Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Faith’s reward (A hit bére)

Posted by karoligaspar - január 24, 2015

Keresztes vadász

Keresztes vadász

bölcskei

marfigyula

Haragos Harrach

Haragos Harrach

Balog csuhában

Balog csuhában

Írta: Prudens

A párizsi mészárlás alkalmat adott a magyar kormánynak és környezetének, hogy a lemészároltakat tegye meg a felelőssé saját halálukért. Harrach Péter, a szabad szemmel nem látható KDNP frakcióvezetője rögtön bejelentette, hogy a sajtószabadság nem jelenthet vallásgyalázást. Mondta ezt az a derék erkölcsös katolikus, aki milliós parlamenti fizetése mellett nyugodt lélekkel felveszi a 300 ezres nyugdíját, mert az neki “jár”. A közszférában nem járna, de a törvényhozókra nem vonatkozik a törvény, ezt most megtanultuk a brutális és primitív Harrach/Tartuffe-től. Aztán megszólalt a magyarországi katolikus főpapság legbutább figurája, Márfi Gyula veszprémi érsek és ő is a karikaturistákat vádolta, bár megjegyezte, hogy értük is imádkozik. Bartus László joggal kritizálja a hazai katolikusok álszent, kárörvendő aljaskodásait, de meg kell jegyeznünk, hogy kárörvendő álszenteskedés tekintetében a magyarországi reformátusok is megtették a magukét.

Bölcskei a szokásos egyrészt-másrészt modorában mondott ilyet is meg olyat is. Mindenki válogassa ki, ami neki tetszik belőle. A blogolók több időt és betűt szántak a témának. Először Szabados Ádám posztját említem, ami a kérdésnek viszonylag árnyalt megközelítése. A macska és ill. vagy bárány metaforát úgy bontja ki, hogy az áldozatok (a meggyilkolt karikaturisták) nem a megfeszített Krisztushoz hasonló ártatlan bárány áldozatok, hanem, mint a Pincérfrakk utcai macskák animációs filmecskében a macskák, maguk is provokátorok. A hasonlat az állatmesék primitív egyszerűségét próbálja ráerőltetni  nagyon bonyolult társadalmi kérdésekre. Kár, mivel Szabados amúgy képzett teológiailag és árnyaltan szokott érvelni.

Köntös László, a reposzt posztolója nem fárasztja magát bonyolult érveléssel. Ő zsigeri gyűlölettel támad a “liberálisokra” és érezhető örömmel figyeli a vériszamos történéseket. A reposzt a tavalyi választások során a leglapidárisabb Fidesz-propagandát folytatta: “végre van keresztény kormányunk, szavazzunk megint rájuk” és helyet adtak baloldali politikusok, mindenekelőtt Gyurcsány Ferenc megrágalmazására. Gyurcsány a reposzt egy bizonyos Fidesz-közeli kommentelője, az erdélyi származású pápai sírásó, a helyi Fidesz-iroda vezetőjének élettársa szerint “a nép közé lövetett”. Ezt a kútmérgező propagandát folytatja most maga Köntös félig (sem) értett idegen szavak: reflexió,  fenomenológia, pragmatizmus bőséges emlegetésével.

Közben folytatódik a keresztyén szellemiségű kormányzat működése. Ennek egyik szép jele az, amikor a Balog lelkész irányítása alatt levő EMMI minisztérium benyújtott egy olyan törvényt, amelynek értelmében a házi gondozásra valók körét jóval szigorúbban határozzák meg.  Czibere Károly, aki a MRE Szeretetszolgálati irodavezetőjéből lett az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, azt nyilatkozta, hogy azért volt erre szükség, mert “régóta vannak anomáliák a rendszerben”, az öregek visszaéltek a szolgáltatással. A hájfejű, triplatokás Czibere hősiesen felvette a küzdelmet a szolgáltatással visszaélő, a gondozóval nyúlketrecet tisztíttató aljas vénségekkel.

Mi indokolja ezeknek az embereknek azt a hihetetlen gőgjét és magabiztosságát, amivel emberek legyilkolását cinikus gúnnyal, szerencsétlen öregek életének ellehetetlenítését pedig stupid vigyorral kezelik? Hát a HIT. Mert ők Krisztus-követő hívő emberek, az egyik bejegyzett magyarországi egyház tagjai. Hogy miben is hisznek ezek a derék hívők? Mindenekelőtt a saját kivételezettségükben, nagyszerűségükben. Meg hát persze Orbán Viktorban, aki mindannyiunk pénzéből milliárdokat vet oda a sikkasztó Bölcskeinek és a nem kevésbé korrupt pápistáknak. Orbán testvérben bíznak, aki mindig mindenkit megcsalt, becsapott, most pedig éppen a régi ellenség, az oroszok adósrabszolgájává teszi az országot.

Mennyiben tekinthető ez a “hit” magasabb rendűnek a szegény pigmeusokétól, akik egy égből közéjük esett coca colás üveget imádnak Jamie Uys filmjében (Az istenek a fejükre estek)? Semmivel.  Viszont ennek a HITnek BÉRe is van, ezt a velejéig korrupt Orbán kormány fizeti a hozzá hasonlóan aljas és tudatlan egyházi vezetőknek.

Beer Miklós váci püspök az egyetlen igazi keresztény ebben az egész farizeus társaságban. Azt mondja, mindenki a testvérünk, a gazdasági bevándorló is, együtt kell élni velük. Óv az egyházak túlzott bezárkózásától, és sürgeti a szociális felelősségvállalást, a cigányokkal is. Beer püspök fizetésének kétharmadát a rászorulók között osztja szét. Mit csinál ezzel szemben Bölcskei? Annyit lop, amennyit nem szégyell, márpedig a szégyen számára ismeretlen fogalom. Belenyúl a Károli kasszájába is, elcsaklizza a református épületek felújítására kapott állami tízmilliárd jó részét. Balla Péter, aki püspöknek szerencsére nem választottak meg, az állami pénzből a saját kollégáit figyelteti a KGB-s, moszados örökséget hasznosító Wistmanwooddal.  Ennek a viselkedésnek csak egy magyarázata lehet: ezek a figurák nem hisznek az isteni igazságszolgáltatásban, sőt, magában az Istenben sem hisznek. Ateista libertiánus gazemberek ők.

96 hozzászólás to “Faith’s reward (A hit bére)”

 1. kálomista hazugságok said

  Székely Attila csontig benyal áldott Kövér testérnek.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2015-01-24/elvi-kerdes
  Mi a f..nak az uniós zászló?
  Amikor milliárdokat kapunk tőlük?
  Leszarjuk mi derék kemény kálvinista magyarok.
  Persze csak miután a lóvét jól eldugtuk.
  Székely úr még nem gondolt egy helyesírási szótár beszerzésére?
  Persze minek is. Nyakas kálvinista, úgy ír, ahogy akar. Az idióta.

 2. Irány Etelköz said

  Bugrisék külföldön
  http://www.168ora.hu/globusz/kormanyszovivo-szerint-szappanopera-europai-parlament-meghallgatasa-133334.html

 3. lézer jani szeretője said

  Lázár a bal..sz már megint mondott egy irtóztató baromságot
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/23/lazar-banja-hogy-nyilvanosan-ment-neki-a-veteranoknak/

 4. károlis bugrisok said

  Értelmi fogyatékos bugrisok jelentkezését várja a Károli!!!
  http://www.kre.hu/nyiltnap/

 5. orbán az undorító görény said

  Orbántól Overdose is undorodik.
  Megértjük, kedves paci.
  Mi is így vagyunk vele.

 6. Orbán takarodj! said

  Nem akarják felülvizsgálni Orbán vagyonnyilatkozatát.
  http://www.168ora.hu/itthon/elutasitottak-orban-viktor-vagyonnyilatkozati-eljarasat-133356.html
  Orbán annyit rabol, amennyit akar!!!

 7. lézer jani szeretője said

  Lézer megszünteti a méltányossági ápolási díjat. Dögöljenek meg a szegények.
  A felcsúti rém, a pápai és a csornai bunkó, meg a Szijjártó nevű idióta MINDENT ELRABOL!
  http://dkp.hu/article_display/-/asset_publisher/c3KpwxagqL2V/content/a-kormany-ujabb-szocialis-megszoritasokat-keszul-bevezetni/10339

 8. Orbán takarodj! said

  Orbán veje újabb milliárddal lett gazdagabb.
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/23/akik-soha-nem-veszitenek-orban-veje-most-zalaegerszegen-kaszal/#sl

  • Tiborcz panasza said

   Több vidéki önkormányzat többszázmilliós hitelt vett fel, hogy Tiborcz-cégeknek juttasson állami megbizatásokat, vagyis százmilliókat.
   Ha nem a maffiózó bűnpártoló Polt Péter lenne a legfőbb ügyész, Orbán veje már vizsgálati fogságban ülne korrupció miatt.
   A teljes írás a nyomtatott példányban.
   http://magyarnarancs.hu/belpol/hitelbol-finansziroztak-tiborczek-szazmillios-megbizasait-az-onkormanyzatok-93453

   • Rasika önállósága said

    Rasika a saját lábán áll.

    csodát.

    az én lábamon áll.
    a mi lábunkon áll.

    (vagy már a lábunkat is elkommunizálta)

  • Hegedűs a háztetőn, Balla az ágy alatt said

   Érdemes vőnek menni egy nagykutyához. Van pénz, pozíció. Püspökség sajnos nem lett belőle, de legkésőbb 6 év mulva ujra próbálkozom.

   • Wistmanwoodos Balla Péter said

    Talán előbb is. Ugyanis Szajuzt is figyeltetem a Wistmanwooddal a Lóri sógoron kívül. Hátha szállitanak nekem valamilyen bizonyitékot. Ha nem valódit akkor kreáltat. Egyre megy. A megbízásuk mindkét változatra kiterjed. 🙂

 9. Orbán a csodatevő said

  Ősembernek látják az európaiak Orbánt
  http://nepszava.com/2011/01/magyarorszag/orbant-osembernek-abrazoljak-europaban.html

  • Nyugati fény said

   Lábszagú korlátolt bunkónak, akivel gáz még mutatkozni is.

   • Szartranszport said

    Jól látszik ez Junckeren, aki kényszerből kezet fog vele, de aztán úgy dobja ki Európából, mint a szart: http://coub.com/view/4qjbd

   • Helyreigazítás said

    Juncker a helyére tette (húzta) Orbánt: Brüsszelben szürreális közjátékba torkollott Orbán Viktor kézfogása Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével. Az esetről készített videofelvétel tanúsága szerint a két politikus ugyan kiállt egymás mellé egy pódiumra, néhány pillanat múlva azonban Juncker megunta Orbán kínos társaságát, feszengő mosolyát, szájnyalogatását, nyakkendőigazgatását, ezért kezet nyújtott neki, majd anélkül, hogy elengedte volna a kezét, egyszerűen bevonszolta a ledöbbent felcsúti zsebdiktátort a színfalak mögé.

   • Debreceni szagos kölni said

    Ugyanilyen lábszagú korlátolt bunkó Bölcskei is. Csak az még a láb- és hónaljszagon túl a piától is bűzlik.

 10. fucking bitch said

  A milliárdos balf..sz Giró-Szász hazudik, mint a dög
  http://www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/154817/

 11. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orbán Ráhel és Tiborcz összelopta már magának a fél országot
  http://magyarnarancs.hu/belpol/hitelbol-finansziroztak-tiborczek-szazmillios-megbizasait-az-onkormanyzatok-93453

 12. dunántúli igazmondó said

  Köntös ma is megmondta a tutit.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-01-24/az-europai-dilemma
  Ez az ember egy olyan intézmény igazgatója, amelynek minden egyes dolgozója különb nála jellem és műveltség tekintetében. A dicséreteket, kitüntetéseket aztán besöpri az ő munkájukért, miközben naponta beléjük törli a vaszari sárt a csizmájáról.
  Hetenként egyszer aztán MEGOLDJA A VILÁG PROBLÉMÁIT. Most pl “az európai gondolkodás legnagyobb problémáját” leplezi le, amelynek alapján “teóriák és dogmák” születtek “a szabadságról és az egyenlőségről”.
  Ez a sötét múltú ember (miért is küldte ki a pártállam Amerikába? Hogyan fizetett érte?) most főjegyzőként az egyházkerületet irányítgatja, manipulálva a kitűnő, de javíthatatlanul naiv Steinbachot.
  És még arra is van energiája, hogy a világ számára utat mutasson, miközben maga a Fidesz hátsó részéből nézeget kifele.

 13. Karácsony Zuglóban said

  Karácsony a Károli legjobb hallgatója. Üldözte a mocsok Szabó András, meg akarta buktatni régi magyar irodalomból.
  A Ludvig meg a szerelmével üldözte a mocskos némber.
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/23/karacsony-gergely-mukodott-a-varazsrudi/

  • GuyDeVere said

   mi a picsa?xd őt is elüldözték innen? Állítólag történelem szakon volt…

   • Karácsony Zuglóban said

    Magyar-történelem szakos volt, a 90-es évek végén végzett. Károlis diplomája van. Csak üldözték, nem elüldözték.
    De azóta is csak rosszat mond a Károliról. Utána elvégezte a politológia szakot az ELTÉ-n, azt szokta bemondani végzettségnek, mert szégyelli a Károlit, mint a bűnét. Nem véletlenül.

 14. Puzsér Róbert fan said

  Robi a király!!!
  A Karácsony az évfolyamtársa volt.
  Őt is üldözte a Szabó meg a Petrőczi, a retkes banya.

 15. orbán az undorító görény said

  Mutassa meg a család vagyont is!
  http://valasz.hu/itthon/mekkora-valojaban-orban-viktor-vagyona-tamadnak-a-szocik-108891
  Olvastuk a Narancsbőrt meg egyebeket,
  VALLJON SZINT ORBÁN VIKTOR!
  De a felesége és a gyerekei vagyonáról is!

 16. ElemiLogika said

  Fekete Károlyt beiktatták püspöknek Debrecenben. Ezek szerint Bölcskei már nem püspök. Ezek szerint a Zsinat lelkészi elnöke sem lehet. Február 28-ig nem lesz új elnök. Ezek szerint a Zsinatnak nincs lelkészi elnöke és másmilyen se, mert a világiakat is újraválasztották. Ezek szerint a Zsinat jelenleg fejetlen.

 17. A lopás elemi ösztöne said

  Gajdics Ottó, aki 2004 óta a (rém)Hír TV igazgatója az útdíjjal kapcsolatban a következőt mondta az Orbán-kormány döntésével egyetértve: „A HOMO KÁDÁRIKUSZNAK IS MEG KELL TANULNIA, HOGY SEMMI NINCS INGYEN!” Nos szerintem inkább A HOMO ORBÁNIKUSZNAK KELLENE VÉGRE MEGTANULNIA, HOGY NEM KELL ÁM MINDENT ELLOPNI, AMI SŰRŰBB A LEVEGŐNÉL!

 18. Deka said

  Ennek a nemtudomminek kábé annyi a súlya, mint a neve. Ahol az önjelölt Lovas fellép abból nem lesz semmi. Ennek a hiú és buta embernek a képe elég a legrosszabb reklám a Dekának. Könyörgöm: egy értelmes magyar arcot!

  • Kerge Zsuzsa said

   A Lózolira vonatkozókat osztom. De az egyébként értelmes Ferge Zsuzsa se volt ma csúcsformában. Ő zárta az ülést ezzel: “Jövőhéten beszélünk arról, hogy merre van az előre.” No comment…

  • Kinek a jövőképe? said

   Nem vagyok rasszista, de óva inteném attól a politikában hiperaktív kisebbségünket, hogy ők akarják alakítani a magyarok jövőképét. Alakítsák csak a sajátjukat.

   • Az én jövőképem said

    Nekem is volna egy nagyon élesen körvonalazott jövőképem. Abban ezek az egyedek közösen törnék a követ azokkal akik ellen megalakultak, amikor pedig megéheznek egyemberként indulnak a szemétdombra valami ehetőt guberálni.

 19. dunántúli teológus said

  Egy intelligens hölgy (Demok Rita) igazítja helyre a saját okosságától teljesen megszédült Székely Attilát!
  http://reposzt.hu/comment/6243#comment-6243
  Aranyossi persze megint Kövért dicséri.
  Köpünk az EU-ra, vécébe a zászlóikkal, de IDE NEKÜNK A LÓVÉT.
  Mi is a különbség a reposzt és a kurucinfó között?
  Nem sokat látok.

  • filológus said

   Nem veszitek észre, hogy ez egy szójátékos nincname?
   DEMOKRATA = DEMOK RITA

   • őrült nők ketrece said

    Székely nagytiszteletű (????) úr (??) azt mondta a DEMOK RITÁnak, hogy amikor ő Baselben járt, nem látott uniós zászlót.
    Innen üzenjük: azért nem látott, mert Svájc nem EU-tag!
    Ha valaki ilyen tudatlan bugris állat, miért pofázik állandóan?
    http://reposzt.hu/comment/6244#comment-6244
    A másik bugris az Aranyoss, ő se tudja, hogy Svájc nem EU-tag, de felhánytorgatja a svájci frank értékének emelését.

 20. unortodox lelkipásztor said

  Lopnak a fideszesek, mint a vöcsök!
  http://magyarinfo.blog.hu/2015/01/23/nem_ciki_hogy_a_magyar_szervek_szerint_minden_rendben_van_6_ev_utan_az_unio_deriti_ki_a_korrupciot

 21. journalist said

  Bogár a futóbolond károlis oktató jobbikos rendezvényeken hirdeti a téveszméit
  http://jobbik.hu/esemenyek/budapest-ii-bogar-laszlo-eloadasa

 22. károlis bugrisok said

  Bugriskáim megint nagyon mutogatják a nem létező kultúrájukat.

  Vendégelőadó az istállózott marháknak

 23. református identitás said

  Meg lehet mondani a protestáns zsinati találkozón a rajnai testvéreknek, hogyan rabolta el Bölcskei/Butykos az ő adventi ajándékukat.
  http://reformatus.hu/mutat/10462/
  Persze csak hazudnak, ami a csövön kifér.

 24. lézer jani szeretője said

  Itt van a Lézer 10 éves kölykének a palotája.
  http://egyenlito.blog.hu/2015/01/26/lazar_hazudott_igenis_hasznalja_fia_luxuspalotajat
  És még pofátlan is: magánügy.
  Az magánügy, hogy a hódmezővásárhelyi birkapásztor unokája miből gazdagodik?
  Tőlünk rabol a mocskos gazember.

 25. korrektúra said

  Az egyik agyonfizetett fideszes állat
  http://blog.atlatszo.hu/2015/01/kovacs-zoltan-nemzetkozi-kormanyszovivo-szappanopera-castingon-itt-a-vagatlan-felvetel/

 26. Melegváltás said

  Orbán gratulált Fekete Károlynak a beiktatásához: http://www.hirado.hu/2015/01/26/levelben-gratulalt-orban-viktor-fekete-karolynak/
  Ebben természetesen nem a gratuláció a lényeg, hanem az üzenet:minden marad a régiben, ti eligazítjátok a választókat, én pedig ezért nektek tejelek.

  • hermeneuta said

   Az üzenet Bölcskeinek és Tarrnak szólt, nem Feketének, aki nem számít. “Tartsátok továbbra is Ti kézben az egyházat!”

 27. orbán az undorító görény said

  Orbán összevissza hazudik.
  Ez a ti áldott Orbán testvéretek!
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=440137:orban-a-hazug&catid=9&Itemid=134

 28. Lázár lovag said

  Lázár a Bertelsmannal tárgyal Berlinben.
  Ő a szartakarító, úgy látszik.
  http://444.hu/2015/01/26/a-magyarokat-megkerulve-allitolag-berlinben-egyezne-ki-az-rtl-lel-lazar/

  • Lázár fia said

   Dehogy takarít. Megelőz. Azt egyáltalán nem bánja, ha Rogánt beborítja a szar. Fő riválisa megoldva. Csak azt nem akarja, hogy a szar az ő pofájába robbanjon. Mert neki is vannak ingatlanügyei. Sőt a kiskoru fiának is 🙂

 29. dunantúli igazmondó said

  Megint rátapintottak a lényegre a reposzton. Pálfi Zsuzsinak óránként kell vécére menni, nem is érti, miért avatták ilyen soká a feketekarcsit pisiszünet nélkül.
  Mintha ez lenne a lényeg.
  Mekkora bunkók vagytok, istenem!
  http://reposzt.hu/blog/palfi-zsuzsanna/2015-01-27/kevesebb-olykor-tobb

 30. fideszes haramiák said

  Hogyan lopták szét az ötödik kerületet Rogán, Habony, Pintér Sándor és a mocskos társaik.
  http://mutyimondo.atlatszo.hu/2015/01/26/meg-akarod-erteni-kik-nyomulnak-a-belvarosi-ingatlanbotranyban-hallgass-ot-percig/

 31. fucking bitch said

  Giró-Szász a rohadt rabló
  http://valasz.hu/itthon/sulyos-vadak-giro-szasz-andras-ellen-107064

 32. Nagy Mátyás said

  “…. hogy a lemészároltakat tegye meg a felelőssé saját halálukért …” írja tanult barátunk Prudens. Nos a mocskos és hergelő karikatúráik láttán – amelyek olyan messze vannak a korrekt és szabad sajtó- és véleménynyilvánítás szabadságától, mint ide a Tűzföld – hát nem sok választása akad a normális embereknek.

  • prudens said

   Szóval a “normális embereknek” egyetlen választása marad: a gyilkosság.
   Ne válaszoljon, nem érdekel a véleménye.

   • Nagy Mátyás said

    Ne maszatolj! Egy szóval sem mondtam, hogy a normális embereknek csak a gyilkosság marad. Én is elvetem minden formáját. De a felelősségnek ki kell terjedni a következmények mérlegelésére is. Márpedig a Charlie Hebdo gúnyrajzai miatt 2006-ban már felgyújtották a Szerkesztőséget. Nem okultak a szerencsétlenek belőle. Ugyanis nem az a baj, hogyha karikatúrákat közölnek, ami derűre fakaszt, hanem az, hogy azt képzelik be: mindent szabad. Amiatt lett tragédia, hogy dühig hergelték a muszlim vallás híveit, áthágva minden szabályt.
    A sajtószabadság és a szabad véleménynyilvánítás körébe, de a humorba sem fér bele, hogy szándékosan ocsmány gúnyrajzokkal sértegetnek másokat. Ez a deviancia lett a párizsi tragédia közvetlen kiváltó oka. Ami történt az bérgyilkosság volt, de erre a mai terrorveszélyes világban előre számítani lehetett (amikor az öngyilkos merényleteknek már se szeri -se száma) …
    A békességnek pedig nagyon egyszerű receptje van:
    “Ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled, te is úgy bánj másokkal.” Sapienti sat.
    üdv. Mátyás – Vecsésről

  • szkizo dad said

   Mátyás benneteket is boldogan halomra gyilkolna.

  • Kettősmérce said

   Részben egyetértek Mátyással. Na nem abban, hogy karikatúrára gyilkossággal lehetne csak válaszolni, mert nincs más választás… Hanem abban, hogy hergelő karikatúrák nem egyenlők a sajtószabadsággal. Vagy ha mégis, akkor abba minden belefér. Pl. a zsidó vallás gúnyolása vagy a cigányozás is. Az elfogadhatatlan, hogy a holokauszttagadásért börtön jár, viszont Mohamed prófétát szabad csúffá tenni.

   • jobbikos said

    Holokauszttagadásért börtön?
    Nézd meg a kurucinfót!
    Láttál már kurucinfóst börtönben?
    Na ugye.

   • Holoadós said

    Vigyázzatok cion bogarak! Ha mégiscsak kiderül, hogy kamu volt a holosztori, lehet kamatostól visszafizetni az ezzel kicsalt, kizsarolt pénzeket! Akkor pedig tőletek nagyobb adósrabszolgák a világon nem lesznek!

   • Holoadós Hahaha said

    nagyon naív vagy!
    Gondolod; egyszer ők fognak nekünk fizetni???

   • Kárpótlás a köbön said

    A tököm tele van már a sok túlélővel! Lassan,többen vannak,mint esetleg odavesztek!
    A tv-ben a rádióban ,ma ,semmi másról nem lahat hallani: mint túlélőkről!
    Akkor,ki a faszom veszett oda???????

   • Maccabi Games said

    Csak nyisd ki a pofád beverjük.
    És vannak még veled más ötleteink is.
    De az a mi édes titkunk lesz.

   • Nagy Mátyás said

    Kedves >Kettősmérce!< Prudens barátunk már a válasza elején csúsztatott 🙂 Ugyanis a "választás" nem nem a gyilkosság vagy nem gyilkosság kérdésére szólt a kommentemben, hanem a felelősség kérdését illetően. Nagy különbség. Az pedig, hogy: "Ne válaszoljon, nem érdekel a véleménye" … önmagáért beszél, mintegy a csúsztatást igazolandó 🙂

  • The power of religion said

   Hihetetlen, hogy a vallásnak a 21. században ekkora hatalma legyen! lelőni embereket, mert sértegetik a vallásunkat. Megválasztani egy elmebeteget, mert a papok azt mondják, hogy erre kell szavazni. Kandikamerákkal és poloskákkal figyeltetni kollégákat és hallgatókat, mert Balla, az Újszövetség professzora azt állítja, hogy ez Jézus akarata és ő csak Jézusnak tetsző cselekedeteket rendel el vagy tesz meg!

   • És vajon miből fizeti Balla a Wistmanwoodot?
    Az Isten pénzéből?
    Vagy a Károliéból? Az meg közpénz, a MRE már nem tesz bele pénzt, a múltkor is Balla segítette ki a zsinatot 20 milával.
    Balla nagyon könnyű kézzel bánik a közpénzekkel.
    Milyen törvényhely alapján vajon?

   • no para said

    Ezt el lehet majd mondani a Magyar Szekuláris Egyesület következő összejövetelein is.

  • Tiszteletet az araboknak! said

   Egyetértek Kettősmércével. Minden népnek kijár ugyanaz a tisztelet. Nem fagyok rasszista, csak utálom az “egyenlőbbeket”.

 33. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orbán Ráhel a Magyar Opera királyi páholyában pezsgőzött a svájci haverjaival meg az Országházban mutogatta a bugris apját.
  http://444.hu/2015/01/27/apjahoz-es-az-operahaz-kiralyi-paholyaba-szervezett-osztalykirandulast-orban-rahel/

 34. jhnnsclvn said

  Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

 35. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog Auschwitzban.
  Sajnos csak látogatáson.
  http://propeller.hu/itthon/3053754-balog-zoltan-igy-figyelt-auschwitzi

  • Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

   Lehetőségek:
   1. betépett
   2. berúgott
   3. technozenét hallgat, mer annyira tele a töke Auschwitzcal
   4. nem tud angolul

 36. Takaró Mihály fan said

  Mocskos gyilkos a Wass Albert és tolvaj is
  http://librarius.hu/2015/01/27/mit-kerdezett-wass-albert-szogesdrot-masik-oldalarol/

 37. Zores said

  Ma van a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja. Ma 70 éve szabadult fel az Auschwitz-Birkenau-i koncentrációs tábor, ahol minden harmadik áldozat magyarországi zsidó volt. Emlékezzünk ezen a napon egy perc csenddel és egy kaviccsal vagy egy szál virággal… Csak kicsit őszintébben, mint a szerepet játszó Áder János.

 38. Balog kitüntette a Hold utcai csarnokot said

  Áder már az ENSZ főtitkárságra gyúr ezekkel a bárgyú felszólításaival.

 39. pecking order said

  Honnan volt a pénz ezekre a ronda, drága templomokra, a halalakú úristenét?
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-01-28/az-ev-legmenobb-templomai-mecsetei-es-zsinagogai

 40. petrőczi a tolvaj szar(ka) said

  Már több mint egy hónapja nem írt a fűzfapoetessza.
  Csak nem vagy beteg, Évica?
  http://petroczieva.blogspot.hu/2014/12/karacsony-2014.html
  Ezt a két és fél milliós szobabelsőt nyomta fel legutóbb.
  A református hagyatéki leltárból zabrálták Szabóék.
  Nem féltek a halottak bosszújától, gazemberek?

 41. Nagy Mátyás said

  Anonymanalyst
  Félreérted! Nem a “Kettősmérce” írta, hanem a Prudens barátunk – válaszolva a kommentemre. Vérgőzről meg sz ó sincs:)))

  • Kettősmérce said

   Nagyjából egyetértek Mátyással. A hergelő karikatúra nem feltétlen sajtószabadság, vagy ha igen, a zsidó vicc is az. De ez azért erős túlzás: “hát nem sok választása akad a normális embereknek”. De igen: ignorálni, gúnyra gúnnyal válaszolni, de rajzokra gépfegyverrel? Ez gyilkosság, amit nem ment semmi.

   • Nagy Mátyás said

    Kedves Kettősmérce! Tökéletesen egyetértek. Ez lenne a normális, ha általános (akár sarkos) humor vagy szatíra lenne a magazin oldalain. De ők nem kevésszer kifejezetten a vallásokat, azok szimbólumait veszik célba. Ez otrombaság, sőt sajtóetikailag tilos is. Egy szerkesztőség felelősségének ki kell terjedni erre is*. Miután egy iszlám fundamentalista csoport már 2006-ban is megtámadta a szerkesztőséget – épp a vallásgyalázó rajzok miatt – tudniuk kellett mit kockáztatnak, ha folytatják.
    *Ugyanakkor a felelősségük a saját Családjaikkal szemben is fennállt, amit szintén figyelmen kívül hagytak. Értelmetlen haláluk tragédiája náluk a legnagyobb veszteség. Szomorú történet ez.
    Igen, legyen szabad a sajtó- és véleményszabadság, de mások sértegetése nélkül.

 42. filológus said

  Mindössze 3 károlis előadó ezen a nyomorult konferencián.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/emlex-kollokvium-es-meeting.html

 43. fideszes haramiák said

  Ha így megy tovább, nemsokára az egész kormányt és a hátországát kitiltják Amerikából.
  http://mno.hu/magyar_nemzet_kulfold/bovulhet-az-amerikabol-kitiltottak-kore-1269945

 44. dutyidili a fideszben said

  Félmilliárdot rabolt ez a rosszarcú fideszes.
  A végén még börtönbe kerül.
  http://index.hu/belfold/2015/01/27/a_fontos_ember_aki_hirtelen_nagyon_kinos_lett/

 45. Lázár lovag said

  Lázár, a református johannita lovagrend tagja megint mondott valami orbitálisan pofátlant Merkelről.
  Ezt még a birkapásztor nagyapjától tanulhatta, az beszélt így a kutyákkal – a birkákkal nem: azopkból élt.
  http://index.hu/belfold/2015/01/23/lazar_merkel_almodni_sem_merne_ekkora_tobbsegrol/

 46. the easy conscience of effortless superiority said

  Egy tisztességes ember, egy elhivatott lelkész, Sípos Ete Álmos.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6189/
  Az ember rosszul lesz, ha az olyan mocskos gazembereket látjuk magas polcon, mint Balla.
  Ez a hitben járó ember pedig dolgozik a végeken.

 47. Orbán Ráhelt királynőnek! said

  Orbán tetű lánya
  http://varanus.blog.hu/2015/01/28/orbanek_igy_urizalunk_mi

  • Kis Magyar Topográfia said

   Orbán Viktor a magánstadionjában nézi a focit. Orbán Ráhel a királyi páholyból nézi az operát. A szerencsétlen magyar nép pedig az alagsorból nézi ezt a szánalmas kutyakomédiát. Mindenki a helyén van. Ellenzék nincs, forradalmi hangulat nincs, összefogás nincs és komoly ellenállás sincs. A magyar átok és balsors folytatódik…

 48. rogán a simlis csirkefogó said

  Rogán a kisstílű buta arrogáns bűnelkövető kiesett a pixisből.
  http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/01/27/az_ev_osszeomlasa_rogan_antale_aki_mar_sajat_parttarsait_is_lehulyezi_ha_kell_hetente/
  Úgy tűnik, a hódmezővásárhelyi birkapásztor unokája nyerte meg a meccset.

 49. zimmezum said

  A fiának hallókészüléket vásárló szegedi nyugdíjashoz kiszáll az APEH vagyonosodási vizsgálatra, Rogán, Lázár, Orbán szétlopják az országot a NAV elnökkel, az idióta korrupt Vida Ildikóal együtt.
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/vagyonosodasi_vizsgalat_egy_hallokeszulek_miatt/2415345/

  • Vidaildi nem korrupt said

   Mért nem a kiskorú fiának kacsalábon forgó kastélyt, tokaju szőlőbirtokot vásárló Lázárhoz száll ki a NAV?

 50. Jóhír - Rosszhír said

  A jó hír, hogy továbbra is zuhanórepülésben van a fideszes bűnbanda, azaz tovább folytatódott a Fidesz-KDNP súlyos népszerűségvesztése. A rossz hír, hogy demokratikus ellenzék hiányában már a jobbikos-neonáci csürhe áll a második helyen. Aggódom érted szegény Magyarország, “balsors akit régen tép”. Semmit sem tanultál a történelmedből, igaz nem is felejtettél…

 51. Hyde Park Corner said

  A szólásszabadság csak addig terjed, amíg azt mondod, amit megengednek… de azt mondhatod sokszor és jó hangosan

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: