Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Szabó the Phoenix (Szabó, a Főnixmadár)

Posted by karoligaspar - március 5, 2015

Porából feltámadó főnix

Porából feltámadó főnix

Szabó nem nyugszik

Szabó nem nyugszik

Írta: Doctor Iuris Utriusque

Szabó dékánként és EDH elnökként 2009-ben  sikeresen buktatta meg azt az irodalomtudományi doktori iskolát, amellyel pedig olyan szép tervei voltak. Először is át akarta játszani annak vezetését bugris feleségének, Ludvignak, aki rögtön el is fecsegte a Kossuth Rádióban. A Kulcsár-Szabó család betegre röhögte magát, hiszen ők tudták, hogy Szabó hiába terjesztette fel kétszer is professzornak, a tagok undorodva leszavazták.  Az IDI először minden szép reményre feljogosító módon indult Hima Gabriella irányításával. El is jutottak volna az első védésekig, ha el nem kapta volna Szabót és Ludvigot a mohóság, és le nem akarták volna szüretelni a még éretlen gyümölcsöt. Megkaparintott magának és förtelmes hitvesének néhány doktoranduszt, erről elfelejtették értesíteni az iskola vezetőjét és a valódi témavezetőket. A MAB felhívta a figyelmet a törvénysértésekre, majd miután Balla figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, a MAB megfosztotta az IDI-t az akkreditációtól.

Szóval bedőlt az IDI, a doktoranduszrabló és okirathamisító Szabó pedig Balog miniszter elvtelen segítségével befurakodott egyetlen védett doktorandusz nélkül a MAB felülvizsgálati bizottságába.

Közben a veritasos Szakály Sándor csinált egy történettudományi doktori iskolát, de Szabó úgy gondolta, hogy Balog Hold utcai lelkész hátszelével és sógora, Bogárdi Szabó zsinati elnökségét megelőlegezve mégiscsak gründol egy “interkulturális” vagy “multidiszciplináris” doktori iskolát. A roppant tiszteletre méltó Vargha Andrást, akinek rektorságát a korrupt hökösök manipulálásával 2009-ben kétszer is megfúrta, tolja most maga előtt iskolavezetőként, maga megelégedve egy irodalmi program irányításával. A Károli a maga hazug módján feltette ezt a doktori  iskolát, mintha bizony akkreditálták volna. Érdemes megnézni a névsort, minden tudatlan hülye és túlkoros értelmi fogyatékos szerepel  benne oktatóként vagy témavezetőként.

Miután egy kedves kommentelőnk feltette a linket, százszemű trollunk, NO PARA rögtön felhorgadt, hogy “véletlenül” tehette fel valaki, dehogy akarják azt a látszatot kelteni, mintha ez egy törvényes, akkreditált iskola lenne. Legott le is szedték a KRE honlapjáról, most ott pillanatnyilag egyetlen doktori iskoláról sincs infó, de mint tudjuk, az internet nem felejt. Ezért gyönyörködjenek ebben az állítólagos doktori iskolában.

A doktori adatbázisban pedig mindenki megnézheti, hogy ezt a csalamádé szerkezetű semmit nem akkreditálta a MAB. Hogyan is akkreditálná, amikor a 9 törzstagból csak három felel meg az előírásoknak?

Hát ennyi a valóság, 2014-ben alapították, máig nem akkreditálták, a Károli szélhámos, hazug imidzséhez méltó. Viszont Szabó ezt a mézesmadzagot húzza el a sógora orra előtt: “Látod? Dolgozom ezerrel a doktori iskolán, méltó vagyok vezető pozícióra. Először a bölcsészkar dékánsága lenne a legmegfelelőbb hely a számomra, aztán némi bemelegítés után átköltözöm a rektoriba a senki Balla helyére. Eleget bitorolta már a rektori széket.” Naponta hívogatja telefonon Éva húgát, Szajuz sógor feleségét, és beszámol neki a fantom doktori iskola építgetéséről. “Mondd el Pistának is” – ezt nem felejti el hozzátenni, hiszen ez a lényeg.

Szabó nem nyugszik, amíg vissza nem szerzi a hatalmát. Így vagy úgy. Kovács Barnabás és Csanády Márton kihullásával a rettegett Mengele Enikő meggyengült és magára maradt, pláne, hogy súlyos egyéniségű szeretője, Bölcskei is beadta a kulcsot, akarom mondani a püspöki süveget.

Reszkess. Tepsi! Most, hogy a sógor lett a lelkészi elnök, Szabót már senki és semmi nem fogja megállítani a Bölcsészkar dékánságáig és tovább, az egész Károli rektorságáig. Készül a bosszúra, amit sokáig képes forralni: évekig, évtizedekig – eddigi áldozatai tanúsíthatják.

A Károli Gáspár Református ún. “Egyetem” egész története azt tanúsítja, hogy mindenki múlandó, csak Szabó András örök…

111 hozzászólás a “Szabó the Phoenix (Szabó, a Főnixmadár)”

 1. lelkipásztor said

  Bogárdi püspöknek van annyi józan esze, hogy átlásson a sógora aljas machinációin.

 2. károlis bugrisok said

  A doktori képzés rovat alatt ez az üresség várja ma a károlis honlapra látogatókat.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/doktori-kepzes.html

 3. no para said

  Drága doktor úr, aki évek óta intim viszonyban van a különféle epikus jelzős szerkezetekkel! Egész pontosan azt vetettem fel, hogy a MAB akkreditációhoz benyújtott anyagban lehetett benne a link (merthogy az ilyen anyagok azért szokták tartalmazni az iskola honlapját) és ezt a linket ők tették nyilvánossá, nem a KRE. Ők mindössze nem csináltak semmit egy honlappal, ami normál körülmények közt szinte mindenki számára ismeretlen és elérhetetlen lettt volna, és speciálisan az akkreditáció érdekében készült, nem arra, hogy megtévesztéssel pénzt nyúljanak le a leendő hallgatóktól vagy mittomén mit akartak itt vetíteni vele a múltkor.

 4. politológus said

  Németh Zsolt próbálja magyarázni Orbánék mocskos politikáját.
  http://www.atv.hu/belfold/20150305-nemeth-zsolt-feszult-es-rendezetlen-a-viszony-az-usa-val/

 5. prudens said

  Tiborcz, Orbán gazember veje hangosan tiltakozik
  http://www.atv.hu/belfold/20150304-juhasz-es-tiborcz-egymasnak-feszult

 6. Habony Uszikovája said

  Az érettségivel sem rendelkező Habony átrendezi a médiapiacot.
  http://hvg.hu/itthon/20150304_Utana_jartunk_Habony_titokzatos_mediajana

 7. Károli a pénzmosoda said

  Mikor vizsgálja meg az ÁSZ a Károli mocskos pénzügyeit?
  Iránból, Oroszországból dőlnek a pénzek a Károlira, innen fizetik a jobbikosokat, ugye, Balla?
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=448738:6005836-ujabb-ket-felsooktatasi-intezmenyt-ellenorzott-az-asz&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=184
  Ezt mikor vizsgálják meg?
  Miközben az IMO-s Hermann meg Kun Béla unokája napi kapcsolatban van Putyinnal és az orosz alvilággal

 8. Szabó for ever said

  Szabó Tenkével együtt ellopta az első Orbán kormány kétmilliárdos támogatásának jó részét. Ezt a bölcskar új épületére szánták, márpedig az nem lett belőle. Tenke rektor kristálycsillárokra, amerikai autókra meg a kurváira költötte. (Van köztük a jelenlegi kormányban is egy cun(y)cimókus)
  Szabó aztán ellopta a HÖK 157 millióját, berendezte a Károli pénzén vett óriási lakását a református hagyatéki leltárból zabrált műkincsekkel.
  Sikkasztott, okiratokat hamisított, hamisan tanúzott.
  És még most is tanszékvezető, MAB-tag.
  Főként pedig károlis professzor, amelynek mélységes züllöttségét az ő szennyes póneme képviseli a legszemléletesebben.

  • Embléma said

   Szabó András a Károli emblematikus figurája. Nemcsak azért, mert már minden vetélytársat kiirtott maga körül, kirúgatott, eltett láb alól, őrületbe kergetett stb. és ő még háborítatlanul ott van, hanem azért is, mert olyan a szelleme, mint a Károlié: született jellemhibás, gonosz, torz, aljas, irigy, intrikus… Egyszemélyben megtestesíti a Károlit. Csak rá kell nézni az undorító ferde rosszindulatú pofájára!

   • Szabó a pikkelysömörös said

    Kifelejtetted a mélységes tudatlanságát és tehetségtelenségét!
    Ez is magyarázza azt a feneketlen gyűlöletét, amivel üldözi a nála okosabbakat, vagyis majdnem mindenkit.
    A képet még színezi vérszomjas antiszemitizmusa, amit most egészen furcsa társaságban él ki.
    Régebben Horváth Ivánt gyalázta meg Kálmán C. Györgyöt, most új barátaival radikális lépéseket tervez a magyarországi zsidók összessége ellen.

  • Enikő adieau said

   Sepsi Enikőnek csak azt tudjuk tanácsolni, hogy keressen mihamarabb állást magának, mert itt nem maradhat sokáig. Szabó már múlt időben beszél róla.

   • Tepsi Takarodj said

    Mit agyő? Húzz innen a picsába Tepsi lejárt a szavatosságod. Majd Szabó András kisöpör ahogy te őt anno.

   • Come back said

    Hihetetlen, de van aki beállna Szabó mögé ha Tepsi elkergetéséről lenne szó. Nagyon utálják ezt a modortalan paraszt picsát. Van aki még Szabónál is jobban pedig eddig az volt a mélypont a károli történetében.

   • Patkányderby said

    Egyik eb a másik kutya. Nekem mindegy melyik harapja át a másik torkát. Legjobb lenne ha egyszerre mindketten a másikét.

   • Ludvig a valag said

    Az egyetlen trouvail az idióta Ludvig életművében a PATKÁNYDERBI.
    Ő meg a mocskos Szabó, Tenke, Butykos és még sokan mások indultak.

 9. károlis hallgató said

  Ennyi rosszarcú hájas értelmi fogyatékost egy kupacban régen láttunk.
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6288/
  Persze a magyar ifjúság legzüllöttebb, legbutább figurái a Károlin füveznek, szívnak és irtják amúgy is gyér agysejtjeiket a Mikszáth téri drogpiac termékeivel.

 10. Hegedűs Lóri lesújt a zsidókra said

  Lórika kér 600 ezer Ft-ot az önkormányzattól, hogy Horthy mellé felállíthassa a templom előterében Ravasz László szobrát.
  http://varosszive.blog.hu/2015/03/04/tarsasagot_szeretne_horthynak_ifj_hegedus

 11. Orbán takarodj! said

  Orbán testvér Felcsútra lopja a pénzünket.
  http://atlatszo.hu/2015/03/05/600-millio-forint-unios-tamogatast-juttat-az-orban-kormany-a-felcsuti-orban-alapitvanynak-kisvasutra/

 12. rogán a simlis csirkefogó said

  Rogán egy véletlen névazonosság alapján ekézte a szocikat.
  Nem a globexes Gyarmati a Buda-Cash vezetője, ez persze Rogánt nem zavarja, éppoly kevéssé, mint ingatlanjainak növekedése.

 13. Szajúz nem érti said

  A Károlira jellemző primitív “projekt” . ÉLETINTERJÚK A KOMMUNISTA KORSZAKBÓL
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6286/
  Butykos elhazudozza, hogy állt hősiesen szemben a komcsikkal, hogyan jelentett a titkosszolgálatnak direkt hazugságokat.
  Tarr papa titkai is napvilágra kerültek.
  Dusicza papa kiről jelentett és mit?
  Titkok, titkok, titkok.
  Bogárdi, te mint a fenntartó képviselője mit szólsz ehhez?

 14. Panyutyin hadosztály said

  A Történelemtudományi Doktori Iskola alig megszületett, máris megellett.
  Első szülése március 19-én 10 órakor lesz.
  Rohonczy Ildikó védi meg a Panyutyin-hadosztályról írott értekezését.
  Témavezetője Kun Béla unokája, a Miklós, a legreformátusabb tudós az országban.

 15. rogán a simlis csirkefogó said

  Az ügyészség beindult Tóni, a lakásdagasztó gazember ellen.
  http://444.hu/2015/03/05/sokfele-csalas-miatt-indult-nyomozas-roganek-belvarosi-felujitasa-miatt/

 16. Ludvig nem nyugszik said

  Ludvig az avatag picsa megint röhögteti magát
  http://petroczieva.blogspot.hu/2015/03/konyves-szerda-tatan.html
  Idézi egy régi “versét”, amiben azt írja, hogy “befedez e név” – a hülye picsa még az utcatábláktól is begerjed.
  De b..nak fedezni a kurvát a fedezőmének.

  • Ludvig beteg said

   Én nem tudok röhögni rajta. Komolyan szánom. Rettenetesen néz ki a szerencsétlen. Mint aki a halálán van.

   • Gyilkos férj said

    Ludvignak már nem sok van hátra. A férje folyamatosan mérgezi. Hogy elvehesse az Eszterkét akibe a facebookon szeretett bele.

   • Csapodár férj said

    Hogy mérget kever-e a gazember házasságtörő Szabó a szerencsétlen Petrencei ételébe, akit ti itt gúnyosan Ludvignak hívtok, azt nem tudom. Dehogy a lelkét mérgezi a facebookos hűtlenkedéseivel, az tény. Szerencsétlen Petrence a megcsalásba hal bele.

   • Ano Rex said

    Lefogyott. Már csak hálni jár belé a lélek.

   • Rest in peace, dear Ludwig! said

    Ez a szerencsétlen nő 60 évesen 90-nek néz ki. Mi tette/ki tette Ennyire tönkre?! Szabó simán túl fogja élni! Akkor viszont még veszélyesebb lesz, mivel már nincs vesztenivalója. Ezt a nőt- aki hajlandó volt gyereket szülni neki, leste minden kívánságát ott csalhatja meg, ahol csak tudja! Nem véletlen, hogy saját gyermekei sem foglalkoznak vele, az egész család átlát rajta! Ki lesz a következő, András? A feleség kiiktatása: Work in progress…

   • Elkúrt merénylet said

    Szabó tkp Tepsi kinyírásán munkálkodik, de alighanem akaratlanul is a feleségét nyírja ki előbb. Szegény Éva néni már nem bírja ezt a büdös szörnyeteget. Az összezuhant megvénült arcán már látszik is az újabb gyilkolászás eredménye. Az aljas Szabó ezt a merényletét is úgy elkúrta mint a doktori iskola megpuccsolását.

   • Justice for victims said

    Petrőczinek én nem kívánom az örök kárhozatot, hiszen ő is áldozat: a férje áldozata. Most nyugodt, békés öregség elé nézhetne, ha Szabó folytonos intrikái és puccsai nem verik ki a biztosítékot az összes áldozatánál egyszerre: a kirúgatott, szakmailag és egisztenciálisan tönkretett kollégái, a meggyilkolt kollégái családja és barátai, a tönkretett hallgatók és doktoranduszok szelleme úgy fogja Szabót kísérteni, mint Macbethet Banquo véres árnya. Ezek az árnyak kínozzák Petrőczit is, pedig ő közel se annyira bűnös, mint a férje. Petrőczinek hozzon a halál megváltást! De Szabónak még az se. Ez a rendkívül aljas és kártékony féreg nem érdemli meg!

   • Szabó vagyok, de kurvázni akarok! said

    Nem csodálkozom Petrőczy szellemi, valamint fizikai leépülésén! Köztudottan a félénk Szabó újonnan a VIII. kerületi Mátyás téri és Illés utcai románcigány prostikkal tölti szabadidejét- amiből elég sok van neki mostanság, mivel nem hajlandó tanítani és dolgozni. A háromezres szukák lefertőzhették a vérbajjal, amit továbbadott a Ludwignak. Köztudott, hogy a szifilisz elbutulással jár! Adhatna neki egy kicsi AIDS vírust, akkor legalább rövidre lehetne zárni a történetet.

   • Tébolyult szemek said

    Ludvig nemcsak megöregedett, hanem meg is tébolyodott. Nézzétek meg a szemeit! Révült őrület…

   • Saca said

    Ne báncsátok má az Éva nénit! Nem elég hogy a mocsok férje csajja és kinozza?

   • A nemzet szajhája said

    Ezennel megóvom a Lovas Zoltán által a Facebook-profilján meghirdetett “nemzeti szajhaverseny” eredményét, mivel szerencsétlen Petrőci-Ludvig még a dobogó közelébe se került.

   • Hamu és gyémánt said

    Vajna Tímea a gyémántjai után néhány hét alatt kapott még egy 40 millás autót és egy 100 millás budai lakást is Andy Vajnától. Azért tudhat ez a csaj valamit nagyon… Szerencsétlen Ludvig meg 1-1 bablevesért, hamuba sült pogácsáért vagy nagyfröccsért annak idején a szegedi koleszban… Hiába na, nincs igazság a Földön!

   • Ludvig beteg said

    Petrőcinek szép és nyugodt öregsége lehetett volna, és még mindig oktathatna a Károlin, ha nem az lenne a férje, aki. Biztos vagyok benne, hogy Petrőcit a férje miatt küldték az első adandó alkalommal nyugdíjba. Ebbe viszont belepusztul. A pusztulás folyamata már rég elindult és most már látható jeleket ölt Petrőci arcán. Már csak az a kérdés, meddig bírja még Szabó András görényszagát.

   • Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

    Ludvignak nincs realitásérzéke. Ezt is mutatja, hogy felteszi magáról ezeket a képeket, amiken rettenetesen néz ki, minimum 80-nak látszik és súlyosan betegnek.
    Észrevettétek, hogy Szabó nem volt ott a “költői estjén”? Csak néhány helyi nyugdíjas unatkozott ott: addig se kell otthon fűteni alapon.

   • Gyilkos férj said

    Van neki. Épp azér tette fel hogy mindenki láthassa mennyire tönkretette őt Szabó. Ennek az alattomos gyilkosnak semmi se szent. Ha épp más nincs kéznél, akkor a felesége életét mérgezi, az ő karrierjét furkálja…

 17. Butykos beteg said

  Butykos most rektorként böfög és röfög

  Click to access Wisz_Program-_Hat%C3%A1rtalan_tehets%C3%A9gek_konferencia_2015_03_06-_b%C5%91v%C3%ADtett.pdf

 18. Egy tönkretett egykori doktorandusz said

  Végre egy újabb bejegyzés a hájas, sunyi és idióta baromról, valamint a félhülye, skizo feleségéről! Remélem, hogy a purgatóriumban égtek majd örökké! Engem már tönkretettetek, miattatok nem jött össze a doktorim! Szerencsére Külföldön dolgozom, 10-szer annyit keresek, amennyit ezek összeloptak. Ha rajtuk múlt volna, már én -sem- élnék!

  • Humana Commedia said

   Szívemből szólsz. De ne aggódj. Ezeket már itt a földi életükben a gyehenna tüze égeti, pokol lesz ezeknek minden hátralévő napjuk addig is míg élnek. Ezek a szörnyetegek már sohasem szabadulnak – sem életükben, sem halálukban…

   • Corleone, KSZE, az APÓS said

    Ezek már tudják: Ha tényleg van pokol a halál után, az idők végezetéig ott égnek majd! Biztos infóm van arról, hogy már sűrűbben járnak gyónni! Szabó! Azzal tudnál nyugalmat találni szánalmas halálod után, ha a zabrált, összeharácsolt lakásodat, minden ingóságodból befolyt pénzt a szegényeknek adnád! Lophattál már eleget!! (2 mrd. Forint, később a 160 millió).

   • HansÁgi said

    A 157 millióhoz lehet közé, de a 2 milliárd ellopásánál maximum strómann lehetett. Sokan túlbecsülitek a képességeit! Nem olyan okos ő, hogy ekkorát markolhasson! A kérdés: amikor a kétmilliárd eltűnt, Szabó kinek lehetett a strómanja? Érdemes lenne kinyomozni!

   • Régi Kolléga said

    Az 1997-ben volt. Akkoriban alkalmam volt közelről figyelni Szabót, hogy próbálja bemanőverezni magát Kulin Feri helyére a dékáni székbe. Elhintette az egyetemi közvéleményben, hogy a Feri nyúlta le a 2 milliárdot, pedig Feri keze tiszta. Az a gyanúm, hogy a Hegedűsök strómanja volt. Akkoriban ők voltak a fenntarók és a bizalmukba akart férkőzni, hogy dékán és rektor lehessen. Ugyanazzal a taktikával, ahogy később Bölcskei és Tarr bizalmába férkőzött: pénzügyekkel valamint a sógora és a kollégái elleni kémkedéssel.

   • Butykos beteg said

    Nem 1997-ben volt, akkor Szabó Szilágyit puccsolta meg. 1998-ban Erdélyit, Püspöki Nagyot, Huszárt és a többieket rugatta ki. 1998-ban Hegedűs püspök tárgyalta meg Orbánnal, hogy adjon pénzt a bölcskar új épületére. 1999 elején kezdték folyósítani a lóvét. Tényleg nem Szabó lopta el az egészet. A rektor Tenke volt, ő is jól belemarkolt a C(z)un(y)cimókusával együtt. Tenke később azzal védekezett, hogy a legtöbbet Butykosnak kellett adni, mégcsak nem is utalni, mer Butykos nem bízik a postába, hanem aktatáskában kellett neki vinni az Abonyi utcába.

   • Kis Csongor Áron said

    Ez igaz, a Gesztesi Kft-t is készpénnzel fizette ki: 52 milliót aktatáskából. Pedig 2 millió fölött kötelező az utalás. 52 millát kp-ben átadni bűncselekmény!
    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2013/09/08/peculation-with-gods-blessing-6-sikkasztas-isten-aldasaval-6/6-gesztely-szamla_1/
    Bal felső sarokban “Fizetési mód” KÉSZPÉNZ!

    A Zsinati Tanács ellenőrzésekor ezt nem volt szabad megemlítenem. Ezt még be kellett vállalnom, mert zsaroltak. De a következő ciklusra már nem vállaltam a zsinati tagságot. Mert ha hiszik, ha nem, nekem is van lelkiismeretem!

   • Én személyesen nem hiszem, hogy KCsÁ-nak volna lelkiismerete. Egész élete, tevékenysége azt bizonyítja, hogy tökéletesen gátlástalan. Minden törvénytelen és becstelen módon kiszolgálta Bölcskeit. Jó, hogy már nem zsinati tag. Persze a jelenlegi zsinatról sincsenek illúzióim.

   • Orbán nem korrekt said

    Az Orbán is megmondta, hogy magyar ember zsigerileg nem piszi.
    Magyar ember lop, rabol, hazudik, az anyu nevére 40 ingatlant irat, apu bányái behálózzák a Kárpát-medencét, a vő pedig megkapja ajándékba a keszthelyi medencét.
    Vegyetek példát Orbánról és családjáról és felejtsétek el a piszit!!!!

  • régi kolléga said

   Egykori doktorandusznak: nagyon megértem.
   Annak idején lett volna mód arra, hogy kártérítésért pereljék Szabót, Ballát meg az egész Károlit, mert ROSSZHISZEMŰEN JÁRTAK EL, KÁRT OKOZTAK.
   Ma már ez nem aktuális.
   Minden jót kívánok Önnek!

   • Bloggerjogász said

    Perelni? Viccelsz? Azt csak jogállamban lehet. Ezeknek beépített bíróik és ügyészeik vannak az ÁJK-n, csírájában elfojtanak mindent, amit meg nem, azt csak azért, hogy az időt húzzák, és kifuss az elévülési időből. A jog ezeknek a taláros mocskoknak az esetében nem járható út. A nyilvánosság az egyetlen. Ott kell megmutatni, mi is van a talár alatt!

   • hermeneutikai lángész said

    Egyetértek. Le kell őket leplezni!!!

 19. Vastagbőr said

  “Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, vagy olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak” – mondta 2008-ban az ember, aki sohasem hazudott, és aki teljesen mást gondol a “magyar népről” kormányon, mint ellenzékben:

  • Offshore Orsós said

   Orbánék a normál piaci ár többszörösének megfelelő összegért szerződtek le Putyinékkal a 30 évre titkosított paksi szerződéssel. Az oroszok ennek fejében jelentős összegeket fizetnek ki feketén, offshore cégeken keresztül az orbáni diktatúra vezetésének, ugyanúgy, ahogyan annak idején is tették a MOL-ügyben. Ez az úgynevezett “visszaosztás”, amely értelmében Putyinék 100 millió dollárt már ki is fizettek Orbánnak, Lázárnak és más, vezető fideszeseknek, akik pedig ezen pénzeket már át is utalták a svájci bankszámláikra. Ezen tranzakciók egy jelentős része ismét Vida Ildikó tevékeny közreműködésével valósult meg.

   • Orbán nem korrekt said

    Sejtettem, de azért ennyi összegre nem gondoltam.
    Vlagyimir Vlagyimirovics túlárazta a felcsúti prolit, meg a NAV.os kurvát.

   • Horvát Simicska said

    A horvát gazdasági miniszter, Ivan Vrdoljak szerint Orbán Viktor csak egy hazug szarházi. Nem is gondoltam, hogy ilyen szimpatikus, értelmes és szókimondó politikusai vannak Horvátországnak.

    Simicska szókimondó őszinte stílusának vannak horvát követői is. 🙂

 20. dunántúli igazmondó said

  Bogárdi az egyház önállóságát akarja, de tudja, hogy lehetetlen.
  Köntös idézi 1908-ból: “szabad farkasokból lettünk örvös ebek” – ezt írta egy tisztán látó ember a ref egyházról-
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-03-07/onallo-reformatus-egyhaz
  Nagyon igaz, csak a legutóbbiak – Butykos, Tarr – tolvaj, garázda kuvaszok voltak,
  reméljük, Bogárdinál valamivel jobb lesz a helyzet.

 21. tilos az á said

  Már nem nagyon jár a Szabó a Mikszáth térre.
  Vajh miért?

 22. Öregek otthona said

  Ahhoz képest hogy interdiszciplináris, nagyon kevés törzstagot tudtak összekaparni. Azok közül is csak 3 felel meg. A válogatót úgy látszik valami elfekvőben tartották. A 9 törzstag között olyan matuzsálemek vanna, mint a 75 éves Bagdy-nyanya és Honti, de még a jóval ifjabb Vargha András is 66 már. Új doktori iskola esetén 65 év professzoroknál és 71 év akadémikusoknál a felső korhatár. Ezek a törzstagjelöltek már minden határon túl vannak, de még a vendégek közül is többen. Ahhoz képest hogy a Károli BTK már 3 éve az ország második legnagyobb bölcsészkara, nagyon silány az oktatói minőség. Hacsak nem a hozzájuk képest kétségtelenül “ifjú” 61 éves Szabó jelenti a csúcsminőséget az összecsalt nagydoktorijával, Dézsy Lajos Szenczi-kiadásának másodkiadásával.

 23. régi kolléga said

  Nem csodálkoznék, ha Balog mégiscsak akkreditáltatná ezt a szenilis bandát a franciasaláta koncepció alapján összerántott koncepcióval rendelkező ID-t.
  Elvégre a Károli mégiscsak keresztyén(?) értékeket (?) képvisel, benne van az alapító nyilatkozatukban is

  • Holducca said

   Attól a Balogtól, amelyik beültette a MAB-ba az okirathamisító doktoranduszrabló Szabót, minden kitelik. Egy törvénytelen akkreditáció a legkevesebb.

 24. régi kolléga said

  Tökéletesen egyetértek. Most zajlanak a MAB-os vizitációk, nincs kétségem, hogy a KRE-nél mindent rendben találnak.

 25. Orbán takarodj! said

  Simicska beindult:
  http://magyarinfo.blog.hu/2015/03/08/simicska_rakontrazott_orban_egy_ugynok_geci

 26. the right of resistance said

  Köntös pénzt firtató cikkére beindultak a kommentek
  http://reposzt.hu/comment/6385#comment-6385
  Nekem Szabó István (nem Bogárdi!) hozzászólása tetszett. Mi várható, ha az egyháztagok sem fizetik meg a tizedet.
  Tizedet ezeknek?
  Butykos borozására és kurvázására, Balla wistmanwoodozására, a becstelen gagyi Károlira?
  Ezeknek fizessek?
  Egy fillért se!

  • 1% said

   Egy olyan egyháznak pénzt adni, amelyik saját híveire ráküldi a moszados Wistmanwoodot? Amelyik kémkedik az oktatói és diákjai után? Amelyik rejtett kamerákat szerel fel a HTK-s bentlakásos diákok hálószobájában? Amelyik egyik teológussal figyelteti a másikat? Amelyik egy álszent templomi rokkantverő jezsuitát alkalmaz ügyvédnek?

   Az 1%-omat református létemre nem nektek fogom adni, hanem Iványi Gábor metodistáinak. Irigykedhettek, mer piszok jól keresek. 🙂

   • jó szerencsét said

    Mi is megpróbáljuk Iványit támogatni. Sajnos, nem keresünk piszok jól, de megtesszük, ami tőlünk telik.

   • 1% said

    Ha tudná Tarr ki vagyok, biztos nem vágna hozzám ennyi lóvét, de sejtelme sincs. Egyszer persze majd elmondom neki a képébe röhögve mer nem tudom kihagyni hogy lássam milyen pofát vág majd erre.

 27. Poltpéteri Ügyészség said

  Juhász Péter is rájött arra, amire a Jhnnsclvn blog aktivistái. Nevezetesen hogy a magyar bűnüldözésben egyre inkább “nem kívánatos gyakorlat” honosodik meg, a feljelentés elutasítása, azaz “a büntetőeljárás csírájában történő elfojtása”. 6 éve jelentgetjük fel a korrupt, sikkasztó, csaló, hűtlen kezelő Károli egyetemi vezetést és fenntartóját, Bölcskeit. Jó alapos dokumentációval, félreérthetetlen iratokkal. És mire mentünk vele? Ugyanannyira mint Juhász Péter Rogán Anti(lop) ingatlanpanamáinak feljelentésével. Csípőből lepattintják, amelyikben pedig elkezdenek nyomozni, azt pontosan addig húzzák, ameddig letelik az elévülési idő, aztán egy ordas hazugsággal lezárja a rendőrség vagy az ügyészség.

  • Doctor of Law said

   Jogi út csak jogállamban létezik, ahol mindent áthat a korrupció, ott a feljelentés esélytelen. De mégsem fölösleges, mert az iratok keletkezését még ez a velejéig korrupt rendszer se tudja megakadályozni. Az iratokat pedig nyilvánosságra lehet hozni. Legalább látjuk teljes szépségében ennek a rendszernek a működését.

 28. Szabó András Fan said

  Én is örültem ennek a posztnak. Az az igazság, hogy már hiányoltam egy kicsit Szabó Andrást. Jó sok érdekes anyag van itt, sajnos, sok politikai is, ami csak áttételesen kapcsolódik a református egyházhoz, de a blog törzsolvasóit elsősorban a Károli ügyei érdeklik. És ennek a témának kétségkívül Szabó András a főszereplője. Ha nem lenne annyira negatív ez a figura, azt is mondhatnám, hogy ő ennek a blognak a szupersztárja. 🙂

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó izgalmas téma. Még nem lefutott meccs. Mindig tartogat meglepetést, és bármennyire leszerepelt már és kiismerték a módszereit, még mindig el tudja érni, hogy kirúgassa a vetélytársait. Most, hogy a sógora a legnagyobb góré, Tepsinek nem jósolok nagy jövőt.

 29. kobila said

  Mészáros, Orbán barátja és rablócimborája.
  http://www.serfozoistvan.hu/szemtolszembe/utolso-birkahodaly/

 30. Simicska Lajos said

  Simicska elkezdte a harcot. “Ez a harc lesz a végső…” és Orbán mehet háziszolgának Putyin cárhoz, a mocskos besúgó, rabló, pimasz köcsög.
  http://varanus.blog.hu/2015/03/09/simicska_leaks_orban_ugynokot_zsarolhatjak_moszkvabol

  • Egerszegi harcos said

   A hír igaz, Orbán Viktort 1982-ben Zalaegerszegen beszervezte a katonai elhárítás és ettől kezdve Győri Gábor fedőnéven évekig volt III/III-as besúgó. Orbán egyébként ezt önként és dalolva vállalta, szó nem volt semmilyen zsarolásról az ügyében. Több későbbi fideszesről jelentgetett ebben az időszakban, például Simicskáról is. Erről személyesen beszéltem az akkori tartótisztjével, akinél a mai napig megvannak eredetiben a felcsúti spicli geci beszervezési papírjai és több jelentése is. A baj csak az, hogy az elvakult fideszes birkák ezt úgysem hiszik el és Orbán sem emiatt fog megbukni végül.

   • Butykos beteg said

    Azért vannak annyira jóba a Butykos meg a felcsúti köcsög.
    Együtt jelentettek!
    Meg együtt raboltak.

   • Besúgók said

    Bátori és Győry Gábor, azaz Bölcskei és Orbán Viktor.

    Együtt nemigen jelentettek, volt egy kis idő- és térbeli elcsúszás köztük, de mindketten mélyen megértik a besúgók lelkivilágát, hisz belülről ismerik… 🙂

   • Jelentgetők said

    Szabó Andrásnak is kedvenc műfaja a jelentés. Jelentget a kollégáiról ide és oda. Zsinatnak, Akadémiának, más egyetemeknek, rendőrségnek, azaz feljelentgeti a kollégáit minden lehetséges helyen. Akárcsak Orbán Viktor anno a katonatársait. Szabó András és Orbán Viktor lelki rokonok. 🙂

   • Csuti Geci said

    Tiltakozom az összehasonlítások és egybemosások ellen. Én egy nemzeti illiberális besúgó vagyok.

 31. orbán az undorító görény said

  Kiadják a MET iratait!
  Megtudjuk, Orbán hogy gazdagodott a mi bőrünkön az orosz gázból!
  Ki itt a keresztapa?
  Putyin?
  http://hvg.hu/gazdasag/20150308_Fovarosi_Itelotabla_ket_heten_belul_ki_ke

  • Termoinológia said

   Mért kell ilyen szavakat használni? Ha már undorító görényezni akarsz, akkor alkalmazd inkább a büdös bunkó Szabóra. Orbánra nem illik. Ő egy szimpla elmebeteg, aki minden elfojtott vágyát megvalósítja, miután lenyúlta magának az országot. Mondjuk úgy, hogy az undorító görény kategória már foglalt Szabó Andrásra. A miniszterelnökünkre találj ki tiszteletteljesebb jelzőket!

   • KECO Viktor said

    Mért ne? Ez a szarházi tolvaj besúgó durvább jelzőket is kiérdemelt. Szfváron. mindenki tudta-nekem iskola társam volt a KECO becenevű szarházi Viktor a Telekiben. Leszerelés után nyílt titok volt a régi iskolatársak közt, hogy Zalaegerszegen besúgó volt. Ezek mindenkit beszerveztek – E.Cs. barátom aki ma Németországban él -szépen szavalt ezért Ő lett a kisztitkár a laktanyában, ahol együtt voltunk katonák – mivel a barátom volt másnap már mondta, hogy a Szávay nevű gennyes politikai tiszt azonnal felszólította, hogy rólam jelentsen. Mint megtudtam az olyanokat mint akiket nem vettek fel politikai okok miatt és nem tudtak beszervezni, azokat “bukott pályakezdő” címkével láttak el. A barátom azonnal lemondott a kisztitkárságról – szopott velem együtt. Ma Németországban él. Az egy ilyen kor volt akit bármin értek bevitték megtörték megfenyegették hogy a családját testvérét anyját apját tönkreteszik –

   • Baráti gesztus said

    Lajosnak elmondta, hogy jelenti fog róla. A haragosainak viszont biztos nem. Szóval Orbán is egy mocskos jelentgető. Na szép. Persze gondoltuk, hogy a Fidesz erősen benne van, hisz nem véletlenül nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat, még 2/3-os többséggel sem.. De hogy pont a főgóré volt a gerinctelen hulladék? Ez olyan szép! 🙂

 32. Orbán a MET-ben said

  Orbán a baromarcú balfasz állandóan röfög és égeti magát
  http://www.vg.hu/kozelet/politika/orban-magyarkent-is-lehet-kessel-villaval-enni-445713

 33. Márci(d)usi kérdés said

  Elnézést, tudja valaki, hogy Orbánék egyáltalán megtartják-e március 15-ét a lengyel vendégtüntetők nélkül? Csak azért kérdezem, hogy nehogy feleslegesen vegyek kokárdát… Amúgy ha megtartják, akkor idén mennyit fizetnek a bértapsoncoknak?

  • Március idusa said

   Orbán Viktor komoly beismerésre készül március 15-én: be akarja vallani hogy tébyleg III/III-as spicli volt. Az állami ünnepségre kirendelt kisdiákok pedig legalább megtanulhatják, hogy a III/III-as spicli bácsi az nem jó bácsi. Élő történelemóra lesz ez a számukra.

 34. dunantúli igazmondó said

  A reposzton fontos témák vannak: koalák, vírusok.
  http://reposzt.hu/blog/palfi-zsuzsanna/2015-03-10/koala-statisztika
  Egy szó se áldott Orbán testvérünkről, miközben a választások előtt üvöltve akcióztak “keresztyéni erkölcsiségű” kormányunk újraválasztása mellett.
  A keresztyéni erkölcsiségről kiderült, hogy brutális lopás, besúgás, orosz valagak kinyalása is hozzá tartozik, ahogy áldott Orbán és még áldottabb Butykos testvérünk példát adott rá.
  Dögvész rátok!

 35. károlis bugrisok said

  Március 16-án egy kamutudományos program bugriséknál

 36. dubonnet said

  A franciák úgy tudják, hogy Orbán zsidó.
  https://kuruc.info/r/2/127268/

 37. Évi a tréfli said

  Nőknek 10 ezerért ájtatoskodás
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/2748/
  Bizonyára ott lesz a bunkó Ludvig is

 38. Puzsér Róbert fan said

  Robi már tervez erről egy nagy PERFORMANSZT!
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/miert-nem-tagadja-orban-viktor-hogy-ugynok-volt-94065
  Robi nagyon sokat tanult a Károlin a gazemberekről, személyes kapcsolatba került pl. A GYILKOS ANTISZEMITA SZABÓVAL, aki állandóan azt ordítozta róla: Mit keres itt ez a büdös zsidó?
  A Ludig meg simogatta és próbálta magára húzni.

 39. irish coffee said

  Orbán jól megszívta
  http://vastagbor.atlatszo.hu/2015/03/09/a-korrupt-nagyvallalkozo-zsenialis-sakklepese/

 40. A Fidesz Tarsolya said

  A Quaestor volt a keleti nyitás nagy bankára, itt van lementve, érdemes elolvasni.
  Iszonyatos gazságokat követett el Tarsoly, nagy formátumú gazember, de Fidesz körökben ez a szabály.
  http://444.hu/2015/03/10/a-quaestor-nyakig-benne-volt-a-keleti-nyitas-legzsirosabb-uzleteiben/

 41. Orbán takarodj! said

  Menjünk asárnap tüntetni Orbán ellen!
  http://www.origo.hu/itthon/20150310-a-keletitol-az-astoriaig-vonul-majd-az-orban-ellenes-menet.html

 42. Ne támogasd a Klubrádiót! said

  Kicsit más a téma, de nagyon fontos az ellenzéki médiával kapcsolatosan. Mint ismeretes, a Klubrádió újabb gyűjtőakciót szervezett. Októberben még én is támogattam a rádiót, 200.000 forintot utaltam át a Szabad Sávért Alapítvány számlaszámára. Mára viszont úgy gondolom, hogy a hallgatók(!) tartják el a Klubrádió vezetését, akik teljesen alkalmatlanak a feladatuk elvégzésére. Nekem Arató Andrásról nem volt jó véleményem. Valahogy (a szoclib kormány alatt) megvásárolta a Rádiót, talán 2006 környékén. Amióta Orbánék kormányoznak, állandóak az anyagi problémáik. Ezeket a problémákat 2-3 évvel ezelőtt még megértettem, (a Médiatörvény elfogadásának idejében) de mára az látszik a számomra, hogy az alkalmatlan vezérigazgatót is mi tartjuk el. Nem tudom, hogy fizetnek a rádióban a munkatársaknak- esetleg milyen kiadásaik vannak, emiatt nem teljes a kialakult kép. Annyi azonban nyugodt szívvel állítható, hogy Arató alkalmatlan a rádió vezetésére, hiszen csupán annyi dolga lenne, hogy a Klubrádiónak szponzorokat, támogatókat keressen. Nem tudom, hogy mit csinál egy nap, de az világosan látszik, hogy a szponzorok, támogatók eltávolodtak a rádiótól- ahogyan én is. Azt pedig felháborítónak találom, ha a nettó 80 ezres nyugdíjasok ezreseit olyanokra költhetik, ami nem a rádió költsége. Remélem, hogy nem így működik! Ha tényleg ekkora a baj, akkor fontolóra kellene venni Aratónak a távozását, nem a kisnyugdíjasok utolsó forintjain habzsolni.

  • Adakozó said

   200.000 Ft-ot csak úgy? Magántőkét? Csak nem te vagy a Simicska? 🙂

   • Titokzatos Klub said

    Biztos ő az 1%, aki piszok jól keres, de nem adja Tarrnak az 1%-ot. 🙂

   • Ne támogasd a Klubrádiót! said

    Nem, ez nem a jövedelmem 1 százaléka:) Októberben is volt adakozás, akkor kaptak tőlem egyszeri 200.000 forintot. 🙂 De már megbántam. A véleményemet továbbra is tartom Arató András alkalmatlanságával kapcsolatosan. 🙂

   • Ne támogasd a Klubrádiót! said

    A Károlin tanítok, legyen elég ennyi 🙂 Az hogy mely tanszéken és milyen fokozatban, legyen az én titkom 🙂 Segítek, Szabóhoz, Petrőczihez semmi közöm sincsen!

   • Titokzatos klub said

    Nemcsak az a te titkod, hogy melyik tanszéken és fokozatban, de még az is, hogy melyik karon. Mindhárom karon vannak dúsgazdag oktatók, de elsősorban a jogi, másodsorban a bölcsészkaron. Szóval, bárhol lehetsz. 🙂

   • Tolvajszarka Páros said

    Azt nem is kell mondanod, hogy nem te vagy Szabó vagy Petrőczi. Ez a pitiáner páros soha senkinek nem adományos pénzt, max. könyvtárból s.k. lopott könyveket. 🙂 Azt is csak akkor, ha valakivel szemben nagyon leköteleződnének.

   • Petrőczi a tolvaj szar(ka) said

    Petrőczi még a szeretetendégségre is szatyorral jár, és ha nem néznek oda, egész tálnyi süteményeket belezúdít. Szabó meg az értekezletre kitett ropit és kinyitott üdítőt is hazavitte. Emlékszem, egyszer Fabinyt írásos megrovásban részesítette, mert pogit vett egy értekezletre.

 43. Poltpéteri Ügyészség said

  Orbánék először elsikkasztották a 3000 milliárd forintnak megfelelő magánnyugdíjpénztári vagyont. A MOL ügyben több száz milliárd forintot hűtlen kezeltek el nyomtalanul. A 30 évre titkosított paksi atommutyiban 12,5 milliárd eurónak megfelelő tartozást hoztak létre az oroszokkal szemben, több százmillió dolláros vesztegetés fejében. Az MNB devizatartaléka eddig 1,8 milliárd euróval csökkent, ez a pénz is titkos, svájci fideszes számlákon van már. Közben Magyarország minden értékesebb ingatlanja az orbánista maffia kezére került. Ehhez képest egyetlen büntetőeljárás sem indult még Orbán Viktor és bűntársai ellen… Remélem, hogy ami késik az nem múlik!

 44. Adatok said

  Orbán fedőneve Győri Gábor volt, tartótisztjét Major Mihálynak hívták.

  • Misi Bácsi said

   Igen Major Mihály, akinél a mai napig megvannak eredetiben a felcsúti spicli beszervezési papírjai és több jelentése is.

 45. filológus said

  Érdemes elolvasni
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/6292/

 46. kaganovics said

  Mér nem jelentkeztek blogolónak a közmédiához?
  Havi 250 ezerért?
  http://444.hu/2015/03/10/par-blogposztert-havi-250-ezer-az-mtva-tol-polgarmestereknek-is/

 47. kaganovics said

  Ezekkel kötött szerződést:
  http://mtva.hu/hu/sajtoszoba-main/sajtokozlemenyek/vallalati-sajtokozlemenyek/10660-szerzodesek-blog-irokkal

 48. tóratartó said

  A zsidó férjétől milliárdokat öröklő kancsal némber gyalázza Bécsben a zsidókat
  http://magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/wallenberg-a-zsidok-es-amerikaiak-ugynoke-83471

 49. dunántúli igazmondó said

  A reposzt egyre inkább olyan, mint az Erdő-mező folyóirat különszáma. Koala, vírus, landart
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2015-03-11/landart
  Nagyon kussolnak a barátaink, nem tudják, mit várhatnak Bogárditól.

 50. A Fidesz Tarsolya said

  Megint mocskos összefüggések derültek ki. Szijjártó, kartellezésért elítélt apukája, valamint a győri ETO vezetője, Tarsoly között.
  http://hvg.hu/gazdasag/20150310_Igy_csalnak_a_brokercegek_a_jegybank_szer

 51. régi magyaros said

  Megint egy régi magyaros rendezvény, ahol EGYETLEN KÁROLIS SINCS.
  file:///C:/Users/Toshiba/Downloads/Meghivo_2015-03-18.pdf
  Leszarj a szakma a károlisokat és joggal. Az idióta aljas patkányokat, mint Szabó András, a kellemkedő cukrosbácsi Benét és a pöcegödör Ludigot.

 52. őrült nők ketrece said

  A NAV még annál is korruptabb, mint gondoltuk
  http://444.hu/2015/03/11/kemenyen-leszolta-a-nav-ot-az-asz/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: