Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Who will be the church leader? (Ki lesz a bálanya?)

Posted by karoligaspar - január 17, 2015

Szajuz, aki akarja

Szajuz, aki akarja

Fekete, akit Bölcskei akar

Fekete, akit Bölcskei akar

A jó döntés

Steinbach, aki nem nagyon akarja és akit senki se nagyon akar

Írta: Dunántúli Igazmondó

Megvannak az új (régi) püspökök, de nem ez érdekel mindenkit, hanem az, hogy ki lesz az első az egyenlők közül, azaz ki lesz a zsinati elnök. Még kb. másfél hónap és megtudjuk, ki vezeti a következő hat évben a magyarországi reformátusokat. 2015. február 28-ig kell összehívni a zsinatot, amely megválasztja a négy püspökből Bölcskei utódját. Az mindenesetre nagy öröm a legtöbbünk számára, hogy Balla Pétert, a KRE rektorát, aki a Jobbikhoz közelebb már nem is állhatna, nem választották meg dunamelléki püspöknek, és ezzel keveset mondtunk. Olyan megsemmisítő vereséget szenvedett, olyan megszégyenítő arányban utasították el, amilyent ez az antikarizmatikus, kívül-belül pocsék wistmanwoodos kis véglény megérdemel. Ezzel a radikális szélsőjobb nem jutott be a MRE vezető köreibe, legalábbis egyelőre. Talán majd ha a jóképű és igazi püspöki családból származó sógor, Hegedűs Lóri indul, akkor több esélyük lesz. A dunamelléki választás kimenetele és következményei egyelőre beláthatatlanok. A református sajtóból nem tudunk meg semmit, még esélylatolgatást sem olvashatunk. Avíttas ájtatoskodás és semmitmondó dilettáns szenteskedés tölti meg az oldalakat szokás szerint, a királycsinálók különösen szófukarok, Jézus Krisztusra hivatkoznak minduntalan, de mint tudjuk, ő nem nyilatkozhat.

A zsinati elnök személye nagy valószínűség szerint a Tiszántúl és a Dunamellék harcában dől el. Bölcskei nem akarja kiengedni a kezéből a hatalmat és a vele járó lóvét. Miután nem indulhat, strómanként Fekete Karcsit tolja maga előtt. Persze láttunk már megelevenedett szalmabábukat, de a Karcsit irányító zsinórok a hideg gyilkos Tarr Zoltán kezében vannak. Ő régi  besúgócsaládból származik, ismer minden mocskos trükköt, aljasságban a gazember apján is túltesz. 2010 óta jó ideig tartottak a MRE és a fideszes kormány közti hisztérikus hőfokú mézeshetek. Bölcskei állandóan a vitorlát kereste, amit fújhatna, a reformáció ötszáz éves évfordulójára készülve aztán végleg egymásra találtak a reformáció nemzetnek adott ajándékai: Kövér, Balog, Orbán és Bölcskei.

Tartott a barátság jó ideig, amelyet az táplált, hogy a Bölcskei által is kétpofával gyalázott “bizniszegyházak” helyett a lóvét nekik, azaz az egyetlen nagy, tisztán bizniszegyháznak öntötte át, lásd pl. azt a 10 milliárdot, amit a debreceni épületekre adott a kormány. Aztán kiürült a kassza, a hajuknál fogva előráncigált hülyébbnél hülyébb adóötletek nem hoznak semmit, inkább majd visznek. Véget ért a pénz, ennélfogva a pénzosztás is és vele a nagy szerelem a MRE és stratégiai szövetségese, a fideszes kormány között.  Bölcskei még az év végi obligát szenteskedés előtt jól beszólt imádott fideszes kormányának. Gusztinál a lé überolja a barátságot, aki nem virítja a lóvét, azt Guszti püspök egyenesen ellenségként bélyegzi meg. Közben kiderült, hogy mégis kapnak az egyházak 1,7 milliárdot, tehát alig lesz kevesebb a zsinati zsebekben,  a barátságtalan kitételt azonban senki nem korrigálta. Bölcskeinek ez már mindegy, ő, mint a tudomány (???) embere a rektori székbe menekül. Az utódoknak azonban színt kell vallaniuk, politikailag is.

Január 5-én az új/régi dunamelléki püspök váratlan politikai állásfoglalást engedett meg magának. A mindenféle kormánytól való függetlenséget hirdette meg éppen az a Bogárdi, aki a Hold utcában alpári módon szokta szidni Brüsszelt és a baloldalt, s nem szégyellte Kiss-Rigó oldalán palástban felavatni a felcsúti futballstadiont. Szajúz elszakadási beszéde éppen akkor hangzott el, amikor már áldott Orbán testvérünk, ahogy a RefLap szokta nevezni, több mint két hete nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Szajúz Balog révén pontos információkkal rendelkezhet Orbán mentális és politikai állapotáról. Az, hogy éppen  ezt az időpontot választotta függetlenségi nyilatkozatának megtételére, sokatmondó.

Orbánnak nemzetközi szinten rosszabb híre nem is lehetne. Nem szabadságharcosnak tartják, ahogy ő vizionálja magát, hanem korruptnak, aljasnak, “lábszagú, korlátolt tahónak” – nem alaptalanul. A MET-ügy előbb-utóbb nemzetközi számonkéréshez vezet. Arról van szó, hogy Orbánék a Putyintól kapott olcsó gázt Ausztrián keresztül hozták be Magyarországra és adták el – drágán – a “rezsicsökkentéstől” tökéletesen elhülyült lakosságnak. A MET egy svájci offshore cég, amelyen Orbán és a szűk haveri köre gazdagodik, innen tölti fel csillagászati méretű zürichi bankszámláit. Nem mellesleg Orbánt és bűntársait a svájci frank hirtelen felértékelődése is tovább gazdagította, amely magyarok tízezreit sodorta a csőd szélére. Amit a Fidesz belföldön művel – Rogán ingatlanpanamáitól kezdve a napelemek termékdíjáig – csak pofátlan rablásnak és a lakosság gátlástalan kifosztásának nevezhető. Ezt jól jelzi a magyar forint radikális értékvesztése az euróval és az amerikai dollárral szemben. Aki ezek után még mindig Fidesz-hívő, az vagy cinikus, lefizetett gazember, vagy számolni nem képes, önálló életvitelre képtelen idióta. Február másodikán Merkel kancellár jön Magyarországra, február 9-re pedig Putyin hívatta meg magát. Magyarország viszonylagos gazdasági stabilitása egyértelműen a német autóiparnak köszönhető, rá vagyunk kapcsolva a német ipar és az EU-s pénzforrások lélegeztetőgépére, csak egy eszetlen félkegyelmű vagy egy ádáz ellenség kockáztatja a jóindulatukat. Aki Merkel után, azt überolva, Putyin “gazdát” látja vendégül, jelzi, hogy neki a Kreml harangjai ütik az időt. Orbán ezzel az arcátlansággal Magyarország jelenét és jövőjét kockáztatja. Orbán napjai egyébként történelmi mértékkel meg vannak számlálva, az USA és az Európai Közösség nem fogja sokáig tűrni garázdálkodását. Bogárdi ezt látta be, és reálpolitikusként előkészül az Orbán utáni világra. Ha Orbán bukik, ő megmondta előre, hogy függetlenedni kíván tőle. Fekete Karcsi nem gondolkodik, nem a szokása, Bölcskei pedig, aki előtérbe tolta, csak annyit tud, hogy nincs az az uralom, amit ő nem szolgálna ki. Meg is tette már az MSZMP pártállami besúgójaként, fideszbérencként stb. Tarr, a bábjátékos sem válogat, bárkit kiszolgál, ha eleget tud rabolni.

A zsinati elnöki választásnak három kimenete lehet: Bogárdi, Fekete vagy Steinbach. Ha a Tiszántúlnak sikerül átvernie a zsinaton Fekete elnökségét, nem változik semmi: Bölcskei és udvartartása továbbra is kiszolgálja magát a Károli pénzéből és mivel Ballát a kezükben tartják, a Dunamelléken is be tudnak tartani Bogárdinak. Ha Bogárdit választják, mindenekelőtt Ballát fogja megszorongatni, nem lesz nyúlkálás az egyetemi kasszába sem Bölcskeiék, sem a Jobbik részéről, nagy valószínűséggel a wistmanwoodos kapcsolatot is felszámolja. A harmadik lehetőség az, hogy Bogárdi és a Tiszántúl nem bír egymással, és megválasztják a semleges harmadikat, Steinbach József dunántúli püspököt. Ezt magunknak akár kívánhatnánk is, végre egy intelligens és becsületes ember állna az egyház élén. Neki azonban túlságosan nehéz feladat lenne megbirkózni a tökéletesen gátlástalan, korrupt egyházi vezetőkkel. Ha mégis megtörténne ez a csoda, akkor az apostol szavaival üzenjük neki: “Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem”. (Fil. 4, 13)

95 hozzászólás to “Who will be the church leader? (Ki lesz a bálanya?)”

 1. Nem azé, aki fut... said

  Ha Pál apostol jóslata beválik, és nem azé lesz, aki fut, nem azé, aki akarja, akkor csakis Steinbach lehet a zsinati elnök.

  • dunántúli teológus said

   Ez az ige van felírva a pápai templom falára, így Steinbachnak nagyon ismerős. “Aki fut” – többértelmű. Jelentheti, hogy érte fut, s azt is, hogy tőle, tehát menekül a feladat elől.
   Én a magam és a barátaim nevében csak annyit tudok mondani, hogy féltem Steinbachot ettől a feladattól. Ő, akit itt az egyházkerületben egy Köntös is tud manipulálni, aki nem tud nemet mondani Petrőczinek és a színvonaltalan könyveihez dicsérő bevezetőt ír, az aligha tud helytállni a zsinatban.

 2. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

 3. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó András az eszelős intrikus híreket vitt Bogárditól Bölcskeinek. A saját húgát hallgatta ki, tőle nyert infókat a sógoráról, ezeket pedig megosztotta Bölcskeivel. Közben Ballát is figyelte, róla is jelentett. Megkapta a Júdás pénzt bőségesen.
  Szabó András egy all round gazember.

  • Szabó-Geréb said

   Szabó Adrás a főfoglalkozású hivatásos áruló. Mindenkinél jelentkezik árulónak. Ez Bölcskeinél és Tarrnál majdnem bevált. Így lett dékán és majdnem rektor. De aztán kiismerték, és előbb a rektori pályázatát vonatták vele vissza aztán leléptették a dékánságról és az intézetvezetésről is. De ez nem elég. Szabót már rég ki kellett volna rúgni, de még most se késő. Mielőtt a sógora megvédhetné egy nagy seggberúgással ki kellene őt robbantani a Reviczkyből. Mert ha nem, a régi szövetségeseit fogja feljelenteni az új fenntartónál.

   • Hátulról lesből támadó said

    Könyörgöm hagyjátok a helyén. Olyan hatékonyan fúrja Tepsit a MAB-ban a szakmában és mindenhol ahova csak befurakszik hogy ebből még lesz valami. Csak hagyjátok kibontakozni és végigvinni a művét.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szabó olyan mint egy veszett kutya, mindenkit megmar. Agya nincs, sose volt.
    Csak sajnos, nem döglik meg, mint a veszett kutya.
    Még mindig éli azt a bűzlő, mocskos, aljas patkány életét a Mátyás utcai összerabolt lakásban.

   • Paplanaláfingó said

    Ne haragudj ez nem igaz. Igenis van agya. Ahogy a fúrásokat kieszeli ésmegkomponálja abban világbajnok. Mindig ugy csinálja hogy ő ne legyen gyanus. Sőt mindig rátereli valaki másra a gyanut. 1998-tól minden bölcsészkari kirugás vagy leváltás, poziciovesztés hátterében ő van de ezt legtöbször még az érinettek se tudják. Nemcsak kirugatni tud embereket, hanem ezt még rá is fogja mindig valaki másra. Igazi paplanaláfingó. Csak a bűz van körülötte de a pontos bűzforrást ködösiti: ujjal mutogat másokra.

   • Tömény Alattom said

    Mér lenne jó ha megdöglene ez az aljas görény? Véget érne a vesszőfutása. Hátha még nem mondott el róla mindenki mindent. Pl. hogy fúrta meg Raffayt amiről Popély jelentett a szlovákoknak, vagy hogy fűrészelte Kulint és Szűcsöt, hogy gyilkolászta Györkét, hogy rugatta ki a Huber lányokat, Pintér Márta férjét, Beke Albertet hogy rágalmazta meg Böszörményit és miket hordott össze Tepsiről a MAB-ban és a Selyén. Az a legkevesebb hogy Bölcskei és Tarr közös szeretője… Hátha megszólalnak még más emlékezők is. Már akik még életben vannak.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Arról nem beszélve, milyen végtelen aljassággal gyalázta Horváth Ivánt, akit komcsi félzsidónak nevezett azok után, hogy az elintézte neki az ELTÉ-n a habilitációját. Amikor Szabó olyan undorító kiejtéssel és olyan primitív hibákkal beszélt németül Szenci Molnár talpának sütögetéséről, hogy egy német meg se értette volna.
    A Hubert lányokat is azért rúgta ki, mert a Gabi az Iván felelsége, az Ildi meg a sógornője.

   • Tömény Alattom said

    A legcsunyább ügyei még hátra vannak. A szemét levelei pl. amiket különböző hatóságokhoz és vezetőkhöz küldött. Körmönfont rágalmazások, aljas feljelentések. Gyűjtjük és nyilvánosságra hozzuk ezeket is.

   • régi kolléga said

    Ezekre nagyon kíváncsi vagyok és nem egyedül!
    Vagyunk ugyanis jó néhányan, akik ellen Szabó mindenfajta aljasságot megtett, és akik – láss csodát! – túlélték a karaktergyilkosságot, meg Lady Macbeth/Ludvig ármánykodásait is.
    Mi még (le)számolunk Szabóval, akármeddig kell is várnunk.
    És szívesen megyünk bíróságra is, ha a levelek alkalmat adnak rá.

   • anonymanalyst said

    Sajnos az egyház nem kooperativ, a hegedűs püspök, balla és szajuz elleni feljelentéseit nem adják ki.

   • régi kolléga said

    De a MTA-oz, MAB-hoz írt feljelentéseit meg lehet szerezni, nem?

   • Abraxas said

    Régi Kolléga! Remélem. Rajta vagyunk a témán. 🙂 Szabót nem engedjük el, amíg meg nem lakol minden bűnéért.

   • régi magyaros said

    Találtam Szabótól egy HAZUG TANUVALLOMÁST az interneten.
    Egy közvetlen kollégája ellen tett aljas szándékkal egy hazug vallomást, azt, hogy HAZUG, a munkaügyi bíróság állapította meg.
    https://huszaragnes.wordpress.com/2011/12/21/munkaugyi-per-iratai-2-szabo-andras-tanuvallomasa/

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szabó könnyű szívvel szegi meg a törvényeket (a BTK tiltja a hamis tanúzást) meg a tízparancsolatot, amely tiltja a felebarát elleni hamis tanúságtételt.
    Szabó LESZARJA A TÍZPARANCSOLATOT és a törvényeket.

 4. Élő Csocsó said

  Megint egy nagy gazember kormánykörökből, Töröcskei, a rabló.
  http://hvg.hu/gazdasag/20150115_Milliardokat_bukhatunk_a_Torocskeikaland

 5. reposztos barmok said

  Most már Jézus Krisztus se kell fügefalevélnek.
  A reposztos papok a fociról locsognak, kezükben szotyolászacskó, azt köpködik a szemünkbe.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-01-17/van-az-penz.

 6. Irány Etelköz said

  Mocskos gazemberek, megbuksz, Orbán!!!
  http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/hatterinformaciok-orban-viktor-svajci-utjairol-93363

  • Gázos Ügy said

   Megvan miért utazgat Orbán Svájcba:
   Tavaly ősszel egy svájci és egy román lap is arról cikkezett, hogy Orbán Viktor azért utazgat Svájcba, mert egy rejtélyes gázkereskedő cég (a MET) ügyeit intézi. Több magyar energetikai szakértő is úgy véli, hogy a külföldi lapok által közölt cikkeket figyelmeztetésnek szánta valamelyik külföldi titkosszolgálat, és arról szóltak, hogy figyelik a magyar kormány oroszokkal szőtt energetikai kavarásait. De Orbán még az oroszokat is átveri. Magának és a haverjainak csinál milliárdokat.

   • kaganovics said

    Na most jön Vologya és jól valagba rúgja az orbánt.
    Még a Moszkva teret is átneveztette a pöcs.

 7. Bogár a károlis professzor said

  Bogár az idióta állat a Károli professzora (???), aki szerint az ország egyharmadát ott kell hagyni az árokban.
  http://nol.hu/belfold/kegyetlen_jovo_var_az_eselytelenekre-1360181

 8. Ilyen kevés neuronnal ember nem születik said

  Áldott Kövér testvérünk mondta ezt a baloldaliakról.
  De igen!
  Kövér testvér bemutatta, hogy ki lehet hordani lábon az agyhalált.

 9. jobbikos said

  Született a Jobbiknak egy ikre, a Fidesz!
  http://hafr.blog.hu/2015/01/17/gratulalok_vona_gabornak?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 10. Pál Apostol vétója said

  Fekete Károly nem lehet a zsinat elnöke, még püspök se lehetne. A törvényt ugyan megváltoztatták az érdekében, hogy gyülekezet nélkül lehessen püspök, de Pál apostol szavai értelmében őt ki kellett volna eleve zárni a jelölésből. Elvált ember, a második feleségével él. Pál szerint csak egy felesége lehetne összesen…

  • Retardált said

   Ballának csak egy felesége van, mégis örülök, hogy már csak Fekete Károly Bölcskei és Tarr bábja és nem Fekete és Balla együttesen. Így kisebb az esélye a két gazembernek, hogy hatalmon maradnak, mintha két vasat tartanának a tűzben, mellesleg két retardáltat. Bölcskei ezzel a szerencsétlen értelmi fogyatékos Ballával akarta kilőni Szajuzt, de nagyon beégette.

   • éljen a Lóri! said

    Nézzétek meg a Fekete pofáját!
    Mint egy értelmi fogyatékos.
    Csak kevésbé aljas, mint a Balla.

 11. kaganovics said

  Putyin irtózatosan ki.aszik veletek, magyarok, és még nem is panaszkodhattok.
  Vitya egyenesen kikövetelte.
  http://www.pupublogja.hu/2015/01/ijesztgetjuk-putyint.html?spref=fb

 12. álszent dögök said

  Köntös, a fundamentalista álszenten hörög a reposzton.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-01-17/blaszfemiahoz-valo-jog

 13. Butykos beteg said

  Már megint röfögött valami hülyeséget a Bátori Spicli. Hogy igen is meg nem is.
  http://www.hir24.hu/kultura/2015/01/18/betegsege-miatt-tavolleteben-tuntettek-ki-torocsik-marit/#sl

 14. zimmezum said

  Bugris állat, örülünk, hogy nem látjuk többet, hacsak a bugris Fekete Karcsi nem hagyja, hogy tovább uralkodjon.

 15. istenhegyi fogadó said

  Amíg a papok focit néznek, a gyopár giccsfilmeket. Ilyen az ízlése, amiket ír, az is a legótvarosabb giccs. Aztán megosztják a reposzton a többi agyhűdöttel.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2015-01-19/epikus
  Javaslom neki a Petrőczi fűzfapoetessza díj odaítélését.

 16. Joy said

  Mindig csak ez a fránya politika! Legyen már egy kis szünet és ünnepeljünk, hiszen Domokos Andrea egyetemi tanári kinevezése után ismét nagy öröm érte az ÁJK-t. Nézzétek meg a jogi kar honlapján, hogy kinek adományozott címzetes egyetemi tanári címet Prof. Dr. Balla Péter rektor úr! 😀

  • Judge said

   Csak nem a bőrfejű Lajtárnak, aki megmentette őt a börtöntől?

  • hátszél és vitorla said

   Mi is unjuk a politikát, de az nem tagadható, hogy ilyen szemetek, mint Balla és Kovács Barnabás csak a politikai konjunktúrának köszönhetik a pozíciójukat. Egy normális országban vagy egy normális rendszerben ezek valahol Alsóbüdösfalván lennének szolgálatban.

  • Kisjogász said

   Régen ti is aktívabb voltatok. Egy csomó klassz posztot írtatok a jogi karról. Én sajnos már nem járok oda. De az oktatóknak nem kellene annyira betojni Kovács Barnabástól. Egy primitív bunkó. Ti csak okosabbak vagytok ennél az éjfekete sötétségnél. Proxyzzátok az IP-teket és akkor ha megüti a guta se talál meg benneteket.

  • PolitikaiLogika said

   Ha Orbán nem fonódott volna annyira össze Bölcskei sleppjével nem is politizálnánk. De ezek bűntársak. Azért létezhet a károlis mocsok, mert Orbán bűnbandája van hatalmon.

  • Kajmán-szigeti bevándorló said

   A köztörvényes bűnözőkből verbuválódott Orbán-kormány 250 ezer euróért árulja a magyar állampolgárságot, főleg orosz és kínai maffiózóknak. Ebből az összegből jutalék jogcímén 70 ezer eurót nyúlnak le a Kajmán-szigeteken bejegyzett offshore cégükön keresztül. Ennyit ér a haza és a magyarság Orbánéknak… Némi készpénzért ezek a saját anyjukat is eladnák. Amúgy meg ennyit a “gazdasági bevándorlásról”.

  • Tummelt Euch said

   Kovács Barnabás is egy köztörvényes bűnöző. A Grupo Milton ügyben elhíresült Kovács Bence (tudjátok, Orbán nagy haverja) rokona. Kovács Bencét azóta már az Orbánnal való puszipajtássága ellenére letartóztatták. Kovács Barnabást is meg lehet csípni.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Ballának jó oka van rá, hogy kinyalja Lajtár fenekét. Annyi bűnt követtek el Kovács Barnabással együtt, hogy már egy cellában kéne ülniük. De Lajtár az ő mentelmi joguk.

 17. kaganovics said

  Orbán meg Szijjártó 200 ezer kárpátalji “magyar testvérről” beszél. Pedig ott mindössze 150 ezer magyar él. Viszont 200 ezren vették fel a magyar állampolgárságot. Ha figyelembe vesszük, hogy nem minden öreg, falusi magyar vette fel az állampolgárságot, ebből az adatból is kiderül, hogy MÁSOK VETTÉK FEL: orosz, ukrán bűnözők.

 18. Putyin pincsije said

  Nemsokára jön Putyin!
  Vegyetek egy ilyetz az Orbánnak!
  http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/01/19/ugye_on_is_szeretne_otthonra_egy_medvegelo_felmeztelen_putyint_jo_hirunk_van_kaphato_ilyen/

 19. jövőkép nélkül said

  Igaza van Bartusnak, de a refi görényeket mér nem emlegeti?
  http://nepszava.com/2015/01/velemeny/bartus-laszlo-katolikus-vicclapot.html

 20. tolmács nélkül a NAV said

  A Szituációs Nyelviskolát lebuktatták a tolmácsok, akiknek a nevét aláhamisították a szándéknyilatkozatra.
  Ezek után a NAV nem kötött velük szerződést, így ment szegény Vida Ildikó tolmács nélkül a Goodfriendhez.
  http://hvg.hu/itthon/20150119_Csalas_gyanuja_a_NAV_tolmacsolasra_kiirt
  A nyelviskola igazgatója nem tud semmiről.
  Igazi ócska piti fideszes tempó.

 21. hazug dögök said

  Habony, aki még a szakmunkásképzőt se fejezte be, de “nagyszerű szakember” a fő fideszesek szerint, akik tanácsokat kapnak tőle.
  http://www.atv.hu/belfold/20150120-habony-a-befolyasos-szomszed

 22. Orbán a csodatevő said

  Itt van Kövér és Orbán testvér két stampedlivel
  http://nyugatifeny.blog.hu/2015/01/19/vizpredikalo_szelhamosok_eleg_volt#more7088215

  • Arcszobrász said

   Új törvény!
   Közpénzből vehetnek igénybe plasztikai ellátásokat a fideszes vezetők. Elnézve a pofájukat, erre legalább nem sokat költöttek eddig… Mondjuk nem is érdemes, hiszen a plasztikai sebészek is csak hozott anyagból tudnak dolgozni. Szarból pedig nem lehet várat építeni… legalábbis nem érdemes.

  • Kövér kötele said

   Remélem, hogy Angela Merkel hamarosan átadja Orbán Viktornak a selyemzsinórt, amit az USA-ból küldenek a felcsúti zsebführernek. Abban is bízom, hogy Orbánban talán maradt még annyi méltóság, amennyi ahhoz szükséges, hogy szépen, csendben felkösse magát végre a felcsúti háza padlásán. Így azután Kövér László pár évvel ezelőtti, hírhedt köteles mondása is teljesülhetne, minden demokrata közös örömére.

   • Justice for victims said

    Engem se Kövér, se Orbán nem érdekel. Ellenben szívesen látnám Ballát és Kovács Barnabást kötélen lógni a Kálvin téri templom tornyáról.

   • Orbán a csodatevő said

    Összefüggnek a dolgok. Az Orbán kormány hozta helyzetbe Balogot, az bevette a mAB-ba Szabó Andrást, hagyja garázdálkodni Ballát stb.

  • Lábszag van said

   Mindketten korlátolt, gyanakvó, pitiáner emberek, akik nem értik a nyugati világot és egy bezárkózó, középkori Magyarországot képzelnek el nekünk. Közmunkával, kötelező erkölcs- és hittannal, abortusztilalommal, vasárnapi zárva tartással és állandó háborúval a felvilágosodás értékei ellen. Polgári urbánus szemléletre nevelő gimnáziumok helyett összeszerelő alkalmazottakat képző szakiskolákkal.

   Lábszagú gyáva tahó bunkók mind a ketten. Félnek az értelmiségtől, félnek a gondolkodó emberektől. Birkákon akarnak uralkodni, mert értelmes emberek kiseprűznék ezeket az országból.

 23. Curious said

  Hiányolom a kötélről Szabó Andrást. Ő mér maradt ki a sorból?

  • Justice for victims said

   Ő nem ilyen halált érdemel. Ez ennek az aljas bűzgörénynek túl kegyes lenne. Őt elevenen kéne sütögetni, ahogy azt állandóan emlegeti Szenci Molnárral kapcsolatban. Fellógatni egy csigára és le föl engedni a forró olajba hol a talpánál, hol a hasánál fogva, ahogy Szencit. Csak egy kicsit tovább.

 24. szabó a gyilkos fasiszta said

  De a halottak, a Szabó által meggyilkoltak (Szilágyi, Szigethy, Bolyki, Király, Györki) helyett én szeretném kezelni a gyilkos gazembert!

 25. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Egy jó levél az országszétrabló gazember idióta lányának.
  http://www.168ora.hu/velemeny/sajat-erobol-133055.html

 26. Orbán takarodj! said

  Orbánt nem hívták meg Davosba, mer szarba se veszik.
  http://propeller.hu/nagyvilag/3050503-magyar-kormany-nelkul-tanacskoznak-davosban

 27. ohranka said

  Orbán vejének már jachtkikötője is van.
  Érdemes megnézni a képet: az após és a vő két stampedlivel a kezében
  http://www.168ora.hu/itthon/mar-balatoni-kikotoje-is-van-orban-vejenek-133293.html

 28. Bagdy nyanya said

  Bagdy nyanya tovább ugat, de hálaistennek megfúrták a new ages bunkó programját.
  http://hvg.hu/plazs/20140424_Bagdy_Emoke_interju

 29. Jogállam? said

  Az Orbán-kormányt darabokra szedték a mai, az emberi jogok magyarországi helyzetét vizsgáló európai parlamenti meghallgatáson. A felkért felszólalók és az ő felszólalásaikra reagáló EP-képviselők nagy részletességgel sorolták a súlyos kifogásokat a magyar kormány számos lépésével kapcsolatban: érintve a kisebbségek helyzetét, szegregációját, a közmédiával, a médiatörvénnyel és a szólásszabadsággal kapcsolatos helyzetet, a reklámtörvénnyel és az alkotmánnyal, az alapjogok sértésével kapcsolatos ügyeket, a civilszervezeteket ért támadásokat.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Hát még ha a Károli súlyos személyiségi jogsértési ügyeit is figyelembe vették volna! Wistmanwoodos kandikamerákkal és poloskákkal kirúgatott dékánhelyettes, rektorhelyettes (na mondjuk ő megérdemelte), professzorok! Mitől lenne ez a barbár pogány ország keresztényi és jogállam?

  • Olcsó trükk said

   A fideszes EP-képviselők látványosan kivonultak az ülésről. Mert a vádakra nem tudtak válaszolni, játszották a sértődöttet.

   • homokba dugom a hülye fejem said

    Persze, kivonulni lehet, ezektől az EU-milliomos kártékony hülyék ennyi telik. A pedofil Szájer, a károgó varjú Pelczné meg a többi gazember.

 30. veszprémi tanár said

  Navracsics egy mocskos, aljas gazember, most a brüsszeliekhez dörgölődzik, havi 20 ezer euróért a nem létező jellemének és intellektusának is adieut mondott.
  Retkes gazember, a papao, id. Naracsics Tib a veszprémi körgyűlés szocialista alelnöke, MSZMP-tag,
  http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150122_Mit_tesz_havi_huszezer_euro_az_emberrel#46xj8uc

  • Vigyázó szemetek Veszprémre vessétek! said

   Összesen tizenkét jelöltet vett nyilvántartásba a február 22-i veszprémi időközi parlamenti képviselő-választásra a választási bizottság. A hétfő délutáni határidő lejártáig huszonkilenc jelölt adta le az aláírásgyűjtő íveket, közülük huszonhatan kérték a nyilvántartásba vételt, de végül nagyjából feleekkora lett a névsor. Csütörtökön a független Papp András Pált vették nyilvántartásba, vele emelkedett tizenkettőre azok száma, akiknek a neve szerepelhet majd a szavazólapon.

   Korábban tizenegy jelöltet már nyilvántartásba vett a bizottság: Gerstmár Ferencet, az LMP, Kásler Árpádot, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt, Némedi Lajost, a Fidesz-KDNP, Szentpáli Kolost, a Magyar Munkáspárt, Szepessy Zsoltot, az Összefogás Párt, Varga-Damm Andreát, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, Varga Péter Miklósnét, az Aquila Párt jelöltjét, illetve a függetlenként induló Bősze Ferencet, Kész Zoltánt, Horváth Lajost és Karancsi Tibort.
   Forrás: https://kuruc.info/r/2/138560/

 31. cibereleves said

  Czibere Károly, Balog államtitkára, régebben a MRE Szeretetszolgálati (!!!!) irodájának vezetője csodát tett a minisztériumban.
  A triplatokás hájas görény MEGSZÜNTETTE A SZEGÉNYSÉGET.
  http://orientpress.hu/138498#.VL_octar1kw.facebook

 32. Vida Ildikó tisztessége said

  A NAV beperelte az atlatszo.hut egy tényfeltáró írása miatt.
  Sok bíróságot foglalkoztat Vida Ildikó nem létező tisztessége.
  http://blog.atlatszo.hu/2015/01/a-nav-egymillio-forintra-perli-az-atlatszot-egy-tenyfeltaro-cikk-miatt-vago-beleall/

 33. ulan bátor said

  Letartóztatták a kormány egyik moszkvai lobbistáját. Csak félmilliárdot lopott el az orgoványi takarékpénztártól ez a derék ember.
  http://index.hu/belfold/2015/01/22/nem_akarkit_tartoztattak_le_nehany_napja/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

 34. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Érdemes megnézni Ludvig karácsonyi üdvözletének hátterét.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/12/karacsony-2014.html
  A képen látható egy neobarokk ülőgarnitúra egy része: becsült ár: 900 000 Ft.
  Az asztalon látható anatóliai szőnyeg becsült ára: 800 000 Ft.
  Mit fizetett ezért – és a 140 négyzetméteres lakás többi részén látható hasonlóan értékes tárgyakért Szabó és Ludvig?
  Helyes válasz: NEM FIZETETT SEMMIT.
  Ezeket INGYEN ZABRÁLTÁK a református hagyatéki leltárból.

 35. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabóék kulturális aportja a 140 négyzetméteres lakáshoz emitt látható:
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2013/12/karacsonyfa_2107.html
  A soha le nem mosott létra, a csálén kivágott lábtörlő, az elhanyagolt külső festés, a bejárati ajtón a giccses rajz – ez Szabónak, az MTA doktorának és Ludvignak, a Balog által József Attila díjjal jutalmazott tehetségtelen giccsőrnek a kultúrája.
  Még a nyóckerben is szégyenletes proili mocsok.

 36. szegedi halászlé said

  Ha nem megy Merkel Szegedre a díszdoktori oklevéért, NEM KÜLDIK EL NEKI!
  Ha Merkelnek fontosabb Orbánnal ebédelgetnie, mint Szegedre jönni, akkor nem is lesz díszdoktor!
  Vagy odaadjuk az Orbánnak.
  http://vs.hu/kozelet/osszes/bekemenyitett-a-szegedi-egyetem-ugorhat-merkel-diszdoktorija-0122

 37. károlis bugrisok said

  Ez a pénzzel folytatott rablógazdálkodás az ELTE HÖK-jén.
  http://index.hu/belfold/2015/01/23/igy_gazdalkodik_egy_hok/
  De ezek kis brigantik a nagyformátumú gazember Szabó HÖK-ös pénzlenyúlásaihoz képest

 38. Orbán takarodj! said

  Orbántl mindenki undorodik, mint egy leprástól
  http://444.hu/2015/01/23/ilyen-megalazo-helyzetbe-meg-nem-kerult-a-magyar-miniszterelnok/

 39. fideszes kommunikáció said

  Éhen halt egy ember Felcsúton, a milliárdos Mészáros Lőrinc polgármestersége alatrt, a milliárdos stadion árnyékában
  http://huppa.hu/ehen-halt-egy-ember-felcsuton/
  Erre mondta Orbán, hogy “keresztények vagyunk, irgalom van a szívünkben”????

  • Csuti Mutyi said

   Gratula azoknak a karakán és büszke magyar nyugdíjasoknak, akik olyan megalázónak tartották a nyugdíjuk nevetséges mértékű megemelését, hogy ezért inkább visszaküldték azt postán a felcsuti zsebführernek. Nem kértek a szánalmas fideszes alamizsnából…

 40. Zéró Tolerancia said

  Orbán azt mondta a NAV botrány kapcsán hogy Magyarországon korrupció ügyben zéró tolerancia van. Akkor hogy lehet a korrupció miatt lebukott Vidaildi és a legújabban lebukott Rogántóni még mindig a helyén? A nyilvánosan még le nem bukottak tömegéről nem is beszélve.

 41. Lépj le a színről said

  Orbánt kirángatják Európából:

  http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/01/23/barmibe_lefogadom_hogy_ilyet_meg_sosem_latott_orban_viktort_lerangattak_a_szinpadrol/
  http://coub.com/view/4qjbd

  • 444 said

   Zseniális video, a 444-en is:
   http://444.hu/2015/01/23/ilyen-megalazo-helyzetbe-meg-nem-kerult-a-magyar-miniszterelnok/

   • Vigyori said

    Hogy vigyorog az idióta gnóm előtte! 😀 Az én szívemnek olyan szép és dicső ez, mikor a “nagy szabadságharcost” ki rángatják! Húúú, bár már fölfelé rángatnák!

   • Lábszag van! said

    Persze, hogy zsebben tartotta a kezét. Rámutatott, hogy nemcsak tahó a csuti törpe, hanem rendkívül ostoba is, azt hitte, hogy másodmagával ki fogja őt ütni. Lám, a kommunistából liberálissá, abból pedig illiberálissá lett sarlatán , minden segget ki tud nyalni, skrupulusok nélkül. Csak tudjon tovább lopni, rabolni, kedvenc gázszerelőjével, fogorvosával, fodrászával, stb. stb együtt.

   • Kétharmad said

    Az is látszik a képen, hogy viktorka dől feléje, alárendelt szerepben, igazi benyalos tartásba…tudja ő hogy most nyalni meg meg kell húznia ott magát..ott nincs a mese

   • Szartranszport said

    Hát igen az arckifejezés is megér egy tanulmányt. A dagadt diktátor döbbenete hogy valaki irányítani merészeli ŐT. Vagy az Eu-s politikus undora hogy még ilyen magas rangban is szart kell hordania egyik helyiségből a másikba.

   • Sürgősügy said

    Lehet hogy Junkernek szarnia kellett azér rohant annyira…

   • Kétharmad said

    Ja, szarnia.És ahhoz kellett neki a viktorka 🙂

   • Álló Szkander said

    Én csak azon csodálkozom hogy ilyen könnyen el tudta húzni ez a Juncker.

    Egy ilyen “nagy embert” hogy lehet ilyen könnyen elhúzni?

    Még jó hogy nem a nótáját húzta el neki (vagy az kint a függöny mögött történt?).

   • Inercia said

    Tiszta háj izom zéró. Csak fel kell gyorsítani a nagy testet és utánna már a viszi az saját inerciája 😀 ellenállást nem tud kifejteni mert ahhoz túl pohos a segge.

   • Kétharmad said

    Ritka pillanat Viky-t zavarban látni. Mint egy alsós gyerek amikor a tanár leviszi az igazgatói irodába mert 2/3 ot akart szerezni az osztályban 😀

   • Szartranszport said

    Ott kint a civilizált világban a törpe diktátort kerülik mint a leprást. Szegény Juncker úgy fog vele kezet, mintha szarba nyúlna.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: