Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Promiscuous Ludvig (A szemérmetlen Ludvig)

Posted by karoligaspar - február 22, 2015

Petrőczi, a Károli Egyetem ékessége

Petrőczi, a Károli Egyetem ékessége

Irta: Bellum Iustum

Petrőczi tavaly karácsonykor abbahagyta ocsmány blogjának a jó ízlésű emberekre való oktrojálását, de aki azt hiszi, hogy megjött az esze, téved. A RefLap amúgy is színvonaltalan lapjait továbbra is folyamatosan elönti bárgyú és nárcisztikus szövegeivel.
Most éppen a február 15-i számban olvashattuk “A szemérmes szerelem verse” című irományát, no, miről is, kiről is, hát természetesen saját magáról. A szöveg a legundorítóbb szemérmetlenség, kezdve azon, hogy visszaél a recenzió műfajával és nem arról ír, amiről kéne, tudniillik Albert Zsuzsa verseiről, hanem saját magáról, a saját úgynevezett költészetéről és házasságáról.

Kezdi mindjárt a saját első kötetével, a Heléna hájával (bocs, báljával), amelyet egy galád kritikus azzal bírált, hogy túlságosan szemérmesek benne a  szerelmes versek. Márpedig Ludvig, ahogy írja, “tudatosan vállalja a szemérmes, tiszta hangot”. Miközben, ezt már én jegyzem meg, Ludvig életvitele maga volt a testet öltött bűzlő feslettség. Nem véletlenül toloncolták ki rendőrök abból a szegedi koliból, amelyet sikerült bordéllyá alakítania. Öreg fiúk klubjában még most is mesélgetnek Ludvig brutális sliccnyitogatásairól, s arról, hogyan jártak hónapokig a nemibeteg-gondozóba amiatt a betegség miatt, amit a fűzfapoetesszától kaptak tartós emlékül egy futó összefekvésről.  Az első két lányát, Morvai Kingát és Katát azért ítélte a bíróság az apjuknak,  mert a férj bizonyította, hogy Petrőczi erkölcstelen életvitele károsan hatna a gyerekek fejlődésére.

Ludvig, miután kölykeitől megszabadult,  legott férjet fogni indult, ezúttal refi körökben, s miután Szabó Géza és Heltai undorral elhajtotta, megfogta magának a Szabót, aki pikkelysömöre miatt már azt hitte, élete végéig a jobb kezére lesz utalva szexuális téren. De nőhöz jutott, és milyenhez! Bogárdi pedig egy lepcses szájú, parázna sógorasszonyhoz, elég baj az neki. Szabó befúrta magát a Károlira, ahol később vérengzésekre és nagystílű  rablásokra ragadtatta magát, Ludvig pedig hitvesként követte és a Reviczky utcában bontakoztatta ki egész okádnivaló személyiségét, kezdve a fiúhallgatók simogatásán, végezve pedig saját förtelmes verseinek kiadatásával.

Ludvig egész természete szemérmetlen. Szemérmetlenül rabol könyvet, ruhát a boltból,  bármit a kolléga fiókjából, sütit és pogit a szeretetvendégségből, mindent, ami a keze ügyébe kerül. 140 négyzetméteres lakásukba, amit bagóért kaptak és károlis kölcsönre, Princz Gábor alamizsnájával, a református hagyatéki leltárból zabráltak történelmi bútorokat, anatóliai szőnyegeket, csillárokat  és olajfestményeket, kb. 50 millió forint értékben.

Lopott magának megjelenési lehetőséget is a nyolcvanas években az ÉS-ben azzal, hogy széttette a lábát az öreg és kövér Bata Imrének, lakást, hogy a nem kevésbé undorító Pozsgaynak. (Egyesek szerint magának Aczél Györgynek tett nehezen körülírható szolgáltatásokat.) Ha szerelmet nem is tudott, de szexet lopott minden egyes konferencián, ahol megjelent. Később már sikoltozva menekültek előle az irodalomtörténészek csakúgy, mint a sánta könyvtárosok a Rádayban. Nem özvegy Karnyónéként üldözte a csinos fiatal fiúkat a Károlin,  erről Zugló polgármestere, Karácsony Gergely sokat tudna mesélni. Az impotens Szabó dékánként és rektorhelyettesként megfizette a HÖK-ösöket, hogy engedjék magukra mászni a hájas és büdös vénasszonyt. Most éppen a sarki Shiráz vendéglőben próbálja elcsábítani a derék Ali bácsit a házi háremétől, de az öreg perzsa vitézül ellenáll.

Újabb lopománya egy József Attila díj volt, ezen csak azok háborodtak fel, akik ismerték Ludvig firkálmányait és akik nem. Ezt a végzetesen önállótlan és végletesen műveletlen Balog Zoltán miniszterből zsarolta ki, akinek már a 90-es évek közepe óta udvarol a szennyes házaspár a Hold utcában.

Most meg a “hitvesi szerelemről” öklendezik a RefLapban. Elisabeth Barret-Browninghoz meri magát hasonlítani a hétpróbás fűzfapoetessza, aki nőként maga volt (és milyen boldogan lenne ma is!) az utcasarkok rongya. Mondjuk Szabóról, a gazember férjről csakugyan eszünkbe jut a Browning, no nem a nagy angol költő, hanem a gyorstüzelő pisztoly, amivel ezt az okirathamisítót, hamis tanút, alattomos feljelentőt és mószerolót főbe kellene lőni.

Ez a poszt természetesen nem azért született, mert bizonyítani kívánjuk Petrőczi otromba nárcizmusát és végletes tudatlanságát, ennyit tényleg nem ér meg. Ami miatt most megint témává tettük, annak az az oka, hogy Ludvig és családja most elindult egy másik úton, a politikai természetű összeesküvések útján. Ez az út csakugyan veszélyes, és nem csak mindannyiunk számunkra az, hanem, és ez a jó hír, Ludvig és családja számára is. Azok az új kapcsolatok, amelyeket Ludvig egy katicabogár intelligenciájával szövöget, még óriási bummban végződhetnek, és ezt egyáltalán nem szimbolikusan értem.

Sapienti sat.

 

142 hozzászólás to “Promiscuous Ludvig (A szemérmetlen Ludvig)”

 1. Szabó a vérfertőző said

  Szabó impotens ugyan, de mégis ráizgul a pipihusira a maga kivételesen ocsmány módján. Károlisok mesélnek erről.

  • Fóris, a Sobieski utca rémséges luvnyája said

   Sokan arról is írhatnának, hogyan tette tönkre Honti akadémikus (!) egykori nívós tanszékét a nívóTLAN Fóris Ágota. Arról kéne könyvet írnia, hogyan tette tönkre a nyelvészeti tanszéket, illetve hogyan alakította ki saját autoriter rendszerét a tanszéken. Miért van az, hogy mindegyik munkatársa RETTEG tőle? Mit tett ő a tanszékért? Milyen tudományos eredményeket tud felmutatni, ami a tanszék vezetésére feljogosítja? Fóris azt HISZI magáról, hogy kemény kézzel vezeti a tanszéket, valamint hogy ő egy FELKÉSZÜLT, tudományos körökben ismert és elismert “TUDÓS”.

   A VALÓSÁG:

   A Sobieski utca bányaréme a tanszék vezetésére totálisan ALKALMATLAN. Az okosabb/tanultabb hallgatók rájönnek a legelején, hogy CSUPÁN EGYETLEN ANYAGGAL JÁR ELŐTTÜK. A markmyprofessor oldalon olvashatóak a róla írt vélemények. Szakmai elismeretlenségét a hallgatók, oktatók megalázásával kompenzálja. Konferenciákat szervez/get, amire sikerül olykor-olykor valamennyi híres professzort elcsábítani a Reviczkybe, hogy ezeket a szeánszokat elfogadhatóvá tegye tudományos körökben. A valóság az, hogy a nyelvészet szakmai részét – szerencsére- mégsem Ő vezeti, hanem az a néhány oktató, akiknek a szakmai hozzáértése nem megkérdőjelezhető: Bölcskei Andi, H. Varga Márti, Heltainé Nagy Erzsi, valamint Honti Laci.

   • grammaticus said

    Ezt, ugye, viccből írtad? A vén hülye obiugor, a ritka(szép) hajú felesége azok ám a tehetséges nyelvészek! Bölcskei A. és Heltaniné is legfeljebb a “futottak még” kategóriába férnek be.

   • Petrőczy Kata Szidónia said

    Úgy néz ki, hogy Évike is bekapcsolódott a blogolásba. Ilyen színvonaltalan hozzászólások csak rá jellemzőek! Úgy néz ki, hogy megfáradt az ősmamával, Petrőczy Kata Szidóniával való spirituális kapcsolattartásba. De lehet, hogy megitta a napi adagot..

   • Agáta mondd szívem said

    Olasz-spanyol szakon végzett, magyaros diplomáját villámsebesen szerezte meg Pécsem akkor, amikor már ki volt nevezve tanszékvezetőnek.
    Kutyaütő arrogáns másvallású, de a Ballának pont ez kellett.

   • Büdösgörény said

    Csodlkozol, Kata? Ilyen büdös gané férj mellett, mint Szabó András, mi más lehet az ember lánya, mint alkoholista?

   • Andrew said

    Nem iszik a Ludvig egy kortyot se. Nem bírja a gyomra. Más lehet az, nem alkohol. Szerintem fű. Mert mi más lehetne az ember lánya egy ilyen nagyvolumenű drogdíler mellett mint a Szabó, ha nem drogos?

   • SZTE-BTK said

    Ludvig alapjáraton ilyen, aki hallotta őt beszélni, esetleg akiknek órát tartott, azok jól tudják. Javaslom, hogy Ágotáról is írjanak ilyen leleplező cikkeket! Agáta egyre inkább hanságizálódik, ez annyit tesz, hogy HansÁgihoz hasonlóan nem mai csirke, manipulál, de ameddig Ági próbál kedves lenni mindenkihez, (ugyanakkor az ember háta mögött furakodik) addig Ágota mindenkinek ott tesz keresztbe, ahol csak tud, és ezt élvezi is, ráadásul Fóris dékáni ambíciókat dédelget, ezért nyal be csontig zsidó létére a jobbikos Ballának. Fóris próbálja leutánozni az Ágit, de ebben a küzdelemben az Ági fog kijönni győztesen, hiszen Kulcsárszabó Ágika mögött áll az APÓS, a Corleone. Ameddig Fórisnak nem lesz ekkora hátországa, addig hiába fúrja a Tepsit, vagy harcol HansÁgi ellen a dékánság miatt.. Nincsen még reális esélye..

   • Matrix D'Amour said

    Ágotával nagyon érdemes foglalkozni. Balla hátszelével dékánságra készül, akárcsak Hansági az apósáéval. Két rendkívül ellenszenves, törtető karrierista. Egyelőre közös a céljuk: Tepsi eltávolítása a hatalomból. Utána majd megmérkőznek egymással. Én Ágota esélyeit jobbnak látom a MENYnél, mert a Károli leszarja a külső potentátokat, nekik Kulcsárszabó nem számít. Balla támogatása többet nyom a latba, és az a zsidó Fóris mellett szól. Mellesleg ansági is legalább fél, ha nem egész zsidó, mint a férje. Ágota nyersebben és direkten képviseli a karrierizmust, míg Hansági a hallgatókkal és kollégákkal álnokul bájologva, vagyis hazugabbul. Vgül is annyira undorítóak mindketten, hogy mindegy melyikük győzi le a másikat. Abban lehet reménykedni, hogy aztán jön egy harmadik, és átgázol rajtu. Pl. Papp Ági, Tepsi strómanja. Egyelőre Fóris a legnyomulósabb. Olyan, mint egy megállíthatatlan tank.

   • Szép Heléna said

    Volt már egyszer egy ilyen poszt, ami 4 törtető nő harcát taglalta a dékánságért: “a habokból született Fóris Aphrodité, a bagolyszemű Sepsi Héra, valamint az apósa, Zeusz homlokából kipattant Hansági Pallasz Athéne” és a negyedik vetélytárs, szép Heléna: egy “elborzasztó Medúza-fő”. Ez volt Petrőczi Ludvig Éva, aki “tésztaszerűen lottyadt arcából gyíkszerűen fürge, eszelős szempárral” akarta a Párisz-paródiát, Ballát, maga mellé állítani a hatalmi harcban.
    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/12/14/paris-indeciciveness-1-paris-and-helen-parisz-vivodasa-1-parisz-es-helena/

   • Agáta mondd szívem said

    Agáta már első éves korában elcsábította a dékánját, aki kb 40 évvel olt nála öregebb. Most is megvan neki a férje, 80 fölött.

   • HóFEHÉRke said

    Igen, ez a blog ezé a szerencsétlené. Gondolom a Fehérről írt kommentekben Bíró Máriára gondolt az író. Elég csúnyán alakult az ügy, a bugris hozzászóló minden szava igaz. Bíró fantáziát látott benne, a szárnyai alá vette. A lánya nem akart kezdeni vele, ezért a mamát vette kezelésbe. És a régi bloggerek, Károlis kollégák között téma volt, hogy valakik Bírót is megfigyeltették a Wistmanwood módszereivel. A magánbeszélgetésen- amikor kirúgták Bírót- lejátszottak róla egy eléggé félreérthetetlen felvételt, amin Állítólag Benkével volt… Így sikeresen hiteltelenítették. Benkét pedig rengetegen utálják a Tört.tud Intézetben a módszerei és a blogos idióta megnyilvánulásai miatt. Nem értem- de komolyan nem, hogyan lett ő az MTA doktora. Ha valaki tud valami mutyiról, ami hozzá köthető, írja meg!

   • anonymanalyst said

    Persze h tudjuk. Biro M egyengeti meg mindig az utját. Ifjú korában szeretője volt egy történésznek, aki akkora főmufti ott, mint Kulcsárszabó az irodalomtudományban. A legkevesebb h egy nagydoktorit elintézzen. 🙂

   • NyilasBalázs said

    Balázs! Vigyázz a szófordulataidra, tudjuk, hogy Te használod sűrűn szóban és írásban a nívótlan kifejezést! Könnyen lebuktatod saját magad, Agáta.kisasszony már írja is a jelentéseket Ballának! Ejnye-ejnye..

  • Károli Történész said

   Ha jól olvasom, mindenki a következő dékán személyét keresgéli- a felhozatal elég gyenge. Ez a küzdelem ennél azonban jóval árnyaltabb, fentebb felszínes következtetéseket olvashattunk. Hogy megértsük ezt a szembenállást, egészen Szabó dékáni időszakához kell visszatekinteni. Igazat adok azoknak, akik úgy jellemzik eme időszakot, hogy az akkori dékán, a jelenlegi tanszékvezető állandóan azon volt, hogy saját magát és feleségét helyzetbe hozza, harácsoljanak- tette ezt az egyetem rovására. Volt itt sok szemétség- 157 millió, Mészáros MártonIstván kálváriája- de Szabó azzal húzta ki a gyufát, amikor világosan láttuk, hogy fő célja az akkor még országosan is jelentős Történettudományi Intézet tönkretétele. Emlékezzünk, hogy amikor dékáni pozícióba került, a professzori kar jelentős részét kidobatta, és próbálta szövetségesévé tenni azt a Bíró Máriát, akit a bukáskor elsőként szúrt hátba- hiszen nem volt Bírónak semmilyen háttere, ami megvédhette volna Sepsi Enikő bosszújától. Szabó azt hitte, hogy az itteni Történettudományi Intézetet (is) tönkreteheti, végső célja a történelem szak teljes tönkretétele volt. A Szabó elleni ellenállás- ami végül a megbuktatásában csúcsosodott ki- tőlünk indult. Jelenleg Sepsi nagyon okosan keveri a paklikat- ezzel biztosítja saját dékáni székét. Amikor pozícióba került, személyesen pártfogása alá vette a Történettudományi Intézetet. Sikerült a saját oldalára állítani Szakály Sándor történészt, valamint Vassányi Miklós tudós urakat. Anyagilag is meglátszott, hogy az új kedvenc a Történettudományi Intézet. Végül elindult a Doktori Iskola, ami a Sepsi- féle vezetés fő sikere- nyilván ezzel győzködi Ballát, hogy tartsa meg a dékáni pozícióban. Tény és való, hogy a Sepsi időszak fő győztese a Történettudományi Intézet Szakállyal és az idehozott embereivel együtt. Szakály pedig mindenhol Sepsi érdekeit védi- a miniszterelnöknél, Kövérnél és Baloghnál egyaránt. Ha Sepsi továbbra is ilyen ügyesen forgatja a lapokat, akkor kizárt dolog, hogy Hansági vagy Fóris reális eséllyel indulna a dékáni posztért. Így sikerült az egykoron üldözött intézetből ( Szabó ideje alatt) egy kívülről egységesnek tűnő Történettudományi Intézetet létrehoznia, amely a legerősebb hatalmi támasza Sepsinek. Ameddig ezt a kiválóan működő egységet sikerül megóvni Fóris nyomulásától, valamint a Kulcsár-Szabók befolyásától, addig Sepsi széke bebetonozott. És most nézzük meg, mi folyik a nyelvészeten és az irodalomtudományon. Utóbbiban még mindig nagyon erős az APÓS és a MENY befolyása. Ámbár Hansági nagyon okosan keveri a lapokat: próbál úgy látszani, hogy ő egy egyszerű egyetemi docens, aki a jelentős döntésekbe nem tud beleszólni. A színfalak mögött viszont néha az APÓSSAL való harmonikus kapcsolatáról beszél, ezzel azt érzékelteti, hogy bármilyen személyi kérdés csupán egyetlen telefonjába kerül, vagy átsétál az ELTE-BTK-ra, meglátogatja az ERNŐT, akivel megbeszéli a Károlis személyi kérdéseket, ösztöndíjak odaítélését. Ha ezek a folyosói pletykák igazak, akkor felvetődik a befolyással való üzérkedés, ami már büntetőjogi kategória. Éppen ezek végett komolyan vehető emberek inkább támogatják Sepsit, mint a hamiskártyás Kulcsár- Szabó Ágit. Ebbe a hatalmi küzdelembe kispályásként jött be Fóris. Azt biztosan tudom, hogy komolyan vehető befolyása nincsen, pusztán az akadémikus Honti László kegyéből működhet a Károlin, ameddig fizeti neki a kétszeres professzori fizetést és biztosítja felesége, H. Varga Márta állását. Amikor valamelyik feltétel Ágota részéről nem kerül teljesítésre, biztosra veszem, hogy repülni fog az egyetemről. A Kulcsár-Szabók Hontival együtt, családon belül ki tudnák csinálni akármikor Fórist. Semmilyen befolyása sincsen az Akadémián sem, nem tartják komolyan vehető szakembernek szakmai körökben. Ami a nyelvészeten jelenleg van, az Honti munkájának érdeme. Honti küldi a nyelvészeti workshopokra a komolyan vehető, más egyetemeken működő professzorokat, hogy valamilyen tudományosnak látszó nimbuszt mégis kreáljanak. Ha hármuk közül választani kell, én továbbra is Sepsi Enikőt támogatom!

   • Wistmanwoodos Tepsi said

    Vannak igazságmagvak Károlis Történész hozzászólásában, de csúsztatások is szép számmal. Az igaz, hogy Szabó kezdettől fúrta a történészeket. Ez visszanyúlik a régi időkre, Raffay és Popély idejére. De fúrta Kulin történészeit is, főleg Gergely Andrást. Viszont az nem igaz, hogy az ellenállás a történészektől indult, és hogy ők buktatták meg Szabót. Mindkettőt Hima Gabriella intézte el, aki leleplezte Szabót, mint témavezetéstolvajt, és nem falazott neki a MAB előtt sem. Szabó okirathamisításai és rablásai olyan csúnyán napvilágra kerültek, hogy abba bukott bele. Az is igaz részben, hogy Tepsi Szabó és bandája ellen a történészekre támaszkodik. De nem kizárólag. A Magyar Intézetet is átszervezte, Kulcsár-Szabó-Hanságit kiszorította Papp Ágnessel, Hermannt is leváltotta, de Fórissal nem tudott mit kezdeni. Ő is Szabó embere volt, és máig az ő szövetségese. Az is igaz, hogy ha Fóris és Hansági között kéne választani, még mindig Tepsi a kevésbé rossz, pláne ha Szabót is a riválisok közé számítjuk, de Tepsinek is sok van a rovásán. Bíró Mária hátába Szabó is kést döfött, de a Wistmanwoodot Kovács Barnabás küldte be Bíró Mária hálüszobájába, ahol épp ifjú kollégájával hancúrozott – Tepsi tudtával és beleegyezésével. Tepsi az összes wistmanwoodos akcióban benne volt. E kell tűnnie!

   • Kirúgási Technika said

    Remélem, Szajuz gyorsan valagba rúgja Tepsit. Persze, az aljas sógorával együtt. 🙂

   • historiker said

    Szabó bűnei 1997-ben kezdődtek, ekkor fúrta megSzilágyi Ferencet dékánként. 1998-ban kirúgatta a Magyar Tanszék helyettes vezetőjét, Huszár Ágnest, és hamis tanúvallomást tett ellene. Ez olvasható az interneten és a munkaügyi bíróság végzése is, amely megállapítja, hogy HÁ munkaviszonyát TÖRÉNYSÉRTŐN szüntették meg, Szabó pedig HAZUDOTT A TANÚVALLOMÁSÁBAN.
    Utána kiirtotta Erdélyi Istvánt, Püspöki Nagy Pétert, így lefejezte a Történettudományi Intézetet. Ellenük is tett HAMIS TANÚVALLOMÁST.

   • Pannon GSM said

    Fóris bevitele a Károlira Honti bűne lehet. Spanyol-olasz szakkal semmilyen magyar tanszékre nem vették volna fel, csak a gagyi Károlira. Tudom, mert Veszprémben is próbálkozott, de Földes elhajtotta.

   • Ugri-bugri(s) Fehér Benke said

    És ha jól tévedek, egy bizonyos időben a folyosói pletykák szerint a mai napig az ókoron tanító F.Bencével kavarhatott a szerencsétlen, ostoba Bíró. Ott hibázhatott, hogy az egyetemen mindenkinek elmondta, hogy ő főz Bencének valami nagyon finomat, mert olyan gebe.. Valamint, hogy ő tűri be az ingét, mert az akkor már jócskán felnőtt Bencus nem képes az ingét sem betűrni normálisan. Bence Bíró csinos lányára hajtott, de amikor kosarat kapott, taktikai okokból az anyukának udvarolt. 2015-re Bíró eltűnt a Károli latrinájában, Benke pedig kisajátította magának az ókori görög és a római történelem tanítását. Semmilyen kutatást nem végez, valamilyen csoda folytán kinevezték nemrég az Akadémia doktorává, de hogy miért tették ezt, a szakma a mai napig nem érti. Sehol sem volt vendégoktató, nem oktatott külföldi egyetemen, tehát az egyetemen és az Akadémián való nyomulása adna okot némi magyarázatra. És felvetődik a kérdés: ha nem kutat, nem oktat külföldön, akkor mit csinál vajon? Most kapaszkodjon meg mindenki: blogot vezet.. De a színvonal a Petrőczi-Szabó blogok színvonalát SEM éri el- ez eléggé nagy szó, hiszen Petrőczi a blog írása helyett olyan videókat tesz fel, ahol minden előzmény nélkül elsírja magát. Számára ennyi a blogolás… Benke blogja (csak erősebb idegzetűeknek!) :

    http://szeptember.blogspot.hu/

   • Agáta mondd szívem said

    Szombathelyre felvetette magát, de egy év alatt elnéptelenedett az olasz szak, ahogy betette a lábát,
    igen, a Károlira Honti hozta, mint a neje barátnőjét. De azt mondják, megromlott a viszony köztük.

   • ulan bátor said

    Megnéztem ezt a Fehér Bence blogot,
    ez tényleg ennyire idióta? Vagy a jobbikos baromságok az agyára mentek?
    Bocs, szónoki kérdés volt.
    A Károli személyzeti politikája ilyen.

   • HóFEHÉRke said

    Ez a Fehér pszichiátriai eset.. A szeptember blog fröcskölődései, uszításai a Ludwig-Szabó bejegyzéseken is túltesznek.. A bejegyzése, amiben a diákokat a halálba kívánja, nálam kiverte a biztosítékot. Ilyen nincs.. Nem tudom h miért hagyják érvényesülni ezt a vámpírt?

   • kofa said

    Biro Maria abban tevedett a legnagyobbat h Bencusrol a Karoli legnagyobb pletykafeszkenek, Kofalusinak beszelt. Az rogton tovabbadta Szabo Andrasnak, es a Karoli vezetese egybol kepben volt. Barnaby tudta hova kuldje a Wistmanwoodot: BM haloszobajaba…

 2. curious said

  Milyen politikai összeesküvésekre gondoltok? Nem értem.

  • hermeneutikai lángész said

   Benne van a cikkben néhány konkrét utalás, annak nyomán el lehet indulni és meg lehet fejteni a rejtvényt.

 3. korrektúra said

  25-én lesz a zsinati elnök megválasztása.
  Ludvig mindenkinek dicsekszik, hogy a sógora lesz az.

 4. mesüge said

  Bogárdi ellen három erős érv an:
  1. az, hogy féktelenül és gusztustalanul alányalt Orbánnak: felcsúti áldásosztás
  2. sógora, a rabló, sikkasztó, okirathamisító Szabó András
  3. sógornője a feslett múltú, undorító jelenű tehetségtelen intrikus luvnya, Ludvig

 5. dumb and dumber said

  A sok hülye refi elolvashatná ezt, és rájöhetne, hogy őt is felhasználták az Orbán melletti cinikus hatalomtechnológiában.
  A másik lehetőségek, hogy ők is (Butykos Tarr és a köre biztosan) ugyanolyan cinikus gazember, mint Orbán, Habony, géfodor meg a többi.
  http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/gal_j_zoltan_hegesztok

 6. Séd parti séta said

  Éljen!
  Kész Zoltán nyeri Navracsics helyét Veszprémben!
  Épp elegünk van a nyomorult fideszes diktatúrából, a Naracsicsok és Mihalovicsok aljasságából és korrupt disznósagaiból!

 7. veszprémi tanár said

  Lasztovicza Jenő helyét is megnyerjük Tapolcán!
  Veszprém megye felébredt!
  Elég Kövérből, Kovács Zoltánból, Talabér Máriából, Áldozóból és a többi fideszes görényből!
  Veszprém megye a demokratáké!

 8. dunantúli igazmondó said

  És erre mit szól Köntös, a református egyházba beépített fideszes ügynök???
  A pártállami spicli, az alkoholista amerikás pap.

 9. Tükröspuszta said

  Várható volt. A Fidesz és Orbán ügyeivel tele van az ország töke. Nézzétek meg ezt a videot, amit az RTL klub készített és a kurucinfo tett fel: https://kuruc.info/r/34/139818/

 10. Kovács Barnabás seggbe rúgása said

  Nem az a hír, hogy Veszprém elbukott, hanem az, hogy Kovács Barnabás elbukott! Bölcskei végre seggbe rúgta! 😀

 11. zsinati levéltár said

  Itt van Csomós, a bollér és mészáros, pálinkafőző, akit tuti nem választanak meg.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6256/

 12. fekete karcsi az agyműtött said

  Hol a Karcsi, aki külpolitikai tanácsokat adott Obamának?

 13. szabó a miniszterbuktató said

  Itt van a sok idióta Szabóval kezdődően, le az IMO-s Hermannig és Kulcsár-Szabó förtelmes menyéig.
  http://www.mbdi.kre.hu/index.php/doktori-iskola-oktatoi
  Szabó, akinek EGY VÉDETT DOKTORANDUSZA SINCSEN, MOST ELINTÉZTE az idióta Balognál ezt a vegyes felvágott doktori iskolát.

 14. hermeneutikai lángész said

  Itt van bugriskáim bemutatkozása, magáért beszél.
  Szabó a loncsos vén kurvát kihagyta belőle, HA-HA-HA
  http://www.mbdi.kre.hu/index.php/bemutatkozas

 15. hazugság Károli a neved said

  Az egész fost még nem akkreditálták.
  http://www.doktori.hu/index.php?menuid=191&di_ID=202
  Ezt írja a doktori adatbázis
  A Károli viszont BECSAPJA A HONLAPJÁT OLVASÓKAT, úgy tünteti fel, mintha működő iskola lenne.
  Mocskos, hazug gazemberek, ezt vártuk tőletek.

  • Nem helyeslem a trágár szavakat, tudjátok. Most is kérlek Benneteket, tartózkodjatok használatuktól.
   De a lényeggel egyetértek: a Károli működő iskolaként tüntet fel egy olyant, amelynek nincs akkreditációja, melynek törzstagjai közül csak három (!) felel meg az akkreditációs követelményeknek, mint a MAB honlapján olvasható.
   Ez bizony MEGTÉVESZTÉS.

  • no para said

   Gondolom megengedhetetlen azt feltételezni, hogy a honlapot már rég elkészítették és az akkreditációs kérvényhez csatolták, viszont a rendszergazda -felteszem mulasztásból- nyilvánosnak hagyta, a mab adatlap meg belinkelte, így TI akik célirányosan pásztáztok, megtalálhattátok a kereséssel vagy a doktori.hu-n (megjegyzem ez azt is jelenti hogy igen kevés látogatója lehetet eddig az oldalnak a fenti linkről és a honlap a kre saját szerverén van, úgyhogy kattintsatok csak szorgalmasan…)

   Ezt a verziót erősítené egyébként hogy a honlap sehol máshol nincs linkelve vagy terjesztve az 1 db doktori.hu -s oldalon kívül, ahol egyértelműen jelezve van, hogy a di nem akkreditált. Pl. a 2015 szeptemberben induló doktori képzések közt sem szerepel, hogy indulna ilyen képzés a károlin http://www.kre.hu/felveteli/index.php/2015-szeptemberben-indulo-kepzesek/doktori-kepzes

   • Secretary said

    Régi károlis, azaz csaló taktika a “hibákat” az adminisztratív dolgozókra fogni. Pl. Szabó András tudatos okirathamisításait Kőfalusi Krisztina titkárnőre, aztán utóbbit kirúgni, előbbit felmagasztalni. Nem kéne már a rendszergazdát is kirúgni? Túl sokat mulaszt. Persze ő sem utasításra teszi, csak úgy, véletlenül, mint anno Kőfalusi.:)

   • Honlaphibák said

    Kovács Barnabást se törölte még a honlapról a rendszergazda. Mulasztásból? Vagy nem meri? Még hamvába holtan is fél tőle? Egy döglött oroszlántól? 😀

   • Górék kirúgása a Károlin said

    Csanádyt is lapátra tette Bölcskei, pedig az volt a fő-fő tanácsadója, sőt, Bölcskei személyes MAB-os delegáltja. A visszavonuló keleti pasa eltisztogatja fő-fő bizalmasait…

   • Wistmanwoodos Balla said

    Kovács Barnabás a Wistmanwood-ügybe bukott bele. Ő keverte bele a Károlit egy bűnügybe. Vagyis többe, de csak egy áldozat tett feljelentést…

 16. fideszes haramiák said

  Megint egy nemzetközi botrány, amiben benne van a fideszt
  http://mno.hu/kulfold/kavarog-az-oriasbank-gigabotranya-magyarok-is-erintettek-1272161/

 17. Orbán takarodj said

  Orbán bebukott Veszprémben

 18. korrektúra said

  A pápai refik tök hülyék: Olvassuk: Schiller Ode, An die Freunde – sikerült egy címben két súlyos hibát elkövetni. A címben nincs vessző, nem kell nagy betűvel írni az an prepozíciót.
  Freude helyett Freundet ír, ez azt jelenti magyarul, hogy Óda a barátokhoz.
  Buta prolik!
  http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/15560/

 19. Vasárnapi TESCO-dal said

  http://magyarinfo.blog.hu/2015/02/23/ami_veszelyesebb_orbanra_mint_a_ketharmad_elvesztese_dal_a_boltok_vasarnapi_zarva_tartasarol
  A szöveg:
  Vasárnap van, tíz óra, senki sincs a TESCO-ba’,
  Sajnálom, sajnálom, senki sincs a TESCO-ba’.

  Orbán Viktor bezárta, vasárnapra bezárta,
  Sajnálom, sajnálom, vasárnapra bezárta.

  Mégsem megyek templomba, inkább az italboltba,
  Sajnálom, sajnálom, inkább az italboltba.

  Ott mérik a pálinkát, a szabadon főzött pálinkát,
  Sajnálom, sajnálom, a szabadon főzött pálinkát.

  Orbán Viktor méreti, az asztalra leteszi.
  Sajnálom, sajnálom, az asztalra leteszi.

  Igyad Viktor, nem bánom, úgyis elmész a nyáron,
  Egyáltalán nem sajnálom, úgyis elmész a nyáron.
  Ajánlom, nagyon ajánlom, hogy húzzál el még a nyáron!

  és itt az előadás, hallgasd meg, óriási:

 20. Kétharmados mese said

  Mese a kétharmadról:

  Egyszer volt, hol nem volt, a keszthelyi yacht-kikötőn innen, de a felcsúti magánstadionon és a grazi idegklinikán túl, ott ahol Ráhel királylány a saját lábán álldogált és a kurtafarkú, Mészáros Lőrinc féle kismalac túrt, volt egyszer egy fideszes kétharmad. Ment, mendegélt ez a fideszes kétharmad, a Kubatov-listán, a különféle mutyikon és persze a békemeneteken át, amíg Veszprémig nem ért…

  Ha pedig Veszprémben Kész nem lett volna, akkor az én mesém és a fideszes kétharmad is tovább tartott volna… Aki nem hiszi, az járjon utána vagy kérjen tolmácsot, mint a Vida Ildikó! Itt a vége, fuss el véle, ahogy Simicska Lajos a pártkasszával!

 21. Orbán takarodj! said

  Eltűntök mocskos gazemberek, mégpedig a börtönbe!

 22. fekete karcsi az agyműtött said

  Itt van Fekete Karcsi, aki megmondta Obamának, hogy ne basztassa az észak-koreai testvéreket!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6260/

 23. Terminátor és Sperminátor said

  A minap közös vacsorán látta vendégül Andy Vajna Orbán Viktort és Arnold Schwarzeneggert. A menü házilag töltött felcsúti kolbász és szintén házilag főzött alcsúti pálinka volt. Az est fényét nagyban emelték Vajna Tímea gyémántjai és a “fehérvári huszárok” című örökérvényű alkotás közös eldalolása. A desszert előtt Arnold felvetette az Osztrák-Magyar Monarchia visszaállítását is, de ezt valószínűleg csak a pálinka hatására tette. A kis felcsúti geci viszont még gondolkodik a dolgon… Végül a szalonspicces terminátor “Hasta la vista 2/3 und meine kleine sperma!” felkiáltással búcsúzott Orbántól és Vajna Timivel együtt angolosan távoztak egy franciás befejezés reményében…

  • Filmes Karrier said

   Jó haverkodni a filmesekkel. Orbán talán kaphat majd valami statiszta szerepet a bukása, illetve szabadulása után…

 24. politológus said

  Felkötve találták Nazarbajev vejét egy osztrák börtönben. A vőt 2 ember meggyilkolása miatt dugták börtönbe.Ez a Nazarbajev Orbán és Szijjártó egyik fő barátja.

 25. jhnnsclvn said

  Átemelte reformatusoklapja.

 26. lord peter wimsey said

  Orbán barátkozik a törökökkel és Attila unokájának vallja magát.
  http://hvg.hu/itthon/20150224_Orban_torok_csaladmodellt_akarna_Magyaror?s=hk
  Csak lesték a szolgák, kell-e már kötözni – ahogy a nagy református költő mondja.

 27. jövőkép nélkül said

  A zsinatban tárgyaltak VARGA Mihállyal, a kalocsai presbiterrel
  http://reformatus.hu/mutat/10581/
  Az aljas refisek lóvét kuncsorogtak a szakképzésre
  Okirathamisító, rabló, tolvaj, alkoholista – ez mind szakként indul a Károlin.
  Oktatók e szakmák legnagyobb képviselői: Szabó András, Balla Péter, Tepsi Enikő, az IMO-s Hermann, Kun Béla unokája és a többiek.

 28. Tarajos Sül begyorsul said

  Orbán elveszi tarajostól a külügyet.
  http://www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/162497/
  Veszett fejsze nyele.

 29. dubonnet said

  Ma választják meg a zsinat vezetőit, a reposzt animációs filmekről ír, meg arról, hogy nyaraljunk Magyarországon.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-02-25/mi-shaununk-gomboc-artur

 30. zsinati levéltár said

  Ma 10-kor kezdődik a álasztás az Abonyi utcában.
  http://reformatus.hu/mutat/10449/

 31. Kim Dzsongun said

  Fekete Karcsi legyen a főnök!
  Őt támogatom!
  Jól beszólt Obamának az én érdekemben!

 32. Habony Uszikovája said

  Árpi szereti a szépet, nemcsak a Guccitól hoz el táskákat, hanem a Szépművészetiből is képeket!
  Ukrajnából meg qrvákat, pl. az Uszikovát, akinek az apja egy milliárdos bűnöző.
  http://blog.atlatszo.hu/2015/02/hamarosan-kiderul/

 33. zsinati levéltár said

  Mindjárt kihirdetik a zsinat vezetőinek személyét. Bogárdi és Fekete Károly vállalták a jelölést az elnökségre.
  Kettők között döntöttek.
  Élő közvetítés is van a reformatus.hu-n

 34. zsinati levéltár said

  Eredmény: Bogárdi győzött 55 szavazattal, (ÉPPEN CSAK) világi elnök maradt Huszár Pál (65)
  Fekete alelnök lett, világi alelnök_ Ábrám Tibor.
  http://reformatus.hu/mutat/percrol-percre-az-alakulo-ulesrol/
  Szóval GYŐZÖTT A fIDESZ a független (mitől is?) zsinatban.

 35. Úrnak szolgái said

  Úrnak szolgái mindnyájan – énekelgetik a 134. zsoltárt és gratulálnak az erőszakos fideszbarát Bogárdinak, a vén megalkuvó, minden aljasság fölött szemet húnyó Huszárnak.
  Melyik urat szolgáljátok ti?
  A Sátánt vagy Orbánt?
  Persze az ugyanaz.

 36. dunántúli teológus said

  Itt olvashatjátok
  http://reformatus.hu/mutat/bogardi-szabo-istvan-lett-a-magyarorszagi-reformatus-egyhaz-zsinatanak-uj-lelkeszi-elnoke/

  • Isten gazdag áldását kérjük Bogárdi Szabó István testvérünk működésére. Kérjük a Mindenhatót, hogy élesítse meg az elméjét, hogy tudjon különbséget tenni barát és ellenség, hitben járó ember és gaz, álszent képmutató között.

   • Petrőczi a pöcegödör said

    Hát mindenekelőtt a bűnöző rokonait kéne kikapcsolni, Szabó Andrást, aki máris dolgozik nagy COME BACKjén, hogy a sógor hátszelén visszajöjjön REKTORKÉNT a Károlira,
    hogy a büdös ténsasszony mit tervez, azt nem tudjuk, de sejtjük.

   • Füstbe ment terv said

    Ez sokkal jobb forgatókönyv, mint amit Bölcskei tervezett. Ő úgy képzelte, hogy az ő saját két bábja, Fekete és Balla mérkőzik meg egymással a lelkészi elnökségért, és ő töretlenül uralkodik tovább, akármelyik szalmabábu nyer. Bogárdit már az előző szakaszban ki akarta kapcsolni, hogy még püspök se lehessen. Nem sikerült az intrika Bogárdi ellen.

   • Hátulról lesből támadó said

    Még hogy dolgozik a come backjén? Már egyenesen ünnepli. Nyerítve röhög, ha Tepsiről beszél, Petrőczi pedig rántja már a csirkét minden este, előre ünnepelve a nagy visszatérést.

 37. hencidai úrasztala said

  Ludvig meg a parázna rabló Szabó pezsgőt bontott rajtam annak örömére, hogy a sógor lett a lelkészi elnök, úgy gondolják, most már ők dirigálnak az egyházban is.
  Ludvig leszaladt, hogy Ali bácsinak is elújságolja a dolgot.

 38. dunántúli teológus said

  Érdekes meccs volt. Steinbachot lebeszélték az indulásról, vagy maga belátta, hogy pokol lenne az élete a zsinati kígyók között. A múltkori nyilatkozata: “tudom, hogy az egyházban bármi megtörténhet” – erre utal. Csomós öli a disznót (hogy csinálhat ilyent egy püspök, nem is értem), tölti a kalbászt, főzi a pálinkát, akár egy elparasztosodott lelkész. Karcsinknak nem volt nagy kedve a püspökséghez, legszívesebben a régi orgonákat szerelgeti, de Bölcskei addig tüzelte, míg rá nem vette, hogy induljon püspökként – hogy Bölcskei testvér magára vehesse a rektorság nehéz munkáját. Aztán nem volt hátra, csak előre – ha megválasztották volna, egy olyan ember vezette volna az egyházat, aki még saját gyülekezetet se vezetett soha.
  Így győzött Bogárdi, aki nekikeseredve küzdött, ez volt az utolsó esélye. A Dunamelléken a jobbikosok nehezítik az életét, elnökként meg a tiszántúliak, élükön a mindenre kész Tarral

 39. komáromi csipkés györgy said

  Na itt a hazai parokián.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6269/
  Bogárdi 55, Fekete 44, tehát 11-el többet kapott.
  Nem lesz sétagalopp ez senkinek.
  Főleg, hogy az összeszokott páros másik tagjától, Tőkéczkitől és el kell köszönnie (nem vállalta a jelölést) és az öregecske, nehézkes Huszár Pali bácsival kell együttműködnie.
  A Dunamelléken meg a Hegedűsök fúrják, élükön Ballával, az aljas vővel.

  • Kiskopasz said

   Ebből az elképesztő arányból is látszik, hogy Bölcskei mindent bevetett Szajuz ellen. Fekete, akinek még gyülekezete sincs, aki elvált, azaz kétszer nősült ember létére – Pál apostol tilalma értelmében – püspök se lehetne, majdnem annyi szavazatot kapott, mint Szajuz. Tarr nagyon dolgozott a háttérben Gusztival együtt, hogy Szajuzt valahogy kiüssék. Szerencsére nem sikerült nekik.

 40. egy igazi református said

  Én örülök Bogárdinak. Fekete Karcsi egy bunkó. Amikor Coleen Bellnek szólt, hogy az Obama hagyja abba az észak-koreaiak kirekesztését, a sárga földig BLAMÁLTA AZ EGYHÁZAT.
  Mit gondolt ez a figura?
  Hogy ő üzen Obamának és megváltozik az USA külpolitikája?
  Mennyire hülye ez a Fekete? Sötét az agya, mint az éjszaka.

 41. Tarajos Sül begyorsul said

  Orbán szólt, hogy neki pont a kúposfejű idióta kell, ő képviseli adekvátan az eszement külpolitikáját.
  http://www.origo.hu/itthon/20150225-kiallt-orban-viktor-szijjarto-peter-mellett.html
  Együtt viszik el őket az elmegyógyra.

 42. dunantuli igazmondo said

  Jakab benyal a megválasztott zsinati elnöknek.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2015-02-26/xiv-zsinatra-es-utanra
  Szervilis idiotizmus

 43. Irány Etelköz said

  Gratulálok a tényfeltáráshoz!
  Orbán és maffiacsaládja
  http://www.direkt36.hu/2015/02/26/orban-ot-eve-harcol-az-eu-val-legszukebb-kore-addig-gazdagodott-belole/

 44. hard core pornó said

  Hende Csaba szerelmes
  http://hvg.hu/itthon/20150226_hende_csaba_szerelmes

 45. fideszes haramiák said

  Matolcsy családja zsidó vagyonokat rabolt
  http://fn.hir24.hu/itthon/2013/02/04/ungvary-matolcsy-csaladja-erintett-volt-a-zsidok-gazdasagi-megsemmisiteseben/

 46. filológus said

  Jó, hogy Marcus Kracht előadásokat tartott a KRE Magyar Nyelvtudományi Tanszékén. Legalább hallani lehetett valami tényleg tudományos szöeget a tudatlan Fóris tanszékén.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/1171-marcus-kracht-eloadasai-kre-btk-magyar-nyelvtudomanyi-tanszeken.html

 47. szabad egyház? said

  Nyilatkozgatnak a szabad, független egyház új képviselői.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6270/
  Mennyire hiteles az a főpásztor, aki palástban áldotta meg a felcsúti stadiont?
  Semennyire

 48. a csodálatos ingatlanszaporítás said

  Simicskó KDNP-s testérünk csodálatos lakásszaporodása a Balatonon.
  http://mutyimondo.atlatszo.hu/2015/02/26/simicsko-legkozelebb-fontolja-meg-miket-ir-le/

 49. az orosz kapcsolat said

  Orbán példaképének, Putyinnak országában megölték az ellenzék egyik vezetőjét.
  Erre haladunk?
  http://magyarinfo.blog.hu/2015/02/27/a_kreml_mellett_lelottek_az_orosz_ellenzek_vezetojet

  • Orbán bibliás embernek nevezi magát. Ha komolyan gondolja, el kéne határolódnia a véreskezű Putyintól, aki sorra öleti meg az ellenzékieket: Politkovszkaja, Litvinyenko,Berezovszkij. Nem mer Orbán elhatárolódni, vagy van az a pénz…?

   • anonymanalyst said

    Komáromi András, Welsz Tamás, Váradi András, Rózsa Milán stb. Nála is hosszú a sor…

   • Szabó a böszme gazember said

    Nem hosszabb,mint Szabónál: Király Gyula, Szilágyi Ferenc, Györke Ildikó stb, stb Mind ott várják, ha meghal, a Hadesz kapujánál a GYILKOS SZABÓT.

   • Orbán, a gyilkos said

    Orbán ugyanolyan kíméletlen gyilkos, mint Putyin. Szebellédi Istvánt se felejtsétek el, 2014. március 3-án halt meg, pont 1 éve. Kevés érthetetlenebb dolgot lehet elképzelni: 64 éves milliomos üzletember jól futó cégekkel, aki mellékesen egyetemi oktató tudós, külső szemmel megítélhetően kiegyensúlyozott családi élettel – ismerői szerint másnapra még üzleti tárgyalásokat ütemezett be, este mégis öngyilkos lett. A Magyar Narancs szerint miután hosszasan beszélt üzlettársával és a fiával, lement a garázsba és vadászfegyverével agyonlőtte magát tavaly március elején.

   • Felcsúti Geci said

    A Hír tv Célpont c. műsorának teljes stábját is legecizte Simicska Lajos. “Ezek is tróger, jellemtelen gecik” – mondta Simicska a Célpont stábjáról. Nézd Lajos, ez is igaz. De miért aprózod el? Hiszen az Orbán-kormány, a teljes fidesz-kdnp frakció és az összes kormánypárti lakájmédium minden tagja szemét geci. Miért választasz ki közölük önkényesen néhány spermiumot kedves Lajos? Gecizd le végre mindet és azután teríts a felcsúti főgeci ügyeiről…

  • Borisz vére said

   Több tízezren vettek ma részt Moszkvában a meggyilkolt ellenzéki politikusra, Borisz Nyemcovra emlékező gyászmeneten. Ebből is látszik, hogy a hősök soha nem halnak meg, csak hitvány gyilkosaik… Közben jutalmat is ígértek annak, aki segít a tettes vagy tettesek kézre kerítésében. Nem a pénzért teszem, de szívesen segítek: Vlagyimir Putyin a valódi tettes neve. A végrehajtókat pedig majd megnevezheti ő a büntetőeljárás folyamán.

 50. Hegedűs a házban said

  Bogárditól azt várjuk, hogy tisztitsa meg a Károlkt Ballától és a wistmanwoodtól

 51. bizalmat Bogárdinak said

  Legyünk tárgyilagosak. Bogárdi tisztességes ember, nem adósitotta el az egyházkerületét. Művelt, olvasott ember. Néha diktatórikus, kioktató modorú. De összehasonlitható Bölcskeivel, a parázna, tolvaj, besúgó alakkal? Ugye, nem.
  Bogárdi azért csatlakozott Orbánhoz, mert őszintén hitt benne. Ezért vetemedett olyasmire, mint a felcsúti stadion megáldása. Ez hiba, sőt, blaszfémia.
  Adjunk Bogárdinak lehetőséget, hogy függetlenitse az egyházat a politika polipkarjaitól és megtisztitsa a Károli Augiasz istállóját a jobbikos Ballától, a wistmanwoodtól és a saját korrupt gazember sógorától, Szabó Andrástól.
  Akkor várhat tőlünk is segitséget.

 52. Rector said

  Nem látom itt a hozzászólásomat, és Nagy Mátyásét sem, amire válaszoltam. Holott mindkettő ott van a “Jhnnsclvn’s blog (A Károli Gáspár Református Egyetem múltja, jelene és jövője)” címszó alatt. Megnéznétek, mi blokkolja a hozzászólások megjelenését a jobb oldalsó dobozban?

 53. korrektúra said

  Úgy emlékszem, Nagy Mátyás hozzászólása egy régi poszt alatt volt. Hogy melyiké, már elfelejtettem.

 54. Felvilágosodás said

  “Felvilágosítás” Orbán-vő módra: nyomoznak a Tiborc-cég hirtelen milliárdjai miatt. Az Elios Zrt. 2014-ben összesen 2,9 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert. Idén is több szerződést kötöttek már, még éppen csak hogy vége van a februárnak, és már majdnem megvan a tavalyi árbevétel, 2,1 milliárd forint.

  • Önerő said

   Nem értem miért nyomoznak, amikor a buxaszájú orsós récsöl már mondta, önerőből gazdagodnak. Pffllööööö…!

   • LEDen világosság! said

    En lattam a recsolt az egyik ejszaka szekszardon, iskola utan ott allt a szerelokosarban a kandelaber alatt es cserelte az energiatakarekos egoket, amik 1-2 millio ev mulva siman megteritik a befektett milliokat!

   • Poltpéteri Ügyészség said

    leirjam ide az ugy kimentelet, vagy eleg ha majd csak “en megmondtammal ” kommentelem holnap delutan miutan extrasebesseggel megallapitjak, hogy
    a, nem kompatibilisek az ugyben lefolytatni a nyomozast?
    b, nem talalnak semmi jogellenest
    c, nincs ugy
    d, emutnyocev

  • Felcsúti merengő said

   Kolbászt töltsek? Házi páleszt főzzek? Vagy szotyizzak inkább a kertemvégi stadionomban? Ááááá…. Inkább fejem tovább a nemzeti birkáimat.

   • Jobbik a Jobb Jövőért said

    A hazaáruló orbán-kormány 12,5 milliárd eurónak megfelelő közpénzt sikkaszt és lop el a szerencsétlen magyar néptől a 30 évre titkosított paksi atommutyi révén. Ez több, mint a korábban ellopott magánnyugdíjpénztári vagyon. Ezeket a rettenetes károkat sajnos még a mai magyar adófizető állampolgárok ükunokái is fizetni és nyögni fogják… Orbánék elrabolták a magyar jövőt és végleg tönkretették Magyarországot. Éppen ezért minden büntetés jogos és arányos lesz, amit a magyar társadalom egyszer majd kimér ezekre az aljas, hitvány és felelőtlen fideszes rongyemberekre.

   • Apátia said

    Ezt épp te mondod? A Jobbiknak köszönhetjük, hogy ez a kétharmados galádság átment!

   • Nem mutyi said

    Igazoltan hiányzott a fekák a családját fenyegették meg akarta védeni őket.

   • Hajrá Fradi said

    Ha a fityesz kétharmadát kell megakadályozni akkor nincsen igazolt hiányzás!!gondolom van az a pénz amiért igazoltan hiányzott!!!

   • Mégis mutyi said

    A Jobbik minden kampányában a titkosítások feloldása mellett kampányolt. És most nevüket adják ehhez az országrabláshoz? Mert abban nyugodt lehetsz hogy nem kis pénzek fognak forogni haveri körökbe.

   • Nem értem said

    Hmm…némileg csalódott vagyok. Most akkor többet nem megy be dolgozni? Vagy csak ma? Holnap mitől lesz jobb, holnap már nem akarják a családját bántani? :/

   • Dórát nem zavarja az erőszak said

    Dúró Dóra nem tiltakozik a nők megerőszakolása ellen.
    És ha ráküld valaki egy bakcigány különítményt?
    http://444.hu/2015/03/02/a-jobbik-nem-tamogatja-a-nok-ellen-iranyulo-eroszak-elleni-europai-egyezmenyt-mert-abortusz/

   • Atombomba said

    A paksi mutyi nagyon atom, sugárzó a hangulatom.

 55. Ludvig, a kontár said

  Ludvig egy kis kezdő Vajna Tímeához képest. Világéletében rosszul választott partnert. Nem tudja, mit kell néznie egy férfin. Ő mindig a férfiak nadrágjára sandított, a genitáliák környékére. Vajna Tímea bezzeg profi módon válogat. Egy bulvárlap kérdésére elmondta, hogy mi az a három dolog, amit először szokott megnézni egy férfin. Az óráját, a slusszkulcsát és a bankszámlakivonatát… Most már értem, hogy miért tetszett meg neki rögvest a nála 38 évvel idősebb Andy Vajna.

  • ludvig a valag said

   Vajna Timije mégiscsak egy dögös csaj, a Ludvig meg má fiatalon is egY büdös szájú, szőrös lábú paraszt picsa volt

   • Szabó a pöcs said

    Ludvignál csak egy büdösebb és gusztustalanabb lény van a földön: a saját férje, a sunyi büdösparaszt Szabó, a pörsenéses pöcs. Illenek egymáshoz, mint zsákhoz a foltja.

 56. Sepsi a tudós dékán said

  Sepsi nemlétező doktori értekezése megjelenik a L’Harmattannál

  Most se tud ellenállni a gondolatnak, hogy ne kurvának öltözzön.

  • Tepsi said

   Nem adhatok mást, csak mi lényegem 🙂

  • Möchtegern said

   Csak szeretne kurva lenni, de ahhoz túl ronda és már öreg is. Eddig még egy férjet se sikerült fognia. Csak az alkesz kurvapecér Bölcskeit sikerült magára rángatnia. Így lett belőle dékán… 🙂

   • Maya said

    Fogadni mernék hogy ezt az okádék bejegyzést a Szabó irta aki orba szájba furja szegény Eniköt utonutszélen. Vagy az ordas kurva felesége.

 57. poltpéteri ügyészség said

  Polt Péter alatt sokkal több korrupciós feljelentést utasítanak vissza, mint korábban. Mi lehet ennek az oka? Országos vizsgálat indult Polt Péter vezetésével
  http://index.hu/belfold/2015/03/03/amiota_kinevezetek_visszadobaljak_a_korrupcios_feljelenteseket_orszagos_vizsgalat_indul/

  • Tiborcz, a hazaáruló said

   Orbán Viktor veje, Tiborcz István sorozatban nyeri a magyar kormányzat által kiírt közbeszerzési pályázatokat a pozsonyi székhelyű és éppen ezért Szlovákiában adózó Asseco Central Europe nevezetű cégével. Tehát nem elég, hogy Orbánék családi alapon osztogatják a magyar adófizetők pénzét, de Orbán Ráhel férje ráadásul súlyos milliárdokat von ki csalárd szándékkal a magyar adórendszer alól, tovább gyengítve ezzel a magyar gazdaságot. Na ezt hívják hazaárulásnak.

   • poltpéteri ügyészség said

    És a poltpéteri ügyészség kezet csókol a ládafiának a a Récselnek, a fatolvaj és a kikötőtulajdonos Tiborcznak.
    ORBÁN NEM SZÉGYELL SEMMIT, úgy rabol, mint egy büdös cigány, zsigeri löttyös indulatból.

   • Tiborcz piros traktora said

    A tolvaj piros traktort rajtakapták lopás közben. Aztán rajtakapták, amint Récsöl és Tiborcz pózolnak rajta. És mit csinált Polt Péter? Nem látott összefüggést.

   • Judge said

    Az ügyészség sose lát bűncselekményt a Fidesz-maffiánál, még akkor se, ha a nyilvánvaló bizonyítékok kibökik a szemét. Magyarországon sose működött normálisan az igazságszolgáltatás, de ilyen mocsok alibinyomozást, amilyent a Potpéter és Lajtár féle ügyészség művel, még egyik előző rendszer se produkált. Vagy mégis? A szocik pártállami ügyészsége és bírósága hasonlított ehhez.

 58. Tiborcz dühbe jön said

  Orbán, a mocskos gazember patkány veje rabol, akár az apósa
  http://m.hvg.hu/kkv/20150303_Milliardos_kikotofejlesztesi_palyazat_jon

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: