semmit nem kételkedem, hogy ez munkának, minekutána az emberek közé az kimegyen, sok irigye és rágalmazója leszen … Mert miképpen a testet az árnyék, azonképpen az virtust, azaz a jóságos cselekedetet követi az irigység…” (Szabó András: 1517 – 2017. RefLap 2015. január 11. 3. o.) Szabó ezt a cikket azért írta, hogy saját magát Károli Gáspárhoz hasonlítva felmagasztalja. Mert “örök emberi jelenség…, hogy minden nagy teljesítmény, amely felkavarja az állóvizet, irigységet és indulatot vált ki”. Valójában Szabó Andrásnak egyetlen kimagasló teljesítménye van: a kollégái iránti gyilkos indulatból fakadó intrika, rágalom- és feljelentés-cunami. Szabó egy nagyformátumú, gátlástalan, mocskos gazember.

Az alattomos rágalmazó Szabó András ellen haláláig küzdő becsületes, szókimondó, szellemes és józan gondolkodású Nagy Istvánt blogunk szerkesztősége ugyanúgy saját halottjának tekinti, mint ennek a fertelmes gyilkosnak a korábbi áldozatait: Szilágyi Ferencet, Györke Ildikót, Bolyki Jánost, Király Gyulát, Szigeti Lajost.

Nyugodjék békében, legyen neki könnyű a föld!

 

86 hozzászólás to “Dr. Nagy István Pál (1946-2015)”

 1. czunyiné a károli üdvöskéje said

  Odavette a karra Tenke szeretőjét, Bertalan Juditot. Nagy Pista a maga tisztességében észre se vette, hogyan manipulálták.

 2. Petrőczi a pöcegödör said

  Ludvig egy időben ott tanítgatott (?) a Baranyai nevű barátnőjével Nagy Pistánál. Be nem állt a pofája arról, milyen “bugris” a Nagy Pista meg a családja, milyen ízléstelen a lakásuk (ahova meghivatta magát).

 3. reposztos barmok said

  Már megint nyilatkozgat az egyik értelmi fogyatékos “lelkipásztor”.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-01-10/kerdojelek-hatarokrol

 4. lord peter wimsey said

  Most akkor egyetlen reményünk az iszlám vagy aljas terroristák logója?
  Vona, némi következetességet!
  http://444.hu/2015/01/09/vona-gabor-antiterrorista-szakpolitikai-egyezteto-forumot-javasol/

 5. károlis bugrisok said

  A parokia.hu a tőle megszokott giccses színvonaltalansággal röfög Nagy Istvánról.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6151/

 6. hencidai úrasztala said

  A hencidai úrasztala ünnepélyesen megterítve: rajta a háziasszony specialitása: abált szalonna kenyérrel és vöröshagymával.
  Szabó: Milyen ünnep van ma, életem szerelme?
  Petrőczi: Elfelejtetted? Megdöglött a Nagy Pista. Holnap kaparják el.
  Szabó: Csakugyan, hogy is felejthettem el. Hányadik is ő a sorban?
  Petrőczi: Már nem elég az ember tíz ujja, amit megnyalsz a fejedelmi lakoma után. Hiába, grófnő ősöm, a Kata igazi zseni volt a konyhában is.
  Szabó: Megyünk a temetésére? Táncolni a sírján?
  Petrőczi: Kecskeméten kaparják el, egy kicsit messze van, költészetem múzsája.
  Szabó: És ki lesz a következő a sorban, te kálvinista Szapho?
  Petrőczi: Én Takaró Miskára fenem a fogamat. Nem átall verseskötetet kiadni! Ő! Ez a tehetségtelen állat!
  Szabó: Senki nem helyezi föléd, lelkem múzsája.
  Petrőczi: Persze legszívesebben azokat a rohadt kurvákat temetném el, akik szerelmesek beléd, drága Andrisom. Persze ha rád nézek, a gyönyörű arcodra, daliás termetedre, megértem, hogy odavannak érted.
  Szabó: Tudod, lelkem kankalinos szamócája, hogy senkinek nincs esélye nálam.
  Petrőczi: És az Eszter? Gyanús vagy te nekem!
  Szabó: Az egy hamisítás volt.
  Petrőczi: Igen? Nagyon élethűre sikerült. Ismerem én mint az ötszáz szavadat, lelkem doktora! Gyanús volt az egybeesés.
  Szabó: Ne veszekedjünk, drága szerelmem. Ünnep ez a mai nap, megint megdöglesztettünk valakit. Ez azért szép siker, nem.
  Petrőczi: Jól van, koccintsunk! Van itthon pezsgő?
  Szabó: Persze, vörös is, fehér is. A múltkor csórtam egy hűtőből a Reviczkyben. Hogy csodálkozhattak, amikor csak a hűlt helyét találták!
  Petrőczi: Proszit! Elmondhatnám számtalan nyelven is, amin mind beszélek, értek és írok, olvasok, fordítok. De most csak annyit, hogy így tovább a következő hulláig!!!

  • árnyak kórusa said

   Árnyak: Sötét az Acheron homokja, itt meg fogsz halni, gyilkosom!

  • Gratula Hencidai! said

   De qrva jó ez a dialógus. El tudnám képzelni színpadon mint egy örkényi 1 perces vígjátékot. Könyörgöm csináljatok belőle önálló posztot. Hadd röhögjön a gané házaspáron az egész net!

   • Mátyás utcai rémek said

    Az a pikantériája, hogy tartalmilag ráadásul igaz. Ezek minden ellenségük halálakor diadaltort ülnek.

  • Nagykőrösi gyászoló said

   Ne felejtsétek el, hogy ha valaki, akkor Nagy István tényleg ismerte őket. Volt szerencséje végigszenvedni a Petrőczi-Baranyai párost Nagykőrösön, aztán a Szabó-Ludvig páros későbbi ördögi szövetségese, Györgyiné Koncz Judit (Betty) keserítette meg az életét. Nagy István zsigerből utasította el ezeket a becstelen, korrupt, rágalmazó és hazudozó figurákat.

  • Lutheránus said

   Tény, hogy Nagy István lobbyzta ki Raffay Ernő dékánságát a Bölcsészkaron 2002-ben, hogy elhárítsa a Szabó András veszélyt, annak ellenére, hogy Raffay evangélikus volt. Ebben Hegedűs püspök és Takaró Mihály gőzerővel támogatta. Tény, hogy Szabó és Ludvig ezt sohase tudták Nagy Pistának megbocsátani, és bosszúért sziszegtek, amíg csak élt. Van okuk most a diadaltorra. Ezt az ellenségüket is eltemethetik ma.

 7. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

 8. károlis bugrisok said

  Itt van egy Duráczky nevű hülye, a Károli oktatója, aki arról fecseg, hogy a bizalom a gazdasági fejlődés motorja.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6145/
  Fukuyamától lopta a gondolatot, magyarul is olvasható Bizalom című könyve.
  Ezt persze a parókiások nem tudják.

  • no para said

   “A társadalmi interakciók értelmezhetőek csereügyletekként, erre mutat rá Fukuyama. A szerző a bizalom mikroszintű megközelítését mutatja be 1992-es Bizalom című művében, amelyben azt a társadalmi tőkéhez szükséges legfontosabb tényezőnek tartja.”

   http://www.kalvinkiado.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=4&view=finish&cid=324&catid=26&lang=hu 11. old

   Ez az a tanulmánya Duráczkynak, amire a riport első mondatában a riporter hivatkozik, és ami alapján a riportalany válaszolt.

   Valaki már megint hazudozik és alaptalanul rágalmaz károlis oktatókat. Talán mindenkinek az lenne a legjobb, ha a megfelelő nyilvánosság elé kerülne hogy ki lődözget itt vaktölténnyel és ezért felelősséget vállalna. Ez nem az “üldözött áldozatokról” szól, akit a wistmannok levadásznak ha kiderül a kilétük, hanem arról, hogy többedszerre rágalmaznak mindenféle református, károlis embereket, függetlenül attól hogy kicsodák és milyen vélt vagy valós szerepük van a bloggazdák által sérelmezett eseményekben. És ez tűrhetetlen. Duráczkynak mindehhez semmi köze, ráadásul még az sem igaz hogy plagizált volna Fukuyamától. Fogja vissza magát.

   • Nomen est Omen said

    Szerintem Károlis Bugris nem minősítette Duráczkyt, csak lefordította a nevét. Ez minden szláv nyelven azt jelenti, hogy “hülye”, hasonlóan a Cservákhoz, ami minden szláv nyelven férget jelent. Nem ártana némi jártasság szláv nyelvekben, különben hamis vád miatt No Para találja magát bíróság előtt.

   • no para said

    Szerintem meg először a magyar nyelvben kellene jártasságot szereznie, mert a hazudik és rágalmaz az nem a “hülye” álltásra vonatkozott, hanem arra, hogy “Fukuyamától >>lopta<< a gondolatot".

   • Plagi Pali said

    A szerencsétlen hülye nevű pasinak nincs egy önálló gondolata. A cikken áthúzódó vezérfonal kétségtelenül Fukuyamáé. A plágium gondolata nem légből kapott. Ezért nem érdemes perre menned, Para. Amúgy ezzel a nóném senkivel szerintem nincs senkinek semmi baja, csak az, amit az első két mondatomban elmondtam.

   • Cavinton said

    Feléledt a troll? És még van képe neki hazudozással vádolni valakit, aki megállapítja, hogy ez a Durák csak papagájként makogja Fukuyama mára már közhellyé vált gondolatait? Neki, akit egymás után két hazugságon kaptak itt a blogon, mire föl szégyenében elbujdokolt? Azt hiszi, mindenki elfelejtette a hazudozásait? Hát nem mindenki.

   • tudományos kutató said

    Mennyire felháborodott a felébresztett troll. Csak nem ő a Durak, akarom mondani Duráczki személyesen?
    Pereljen be bennünket nyugodtan, az, hogy kit tartunk hülyének, állampolgári jogunk.
    Még le se doktorált a kis hülye. Mire a nagy érzékenykedés?

   • Van Para said

    Engem is meglepett a reakciója. Egy jelentőség nélküli ártalmatlan hozzászólásból ekkora patáliát csapni? A plágiumra való célzás egy hsz-ban nem durva, és ráadásul teljesen megalapozott volt. Pont ennél jutott eszébe fenyegetőzni? Lehet, hogy tényleg ő ez a duracsek.

   • no para said

    Cavinton azt képzelődik amit akar, ha szerinte engem már kétszer is hazugságon kaptak ezen a blogon és elbujdokoltam szégyenemben akkor azt. Tényleg én vagyok a hülye, hogy még mindig beírogatok az ilyenjeitekre.

 9. Séd parti séta said

  Kovács Árpád még mindig itt rontja a levegőt a Pannon Egyetemen, Szitár, a hájas cigányasszony külsejű szeretője nem bír tőle megválni.

  • Btks Kolléga said

   Rontja az mindenütt. A Károliról se sikerült teljesen kiirtani, pedig a kancsal Balogtól megkapta már az utilapunak szánt végkielégítést.

  • Rikarda said

   Szitár nemcsak hájas cigányasszony külsejű, hanem egészen pontosan az: hájas cigányasszony.

 10. "Ő Pista bácsi" said

  A parokia.hu portál kollégák, tanítványok, barátok visszaemlékezését közli egyik posztjában az elhunyt Nagy István lelkész úrról és kollégámról: http://www.parokia.hu/hir/mutat/6151/. Nem hiszem, hogy közölnék ezt itt odaát, ezért ide küldöm be.

  Beszélgettünk valamikor régebben Nagy Pistával a Református Egyetem oktatóiról, és szóba került a Szabó-Petrőczi házaspár. Petrőcziről szó szerint ezt mondta: “Egyszerre képzeli magát Petőfi Sándornak és Gina Lollobrigidának”, Szabó Andrásról pedig azt, hogy hetente feljelentgeti egymásnak Hegedűs Lóránt püspököt és a saját sógorát, Szabó Istvánt. Vagyis igencsak jól ismerte őket.

  • régi kolléga said

   Nagyon pontos és szellemes. Persze ez a parókiás cikk undorító giccses hülyeség, ez viszont igazán hiteles és igaz. Hátz ezért gyilkolták Szabóék a maguk aljas, mocskos módján.

 11. Theologina said

  Volt valaki a temetésen? Én sajnos nem tudtam elmenni, pedig szerettem volna.

 12. istenhegyi fogadó said

  Köves Gyopár a nyálzó giccsgyáros kifejtette a reposzton, hogy hányingere van Jean Effeltől
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-01-12/21-szazadi-osemberek
  Nekünk meg tőled, gyopár, tőled, a nárcisztikus, idióta szövegeidtől meg a seggtehetségtelen, förtelmes ájtatos giccseidtől!

 13. irish coffee said

  Orbán körében igazi gazemberek vannak:
  http://index.hu/belfold/2015/01/09/giro-szasz_kifelejtette_uzlettarsat_a_milliardos_hotel_sztorijabol/

 14. zimmezum said

  Milyen mélységes megvetés tükröződik Hollande arcán, amikor felülről lefelé kezet fog Orbánnal!
  http://www.galamuscsoport.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=436773:le-monde-a-sajtoszabadsagot-serto-vezetok-a-koeztarsasagi-menetben-peldaul-orban&catid=79&Itemid=164

  • Lombroso said

   Ezt a képet érdemes hosszan elemezni. Erről beszél a sarki zöldségestől kezdve a melós, a diák, az üzletember, a takarítónő. Ne csak Hollande arcát nézzétek, hanem a kis duplatokás nyakatlan, görcsös kisebbrendűségi érzésekkel küzdő törpéét is!

 15. we are your destiny said

  Orbán zsebre dugott kézzel, hordóhasán nyitott zakóban, félrecsúszott nyakkendőben fényképeszkedik a többiekkel.

 16. Orbán takarodj! said

  A bugris viszi minden hova a minibuszát, kerül, NEKÜNK!, amibe kerül.
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/12/orban-maga-utan-vitette-a-kisbuszat-parizsba/

 17. fideszes kommunikáció said

  Bugris fideszesek, szégyellhetnék a pofájukat, de fel sem bírják fogni, mekkora tahók.
  http://nyugatifeny.blog.hu/2015/01/12/europa_bocsasd_meg_nekunk_ezt_az_embert

  • Tébolyda said

   Vezérük, Orsós Viktor tülekszik a nyilvánosság elé és mindenütt odanyilatkozik valami lábszagú, korlátolt tahóságot, amit megint leközöl a világsajtó, mi pedig megint nem győzzük majd megmagyarázni a vékony fémkeretes szemüvegű, civilizált nyugati ismerőseinknek, hogy nem, nem, minden látszat ellenére mi itt Magyarországon nem pattintott kőbaltával vadászunk, nem eszünk emberhúst és boszorkányégetések sincsenek már. Csak épp van egy miniszterelnökünk, aki az elmúlt másfél évtizedben egyre inkább a szellemi leépülés és a téboly jeleit mutatja.

 18. Orbán a csodatevő said

  A mocskos Orbán előre tolakszik.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=437031:igy-sikeruelt-orbannak-felernie-a-vilag-vezetoi-koeze&catid=71&Itemid=135

 19. Zores said

  Ma eltemették Izraelben a jeruzsálemi Har Hamenuchot temetőben a párizsi terrortámadás, azaz a kóser szupermarketben végrehajtott túszejtés négy zsidó áldozatát. Ők így tértek haza Izraelbe… A többi európai zsidónak pedig azt javaslom, hogy még a temetésük előtt jöjjenek haza. Hiszen nekünk zsidóknak nincsen más hazánk, csak Izrael.

 20. Lesáná hábáá beJerusálájm! said

  Találkozunk jövőre Jeruzsálemben!

  • אני עולה חדש said

   Én már itt pecázok egy idilli békés kis izraeli folyó partján. Aztán megyek majd északra Galileába hóembert építeni. 😀

   • Hazaffi János said

    Épitsd bele magad és vissza se gyere. Megmondta a miniszterelnök úr is hogy Magyarország a magyaroké. Ide idegenszivüek és idegenkukturájuak ne jöjjenek illetve ha ide lettek a világra baszva huzzanak innen a picsába. Kábé szó szerint eszt monta tegnapelött Párizsba.

 21. Nagykőrösi utánköltés said

  Megegyeztünk Orbán: én maradok Galileában, te meg maradj Orbanisztánban, amiről Nagy István földije,Arany János oly poétikusan írt a Toldiban. Mi itt a fb-on kicsit adaptáltuk a mai magyar viszonyokra. 🙂

  Toldi 2.0

  Ég a napmelegtől a magyar szík sarja,
  Tikkadt fideszesek lopnak, csalnak rajta;
  Nincs már tisztesség a sok gaz közt kelőben,
  Nincs tenyérnyi érdem nagy határ fertőben.
  KÖZGÉP hűvösében tíz-tizenkét szolga
  Számláz, mintha legjobb rendin menne dolga;
  Hej, pedig üresen, vagy félig rablottan,
  Nagy nyugdíjpénztárak álldogálnak ottan.
  Hiába ég ettől a demokraták arca,
  Orbán-hű pribékek jót röhögnek rajta.

 22. reposztos barmok said

  Gusztustalan szöveg a nagytiszteletű (???) úrtól (???)
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-01-14/fostos-bugyboka

 23. svabra said

  Az értelmi fogyatékos hagyonyárpi nemzetközi tanácsadó cége a századvéges csaló gazemberrel:
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/habonyek-rejtelyes-kulfoldi-cege

 24. őrült nők ketrece said

  Orbán a nyugati tévéállomások főhülyéje, pofozóbábúja.
  http://nol.hu/kulfold/szetszedte-orbant-a-cnn-1509557

 25. ejaculatio praecox said

  Harrach egyetért a terroristákkal, a mocskos balfasz.
  http://nol.hu/belfold/a-kdnp-osztja-a-terroristak-velemenyet-1509741

 26. balog zoltán egy katasztrófa said

  Visszavonta az EMMI Papp Csilla kancelláriai kinevezését a Színházművészeti Egyetemen. Az illető fideszes p..csa sem oktatási, sem gazdasági gyakorlattal nem rendelkezik, a férje Vidnyánszky kommunikációs tanácsadója.
  Érdemes hátsó lábunkra állni, minden fideszes disznót nem kell elfogadnunk!!!

  • Nagy szerencse, hogy a Károlira nem kell kinevezni kancellárt. Itt mindenki eleve be van kötve a Fideszhez, és azt csinál, amit Balog akar, meg persze a Ballán keresztül a Jobbik. Na és nyomtató lónak se kötik be a száját, 115 millió elcsúszik ide is és oda is.

   • Kovács Barnabás said

    Tökmindegy, mert így is úgy is én vagyok a kancellár is meg a rektor is egyszemélyben. Ha ki kellett volna nevezni valakit akkor engem neveztek volna ki. Ki mást? A Gazdasági Minisztériumban is főmufti vagyok és a Károlin is. Nekem van munkáltatói jogom. A kis bolhaballát is krughatom amikor csak akarom. Lehet megteszem ha sokat ugribugriskodik.

 27. ulan bátor said

  Jön Merkel és leleplezi Orbán mocskos prosztó kisstílű trükkjeit.
  http://javorbenedek.blog.hu/2015/01/13/merkel_bezarja_a_magyar_kiskaput

 28. Eva Braun said

  Elrendelte a Kuruc.info holokauszttagadó cikkének törlését a bíróság
  Forrás: https://kuruc.info/r/56/138230/

 29. ulan bátor said

  A MET is Orbán bulija, azért rohangál mostanában annyit Svájcba
  http://tldr.444.hu/2015/01/14/a-legtobb-penzt-most-igy-lehet-csinalni-magyarorszagon/

  • Orbán a MET-ben said

   Így lehet qrva nagy pénzeket csinálni Putyin árleszállított gázából.
   Orbán sokat keres a MET-ben, de már nyomoznak utána.
   Európa nem tűri az Alijev szintű rablásokat.

 30. irish coffee said

  Orbán kormánya sárba tiporja a jogbiztonságot
  http://nol.hu/belfold/jovatetel-csak-kintrol-jar-1509659

 31. Fidesz Vetélkedő said

  A 2015-ös év során több új, izgalmas vetélkedő is indul Magyarországon. Például

  Orbán Viktor szervezésében: “Ki tud többet a Szovjetunióról?”
  Lázár János szervezésében: “Ki tud többet a márkás karórákról?”
  Vida Ildikó szervezésében: “Ki tud többet az angol nyelvről?”
  Schmitt Pál szervezésében: “Ki tud többet a fénymásolásról és a magyar nyelvtanról?”
  Selmeczi Gabriella szervezésében: “Ki tud több kiflit lopni?”
  Szijjártó Péter szervezésében: “Ki tud több zsebpénzt kapni a szüleitől?”
  Semjén Zsolt szervezésében: “Ki tud több védett állatot lelőni?” és végül, de nem utolsó sorban
  Mészáros Lőrinc szervezésében: “Ki tud többet a fideszes disznókról?

 32. Butykos beteg said

  Butykos a pápista Kisrigóval tart istentiszteletet január 18-én Szatmárcsekén Kölcseyre emlékezve.
  http://reformatus.hu/mutat/10418/
  Ajaj, Butykos, mikor tűnsz már a fenébe?

  • Bátor Rigó said

   Szép kis párost alkotnak ma is, mint ahogy a múltban is. Mind a kettőbesúgó volt, mind a kettő letagadta, mind a kettő hamis átvilágítási papírt állítatott ki magának. Komcsi besúgóból mind a kettő orbánseggnyaló lett.

 33. jobbikos said

  Morvai megkérdezte Brüsszelben Pelcznét, a fideszes rikoltó varjat, hogy azért áll jobban Lettországban, mint Magyarországban, mert a lettek kevesebbet lopnak?
  https://kuruc.info/r/34/138255/
  Jó kérdés volt, őszinte választ nem várunk.

 34. 327 Ft-os euro, köszönjük, Fidesz! said

  Az eurót sikerült 327 Ft-ra emelni? de a Fidesznek ez nem elég!!!
  De örüljünk, Orbán a zürichi bankban tartja a pénzét SVÁJCI FRANKBAN.
  ANNYIVAL GAZDAGODOTT ORBÁN, MINT AMENNYIVEL TI SZEGÉNYEDTETEK, hülyék, erre szavaztatok?
  Most megkaptátok!

 35. 327 Ft-os euro, köszönjük, Fidesz! said

  Az autóhiteleseket nem mentette ki, azok tüntetnek!

 36. Petrőczi a pöcegödör said

  Petrőczit, Ludigot nem érinti a devizahitel, ők RABOLTAK ELEGET AZ ÁLLAMPÉNZBŐL Szabó dékánsága meg rektorhelyettessége alatt. A lakásra a pénzt a Károlitól kapták, a berendezést a református hagyatéki leltárból zabrálták. Most ott ülnek a 140 négyzetméteren és jön az euró a komáromi Selye-állásból meg az adriai panziójukból, ahol sajátos ízlésűeknek biztosítanak kellemes nyaralást.
  De miért nem jelentkezik a fűzfapoetessza, pedig megígérte?
  http://petroczieva.blogspot.hu/
  Csak nem beteg????

 37. Lázárjani fia said

  A Jobbik politikusai nyilvánosságra hozzák családtagjaik vagyoni helyzetét is. A Fidesz még várna egy évet ezzel, az MSZP és az LMP támogatja a Jobbik javaslatát.
  Forrás: https://kuruc.info/r/34/138270/

  • Reset Reboot said

   Kell egy global reset ….. reboot !!! Mindegyik 47.000- kezdi , alberletben . Majd ha le tesz valamit az asztalra akkor beszelhetunk juttatasokrol . Nincs Audi . Van bicikli meg villamos . Ami a legfontosabb a munkarend … Nem jelenik meg a munkahelyen akkor azert levonas jar .

 38. nyúlpaprikás said

  Boglár elérzékenyedik a nyúlon, azonosítja vele magát, összekulcsolja a kezét és könyörög az Atyához.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2015-01-16/nyulam-bulam
  Az ilyen gyenge hülyéket rabolja le áldott Orbán testvér és gengszterbandája.
  MAK-MAK

 39. Okamoto Mari said

  Egy igazi keresztény gondolatai, érdemes összevetni a farizeus nyammogásokkal
  http://hvg.hu/velemeny/20150115_Jezus_is_Charlie_avagy_a_szolasszabadsag/#z4154f#67f8ri

  • Újreformátus said

   Hát igen, ez tanulság lehetne a mi kálvinista fundamentalistáink számára is:
   “nem lehet, hogy a Charlie Hebdónak nem a vallással, hanem a vallás nevében tanúsított álszenteskedéssel, kirekesztéssel, erőszakkal van baja? És ha igen, nem lehet, hogy ebben igaza van – függetlenül attól, hogy túlmegy-e a „jóízlés” határain? Nem lehet, hogy bele kéne néznünk a tükörbe ahelyett, hogy megpróbálnánk összetörni?”

   • Újreformátus said

    Ez pedig a szenteskedő, undorítóan képmutató wistmanwoodos Ballának és társainak, és persze az egész hánytató KDNP-nek:

    “ha ma járna Jézus a földön, a hatalommal szövetkező, a Charlie Hebdo vértanúit vádoló vallásos-tradicionalista közönség hogyan fogadná. „What would you do with Jesus?” Meggyőződésem: e közönség zöme Jézust ma megfeszítené. Aztán még büszke is lenne rá. Mert eltelhettek bár ezredévek, a vallásos fundamentalistánál nincs kegyetlenebb.”

  • Jókeresztények said

   7 Fidesz-KDNP-s képviselő felelős azért, hogy szegénységben élő gyermekek százezrei nem jutottak meleg ételhez a téli szünetben.
   A költségvetési bizottság jegyzőkönyvéből kiderült, hogy ezek a jókeresztények indoklás nélkül leszavazta a javaslatot:
   – Szűcs Lajos (Fidesz), a bizottság alelnöke
   – Tilki Attila (Fidesz), a bizottság alelnöke
   – Hargitai János (KDNP), a bizottság alelnöke
   – Boldog István (Fidesz)
   – Szabolcs Attila (Fidesz)
   – Vantara Gyula (Fidesz)
   – Witzmann Mihály (Fidesz)

   Köztük egy KDNP-s is, a bizottság jókeresztény alelnöke. De az összes fideszes jókeresztény, hisz ki sem látszanak az egyház valagából.

 40. law and order said

  Pálinkás a magyar tudomány fideszes árulója
  http://index.hu/tudomany/2015/01/15/palinkas_jozsef_lett_a_tudomany_andy_vajnaja/

  • Kaka-démikus said

   Pálinkás egy szarak alak, Orbán feltétel nélküli kiszolgálója. Ezt régóta tudjuk. De nincs miért siratnunk az OTKÁ-t pl. a bölcsészettudományokban. Ezentúl Pálinkás fogja osztani a lóvét, eddig Kulcsárszabó osztogatta. Mi a különbség? Egyik ocsmányabb gazember, mint a másik.

 41. ulan bátor said

  A bunkó Habony az idióta Orbán tanácsadója.
  http://egyenlito.blog.hu/2015/01/13/habony_70_ezerert_vett_vodkat_30_ezer_borravalot_adott

 42. lord peter wimsey said

  Mocskos földmaffia!
  De most már börtönben ülnek a rohadékok!
  http://nol.hu/belfold/nem-gazdalkodtak-okosan-1510079

  • Poltpéteri Ügyészség said

   Még nem. És ha a bűnpártoló maffiózó Poltpéteren és lajháristvánon múlik, csak a kishalakat csukják le legjobb esetben. A legnagyobb földmaffiózók megint meg fogják úszni.

 43. Shabbat Shalom! said

  Az Orbán-kormány tudatosan eltitkolta, hogy hónapokon keresztül szivárgott a paksi atomerőmű és a több tízezer liternyi veszélyes anyag megfertőzte a környék talaját és vízkészletét is. Paks térségében sajnos súlyos következmények várhatóak emiatt a közeljövőben. Vajon a Putyinnal kötött titkos szerződés milyen további nukleáris katasztrófákhoz vezet majd? A szerencsétlen magyar nép sajnos mind komolyabb veszélyben van a saját dilettáns, felelőtlen és gátlástalan kormánya miatt…

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: